|
|
#901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Gratulacje..raz jeszcze
![]() Cytat:
![]() Nie potrafię polecić bo nie byłam w Turcji i hoteli na oczy nie widziałam. Z naszej oferty wiem dokładnie co i jak wygląda bo miałam szkolenia i pełne relacje włącznie z fotami od koleżanek, oraz mam opinie klientów, ale my to mamy raptem 10 hoteli więc mało..z ofert innych biur to guzik wiem..tyle co w katalogu piszą. Najlepiej sprawdzać na Holidaychek' u Cytat:
![]() Fajny klimat- mroczny jak lubię, no i Dio caprop po raz kolejny pokazał kunszt aktorski. Cytat:
.....i znowu pieję z zachwytu że mieszkam tu gdzie mieszkam, bo mam możliwość iść sobie do pracy na piechotkę przez zacieniony park ![]()
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
zarezerwowałam wyjazd, więc za dwa tygodnie o tej porze będę się szykować do wyjazdu
|
|
|
|
#903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Madziu jak zrobie fote to wkleje ci na PW Co do slubu to planujemy czerwiec 2011 tylko jeszcze konkretna date musimy pomyslec no i nad kosciolem sie zastanawiamy czy u Tz czy u mnie czy wogole gdzie indziej :d Planujemy slub i skromne przyjecie tylko dla najblizszych.. Obecnie nie chcemy wesela i jestesmy z Tz zgodni ze wolimy sobie gdzies pojechac za granice w taka powiedzmy podroz poslubna niz robic wesele z pompa Twin: Gratuluje pani mgr |
|
|
|
|
#904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj dojechałam na uczelnie mokra a jechałam starym tramwajem i stałam przy oknie więc mi wiało. Powrót za to był masakryczny, gdyż skrzyżowaniu Jana Pawła i Solidarności tuż przed moim tramwajem zderzyły się samochody i musiałam do Okopowej "z buta" zasuwać. Wtedy myślałam, że padnę. Co do prognoz pogody, to TŻ cały czas mi przypomina jak w zeszłe wakacje mówiłam mu, że chce na Cyprze mieszkać. Teraz mamy identyczne temperatury tylko morza i tego klimatu brak ![]() Cytat:
CO do autobusów to owszem , trochę jest klimatyzowanych ale często w nich kierowcy nie włączają klimy albo mądrzy pasażerowie otwierają okna ![]() EDIT: Haniu, Anitko dzięki ![]() Mnie właśnie niedawno z pięknego snu obudził telefon od teścia, który dzwonił z gratulacjami
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2010-07-15 o 09:46 |
|||
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu z dzieckiem w życiu sie nie zamknę....ale nie potrzebuję piąć się po szczeblach kariery i zarabiać kokosów- to nie jest mi potrzebne do szczęścia, do podnoszenia własnej samooceny. Ważne że robię to co lubię a przy okazji zarabiam na kredyt i małe własne wydatki ![]() Co do tego na szaro.....nie wkręcaj sobie czarnych scenariuszy. To hormony nic więcej!! Gdzie lecicie??
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Twin gratulacje! Asiuk hormony dają znać osobie ot co!
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-07-15 o 09:51 |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko w takim razie czekam na pw
a na ile osób to przyjęcie chcecie robić?? Twin już nie pamiętam czy ci wczoraj gratulowałam, jak to to robię to teraz Witaj w gronie mgr ![]() A ten film, to tak jak napisałaś " SHUTTER ISLAND"
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Super.
Anitko fajnie że taka decyzja...tzn małe przyjecie i wspólny wyjazd ![]() ---------- Co do filmów...my jesteśmy na etapie oglądania filmów na podstawie książek Pratchetta- zniewalające są...polecam fanom fantazy "Piekło pocztowe" "Kolory magii" i "Wiedźmikołaj"
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Hormony - owszem. Tylko że miewam takie ataki, że mogłabym zrobić sobie krzywdę.
Parę lat temu miałam całkiem podobnie, przez dłuższy czas. Ja się bardziej martwię o moje zdrowie w przyszłości. Wczoraj, jak mi przeszło, pomyślałam sobie, że nie chciałabym, żeby TŻ musiał przez to przechodzić. Szukam inspiracji do pokoju dziennego, ale ciężko mi idzie. Nie chcę ciemnych kolorów, ostrych kontrastów, kolorowych ścian, ale chciałabym wprowadzić coś świeżego i lekkiego, nieco ciepłego, ale nie beżykowo-brązowego! Może być ewentualnie ciemna czekolada na jednej ścianie.I opcje sofy: albo czekoladowa/szara, albo w formie akcentu kolorystycznego, np. zgaszony fiolet. Na pewno nie jasna, bo za chwilę tapicerka będzie do wyrzucenia. |
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Twin gratulacje!!! złożyłam skargę o unieważnienie ślubu kościelnego Miskowa - zazdroszczę wyjazdu , ja urlop planuje dopiero w październiku ...
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jodie Asiuk, a może warto byłoby skonsultować to ze specjalistą skoro masz obawy?
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a tak w ogóle jak pisałaś kiedyś o swoim byłym to nie wiedziałam że to mąż
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny!
Witam się z Wami po raz drugi - pewnie niewiele z Was mnie kojarzy, zaczęłam pisać z Wami kilka miesięcy temu, ale potem zniknęłam pochłonięta sprawami pracowo-mieszkaniowo-remontowymi. W wakacyjnym klimacie chętnie po raz drugi do Was dołączę
|
|
|
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
Madziu tak jak mowilam tylko najblizsi rodzice i rodzenstwo z dziecmi oraz swiadkowie
No chyba ze jeszcze sie cos zmieni ale ostatnio stwierdzilam ze nawet jakbym miala kase to po co zapraszac ludzi choc to rodzina z ktorymi widuje sie raz na kilka lat .. Moj ojciec ma duuza rodzine i jednych bym zaprosila to inni sie obraza.. A po drugie nie jest z nimi jakos bardzo zzyta.. Bardziej jestem z zyta z rodzenstwem niz jakas ciocia czy wujkiem.. Moze jestem egoistka ale finansowo nie stac ani mnie ani Tz na to zeby kilkadziesita osob zaprosic a po drugie nie widze w tym zadnego sensu.. Zapraszac ludzi przy ktorych nie czuje sie swobodnie tylko jak na cenzurowanym Nie wiem chyba nie jestem az taka rodzinna ![]() Asiuk mialas po prostu gorszy dzien i pewnie hormony tez robia swoje Tz na pewno to wszystko rozumie i wie ze nawet wypisujac jakies bzdury to wcale tak nie myslisz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są też plusy urlopu w październiku - np. mniejsze tłumy, niższe ceny |
|
|
|
|
#917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wyjazd to uwazam ze wiecej z niego zapamietamy i zawsze chcielismyt gdzies za granice pojechac we dwje niz przyjecie na kilkadziesiat osob. Zwlaszcza ze kolezanka byla niedawno np na krecie 2 tygodnie i za dwie osoby zaplacili 3 tys../ wiec nie jest to jakas kolosalna kwota a wspomnienia na cale zycie :d |
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anitko a to az tak małe przyjecie.
|
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Emilko! Ja, ociemniała blondynka, tez niewiedziałam, że Jodi jest po ślubie. Wstyd. |
|
|
|
|
#920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też odchodzę powoli od myśli wesela, chyba, że wynajmę klub studencki z dj-em :P twin gratuluję! super to mieć za sobą ![]() szkoda, że w Łodzi nie mamy klimatyzowanego niczego:/ co najwyżej centra handlowe. niech te upały się skończą, bo trzeba jechać teraz na Majorkę się ochłodzić
|
|
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie chce zaprosic ze swojej strony tych ktorych kocham i Tz tak samo..Nie chce zapraszac nikogo po prostu pro forma albo bo tak wypada. Jedyna osoba o ktorej jeszcze mysle to moja babcia ktora mieszka 700 km stad choc watpie zeby przyjechala. A do kosciola prosze bardzo moze przyjsc kazdy kto ma ochote..
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takich bliskich osób
miałam 141 hehe
|
|
|
|
#923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dokładnie ale wtedy i ja i moje koleżanki możemy jechać , jedyny wspólny termin - no chyba ze mi termin przesłuchania akurat wtedy wyznaczą ![]() MAdziu bo to dawno było... ![]() Cytat:
życie pisze czasami takie scenariusze których nikt się nie spodziewa... co do rozważań mieszkaniowych - ja u moich rodziców w domu - szaleję z kolorami ale wiem że u mnie we własnym domku będzie raczej stonowana kolorystyka - biały,beżowy , czarny i ew jakieś wyraziste dodatki gdzieniegdzie typu amarant/turkus
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni ex Jodie nie był jej mężem
![]() Jodie życzę powodzenia i jak najszybsze zakończenie sprawy. W jakich układach żyjesz z byłym mężem?? kosa jest czy już minęło i zgoda panuje?? Biia lecisz na Majorkę??
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
To się nie dziwię, że zrobiłaś ostrą selekcję
![]() Miśku, dzięki za propozycję, tylko jakoś wydaje mi się połączenie brązu i turkusu nieco oklepane Ale być może w tym przypadku to fajnie wygląda.Jodie, podziwiam za odważny krok
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
ja się będę stresować w środę. mają się takie upały utrzymać więc mam nadzieję że TZ będzie mógł mnie zawieźć samochodem a najgorsze jest że chociaż znam pytania,mam je opracowane to mam wrażenie że im więcej czytam tym mniej wiem![]() Cytat:
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
masz rację, to cudowne uczucie ![]() Anitko, mnie się bardzo podobają kameralne przyjęcia. U mnie, z mojej strony była najbliższa mi rodzica (w sumie 20 osób) i TŻ zaprosił swoją całą najbliższą rodzinę ale to już była większa liczba ![]() Ja za to wiedziałam, że Jodie jest po rozwodzie. Pamiętam, że kiedyś pisała o tym na forum i zgadały się z Dorinką, ze są 2.
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
ale u mnie było tyle osób na weselu
hehe z tego 60 osób to znajomi, reszta rodzina (młodzież, dorosli) . Jak wypisałam wszystkich to miałam ok. 270 osób ale 130 wykresliłam i mam gdzieś , że teraz się gniewają czy co a parę uwag miałam z ich strony
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój pokój dzienny nie jest zbyt duży, więc nie mogłam poszaleć z intensywnymi kolorami, zresztą nie chciałam. Zdecydowałam się na kolory "budyniowe", ale nie beżowe i nie w kolorze tektury. Trzy ściany mam w kolorze pastelowy opal (S1) a jedną, stołową gwiezdny kwarc (S6) http://www.magnatfarby.pl/ Wybrałam dość zachowawcze kolory bo marzy mi się duży obraz na ścianie, nie chciałam więc bałaganu wzrokowego. Poza tym planuję minimum sprzętów i form, tylko jeden wyrazisty akcent, właśnie obraz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

:jupi :
Wczoraj dojechałam na uczelnie mokra a jechałam starym tramwajem i stałam przy oknie więc mi wiało. Powrót za to był masakryczny, gdyż skrzyżowaniu Jana Pawła i Solidarności tuż przed moim tramwajem zderzyły się samochody i musiałam do Okopowej "z buta" zasuwać. Wtedy myślałam, że padnę. 

.. Moj ojciec ma duuza rodzine i jednych bym zaprosila to inni sie obraza.. A po drugie nie jest z nimi jakos bardzo zzyta.. Bardziej jestem z zyta z rodzenstwem niz jakas ciocia czy wujkiem.. Moze jestem egoistka ale finansowo nie stac ani mnie ani Tz na to zeby kilkadziesita osob zaprosic a po drugie nie widze w tym zadnego sensu.. Zapraszac ludzi przy ktorych nie czuje sie swobodnie tylko jak na cenzurowanym
Nie wiem chyba nie jestem az taka rodzinna
Ale być może w tym przypadku to fajnie wygląda.