Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-14, 09:48   #2851
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Hej!
wiecie co ja chyba nienormalna jestem ale wcale mi sie nie podoba praca. Czułam sie lepiej w domu. Wcozraj wieczorem popłakalam sie i powiedzialam tz-towi ze chce byc kura domowa. Dlaczego nie moge? feministki walczyly by kobieta miała wybór a ja nie mam tego wyboru. Nie moge sie za nic zabrac. Nie moge sie na niczym skupic bo tylko mysle by juz byla 17, zebym mogla wrocic do domu.
Z miłych rzeczy to Tż zrobił mi dziś śniadanie.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 09:53   #2852
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Hej!
wiecie co ja chyba nienormalna jestem ale wcale mi sie nie podoba praca. Czułam sie lepiej w domu. Wcozraj wieczorem popłakalam sie i powiedzialam tz-towi ze chce byc kura domowa. Dlaczego nie moge? feministki walczyly by kobieta miała wybór a ja nie mam tego wyboru. Nie moge sie za nic zabrac. Nie moge sie na niczym skupic bo tylko mysle by juz byla 17, zebym mogla wrocic do domu.
Też bym czasem wolała siedzieć w domu i nie pracować, ale z drugiej strony w pracy poznałam tyle fajnych osób, dostaję co miesiąc wypłatę na konto no i czuję się niezależna, a to dla mnie najważniejsze. Naprawdę całe życie chcesz prosić Tżta lub rodziców o kasę na waciki? Mnie ta myśl tak przeraża, że zrobię wszystko by do tego nie dopuścic. Poza tym praca rozwija.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 09:53   #2853
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a do mnie dzwonila babka z UP w sprawie kursow ale nie wiem czy nie bede zalatwiac noclegu u nich w akademiku bo cos P. marudzi ze nie wie czy bedzie bo ma gdzies wyjechac ale nie wie kiedy...a w tym akademiku nie bedzie neta
to lepiej sobie załatw nocleg w akademiku w razie czego

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
ooo wygrałam karmelowego krushera ale serio to tak za darmo? nie mogę uwierzyć
Super

Cytat:
Hej!
Biedna

Może nie możesz sie przyzwyczaić do tego,że pracujesz dlatego Ci tak cieżko? Daj sobie jeszcze czas A Tż Kochany

Carmi no takie zachowanie Twojego Tża może być irytujące
Stary 2010-07-14, 09:56   #2854
Gleniusia
Zakorzenienie

Aleks, a może przyzwyczaiłaś się do tego, że siedzisz w domu? Wg mnie praca to zło (), ale myślę, że pozwala nie tylko na zdobycie nowych umiejętności, rozwój i ćwiczenie umysłu, ale też może rozwijać zdolności interpersonalne itp. Kto wie, może po stażu znajdziesz pracę, która rzeczywiście sprawi Ci radość?

A z drugiej strony...może Twoim powołaniem jest dbanie o domowe ognisko i wychowanie gromadki dzieci Kto wie?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:00   #2855
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Nie wiem o co chodzi ale nie czuje się dobrze. Niby wszystko jest ok, no poza kasa bo za ten miesiac dostane jakies 430 zł brutto wiec nawet na waciki nie starczy. tylko, że ja siedze przed kompem i zamiast pisac notatke o serwisie to prawie płacze. Juz sama nie wiem, moze to przez hormony bo nie zrobiłam przerwy miedzy opakowaniami.

Stary 2010-07-14, 10:01   #2856
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Hej!
ja po części Cię rozumiem - sama siedzę w pracy i tylko czekam na 15 by wracać do domu. Moje samopoczucie jest zdecydowanie lepsze. gdy jest weekend ale z drugiej strony jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mój cały świat kręcił się tylko wokół domu. W pracy spotykamy nowych ludzi, w drodze do pracy mogą się zdarzyć różne ciekawe sytuacje - o których można opowiedzieć TŻ. A w domu życie jest nieciekawe (z czasem), no i zależne od innych osób (bo nie zarabia się własnej kaski). Może potrzebujesz innego rodzaju pracy? a może pomyśl o własnej firmie? (wiem wiem łatwo się mówi sama nic nie robie)

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:03   #2857
Ariada
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej!
Może Ci się odmieni jak poznasz tam kogoś fajnego Ja tak miałam na początku jak sobie kiedyś dorabiałam, ze stwierdziłam, że chcę być kurą domową w życiu, a potem poznałam się trochę z ludźmi, z którymi pracowałam i było jakoś lepiej.

Dziś znów misja poczta, a taaaaaaaaaaaaaak mi się nie chce
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:06   #2858
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariada Pokaż wiadomość
Może Ci się odmieni jak poznasz tam kogoś fajnego Ja tak miałam na początku jak sobie kiedyś dorabiałam, ze stwierdziłam, że chcę być kurą domową w życiu, a potem poznałam się trochę z ludźmi, z którymi pracowałam i było jakoś lepiej.

Dziś znów misja poczta, a taaaaaaaaaaaaaak mi się nie chce
Ludzi raczej nie poznam zbytnio bo firma to szef, ja i druga stażystka. jest jeszcze współwłascicielka ale ona tylko czasem tu zaglada i jacys okazjonalni pracownicy, ktorzy robia zlecenia zdalnie.

Stary 2010-07-14, 10:12   #2859
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
to lepiej sobie załatw nocleg w akademiku w razie czego
jednak zatrzymam sie u P. no z tymi facetami to sie strasznie ciezko dogadac
Stary 2010-07-14, 10:17   #2860
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Wibrator w rytmie muzyki
Cytat:
ze co? w rytm muzyki? czego to ludzie nie wymysla
Cytat:

Opis produktu:
W łatwy i szybki sposób podłącz wibrator OhMiBod do Twojego IPod'a, IPhone'a, MP3 Player'a lub do dowolnego odtwarzacza muzyki i ciesz się wibracjami w rytm muzyki. Pozwól, aby Twoje ciało poczuło wibracje podczas słuchania Twoich ulubionych utworów muzycznych.OhMiBod jest wyrafinowanym wibratorem nowej generacji, który łączy w sobie elegancję, nowoczesny design oraz niespotykaną dotąd funkcję - wibracje w rytm muzyki. Specjalny, wbudowany wewnątrz OhMiBod'a micro chip umożliwia wibracje w rytm i takt muzyki. W sposób idealny oddaje wysokie, średnie i niskie tony. Ponadto wibratory OhMiBod zawierają dodatkową drugą, wymienną końcówkę - panel sterowania, który umożliwia tradycyjne sterowanie siłą i intensywnością drgań. OhMiBod to dwa produkty w jednym! Silniczek zapewnia mocne, ale ciche wibracje. z wypolerowanym chromem i perłową białą powierzchnią produkt ten pozycjonowany jest wraz z najlepszymi produktami na rynku! Słuchanie Twoich ulubionych utworów muzycznych i odczuwanie ich w tym samym czasie dzięki wibracjom OhMiBod'a przeniesie Cię do innego świata gdzie muzyka, umysł i ciało stają się jednością. zakres i intensywność drgań jest bezgranicza, tworząc tym samym doznanie jakich żaden inny wibrator Ci nie dostarczy.W pudełku znajduje się:Metrowy przewód,Dodatkowa końcówka - panel sterowania umożliwiający, tradycyjne sterowanie siłą i intensywnością drgań,Uniwersalny rozdzielacz na słuchawki,Aksamitny, welurowy pokrowiec specjalnie zaprojektowany z myślą o wibratorze OhMiBod.Wymagania: Dwie baterie AA (nie dołączone). Wibratory z serii OhMibod współpracują z IPod'ami, IPhon'ami, odtwarzaczami MP3, laptopami, przenośnymi odtwarzaczami CD, z gitarami elektrycznymi - z każdym muzycznym odtwarzaczem, instrumentem zawierającym wyjście audio 3,5mm jack

Hahaha wyobrażacie sobie... siedzi laseczka, gra sobie na elektryku i nagle ograzmu dostaje

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
bo mnie wzrusza wszystko tak jak Osła: małe kotki, małe kotki bez babci, Shreki ...
Eeeeeej.... a nie wyglądasz na takiego delikatesa
(ja też zawsze ryczę, ale raczej jak jest jakiś podniosły moment- np. na "Uwolnić orkę" scena kiedy chłopaczek stoi z wyciągniętą w górę ręką a orka skacze nad nim.....byłam na tym sto lat temu w kinie z mamunią i wszystkie dzieci się cieszyły i klaskały a my aż szlochałyśmy we dwie )

Cytat:
I odnośnie tego czemu faceci się Nam nie chcą oświadczać :
Odbierałam z przedszkola moje młodsze rodzeństwo, Kladuię (4lata), Sebastianka (5) i ich kolegę Tadzia (lat 6). I wywiązała się taka rozmowa. Podejrzewam, że taki temat był motywem przewodnim tego dnia w przedszkolu. Rozmarzonym głosem odzywa się Klaudia.
-Ja to bym chciała mieć męża i dzieci.
Co Tadziu skwitował krótkim i oburzonym
- Na mnie nie licz!

I dziw że nie chcą jak od małego są tak chowani
Hahahahaha to jest dobre za to mi kiedyś kolega w przedszkolu powiedział "Ola, ja się z tobą ożenię bo lubię się z Tobą bawić w piaskownicy". I co? I nic,... ma dziewuchę od 4 lat i się z nią będzie żenił. A gdzie obietnica ja się pytam?!?!?!
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
A i chciałam dodać, że moja mama przenosi mojego na wyższy poziom wtajemniczenia. Teraz będzie chciała go zachęcić, żeby nie mówił do niej "Proszę Pani" tylko "Pani Renato" , bo się już tak długo znają, jest zażyłość i trzeba to jakoś uhonorować
Do poprzedniej części się nie wypowiadam, bo znowu wojenka forumowa będzie

A co do tego... Ciekawe jak A to odbierze.... kurcze, mi by chyba było głupio tak po imieniu mówić do mamy drugiej połówki. Bo później co... "mamo Renato" będzie mówił?
Cytat:
Eh, ale tu cisza ostatnio.
Czego Ty wymagasz o tej porze i w taką pogodę?
Cytat:
Jakb któraś chciała krushera w KFC za free tu jest link, można wygrać http://www.krushers.kfc.pl/#/home/
OOooooo a ja wygrałam tylko nie mam kiedy odebrać, bo w rzeszowie będę dopiero jutro a to jest ważne 24h. Chyba, że wieczorkiem sobie jeszcze raz skomponuję
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Bez sensu, przecież to pychota!

Ale masakra w pracy. Usypiam. Nie mam NIC do roboty... Więc odglądam gossip girl :P

A wczoraj już się wkurzyłam na Tżta. Może inaczej, nie wkurzyłam, ale lekko zirytowałam i starałam się nie dać tego posobie poznać. Jak zwykle wieczorem układamy się do spania, nagle B. sięga po zeszyt, długopis i coś rysuje. Okazało się, że narysował 3 modele pierścionków i mam powiedzieć który mi sie podoba...
No błagam. Najpierw przez rok zaręczyny są tematem tabu, bo on chce mi zrobić niespodziankę i ja nie mam prawa się odzywać, a teraz jak ja zamilkłam to on mi codziennie wyskakuje z jakąś akcją pierścionkową. I gdzie tu jego niespodzianka. Powiedziałam, że wszystkie ładne i odwróciłam się plecami żeby zasnąć, ale nie, B. jest bardziej upierdliwy niz ja, więc zaczyna: "Wiedziałem że tak będzie"
ja: jak?
on: bo powinnaś o tym nie wspominać, to by była zupełna niespodzianka, a teraz pewnie żałujesz, że się odzywałaś
ja: trudno się nie odzywać jak jesteś z kimś 5 lat, mieszkasz prawie 4 i chcesz z tą osobą spędzić życie
B: ale wystarczyłoby raz...
ja: wystarczyłoby żebyś to zrobił zanim zaczęłam o tym mówić
B.: racja, ale jestem głupim łosiem, a Ty smutnym łosiem i dlatego do siebie pasujemy.

Boże, on mnie torturuje czy co ?
Carmi, nie masz za grosz wyczucia smaku

No to mu się udało

A w ogóle to dzień dobry
Zadzwoniłam do K jak już sobie leżałam w łóżku. Pogadaliśmy najpierw normalnie, żeby nie było, że mu na dzień dobry wapalam "dlaczego nie dzwonisz?". No i tak... jak odebrał to tak jakby zadowolony, że dzwonię, ale potem w trakcie rozmowy dało się wyczuć, że jest smutny. W każdym razie powiedział, że w tym albo w przyszłym tygodniu powinien być w Leżajsku więc przyjdzie na kawkę i jeszcze mówi "widzisz, jak Ciebie tam nie było to jeździłem co drugi dzień, a jak teraz z chęcią bym się przejechał to nie mam zleceń". Więc chyba mnie jednak lubi troszkę
Później spytałam czemu się w ogóle nie odzywa, to powiedział, że jest bardzo zapracowany i zmęczony i przeprasza, że mi nie odpisał, ale nie może się ogarnąć.
Jakoś głupio mi było zapytać tak wprost, zresztą i tak by nie powiedział co go trapi (bo widzę, że mu ciężko przychodzi mówienie o takich rzeczach) więc po rozmowie napisałam "Wydaje mi się, czy jesteś bardzo smutny?"
K: może troszkę
ja: jakiś powód
K: Tak ogólnie to wszystko po trochę...
ja: Problemy czy gorszy okres (jak nie chcesz, żebym pytała to powiedz- przestanę) [booo... niekoniecznie musi chcieć odpowiadać prawda? a nie chciałam wyjść na jakiegoś upierdliwca]
K: mam parę problemów, ale do stresu już się przyzwyczaiłem... z ojcem się pokłóciłem

No i tutaj już nie pytałam o co, dlaczego, po co itd. Tylko mu napisałam, że po pierwsze potrzebuje urlopu, żeby się oderwać od tego wszystkiego a po drugie kłótnia z tatą to (bez względu na to jak bardzo się pokłócili i o co poszło) zwykła burza, która prędzej czy później przejdzie. I żeby się tak nie przejmował, bo się pogodzą i będzie po sprawie.
Po czym dopisałam "I nie smuć się tak bo z uśmiechem na twarzy wyglądasz dużo ładniej Dobranoc"
K: Dzięki. Kolorowych snów [biorąc pod uwagę, że wybitnie rzadko używa emotek, to chyba się uśmiechnął po przeczytaniu tamtego SMSa]

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2010-07-14 o 10:18
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:21   #2861
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Jakb któraś chciała krushera w KFC za free tu jest link, można wygrać http://www.krushers.kfc.pl/#/home/
Udało się ale jakby nie patrzeć wystarczy wejść w zakładkę z krusherami i tam jest opisane co w którym się znajduje
Ale co tam - za 3.99 nie będę sprzedawać swoich danych osobowych, jeszcze ganiać z jakimiś wydrukami i jeszcze będą mi kazali to załatwić w ciągu 24 h

A tak w ogóle to bryyyy ojciec zalepił dzisiaj okna kocami ratunkowymi z folii - mamy nadzieję, że odbiją światło i chociaż część tej temperatury zostanie na zewnątrz teraz jest 28,5 stopnia w domu i się wydaje, że jest w miarę chłodno
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:23   #2862
carmelova
Zakorzenienie

Ej Olka a czemu nie mam wyczucia smaku?? I to za grosz Zraniłaś mnie
No i dobrze, że zadzwoniłaś do K. Przynajmniej wiesz co jest grane.
Stary 2010-07-14, 10:26   #2863
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem o co chodzi ale nie czuje się dobrze. Niby wszystko jest ok, no poza kasa bo za ten miesiac dostane jakies 430 zł brutto wiec nawet na waciki nie starczy. tylko, że ja siedze przed kompem i zamiast pisac notatke o serwisie to prawie płacze. Juz sama nie wiem, moze to przez hormony bo nie zrobiłam przerwy miedzy opakowaniami.
Ale widzisz przynajmniej pracując COŚ zarobisz a gdybyś była w domku to nic byś nie zarobiła też jakiś plus krótko pracujesz,może z czasem sie przyzwyczaisz

Cytat:
jednak zatrzymam sie u P. no z tymi facetami to sie strasznie ciezko dogadac
heheeh tylko niech tak czesto zdania nie zmienia

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Hahaha wyobrażacie sobie... siedzi laseczka, gra sobie na elektryku i nagle ograzmu dostaje

A w ogóle to dzień dobry
Zadzwoniłam do K jak już sobie leżałam w łóżku. Pogadaliśmy najpierw normalnie, żeby nie było, że mu na dzień dobry wapalam "dlaczego nie dzwonisz?". No i tak... jak odebrał to tak jakby zadowolony, że dzwonię, ale potem w trakcie rozmowy dało się wyczuć, że jest smutny. W każdym razie powiedział, że w tym albo w przyszłym tygodniu powinien być w Leżajsku więc przyjdzie na kawkę i jeszcze mówi "widzisz, jak Ciebie tam nie było to jeździłem co drugi dzień, a jak teraz z chęcią bym się przejechał to nie mam zleceń". Więc chyba mnie jednak lubi troszkę
Później spytałam czemu się w ogóle nie odzywa, to powiedział, że jest bardzo zapracowany i zmęczony i przeprasza, że mi nie odpisał, ale nie może się ogarnąć.
Jakoś głupio mi było zapytać tak wprost, zresztą i tak by nie powiedział co go trapi (bo widzę, że mu ciężko przychodzi mówienie o takich rzeczach) więc po rozmowie napisałam "Wydaje mi się, czy jesteś bardzo smutny?"
K: może troszkę
ja: jakiś powód
K: Tak ogólnie to wszystko po trochę...
ja: Problemy czy gorszy okres (jak nie chcesz, żebym pytała to powiedz- przestanę) [booo... niekoniecznie musi chcieć odpowiadać prawda? a nie chciałam wyjść na jakiegoś upierdliwca]
K: mam parę problemów, ale do stresu już się przyzwyczaiłem... z ojcem się pokłóciłem

No i tutaj już nie pytałam o co, dlaczego, po co itd. Tylko mu napisałam, że po pierwsze potrzebuje urlopu, żeby się oderwać od tego wszystkiego a po drugie kłótnia z tatą to (bez względu na to jak bardzo się pokłócili i o co poszło) zwykła burza, która prędzej czy później przejdzie. I żeby się tak nie przejmował, bo się pogodzą i będzie po sprawie.
Po czym dopisałam "I nie smuć się tak bo z uśmiechem na twarzy wyglądasz dużo ładniej Dobranoc"
K: Dzięki. Kolorowych snów [biorąc pod uwagę, że wybitnie rzadko używa emotek, to chyba się uśmiechnął po przeczytaniu tamtego SMSa]

A co do K. to fajnie,że pogadaliście po Twoim smsie widać poprawił mu sie humor i co ważne dowiedziałaś sie czemu nie pisze pewnie już spokojniejsza jesteś a tak to byś sie zastanawiała

Rain cześć fajnie,że w domku masz chłodno, ja narazie też odczuwam lekki chłód ale na dworze gorąc:P

Ja dziś mojemu zrobie placki ziemniaczane (gdzie nigdy nie robie mu nic do jedzenia- ) i sie cieszy bardzo

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-07-14 o 10:27
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:35   #2864
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rain cześć fajnie,że w domku masz chłodno, ja narazie też odczuwam lekki chłód ale na dworze gorąc:P
Nie jest chłodno jest paskudnie, ale to zawsze nie 31,5 stopnia jak wczoraj
A ja jeszcze do gina dzisiaj idę i będę musiała się tramwajem przeprawić przez to piekło
Stary 2010-07-14, 10:38   #2865
madziamacius8786
Zakorzenienie

Rain współczuje
Stary 2010-07-14, 10:39   #2866
OlkaR
Zakorzenienie

Carmi, no właśnie dlatego się śmieję, bo z tego co piszesz zawsze o potrawach jakie przygotowujesz to wiem jedno- ja bym je wp****** a nie jadła a tu taki zestaw nie chciał przejść

A co do K... tak, jestem spokojniejsza, ale to też nie jest fajne, że ma problemy...
W ogóle to ja mam wrażenie, że on się szybko "wykończy" bo na dłuższą metę nie da się żyć tak jak on żyje... No ale co poradzić, dorosły jest.
Chociaż w sumie, biorąc pod uwagę jego i choćby mojego ex... niebo a ziemia w podejściu do swojego życia i pracy.
Stary 2010-07-14, 10:39   #2867
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś mojemu zrobie placki ziemniaczane (gdzie nigdy nie robie mu nic do jedzenia- ) i sie cieszy bardzo
O placki! mniam a z czym podajesz?

Stary 2010-07-14, 10:42   #2868
OlkaR
Zakorzenienie

O jaaaaaa całe wieki nie jadłam placów ziemniaczanych
Stary 2010-07-14, 10:43   #2869
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
A co do K... tak, jestem spokojniejsza, ale to też nie jest fajne, że ma problemy...
W ogóle to ja mam wrażenie, że on się szybko "wykończy" bo na dłuższą metę nie da się żyć tak jak on żyje... No ale co poradzić, dorosły jest.
Chociaż w sumie, biorąc pod uwagę jego i choćby mojego ex... niebo a ziemia w podejściu do swojego życia i pracy.
Może to przejściowe problemy ?

Cytat:
O placki! mniam a z czym podajesz?
Chciał ze śmietaną Samą bez niczego

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
O jaaaaaa całe wieki nie jadłam placów ziemniaczanych
Ups, mogłam tego nie pisać
Stary 2010-07-14, 10:46   #2870
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłaś
Ja chce plaaaaacki
Stary 2010-07-14, 10:48   #2871
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może to przejściowe problemy ?

Chciał ze śmietaną Samą bez niczego

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Teraz nie masz wyjścia i będziesz musiała się podzielić z Olkami

Stary 2010-07-14, 10:50   #2872
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

osz rety, biedny facet Tak to jest, jak się bagatelizuje jakiekolwiek objawy...

aleks, myślę, że po prostu praca przy komputerze nie jest dla Ciebie. Co jak co, ale akurat też bym nie wysiedziała w takiej robocie dłużej niż 3h. Już wolałabym coś ręcznie pisać, coś więcej robić niż tylko klepać w klawiaturę. Dasz radę, kobieto, wytrzymaj do końca, a potem szukaj dalej

Olka, no nie chodzi, żeby mowił "mamo Renato", tylko wystarczy już "mamo" (chociaż osobiście nie uznaję mamowania obcych kobiet. Mama to mama - WŁASNA, reszta to teście i już. Wolałabym tak tytułować jego rodziców "teściowo" i "teściu" ) Ale jakoś faktycznie inaczej brzmi "Pani Renato", a nie tak tylko "Proszę Pani", co mówi się np do całkiem obcych bab w sklepie
A co do K. Nie lubię jak się tak młodzi żyłują I potem się dziwić, że ma 40 lat na karku i zero chęci do czegokolwiek. Młode dziadki...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:52   #2873
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Mogłaś
Ja chce plaaaaacki
Cytat:
Teraz nie masz wyjścia i będziesz musiała się podzielić z Olkami
Uspokójcie sie :brzyda l:

Później Wam dam po 5 zł każdy
Stary 2010-07-14, 10:54   #2874
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
osz rety, biedny facet Tak to jest, jak się bagatelizuje jakiekolwiek objawy...

aleks, myślę, że po prostu praca przy komputerze nie jest dla Ciebie. Co jak co, ale akurat też bym nie wysiedziała w takiej robocie dłużej niż 3h. Już wolałabym coś ręcznie pisać, coś więcej robić niż tylko klepać w klawiaturę. Dasz radę, kobieto, wytrzymaj do końca, a potem szukaj dalej

Olka, no nie chodzi, żeby mowił "mamo Renato", tylko wystarczy już "mamo" (chociaż osobiście nie uznaję mamowania obcych kobiet. Mama to mama - WŁASNA, reszta to teście i już. Wolałabym tak tytułować jego rodziców "teściowo" i "teściu" ) Ale jakoś faktycznie inaczej brzmi "Pani Renato", a nie tak tylko "Proszę Pani", co mówi się np do całkiem obcych bab w sklepie
A co do K. Nie lubię jak się tak młodzi żyłują I potem się dziwić, że ma 40 lat na karku i zero chęci do czegokolwiek. Młode dziadki...
A ja sama na beszczela zaczęłam mówić do p.o teściowej "Pani Aniu". Bo "prosze pani" jakoś tak troche dziwnie jak często do niej jeżdze, mamy serdeczne stosunki a ona mówi o nas "dzieci z warszawy przyjechaly".

Stary 2010-07-14, 10:56   #2875
madziamacius8786
Zakorzenienie

Aleks to już zrobiłaś jakiś krok do przodu
Stary 2010-07-14, 10:57   #2876
carmelova
Zakorzenienie

Med spoko propozycja Moja mama kiedyś zaproponowała Tżtowi, żeby mówił do niej po imieniu. Ale jakoś nie przeszło
Stary 2010-07-14, 10:59   #2877
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
A ja sama na beszczela zaczęłam mówić do p.o teściowej "Pani Aniu". Bo "prosze pani" jakoś tak troche dziwnie jak często do niej jeżdze, mamy serdeczne stosunki a ona mówi o nas "dzieci z warszawy przyjechaly".
Odważna Ale to już musiało samo z siebie nawet wyjść, skoro macie dobre stosunki i was tak traktuje

Carmi... Może TŻ nie chciał starszej koleżanki?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:59   #2878
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aleks to już zrobiłaś jakiś krok do przodu
A co niby jest celem? Bo jakoś nie wiem czy ja dokądś zmierzam w tym temacie.

Stary 2010-07-14, 11:00   #2879
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Wibratory z serii OhMibod współpracują z IPod'ami, IPhon'ami, odtwarzaczami MP3, laptopami, przenośnymi odtwarzaczami CD, z gitarami elektrycznymi - z każdym muzycznym odtwarzaczem, instrumentem zawierającym wyjście audio 3,5mm jack

padlam

fajnie,ze pogadalas z K. i widac wszystko jest ok

Cytat:

heheeh tylko niech tak czesto zdania nie zmienia
juz nie moze zmienic bo dzis mam zadzwonic do UP i powiedziec czy mam nocleg czy nie

a w ogole to mi odbija dzisiaj patrzcie czego slucham -->
http://ansia95.wrzuta.pl/audio/4HzT3..._moja_fantazja

w winampie mi sie wlaczylo

Stary 2010-07-14, 11:02   #2880
madziamacius8786
Zakorzenienie

Przypomniało mi sie co mi sie śniło..to był koszmar..śniło mi sie,że ja i Tż nie żyjemy z różnych powodów..i jak umieraliśmy to wszedzie było biało i jako duchy sie żegnaliśmy i każdy odszedł w inną strone a ja płakałam bo czułam,że możemy sie wiecej nie spotkać

Teraz boje sie,że to coś może znaczyć,że może coś sie stać złego na tych zlotach gdzie on pojedzie, albo my możemy mieć jakiś wypadek jak bedziemy jechać nad morze pierwszy raz miałam taki sen a raczej koszmar

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
A co niby jest celem? Bo jakoś nie wiem czy ja dokądś zmierzam w tym temacie.
to sie okaże

Cytat:

juz nie moze zmienic bo dzis mam zadzwonic do UP i powiedziec czy mam nocleg czy nie

a w ogole to mi odbija dzisiaj patrzcie czego slucham -->
http://ansia95.wrzuta.pl/audio/4HzT3..._moja_fantazja

w winampie mi sie wlaczylo

No to dobrze

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości