|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
no ogólnie to tak śmiesznie z tym jest ;p. bo ja nawet nie myślałam o tym, że ma jechać, a kumpel nie wiedział i przyjął,że tak i się Mu pytał.
zresztą, ten kumpel, co jedzie z Nami to On jara no i jakby miał mieć pokój z K. to cały czas, by palili. chociaż TŻ mówi, że to raczej ten kumpel, by Go namawiał . K. cały czas mi mówi, że jestem cudowna, piękna, wspaniała itp. . jak Mu przeczytałam ten cytat to zaczęliśmy się śmiać. . i kazałam Mu to zostawić bez komentarza, jednak ciężko było Mu nic nie powiedzieć na ten temat Toria - wiem, wiem ![]() Cytat:
![]() btw. jaka akcja mnie dzisiaj spotkała.. przegięcie. ;/. piliśmy w parku i gdybym niezauważyła to pewnie, by pały podjechały, ale zwinęłam ekipe i poszliśmy za górkę w ciemności, gdzie nie było nas widac. potem szliśmy na stacje, do K. i patrzymy pały jadą, i przy nas się zatrzymują. okazało się, że przepuszczali samochód, mieliśmy szczęście,że szliśmy po dobrej stronie, bo pewnie skorzystaliby z okazji i nas spisali. następnie, już na stacji, siedzimy sobie.. chcieliśmy w sumie zapalić i zwijać manatki. dobrze, że nie zapaliłam, bo pały od tyłu zajechały i weszły na kawę. ;/. miałam taką panikę, że koniec. myślałam, że będą nas spisywać, i że K. z kolesiem, z którym miał zmiane będą mieli gnój, że mają gości na tyłach. jednak jakoś wyszło tak, że o szkoły się popytali, i że kumpel z wojskowej to zaczął z Nimi temat, bo inaczej cienko to widziałam ;/. w każdym razie jak Oni pojechali, nie minęło 5minut i też się zwinęliśmy. idziemy, dobrze, że po dobrej stronie, bo znowu jechali ;/. zwolnili przy nas i tylko zażartowali, że mamy być spokojni i ostrożni na samochody, i życzyli nam dobrej nocy. jak doszłam do domu to luz, cały stres ze mnie zszedł .bo ogólnie, nie wiem czy Wam kiedyś pisałam, ale gdyby mnie zgarnęli i kazali dmuchać, a miałabym % we krwi to czekałby mnie kurator, bo mam w papierach już nagrzebane. ![]() ---------- Dopisano o 04:21 ---------- Poprzedni post napisano o 04:19 ---------- chyba nigdy tak długiego posta nie napisałam
|
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
nie spaaaaćććć!
![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- agh, bo ja wypiłam mocną kawę u K. i masakra ;/. oczka zmrużyć nie mogęęę ;/ |
|
|
|
#2793 |
|
Zadomowienie
|
ent na 99% tak było kiedyś, nie wiem jak jest teraz.
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- a nie, to chyba chodziło o to, że jak nie zdasz teorii to od nowa płacisz za praktykę ![]() już nie pamiętam! |
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
juuuuhu dzisiaj nad morze ;d
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
O jaa... dopiero co przyszlam do domu, zaraz Was nadrobię i napiszę jak było
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Co do śmierci, pogrzebów itp to matka mojej kolezanki z podstawówki rzuciła się z 10 piętra ;/ i to jakos za niedsługo miała 1 komunię sw.. druga kolezanka tez z podstawówki zginęła z całą swoją rodziną (łącznie5 os.) w wypadku samochodowym. podobno kierowca- jej ojciec zasnął za kółkiem A co do pogrzebów to byłam na 2: jeden ojca kolezanki z kl drugi- pogrzeb sąsiadki trupa widzialam raz- jak zmarła sąsiadka mojej babci. yy... ogólnie to nie bardzo ogarniam co sie dzieje. piłam za***istą wóde- soplicę wisniową. meeega no i najwazniejsze- sprawa tz zdecydował się w koncu na pigułę. no i na poczatku miał takiego speeda ze wlasciwie nie miałam z nim kontaktu, bo on wszedzie laził, nie umiał ustac. no i tak gadał jak to nie jest za***iscie itp. później jak mu tu troche zesżło to zrobilo sie zimno i poszlismy do namiotu. rzutylilismy sie zeby cieplej bylo, przykrylismy się no i ja trochę drzemałam, a on tylko leżał bo nie umiał zasnąć no i przyszedł czas na zjazd- turbulencje zołądkowe, zawroty głowy, nie mógł zasnąć. no i reasumując stwierdzził że więcej tego gówna nie weźmie
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
ja próbowałam wczoraj tu i tu ...
![]() Cytat:
colds za co masz nagrzebane w papierach? ![]() Ent i EMdz(w szczególności) śniłyście mi się!
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
aa i mam za***istego kaca i ide spac ;\
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie zazdroszczę ci
Słodkich snów
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
ja jade zaraz nad jeziorko z tż, siostra i znajomymi
|
#2800 |
|
Zadomowienie
|
a ja siedzę w pracy do 21 od 9 rano , super.
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Mov no to wyszło na twoje hehe
Nanu co robiłyśmy? ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- jezuuuuu ja nie mogę z moją matką ;// jakkk się cieszę że od niej odpocznę ;/ |
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
moja sie aktualnie wyprowadzila do babci, bo sie poklocila z moja siostra, a przez to moj ojciec z nia i ogolnie od tygodnia nie mam mamy w domu :/
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
moja też by się mogła wyprowadzić, wiecznie musi mi humor zj***ć swoim pierd****iem ;/ nie da się z nią normalnie pogadać, wiecznie ma wąty do każdego, chodzi po domu i się drze, no poj****a ;// do ojca tak samo, on coś normalnego mówi a nagle ona wsio przekręca i się zaczyna na niego wydzierać :|
i ma wieczną obsesję że ja/dziewczyna brata zajdziemy w ciąże, no chore ;/ |
|
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
a do mnie tż wieczorem po pracy przyjedzie, obejrzymy mecz i pojdziemy na promenade na jakies piwo.
moja mama tez sie drze o byle co, w kazdej sprawie musi podnosic glos ;|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
i pewnie zawsze wie najlepiej?
![]() ehh pff dobra walę na nią ;d kupiłam sobie wczoraj stanik w Esotiqu za.. 46 zł! i to jeszcze rozmiar 65D był! ale mam w nim fajne bufory ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- http://open.fm/hip-hop-pl zaj***te radio dla fanek hh ;d |
|
|
|
#2806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozmiar D i gadasz ze cycki masz mala ;P :d
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
ja albo się nic nie odzywam, a jak też mam zły humor to się z nią zaczynam kłócić albo ciągle coś dopowiadam i jest jeszcze gorzej ale nie mogę się opanować ;d
no bo przy obwodzie 65 D jest małe ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- chyba bd robić bikini plastrami veeta... ale się boję trochę ;d Jak nie dam rady to krem pójdzie w ruch
|
|
|
|
#2808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to moze ja tez kiedys zrobiee !!
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Eloszka
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
naroszka!
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Wal się !
|
#2813 |
|
Rozeznanie
|
joł joł riki tiki naroktyki.
pytałam wczoraj tz o narko, i... dowiedziałam się, że w tamtym roku, w wakacje jak był za granicą to spróbował koki, ale mówił że to pierwszy i ostatni raz, bo to gówno i szit. chcecie zobaczyć faze po lcd? to wejdźcie tu LINK , patrzcie centralnie w środek i starajcie się jak najrzadziej mrugać. Ja to zrobiłam, a potem popatrzyłam na globus, o kur.wa, jak się je.bany ruszał ![]() wgl, jaka akcja ![]() wczoraj gadałam z tż o studiach i wiecie co mi powiedział? że on pójdzie gdziekolwiek tam, gdzie ja. a ja mówię: nawet do pidpidowa małego? gdzie nie będzie alkoholi świata, sklepu spożywczego, i daleko do kebaba? a on: 'tak, bo Ty tam będziesz' i to tak patrząc mi prosto w oczyyyyy ![]() i potem jakoś tak nie wiem kiedy powiedział 'no zamieszkalibyśmy razem' czaicie?! ja kiedys sie nad tym zastanawialam i myslalam, ze za szybko by o to spytac, a on tak po prostu o tym napomknął ![]() i te słowa "pomyśl, Ty ja i np. Gdańsk" ![]() i te: 'możesz studiowac gdzie tylko chcesz! nie chciałabys studiowac w krakowie?' jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeej ![]() ale i tak rodzice mi nie pozwolą z nim zamieszkać, nie ma mowy, no ale pocieszyć się teraz z jego propozycji mogę. no ale, damn it. nie zgodzą się
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
przez yeske dostalam ochoty na zdjecia!!;pp
emdz przeca masz fajowe cyce co od nich chcesz haha:d;p mialam wczoraj takiego doola ze poszlam spac o 24 haha
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Linka ale zawsze będziesz mogła u niego nocować czy on u Ciebie
albo coś wykombinujecie, rodzice nie muszą o wszytskim wiedzieć Jakbym miała tż za rok to bym chętnie z nim zamieszkała, nawet w moim mieście, bo chyba nie wyjadę na studia (matce wiecznie ciężko, chociaż tata conajmniej 3,5 tys zarabia a ona 2i uważa że nie stać ją na moje studia..) ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
ee takie se.. nie lubię ich kształtu :/ a jak z tż? odezwał się?
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
a ja w temacie ostatnio na forum nie jestem.... ja ide do pracy na 13 ale nie wiem znowu do ktorej:/ no ale praca to praca..... ale w środe odpoczne i jade do skoja pod namiot
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha dzieki;D ostanio mialam w czerwonej kiecy, zaraz wam do galeri wsadze ![]() no odezwal sie gadalismy troche.. bardzo milo
|
|
#2818 |
|
Rozeznanie
|
emdz, o jaaa. przykro mi
![]() ja nie wyobrażam sobie, żebym miała skończyć edukację po maturze. zresztą nawet jakby ojca nie było stac, to i tak by się dwoił i troił żeby mi to zapewnić. ale jego i tak po prostu stac na to. na szczęście. z resztą sam kiedys powiedział, że będzie pracował, aż skończymy się uczyć na co tylko chcemy, a potem jak już zdoriw enie będzi emu dopisyć, to przestanie pracować, ale wcześniej na pewno nie. z tym nocowaniem ja u niego/on u mnie, to chyba jedyne wyjście i to tez mnie jara ![]() wgl wszędzie, byle nie w domu (wolnoooooooooooooooooooo ość!)
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w częstochowie, jest 1 uczelnia która mi się podoba ![]() i kierunek też taki jaki mnie interesuje - ekonomia Cytat:
![]() to moi są tacy beznadziejni... niby chcą żebym studiowała ale nie w innym mieście bo przecież ich nie stać... chociaż spokojnie by sobie dali radę jakby się postarali ;/ ale dla mojej matki ważniejszy jest remont domu niż moje studia... no trudno, i tak bd próbować do krakowa na 1 uczelnię, jak się nie dostanę to przynajmniej nie bd się martwić, a jak się dostanę to wtedy bd myśleć :P Ja nienawidzę mojego miasta, jest takie nudne, no ale trudno
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

.