|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Chyba nigdy was nie nadrobię
W pracy jestem wiec co chwilę muszę ukrywać wizaż, to mi znowu potem zjada cytaty, aaach...Cytat:
![]() Cytat:
I za ostatni etap rekrutacji ![]() Cytat:
Cytat:
Już ostatnio mu mówiłam, ze póki nie jestem gruba jak potwór i całkiem nie najgorzej wyglądam to mógłby mi zrobic pamiątkowe zdjecia, bo nie wiadomo kiedy znowu będę w ciąży....
|
|
#4262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#4263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwa Klarissa dziekuje za mile slowa
![]() slodkiii ![]() Cytat:
taki akutalny![]() aaa co do obraczki to ja mam taki patent ze na noc sciagam i rano nie mam spuchnietych paluszkow wiec jest git, ale jak zostawie na noc to rano jest tragedia... co do butelek z aventu - w saturnie jest promocja jedna buletka a druga gratis i sa rozne rozmiary nie masz gdzies kolo siebie saturna? my wczoraj bylismy i jeszcze byly ![]() Klarissa to dokladnie taki typ... jakby byl moim mezem to bym go ubila.. szokoladka74 bedzie dobrze... oni tez maja gorsze dni.. moze jak pomysli to mu najdzie refleksja ze jednak cos nie tak powiedzial... czy zrobil.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i ta zolta bez zalu bede mogla wywalic tamtych mam nadzieje nie
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Ray a kto powiedział, że to są już łóżeczka naszykowane dla maluchów
ja wolę mieć wszystko naszykowane na 37 tydzień czyli za 3,4tygodnie, więc wcale nie jest tak za wcześnie według mnie ![]() Martucha mam nadzieję, że się za bardzo nie uciapkamy ![]() to nasuwa mi się teraz pytanko do mamuś jak wyglądała wasza koszula po porodzie
Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2010-07-13 o 14:12 |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie odzywałam sie,ale rodzina sie zjechala,a nie chcialam jej ogladac (i wyjechalismy se z tż nad jeziorko i wczoraj wrocilismy-opalac sie nie opalalam,ale chodzilismy tu i tam i sie spieklam jak rak,a teraz cierpie-bałam sie jeziorka,ale nie wytrzymalam i popływłam sobie było super-przekonalo mnie to,ze woda czysta,bo raczej do takiej metnej juz bym nie ryzykowala),ale mama już mi powiedziala,ze ciotki tak sie interesuja,ze szok co i jak ble ble ble wiec uciakłam aby nie sluchac,poza tym remont stoi dopóki siora nie pojedzie,bo siedzi nad głowa, a nie mam gdzie powynosic rzeczy czy ,mebli wiec czekam,az odjedzie w koncu-kurcze jak można być takim bezmyslnym bez mózgu dziecie idzie by jakos zrozumiala,zebym sobie spokojnie robila, to nie jej pokoj koniec kropka dopoki jest bedzie tu i tak czekam,az pojedzie a u ginka dobrze szyjka dluga,a bole to mówi,ze sie rozciaga i dlatego,ale usg nie bylo ano nfz i to mnie boli,bo prywatnie jak chodzilam podglądalam synia,a teraz nawet nie mogę,ale będzie na nastepnej wizycie za 5tyg i najważniejsze przeciwciala nie ma ich uff tego sie obawialam,bo ja - tż + jest
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecię chyba się obróciło, bo od wczoraj mam często takie jakby skurcze w dolnej części, czasami taki nagły ból promieniujący do pośladka, że aż oddechu nie mogę złapać, myślę, że to Mała naciska główką
sama nie wiem..coraz częściej brzuch mi twardnieje, chyba się przygotowuje
|
|
|
|
#4267 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i rano zakładam. Na razie daję radę bo też nie wyobrażam sobie chodzić bez obrączki, jestem przyzwyczajona.Cytat:
Cytat:
http://www.allegro.pl/item1118330639...czko_nowy.html Nie zasłania prześcieradła, jest na same szczebelki. Się nie dogadałyśmy ja zrozumiałam, że pracodawca nie załatwi sprawy L-4 bo ma jakąś kontrolę i nie ma czasu a to ZUS zablokował wypłatę zasiłku, bo sprawdza kwestię zatrudnienia itp. Teraz rozumiem.Cytat:
jak odpowiedź padnie że nie to uprasuje jedną ....i tak codziennie za gorąco na stanie przy żelazku I apropo mężów odpoczywających w pracy- niestety też słyszałam nie raz takie teksty od kolegów w pracy. Po narodzinach dziecka- że w pracy odpoczywają od płaczu dziecka i marudzenia żony. I wolą tu posiedzieć niż wracać do domowego sajgonu. ![]() Cytat:
u nas się po prostu gotuje i wcina (obrany). Słyszałam też o wersji ze smażonym boczkiem. Szczerze mówiąc to ja na swojego męża też złego słowa powiedzieć nie mogę. Jest dobry, kochany i opiekuńczy we wszystkich sferach życia. Przed ciążą i w czasie ciąży. Jesteśmy razem 7 lat, mieszkamy od 3,5 roku, po ślubie prawie 3. Mamy gorsze dni, czasami różne oczekiwania i małe starcia ale zawsze i we wszystkim dochodzimy do porozumienia.
|
|
#4268 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, no nadrabiałam was całą godzinę....no produkujecie strasznie
![]() aaneczka1984 dołączam do reszty dziewczyn....to przecież nie twoja wina,że Domiś zrobił nura pod wode, no przecież dzieci to tylko dzieci i nie jesteśmy w stanie ich kontrolowa 24godz.na dobę. No ale mogę sobie wyobrazić co przeżyłaś. Mszu mam nadzieję,ze się wyleniuchujesz na L4 ... póki możesz bo za chwilkę to już nie będzie zmiłuj jak się maleństwo urodzi ![]() Pomi gratulacje suuuper,ze problem z pracą a co za tym idzie pewnie i z kaską został zażegnany gabisun u mnie ze stopami podobnie, tyle tylko że póki co tylko wieczorem pieką, na szczęście póki co obrzęków nie ma waniliaania pewnie chodziło ci o badanie na obecność streptokoków (paciorkowca) U mnie bez zmian mężuś kończy remoncik, ja leżakuję i trochę po domu się kręcę, ale najgorsze jest to,że ze spaniem to u mnie jakaś tragedia poprostu. W nocy śpię od 1 do 2 lub 3 a potem do 5rano się rzucam na łóżku. Potem ok 5 do 8 przysnę i koniec, po spaniu Czyli w sumie jak z 4 godziny śpię to jest dobrze i tak już 4 noc z rzędu. A co dziwne, wcale nie jestem w ciągu dnia śpiąca. No nie wiem ile czasu można tak mało spać???? A jak jest u was ze spaniem? Może ja jakaś dziwna jestem????
|
#4269 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuziczka Ja też nie wiem co ten skrót oznacza
![]() Ooo już mnie ninaad uświadomiła ![]() Ja nie uważam, żeby to było coś złego, że facet odpoczywa w pracy od płaczu i marudzenia ... To chyba normalne .. Oczywiście nie mówię o sytuacji, kiedy taki facet opowiada jak to ma strasznie w domu i w końcu mógł odpocząć w pracy. Ale ja zdaję sobie sprawę, że jak Tż pojedzie do pracy to będzie mógł tam odpocząć w pewien sposób, bo płacz dziecka i narzekania kobiety (zwłaszcza jeśli ma do tego tendencję) mogą być męczące. Zawsze to jakaś odskocznia. A Wy nie będziecie miały ochoty czasem wyjść, żeby odpocząć od obowiązków?
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2010-07-13 o 14:49 |
|
|
|
#4270 |
|
Zadomowienie
|
Chyba jesteś przewrazliwiona.Zawiodłab yś synka,gdybyś siedziała rozkraczona na leżaku i miała głeboko to co robi Twoje dziecko...To,że musiałaś wyjśc za potrzebą jest chyba naturalne,przecież nie założysz sobie pampersa...Takie wypadki się zdarzają,nie da się czasem przed tym uchronić i to nie świadczy o tym,że jest się dobrym czy złym rodzicem
![]() Oj tak.... Ja też już od paru dni nie noszę biżuterii na rękach przez to puchnięcie.Załozę chyba dopiero po porodzie... No i gratuluję,że małżowi się z pracą udało ![]() Moja na ostatnim ugs była w poprzek,a teraz jakoś się tak dziwnie przekręciła,e nawet nie wiem co jest co,gdzie głowa,a gdzie dupka.Ciągla się martwię,że się nie będzie chciała przekręcić na nietoperka....
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
gabisun 37 tydz to pewnie ze juz ok... myslalam ze te fotki to juz tak poubieralyscie
![]() bordowa i szczesliwa, a dziwicie sie im ze w pray odpoczywaja ? ja tam sie nie dziwie ja pewnie bym robila tak samo tylko ze kobieta zbytnio wyjscia nie ma ![]() ja tam nie raz marzylam ze chce wrocic do pracy , wydawlao mi sie ze jak dziecka nie mialam to praca byla meczaca itp itd z czasem stwierdzam ze praca to pikus w domu praca 24/h gabisun koszula jak wyglada? a jak miala ? normalnie troche moze pobrudzona ja wiem cos jak by mi sie podpaska w czasie okresu przesunela o tyle ![]() ale ja nie wiem, ja szybko rodzilam i mialam zzo wiec nawet sie zbytnio nie spocilam ani nie nameczylam w sumie to u dentysty bardziej spocona wychodze i zmeczona u mnie mala chyba tez glowa w dol... bo ostatnio czulam stopki jak mi sie wypychaly na gorze
|
#4272 |
|
Wtajemniczenie
|
Ray przecież napisałam, że dla mnie to nic dziwnego, że facet odpoczywa w pracy od żony i dzieci
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
bordowa no wiem wiem
![]() a z noca ktos tu pisal... ja przez upaly tez bardziej sie mecze nic spie w nocy najgorsze jest to ze w nocy sie bardzo poce nie wiem moze przeziebiona jestem??? po prostu kark dekold mam mokry ze musze 3 razy sie przebierac
|
#4274 |
|
Wtajemniczenie
|
Ray to chyba normalne bo ja się też budzę cała mokra
Nawet jak się w ciągu dnia na 15 minut położę to wstaję z plamą na dekolcie, brzuchu albo gdzieś tam jeszcze
|
#4275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak trochę szkoda mi wyrzucić koszulinkę czyli do pralki się nadaje ![]() Cytat:
spać się nie da, a jeszcze ostatnio łazienka w nocy stała mi się bardzo bliska ![]() Martucha a jak tam twoje straszaki?
|
||
|
|
|
#4276 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki ja mam dość dzisiejszego dnia cały dzięń w samochodzie bez klimy od lekarza do lekarza
rano byłam z TZ wszytko ok z kolanem nawet mu nie odciągali płynu bo obrzęku dużego nie ma Rehabilitacje robi tylko przez te upały ma stan podgorączkowy ![]() Potem ja byłam odebrac karte ktróra mi bankomat 2 tygodzi etemu zabrał.... I byłam u Gina Szyjka długa wszytko ok USG nie miałam bo za dwa tygodnie mam to 3D i szkoda malucha naświetlać a 3 tygodnie temu byłam na Usg i wszytko było ok. Przytyłam 6 kilo a jestem w 27 tc Tzn nie czuję się bardzo gruba ale ta 6 przeraża Ogólnie masakra chce niższych temperatur cały czas czuje jakby mi cos na klatce piersiowej leżało Mam do Was pytanko bo TŻ mi sprezentował piłkę do pilatesu macie jakieś fajne ćwiczenia nadające się dla ciężarówek? |
|
|
|
#4277 |
|
Rozeznanie
|
Ah, zdolna ze mnie bestia :/
Czytałam, przełączałam i wyłączyłam, a miałam tyle cytatów... Śliczniutkie macie brzuszki i wcale nie wyglądacie tak jak piszecie - to jest po prostu ciąża Ja się ostatnio zaniedbałam ze zdjęciami, ale muszę to koniecznie nadrobić, tylko może nie dziś, bo byłam z rana nad jeziorkiem i nie najlepiej się prezentuje do zdjęć ![]() Wczoraj poszalałam po całości, ale Franek się zbytnio nie bulwersował, więc nie mam wyrzutów sumienia... Pobudka o 6.00, śniadanie i do lasu na jagódki Nawojowałam się co niemiara, ale jestem z siebie dumna!IlonaN2, Ciebie przeraża 6kg w 27tc?? :/ Ja byłam na wizycie w 26tc i byłam 9kg na plusie, a wcale się nie czuję bardzo grubo. Bardzo się cieszę, że po wizycie wszystko w porządku tylko już nie marudź o wadze :P
Edytowane przez tifio Czas edycji: 2010-07-13 o 16:59 |
|
|
|
#4278 |
|
Rozeznanie
|
RAY miałaś zoo???? super.... napisz czy bolał zastrzyk, czy bolał poród i czy tym razem tez zechcesz zoo???
ja właśnie dowiedziałam sie ze w moim szpitalu nie ma;( ale jak bardzo pomaga to nawet byłabym w stanie urodzić w jakimś innym
|
#4279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-nikt do mnie nie przychodził po porodzie, dopiero jak wychodziłam, to był mój tata,jakby się zakrwawiona koszula miała dwa dni kisić...
|
|
|
|
|
#4280 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Brzuch mnie przy tym pobolewa i maluch wypycha mi tą stronę na której leżę no masakra. Dobrze że to prawie końcówka ![]() Cytat:
ja już się śmieję do znajomych że jakby co to o 3 w nocy m0ogą walić śmiało jak w dym bo i tak nie śpię. Ostatnio się położyłam o 6 rano spać a dzisiaj po przebudzeniu o 2 zasnęłam spowrotem o 5 Włosy mogłabym kilka razy dziennie myć bo wyglądają jak strąki od tego pocenia się a najgorsze to w nocy. aaneczka1984 nie możesz się aż tak bardzo przejmować, zostawiłaś dziecko pod opieką, zresztą prawda jest taka, że pewnych rzeczy w życiu nie przewidzi bo można na sekundy spuścić z oczu i już coś się wydarzy. Najważniejsze że Dominikowi nic się nie stało ![]() Mszu w końcu odpoczniesz Podziwiam Was dziewczyny, że jeszcze dajecie radę pracować szczególnie w tą pogodę.Cytat:
Też uważam że mogliby to słońce wyłączyć choć na jeden dzień ![]() Co do ćwiczeń na piłce to nie pomogę bo nie mam.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|||
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze? Ja tak rzadko ostatnio piszę, bo z powodu gorąca nie włączam nawet kompa, bo on za bardzo grzeje.
Ale dziś postanowiłam się odezwać. Jestem już po specjalistycznych badaniach prenatalnych. Zostałam na nie skierowana, bo w szpitalu jedna lekarka nasiała paniki, że wymiary mojego Pascala są nieprawidłowe. Poza tym tydzień temu na USG wyszło, że Pascalek jest za lekki, za chudy. Ale dziś był zbadany w szerz i wzdłuż i w poprzek na specjalistycznym sprzęcie, łącznie z dopplerem.Organy mojego Pascalka, jak i jego wymiary są prawidłowe Troszkę ma powiększoną miedniczkę nerkową i musimy to regularnie kontrolować, a więc kolejne tak dokładne badania za 5 tygodni czyli w 30 tc. To prawdopodobnie taka nasza rodzinna uroda z tymi nerkami. Ja mam powiększoną miedniczkę nerkową, córka miała operację na reflux nerkowo-moczowodowy, a teraz Pascalek coś tam ma... No ale to nie jest groźne i poza tym wszystko jest OK. Nadal jest troszkę chudszy, ale długością jest OK. Waży 660g, a więc przez tydzień przytył 170g Wklejam Wam fotkę z profilu mojego synusia. A także potwierdzenie jego męskości ![]() A jutro moje dzieci mają ostatni dzień szkoły, więc będę pewnie miała jeszcze mniej czasu, ale i tak postaram się tu zaglądać. Za tydzień w środę idę na 3D, więc też pewnie coś wkleję. No a w czwartek wyjeżdżam do Polski na 2 tygodnie |
|
|
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
co do koszul, kupiłam sobie dzisiaj w ciucholandzie dwie koszule do szpitala-jedna długa,seledynowa, coś a-la satynowa, jak wypiorę,to pokażę, będe mieć pod nią stanik, więc spoko będę karmić i druga taka nieokreślonego koloru(czerwony?
) też na ramiączkach, do kolan, bawełniana, też podobna w kroju do tamtej. Nie dla mnie miśki, zyrafki fotnę, jak wypiorę, teraz są w pralce-dla mnie to o wiele lepszy wybór, niż te rozpinane i typowo do karmienia.Za obydwie dąłam 6 zł ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Prześliczny Pascalek |
|
|
|
#4283 |
|
Zadomowienie
|
Ło matko!!
Upały takie, a Wam się pisać chce ![]() dash, moje bejbe coś ostatnio pod serce mi się wciska i powiem szczerze - boli jak cholera Angelikaw, super brzuszek ![]() Martucha, koszulki bardzo fajne malwina1204, naprawdę fajne buciki dra, bardzo dobrze, że uciekliście przed rodzinką Cieszę się, że wyniki w porządku, a na usg nie tylko Ty musisz, Kochana, czekać, niestety. Też chodzę na NFZ i nie dość, że usg miałam do tej pory (31t) 2 razy, to jeszcze jakość tragiczna. Na szczęście byłam z mężem na usg4d i raz prywatnie, to sobie Borysa pooglądaliśmy ![]() Jeśli bardzo zależy ci na usg, to może idź prywatnie? tifio, Narobiłaś mi ochoty na pierożki z truskawkami... ![]() Niedobra... ![]() cellaris, ja zwykle przesypiam całą noc. Wstaję może dwa razy do łazienki, ale dzisiejsza noc to była porażka totalna... Najpierw 2godziny wierciłam sie nie mogąc zasnąć. A jak już się udało, to budziłam się co 15-20min. W końcu o 3 musiałam wstać do łazienki, bo pęcherz miałam przepełniony. A że Borys po 3 się budzi, to nie mogłam zasnąć przez prawie godzinę Położyłam się i zasnęłam, a mąż jeszcze przez chwilę jeździł dłonią po brzuchu. Normalnie zaklinacz Boryska ![]() Weronisia, no no no. Pascalek cudny, a i przyrodzenie okazałe Fajnie, że (oprócz tej miedniczki) wszystko z nim, z Wami w porządku.Jak tak pioszecie o jedzonku, to mi mamcia zasponsorowała dziś koszyk malin Mniam ![]() A przy okazji też byłam u fryzjera i ścięłam moje długaśne włosiny na króciutko ![]() I wszystko było by dobrze, gdyby nie to, że teraz muszę się pofarbować na ciemniejszy brąz, bo obecny mi już nie pasuje...
http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdwn15x5fj0dze.png http://www.suwaczki.com/tickers/k0kd73sb8eg8gpzu.png Edytowane przez ycnan Czas edycji: 2010-07-13 o 17:38 |
|
|
|
#4284 |
|
Rozeznanie
|
Weronisiu, uroczy ten Twój synuś! Niezłe z niego ciacho
![]() ycnan, oj tam z truskaweczkami z jagodami to dopiero pyszności! A w dodatku jak sama je w lesie zbierałam Ja Cię za maliny nie będę , bo niestety nie przepadam...
|
#4285 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo jak się znajdą pieniążki zrobić z tych zdjęć fotoksiążkę. Zobaczymy Cytat:
![]() Cytat:
to super! najważniejsze teraz te szyjki, w ogóle musimy teraz bardzo na siebie uważać, zaciskać nogi żeby nasze dzieciaczki posiedziały w brzuchach min do 36 tygodnia ![]() niestety nie ćwiczyłam nigdy pilatesu, ale mam zapisane 2 stronki z ćwiczeniami : http://www.maluchy.pl/gimnastyka/ http://www.mamazone.pl/artykuly/bede...rzuszkiem.aspx Cytat:
super wiadomości, grunt to wszystko posprawdzać dla świętego spokoju ![]() I faktycznie drobniutki ten Twój synek Mój to pewnie dobił już do 2 kg a jestem w 31/32 tc. Najważniejsze, że pomiary prawidłowe. A fotki super ![]() Cytat:
Ostatnio stwierdziła, że po porodzie będą mi tak lecieć włosy, że sama przyjdę się opitolić ![]() dziewczyny a co do malin to chyba jeszcze za wcześnie na ich pałaszownia, prawda?? nam na SR położna mówiła, żeby kupować jak będą i zamrażać. Jeść dopiero przed samym porodem, bo one pobudzają czynność skurczową. Ja tam nie wiem, tylko słyszałam, ale możnaby to info sprawdzić
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-07-13 o 18:00 |
|||||
|
|
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
Weronisia Jasne, że pamiętamy
Bardzo się cieszę, że wymiary małego prawidłowe ![]() Świetne zdjęcia ![]() Za godzinę w końcu Tż wraca!
|
#4287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i to jest właśnie miłość
|
|
#4288 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba będzie u mnie padać!
Cuuudnie ![]() naked21 Zawsze miło usłyszeć takie słowa
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2010-07-13 o 18:41 |
|
|
|
#4289 |
|
Rozeznanie
|
Nareszcie pada deszcz, a jakie powietrze przyjemne! ![]()
Edytowane przez tifio Czas edycji: 2010-07-13 o 19:06 |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Wszystkie macie śliczne brzuszki ![]() naked - sesja fantastyczna Trzymam kciuki za wizyty! Ja przed chwilą mało brakowało, a bym się wyrżnęła, bo wyszłam na podwórko, a tam mokro, bo była ulewa (+burza) i w ostatniej chwili złapałam się za framugę. W piątek spotykam się z położną, która przyjmuje porody w szpitalu, w którym chcę rodzić. Mam zamiar zadać jej mnóstwo pytań i nadzieję usłyszeć, że przyjedzie do mojego porodu, będzie mi towarzyszyć, czuwać żeby nikt nie przeciągał porodu i dopilnuje, że mnie przyjmą do tego szpitala. Jeśli macie jakieś pytania to napiszcie, a ja ją zapytam i później opiszę co i jak ![]() Kurcze nie mam jeszcze tylu rzeczy - kosmetyków, butelek, smoków, wózka, pieluch i innych akcesoriów, a mój Tż spokojny, bo nie wie ile tego potrzebujemy
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2010-07-13 o 19:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

W pracy jestem wiec co chwilę muszę ukrywać wizaż, to mi znowu potem zjada cytaty, aaach...

I
za ostatni etap rekrutacji 
) az mi sie glupio zrobilo.
I na pewno nie dopuściłabym go do porodu.
bo w czasie porodu to koszula jest chyba wysoko podciągnięta i co najwyżej spocimy się nieziemsko i trochę może pokrawimy chyba nie będzie jak po rzezi
sama nie wiem..coraz częściej brzuch mi twardnieje, chyba się przygotowuje
Od rana miałam spuchnięte palce, jak t6o zobaczyłam, to stwierdziłam, ze wieczorem będzie jeszcze gorzej i zdjęłam. Smutno m strasznie, bo obrączka jest dla mnie ważna i jakoś mi dziwnie, ze bez niej chodzę.

spać się nie da, a jeszcze ostatnio łazienka w nocy stała mi się bardzo bliska