|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Hej!
wiecie co ja chyba nienormalna jestem ale wcale mi sie nie podoba praca. Czułam sie lepiej w domu. Wcozraj wieczorem popłakalam sie i powiedzialam tz-towi ze chce byc kura domowa. Dlaczego nie moge? feministki walczyly by kobieta miała wybór a ja nie mam tego wyboru. Nie moge sie za nic zabrac. Nie moge sie na niczym skupic bo tylko mysle by juz byla 17, zebym mogla wrocic do domu. Z miłych rzeczy to Tż zrobił mi dziś śniadanie. |
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może nie możesz sie przyzwyczaić do tego,że pracujesz dlatego Ci tak cieżko? Daj sobie jeszcze czas A Tż Kochany![]() Carmi no takie zachowanie Twojego Tża może być irytujące
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, a może przyzwyczaiłaś się do tego, że siedzisz w domu? Wg mnie praca to zło (
), ale myślę, że pozwala nie tylko na zdobycie nowych umiejętności, rozwój i ćwiczenie umysłu, ale też może rozwijać zdolności interpersonalne itp. Kto wie, może po stażu znajdziesz pracę, która rzeczywiście sprawi Ci radość?A z drugiej strony...może Twoim powołaniem jest dbanie o domowe ognisko i wychowanie gromadki dzieci Kto wie?
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem o co chodzi ale nie czuje się dobrze. Niby wszystko jest ok, no poza kasa bo za ten miesiac dostane jakies 430 zł brutto wiec nawet na waciki nie starczy. tylko, że ja siedze przed kompem i zamiast pisac notatke o serwisie to prawie płacze. Juz sama nie wiem, moze to przez hormony bo nie zrobiłam przerwy miedzy opakowaniami.
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mój cały świat kręcił się tylko wokół domu. W pracy spotykamy nowych ludzi, w drodze do pracy mogą się zdarzyć różne ciekawe sytuacje - o których można opowiedzieć TŻ. A w domu życie jest nieciekawe (z czasem), no i zależne od innych osób (bo nie zarabia się własnej kaski). Może potrzebujesz innego rodzaju pracy? a może pomyśl o własnej firmie? (wiem wiem łatwo się mówi sama nic nie robie )
|
|
#2857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak miałam na początku jak sobie kiedyś dorabiałam, ze stwierdziłam, że chcę być kurą domową w życiu, a potem poznałam się trochę z ludźmi, z którymi pracowałam i było jakoś lepiej.Dziś znów misja poczta, a taaaaaaaaaaaaaak mi się nie chce
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
jednak zatrzymam sie u P. no z tymi facetami to sie strasznie ciezko dogadac
|
|
#2860 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Opis produktu:
W łatwy i szybki sposób podłącz wibrator OhMiBod do Twojego IPod'a, IPhone'a, MP3 Player'a lub do dowolnego odtwarzacza muzyki i ciesz się wibracjami w rytm muzyki. Pozwól, aby Twoje ciało poczuło wibracje podczas słuchania Twoich ulubionych utworów muzycznych.OhMiBod jest wyrafinowanym wibratorem nowej generacji, który łączy w sobie elegancję, nowoczesny design oraz niespotykaną dotąd funkcję - wibracje w rytm muzyki. Specjalny, wbudowany wewnątrz OhMiBod'a micro chip umożliwia wibracje w rytm i takt muzyki. W sposób idealny oddaje wysokie, średnie i niskie tony. Ponadto wibratory OhMiBod zawierają dodatkową drugą, wymienną końcówkę - panel sterowania, który umożliwia tradycyjne sterowanie siłą i intensywnością drgań. OhMiBod to dwa produkty w jednym! Silniczek zapewnia mocne, ale ciche wibracje. z wypolerowanym chromem i perłową białą powierzchnią produkt ten pozycjonowany jest wraz z najlepszymi produktami na rynku! Słuchanie Twoich ulubionych utworów muzycznych i odczuwanie ich w tym samym czasie dzięki wibracjom OhMiBod'a przeniesie Cię do innego świata gdzie muzyka, umysł i ciało stają się jednością. zakres i intensywność drgań jest bezgranicza, tworząc tym samym doznanie jakich żaden inny wibrator Ci nie dostarczy.W pudełku znajduje się:Metrowy przewód,Dodatkowa końcówka - panel sterowania umożliwiający, tradycyjne sterowanie siłą i intensywnością drgań,Uniwersalny rozdzielacz na słuchawki,Aksamitny, welurowy pokrowiec specjalnie zaprojektowany z myślą o wibratorze OhMiBod.Wymagania: Dwie baterie AA (nie dołączone). Wibratory z serii OhMibod współpracują z IPod'ami, IPhon'ami, odtwarzaczami MP3, laptopami, przenośnymi odtwarzaczami CD, z gitarami elektrycznymi - z każdym muzycznym odtwarzaczem, instrumentem zawierającym wyjście audio 3,5mm jack Hahaha wyobrażacie sobie... siedzi laseczka, gra sobie na elektryku i nagle ograzmu dostaje Cytat:
![]() (ja też zawsze ryczę, ale raczej jak jest jakiś podniosły moment- np. na "Uwolnić orkę" scena kiedy chłopaczek stoi z wyciągniętą w górę ręką a orka skacze nad nim.....byłam na tym sto lat temu w kinie z mamunią i wszystkie dzieci się cieszyły i klaskały a my aż szlochałyśmy we dwie Cytat:
za to mi kiedyś kolega w przedszkolu powiedział "Ola, ja się z tobą ożenię bo lubię się z Tobą bawić w piaskownicy". I co? I nic,... ma dziewuchę od 4 lat i się z nią będzie żenił. A gdzie obietnica ja się pytam?!?!?!Cytat:
![]() A co do tego... Ciekawe jak A to odbierze.... kurcze, mi by chyba było głupio tak po imieniu mówić do mamy drugiej połówki. Bo później co... "mamo Renato" będzie mówił? ![]() Czego Ty wymagasz o tej porze i w taką pogodę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to mu się udało A w ogóle to dzień dobry ![]() Zadzwoniłam do K jak już sobie leżałam w łóżku. Pogadaliśmy najpierw normalnie, żeby nie było, że mu na dzień dobry wapalam "dlaczego nie dzwonisz?". No i tak... jak odebrał to tak jakby zadowolony, że dzwonię, ale potem w trakcie rozmowy dało się wyczuć, że jest smutny. W każdym razie powiedział, że w tym albo w przyszłym tygodniu powinien być w Leżajsku więc przyjdzie na kawkę i jeszcze mówi "widzisz, jak Ciebie tam nie było to jeździłem co drugi dzień, a jak teraz z chęcią bym się przejechał to nie mam zleceń". Więc chyba mnie jednak lubi troszkę ![]() Później spytałam czemu się w ogóle nie odzywa, to powiedział, że jest bardzo zapracowany i zmęczony i przeprasza, że mi nie odpisał, ale nie może się ogarnąć. Jakoś głupio mi było zapytać tak wprost, zresztą i tak by nie powiedział co go trapi (bo widzę, że mu ciężko przychodzi mówienie o takich rzeczach) więc po rozmowie napisałam "Wydaje mi się, czy jesteś bardzo smutny?" K: może troszkę ja: jakiś powód K: Tak ogólnie to wszystko po trochę... ja: Problemy czy gorszy okres (jak nie chcesz, żebym pytała to powiedz- przestanę) [booo... niekoniecznie musi chcieć odpowiadać prawda? a nie chciałam wyjść na jakiegoś upierdliwca] K: mam parę problemów, ale do stresu już się przyzwyczaiłem... z ojcem się pokłóciłem No i tutaj już nie pytałam o co, dlaczego, po co itd. Tylko mu napisałam, że po pierwsze potrzebuje urlopu, żeby się oderwać od tego wszystkiego a po drugie kłótnia z tatą to (bez względu na to jak bardzo się pokłócili i o co poszło) zwykła burza, która prędzej czy później przejdzie. I żeby się tak nie przejmował, bo się pogodzą i będzie po sprawie. Po czym dopisałam "I nie smuć się tak bo z uśmiechem na twarzy wyglądasz dużo ładniej Dobranoc "K: ![]() ![]() Dzięki. Kolorowych snów [biorąc pod uwagę, że wybitnie rzadko używa emotek, to chyba się uśmiechnął po przeczytaniu tamtego SMSa]
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-07-14 o 10:18 |
|||||
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakby nie patrzeć wystarczy wejść w zakładkę z krusherami i tam jest opisane co w którym się znajduje ![]() Ale co tam - za 3.99 nie będę sprzedawać swoich danych osobowych, jeszcze ganiać z jakimiś wydrukami i jeszcze będą mi kazali to załatwić w ciągu 24 h A tak w ogóle to bryyyy ojciec zalepił dzisiaj okna kocami ratunkowymi z folii - mamy nadzieję, że odbiją światło i chociaż część tej temperatury zostanie na zewnątrz teraz jest 28,5 stopnia w domu i się wydaje, że jest w miarę chłodno
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Ej Olka a czemu nie mam wyczucia smaku?? I to za grosz
Zraniłaś mnie ![]() No i dobrze, że zadzwoniłaś do K. Przynajmniej wiesz co jest grane. |
|
|
|
#2863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jakiś plus krótko pracujesz,może z czasem sie przyzwyczaisz![]() Cytat:
tylko niech tak czesto zdania nie zmienia ![]() Cytat:
A co do K. to fajnie,że pogadaliście po Twoim smsie widać poprawił mu sie humor i co ważne dowiedziałaś sie czemu nie pisze pewnie już spokojniejsza jesteś a tak to byś sie zastanawiała ![]() Rain cześć fajnie,że w domku masz chłodno, ja narazie też odczuwam lekki chłód ale na dworze gorąc:PJa dziś mojemu zrobie placki ziemniaczane (gdzie nigdy nie robie mu nic do jedzenia- ) i sie cieszy bardzo
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-07-14 o 10:27 |
|||
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jeszcze do gina dzisiaj idę i będę musiała się tramwajem przeprawić przez to piekło
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Rain współczuje
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, no właśnie dlatego się śmieję, bo z tego co piszesz zawsze o potrawach jakie przygotowujesz to wiem jedno- ja bym je wp****** a nie jadła
a tu taki zestaw nie chciał przejść ![]() A co do K... tak, jestem spokojniejsza, ale to też nie jest fajne, że ma problemy... W ogóle to ja mam wrażenie, że on się szybko "wykończy" bo na dłuższą metę nie da się żyć tak jak on żyje... No ale co poradzić, dorosły jest. Chociaż w sumie, biorąc pod uwagę jego i choćby mojego ex... niebo a ziemia w podejściu do swojego życia i pracy.
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaaaa całe wieki nie jadłam placów ziemniaczanych
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciał ze śmietaną Samą bez niczego ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Ups, mogłam tego nie pisać
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
osz rety, biedny facet
Tak to jest, jak się bagatelizuje jakiekolwiek objawy... aleks, myślę, że po prostu praca przy komputerze nie jest dla Ciebie. Co jak co, ale akurat też bym nie wysiedziała w takiej robocie dłużej niż 3h. Już wolałabym coś ręcznie pisać, coś więcej robić niż tylko klepać w klawiaturę. Dasz radę, kobieto, wytrzymaj do końca, a potem szukaj dalej Olka, no nie chodzi, żeby mowił "mamo Renato", tylko wystarczy już "mamo" (chociaż osobiście nie uznaję mamowania obcych kobiet. Mama to mama - WŁASNA, reszta to teście i już. Wolałabym tak tytułować jego rodziców "teściowo" i "teściu" ) Ale jakoś faktycznie inaczej brzmi "Pani Renato", a nie tak tylko "Proszę Pani", co mówi się np do całkiem obcych bab w sklepie A co do K. Nie lubię jak się tak młodzi żyłują I potem się dziwić, że ma 40 lat na karku i zero chęci do czegokolwiek. Młode dziadki...
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:Później Wam dam po 5 zł każdy
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks to już zrobiłaś jakiś krok do przodu
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Med spoko propozycja
Moja mama kiedyś zaproponowała Tżtowi, żeby mówił do niej po imieniu. Ale jakoś nie przeszło
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to już musiało samo z siebie nawet wyjść, skoro macie dobre stosunki i was tak traktuje ![]() Carmi... Może TŻ nie chciał starszej koleżanki?
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
A co niby jest celem? Bo jakoś nie wiem czy ja dokądś zmierzam w tym temacie.
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padlam ![]() fajnie,ze pogadalas z K. i widac wszystko jest ok ![]() juz nie moze zmienic bo dzis mam zadzwonic do UP i powiedziec czy mam nocleg czy nie ![]() a w ogole to mi odbija dzisiaj patrzcie czego slucham --> http://ansia95.wrzuta.pl/audio/4HzT3..._moja_fantazja w winampie mi sie wlaczylo ![]()
|
|
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi sie co mi sie śniło..to był koszmar..śniło mi sie,że ja i Tż nie żyjemy z różnych powodów..i jak umieraliśmy to wszedzie było biało i jako duchy sie żegnaliśmy i każdy odszedł w inną strone a ja płakałam bo czułam,że możemy sie wiecej nie spotkać
![]() Teraz boje sie,że to coś może znaczyć,że może coś sie stać złego na tych zlotach gdzie on pojedzie, albo my możemy mieć jakiś wypadek jak bedziemy jechać nad morze pierwszy raz miałam taki sen a raczej koszmar![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

ale nie wiem czy nie bede zalatwiac noclegu u nich w akademiku bo cos P. marudzi ze nie wie czy bedzie bo ma gdzies wyjechac ale nie wie kiedy...a w tym akademiku nie bedzie neta 

Daj sobie jeszcze czas 

ale z drugiej strony jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mój cały świat kręcił się tylko wokół domu. W pracy spotykamy nowych ludzi, w drodze do pracy mogą się zdarzyć różne ciekawe sytuacje - o których można opowiedzieć TŻ. A w domu życie jest nieciekawe (z czasem), no i zależne od innych osób (bo nie zarabia się własnej kaski). Może potrzebujesz innego rodzaju pracy? a może pomyśl o własnej firmie? (wiem wiem łatwo się mówi

tak jak Osła: małe kotki, małe kotki bez babci, Shreki 

teraz jest 28,5 stopnia w domu i się wydaje, że jest w miarę chłodno 

Zraniłaś mnie 
a tu taki zestaw nie chciał przejść