|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o obiektywne zdanie
Kochane wizażanki My się tu produkujemy, próbujemy jednej z nas zdjąc z oczek te wstrętne różowe okulary które przysłaniają jej dosłownie wszystko....A Ona i tak zrobi swoje....ehhhh...szkoda słów...
|
|
|
#122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
nie gubie sie :P Pokłocilismy sie , poszlam na plaże opalac sie a on powiedzial ze jak wyjde to on pojdzie na impreze. jak wrocilam jego nie bylo , przyszedl za 15 min z ciuchami . obznajmiajac ze idzie na impreze. poszedl a ja umowilam sie na piwo
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
no ale jak, wybaczyłas mu?
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że Ci nie powiedział, że ukłuł się wrzecionem i zapadł w stuletni sen na plazy. Taka sama dobra bajka.
Tu nie ma co się zastanawiać, moim zdaniem, tylko pomagać koledze w pakowaniu. Kłamie jak mało kto. |
|
|
|
|
#126 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Boże, ten facet nie dość, że jest strasznym kłamcą, to jeszcze kłamie beznadziejnie
![]() Przykro mi, ale po takiej akcji ja już chyba nigdy bym mu w nic nie uwierzyła... |
|
|
|
|
#127 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wybaczyłam mu ,bo go znam i wiem, że dziś powiedział mi całą prawdę.
Wiem , że mnie kocha wiem jakim jest człowiekiem. Wiem co nim kierowało , kiedy postanowił nie wracać na noc. I mimo , że się na nim zawiodłam to wybaczyłam , bo widziałam, że szczerze żałuje że nie było go przymnie. Natomiast po tej sytuacji i po tym kłamstwie jakie dziś wyszło na jaw chce zachować dystans w stosunku do niego i o to mam żal , że nie stanął wczoraj naprzeciwko mnie i nie powiedział jak bylo naprawdę. On motywuje to tym , że nie chciał kłótni ze mną bo wie jakbym zareagowała
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2010-07-13 o 00:17 |
||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale spoko skoro juz wyjasnione i Ty wybaczylas Misiowi to ja sie nie udzielam. Powodzenia Edytowane przez molly83 Czas edycji: 2010-07-13 o 00:20 |
|
|
|
|
|
#129 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie gubię się , Wrócilam koło 24
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
no more questions...
zwijam sie do spania bo po prostu nie moge takich rzeczy czytac... w takim razie szczescia z perfidnym klamca, maniupulatorem, rozdawaczem wszysciukich nr pierwszej lepszej napotkanej lasce, amatorem calonocnego plazowania polaczonego z wypadem na siusiu do nowej przyjaciolki i wracajacego o 9 rano do domu zycze ![]() Good luck, you'll need it...
|
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Do przewidzenia, ale i tak ręce opadają.
Powodzenia, przyda Ci się.
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
Okłamał Cię i gdybyś nie zajrzała w jego telefon prawdopodobnie by się w ogóle do tego nie przyznał ,a ich potajemna znajomość nadal by się rozwijała za Twoimi plecami.Na Twoim miejscu rozważyłabym czy naprawdę poznali się w autobusie bo to już nie spotykane.Skoro dziewczyna wie ,że jest z kimś w związku ,a i tak nadal chce go widzieć to masz czego się obawiać,przynajmniej z jej strony.Przepraszam jeżeli wyolbrzymiam ,ale sama jestem zakochana i wiem ,że mój chłopak nie posunąłby się tak daleko.Mam nadzieję,że wszystko ułoży się po Twojej myśli !
|
|
|
|
|
#134 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#136 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boli mnie tylko te klamstwo ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- wiem , że nie dymał
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#137 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja Ci dam tylko radę na przyszłość... Nigdy, przenigdy nie powinnaśbyć taka pewna człowieka, który potrafił zrobić coś takiego za Twoimi plecami, potrafił kręcić, kłamać Ci prosto w oczy. To jest najstraszniejsze w tej sytuacji jak dla mnie - to, że on zrobił coś takiego, a Ty dalej jak mantrę powtarzasz "ja go znam, wiem że by nie mógł". Wybacz, ale to bzdury. Przedwczoraj gdyby ktoś spytał czy możliwe żeby Twój facet umawiał się z jakąś laską na noc, też byś się zarzekała, że nigdy w życiu. Więc Twoje "znanie go" jest znacznie mniejsze, niż sądzisz.
Rób co chcesz, ale staraj się nie mieć klapek na oczach. Drugiego człowieka NIGDY się nie zna w 100%. |
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, ale ta niezłamana wiara w niego, to Twój duży błąd.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Prawie każdy wieczór?.. więc nie możesz wiedzieć czy wtedy nie pisał z innymi, a gdy jest w pracy, też nie wiesz co robi. Ale to już nie moja sprawa.
Mogę tylko powiedzieć, i zgodzić się z dziewczynami, że facet to dobry kłamca i manipulator. A co do kłamstwa... Będziesz w stanie mu teraz ufać i wierzyć w to co mówi? Skoro sam się przekonałaś, że potrafi Cię okłamać, a tłumaczenie tym, że nie chciał Cię skrzywdzić i zna Twoją reakcję, jest dla mnie śmieszne. Przecież podstawą związku i zaufania jest szczerość. Więc mimo, że jest w stanie przewidzieć Twoją reakcję, nie zasługujesz na bezwzględną szczerość tylko karmienie Cię kłamstwem??? |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Mary Louu, taki mój smutny wniosek, na podstawie własnego przykładu... Możesz chcieć wybaczać i 100 razy, i "wiedzieć, że nie dymał", i znać go, i być pewna... ale z takiego związku nigdy nic nie wyjdzie. Prędzej czy później wyleje się wszystko to, czego nie wiedziałaś. Życzę Ci, żeby tak nie było, ale z kimś, kto kręci i kłamie, a jednocześnie mówi, że kocha, nie zbudujesz trwałego, NORMALNEGO związku.
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
No coz szkoda mi Ciebie Mary Louu, ale to Twoje zycie i nikt nie moze cie do nieczego zmusic. Chcesz je sobie marnowac to marnuj, czego Ci oczywiscie nie zycze i mam nadzieje ze za jakis czas zmadrzejesz.
W obecnej chwili nie bede Cie nawet namawiala do zmiany zdania bo nie ma to wyraznie najmniejszego sensu. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyno! Byłaś pewna że cię nie okłamie i co masz? Kłamstwo jak w mordę strzelił i sama to widzisz!
Ciągle jesteś pewna że nie zdradził - jeśli jeszcze nie zrobił to z doświadczenia z kłamstwem wniosek jest jeden Byłaś pewna, że nie okłamie - okłamał. Jesteś pewna, że nie dymał - dymał jak dla mnie a przynajmniej miział i wyściskiwał (na plaży w nocy pewnie było chłodno a biedak nie miał koca...). Skoro na naszym miejscu radziłabyś tak samo to znaczy, że w głębi duszy wiesz co powinnaś zrobić i tylko chemikalia potocznie zwane "miłością" lub "wyłączeniem umysłu" cię powstrzymują. Poza tym sama napisałaś, że ostatnio się psuje... to tym bardziej argument za tym, że jednak dymał. Czyli mu wybaczasz... ok. Twój wybór. Dziewczyny mają racje - powodzenia na pewno się przyda. (i rada na przyszłość - nie grzeb mu więcej w telefonie :P niewiedza uchroni cię przed koniecznością wybaczania misiowi następnej akcji)
|
|
#144 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#145 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda, że Ty przy swojej naiwności nigdy nie poznasz.... Tak, my znamy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Obwąchałaś??
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przekonała się na własnej skórze jak można manipulować, kłamać i bardzo skrzętnie skrywać zdradę.. I gdybym ja rok temu założyła taki sam wątek jak Ty i usłyszała te same odpowiedzi i rady to pewnie też bym nie odeszła. Bo wydawało mi się, że kochałam. A zostałam potem bardzo zraniona, cierpiałam. I teraz wiem, że należało zachować swoją godność i odejść. Mądrość przychodzi po czasie, nie życzę Ci abyś i Ty musiała tego doświadczać.. |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Słonko ale czy miał powód cię okłamać? Skoro okłamał to miał wyrzuty sumienia. Mógł powiedzieć - sorry ale byłaś taka wkurzająca że na złość tobie ... (i tu dać ci ostateczną wersję).
Poza tym - jak następnym razem go zdenerwujesz a on wyjdzie i jakaś dziewczynę wyrwie plus przeleci to też stwierdzisz, że miał racjonalny powód ją przelecieć?
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Masz to co chcesz - chcesz zdradzajacego Misia - to go masz. Nie jest mi Ciebie szkoda.
Dziewczny znacie jakiś watek o zdradzie gdzie dziewczyna kopnęła w tyłek dziada? Dajcie prosze linka, bo mam potrzebę przeczytania takiego po ostatnim wysypie naiwnych na wizażu
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Własnym oczom nie wierzę czytając to
Osobiście nie widzę tu miejsca na miłość i związek nawet, gdyby to wszystko było prawdą! Jak zajęty facet może z przygodną panna przesiedzieć całą noc, zostawiając dziewczynę w domu?? No jak? Spędzanie czasu z własną kobietą powinno go interesować najbardziej, a nie gadka z panną z autobusu, halo halo! Biorąc pod uwagę, że w tej sytuacji dochodzi nam ogromna ilość bzdur, to już zupełnie nie wiem, jak można się tak dawać. Od razu bym rzuciła takiego faceta!! I nawet by mi przykro nie było specjalnie, to co on robi to kpina! Wiej
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli znowu się z nią spotka, lub z jakąkolwiek inną spędzi noc to też bedziesz Go usprawiedliwiała swoim zachowaniem? że to wszystko Twoja wina, bo to Ty jesteś ta zła, a On biedaczek miał powód żeby się na Ciebie zdenerwować i Cię zdradzić? Powodzenia...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Osobiście nie widzę tu miejsca na miłość i związek nawet, gdyby to wszystko było prawdą! Jak zajęty facet może z przygodną panna przesiedzieć