Scent Bar XVI - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-17, 16:20   #3991
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVI

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Zartuje sobie

Jak to mowia, nie to piekne, co piekne ale co sie komu podoba

Prysznicowalam kota przed chwila... Bidna teraz spi... Co jakis czas do siersci pod ogonem przylepia sie kilka smierdzacych niespodzianek...

Dobrze, ze oba przyzwyczajone - nie kochaja ale nie walcza az tak mocna i pozwalaja sie umyc.
tró

fajoskie koty - w zasadzie fajnei je przyzwyczaiłąś
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 16:24   #3992
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Jak dorosły facet może zawalić studia, bo się musiał poscigać na komputerku, albo smoka zabić I te ataki agresji jak nie mogą pograć, mianie wszystkiego poza tym w d..., i niechęć do mycia też chyba jest w pakiecie.
Niestety to prawda.
Na szczęście nie zaobserwowałam ataków ani wdupomania, mój gra w wolnym czasie - pozostaje pytanie czy czas, który mógłby poświęcić np. na sprzątanie (hehe) jest wolny? Boję się co będzie przy ewentualnym dziecku, czy wszystko spadnie na mnie bo on ma przeliczenie w Laventharze czy coś tam.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 16:32   #3993
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Niestety to prawda.
Na szczęście nie zaobserwowałam ataków ani wdupomania, mój gra w wolnym czasie - pozostaje pytanie czy czas, który mógłby poświęcić np. na sprzątanie (hehe) jest wolny? Boję się co będzie przy ewentualnym dziecku, czy wszystko spadnie na mnie bo on ma przeliczenie w Laventharze czy coś tam.
Tak, czas w którym można sprzątać zdecydowanie jest czasem wolnym

A co do dziecka to jak obserwuję graczy to jest spore ryzyko, że wzystko będzie na Twojej głowie

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 17:26   #3994
Florens
Zakorzenienie

dobry wszystkim, w tym dniu upalnym

u nas przeszła burza z gradem

The Cult będzie na Open Mind Festival

jadę, kurtka jadę jak nic:brz ydal:

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

i Obituary też, jadę, cofnęłam się w czasie, znowu

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-07-17 o 17:29
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 18:54   #3995
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
jest gdzieś na pewno, tylko pytanie czy TŻ zechce się tym podzielić - to z początków jego malarskiej kariery
A teraz jest rozkwit?

Cytat:
a nie, Jezioro Łabędzie to właściwe skojarzenie, ale chodziło mi o to że po takim bieganiu padłabym jak łabędź...

A propos Jeziora Łabędziego, czasem mam fazy na balet i też bym chciała potrafic tak tańczyć....
Dziś sobie załaczyłam TO piękne wykonanie tańca małych łabędzi
No i wpadłam. Zamiast zbierać się na impreze - oglądam. Prosta historia, jedzie kiczem i... Taka PIĘKNA!
Cytat:
czy jeśli napiszę że tak, jesteś nienormalna, to Ci ulży i przestaniesz o tym myśleć?

Jesteś boska!
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
To kolega, który ma sporą wiedzę na temat efektów specjalnych i zna Staszka. Jak zobaczyłam reklamę, to skojarzyła mi się ze starą rozmową o dość podobnym pomyśle z rycerzem i czarodziejką
A to moze stąd Staszek miał pomysł? Bo czarodziejkę do scenariusza dosztukował on właśnie. Powiedział, że jesli nie zagram, to on za frajer nic nie robi. No to zagrałam.
Cytat:
nie zmieściłabym się. Ja poszłam tradycyjnie przytulić się do ziiiimnego kartonu z mlekiem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ale ja dywaguję nie dlaczego Turcja a nie Bałtyk, tylko dlaczego ze wszystkich krajów gdzie ciepło akurat Turcja
Bo jest tam do zobaczenia dużo rzeczy, których nie widziałam. Troja, Milet, Efez, Kapadocja, Pumukkale i inne takie drobiazgi, których nad Bałtykiem nie ma. Z resztą nad Bałtykiem jestem co roku i sorry, ale woda parchawa, pogoda niepewna, drożyzna gorsza niż za granicą. Tylko towarzystwo strasznie fajne. ;D
Cytat:
Poza tym nie widzę nic fajnego w Turcjach, Egiptach i innych Tunezjach w wersji "nic nie zwiedzamy bo drogo, moczymy tylko tyłki w basenie popijając drinki". Ale ja nie lubię upałów i wstydzę się rozebrać więc siłą rzeczy nie dla mnie takie atrakcje. Chociaż nie powiem, drinki i rafa koralowa kuszą.
Tak samo przeraża mnie Kreta ale TŻ obiecuje górskie wycieczki i dużo wina.
Ja nie wyobrażam sobie spędzenia całego dnia na leżaku. Sorry, ale *******ca bym dostała galopującego i to po pierwszej godzinie.

Krata tak, ale nie na dwa tygodnie. Przez dwa tygodnie tam nie ma co oglądać. Innym razem, kiedy bedziemy planowali tydzień.
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Aha, o to chodzi Mnie tam do Turcji też szczególnie nie ciągnie... chyba nawet wcale Co innego Indie, Tanzania, Izrael
No jasne. Chętnie! Jeszcze Chiny, Peru, Japonia i inne takie.
Stawiasz? Bo mnie nie stać na razie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 19:03   #3996
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Spotkałam się dziś z Justynką i wreszcie obejrzałam obrazy na żywo
I strasznie spodobało mi się miejsce - musze pokazać znajomym - oczywiście obwieszone - zapomniałam się dopytać: Ju, do kiedy wisisz w Nonsensie?

Cytat:
ja bym się chętnei zamieniłą z hecate - chce zimno i chce deszcz - jestem zdecydowanie wiosenno -jesienna -a w Anglii zimy też raczej nie uświadczysz co nie?
Cytat:
Ja też
Ja też

Podobno północna Kalifornia ma genialny klimat. Może nie zimno i deszcz, ale upałów tam nie ma, słońca nie za wiele... I Nowa Zelandia tak samo. Tylko czemu one tak piekielnie daleko?

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
[...] J. stal przed trudnym dylematem - byc gentelmanem trzymajac mnie za rece czy byc gentelmanem i nie patrzec i nie smiac sie TAK bardzo slyszac jak klne. Wybral opcje druga.[...]'
przy tym ómarłam

Cytat:
Poważnie Od razu staje mi przed oczami mój brat, albo TŻ przyjaciółki, obaj wręcz uzależnieni od tych pierdół. Jak dorosły facet może zawalić studia, bo się musiał poscigać na komputerku, albo smoka zabić I te ataki agresji jak nie mogą pograć, mianie wszystkiego poza tym w d...,
Dżizas, ale to chyba jakieś ekstrema, nie?

Cytat:
Kameno - i jak kot ? bo chyba do lekarza targany był czy się mylę?
Cytat:
To kawał kota :d I co z nią?
Dziękuję za pamięc w imieniu koty Wszystko się ładnie wygoiło przez te dwa tygodnie, drapania nie było, dziś dostała kolejną dawkę zastrzyków (vetacortyl + dexafort) w razie ewentualnego świądu przy odrastaniu sierści i ma być ok. Hope so. Dalej ciągnę chrupki hipoalergiczne i po CP zaczynam wprowadzanie składników i obserwację.

A prawie 6 kilo brutto to w opakowaniu, sama waży około 4,5 więc nie tak dużo.

Ciekawa jestem jak kota Sałaty
Cytat:
Aż tak?!
może przesadzam ale miałam wrażenie że podejście jest takie: chcesz do elity - naucz się najpierw reguł, kapel, terminologii i wtedy możemy ewentualnie się do Ciebie odezwać.
Można by to zweryfikować na żywo - jest nietopyrzowe spotkanie integracyjne w piątek po koncertach - choć nie wiem czy jestem zainteresowana.

Cytat:
Niestety to prawda.
nie to że jestem pesymistką ale coś czarno to widzę.... no chyba że mu się nagle odmieni - czego Ci życzę

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
The Cult będzie na Open Mind Festival

jadę, kurtka jadę jak nic:brz ydal:

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

i Obituary też, jadę, cofnęłam się w czasie, znowu
Ale fajnie

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A teraz jest rozkwit?
yyy, jakby tu dyplomatycznie odpowiedzieć..?
Prawda jest taka, że mało rysuje odręcznie, późno zaczął a teraz wręcz zarzucił ćwiczenie - więc w tym akurat zakresie nie ma się czym za bardzo chwalić.

Cytat:
Prosta historia, jedzie kiczem i... Taka PIĘKNA!
Prawda?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-07-17 o 19:05
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 20:39   #3997
Redhaired Witch
Nindżopesz

Oho, u mnie chwilę powiało a teraz jaskółki nisko latają (może nie mają siły) i grzmi

Stary 2010-07-17, 21:00   #3998
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

u mnie już po deszczu i po burzy-takiej słabiutkiej,słabiutkiej

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 21:05   #3999
vesenka
Zakorzenienie

Przepięknie grzmi. Zapowiada się konkretna ulewa
Z minusów takiej pogody- skwaśniał mi cały zapas mleka w lodówce Normalnie ścięło się na sztywno.
Ale najważniejsze,że robi się chłodniej

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 21:18   #4000
justynaneyman
Zakorzenienie

Kameno, wiszę w Nonsensie na pewno przez lato.

Red, przypomniały mi się dawne czasy, kiedy jednego dnia dostałam od rodziców skaner i drukarkę i jeszcze trochę gotówki, a nie byłam w stanie myśleć o niczym innym poza grubością ud i konsystencją, przede wszystkim dołowało mnie, a właściwie doprowadzało do rozpaczy, że w ogóle nie miałam kontroli nad wyglądem (tuszą)- ja swoje, ciało swoje, a silna wola- fikcja. Musiałam zaryzykować, i udało się.
Tyle, ze nie mierzę się i nie ważę, a ciasne ciuchy- won.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Spotkanie z Kameną przełamało mój stres- nareszcie. Dziękuję, że mogłam się wygadać

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 21:26   #4001
dzika truskawa

Cytat:
Dżizas, ale to chyba jakieś ekstrema, nie?
Nie wiem. Na dwóch grających na komputerku których znam obu prezentuje pełen asortyment objawów, plus taka ogólnie meegagówniarska mentalność. Może to tylko pech jakiś

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2010-07-17, 21:54   #4002
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem. Na dwóch grających na komputerku których znam obu prezentuje pełen asortyment objawów, plus taka ogólnie meegagówniarska mentalność. Może to tylko pech jakiś
albo Redziowy chup to unikat jakiś - bo kredyt mieszkanie i pewnie cała otoczka to akurat nie gówniarska postawa - zatem jedni wyrastaja inni nie

no chyba ze wygrał w casynie

takich jak ty też znam - zatrzymali sie na etapie chłopca 13 latka - słabi mnie nawet myslenie o tym a co dopiero komentarz

Boze jak ja uwielbiam grzmoty

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-07-17 o 21:56
Stary 2010-07-17, 21:55   #4003
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Kameno, wiszę w Nonsensie na pewno przez lato.
No to świetnie

Cytat:
Tyle, ze nie mierzę się i nie ważę, a ciasne ciuchy- won.
Uważam, że to jest bardzo dobra strategia.

Cytat:
Spotkanie z Kameną przełamało mój stres- nareszcie. Dziękuję, że mogłam się wygadać
Strasznie się cieszę, jakbyś jeszcze kiedyś chciała się wygadać to daj znać, ja zawsze chętniej słucham niż mówię.

Cytat:
Wg mnie pech, znałam i znam sporo osób grających, nie wiem czy wszyscy dalej grają ale jedna parka z pewnością World of Warcraft katuje już od stu lat i nie przeszkadza im to ani w pracy zawodowej ani w życiu osobistym ani w kultywowaniu innych hobby. Dodam że starsi są trochę ode mnie - może to też kwestia pokolenia?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-07-17, 21:58   #4004
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No to świetnie

Uważam, że to jest bardzo dobra strategia.

Strasznie się cieszę, jakbyś jeszcze kiedyś chciała się wygadać to daj znać, ja zawsze chętniej słucham niż mówię.

Wg mnie pech, znałam i znam sporo osób grających, nie wiem czy wszyscy dalej grają ale jedna parka z pewnością World of Warcraft katuje już od stu lat i nie przeszkadza im to ani w pracy zawodowej ani w życiu osobistym ani w kultywowaniu innych hobby. Dodam że starsi są trochę ode mnie - może to też kwestia pokolenia?
być moze - no i podejścia do sprawy - priorytetów - jak im tylko nie przesłania świata - ja też mam tak z czytaniem że wprost nie mogę doczekać się kiedy wrócę do książki
Stary 2010-07-17, 22:26   #4005
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no chyba ze wygrał w casynie
Oj, to by było dobrze...

Cytat:
Też znam WoWową parkę, może to ta sama Ale nie, moi są równolatkami.

Cytat:
ja też mam tak z czytaniem że wprost nie mogę doczekać się kiedy wrócę do książki
O, książki też! Najgorzej jak się trafi grube ale ciekawe tomiszcze. Albo cykl.

Mnie natomiast erpegi skrzywiły psychikę pod kątem facetów - no sorry, ale żaden na żywo nie jest tak zaje***y jak mój elfi mag Elvin vel Longears (nawet bez cheatów!)

Stary 2010-07-17, 22:28   #4006
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie natomiast erpegi skrzywiły psychikę pod kątem facetów - no sorry, ale żaden na żywo nie jest tak zaje***y jak mój elfi mag Elvin vel Longears (nawet bez cheatów!)
a nie było tam nic o "grubych udach" ?

Red - jak to dobrze ze w podpisie masz dalej linkę do fotów - są bajeczne - jak z innej planety

Sabb - no tak - pod katem zwiedzania to oczywiste - nie wiem czemu zakodowało mi się że to będzie typowy last minyt w kombinacie hotelowym

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-07-17 o 22:37
Stary 2010-07-17, 22:50   #4007
Florens
Zakorzenienie

28.05.2010
Stary 2010-07-17, 23:08   #4008
gryx82
BAN stały

Hecate, nie mogę z tych opowieści... działasz na mnie lepiej, niż Prozac

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
... No jasne. Chętnie! Jeszcze Chiny, Peru, Japonia i inne takie.
Stawiasz? Bo mnie nie stać na razie.
No ba! Polecimy może moją Cessną 750 (tylko muszę ją umyć w końcu i puszki po browarach powyrzucać, coby siary nie było)

Cytat:
Z minusów takiej pogody- skwaśniał mi cały zapas mleka w lodówce Normalnie ścięło się na sztywno.
Zawsze myślałem, że to takie "ludowe podania", że burza była i mleko w kanach skwaśniało Chociaż... parę razy słyszałem już takie historie z ust ekspedientki, gdy przychodzi się do sklepu oddać nieświeże mleko, że to wszystko wina burzy

---

Ju wróciła już z tych Emiratów? Słyszałem, jak sam W. mówił dzisiaj o tym w tv

U mnie oczywiście od godz. 16 zanosi się na burzę, i nic Ogrodu nie podlewałem, bo przecież "na pewno padać będzie"

Poza tym wk****łem się wieczorem jak mało kto Ojciec jechał dzisiaj na wieś na festyn, którego jest współorganizatorem (nie wnikam w szczegóły), no więc OK, wieś śpiewa i tańczy, a skoro jechał, to niech se wraca kiedy i jak chce Mama wpadła więc na pomysł (ku mojej zaj***stej radości), że mam tam z kimś pojechać i przyprowadzić samochód, bo "gdzieś tam stoi i jeszcze coś się stanie" No i skończyło się dokładnie tak, jak przypuszczałem - ucieszony tatuś oświadczył, że świetnie, ale mam przyjechać po niego koło 24, bo oczywiście nie będzie miał jak wrócić (ale gdybym nie pojechał, to wróciłby sam) Myślałem, że w drodze powrotnej ch*j świetlisty (jest coś takiego? ) mnie strzeli, no bo jakie ja plany mieć mogę na sobotni wieczór, no nie? Żadne, ale gdzież tam, w życiu, niemożliwe i wykluczone... luuudzie!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 23:55   #4009
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

---

Ju wróciła już z tych Emiratów? Słyszałem, jak sam W. mówił dzisiaj
Oglądałeś go!!!
A on, jak o tym usłyszał, strasznie się skrzywił "ze też to gówno jeszcze puszczają"- no strasznie jest niezadowolony z tego serialu.
Ja to chociaż mogę pójść z gniotem pod prysznic, a W. biedny zadany na łaskę i niełaskę- cięzki los aktora

Gryxiu, współczuję, powinieneś bardziej przyzwyczaić innych, że znikasz w soboty- gdyby to było oczywiste, może mniej chętnie by Cię wykorzystywali?

I ja jestem absolutną fanką Hecate oraz Racheli!

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Co się chichrasz???

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2010-07-17 o 23:55 Powód: uzu
Stary 2010-07-18, 00:23   #4010
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Co się chichrasz???
się nie chichram, odpadło mi 1/3 albo i więcej, lewej górnej szóstki i jestem szczęśliwa bardzo , chichrac to się będę, ale po wizycie u stomtologa, jak mi rachunek pokaże.

leży sobie, na stole, i wkurza, zębiszcze w kawałkach

28.05.2010
Stary 2010-07-18, 00:28   #4011
dzika truskawa

Cytat:
się nie chichram, odpadło mi 1/3 albo i więcej, lewej górnej szóstki i jestem szczęśliwa bardzo , chichrac to się będę, ale po wizycie u stomtologa, jak mi rachunek pokaże.

Chociaż dobrze, że nie jedynka, nie?

Stary 2010-07-18, 00:39   #4012
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Chociaż dobrze, że nie jedynka, nie?
dziękuję

wrzuc monetę, chociaż śmiesznie by było

a tak i strasznie i smutno i wkurzająco

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-07-18 o 00:41
Stary 2010-07-18, 00:40   #4013
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Szóstka to daleko
nie wyrzucaj tego kawałka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz różne rzeczy przyklejają i przyszywają.

A mojej mamie wczoraj odpadł tynk w kuchni (4 cm grubości sufitu na połowie powierzchni) i zrobił dziurę w głowie (żyje i będzie żyć)

Stary 2010-07-18, 00:49   #4014
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Szóstka to daleko
nie wyrzucaj tego kawałka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz różne rzeczy przyklejają i przyszywają.

A mojej mamie wczoraj odpadł tynk w kuchni (4 cm grubości sufitu na połowie powierzchni) i zrobił dziurę w głowie (żyje i będzie żyć)
z kawała mojego

nie z Mam, bo dowcipy dowcipami, ale zabrzmiało groźnie, nic jej nie jest?

28.05.2010
Stary 2010-07-18, 00:53   #4015
porzeczki
Zadomowienie

Cytat:
Zawsze myślałem, że to takie "ludowe podania", że burza była i mleko w kanach skwaśniało Chociaż... parę razy słyszałem już takie historie z ust ekspedientki, gdy przychodzi się do sklepu oddać nieświeże mleko, że to wszystko wina burzy
logyczne: burza implikuje awarie elektryczności co ma niejaki wpływ na funkcjonowanie takich sklepowych chłodziarek na przykład.
A propos innych urban (rural? country?) legends o kwaśnym mleku: Podobno jak kto ma kurzajki na dłoniach to celem pozbycia się ich wystarczy:
-posmarować dłonie zsiadłym mlekiem
-wystawić przez okno
-czekać na psa (do skutku)
- dać psu do oblizania ręce
- w razie potrzeby czynność powtórzyć.
Efekty są imponujące.

Cytat:
Poza tym wk****łem się wieczorem jak mało kto Ojciec jechał dzisiaj na wieś na festyn, którego jest współorganizatorem (nie wnikam w szczegóły),
Może się wybierał do naszej wsi? Dzisiaj mamy festyn... taki tęczowy

Cytat:
no więc OK, wieś śpiewa i tańczy, a skoro jechał, to niech se wraca kiedy i jak chce Mama wpadła więc na pomysł (ku mojej zaj***stej radości), że mam tam z kimś pojechać i przyprowadzić samochód, bo "gdzieś tam stoi i jeszcze coś się stanie" No i skończyło się dokładnie tak, jak przypuszczałem - ucieszony tatuś oświadczył, że świetnie, ale mam przyjechać po niego koło 24, bo oczywiście nie będzie miał jak wrócić (ale gdybym nie pojechał, to wróciłby sam) Myślałem, że w drodze powrotnej ch*j świetlisty (jest coś takiego? ) mnie strzeli, no bo jakie ja plany mieć mogę na sobotni wieczór, no nie? Żadne, ale gdzież tam, w życiu, niemożliwe i wykluczone... luuudzie!
Czyli miałeś jakieś ambitne plany, tylko ojciec je pokrzyżował?
Wiesz, zawsze możesz potem oczekiwać odwzajemnienia przysługi, gdy będziesz w stanie pełzającym któregoś dnia (nocy).

rzar zelrzał, że się tak dysortograficznie wyrażę. Już tylko 29 stopni na zewnątrz.

porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 00:57   #4016
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Czy u nas w Polsce zdarza się szarańcza?

Pytam bo jakąś obrzydliwą zarazę znalazłam w domu, na suficie siedział i łaził wielki latający konik polny to go wywaliłam a on dalej siedzi na szybie, ma przyssawki, i w ogóle boję się go, straszny jest
Zamknęłam okna..
A jak mi przez balkon wleci od drugiej strony?

Był też drugi ale już go nie ma, na swoje usprawiedliwienie mam to że działałam w szoku....

Ratunku, a jak się wyroją...

a w ogóle to właśnie oglądam sobie na Ale Kino kino genderowe, przed chwilą był świetny film C.R.A.Z.Y. a za chwilę będzie Śniadanie na Plutonie

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-07-18 o 01:00
Stary 2010-07-18, 01:03   #4017
justynaneyman
Zakorzenienie

Wojtek mówi, że szarańcza byłaby, jak byłoby tych koników najmniej 1000.
a w ogóle to mi wygląda na obiekt mojego przyszłego obrazu. Ale w przyssawki nie wierzę- haczyki, tak.

Florens-mamie nic się nie stało na minus, ale na plus jakby złagodniał jej charakter.

Porzeczki!
Lizanie psów jest skuteczne- u nas nikt nie ma kurzajek

Stary 2010-07-18, 01:05   #4018
kamena
ʞɐɯǝuɐ

możliwe że haczyki nie wiem, główka jak modliszka i obrzydliwie pałąkowaty odwłok, bleeee

boję się że będzie 1000

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-07-18, 01:24   #4019
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Czy u nas w Polsce zdarza się szarańcza?

Pytam bo jakąś obrzydliwą zarazę znalazłam w domu, na suficie siedział i łaził wielki latający konik polny to go wywaliłam a on dalej siedzi na szybie, ma przyssawki, i w ogóle boję się go, straszny jest
Zamknęłam okna..
A jak mi przez balkon wleci od drugiej strony?

Był też drugi ale już go nie ma, na swoje usprawiedliwienie mam to że działałam w szoku....

Ratunku, a jak się wyroją...

spokojnie to prawdopodobnie pasikonik, nie jest to bestia krwiożercza, jak nie Ty to na 100% twoja Kota da mu radę, ale lepiej daj mu wolnośc

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:

Florens-mamie nic się nie stało na minus, ale na plus jakby złagodniał jej charakter.
no to dobrze

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-07-18 o 01:09
Stary 2010-07-18, 09:20   #4020
vesenka
Zakorzenienie

śmigam produkować śniadanko. Doczytam później

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości