|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12
Cytat:
![]() ja juz widze mine pielegniarek w mojej przychodni zdrowia - toż to by mnie zlinczowali bo tam nigdy czasu dla pacjenta nie mają a co dopiero zważyć boraka zdrowego ![]() oki kiedykolwiek by to nastąpiło ... hehee ...
|
|
#1682 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mimo że okazało się że mam odpowiedni słodzik... to sernik jest dziwny...jak sie go je to jest obrzydliwie słodki po czym równie obrzydliwie gorzki...![]() Juz nie wiem co ja robie źle...tak sie staram...
|
|
|
|
|
#1683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poszłam do osrodka zdrowia i mówię, że ja muszę się zwazyć i koniec kropka
|
|
|
#1684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheee ... jutro się zważę jeszcze nie wiem gdzie .. mąż patrzy na mnie ze zdziwieniem ... lekkim ... ale zdziwieniem bo waga toż to wróg nad wrogami a tu proszę akcja - obowiązkowe ważenie - rytuał dnia będzie .... dzisiaj tak myślałam o coli 0 i nie wiem czy powinnam .. bo jakoś tak szkoda mi tych 2 dni - ale solidna jestem nie ? się zawzięłam ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
co oznacza odpowiedni słodzik ? nie wszystkie się nadają???
|
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
Moje fotki przed i po 60 dniach.
Jak widac tyłek i uda zostały, spłaszczył sie tylko brzuch Cycki bez komentarza
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
efekt jest widoczny na pierwszy rzut oka !!! Gratuluję - zdolniacha jesteś ![]()
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2010-07-06 o 22:54 |
|
|
|
|
#1687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciagle cos zre na tej diecie, nic napewno nie schudne. ciagle jakies mieso a to jogurt, co prawda wsko mdle itp ale co chile cos przezuwam. a kurczak...hmmm nie dlugo bede piac jak kogut, od tego miesa. i ciekawe czy tez tak schudne.niby dieta a jem wiecej miecha niz dawniej. a widze np ze mam mniej wypchany brzuch, ciakwe jak waga...
|
|
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
Sonia cudnie brawa.
Ja jestem z siebie strasznie dumna. Zobaczylam na wadze 93 kilo, co prawda potem byla jeszcze 9 ale to i tak bylo cudownie zobaczyc. Teraz czekam na 92 a potem to juz chce 8 z przodu. 31 lipca jade na wesele do Polski. Nikt w Polsce nie wie o mojej diecie i mam nadzieje, ze ich zaskocze i ze uslysze troszke komplemetow. a najbardziej sie ciesze ze mniejsza kiecke moge kupic. Zycze wszystkim dukankom spadeczkow jutro rano. Spokojnej nocy.
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulcia widzę iż u Ciebie tez imponujący wynik .. oby nadal ładnie leciało - trzymam kciuki ) a co do komplementów to gwarancja murowana będą się sypać od każdego - zobaczysz ....lecę spać dziewczynki - życzę kolorowych senków, dobranoc dzień 2 za mną ![]() ![]()
|
|
#1690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a przez 60 dni jadłam chipsy i piłam piwo i nadal wyglądam jak na pierwszym zdjęciu
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
|
#1691 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oooo np. lody, albo drozdzowe ciacho... wezcie prosze mnie szczelcie za te pokusy moje co mi w glowie siedza ((
|
|
|
#1692 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Jezuuuu
nadrobiłam Was od wczoraj...Dzisiaj zanotowalam kolejny spadeczek -200 ![]() Cytat:
Superowo znowu Cię widzieć ![]() I mam nadzieje, że kiedyś na jeszcze jednym wąteczku się spotkamy ![]() Cytat:
![]() Ja na diecie jestem jakieś 20 dni (?) i mam prawie 5 kg mniej ![]() A takie spadki nakręceją jak nie wiem... nawet grzeszyć mi się nie chce bo nie chcę zatracić tempa ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie... Tak mocno, mocno bo BARDZO wartościowa z Ciebie dziewczyna ![]() Cytat:
nic tylko pozazdrościć...Jeszcze chwilka i znowu poczujesz smak normalnego jedzenia Cytat:
![]() Ale, żeby nie wyglądać jak "topielec" i troszkę podrasować efekty diety zaszłam do ciucholandu i tak się wciągnełam że po drodze wstąpiłam jeszcze do 3... za 100 zł obkupiłam się jak nie wiem... i to same firmówki... Next, Mark&Spencer itp najważniejsze były spodnie... za 50 zł zakupiłam 2 pary markowych prawie nowych jeansów na pewno go pochłonę... ale za 4 dni dopiero na PWCytat:
![]() Cytat:
![]() Moje cycki też pozostawiam zawsze bez komentarza ![]() Były takie piękne i jędrne... Mój synuś do połowy je zjadł że zrobiły się naleśniki... a jak zaczęły powolutku się podnosić to zaczęłam dietę i w efekcie mam rodzynki Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-07-06 o 23:18 |
|||||||
|
|
|
#1693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko że ja mało mięsa jem a wiecej nabiału i jajek.
|
|
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
no tak, w końcu to warzywo
![]() życzę kochane spadków rano ![]() dobranoc
|
|
#1695 |
|
Raczkowanie
|
Sonia moje gratulacje, ale pięknie zjechałaś kilogramy.
Takie zdjęcia naprawdę motywują, bo widać, że ta dieta naprawdę daje niezłe efekty!Mam identyczny brzuch jak Ty miałaś, w sumie identyczną figurę...juz wiem co mnie czeka za parę kilo i nie mogę się doczekać
|
#1696 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Dukanowiczki
![]() Piszę na forum pierwszy raz ale od 2 tyg kiedy tu trafiłam przejrzałam wszystkie wątki Naprawdę bardzo mi imponuje Wasze samozaparcie i silna wola. Dla mnie dziś minął drugi dzień PP. Jedno co mogę stwierdzić to to, że dla mnie najtrudniejszym jest "wchłonięcie" tak ogromnej ilości pożywienia wciągu dnia, ale to ze względu na mobilną pracę i setki przejeżdżanych kilosów wciągu dnia. Nie wiem jeszcze jak to pogodzić i jakie żarełko mogę przygotowywać do pracy ![]() Dodam,że książki jeszcze nie przeczytałam bo mam problem ze ściągnieciem. Dziewczyny liczę na Waszą pomoc Może któraś pomoże mi ułożyć sensowny jadłospis? ![]() Serdecznie pozdrawiam i liczę na Waszą wyrozumiałość jeśli będę czasem zadawać głupie pytania np. co to jest wieśniak?![]() PS. U mnie dziś ubyło -0,7 kg Edytowane przez Bella71 Czas edycji: 2010-07-06 o 23:38 Powód: dopisek |
|
|
|
#1697 |
|
Rozeznanie
|
Minęło mi dzisiaj właśnie 5 dni fazy uderzeniowej i waga pokazuje że niby straciłam 3kg. Jesli to faktycznie prawda i jest to możliwe [bo nie widać po mnie w ogóle żebym cokolwiek schudła] to jest to ogromnie motywujące. Jutro rzucam się na warzywa!!! nareszcie.
Mam jednak pytanie. Jak jest w waszym przypadku, wybrałyście raczej system 5/5 czy 1/1? Wydaje mi sie ze po 5/5 beda lepsze efekty, ale 1/1 bedzie latwiejszy do przetrzymania i przyzwyczajenia sie ![]() Jak to u Was było?
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
efekty super bo w 20 dni - 5 kg...Zależy jak silną masz wolę... 5 dni PW to bajka Można szaleć z różnorodnością jedzenia5 dni PP są ciężkie, taka monotonnia ale do przetrwania, zwłaszcza jak bardzo cce się zrzucić nadwyżkę ![]() system 3/3 jest najbardziej optymalny ![]() a ha... w trakcie uderzeniówki pozbywasz się zaległej wody... Widocznych efektów za bardzo nie ma... ja po 3 dniach zauważyłam tylko, że nie jestem tak opuchnięta, pierścionki stały się luźniejsze ![]() Dopiero teraz zaczniesz likwidować tłuszczyk poczekaj jak skończysz 14 dnień wtedy powinnaś już poczuć różnice
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-07-07 o 00:01 |
|
|
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pizza piekna ale bym taka zjadla SONIA wow coz za zmiana alez z ciebie laska
|
|
#1700 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no dobra nie bede Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez chce tak, a przede mna jeszcze tyle![]() a ja dzis poplynelam wywalilam mielone, bo byly jakies nie swieze, wywalilam wolowine bo jakas gumowa byla bleee i z tego glodu rzucilam sie na slodkie
|
|
#1701 | ||
|
Raczkowanie
|
Laski podpowiedzcie mi, dobrze dzisiaj zjadłam czy nie?
![]() Kcal - 1508 Białko - 222, 6 g Węgle - 47,3 g Tłuszcze - 42,1 g Bo już nie wiem sama czy się cieszyć czy płakać ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
U mnie też zmora to uda i dupa ![]() Elegancko Ci zleciało naprawdę super! Niektóre takiego efektu przez 3 miesiące nie mogą zdobyć... Mamy takie same gatki, siostro ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() Wolę taki, bo PP nie sprawia mi absolutnie żadnego problemu wręcz przeciwnie uwielbiam wcinać samo białko i do tego te spadki...
|
||
|
|
|
#1702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tymczasem dobranoc. Lub dzień dobry... |
|
|
|
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Mówiłam, że ten okropny zastój trwa i trwa... Wczoraj spadło znowu do 58kg, a dziś już 58,1kg A przez ostatnie dni mam tyle roboty, bo remontujemy cały dom i chociaż z tego względu mogłoby coś spaść;/Podam co wczoraj zjadłam. Między tymi 3 posiłkami są spore odstępy czasowe, przez ten remont. PP 1. pół makreli, pół twaorgu z naturalnym + słodzik 2. rozpustne, pół piersi pieczonej, galaretka, 3. pół twarogu z naturanym, 2 jaja na miękko, jajo ubijane na pianke, plastre szynki woda, herbaty, 2 litry napewno były. Ale nie było porcelanki i czy może to od tego ten wzrost 0,100g i nawet powinno być mniej niż 58kg? Bo jednak te jedzenie w moim organizmie jest? Może powinnam się ważyć tylko wtedy kiedy jest porcelanka? sonia26- ![]() ![]() klask i:![]() :love :![]() ![]() klas ki:![]()
Pewnego dnia... pewnego dnia będzie pięknie... ![]() Dukan! (168cm) I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg II faza: 31.05 - .... 60,3kg - POLEGŁAM ![]() ![]() ![]() ale wracam ![]() 69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
|
|
|
|
#1704 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje super jestem pod wrażeniem![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witam hihi wieśniak - serek wiejski - light oczywiście
|
|
|
|
|
#1706 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Skąd ja to znam kochana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulejszon! ![]() Cytat:
![]() Jak tam randka, za dmuchałaś delikwenta dymem z petków Witam Was wszystkie kochane!! Gratuluję spadków Dziś zrobię na obiad kebaba już się doczekać nie mogę Lesiu, a Ty gdzie jesteś? ![]()
|
|
#1707 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry Kochane, czas na poranne zwierzenia... wujek Dunkan jest facetem, i na bank wie ze faceci to świnki czasem... jeśli na śniadanie zjadłam troche bitej śmietany i malutki kawałek pizzy wiedziałby że przez tę cholerną randkę.. mam dziś full pracy w pracy i okropnie bojowy nastrój... czytałam co mi pisałyście i pomyslałam w drodze do pracy ze koniec tego uzalania sie nad soba- a czy tego teraz nie robie :/ randka.... no tak... czemu ja sie mam uganiać za jakimś facetem, zaczynam sie buntować przeciw temu... angażować bez zadnej pewności, zadnego słowa z jego strony które dało by mi jakiekolwiek poczucie bezpieczenstwa... do chole.. cos jest nie tak... dunkan daje efekty, czuje sie pewniej, nie mam prawie wcale cellulitu i płaski brzuch a dawnij po byle czym mi wywalało.. ładniejsza cera mimo ze pale jak smok... mam wiecej energii, nie śpie non stop jak przed dieta... miałam poczucie winy wcinajac do tegho serek homo waniliowy, ale pomyslałam ze to taka nagroda, na nowy dzień, zeby byc silniejsza... cos zmienic... koniec łez i czekania na niego, moze po prostu nie jest siebie wart... stawałam na uszach zeby byc blizej niego.. ehhh .. i po co... chyba czuje sie rozczarowana bo i on mnie nie oczarował... spedzic noc z facetem, niby z usmiechem i czuć sie samotnie.... nie nie nie!!!! mowie sobie nie i licze na baciki od WAS kochane jesli zaczne smecić choć przez chwile zgłoście mnie do moderatora zeby mnie wywalił... zycie jest krótkie, a ja zamiast z niego korzystac czekam jak idiotka... nie wiedzac czy jest na co... faza druga diety trwa... jak z masa ciała dowiem sie w sobote... jestem weekendowo bezinternetowa, ale nadrobie te grzeszki bezwzglednym posłuszeństwem i wieczorkiem rowerem.... trzymam za was kciuki za Wasze kg... jesteście kochane
|
|
|
|
#1708 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego się zastanawiam czy jak wybiore 3/3 i zobacze że albo spadków zadowalających nie ma, albo w ogóle mnie to nie meczy to moge spróbować 5/5? Cytat:
Przestań najlepiej o tym myśleć, upichcij sobei serniczek i pojeździj na tym rowerku to odreagujesz troche nerwów ![]() Miłego dnia w pracy Dziewczęta
Edytowane przez jolkah Czas edycji: 2010-07-07 o 08:14 |
|||
|
|
|
#1709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sparta hehe co do petkow jak tylko zasnał był balkonik... a rano jak wyszedł juz chyba z 5 ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- 6 |
|
|
|
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
Sonia, gratuluję Ci!
Widać różnicę kolosalną!!! Z ud i pupci również spadło... no a brzuszka to tylko pozazdrościć! ![]() Ile ja bym dała za to, by już być na tym etapie co Ty Dzień pierwszy Fazy I za mną. Stając na wagę nie wierzyłam własnym oczom... kilo mniej. Wiem, że to woda... Ale to i tak bardzo cieszy
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Szklana bez zbędnych bajerów w kerfurze za 49.90, polecam 

nadrobiłam Was od wczoraj...
Superowo znowu Cię widzieć
Trzymam kciuki za Ciebie... Tak mocno, mocno bo BARDZO wartościowa z Ciebie dziewczyna 

co to za tajemniczy pan
wywalilam mielone, bo byly jakies nie swieze, wywalilam wolowine bo jakas gumowa byla bleee i z tego glodu rzucilam sie na slodkie
klask i: