etorebka.pl - część X - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 22:22   #4411
martini.
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez joplin Pokaż wiadomość
Ah, te zapowiedzi 7 z Huddy
Z Cuddy sshhhhhhh nie psuj zabawy nie wiedzącym, co się dalej działo Chociaż ja potem tego House'a tak średnio łykam, najbardziej lubię go takiego z 3-4 sezonu, jak był takim sssssss...strasznym złośliwcem potem to już jak cię mogę
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 22:23   #4412
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

tak nieśmiało się odzywam...
w wątku zdjęciowym nie znalazłam Bianki turkusowej, może ktos ma? i może powiedzieć czy też ładnie wygląda na żywo

no i wlaśnie - podoba się wam?
http://etorebka.pl/s03.php?f=0240
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 22:24   #4413
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

oh cóż za wspaniałomyślność
No ba

ale mnie te palce swędzą

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
w wątku zdjęciowym nie znalazłam Bianki turkusowej, może ktos ma? i może powiedzieć czy też ładnie wygląda na żywo

Witaj. Chyba jeszcze żadna jej nie zakupiła ale możesz być pierwsza i możesz uzupełnić nam katalog

Podobać podoba ale ja bym nie miała do czego nosić

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2010-07-12 o 22:25
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 22:24   #4414
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

Nie było jej jeszcze w tym wariancie. Ale zobacz sobie Landi w real katalogu, bo to identyczny kolor będzie pewnie (Landi też była ruda i niebieska tak swoją drogą )
Stary 2010-07-12, 22:31   #4415
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

a ja właśnie mam ochotę na coś mocno kolorowego, jako, że mam sporo rzeczy w szarościach/czerniach/brązach... Dopiero co mam trochę czasu, żeby pooglądać tę stronkę, póki co tylko widziałam Wasze podpisy . W sumie szukam czegoś na luzie, bo nie jestem elegancka, ale nie chcę szarości
marniti - dzieki, zaraz znajdę

tak się wtrącając w Chorwacji pamiętam kupiłam sobie wypasione zabawki dmuchane (koła, materace i takie tam), bo na nasze PLN wychodziły po prostu za grosze. Nie smakowal mi chleb . Za to ludzie baaaaardzo mili i dogadać też się mozna , chętnie wyłowią jeżowca, powiedzą jak jeść i w ogóle mnóstwo fajnych informacji udziela. My jeździliśmy sobie od miejsca do miejsca. Pierwsze miejsce mieliśmy średnie, bo na przeciwko było mnóóóstwo wysepek, było wrażenie jakby się było nad jeziorem. I takich terenów tam jest duzo. A później pojechaliśmy w inne miejsce i tam było cudne, otwarte morze.
Rany, cudownie wspominać .

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2010-07-12 o 22:33 Powód: oj późna pora...;)
Stary 2010-07-12, 22:33   #4416
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Nasza willa w Chorwacji to też nie luksusy opłacało się Kali nad to morze. Ja już dawno nie byłam nad naszym, ale koleżanka się wybiera i jak przeliczyła dojazd, nocleg 50zł od osoby, kupić jakąś rybkę na obiad, tu piwko, lody i wyjdzie jej ponad 1 tysiąc jak nie lepiej.

Jasne, Iduś możesz pytać na benzyne poszło około 600zł czyli po 300zł od pary. Musicie doliczyc płatne autostrady. Pokoje były drogie, ale to nie ja załatwiałam tylko koleżanka. Też czytałam, ze można tanio wynająć i w róznych wariantach. Na 2 pokoje kuchnia wspólna, w każdym pokoju kuchnia lub sypialnia z pokojem gościnnym wraz z aneksem i tam spią 2 osoby a w sypialni też 2. My mieliśmy akurat 2 pokoje a w pokoju aneks z łazienką i balkon. Moim zdaniem taniej Wam wyjdzie pojechac w ciemno a tam na miejscu czegoś poszukać zawsze to taniej niz przez biuro. Ja jestem strachliwa i na pierwszy taki wyjazd wolałam mieć wszystko ustalone. Teraz wiem jak to wygląda i można spokojnie pojechać.

Z tego co pisałaś to paszport odbierasz w sierpniu to jeszcze masz czas. Wejdz na forum do maniaków Chorwacji i podczytaj troszkę.

Piwo kosztowało od 10 do 15 kun (15 kun to wtedy było około 9zł i tyle chcieli na plaży lub w restauracji za lane piwo a puszkowe od 10kun).W markecie troszkę taniej. Kawałek pizzy na plaży sprzedawali po 6 kun. Obiad w przyplażowym barze kosztował 30 - 40 kun.
Więcej nie pamiętam.....ale woda niegazowana jakos 5 kun. Owoce bardzo drogie. Ja za kiść winogron zapłaciłam na nasze jakos 30zł! Ale pyszny był można się udac na jakiś targ z owocami i tam sie obłowić. Ja nie byłam więc nie wiem.
My we Wladysławowie mieliśmy rezerwacje na domek za 240 zl ... czyli na osobe wychodziło 60 zł, a za tyle można załatwić coś w Chorwacji.

600 zł w jedną strone, tak? ... bo my liczyliśmy, że by wyszło w obie strony jakieś 1300-1400 zł razem z autostradami , to nie wiem czy źle liczymy czy jak .
Najgorsze to autko którym jedziemy bo jest dosyć stare i wiem, że moj kolega chce je niby teraz odrestaurować ... mam stracha, że cos się zepsuje i nie dojedziemy

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 22:36   #4417
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
My we Wladysławowie mieliśmy rezerwacje na domek za 240 zl ... czyli na osobe wychodziło 60 zł, a za tyle można załatwić coś w Chorwacji.

600 zł w jedną strone, tak? ... bo my liczyliśmy, że by wyszło w obie strony jakieś 1300-1400 zł razem z autostradami , to nie wiem czy źle liczymy czy jak .
Najgorsze to autko którym jedziemy bo jest dosyć stare i wiem, że moj kolega chce je niby teraz odrestaurować ... mam stracha, że cos się zepsuje i nie dojedziemy
Iduś a można wiedzieć czy jedziesz też z ex tż? (przepraszam za dociekliwość )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 22:41   #4418
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

patrzę na tę Lindi i na zdjęciach dziewczyn ona jest kurczę niebieska. nie chcę niebieskiej, wolałabym turkus . co za
łażę za czymś ciekawym tyle czasu i nic mi nie wpada w oko...

jako zaznajomione z tematem może mi pomożecie coś nieeleganckiego, ale większego, bo a4 musi mi się mieścić. chętnie żywsze kolory...
Stary 2010-07-12, 22:43   #4419
mourie
Zakorzenienie

Iduś kiedy jedziesz do Chorwacji i gdzie dokładnie?
Może się spotkamy na miejscu
Jak coś to ja Makarską mam całą obcykaną

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-07-12 o 22:45
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 22:43   #4420
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

Jestem biurwą z powołania W KPRM i dlatego też cieszę się jak głupia

Wchodzi leciutko. Ja ją tylko tak noszę
A kolor - Flavii nie mam ale Cześka różni się kolorem - z tego co po fotach dziewczyn widzę to jest sporo ciemniejsza.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Już zapakowane czekają na kuriera
Nie ma w pracy robić to co się lubi tym bardziej gratuluję
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 22:46   #4421
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
a ja właśnie mam ochotę na coś mocno kolorowego, jako, że mam sporo rzeczy w szarościach/czerniach/brązach... Dopiero co mam trochę czasu, żeby pooglądać tę stronkę, póki co tylko widziałam Wasze podpisy . W sumie szukam czegoś na luzie, bo nie jestem elegancka, ale nie chcę szarości
marniti - dzieki, zaraz znajdę
Bardzo proszę Tylko uważaj, to wciąga

Cytat:
tak się wtrącając w Chorwacji pamiętam kupiłam sobie wypasione zabawki dmuchane (koła, materace i takie tam), bo na nasze PLN wychodziły po prostu za grosze. Nie smakowal mi chleb . Za to ludzie baaaaardzo mili i dogadać też się mozna , chętnie wyłowią jeżowca, powiedzą jak jeść i w ogóle mnóstwo fajnych informacji udziela. My jeździliśmy sobie od miejsca do miejsca. Pierwsze miejsce mieliśmy średnie, bo na przeciwko było mnóóóstwo wysepek, było wrażenie jakby się było nad jeziorem. I takich terenów tam jest duzo. A później pojechaliśmy w inne miejsce i tam było cudne, otwarte morze.
Rany, cudownie wspominać .
Jak smakują jeżowce? Ostatnio właśnie czytałam, że to się je, jestem bardzo ciekawa

Cytat:
Ja byłam teraz w domkach - 40 zł od osoby. Jeśli chodzi o przejazd, to też ważne na czym się jeździ Trzeba przeliczyć średnią na 100km razy cena paliwa dodać margines i już. Z ciekawości, czym macie jechać, że Wam aż 1200 zł wyszło? Teraz doczytałam, że o drogę do Chorwacji chodzi. Wybaczcie, zmęczona jestem już

Edytowane przez martini.
Czas edycji: 2010-07-12 o 22:48

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 22:48   #4422
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
patrzę na tę Lindi i na zdjęciach dziewczyn ona jest kurczę niebieska. nie chcę niebieskiej, wolałabym turkus . co za

jako zaznajomione z tematem może mi pomożecie coś nieeleganckiego, ale większego, bo a4 musi mi się mieścić. chętnie żywsze kolory...
A co myślisz o Flavi ? http://etorebka.pl/s03.php?f=0258 jest turkusowa
Stary 2010-07-12, 22:51   #4423
joplin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Z Cuddy sshhhhhhh nie psuj zabawy nie wiedzącym, co się dalej działo Chociaż ja potem tego House'a tak średnio łykam, najbardziej lubię go takiego z 3-4 sezonu, jak był takim sssssss...strasznym złośliwcem potem to już jak cię mogę
Z(na biało w takim razie ->) House + Cuddy = Huddy . Ja uwielbiam pierwszy i drugi sezon, czwarty z nowym zespołem też . No cóż, człowiek się zmienia, to i House też . W 7 powinno być ciekawie, w końcu go zobaczymy w normalnym (? ) związku .

Też głosuję za turkusową Flavią

Edytowane przez joplin
Czas edycji: 2010-07-12 o 22:53
joplin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 22:51   #4424
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

No ona raczej będzie bardzo niebieska. Turkus? hmm może Flavia http://etorebka.pl/s03.php?f=0258 albo trochę ciemniejsza Jeissa http://etorebka.pl/s03.php?f=0111?
Stary 2010-07-12, 22:55   #4425
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

tak, to jest taka czarna skorupka i ma mnóstwo igieł to się przepoławia i wyjada taką zółtą część. smakuje jak ikra, zalatuje rybą. podobno najlepsze z krakersami i polane cytryną. ale tego jest maluuutko w takim jezowcu.
jak się przepoławia to jeżowiec tak rusza tymi igiełkami, aż mi sie smutno zrobiło...

ps. w Chorwacji przyda tez się klimatyzacja . my byliśmy na początku czerwca, ale tam upały niesamowite, było ciężko...
pamiętam, że w jakimś miejscu co przy brzegów było mnóstwo jachtoów jakieś 20-30km w głąb były wsie, straszny widok . Poobstrzelane domki (bylismy jakieś 4 lata temu), malutkie, takie lepianki. czarne wdowy jak my to mówiliśmy - babcie zgarbione, całe w czerni.
w innym miejscu tez biednym sporo dzieci było po drodze, warto mieć cukierki . Przygnębiający widok - kilka kilometrów, a taka róznica
Stary 2010-07-12, 22:57   #4426
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Przeszkadzałoby mi. Zawsze mnie wkurza jak mi się otarcie zrobi na torebce a jak już mam taką od nowa to w ogóle...

Ale na pocieszenie pokażę moją Cesi - po niezbyt aktywnym użytkowaniu Z żadną torebką tak mi się nie stało - a pedantyczna jestem jeśli chodzi o torby i buty.

fajne foty

Albo podzielić radością
Dostałam telefon i od środy zaczynam pracę
Ale mi dobrze, po tylu miesiącach posuchy
Wow, gratuluję! To życzę zadowolenia z nowej pracy

A co się Cesi stało??

Cytat:

Mąz mi podał, że 600zł w obie strony plus doliczyc autostrady. Jechaliśmy Skodą Octavią chyba diesel. Start był z Wrocławia
Jutro dokladnie podpytam, bo już śpi

Być moze wtedy paliwo było tańsze i dlatego tak wychodzi. Liczył 1200km w jedną stronę.

Bądź dobrej myśli, najgorsze to przejechać Polskę i Czechy ale autko sprawne musi być.

Dobranoc, do jutra.
Stary 2010-07-12, 22:57   #4427
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Flavia fajna. a powiedzcie mi, czy jak się nosi na tym pasku to beznadziejnie nie wygląda? jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić - nie spadają te ramiona tak głupio?

ma fajny kształt i w ogóle z tego co juz zauwazyłam macie na nią szał . ładna jest, ciekawa bardzo..

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2010-07-12 o 22:59 Powód: myśl nudziara, myśl...
Stary 2010-07-12, 22:59   #4428
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Z(na biało w takim razie ->) House + Cuddy = Huddy . Ja uwielbiam pierwszy i drugi sezon, czwarty z nowym zespołem też . No cóż, człowiek się zmienia, to i House też . W 7 powinno być ciekawie, w końcu go zobaczymy w normalnym (? ) związku .

Też głosuję za turkusową Flavią
Chodziło mi o wątek z Cuddy No nie wiem, dla mnie to jakoś nie halo jest tak, jak teraz I jakkolwiek by to nie zabrzmiało, kocham "13"

Cytat:
tak, to jest taka czarna skorupka i ma mnóstwo igieł to się przepoławia i wyjada taką zółtą część. smakuje jak ikra, zalatuje rybą. podobno najlepsze z krakersami i polane cytryną. ale tego jest maluuutko w takim jezowcu.
jak się przepoławia to jeżowiec tak rusza tymi igiełkami, aż mi sie smutno zrobiło...
ooo brrrr to już wiem, że tego nie zjem
co do torebek, to jeszcze mi przyszła do głowy Milon http://etorebka.pl/s03.php?f=0167 ale nie wiem, czy jej fotki real były i jak naprawdę ten kolor wygląda.
Stary 2010-07-12, 23:00   #4429
joplin
Zadomowienie

Cytat:
Flavia fajna. a powiedzcie mi, czy jak się nosi na tym pasku to beznadziejnie nie wygląda? jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić - nie spadają te ramiona tak głupio?

ma fajny kształt i w ogóle z tego co juz zauwazyłam macie na nią szał . ładna jest, ciekawa bardzo..
Ja dzisiaj cały dzień na pasku nosiłam (mam beżową wersję) i nie uważam, że wygląda to głupio . Kwestia przyzwyczajenia.

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Chodziło mi o wątek z Cuddy No nie wiem, dla mnie to jakoś nie halo jest tak, jak teraz I jakkolwiek by to nie zabrzmiało, kocham "13"
A, łapię .
Też lubię 13, znacznie bardziej niż Alison. Szkoda, że w 7 sezonie ma zniknąć na jakiś czas z powodu choroby.

Edytowane przez joplin
Czas edycji: 2010-07-12 o 23:02
joplin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 23:07   #4430
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

martini - Milon za jasna chyba. ale ta Flavia b.mi sie podoba, nawet na nią zwróciłam uwagę jak przeglądałam za pierwszym razem torby, ale nie klikałam, bo beż widziałam . no i na przecenie jest... jak ja lubię torby. a jak sie wciągnę to dopiero będzie
joplin - aha Bianka ma własnie to fajne, że można regulowac długość rączek. ale Flavia optycznie mi się bardziej podoba no i kolor fajny
Stary 2010-07-12, 23:11   #4431
joplin
Zadomowienie

Cytat:
martini - Milon za jasna chyba. ale ta Flavia b.mi sie podoba, nawet na nią zwróciłam uwagę jak przeglądałam za pierwszym razem torby, ale nie klikałam, bo beż widziałam . no i na przecenie jest... jak ja lubię torby. a jak sie wciągnę to dopiero będzie
joplin - aha Bianka ma własnie to fajne, że można regulowac długość rączek. ale Flavia optycznie mi się bardziej podoba no i kolor fajny
Właśnie, Flavia turkusowa w przecenie! Nic tylko brać
Stary 2010-07-12, 23:14   #4432
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wydaje mi się, że długość rączek jest kwestią wyrobienia Ja tak przynajmniej z torebkami mam Joplin dobrze prawi - brać

Cytat:
A, łapię .
Też lubię 13, znacznie bardziej niż Alison. Szkoda, że w 7 sezonie ma zniknąć na jakiś czas z powodu choroby.
Hmmm nie wiem ... ja lubię Chase'a (tzn. akcent bardziej, niż resztę ). No i 13 + ... to już w ogóle jest kosmos
Stary 2010-07-12, 23:16   #4433
agusia642
Zakorzenienie

dziewczynki jakiś paciorek na rzecz szybkiego przylotu Vivien
wróciłam z wieczornej kąpieli w Zegrzu, woda bajka
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 23:25   #4434
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
O, to super - ja byłam tylko raz w Makarskiej i tak z biegu niewiele pamiętam jeśli chodzi o ceny Co roku jeździsz tam?
Iduś pisała coś o Breli.
Stary 2010-07-12, 23:26   #4435
sarong
Rozeznanie

Cytat:

Chyba jeszcze nikt nie ma Szkoda, bo też się na nią czaję A podoba się, podoba, nawet bardzo

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 23:53   #4436
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Iduś a można wiedzieć czy jedziesz też z ex tż? (przepraszam za dociekliwość )
Taak .... jade z samymi facetami

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Makarska Brela - może masz jakies namiary na tanie pokoje/apartamenty dla 4 os ? ... nie zależy nam na super warunkach bo mamy ograniczony budżet.
Hmm na dzień dzisiejszy to nie wiem dokładnie kiedy wyjedziemy bo nic nie mamy zarezerwowanego ... tak jak pisałam myśleliśmy, żeby jechać w ciemno bo może wtedy trafimy coś taniego ... troche przerażają mnie ceny 100 euro za dobe .
Licząc, że 11 sierpnia mam odebrać paszport to chyba wyjechalibyśmy w niedzielę, w nocy, 15 sierpnia.

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 02:33   #4437
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
to zrobiłaś sobie lane kluski w herbatce
Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
ojej i co Ci wyszło??
Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
hmm a próbowałaś to usmażyć może placuchy herbaciane by Ci wyszły
Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Fajnie, że Was ubawiłam Nie wpadłam na to żeby zrobić lane kluski albo usmażyć Z tą herbatą to było tak, że akurat cukierniczka była pusta więc sięgnęłam na dół do szafki, wzięłam białe opakowanie -w domyśle cukier- i zamiast nasypać do cukiernicy (może bym się wtedy zorientowała) to zanurzyłam łyżeczkę w paczce i sruu do szklanki. Po chwili mózg przetworzył informację, że coś ten cukier nie teges i trza było wylać herbatkę

Widziałyście to? klik

A tak jeszcze mundialowo, to nie może mi z głowy wyjść waka waka shakiry, cały czas sobie nucę
Stary 2010-07-13, 07:24   #4438
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Moja beżowa Flavia

Jest idealna, nie sądziłam, że aż tak mi się spodoba (a na początku w ogóle nie rozumiałam jej fenomenu ).

Dziewczyny, jeżeli któraś z Was nie jest przekonana, to niech szybo porzuci wątpliwości i kupuje póki jeszcze jest Jak tylko ją dostaniecie, to się zakochacie

Przy okazji zachęcam do skorzystania z kodu rabatowego -5%: 09005828
Świetnie, że tak Ci się podoba

To teraz czekamy na fotki z Flavią na blogu

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Bianka niebieska pojawiła się niedawno, więc fotek real jeszcze nie ma. Ale luknij na zdjęcia niebieskiej Landi, bo to będzie ten sam kolor i materiał

Flavia turkusowa też fajna, ale mi się akurat ten fason bardziej podoba w beżu

Z niebieskości może jeszcze Ana granatowa?

Bardzo dziękuję za skorzystanie z kodu wczoraj o 21.25

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2010-07-13 o 07:26
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 07:34   #4439
PaulinaPPP
Zadomowienie

Kiedy w końcu pojawi się Vivien ? Choć z drugiej strony im dłużej jej nie ma ty większa szansa że ją zamówię ...
Wy tu tak o Chorwacji jak wam zazdroszczę .... zawsze chciałam się tam wybrać w końcu muszę sobie coś zaplanować ,ale w tym roku niestety chyba już nic nie wypali bo mamy z TŻ tysiąc nieplanowanych wydatków
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 07:40   #4440
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Uwierz że na jednej etorebce się nie skończy
Bierz Flavie! Tania, solidna i... PIĘKNA

Cytat:
Taak .... jade z samymi facetami
Pozazdrościć

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Kiedy w końcu pojawi się Vivien ? Choć z drugiej strony im dłużej jej nie ma ty większa szansa że ją zamówię ...
Wy tu tak o Chorwacji jak wam zazdroszczę .... zawsze chciałam się tam wybrać w końcu muszę sobie coś zaplanować ,ale w tym roku niestety chyba już nic nie wypali bo mamy z TŻ tysiąc nieplanowanych wydatków
W przyszłym roku sobie odbijecie a Chorwacja nie zając - nie ucieknie

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości