Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-09, 23:37   #2311
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Adrijah wydrukowałam sobie cały Twój blok z przepisami. Jesteś geniuszem kulinarnym!!!
Na Twoim miejscu złozyła bym cv do Magdy Gessler o pracę
dziękuję
ale akurat kuchni MG nie znoszę przerost formy nad treścią jak dla mnie przynajmniej w jej restauracji

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Nie caly -jedlismy go prawie tydzien i wlasnie sie skonczyl. Juz jest nowy i pachnie w domku moj mez juz pieteczke wciagna, a ja sie powstrzymuje resztkami sil
to mnie uspokoiłaś

a tak w ogóle to dziękuję - przypomniałaś mi o tym chlebie i rozmroziłam sobie 2 małe kromki na jutro
Stary 2010-07-10, 02:22   #2312
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
no wlasnie ten president jest drogina swieta pamiatem kosztowal 7 zeta a teraz pewnie ze 12 no cóz zahacze o biedronke albo Polo cos sie znajdzie jutro bedzie sernikbo dzis to mi sie nie chce nic robic

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

a ten tescowy to we wiadrze?? hehehe:P
W Biedronce President 350g kosztował 3.75 (dane z czerwca, gdy robiłam ostatnie zakupy w Biedronce w Gdyni)

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Jeśli mowa o zastojach, to i ja się zgłaszam
Od miesiąca waga skacze i spada, skacze i spada.... a w rezultacie bilans wychodzi na zero, więc mogę to chyba nazwać zastojem ??

Jak już się przeprowadzę to spróbuję zrobić sobie jajeczny dzień....
Podziwiam Cię! Miesiąc, a twardo się trzymasz Ja w sumie właśnie 19ty dzień zastoju tłukę, no trudno, widać tak ma być. Ale podoba mi się Twoje podejście, nie narzekasz. Bede sie starała brać przykład

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
ja też siedze lae mam klimę i hula na całego

Ja jak kuszą czymkolwiek to otwarcie mówię, że jestem na diecie i mnie nie złamią... Wszyscy wtedy gały na wierzch i sypią gratulacjami, że mam taką silną wolę bo oni nie dali by rade
A ja wtedy rooosnęęę
Tak trzymać Ja w sumie nie wiem czemu, ale zawsze wstydzę sie jakoś mówić, że jestem na diecie. Inna sprawa, że zwykle jak powiem, to potem częściej diete łamie

Cytat:
Napisane przez Poletta Pokaż wiadomość
Witajcie! W wątku jestem nowa. Na Dukanie 10 dzień, generalnie wątpliwości co do diety nie mam, ale potrzebna mi inspiracja - w sierpniu wyjeżdżam na tydzień do Belgii na camping, zastanawiam się co mogę ze sobą zabrać, żeby nie szukać na miejscu odpowiednich produktów za dużo... Oczywiście tuńczyk w puszce w dużych ilościach, ale co jeszcze?.. Będę wdzięczna za pomysły. Będzie to u mnie 5 dni P i 2 PW.
5 dni P i 2 PW?!?!?! Będziesz musiała w te 2 dni żywić się chyba toną tych warzyw! Przemyśl to, nie chcesz przecież wykończyć organizmu!

Witam dzisiejszego dnia. Ledwo was nadrobiłam (prąd mi codziennie od 8mej do 18tej wyłączają, więc jak wrócę do domku, mam wielkie czytanie). U mnie, jak pisałam wyżej zastój, ale żyję. Wieśniaki i twarogi jutro kończą ważność, więc będę kleciła jakiś sernik.

Pozdrawiam ciepło i gratki spadkow
Stary 2010-07-10, 08:02   #2313
broadwaydream
Wtajemniczenie

No i witam kolejnego dnia. Oczywiście dziś rano dalej zastój, ale przynajmniej prąd jest czas na śniadanko!
Stary 2010-07-10, 08:14   #2314
Krolowa_Margot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość

5 dni P i 2 PW?!?!?! Będziesz musiała w te 2 dni żywić się chyba toną tych warzyw! Przemyśl to, nie chcesz przecież wykończyć organizmu!

Koleżance chyba chodziło o to, że na tym wyjeździe wypadną akurat takie dni, a domyślam sie, że tryb ma 5/5
Krolowa_Margot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 08:27   #2315
broadwaydream
Wtajemniczenie

No tak, rzeczywiście można (a nawet trzeba, mam nadzieję)to tak odczytać A już mi się włos zjeżył na głowie
Stary 2010-07-10, 08:44   #2316
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Dzień Dobry
u mnie bez zmian, ostatni posiłek wczoraj znajdałam o 18:00 a dziś nadal 57,1 !!!!!!
W poniedziałek spróbuje dnia z samym mięsem,rybami i jajkami to zobaczę może to coś da 11 dzień nie motywuje mnie to
Pozdrawiam i życze Wam spadków
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 08:53   #2317
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
KOCHANE!
minęły 2 miesiące, 10kg za mną... pora na małe podsumowanie. Mam 3 odsłony jednej, mojej ukochanej 'spodniczki prawdy'.
zdjecie 1: przed dukanem (no comments... )
zdjecie 2: dzisiaj czyli na półmetku
zdjęcie 3: kiedys, dawno, mój cel czyli za 10kg...
i bonus:
dwie fotki z dzisiaj tak dla utrwalenia. żałuję, że nie mam wiecej zeby porownac. no ale mozecie sie popastwić, wszelka krytyka mile widziana
uwaga......

efekt oszałamiający ... normalnie zbiegłaś się jak nic!!!!! super .... kolejna moja motywacja

u mnie dzisiaj spadek o 0,7 kg mój mały wielki sukcesik
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 08:56   #2318
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Witam szczypiorki w ten upalny poranek.

U mnie spadek o 520 gram . Jest 93.08k i juz tuz tuz 92. Mam cicha nadzieje do konca lipca dobic do 90kg.

W narode za dobre sprawowanie na Dukanie, znalazlam cudny osrodek rekraacyjny, z duza, nowoczesnie wyposazona silownia, duzym wyborek zajec aerobiku i basenem. Postanowilam, ze jezeli dotrwa na diecie bez grzechow do 15 sierpnia( wtedy wracam z Polski do domu i okres w Polsce bedzie czasem proby), to zaiwestuje w karnet i zaczne tam uczeszczac kiedy tylko bede mogla.

Czarownica wyladasz pieknie. Piekne nogi masz kobieto. Zaluje teraz, ze nie mam w sumie zadnych zdjec z czasow przed dieta, ale poszukam i a noz widelec cos sie znajdzie.

Udanego weekendu kobitki.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 09:01   #2319
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

czarownica!!!! SZACUN WIELKI DLA Ciebie!!!!!super wygladaszoby tak dalejbuziak
u mnie hmm? na wadze spokoj... ale jest okey... mam nadzieje ze niedlugo cos spadnie
ps: gratki za spadki wszystkim
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 09:17   #2320
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez smileofangel Pokaż wiadomość
wiec na obiadek zjadlam piers z kurczaka smazona na teflonie z pieprzem sola i czerwona papryka (sol jem tylko niejodowana bo mam uczulenie a raczej moja tarczyca ma ) i do tego sosik z serka homo naturalnego i lyzeczka musztardy - mniam znow sie najadlam - jak jutro bedzie chociaz 0,1kg mniej to padne :P

a i zaraz bede robic cos z otrebami jakies tosty chlebki czy cos pamietam o tych otrebach
to bardzo dobrze znaczy ze donbre przygotowanie to podstawa

Cytat:
Napisane przez kasia_1011 Pokaż wiadomość
Właśnie zaliczyłam pierwszego świadomego grzecha na dukanie.
Zrobiłam sobie królewską ucztę na obiad.
Pierś smażona w panierce z otrębów, pomidor, kalafior i mozarella light (60g) z bazylią.
Trudno... i tak mam zastój
A serek był taki pyszniasty.
Marzyłam o nim od pierwszego dnia diety.
Nie o nutelli, czekoladzie czy ciastku...
tylko o mozarelli...
Sama mi 2 dni temu wskoczyła do koszyka. Nie miałam serca jej wygonić
oj tam sie przejmujesz u mnie pojawia sie w tajemniczych okolicznosciech w lodowce approx. co 2 tyg

Cytat:
Napisane przez Poletta Pokaż wiadomość
Witajcie! W wątku jestem nowa. Na Dukanie 10 dzień, generalnie wątpliwości co do diety nie mam, ale potrzebna mi inspiracja - w sierpniu wyjeżdżam na tydzień do Belgii na camping, zastanawiam się co mogę ze sobą zabrać, żeby nie szukać na miejscu odpowiednich produktów za dużo... Oczywiście tuńczyk w puszce w dużych ilościach, ale co jeszcze?.. Będę wdzięczna za pomysły. Będzie to u mnie 5 dni P i 2 PW.
ja sie witam czytalam ze dziewczyny odpowiedzi udzielily, a od siebie dodam ze w Belgii bez problemu znajdziesz Dukanowe jedzonko

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
KOCHANE!
minęły 2 miesiące, 10kg za mną... pora na małe podsumowanie.
Mam 3 odsłony jednej, mojej ukochanej 'spodniczki prawdy'.
zdjecie 1: przed dukanem (no comments... )
zdjecie 2: dzisiaj czyli na półmetku
zdjęcie 3: kiedys, dawno, mój cel czyli za 10kg...
i bonus:
dwie fotki z dzisiaj tak dla utrwalenia. żałuję, że nie mam wiecej zeby porownac. no ale mozecie sie popastwić, wszelka krytyka mile widziana
uwaga......
kochana to sie nazywa postep w diecie fantastyczne, roznica ogromna trzymam za dalsze 10kg, by spadly jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez 86kasia Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie Dukajace
Na poczatku z gory przepraszam za brak polskich znakow, ale komputer kupiony w Holandii i takiej opcji nie posiada
Ale jak zobaczycie jakiegos mojego posta z polskimi znakami, to znaczy to, ze w pracy znalazlam chwile wytchnienia na naskrobanie czegos.

Diete rozpoczynam jutro. Zakupy zrobione - nastawienie bojowe.
Na poczatku myslalam, ze zadna internetowa grupa wparcia nie bedzie mi potrzebna, jednak po spedzeniu wieczoru na czytaniu Waszych postow zmieniam radykalnie zdanie dolaczam sie w 100%.

169 cm, 67 kg. Cel: 52 kg. I musi sie udac, nie zakladam innej opcji.
Chociaz po ostatniej diecie, na ktorej bylam kilka lat temu (kopenhaska) obiecalam sobie, ze nigdy wiecej, bo to byla katorga.

Dukan jednak to cos innego i mam nadzieje, ze naprawde skutecznego.

Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie cieplo do Waszego grona.
Pozdrawiam i do spisania wkrotce

witaj i nie przejmuj sie polskimi znakami, jak widac ja tez nie uzywam

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Witam szczypiorki w ten upalny poranek.

U mnie spadek o 520 gram . Jest 93.08k i juz tuz tuz 92. Mam cicha nadzieje do konca lipca dobic do 90kg.

W narode za dobre sprawowanie na Dukanie, znalazlam cudny osrodek rekraacyjny, z duza, nowoczesnie wyposazona silownia, duzym wyborek zajec aerobiku i basenem. Postanowilam, ze jezeli dotrwa na diecie bez grzechow do 15 sierpnia( wtedy wracam z Polski do domu i okres w Polsce bedzie czasem proby), to zaiwestuje w karnet i zaczne tam uczeszczac kiedy tylko bede mogla.

Czarownica wyladasz pieknie. Piekne nogi masz kobieto. Zaluje teraz, ze nie mam w sumie zadnych zdjec z czasow przed dieta, ale poszukam i a noz widelec cos sie znajdzie.

Udanego weekendu kobitki.
brawa kochana za spadeczek to u was upaly ? to my chyba na innej wyspie zyjemy u nas zimno i deszczowo i wietrznie, no ale w sumie Szkocje mam za plecami wiec pewnie dlatego, cos slonce zapowiadali na popoludnie wiec moze sie rozjasni a do Polski to na roczek maluszka jedziecie?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

a teraz sie grzecznie witam z wami chudzinki...

ostatnio zanotowalam zastoj 2 tyg, ktory ruszyl sie w koncu 2 dni temu i dzis po wejsciu na wage, moge smialo powiedziec ze nastepny 1kg juz za mna, tym samym zmieniam podpis na 74 trzymam kciuki za wasze spadeczki, a wzroscika i zastoja mowie a kysz

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind

Edytowane przez twinsplus1
Czas edycji: 2010-07-10 o 09:22
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 09:20   #2321
rebushnik
Raczkowanie

hejka dziewczynki
u mnie kolejny spadek o 0,7 do celu ponad kg, ale ciągnę do 20 lipca(tak jak mi wyliczył Dukan) i zobaczę ile będę ważyć
czarownico gratulacje i życzę jak najszybszego osiągnięcia celu

powiem Wam ze te spadki mam trochę dziwne, za dużo spada, tzn przed wyjazdem nad morze było 67,5, po 3 dniach imprezowania z alko po powrocie był 67,8, na drugi dzień 68,8 (wzrost o kg), jeden dzień zastój a potem ciągle spadki: 67,7 66,9 a dziś 66,2
wątpię żeby nagle były wzrosty, a nawet jak będzie zastój to ta waga i tak jest ok
mój organizm chyba nie uznaje zastojów, bo na diecie zdarzyły mi się tylko jakieś jednodniowe

dietka w sam raz dla mnie, bo jem naprawdę dużo
jedyne co to nie używam skrobi (tylko raz 3 łyżki do ciasta) i jem codziennie 2 galaretki herbaciane (są zimne i mają dużo białka, jedną to nawet godz przed snem)

nie namawiam do alkoholu, bo niektóre miały przez to zastoje, ale ja jestem chyba inna

miłego dnia, idę na śniadanko a potem opalanko
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 09:23   #2322
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez rebushnik Pokaż wiadomość
hejka dziewczynki
u mnie kolejny spadek o 0,7 do celu ponad kg, ale ciągnę do 20 lipca(tak jak mi wyliczył Dukan) i zobaczę ile będę ważyć

powiem Wam ze te spadki mam trochę dziwne, za dużo spada, tzn przed wyjazdem nad morze było 67,5, po 3 dniach imprezowania z alko po powrocie był 67,8, na drugi dzień 68,8 (wzrost o kg), jeden dzień zastój a potem ciągle spadki: 67,7 66,9 a dziś 66,2
wątpię żeby nagle były wzrosty, a nawet jak będzie zastój to ta waga i tak jest ok
mój organizm chyba nie uznaje zastojów, bo na diecie zdarzyły mi się tylko jakieś jednodniowe

jedyne co to nie używam skrobi (tylko raz 3 łyżki do ciasta) i jem codziennie 2 galaretki herbaciane (są zimne i mają dużo białka, jedną to nawet godz przed snem)

nie namawiam do alkoholu, bo niektóre miały przez to zastoje, ale ja jestem chyba inna

tez mialam wzrostu jednodniowe a teraz?? juz 15 dniowe hehehehebuuuuuuu
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 09:44   #2323
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
hejka dziewczynki

gratuluję spadku ....
mam pytanko co to galaretka herbaciana
Stary 2010-07-10, 09:52   #2324
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
brawa kochana za spadeczek to u was upaly ? to my chyba na innej wyspie zyjemy u nas zimno i deszczowo i wietrznie, no ale w sumie Szkocje mam za plecami wiec pewnie dlatego, cos slonce zapowiadali na popoludnie wiec moze sie rozjasni a do Polski to na roczek maluszka jedziecie?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

a teraz sie grzecznie witam z wami chudzinki...

ostatnio zanotowalam zastoj 2 tyg, ktory ruszyl sie w koncu 2 dni temu i dzis po wejsciu na wage, moge smialo powiedziec ze nastepny 1kg juz za mna, tym samym zmieniam podpis na 74 trzymam kciuki za wasze spadeczki, a wzroscika i zastoja mowie a kysz
Witaj.

U nas upaly juz w sumie od maja z malymi przerwami. Juz teraz jest 27 stopni. Mieszkam nieco na wschod od Londynu, nad sama Tamiza.
Do Polski jedziemy na roczek Kuby i na wesele brata ciotecznego. Juz sie ciesze na miny rodzinki jak mnie zobacza, bo nie wiedza o mojej diecie. A jest mnie juz o 5.75kg mniej. a jeszcze prawie 3 tygodnie mam.

Gratuluje spadku i trzymam kciuki za jeszcze.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 10:20   #2325
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Witaj.

U nas upaly juz w sumie od maja z malymi przerwami. Juz teraz jest 27 stopni. Mieszkam nieco na wschod od Londynu, nad sama Tamiza.
Do Polski jedziemy na roczek Kuby i na wesele brata ciotecznego. Juz sie ciesze na miny rodzinki jak mnie zobacza, bo nie wiedza o mojej diecie. A jest mnie juz o 5.75kg mniej. a jeszcze prawie 3 tygodnie mam.

Gratuluje spadku i trzymam kciuki za jeszcze.
dzieki i wzajemnie ja to mame wciagnelam w diete, wiec u mnie wszyscy w domu wiedza, ale kolezanka sie nie chwalilam, wiec jak uda mi sie pojechac w listopadzie to bedzie niespodzianka

Stary 2010-07-10, 10:27   #2326
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Bry ;]
W końcu doczekałam się spadku 0,1kg i może pozbędę się tego wszystkiego co mi sukcesywnie przez cały tydzień przybywało. Ale to jest nieogiczne, przed @ powinno dalej wzrastać dziwne to
Stary 2010-07-10, 10:38   #2327
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Maricken nie ma co sie dziwic tylko sie cieszyc

a ja dzis jak przy kazdym PW co mam ? szczawiowa z li i jedynie 8 jajkami zielono mi

Stary 2010-07-10, 10:41   #2328
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

a ja dzis jak przy kazdym PW co mam ? szczawiowa z li i jedynie 8 jajkami zielono mi
brzmi samkowicie ... ja dzisiaj mam jakiś dzień że nie mam ochoty na nic ...
Stary 2010-07-10, 10:44   #2329
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Konczita nooo, moja ulubione danie na PW

Stary 2010-07-10, 10:46   #2330
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:

No cieszę się cieszę Tylko żeby znowu to nie wróciło do mnie
A szczawiową to bym sobie zjadła tylko skąd ja szczaw wezmę nigdzie w sklepie nie widziałam...
Stary 2010-07-10, 10:47   #2331
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczita nooo, moja ulubione danie na PW

a przepisik wylukam gdzieś ?
Stary 2010-07-10, 10:48   #2332
rebushnik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
gratuluję spadku ....
mam pytanko co to galaretka herbaciana
ja to robię tak:
jedną torebkę herbatki owocowej wrzucam do kubka i zalewam wrzątkiem, dodaję tabletkę słodzika (2 to dla mnie za słodko), zaparzam, wyciągam torebeczkę, dodaję czubatą łyżeczkę żelatyny i mieszam do rozpuszczenia, jak ostygnie wstawiam do lodówki i po paru godzinach mamy galaretkę
ostatnio miałam z sagi malinowej, a dziś zrobiłam pomarańczowe
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 10:52   #2333
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
ja to robię tak:
jedną torebkę herbatki owocowej wrzucam do kubka i zalewam wrzątkiem, dodaję tabletkę słodzika (2 to dla mnie za słodko), zaparzam, wyciągam torebeczkę, dodaję czubatą łyżeczkę żelatyny i mieszam do rozpuszczenia, jak ostygnie wstawiam do lodówki i po paru godzinach mamy galaretkę
ostatnio miałam z sagi malinowej, a dziś zrobiłam pomarańczowe
a czy w I fazie można sobie zafundowac taki rarytas????
Stary 2010-07-10, 10:56   #2334
SimplyDivine
Zakorzenienie

Witam z rana dziewuszki

Czarownica - wygladasz super! Ile ja byl dala, zeby taka figure miec

U mnie dzis kolejny spadek o 0,5 kg Co oznacza, ze w ciagu 10 dni diety zlecialo ze mnie 3,4 kg Dzis mam PW wiec na kolacje placuszki kalafiorowe Taki piekny, sloneczny dzien dzis wiec ide na spacerek

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2010-07-10 o 10:58
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 11:05   #2335
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Witam z rana dziewuszki

Czarownica - wygladasz super! Ile ja byl dala, zeby taka figure miec

U mnie dzis kolejny spadek o 0,5 kg Co oznacza, ze w ciagu 10 dni diety zlecialo ze mnie 3,4 kg Dzis mam PW wiec na kolacje placuszki kalafiorowe Taki piekny, sloneczny dzien dzis wiec ide na spacerek

gratuluję ... teraz byle do 8 z przodu
u mnie jeszcze 4 dni i będa warzywka ... ale z tego wszystkiego to nie mam na nie ochoty hehe moze jak będzie bliżej to i ochota będzie
Stary 2010-07-10, 11:05   #2336
joanasz
Rozeznanie

Hejka Dziewuszki i Panowie (w podziemiu)

Cytat:
oj tam sie przejmujesz u mnie pojawia sie w tajemniczych okolicznosciech w lodowce approx. co 2 tyg ................
U mnie tez sie pojawia? nieprawdopodobne -to z pewnoscia jakis spisek
Brawa kochanienka za 10 no masz ladny wynik
Cytat:

Powiedz prawde i Ty to wszystko zjadasz? za jednym razem - ja sobie do miseczki 1 jajo daje i wiecej nie dam rady no moooze 2

Fajnie Wam dziewczynki , ze Was kts pochwali. U mnie jest tak, ze nikt mnie takiej wielkiej nie widzial - ja przytylam przez kilka miesiecy doslownie - brak ruchu , po sterydach i powrot do zdrowia. Naprawde duza roznica , po operacji wazylam 56 , a z dieta zaczynalam 69 -roznica 5 miesiecy -niezle co. Moi rodzice byli u mnie w zimie-wlasnie bylam wychudzona i wymeczona- no to mnie dokarmialicaly czas obje w kuchni cos montowali - tatus wlasne kluseczki, mama pierogi itd - a ja wraz ze sterydami i tymi pysznosciami nabieralam kazdego dnia -to bylo az smieszne.
Rok temu jak bylam w Polsce to wygladalam mniej wiecej tak jak teraz, a schudlam juz teraz 7.5 kg. Fajnie jest uslyszec od kogos komplement, ze sie schudlo. Ja niestety tu mam takie osoby, zeby nie wiem co nie powiedza ze lepiej wygladasz -jedynie wysluchuje za kazdym razem ze diety sa niezdrowe a same rozmiar 16
Myslalam, ze przed wyjazdem uda sie dobic do 5 z przodu - no ale stan obecny czyli powrot do wygladu sprzed roku tez nie jest zly -zdziwiliby sie gdybym przyjechala tak bez odchudzaniamysle liby ze w ciazy -moj najmlodszy synio pytal sie co tam mam - ja na to, ze no dzidziusia bedziemy mieli - a on - SERIO???
Jedynie moj mez mi powtarza, ze super wygladam no i w sumie mi t wystarczy
Mialam dzis robic pizzunie jak co tydzien - ale wczoraj chlebek upielkam i tak mi go szkoda dlaczego tych otrab tak malo mozemy
juz wiem zapieke sobie na chlebku warzywka i wedlinke no i tajemnicza mozzarelke
A jeszcze sie pozale, wczoraj mialam isc na silke troszke pocwiczyc i
zjechalam sobie ze schodow na folderze mojego synia - wszystkie gnaty mi sie poobijaly -i sobie musialam cwiczenia odpuscic-jeszcze mnie wszystko boli. Ale wieczorny szybki marsz zaliczylam - mez nie mogl za mna nadazyc

Gratki za spadki dla wsjech i wytrwalosci dla zastojowo- wzrostowych
CZAROWNICA I SONIA super postepy -cudnie wygladacie

Edytowane przez joanasz
Czas edycji: 2010-07-10 o 11:13
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 11:28   #2337
Rozeznanie

Witam wszystkie Dukanki w ten piękny poranek, gratuluje wszyskim spadkówmiło się czyta, bo to motywuje do działania

Mam pytanie do ćwiczących dziewczyn.
Zaobserwowałam u siebie spadek formy na siłowni odkąd jestem na dukanie, zastanawiam się czy jestem odosobniona w tym przypadku,
czy może nie, czy siła powróci na III fazie? Nie chcę budować masy męśniowej, ale fatalnie się ćwiczy nie mając siły

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
A szczawiową to bym sobie zjadła tylko skąd ja szczaw wezmę nigdzie w sklepie nie widziałam...
a gdyby tak konserwowy?, za mną ta szczawiowa też chodzi

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 11:32   #2338
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
gratuluję ... teraz byle do 8 z przodu
u mnie jeszcze 4 dni i będa warzywka ... ale z tego wszystkiego to nie mam na nie ochoty hehe moze jak będzie bliżej to i ochota będzie
Dzieki Ja dlatego ide systemem 1/1 bo 5 dni na samych proteinach to zbyt monotonne dla mnie. A jak widac chudne

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Hejka Dziewuszki i Panowie (w podziemiu)

U mnie tez sie pojawia? nieprawdopodobne -to z pewnoscia jakis spisek
Brawa kochanienka za 10 no masz ladny wynik
Powiedz prawde i Ty to wszystko zjadasz? za jednym razem - ja sobie do miseczki 1 jajo daje i wiecej nie dam rady no moooze 2

Fajnie Wam dziewczynki , ze Was kts pochwali. U mnie jest tak, ze nikt mnie takiej wielkiej nie widzial - ja przytylam przez kilka miesiecy doslownie - brak ruchu , po sterydach i powrot do zdrowia. Naprawde duza roznica , po operacji wazylam 56 , a z dieta zaczynalam 69 -roznica 5 miesiecy -niezle co. Moi rodzice byli u mnie w zimie-wlasnie bylam wychudzona i wymeczona- no to mnie dokarmialicaly czas obje w kuchni cos montowali - tatus wlasne kluseczki, mama pierogi itd - a ja wraz ze sterydami i tymi pysznosciami nabieralam kazdego dnia -to bylo az smieszne.
Rok temu jak bylam w Polsce to wygladalam mniej wiecej tak jak teraz, a schudlam juz teraz 7.5 kg. Fajnie jest uslyszec od kogos komplement, ze sie schudlo. Ja niestety tu mam takie osoby, zeby nie wiem co nie powiedza ze lepiej wygladasz -jedynie wysluchuje za kazdym razem ze diety sa niezdrowe a same rozmiar 16
Myslalam, ze przed wyjazdem uda sie dobic do 5 z przodu - no ale stan obecny czyli powrot do wygladu sprzed roku tez nie jest zly -zdziwiliby sie gdybym przyjechala tak bez odchudzaniamysle liby ze w ciazy -moj najmlodszy synio pytal sie co tam mam - ja na to, ze no dzidziusia bedziemy mieli - a on - SERIO???
Jedynie moj mez mi powtarza, ze super wygladam no i w sumie mi t wystarczy
Mialam dzis robic pizzunie jak co tydzien - ale wczoraj chlebek upielkam i tak mi go szkoda dlaczego tych otrab tak malo mozemy
juz wiem zapieke sobie na chlebku warzywka i wedlinke no i tajemnicza mozzarelke
A jeszcze sie pozale, wczoraj mialam isc na silke troszke pocwiczyc i
zjechalam sobie ze schodow na folderze mojego synia - wszystkie gnaty mi sie poobijaly -i sobie musialam cwiczenia odpuscic-jeszcze mnie wszystko boli. Ale wieczorny szybki marsz zaliczylam - mez nie mogl za mna nadazyc

Gratki za spadki dla wsjech i wytrwalosci dla zastojowo- wzrostowych
CZAROWNICA I SONIA super postepy -cudnie wygladacie
joanasz my Cie tu chwalimy Wiem, ze to nie to samo co na zywo, ale zawsze Ja mam to szczescie, ze chociaz Tesciowa z diety nie skorzysta (nosi rozmiar 16/18, ale jest ode mnie wyzsza no i ma 62 lata chociaz wyglada i zachowuje sie jak 40stka ) bo mowi, ze dla niej zbyt restrykcyjna to zakupy mi robi i oferuje pomoc w gotowaniu TZ tez stara sie te swoje Pringles, Hobnobs i inne smakolyki jesc gdy nie ma mnie w domu lub gdy juz spie
Spadanie ze schodow do najprzyjemniejszych nie nalezy, ale przynajmniej TZ moze Ci rozmasowac bolace miesnie
Stary 2010-07-10, 11:48   #2339
raszpel
Raczkowanie

Witam kobietki
u mnie po wczorajszym drobnym wzroście dzisiaj na szczęście -0,2 czyli spadek normalny jak na moje możliwości czekam na koniec @ ale myślę, że już mi ta woda uciekła, którą @ zatrzymała na początku. Mimo wszystko nadzieja na jakiś miły spadek jest
raszpel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 11:49   #2340
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
No cieszę się cieszę Tylko żeby znowu to nie wróciło do mnie
no ja kupuje w sloiku, bo o innym to moge zapomniec, tutaj nie kupie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości