|
|
#4801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz.II
Cytat:
Cytat:
inni z którymi sie spotykałam z innych miast zawsze proponowali, że to oni przyjadą do mnie A ten jakos inaczej...
|
|
#4802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie z D. sytuacja się rozwija - spotykamy się dosyć często. Ostatnio świętowaliśmy te jego urodziny szampanem w plenerze Niby wszystko jest naprawdę fajnie, a ja mam jakiś mały niepokój.. Dziwna jestem. Może to dlatego, że z tej naszej znajomości może być coś więcej i tego się boję? No ale przecież tego chcę.. ![]() |
|
|
|
|
#4803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
Że się nam nie ułoży, a chciałabym żeby coś z tego było. Sama nie wiem.. Przewrażliwiona chyba jestem
|
|
|
|
#4805 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Raczkowanie
|
Masz rację. Co ma być to będzie, zobaczymy w jakim kierunku się to nasze spotykanie rozwinie
![]() A tak poza tym, to odezwał się do mnie mój ex. Zdziwiłam się bardzo, bo odkąd z nim zerwałam w grudniu to nie mieliśmy wcale żadnego kontaktu. Aż tu nagle on mi napisał sms z zaproszeniem na piwo.. Ciekawe co mu się tak nagle przypomniało ![]() |
|
|
|
#4807 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle chciałam się pochwalić - dokładnie za rok ma być nasz ślub
Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d Czas edycji: 2010-07-16 o 17:37 |
|
|
|
|
#4808 |
|
Rozeznanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20717899]
A tak w ogóle chciałam się pochwalić - dokładnie za rok ma być nasz ślub [/QUOTE]Fajnie, latem. |
|
|
|
#4809 | |
|
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20717899]Może jest sam i stąd ta nagła chęć spotkania z Tobą
[/QUOTE]Doszły mnie słuchy, że od jakiegoś czasu mój ex się z kimś spotyka ale, że tak powiem, fajerwerków nie ma i chce z nią zerwać.. Może chce do mnie wrócić? (oby nie )Cytat:
Teraz czas odliczać dni i rozpocząć wielkie przygotowania ![]() |
|
|
|
|
#4810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mu zależy to niech przyjeżdza! A nie to nie! Cytat:
Cytat:
![]() A takie obawy chyba często się ma [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20717899] A tak w ogóle chciałam się pochwalić - dokładnie za rok ma być nasz ślub [/QUOTE]No proszę!!! gratulacje!!!
|
|
#4811 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
tez moge dolaczyc?
|
|
|
|
#4812 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, zapraszamy mmadzik
![]() Jak tam twoje przejścia z facetami z internetu? ![]() |
|
|
|
#4813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wiec poznalam jakis czas temu faceta przez internet... ma 30 lat.. ja mam 19 wiec ...duza roznica , ale wspaniale sie rozumiemy , nie odczuwamy tej roznicy wieku...zobaczymy jak to dalej sie potoczy , jade w piatek do niego do Wawy
|
|
|
|
|
#4814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powodzenia ![]() |
|
|
|
|
#4815 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze nie bo do Wawy pare km mam , hm z pol roku sie znamy - zobaczymy co to bedzie
![]() poznawanie ludzi przez internet jest fajne , ale nie na dlugo mete jesli sie nie przenosi tego do realU
|
|
|
|
#4816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma to jak spotkanie w cztery oczy, poznanie jaka ta osoba jest na prawdę. Tylko przez gg / przez maile / smsy / telefon jakoś nie umiem rozmawiać przez tak długi czas (jak np. kilka miesięcy) |
|
|
|
|
#4817 |
|
Zadomowienie
|
Ja przez internet poznalam wielu cudownych ludzi...
W tym moje dwie najlepsze przyjaciolkii..
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20717899]Może jest sam i stąd ta nagła chęć spotkania z Tobą
![]() A tak w ogóle chciałam się pochwalić - dokładnie za rok ma być nasz ślub [/QUOTE]Super ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Dlaczego on do Ciebie nie przyjedzie?
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm... przecież możecie sie umówić gdzies na PKP czy coś i jakby nie mógł trafic to jaki problem zapytac kogoś ? Dziwne, dzieckiem w końcu nie jest. Jak ja poznałam Tż to nawet nie chciał słyszeć ze ja do niego pierwsza przyjade . [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20717899] A tak w ogóle chciałam się pochwalić - dokładnie za rok ma być nasz ślub [/QUOTE]gratuluje ![]() Ja kiedyś poznalam faceta przez internet spotkalismy sie, niestety nam nie wyszło, przez co, nie bardzo potem chciałam poznawać kogos w ten sposob, jednak po paru miesiacach poznalam na nk chłopaka, spotkalismy sie i dzisiaj jestesmy razem pol roku a do siebie mamy 40 km
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2010-07-17 o 14:40 |
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też pozwolę sobie dołączyć do tego wątku. Od niedawna mam konto na portalu 'sympatia'. Nie mam za bardzo doświadczenia z tego typu stronami ale piszę tam z takim jednym chłopakiem i wydaje się być w porządku. Tak się zastanawiam, po jakim czasie wirtualnej znajomości pasuje się w końcu spotkać w realu? Wiem że to zależy od konkretnej sytuacji ale chciałabym Was poprosić o radę. Czy 3 tygodnie to za mało?
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Kacha: jak tam Twoje londynskie randkowanie??
Jutro wybieram sie na caly dzien do centrum, z kolezanka. Mam juz cala trase do zwiedzania Zgadalam sie przez gg z kolega z LO. Do tej pory byl w Irlandii a dzis sie dowiedzialam ze jest w Anglii. Nie mieszka w Londynie, ale w sumie niedaleko bo w Windsor. Za okolo 2 godziny bedzie u mnie i sobie pojedziemy na jakas wycieczke. Fajnie W koncu jazda samochodem a nie autobusem ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
Dla mnie internet to tylko zrodlo znajomosci, taka "baza" ludzi. Najlepiej spotkac sie jak najszybciej i przekonac sie jaka ta osoba jest na zywo i jak sie dogadujecie na zywo zamiast tracic czas na internetowe pogawedki.
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka no niby masz rację ale z drugiej strony trzeba chyba choć trochę poznać tę osobę żeby wiedzieć że na pewno chcesz się z nią spotkać. Na tego typu portalach jest mnóstwo ludzi, trzeba w końcu jakoś zadecydować z kim chcesz się spotkać i kogo chcesz lepiej poznać. Jaki według ciebie jest najlepszy czas na spotkanie?
I czego w ogóle oczekiwać po pierwszym spotkaniu? I jak je potraktować? Jakiś spacer, rozmowa przy kawie, kino? Kurcze sama już nie wiem. |
|
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie napisalam, ze to cos zlego
![]() Skoro w prywatnych i tak tam bedziesz to ok. I nie ze to cos zlego, tylko ze ja bym "kazala" facetowi przyjechac do mnie a nie zebym ja sie tlukla do niego ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Mialam 2 razy sytuacje, ze super mi sie gadalo z facetem przez neta. Naprawde. Z jednym spotkalam sie juz na drugi dzien pisania maili. I widzisz. Mailowalo sie super, na luzie i w ogole. Moglabym tak mailowac miesiacami, po czym sie spotkac i stwierdzic ze to facet nie dla mnie ze mnie wogole do niego nie ciagnie. Bo tez tak wlasnie bylo na tym spotkaniu. A tak to facet z glowy, czasu mi nie marnuje mailowanie z nim ![]() Z drugim byla co prawda dluzsza historia, ale nei mielismy stalego kontaktu, bo mam faceta. Tak od czasu do czasu mailowalismy i pisalismy na gg. Wszystko super. Rozmowy na poziomie, zero chamstwa czy cos. 2 tygodnie temu, przed moim wylotem do Londynu postanowilismy sie spotkac i poznac na zywo.... i ... opisywalam tu wszystko I z tym tez moglabym dalej pisac nie wiedzac dalej jaki jest na zywo. m predzej sie spotkac tym lepiej dla Ciebie. Rownie dobrze moze sie okazac na odwrot. Ze przegadzasz z facetem rok na gg, po czym sie spotkacie i obydwoje bedziecie sobie pluli w brode, ze sie spotkaliscie tak pozno, ze straciliscie tyle czasu na wirtualne pisanie, a mogliscie poznac sie o wiele wczesniej i spedzic tyle cudownych chwil ze soba. To moje skromne zdanie, zwlaszcza, ze i tak przez neta nie jestes w stanie poznac drugiej osoby. U mnie tez tak bylo, ze pisalo sie super, faceci wydawali mi sie fajni, na poziomie i w ogole bylam jaknajbardziej an tak, podczas gdy spokanie niestety pokazalo cos innego.
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację, przez neta zazwyczaj ludzie wydają sie być inni, a na pewno bardziej odważni
tylko kurcze nie wiem czy byłabym w stanie spotkać się z facetem którego wyszukałam gdzieś na necie 3 dni wcześniej, aczkolwiek faktycznie lepiej wiedzieć od razu jaki ten ktoś jest na prawdę niż tracić czas na wirtualną znajomość
|
|
|
|
#4826 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaznaczę, że jest 6 lat starszy, ma 30 lat- tym bardziej nie powiien mnie namawiac na przyjazd pierwszej do niego... Wymawia się tylko tym, że nie zna mojego miasta bo nie był tam... A powiem Wam, że: 1. nasze miasta są ok.50 km od siebie 2. moje jest z 10 razy mniejsze od niego, raczej by się tam nie zgubił ![]() 3. droga jest prościutka więc problemu nie ma z dojazdem 4. dobre połączenie komunikacyjne (pociągi, autobusy) jeśli nie miałby auta JA obstaje przy swoim... Cytat:
To, ze kiedyś poznałaś przez neta kogoś kto był niebardzo, nie znaczy że wszyscy pozostali są tacy sami. To samo tyczy się realu przecież: jeden będzie fajny, inny nie... I nie ma tu reguły, gdzie poznany...JA poznałam kilka osób przez net, niestety na razie nie wypaliło nic więcej Pisałam tu wszystko w wątku...Ale może kiedyś będzie jeszcze dobrze.. Cytat:
![]() 3 tyg to mało i nie mało: zależy np.jak często macie kontakt- czy duzo piszecie, rozmawiacie itp ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie był to spacer + np.kawiarnia itp
|
|
#4827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, teraz to juz wiem ze sie nie wolno zrażac ale wiesz jak to sie jest ''zakochanym'' rozpacz haha A Ty w końcu tez trafisz na kogos odpowiedniego , i pewnie bedzie to w najmniej spodziewanym momencie ![]() Cytat:
Ja zaprosiłam do siebie do domu za pierwszym razem A czego oczekiwac , to zalezy jak jest miedzy wami
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2010-07-17 o 17:46 |
||
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się że faktycznie spacer i jakaś kawa będzie OK jak na pierwsze spotkanie ![]() I jeszcze takie głupie pytanie: ile u was trwało takie pierwsze spotkanie? Wiem że to zależy głównie od tego co robiliście, jak wam się gadało i w ogóle ale pytam tak z ciekawości
|
|
|
|
|
#4829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ile powinno trwac spotkanie? U mnie to pierwsze zwykle trwało srednio 3 godziny, czasem krócej, czasem dłuzej. Wszystko zalezy od tego jak się nam rozmawiało itd itp ![]() |
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm racja, 100% pewności nie miałam co do tego jaki on jest. Akurat to bylo zimą jak byly te śnieżyce straszne a on jeszcze na motorze przyjechał i nie miałam serca takiego zmarznietego ciągać po mieście Ale fakt , jakbym trafiła na jakiegoś zboczeńca zle to by sie mogło skończyć.U mnie pierwsze spotkanie ponad 4 godziny
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

(oby nie

Pisałam tu wszystko w wątku...