Scent Bar XVI - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-15, 00:48   #3751
Florens
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVI

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Kochani, melduję się po wernisażu- wiecie, dlaczego nie ma Betty na wątku???
Bo...przyjechała do mnie!!!! Z Sandomierza!!!!!!

W ogóle bardzo się udało i co tam będę czekać, od razu wklejam zdjęcia!Załącznik 3255735

Załącznik 3255736

Załącznik 3255737

Załącznik 3255738

Załącznik 3255739

Załącznik 3255740

aaaa jak mi się podoba, tak klimatycznie, więcej fotek

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 00:52   #3752
justynaneyman
Zakorzenienie

Ok!
Załącznik 3255743

Załącznik 3255744

Załącznik 3255745

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 00:56   #3753
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
gryx-czy Ty wysłałeś Miciel torbę? o taką?--->
A co, też chciałaś?

Btw - sytuacja z żyrandolem --->

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Trzy lata łykam antydepresanty i korzystam z przyjemności życia jak zwykle i jakoś nie zeszłam z tego świata...
To tak samo, jak i ja Nie mówię oczywiście o przypadkach faszerowania się tabsami i zapijania ich drinkiem, bo to się może tragicznie skończyć (vide Marylin Monroe i Ingeborg Bachmann) Chociaż w obydwu przypadkach do dzisiaj jest ciągle parę wątpliwości

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
właśnie z rozanieleniem na facjacie pożeram czarne porzeczki, jak coś zostanie to jutro ugotuję sobie do nich kaszkę mannę
Ja czarne uwielbiam, ale przetworzone Prosto z krzaka (jedynie zapach wchodzi w grę) Co innego czerwone, żółte/białe

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Albo Twoja teoria jest słuszna. Dawno nie widziałam sąsiada. A co, jeśli on wcale się nie wyprowadzł

Cytat:
Panowie budujący blok zamurowali mi w podłodze rurę odprowadzającą wodę do kanalizy. Tyle,że ta rura była dziurawa i dziwnym trafem miała w środku co nieco czerwonej farby A,że ja wprowadzałam się później, to sąsiad zaczął mieć atrakcje w już wykończonym mieszkaniu.
A ja miałam skuwane świeżo położone płytki. Pracownicy developera, którzy brali udział w wydarzeniach do tej pory usiłują uciekać na mój widok.
No to już był szczyt wszystkiego... dziurawa rura

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Nie pamiętam co to było, ale mój brat wrzucił kiedyś 1 tabletkę mojemu mężowi do drinka. Efekt był po 5 min, poprostu płakaliśmy ze śmiechu z niego. Wszystko go cieszyło ale potem poszedł "przymierzać kapelusze"
Pigułka gwałtu? Tak całkiem serio, to tak nie wolno, nawet w "niewinnej zabawie" (i nie chodzi mi nawet o zagrożenie zdrowia/życia, co po prostu brak panowania nad własnym umysłem i ciałem, co nie zawsze może być fajne dla "wkręconego")

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Już go nie mam - skończył się. Teraz mam następny ale jest taaaaki seeee
Czytam, czytam... i nie skojarzyłem, że nie o @ chodzi

Cytat:
a ja lecę przeleciec ofery last do Bułgarii, Marchewkowa Ewa mnie zaraziła, jak pojadę to tylko leżec będę
Leżeć na maskach wypasionych aut (i bez zbereźnych skojarzeń proszę )?

Cytat:
A na poważnie - skończyłam przygotowywać ciuchy. Jutro lecę do Londynu na kilka dniMam nadzieję, że wszystko gra. Powprowadzali jakieś odprawy on-line, cuda wianki i teraz myślę, czy wszystko wydrukowałam prawidłowo
Super!

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
W niektórych miejscowościach jest taki program, że miasto sponsoruje sterylki, weterynarz wystawia fakturę i dostaje kasę, osoba, która przyniosła kota nic nie płaci, warto się o to dowiedzieć
Wiem, że Favkes pisała kiedyś o tym Trzeba było policzyć (!) bezdomne koty w danym "okręgu", a następnie udać się do wydziału... yyy... Środowiska (?) gminy/dzielnicy/powiatu czy Bóg wie czego, a oni wtedy rozpatrują ten wniosek, czy jakoś tak (oczywiście nie wszędzie jest ten program wdrożony)

Chyba się pogubiłem trochę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 01:03   #3754
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Nie, jeśli nie masz gorączki, nie widzisz podwójnie i gdy brak zaburzeń psychicznych
z tymi zaburzeniami to różnie u mnie bywa

Cytat:
A kto leci ze mną do Urugwaju?

A na poważnie - skończyłam przygotowywać ciuchy. Jutro lecę do Londynu na kilka dniMam nadzieję, że wszystko gra. Powprowadzali jakieś odprawy on-line, cuda wianki i teraz myślę, czy wszystko wydrukowałam prawidłowo
zazdraszczam baw się dobrze
Cytat:

W ogóle bardzo się udało i co tam będę czekać, od razu wklejam zdjęcia!
fantastycznie ale z tej Betty obieżyświat

a Gucio rzondzi jak zwykle
Cytat:
nie stac mnie, Egipt wychodzi najtaniej o tej porze roku nikt tam nie chce latac i fajne lasty są
szkoda ze jednak nie Bułgaria tam raczej chłodniej jet niż w Egipcie (mam nadzieję ) A czy fajnie to będę wiedzieć za kilka dni
Co do Egiptu to jak zamierzasz leżeć to raczej przeżyjesz ja raz przeżyłam temperaturę grubo ponad 40 stopni i obiecałam sobie ze nigdy więcej
za poszukiwania

Trochę się zaczęłam pakować i się zmęczyłam

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 01:09   #3755
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gratuluję (i wernisażu, i spotkania)

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
z tymi zaburzeniami to różnie u mnie bywa
Ja też tak mam

Cytat:
szkoda ze jednak nie Bułgaria tam raczej chłodniej jet niż w Egipcie (mam nadzieję )
Nie chciałbym Cię martwić, ale chyba nie w tym roku

Nooo dooobra... 3 stopnie chłodniej
Stary 2010-07-15, 01:10   #3756
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
fotka z kameleonem

Cytat:

Leżeć na maskach wypasionych aut (i bez zbereźnych skojarzeń proszę )?
no patrz, nie przeoczył , nic nie pisałam, że wypasionej, maska to maska

Cytat:
Wiem, że Favkes pisała kiedyś o tym Trzeba było policzyć (!) bezdomne koty w danym "okręgu", a następnie udać się do wydziału... yyy... Środowiska (?) gminy/dzielnicy/powiatu czy Bóg wie czego, a oni wtedy rozpatrują ten wniosek, czy jakoś tak (oczywiście nie wszędzie jest ten program wdrożony)

nie macie OTOZ -u, albo Animalsów, oni u nas przy schroniskach działają i pomagają w sterylkach, tzn klatki łapki, kwity do wetów robiących zabiegi lub chociaż piguły do dawania w żarełku.
Właśnie zabieg załatwiam dla Laski, pamiętacie ją

28.05.2010
Stary 2010-07-15, 01:12   #3757
rachell111
Zakorzenienie

o matulu wszyscy wyjeżdzają - gratulejszyn i zazdraszczam

ale zdjecia - Ju - z synkiem czadowe - z kameleonem - boskie - taki signature fot

a Betty - w zbliżeniu - sama bym Cię porwała do lasu

ale ale coś na tym wernisażu wszyscy się perfumamami nakręcają czyżby obrazy to był pretekst do niuchania - ( widze Sonię) no tak w końcu to "Nonsens"

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-07-15 o 01:18
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 01:22   #3758
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda ze jednak nie Bułgaria tam raczej chłodniej jet niż w Egipcie (mam nadzieję ) A czy fajnie to będę wiedzieć za kilka dni
Co do Egiptu to jak zamierzasz leżeć to raczej przeżyjesz ja raz przeżyłam temperaturę grubo ponad 40 stopni i obiecałam sobie ze nigdy więcej
za poszukiwania
tylko leżec, Mąż stwierdził, że chce tylko wodę i %, zresztą Egipt już prawie jest zwiedzony, zimą.
Ale się nie poddaję może znajdę coś innego

Cytat:
Trochę się zaczęłam pakować i się zmęczyłam

dobranoc
no tak to wyczerpuje

a ja nie jestem zmęczona, czuję się jakbym dopiero wstała

28.05.2010
Stary 2010-07-15, 01:26   #3759
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
tylko leżec, Mąż stwierdził, że chce tylko wodę i %, zresztą Egipt już prawie jest zwiedzony, zimą.
Ale się nie poddaję może znajdę coś innego

no tak to wyczerpuje

a ja nie jestem zmęczona, czuję się jakbym dopiero wstała
przed wyjazdem jest syndrom wczasowy w sensie nagły niewiadomoskąd power - pamiętam ze nawet nie spie przed podróżą ale z podjarania a nie ze stresu

włąsnie uwierzyłąm ze hardcore w nazwach perfum nie ma granic - przeczytałam wątek zakupowy tytuł jego " Sodoma Scent Studio" - ciekawe dlaczego
Stary 2010-07-15, 01:34   #3760
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Wow, ale super!!! To o tym pisała

Cytat:
Trzeba było policzyć (!) bezdomne koty w danym "okręgu", a następnie udać się do wydziału... yyy... Środowiska (?) gminy/dzielnicy/powiatu czy Bóg wie czego, a oni wtedy rozpatrują ten wniosek, czy jakoś tak (oczywiście nie wszędzie jest ten program wdrożony)

Nie no, to jakoś łatwiej się odbywa... Dopytam jutro dokładnie co i jak i gdzie się z tym idzie.

Cytat:
Dziś w centrum Lublina na słońcu było 45 stopni

Cytat:
nie macie OTOZ -u, albo Animalsów, oni u nas przy schroniskach działają i pomagają w sterylkach, tzn klatki łapki, kwity do wetów robiących zabiegi lub chociaż piguły do dawania w żarełku.
Pamiętam. I
A piguły dla zwierząt to zuo... Na krótką metę, przed jakąś wystawą czy wyjazdem ok, ale dłużej stosowane robią okropne ziaziu w organizmie

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 01:35   #3761
gryx82
BAN stały

Cytat:
no patrz, nie przeoczył , nic nie pisałam, że wypasionej, maska to maska
Jak przeoczyć miałem, skoro cały SB się na te fotki napalał?!

Cytat:
Wiesz, nawet nie problem w sterylizacji, bo nie o pieniądze tu chodzi (szczególnie, że to jedna kotka, a nie 10), ale złapanie jej, a później trzymanie "na uwięzi" w okresie rekonwalescencji

Co z Laską?

---

Rachell, jak malowanie?
Stary 2010-07-15, 01:38   #3762
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Cześć

Pamięta mnie ktoś...?
Chciałam ogłosić, że nie mam neta i zapie***lam jak beduin, na nic nie mam czasu...
A do tego to ku***kie, piep***ne $%@$^*&6868%#$ lato. Jak ja go nie znoszę, ugh!
Musiałam to napisać...

Mimo, że mnie tu nie ma to myślę o Was i tęskno mi tak jakoś...
dla Wszystkich...
Pin

a myslałam sobie o tym ze zapewne zażywasz uroków życia na całego nie kwitnąc przed kompem - to współczuję - no ale cóż - w kóncu wszystko wróci na lepszy tor - nawet upały się skończą - choc ja juz mdleje na widok prognozy pogody i serio nie wiem gdzie sie schowam w sobotę - chyba w sklepie bo tam klima - której neinawidzę (auto grrrr)

a propo Florens przypomniała mi o odlewkach FM - dzisas zostawiałam jej w aucie na parkingu - taki miaąłm zalatany dzień ze dopiero teraz jak czytałąm bar mnie olśniło że nie otwarłam koperty -
Stary 2010-07-15, 01:40   #3763
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
przed wyjazdem jest syndrom wczasowy w sensie nagły niewiadomoskąd power - pamiętam ze nawet nie spie przed podróżą ale z podjarania a nie ze stresu
ale ja nie jadę, ja marzę, czyli power od nakręcania się

Cytat:
włąsnie uwierzyłąm ze hardcore w nazwach perfum nie ma granic - przeczytałam wątek zakupowy tytuł jego " Sodoma Scent Studio" - ciekawe dlaczego
muszę jakieś próbki zamówic

Cytat:

Pamiętam. I
A piguły dla zwierząt to zuo... Na krótką metę, przed jakąś wystawą czy wyjazdem ok, ale dłużej stosowane robią okropne ziaziu w organizmie
zgadza się, ale zawsze to lepsze niż stadko kociąt

28.05.2010
Stary 2010-07-15, 01:41   #3764
dzika truskawa

Cytat:
Wiesz, nawet nie problem w sterylizacji, bo nie o pieniądze tu chodzi (szczególnie, że to jedna kotka, a nie 10), ale złapanie jej, a później trzymanie "na uwięzi" w okresie rekonwalescencji
Takie ciężkie przypadki można zrobić z malutkiego cięcia bocznego i zaszyć nicią wchłanialną - i może sobie biegać po wybudzeniu, nic już nie trzeba ściągać. A mój szef po prostu pożycza transporter do przetrzymywania delikwentki

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2010-07-15, 01:45   #3765
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Rachell, jak malowanie?
malowanie - skończone ale wiszą puste ramki i jestem poza domem cały dzień jeżdżac za pierdylionem spraw - i serio na ostatnich nogach wlazuje do domu - koło północy - ale fotek nie ma co bo meble poprzesuwane i tak czekają na powrót na swoje miejsce - serio czuje sie jak pan osmiornica jakbym miała ileś tam łapek i każda z osobna robi co innego

formalnosci , notariusz, samochody dwa - czesci - czyszczenie - przyg do sprzedaży, szukanie elementów do remontu - Liroje - dziadkowie - sprawy rodzinne - lekarze, szukanie pracy - jesli choc jedna rzecz się uda będzie dobrze - ja tę ścianę malowałam między lekarzem a wizytą u notariusza - tzn nie liczyć tej nocnej cześci

ale nie narzekam broń boże - tak sie po prostu kreci jednocześnie kilka kołowrotków - logistyczna gimnastyka - bardzo przydatna

aha - publicznie zwracam honor Polly - jednak lepiej zwiedzać niż remontować - cieszy bardzo zmiana, cieszy nowe coś wdomku, cieszy ten azyl o którym pisałam - ale nic absolutnie nic nie przebije emocji zwiedzania - choć ideałem byłoby przywozić z każdej wyprawy coś do odremontowanego gniazdka ale to juz kwestia marzeń u mnie

dobrej nocki

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-07-15 o 01:53
Stary 2010-07-15, 01:52   #3766
dzika truskawa

Cytat:
malowanie - skończone ale wiszą puste ramki i jestem poza domem cały dzień jeżdżac za pierdylionem spraw - i serio na ostatnich nogach wlazuje do domu - koło północy - ale fotek nie ma co bo meble poprzesuwane i tak czekają na powrót na swoje miejsce - serio czuje sie jak pan osmiornica jakbym miała ileś tam łapek i każda z osobna robi co innego

formalnosci , notariusz, samochody dwa - czesci - czyszczenie - przyg do sprzedaży, szukanie elementów do remontu - Liroje - dziadkowie - sprawy rodzinne - lekarze, szukanie pracy - jesli choc jedna rzecz się uda będzie dobrze - ja tę ścianę malowałam między lekarzem a wizytą u notariusza - tzn nie liczyć tej nocnej cześci

ale nie narzekam broń boże - tak sie po prostu kreci jednocześnie kilka kołowrotków - logistyczna gimnastyka - bardzo przydatna

Stary 2010-07-15, 01:55   #3767
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Co z Laską?
Dobrze u niej, pracuje w stajni, ma ciepły kąt, jedzonko i jeszcze w tym miesiącu idzie na sterylizację, póki co jest na pigułach. Troszkę zdziczała już nie lezie tak do ludzi, ale to chyba dobrze, a ja troszkę za nią tęsknię

zachciało mi się piwa, o 2 w nocy, nic to, bynajmniej będę lepiej spała

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-07-15 o 01:59
Stary 2010-07-15, 02:17   #3768
gryx82
BAN stały

Cytat:
Co to jest "ziaziu"?

Cytat:
Takie ciężkie przypadki można zrobić z malutkiego cięcia bocznego i zaszyć nicią wchłanialną - i może sobie biegać po wybudzeniu, nic już nie trzeba ściągać. A mój szef po prostu pożycza transporter do przetrzymywania delikwentki
Jesteś niezawodna!

Ciekawe tylko, czy u mnie na prowincji robią takie rzeczy

Cytat:
...formalnosci , notariusz, samochody dwa - czesci - czyszczenie - przyg do sprzedaży, szukanie elementów do remontu - Liroje - dziadkowie - sprawy rodzinne - lekarze, szukanie pracy - jesli choc jedna rzecz się uda będzie dobrze - ja tę ścianę malowałam między lekarzem a wizytą u notariusza - tzn nie liczyć tej nocnej cześci

Człowiek-orkiestra z Ciebie

Ale masz rację - lepsza taka logistyczna gimnastyka, niż stagnacja

Cytat:
Dobrze u niej, pracuje w stajni, ma ciepły kąt, jedzonko i jeszcze w tym miesiącu idzie na sterylizację, póki co jest na pigułach. Troszkę zdziczała już nie lezie tak do ludzi, ale to chyba dobrze, a ja troszkę za nią tęsknię

Cytat:
Ja już chyba kaca mam, po dwóch Leszkach wypitych 3 godz. temu

---

Pachy mi płoną... nie polecam silnych antyperspirantów zaraz po goleniu

Dobranoc
Stary 2010-07-15, 02:20   #3769
justynaneyman
Zakorzenienie

Ależ jestem wypompowana...
Dzisiejszy dzień był również pamiętny dla...prusaków
Właśnie, kiedy zaczynał się wernisaż, wkroczyła do nas ruda pani w koszuli w czerwoną kratkę i wielkim pojemnikiem z dyszą i wszystkie zakamary potraktowała trucicielskim oddechem. Teraz wyłażą robale, kładą się na plecy i agonalnie machają "pa pa"łapkami.
Nie wiem, czy rano się wydostanę do listonosza (mam nadzieję) spod sterty rudoczarnej
Dziękuję za miłe słowa- to wiele dla mnie znaczy

Teraz tylko czekać na sprzedaż...trzymajcie kciuki

dobranoc

Betty, jak wrócisz, daj znać- jeszcze raz dziękuję- 10h drogi

---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ----------

Gryxiu z płonącymi pachami, mam wrażenie, że już Ci lepiej. Oby!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 04:11   #3770
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Pachy mi płoną... nie polecam silnych antyperspirantów zaraz po goleniu

Dobranoc
antyperspirant na noc , a randka, już kumam

Cytat:
Ależ jestem wypompowana...
Dzisiejszy dzień był również pamiętny dla...prusaków
Właśnie, kiedy zaczynał się wernisaż, wkroczyła do nas ruda pani w koszuli w czerwoną kratkę i wielkim pojemnikiem z dyszą i wszystkie zakamary potraktowała trucicielskim oddechem. Teraz wyłażą robale, kładą się na plecy i agonalnie machają "pa pa"łapkami.
Nie wiem, czy rano się wydostanę do listonosza (mam nadzieję) spod sterty rudoczarnej
Dziękuję za miłe słowa- to wiele dla mnie znaczy

Teraz tylko czekać na sprzedaż...trzymajcie kciuki

dobranoc
trzymam kciuki za sprzedaż
a te robaczki

to ja fajkę i dobranoc

---------- Dopisano o 03:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ----------

jasno się już robi

---------- Dopisano o 04:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ----------

o i ptaszki się obudziły

28.05.2010
Stary 2010-07-15, 04:29   #3771
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Betty, jak wrócisz, daj znać- jeszcze raz dziękuję- 10h drogi

wróciłam parę chwil temu...
Fantastycznie było Was poznać.
Dziękuję za spotkanie
(na więcej nie mam już siły...)

idę odsypiać
może jutro zamówię sobie streszczenie
Stary 2010-07-15, 04:43   #3772
Florens
Zakorzenienie

Betty była
a ja wciąż szukam wakacji

28.05.2010
Stary 2010-07-15, 07:10   #3773
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Czy możecie mi polecić dobry krem brązujący do twarzy? Czy w ostateczności mogę zastosować ten do ciała?

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Agnes - miałam Double Wear Estee Luder. Najlepszy jaki miałam. Z tym, że na wiosnę czy lato jest jednak za ciężki.

Teraz mam Superfit, Clinique. Nie jest zły - ładnie matuje, mam idealnie dobrany kolor, jest lekki. Ale mimo, że jest bardzo płynny, zostawia na twarzy taką "kredową" powłoczkę, lekki tynk. Włazi w pory, nie wytrzymuje nawet 8 h - a ma być trwały i nieścieralny. Krycie średnie

Ogólnie - nie jest to jakiś badziew, ale dupy nie urywa. A tego ostatniego można by oczekiwać za te 100 zł
Miałam fajny z Nivea Q10 Summer Time czy jakoś tak. Zapach niestety specyficzny jak wszystko co brązuje ale da się przeżyć.

Double Wear miałam kiedyś próbkę. Był rewelacyjny. A kliniki są przereklamowane

Cytat:

Super! Londyn jest super na zakupy! Byłam tylko raz i miałam 1,5 dnia ale kiedyś tam wrócę jeszcze!!

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
No niby śmieszneale takich rzeczy się nie robiMogło się zle skończyć. Inaczej rano tabletka a wieczorem drink. Wtedy spoko,bo już nie działa,ale popijanie leków,jakichkolwiek, alkoholem to ryzyko zejścia.Dobrze,że skończyło się to tylko przymierzaniem kapeluszy
Cytat:
Pigułka gwałtu? Tak całkiem serio, to tak nie wolno, nawet w "niewinnej zabawie" (i nie chodzi mi nawet o zagrożenie zdrowia/życia, co po prostu brak panowania nad własnym umysłem i ciałem, co nie zawsze może być fajne dla "wkręconego")
Wiem, wiem to nie było fair, na szczęscie nic groźnego, zreszta moj brat mial juz to przetestowane. Spontanicznie wrzucił mu do drinka a ja bylam ciekawa rozwoju sytuacji

Cytat:

W ogóle bardzo się udało i co tam będę czekać, od razu wklejam zdjęcia!
Gratulacje

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 07:20   #3774
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Bry

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 08:44   #3775
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Cześć

Pamięta mnie ktoś...?
Chciałam ogłosić, że nie mam neta i zapie***lam jak beduin, na nic nie mam czasu...
A do tego to ku***kie, piep***ne $%@$^*&6868%#$ lato. Jak ja go nie znoszę, ugh!
Musiałam to napisać...

Mimo, że mnie tu nie ma to myślę o Was i tęskno mi tak jakoś...
dla Wszystkich...
Pin Up kopę lat!
już się zastanawiałam gdzie się podziewasz
Cytat:
A może w łazience piętro niżej ktoś się rozkłada?

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Pin up, kopę lat

Cuś się ze mną niedobrego dzieje bo mi się pisać nie chce i w sumie nie mam o czym. Czyżby szok termiczny?
a może w ciążyś?
Cytat:
jakby z przystankiem w Finlandii, to może, może..
Cytat:

Cytat:
Spoko loko Co do czwartku nic nie obiecuję, ale się zobaczy. Ktoś kce moją wejściówkę jakby co? Bo nie wiem, czy startować w konkursie
trzymam żeby się udało w czwartek wyjechać

(tam gdzieś blisko będzie sklep, żeby ewentualnie po poranne jało i picie mieć blisko? )
Cytat:
Znienacka trochę Ryanairem jak zwykle Na 3 dni tym razem, nawet nie wiem, czy będzie czas na jakieś dogłębne zwiedzanie. Przy okazji mam nadzieję dostać tam jakieś odzienie na wesele, bo w mieście, gdzie pracuję, rozpacz bierze - ani specjalnie ładnych rzeczy, o rozmiarówce już nie wspomnę...
przez kogo?
przypomniał mi się kolega, co zawsze opowiadał, że facet chce na imprezie poznać dziewczynę dogłębnie
Polataj sobie po perfumeriach
Cytat:

W ogóle bardzo się udało i co tam będę czekać, od razu wklejam zdjęcia!Załącznik 3255735

Załącznik 3255736

Załącznik 3255737

Załącznik 3255738

Załącznik 3255739

Załącznik 3255740
super!
Cytat:

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-15 o 09:30
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:23   #3776
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Co do Egiptu to jak zamierzasz leżeć to raczej przeżyjesz

Cytat:
zresztą Egipt już prawie jest zwiedzony, zimą
W Egipcie bywa zima?

Cytat:
nawet upały się skończą
Obiecaj

Cytat:

Gratuluję udanego wernisażu i trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a może w ciążyś?
Znowu? Ta byłaby dopiero dwu-trzydniowa.

Cytat:
planuje se wyjazd
Cytat:
wezmę Egipt, a co
Cytat:
Jutro lecę do Londynu na kilka dni
No jasne! Wszystkie wyjedźcie a kto będzie trzaskał posty w SB?! Nawet na Maję nie można obecnie liczyć! A potem będzie "streszczenie, streszczenie", pfff

Polly, dokąd wybywasz?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:43   #3777
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

No jasne! Wszystkie wyjedźcie a kto będzie trzaskał posty w SB?! Nawet na Maję nie można obecnie liczyć! A potem będzie "streszczenie, streszczenie", pfff

Polly, dokąd wybywasz?

do Chorwacji w planach Plitwickie jeziora, Trogir, Split, Dubrownik i Korcula i duzo lezenia i mały wypadzik w góry
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:59   #3778
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Polly, dokąd wybywasz?
Red, nie płacz

Polly
- kiedy planujesz wrócić?

Justyno - gratuluję wernisażu

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 10:02   #3779
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
do Chorwacji w planach Plitwickie jeziora, Trogir, Split, Dubrownik i Korcula i duzo lezenia i mały wypadzik w góry
O, no fajnie, fajnie Zwłaszcza Plitwickie jeziora chętnie bym zwiedziła...

A mnie cholernie wzięło na Grenlandię i coś mnie trafia jak sobie pomyślę, że nie ma kasy na wakacje i jeszcze długo nie będzie...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 10:09   #3780
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
O, no fajnie, fajnie Zwłaszcza Plitwickie jeziora chętnie bym zwiedziła...

A mnie cholernie wzięło na Grenlandię i coś mnie trafia jak sobie pomyślę, że nie ma kasy na wakacje i jeszcze długo nie będzie...
to Ci się naprawdę upały dały we znaki...
A może by tak... do Finlandii?
na specjały tamtejszych ciastkarni?

A za rok chcę jechać do Wolina na tych Wikingów... kto ze mną?
(kurczę, to ydzień po castelu zaraz? i jeszcze tak daleko... ale moze jacyś fajni płowowłosi będa )

edit: własnie przeczytałąm program, a tam...

17.00 – Targ niewolników
Kroniki, mówią o Słowianach jako o ludziach handlujących osobami wziętymi w niewolę. Będzie, na co popatrzeć, a i woja, zdatnego do pracy zakupić.

jadę!!!!

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-15 o 10:18
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości