|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
czad
![]() robie to robie i nic ![]() Cytat:
![]() Maja tez nie jest na 100% musimy zobaczyc najpierw. Itakasia a dlaczego oksy na czczo ma byc? Wiem, ze Papi tez nic nie je bo czeka na probe, ale czemu tak
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
![]() A Agravka znów o seksowaniu...
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
niezawsze
nie mam pojecia , poprostu tak jak czytam to chyba tak robia, ja tez kojarze ze pytali o ktorej jadlam ostatnio, jesli oxy to bede mocno zaciskac kciuki zeby poszlo szybciutko
|
#2164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm mam fasolke szparagowa w lodowce ![]() ale fasolke po bretonsku juz wyjelam z zamrazarki wiec trzeba zjesc Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za jutro
|
|||
|
|
|
#2165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojeciaa co do imienia to mi Majka sie podoba ale od razu o tej z serialu mysle ![]() no i fakt duzo teraz osob daje corkom takie imie a my sie tez nie moglismy zdecydowac. decyzja zapadla pare dni przed porodem. i wiem ze gdybysmy zobaczyli malego to na pewno nie wchodzil by w gre Igor czy Fabian. bo to jest Michas i koniec
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę coś zjeść- mam apetyt straszny.
No i laptop już taki gorący, że musi odpocząć, więc się położę jak pojem. W nocy mało spałam...
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie umyłam właśnie włosy,w razie czego można iść rodzic,choć pipulinka nie ogolona,nie chce mi się tu męczyć. Zaraz będziemy jeść obiad, dziś pierogi z mięsem na obiad,choć miały być naleśniki,ale nikomu nie chciało się stać nad kuchenka. A pierogi to raz dwa. Czekam na info jakieś od Kolandry ale narazie cisza. Wcześniej słała fluidki porodowe do mnie,a moje dziecko wolało do brzucha: Klara wychodz już!
|
|
|
|
#2169 |
|
Wtajemniczenie
|
To zmienię Ci na liście
|
#2170 |
|
Wtajemniczenie
|
jak wiedzma, to wiedzma
musze chyba nick zmienic
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
za chwile ide do rodzicow, do sklikania wieczorem
|
|
#2172 |
|
Zadomowienie
|
oki
![]() szczęściara ciekawe co będzie na obiadek, ja mam wczorajszy a właściwie to zupa jeszcze ze środy barszcz czerowny a na drugie zapiekanka makaronowa z salami. oliwkami, karczochami i brokółami z sosem pomodorowym i świeżą bazylią, ale jakos nie jestem wogóle dzisiaj głodna i wogóle nic mi sie nie chce
|
#2173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chybauciekl do pracy ale jak tylko wroci...Cytat:
Michas pasuje to fakt. Mi sie ogolnie podobaja imiona takie : Mia, Kira, Lana, ale nie zrobie dziecku krzywdy i nie nazwe tak malej bo dzieci sie beda smiac no i do nazwiska nie pasuje
|
||
|
|
|
#2174 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No to teraz wstawaj na nogi i zabieraj się za wywoływanie
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
niezawsze no ja mialam 7 Anek w klasie i mnie to wkurzalo strasznie. a na studiach bylysmy w 16 osobowej grupie 3 Anki i to jeszcze sie cale studia razem trzymalysmy
ja jakos specjalnie nie przepadam za moim imieniem ale nie jest najgorsze ![]() a te co podalas jak dla mnie zbyt wymyslne. Mia jeszcze by mogla byc |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
jaszczka szok
gdzie ten brzuch schowałaś przyznaj się chciałabym tak wyglądac po porodzie i wogóle super skóra nie widać, że byłaś w ciąży niezawsze no to odwlekli ci o kolejny dzień a jutro mam nadzieję że już oxy dadzą ![]() mi się bardzo podoba Mia i jeszcze Kia ale też nie dałabym tak
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba i dobrze kojazy to imie i wiekszosc Anek jakie znam sa fajne i ladne ;P Magdy zreszta tez.
Sms od Papi: "Jednak nici z dzisiejszej kroplowy, bo nie ma miejsca na porodowce, moze jutro, ale sie nie nastawiam" |
|
|
|
#2178 | ||||
|
Zadomowienie
|
dzidzia- mąż mi kupił a wptece aescin.. to jest na obrzeki.. opuchlizna nie zchiodzi zabardzo, ale nogi wydają się lżejsze i przynosi ulgę
![]() Cytat:
jedyne co mi sie podoba ze zmian które zaszly w moim ciele podczas ciąży to rozmiar biustu zawsze ubolewałam nad tym że jestem taka płaska, a teraz cycki sa takie w sam raz- rodmiar D jest ok![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz moi rodzice wyjechali na wakacje i my mieszkamy u nich chwilowo bo tutaj jest dużo chłodniej to mój mąż jeździ po obiadki dla mnie do teściowej ja ewentualnie zrobie sobię kanapki na śniadanie jednym slowem wykorzystuję moją sytuację jak tylko mogę hehe
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
ja i jezioro... no co ty
![]() ufff nadrobilam was ![]() ja juz po wizycie, obejdzie sie bez szpitala, nawet nic nie dostalam na to zapalenie... badz tu madry i pisz wiersze :| pokazalam jej ta wysypke, co najlepsze, te cholerne krostki powylazily tylko na rozstepach, wyglada to okropnie mam pytanie... czy ktoras z was zdecydowala sie na bankowanie komorek macierzystych ? ja wlasnie podpisalam umowe i mezus po niedzieli umowi sie z konsultantem zeby odebrac zestaw pobraniowy. stwierdzilam ze jednak wole zabezpieczyc swoje dziecko, tym bardziej ze moj dziadek i brat chorowali na bialaczke. jaszczka wygladasz cudownie!!!! zazdroszcze brzuszka, ja sie o swoj boje bo jest tak pociety rozstepami ze masakra. jak juz teraz na niego patrze to mi sie rzygac chce... no i ktg dzisiaj odbebnilam. wszystko ponoc dobrze chociaz bylo kilka skurczy, ale jakos nikt nic nie gadal malej znowu raz podskoczylo tetno do 180 ale to chyba skutek tego ze lezalam na plecach bo jak walnelam sie na boczek to od razu sie uspokoila. wizyta u gina za tydzien. powiem szczerze ze jakos nie czuje sie mialabym wczesniej urodzic, jakso nastawiam sie na przenoszenie... i dobrze, nie spieszy mi sie
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2010-07-16 o 13:58 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
bajka, co do tych komorek, to my sie nie zdecydujemy, bo podobno mozna pobrac iles tam jednostek (chyba 2) co starcza tylko dla chyba 13-o kilowego dziecka, poza tym oni nie daja gwarancji, ze przechowaja te komorki w takich warunkach, ze uda sie je potem wykorzystac, trzecia sprawa, te komorki ktore pobierzesz przy tej ciazy mozesz uzyc dla dziecka (czlowieka) z drugiej ciazy, lub dla takiego dla ktorego te komorki beda odpowiednie, no i po 4 podobno jak pobierasz te komorki i dziecko ma bialaczke, to w tych komorkach ona tez jest, czyli ze nie wyleczysz tymi komorkami tego dziecka. Pisze co slyszalam na ten temat.
|
|
|
|
#2181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się czuje obleśnie.. brzuch taki flak gąbczaty jak nie mój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wietrzę leżąc na tym podkładzie ceratkowym Seni.. ale nie jest fajnie bo dupa sie zapieka na tym dziadostwie i przestawię się na ręcznik skoro juz mało krwawię ;]aha.. i jak nie musicie to nie zaglądajcie sobie między nogi.. ja niestety podejrzałam jak to tam wygląda i widok był niezbyt przyjemny.. jak tam chcecie ale ja nie polecam.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
|
|
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
Jestem po wizycie... wiem tyle co nic a jeszcze się zdenerwowałam
![]() Dostałam skierowanie na badania do szpitala z podejrzeniem zapalenia naczyń kończyny dolnej prawej. Muszą mi zrobić badania i ustalić czy to się kwalifikuje jako leczenie szpitalne czy nie. Miałam nadzieję, że dr da mi jakiś lek, powie "nogi w zimną wodę i w górę", zaleci odpoczynek i jakąś opaskę uciskową i tyle... a tu mi każe do szpitala... bo może być wylew coś tam blee bleee. Popłakałam się - nie wiem kiedy pojadę, bo dziś nie mam jak a w weekend to chyba bez sensu. |
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
SĄ WIADOMOŚCI OD KOLANDRY leży na oddziele i po skurczybykach,były i zdechły,więc odpoczywa. Nic się nie dzieje. Wkurzona jest,że tak ładnie szło i poszło w piździec. Wieczorem ma być jej położna i jej gin,i ma nadzieję że coś wymyśla bo zwariuje. Ania chce by coś się działo,a nie taka bezczynność!
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skrajnych przypadkach) to jest cc. ja byłam na czczo od północy i jeszcze dostałam czopek rano, (od razu nie poszło tylko po ok godzinie i nie było niespodzianek, choć uczucie było jak były parte, ale mi powiedziałam babka że nie takie rzeczy widziała
|
|
|
|
|
#2186 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I burza szła, szła, szła ale do mnie nie doszła, nawet się nie ochłodziło, chmurki się rozeszły i swici słońce!!!!!!!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g 33tc - 1919g 37tc - 2538g 40t3d - 3440g, 54cm http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-07-16 o 14:54 |
|||
|
|
|
#2187 |
|
Zadomowienie
|
idę zrobić sobie jakieś kanapki bo mały głód mnie dopadł
![]() A tak w ogóle dzis wieczorem robię się na bóstwo- make up, włosy itd bo mąż mi obiecał ciążową sesję zdjęciową Bo tak sotatnio się zastanowiłam i stwierdziłam że nie mam żadnych zdjęć ciążowych a niedlugo to mogę już nie zdążyć także dzis sesja jak wyjdzie ok to jutro wrzuce Wam pare fotek
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna wlasnie tez jej napisalam, ze ze wzgledu na jedzenie biedna ![]() Ola co z noga????? Jak to? mialas opuchniete czy co? Mi na szczescie nic nie puchnie i generalnie teraz nie mam zadnych dolegliwosci, ale skurczy tez nie
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Rozeznanie
|
czesc mamuski. dawno nie wklejalam zdjec Oscara, rosnie jak na drozdzach
|
|
|
|
#2190 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie mamy. Wybaczcie ledwo Was nadrobiłam i szczerze mówiąc nie pamiętam co komu miałam napisać.Ten upał jest bezlitosny ja już normalnie nie wiem jak się nazywam... mnie też tak puchnął stopy że ledwo i z płaczem wciskam klapki a nawet nie mam jak pojechać i coś kupić po prostu ten skwar nie daje wyjść z domu
![]() trzymama kciuki za wszystkie wizyty i wszystkie rodzące oby akcje się szybko rozwinęły i szczęśliwie bezboleśnie zakończyłysiala Sebek jest uroczy jaszczka zazdroszczę brzuszka ja mam na plusie 18kg więc pewnie trochę dłużej powalcze z moim no i u mnie sporo rozstępów no ale nie czas się tym zamartwiać ![]() lazurka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

HEHE jakie dziwne to slowo
>>>