Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-16, 13:52   #3271
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

magda gdyby jeszcze to urządzanko dotyczyło naszego gniazdka to by było super
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 13:53   #3272
magda2109
Zakorzenienie

A tak w ogóle, to co tu tak cicho?

Tooopię sięęęęęęęęę
Stary 2010-07-16, 14:09   #3273
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a ja za jakas godzine jade z kolega nad wode w koncu poplywam troche
Stary 2010-07-16, 14:25   #3274
magda2109
Zakorzenienie

Arrakis, ale masz super A co to za kolega? Jakiś inny, czy ten z Bravo Girl?
Stary 2010-07-16, 14:35   #3275
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Arrakis, ale masz super A co to za kolega? Jakiś inny, czy ten z Bravo Girl?
inny - tamten jest z wawy przeciez

a ten to taki bardzo dobry kolega - wynajmowalismy kiedys razem mieszkanie w Opolu i tak sie trzymamy razem - ale tylko kolezensko oczywiscie - jakos ani on w moim a ni ja w jego typie nie jestesmy ale sie bardzo kolegujemy (a zeby bylo ciekawiej to to jest brat tego P. u ktorego sie zatrzymam bedac w Wawie ) a jakby sie tak wdawac w szczegoly to niezla telenowela by z tego wyszla

"ten z Bravo Girl" niezle okreslenie jestescie dla mnie okrutne, tak sie nabijac ze mnie

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-07-16 o 14:36
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 14:42   #3276
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
"ten z Bravo Girl" niezle okreslenie jestescie dla mnie okrutne, tak sie nabijac ze mnie
Kto się czubi ten się lubi
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 14:43   #3277
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Kto się czubi ten się lubi
Stary 2010-07-16, 15:17   #3278
skimos
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny

w poniedziałek się chyba wszystkiego dowiem, bo babka od HRu będzie (chyba przyjeżdża skądś specjalnie). Powiedziała też że zobaczy jak wyglądam
Ale tam wszyscy byli luźno ubrani w pracy, dziewczyna co mi testy dała to miała maść na opryszczkę na ustach
także chyba wystarczy moja biała bluzka koszulowa, czarna sukienka i czarne balerinki. No i rajstopy

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

ja się przejechałam na miasto i teraz jeszcze na zakupy poszłam, a w sklepie klimaaa jak wyszlam to tak mi gorąco buchnęło, że myślałam że padnę

Teraz sobie jem warzywka na patelnię (btw nic mi się nie stanie od niedosmażonego brokuła, prawda? ) i chyba włączę tv, stres niech odejdzie trochę bo już chyba znikąd nikt nie zadzwoni do mnie

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:21   #3279
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Naj, twój TŻ po prostu chyba nie planował ruszać innej kasy niż na spłatę auta, więc na szybko starał się znaleźć wyjście z osaczającej go sytuacji. No niech jedzie, najwyżej zaserwujesz mu głodówkę za karę A co do pierścionka... buuuu

Związki są fajne, dopóki nie chodzi o kasę.
też do tego doszłam że po prostu chciał tę kasę wziąć i oddać z następnej wypłaty. ale ja tego nie lubię i mu od razu powiedziałam, stąd pewnie jego reakcja

niestety, kwestii kasy nie da się przeskoczyć. ale myślę, ze i tak nie jest źle - pierwsze halo (w zasadzie niewielkie) po półtorej roku
Cytat:
Cześć... od razu bez wstępów bardzo proszę o trzymanie kciuków bo mamy tu w domu lekko kryzysową sytuację...
kciukam, kciukam
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Naj, ale Ty drażliwa nie no rozumiem, trochę twój TŻ nie pomyślał, ale może chciał jakby "pożyczyć" kasę z odłożonych i potem oddać z kolejnej wypłaty? Czasem tak jest że się zdarza okazja wypadu z kumplami (zresztą tak jak i naszego zlotu na przykład) i albo jedziesz teraz, albo wcale - a on by chciał. No ale cieszę się że tak czy siak wyjaśniliście sobie.
Ale moją uwagę przykuło co innego - 500zł na jedzenie na TYDZIEŃ? my tyle na miesiąc wydajemy średnio, pozwalając sobie czasem na zjedzenie na mieście
nooo przesadziłam ale mimo to wydajemy 1400-1500 zł średnio w miesiącu na życie. czyli jedzenie/środki chemiczne/urodziny kogoś/wyjście do kina/zakupy ubraniowe i inne takie rzeczy. dziś jednak pogadaliśmy i doszliśmy do tego, że musimy zacząć więcej oszczędzać... ale nie wiem, jak to zrobimy, bo nie kupujemy nie wiadomo czego i nie wiadomo w jakich ilościach, a siedzenie w domu cały czas jest bez sensu
chyba zacznę spisywać, ile na co nam idzie, i co trzeba ograniczyć.
tylko naprawdę będzie trudno, bo moim zdaniem naprawdę nie szalejemy nie wiaodmo jak... nie wiem, gdzie nam ta kasa ucieka... aż sami zaczęliśmy się dziś zastanawiać i musimy coś z tym zrobić ewidentnie.

Cytat:
Ja na siebie samą wydaję ok 600zł na miesiąc, wliczając w to gazety i kosmetyki i inne pierdółki. A obiady najczęściej kupuję, więc tygodniowo wydaję ok 150zł. Licząc, że ich jest dwoje, na tydzień pójdzie im ok 300. Więc wyliczając (na moje oko) 500 zł spokojnie powinno starczyć na dwa tygodnie. Ale nie ma co porównywać, jedni jedzą więcej, inni mniej, ceny w sklepach też są różne.
I jeszcze upodobania indywidualne, np kawa, serki, jogurty itd. Jak mam jazdę to potrafię wydać 40 zł na samą siebie na zakupy
no my właśnie dużo nie kupujemy i nie wiadomo czego... średnio raz w tygodniu zostawiamy 100-150 zł w sklepie, drugie tyle idzie tygodniowo na bieżące zakupy.
no ale wliczam w to wszystko, nie tylko jedzenie i chemię, ale wszystko, włącznie z paliwem itp. po prostu tyle nam idzie na miesiąc, nie licząc opłat za mieszkanie.
ale spoko - ostatnio koleżanka powiedziała, że oni na życie wydają 800 zł miesięcznie na WSZYSTKO (poza wynajmem). osłupiałam. no ale zapomniałam, że sami nie gotują, tylko im mama obiadki przywozi codziennie

Zwies, tulam, ale nie marudź

Skimos, gratuluję, zdolna Ty

OK, wracam do roboty.
PS zrobili nam kliiiiiiiiiiimęęęęęęęęęęę ęęęę
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:22   #3280
madziamacius8786
Zakorzenienie

Ahoj

Cytat:
Cześć... od razu bez wstępów bardzo proszę o trzymanie kciuków bo mamy tu w domu lekko kryzysową sytuację...

Cytat:
aaa mi tu D. pisze ciagle bo jada do Suwalk teraz - i jakos w przyplywie naglej odwagi czy czegos blizej dla mnie niezrozumialego zapytalam czy on mysli o mnie troche i odpisal, ze mysli a czy ja o nim tez fajnie hehe
wreszcie przejełaś inicjatywe było sie bać?

Cytat:
jaki zwiazek? to nie jest zwiazkiem, przynajmniej jeszcze nie
no właśnie, jeszcze nie

Cytat:
aaaa! właśnie zadzwonili z tego porannego że w poniedziałek kolejny etap!!! jednak!!! osz w mordę no nie wyrobię, nie wyrobię..
bardzo sie ciesze ciągle ktoś do Ciebie dzwoni zdolniacho

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Jejuuu już mam dość tego remontu, pudła to już 4 dni nie właczałam, bo mi je wyniesiono, mój pokój czeka na malowanie, wszystkie meble poodsuwane od ścian, wszystko popakowane do worków i kartonów i ciągle słyszę jakieś szuranie, piłowanie itd. no ale chyba będzie ładnie na ślub
współczuje oby szybko ten remont sie skończył

Cytat:
a ja za jakas godzine jade z kolega nad wode w koncu poplywam troche
D. nie bedzie zazdrosny?

OSZ RETY Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzindużo zdrówka,uśmiechu,szcześci a,zadowolenia z Meżusia i wielu upojnych nocy

ja sie poopalałam,narazie przerwa i zaraz znowu pójde z Tżem sie nie zobacze w weekend i napisałam czy w takim razie zobaczymy sie pod rząd w poniedziałek i wtorek ale jeszcze nie odpisał

I znowu sie czepiłam jego dziś bo wyslał mi smsa z bramki,to ja mu za jakiś czas napisałam czy wyszedł już do garazu samochód robić bo nic nie napisał a on mi odpisał czy nic do mnie nie doszło a ja ,że nie (czekałam na jego smsa,że napisze mi co w tamtym było,bo od razu tak robił jeśli jakiś sms do mnie nie dochodził) i nie odpisywał długo wiec zadzwoniłam (z pretensjami ) czemu od razu nie odpisał,że zawsze tak robił a on do mnie,że znowu sie awanturuje i sie czepiam,że nie jestem w ogóle cierpliwa,że zaraz by napisał tylko chciał poczekać może w miedzyczasie by doszedł tamten sms cholera... nie jest źle,nie pokłóciliśmy ale ale myślałam,że bede bardziej twarda i w końcu na amen sie zmienie
Stary 2010-07-16, 15:30   #3281
skimos
Zakorzenienie

Naj jeśli mogę coś polecić, a sama już to przerabiałam (na co idzie tyle kasyyy???), to powiem Ci że naprawdę najlepszym wyjściem jest odłożenie na początku miesiąca pewnej kwoty - np. na początek 1000zł na miesiąc - na jedzenie. Jak wolicie, liczyć od 1-go dnia czy od 10-go czy od którego macie wypłaty. I to tylko na jedzenie, środki czystości kupujecie z reszty pieniędzy. I nie wiem jakie to czary, ale działa - i nam nawet kasa zostaje na koniec miesiąca (idzie potem do skarbonki).
A wcześniej wydawaliśmy miesięcznie i po 1000zł na żarcie, a tabele, excele i wszelakie wskazówki czego idzie za dużo, nie pomogły. A tutaj - czary, i 500zł na miesiąc.

Polecam też zakupy w Biedronce. Nawet jeśli nie chcecie kupować typowo biedronkowych produktów (ja np. kiedyś nie lubiłam - teraz doceniam bo wielokrotnie są po prostu lepsze niż markowe, np. sok jabłkowy Riviva ), to i te markowe są tańsze. Czy kawa Nescafe, czy proszek Persil. I to czasem sporo tańsze.

Madziu ale spokojnie, cierpliwości. Zaufaj mu, że naprawdę chce się z Tobą kontaktować i zadzwoni albo napisze bo on doskonale wie, że się martwisz.

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2010-07-16 o 15:31
Stary 2010-07-16, 15:33   #3282
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
wreszcie przejełaś inicjatywe było sie bać?

no właśnie, jeszcze nie

D. nie bedzie zazdrosny?
hehe - no nie bylo sie czego bac ale ja juz tak mam no...

aaa czy bedzie zazdrosny? nie wiem (mam nadzieje, ze troche tak ) ale, nie ma powodow akurat o niego (o P. to juz bardziej) zreszta na razie nie ma prawa byc zazdrosny, bo przeciez nic nas nie laczy - po drugie to ja nie pytam z kim oni czas spedzaja po koncertach

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

madzia! no jak mozesz taka byc? no musisz nad soba bardziej panowac i nie robic tak... bo normalnie bedzie u juz!
Stary 2010-07-16, 15:41   #3283
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
I znowu sie czepiłam jego dziś bo wyslał mi smsa z bramki,to ja mu za jakiś czas napisałam czy wyszedł już do garazu samochód robić bo nic nie napisał a on mi odpisał czy nic do mnie nie doszło a ja ,że nie (czekałam na jego smsa,że napisze mi co w tamtym było,bo od razu tak robił jeśli jakiś sms do mnie nie dochodził) i nie odpisywał długo wiec zadzwoniłam (z pretensjami ) czemu od razu nie odpisał,że zawsze tak robił a on do mnie,że znowu sie awanturuje i sie czepiam,że nie jestem w ogóle cierpliwa,że zaraz by napisał tylko chciał poczekać może w miedzyczasie by doszedł tamten sms cholera... nie jest źle,nie pokłóciliśmy ale ale myślałam,że bede bardziej twarda i w końcu na amen sie zmienie
Madziu, widzisz, że robisz źle, pewnie na chwilę przed reakcją (np. wypomnieniem mu czegoś) też wiesz, ze nie jesteś OK, a mimo to to robisz. musisz się powstrzymywać w takich sytuacjach. on Cię kocha przecież
Cytat:
Naj jeśli mogę coś polecić, a sama już to przerabiałam (na co idzie tyle kasyyy???), to powiem Ci że naprawdę najlepszym wyjściem jest odłożenie na początku miesiąca pewnej kwoty - np. na początek 1000zł na miesiąc - na jedzenie. Jak wolicie, liczyć od 1-go dnia czy od 10-go czy od którego macie wypłaty. I to tylko na jedzenie, środki czystości kupujecie z reszty pieniędzy. I nie wiem jakie to czary, ale działa - i nam nawet kasa zostaje na koniec miesiąca (idzie potem do skarbonki).
A wcześniej wydawaliśmy miesięcznie i po 1000zł na żarcie, a tabele, excele i wszelakie wskazówki czego idzie za dużo, nie pomogły. A tutaj - czary, i 500zł na miesiąc.

Polecam też zakupy w Biedronce. Nawet jeśli nie chcecie kupować typowo biedronkowych produktów (ja np. kiedyś nie lubiłam - teraz doceniam bo wielokrotnie są po prostu lepsze niż markowe, np. sok jabłkowy Riviva ), to i te markowe są tańsze. Czy kawa Nescafe, czy proszek Persil. I to czasem sporo tańsze.
wiesz co, u nas w biedronce nie ma nic...
zakupy robimy w Kauflandzie i nie jest najgorzej.
co do kasy - na razie ustaliliśmy, że z jego wypłaty od razu odłożymy 300 zł do skarbony. reszta musi nam starczyć na życie. z mojej najbliższej też 300 do skarbony. a reszta na życie i może jeszcze zostanie. zobaczymy, jak da radę.

kurde, kiedyś oboje zarabialiśmy mniej, czynsz niższy, a zostawało nam po 400-500 spokojnie. teraz 100-200 i to nie zawsze
zobaczymy jak to się u nas sprawdzi.
dzięki za radę
Stary 2010-07-16, 15:45   #3284
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu ale spokojnie, cierpliwości. Zaufaj mu, że naprawdę chce się z Tobą kontaktować i zadzwoni albo napisze bo on doskonale wie, że się martwisz.
właśnie ja mam mało cierpliwości..wszystko chce na JUŻ i TERAZ

Cytat:
aaa czy bedzie zazdrosny? nie wiem (mam nadzieje, ze troche tak ) ale, nie ma powodow akurat o niego (o P. to juz bardziej) zreszta na razie nie ma prawa byc zazdrosny, bo przeciez nic nas nie laczy - po drugie to ja nie pytam z kim oni czas spedzaja po koncertach

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

madzia! no jak mozesz taka byc? no musisz nad soba bardziej panowac i nie robic tak... bo normalnie bedzie u juz!
a powiedziałaś D.że idziesz nad wode z kolegą?

No właśnie staram sie panować i sie nie obrażać ale cieżko to widze

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Madziu, widzisz, że robisz źle, pewnie na chwilę przed reakcją (np. wypomnieniem mu czegoś) też wiesz, ze nie jesteś OK, a mimo to to robisz. musisz się powstrzymywać w takich sytuacjach. on Cię kocha przecież

kurde, kiedyś oboje zarabialiśmy mniej, czynsz niższy, a zostawało nam po 400-500 spokojnie. teraz 100-200 i to nie zawsze
zobaczymy jak to się u nas sprawdzi.
dzięki za radę
wiem,że Kocha ale zaraz sobie wmawiam,że on sie nie chce już starać i przez to sie dołuje..musze panować nad tym co robienie sądziłam ,że to bedzie takie trudne..

Oj te pieniadze to zawsze potrafią zrobić jakiś zamet niech jedzie na ten wyjazd,ustalcie ile tak naprawde chce zabrać (bo 100 zł to nic ) i nie kłóćcie sie o to
Stary 2010-07-16, 15:51   #3285
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Oj te pieniadze to zawsze potrafią zrobić jakiś zamet niech jedzie na ten wyjazd,ustalcie ile tak naprawde chce zabrać (bo 100 zł to nic ) i nie kłóćcie sie o to
nie no, jak mi powiedział, że ma swoją kasę, to ja nic nie mam do wyjazdu, ale 200 mu jeszcze odpaliłam z tych odłożonych na auto. niech mi chłop z głodu nie umrze, a i benzyna kosztuje przecież...

ciekawa jestem, co z wrześniowym wyjazdem do Włoch wyjdzie... P. powiedział, że spokojnie damy radę

w ogóle to... klub za minutkę
Stary 2010-07-16, 16:01   #3286
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dacie rade obiecał
Stary 2010-07-16, 16:04   #3287
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
a powiedziałaś D.że idziesz nad wode z kolegą?

No właśnie staram sie panować i sie nie obrażać ale cieżko to widze
no oczywiscie, ze napisalam, ze z kolega

no to musisz sie stqarac bardziej

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

ok...jade nad wode - poplywac w koncu
bede wieczorkiem
Stary 2010-07-16, 16:24   #3288
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Dacie rade obiecał
chciałabym a w sumie chcielibyśmy

w ogóle to taka refleksja: my wszystkie głupie jesteśmy... każda może coś swojemu chłopu zarzucić, a wszystko ”przecierpimy” (i te małe, i większe sprawy), tłumacząc, że kochamy.
dobrze, że to działa też w drugą stronę
Stary 2010-07-16, 16:38   #3289
Gwizdak
Zakorzenienie

Uwaga - będę się żalić w klubie i proszę o radę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 16:43   #3290
najfajniejsza
Zakorzenienie

Gwizdku, czekamy
Stary 2010-07-16, 16:49   #3291
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Gwizdku, czekamy
no już - wywaliłam kwasa...
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 16:49   #3292
najfajniejsza
Zakorzenienie

w ogóle dziękuję Wam za rady i że mogłam się wyklachać jesteście nieocenione!
i naturalnie, jeśli pozwolicie, pochwalę się, jak nam idzie oszczędzanie
Stary 2010-07-16, 16:55   #3293
Choji
Zakorzenienie

Naj, proszę Cię bardzo
w końcu na emowsiurowskie siostry zawsze można liczyć

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 17:30   #3294
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Przymierzyłam ponad 10 strojów w cenach 40 - 110zł. Nic. Chyba jestem krzywa

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 17:31   #3295
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Przymierzyłam ponad 10 strojów w cenach 40 - 110zł. Nic. Chyba jestem krzywa
nie wierzę...
porobiłaś foty?
pokaż, ocenimy, w którym najlepiej
Stary 2010-07-16, 17:36   #3296
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
nie wierzę...
porobiłaś foty?
pokaż, ocenimy, w którym najlepiej
Nie robiłam, bo w przymierzalni brak światła. Poza tym jak stanik był dobry, to majtki za małe I na odwrót: majtki super, to stanik leciał na biodra A jeden miał taki zarąbisty pusz-ap, że aż miałam na siebie ochotę jak popatrzyłam na swoje wielkie cyce Tylko majteczki mi ledwo rowek zasłaniały i całe blizny na wierzchu były I się wpijały mi tak, że nawet palca wsadzić nie mogłam

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-07-16 o 17:37
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 17:44   #3297
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie robiłam, bo w przymierzalni brak światła. Poza tym jak stanik był dobry, to majtki za małe I na odwrót: majtki super, to stanik leciał na biodra A jeden miał taki zarąbisty pusz-ap, że aż miałam na siebie ochotę jak popatrzyłam na swoje wielkie cyce Tylko majteczki mi ledwo rowek zasłaniały i całe blizny na wierzchu były I się wpijały mi tak, że nawet palca wsadzić nie mogłam
Poszukaj sklepów gdzie osobno wyceniają majtki i stanik. Wtedy prędzej mozna dobrac rozmir.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 17:56   #3298
skimos
Zakorzenienie

Dokładnie.
Albo jak za 40zł to kup 2 rozmiary i dobierz sobie, a resztę na all wystaw.

Stary 2010-07-16, 18:03   #3299
aleksandrettaa
Zakorzenienie

http://www.yes.pl/eternelpremiera/42...00-010-3595MVG nie żebym pierścionki oglądała ale facebook mi pokazał i muszę przyznać, że podoba mi się

Robie sos z mięsa szynkowego. Nigdy nie robiłam i nie wiem. Bo podsmażyłam szybko a potem zalałam wodą i się dusi/ gotuje. I teraz pytanie - ile to ma zająć? Bo dusi się do godziny i mięso nadal twarde. co źle zrobiłam? I czy można to jakoś uratować/poprawić?

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-07-16 o 18:06
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 18:24   #3300
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
no oczywiscie, ze napisalam, ze z kolega

no to musisz sie stqarac bardziej

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

ok...jade nad wode - poplywac w koncu
bede wieczorkiem
i co był zazdrosny?

Bede sie starać

Miłego pływania
Cytat:
chciałabym a w sumie chcielibyśmy

w ogóle to taka refleksja: my wszystkie głupie jesteśmy... każda może coś swojemu chłopu zarzucić, a wszystko ”przecierpimy” (i te małe, i większe sprawy), tłumacząc, że kochamy.
dobrze, że to działa też w drugą stronę
dla chcącego nic trudnego

Też to zauważyłam

Cytat:
nooo..znaleźć strój to masakra, też pewnie bede miała z tym problem

Poopalałam sie i jeszcze bardziej zbrązowiałam ale ta pogoda mnie meczy

Aleks śliczny pierścionek

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-07-16 o 18:25
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości