Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-18, 11:21   #4021
Aleksandra_M
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Dokładnie, ja z kolei nie jem mięsa tylko ryby. Zawsze coś się znajdzie. Ale moja słabość to sałatki...z majonezem, bez ...wszystkie kocham tak samo
Mogę nie pić ale taka sałatka...
mam tak samo... salatki uwielbiam... i pomimo tego ze robie, z jajek, serka, surimi, ryby czy kurczaka... to i tak mi brakuje majonezu
musze sprobowac ten na parafinie... najwyzej bede swiecic w nocy

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

u mnie dzis przyjemne poietrze. cala noc padalo i nadal pada. jest 20st, zaraz robie przeciag zeby chalupe wychlodzic, to wtedy serniczek upieke i rybke na obiad...
ide karmic dziecko (chlebem bleee)
milej niedzieli zycze dukankom cudownym
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:24   #4022
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, ja z kolei nie jem mięsa tylko ryby. Zawsze coś się znajdzie. Ale moja słabość to sałatki...z majonezem, bez ...wszystkie kocham tak samo
Mogę nie pić ale taka sałatka...
salatki - faktycznie... ale na niektore mozna sobie pozwolic od drugiej fazy...? rybki tez uwielbiam, ach... w polowie sierpnia kolejne wesele
z tym alkoholem to troche glupio, jak wszyscy juz wcieci, a ty trzezwa... i chca z toba tanczyc spoceni, ledwo trzymajacy sie na nogach faceci, mysla, ze wszystko jest w porzadku, a ty jestes zbyt trzezwa, zeby ten pot i niezgrabne ruchy ci nie przeszkadzaly ale tak poza tym to moze byc tez smiesznie trzeba sie troche dac poniesc...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:38   #4023
Puchatkovva
Zadomowienie

Po długim zastoju (i lekkim przybraniu) pięknie jest zacząć niedziele z kilogramem mniej.
Witam Dukanowiczki
miłej niedzieli życzę . Ja od dzisiaj warzywka . idę jakieś sniadanko zrobić , macie jakiś pomysł?

Thank God
I’m a woman!

Puchatkovva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:54   #4024
syb
Raczkowanie

Witam w ten niedzielny poranek. U mnie na szczęście chłodniejszy.
Dziewczyny czy któraś z Was idzie systemem 1/1? Jak wygląda spadek wagi przy takim dukanie?

syb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 12:06   #4025
broadwaydream
Wtajemniczenie

Unhappy Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Witam dziewczynki, zdziwiło mnie, jak mało naprodukowałyście od rana. Spodziewałam się z 5 stron, tu 1.5. Chyba kogoś upały przytłaczają.

U mnie źle, nie dość, że wyskoczyło mi kolejne uczulenie (trzecie od piątku-w trzecim miejscu i wszystko na twarzy), to jeszcze na wadze wzrost +500g. No i czuję się też jakby "większa". Jadę się opalac do babcinego ogródka, może coś mi to pomoże na poprawę dnia (chyba, że zaowocuje kolejnym uczuleniem dobrze ,że od jutra mogę już iść do lekarza).

Życzę miłego dnia i dużych spadków
Stary 2010-07-18, 12:10   #4026
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co masz na myśli
A nie możesz się wymigać antybiotykiem, to takie moje małe kłamstwo na różne okazje
Zobaczymy jak to będzie ... to bardzo ważny dzień dla mojej przyjaciółki jak i dla mnie nie chcę aby pomyślała że ją a raczej ich zlekceważyłam ... przemyśle temat

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ja akurat wodki nie lubie... jak sa toasty, to leje sobie wode do kieliszka ale jak podaja tez wytrawne wino (a na coraz wiecej weselach tak jest - w sumie cale szczescie), to nie moge powiedziec "nie" - swietne na trawienie ogolnie rzecz biorac wesela to taki raj dla dukanek - duzo mieska i tanca, da sie przezyc!

oj będzie się działo pewnie waga poszybuje w górę tyle niezdrowych dań będzie ale mięska i rybki będą moje

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
zrob sobie klopsa z jajcami w srodku ja wczoraj jak go jadlam czulam jakbym grzeszyla, takie to sie wydaje niedietowe a dzis spadek. takze polecam

już zrobiłam kotlecika z kurczaka usmażę go w samym jajku takie coś innego a zjadliwego ... ale na jutro to już pomysłów brak ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2010-07-18 o 12:23
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 12:25   #4027
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Puchatkovva Pokaż wiadomość
Po długim zastoju (i lekkim przybraniu) pięknie jest zacząć niedziele z kilogramem mniej.
Witam Dukanowiczki
miłej niedzieli życzę . Ja od dzisiaj warzywka . idę jakieś sniadanko zrobić , macie jakiś pomysł?
Ja również się obżeram warzywkami, kocham tą część II fazy

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki, zdziwiło mnie, jak mało naprodukowałyście od rana. Spodziewałam się z 5 stron, tu 1.5. Chyba kogoś upały przytłaczają.

U mnie źle, nie dość, że wyskoczyło mi kolejne uczulenie (trzecie od piątku-w trzecim miejscu i wszystko na twarzy), to jeszcze na wadze wzrost +500g. No i czuję się też jakby "większa". Jadę się opalac do babcinego ogródka, może coś mi to pomoże na poprawę dnia (chyba, że zaowocuje kolejnym uczuleniem dobrze ,że od jutra mogę już iść do lekarza).

Życzę miłego dnia i dużych spadków
Jesli mgoe spytac jaka wysypka?? Bo od trzech dni borykam się z wysypka na ciele, taką swędzącą i nie wiem z czego. A Twoja jest czym spowodowana?

MIłej niedzieli i smacznego obiadu

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 12:30   #4028
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
Ja również się obżeram warzywkami, kocham tą część II fazy

jolkah widzę że my prawie w tym samym czasie wskoczyłyśmy na dukanka .. widzę że waga ładnie w dół super trzymam kciuki .. a powiedz mi jak z paleniem - wspomagasz się czymś??
Stary 2010-07-18, 12:38   #4029
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Jesli mgoe spytac jaka wysypka?? Bo od trzech dni borykam się z wysypka na ciele, taką swędzącą i nie wiem z czego. A Twoja jest czym spowodowana?

Nie mam pojęcia, czym jest spowodowana. W piątek ok.15 wstałam z całą czerwoną w placki twarzą, wyglądającą, jakby mnie wypryszczyło (ale pryszcze to nie były). W sobote wyskoczyło mi pod oczami takie czerwone, mega wysuszone i piekące coś, co sprawiło, że zmarszczki od przesuszenia aż mi się zrobiły w tym miejscu (mam 22 lata, więc na zmarszczki jeszcze nie czas), a dziś wstałam z opuchniętymi górnymi powiekami, jak dwa serdelki Atrakcje wakacyjne są. Boję się kłaść spać.
(jutro dermatolog, mam nadzieję, że coś szybko poradzi, przez weekend unikałam lustra jak mogłam, żeby się w doła nie wprowadzać)
Stary 2010-07-18, 12:43   #4030
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
jolkah widzę że my prawie w tym samym czasie wskoczyłyśmy na dukanka .. widzę że waga ładnie w dół super trzymam kciuki .. a powiedz mi jak z paleniem - wspomagasz się czymś??
Zażywam Tabex. Moja druga kuracja [pierwsze podejście rok temu, niedokończyłam]. Teraz się trzymam, 9 dni mi zostało i nie chce mi się palić. Byłam zdeterminowana.

Ciesze się, że mam kogoś kto zaczynał w podobnym czasie, w grupie zawsze raźniej. Również gratuluje spadków i będę kontrolować co tam u Ciebei się dzieje

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia, czym jest spowodowana. W piątek ok.15 wstałam z całą czerwoną w placki twarzą, wyglądającą, jakby mnie wypryszczyło (ale pryszcze to nie były). W sobote wyskoczyło mi pod oczami takie czerwone, mega wysuszone i piekące coś, co sprawiło, że zmarszczki od przesuszenia aż mi się zrobiły w tym miejscu (mam 22 lata, więc na zmarszczki jeszcze nie czas), a dziś wstałam z opuchniętymi górnymi powiekami, jak dwa serdelki Atrakcje wakacyjne są. Boję się kłaść spać.
(jutro dermatolog, mam nadzieję, że coś szybko poradzi, przez weekend unikałam lustra jak mogłam, żeby się w doła nie wprowadzać)
Kurcze to inna niż moja.. Chyba tez muszę zasięgnąć rady dermatologa...

Nie piję:
20 dni [sic!]

Stary 2010-07-18, 12:44   #4031
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Dzień dobry Ja niedawno wstałam i coś nie w humorze jestem, nawet nie wiem czemu .
Postanowiłam się nie ważyć codziennie i właśnie walczę ze sobą, żeby nie wejść na wagę . Chyba ją do piwnicy wyniosę .

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 12:47   #4032
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Zażywam Tabex. Moja druga kuracja [pierwsze podejście rok temu, niedokończyłam]. Teraz się trzymam, 9 dni mi zostało i nie chce mi się palić. Byłam zdeterminowana.

Ciesze się, że mam kogoś kto zaczynał w podobnym czasie, w grupie zawsze raźniej. Również gratuluje spadków i będę kontrolować co tam u Ciebei się dzieje

pewnie że raźniej dlatego też tu jestem takiej grupy wsparcia to chyba nigdzie nie ma
.. a więc trzymam kciuki oby kuracja tym razem przyniosła pożądany efekt ..

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ja niedawno wstałam i coś nie w humorze jestem, nawet nie wiem czemu .
Postanowiłam się nie ważyć codziennie i właśnie walczę ze sobą, żeby nie wejść na wagę . Chyba ją do piwnicy wyniosę .
witaj i uśmiechaj się od rana a nie ..
czemuż zrywasz przyjaźń z panią wagą ??? a może to pan hmmm
Stary 2010-07-18, 12:48   #4033
pani_sylwia
Raczkowanie

Właśnie zrobiłam sobie test Dukana i jednak te 60 kg potwierdziło się,to waga wskazana przez Dukana.osiągnę to dokładnie 15.08, no to do dzieła
pani_sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 12:48   #4034
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

pewnie że raźniej dlatego też tu jestem takiej grupy wsparcia to chyba nigdzie nie ma
.. a więc trzymam kciuki oby kuracja tym razem przyniosła pożądany efekt ..

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

witaj i uśmiechaj się od rana a nie ..
czemuż zrywasz przyjaźń z panią wagą ??? a może to pan hmmm
No bo jak mam wagę pod nosem to co obok niej przechodzę to na nią wchodzę Szkoda mi baterii

Stary 2010-07-18, 12:51   #4035
siniorita
Przyczajenie

Cześć wszystkim, melduję się po 10-dniowym zastoju.I wreszcie ta cholerna waga zdaje sie spadać.U mnie dziś 28 dzień dukania i na wadze (po przestoju) wreszcie 6,5 kg mniej.Jestem z siebie dumna ale startowałam z bardzo duuużej wagi, tj. 101,5 kg.Huraa!!!!!!!kl aski: klaski:
siniorita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 12:59   #4036
pani_sylwia
Raczkowanie

Wielkie gratulacje,grunt to się nie poddawać
pani_sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 13:00   #4037
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
To daj znać w poniedziałek, co Ci przewidział. Mam nadzieję, że szybko się tego pozbędziemy
Stary 2010-07-18, 13:01   #4038
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
No bo jak mam wagę pod nosem to co obok niej przechodzę to na nią wchodzę Szkoda mi baterii
o rany mam podobnie! co wchodze do toalety to waga stoi na widoku. Ale ja mam taką staroświecką z wahadłem czy co to jest :P Muszę sobie sprawić elektryczną, bo na tej mojej nei widać spadków o 0,3 czy np. 0,7 bo ma tylko wskazówki co 1kg, jest mniej dokładna :/
Ale chyba takei wagi nie są drogie? ;>

Cytat:
Napisane przez siniorita Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim, melduję się po 10-dniowym zastoju.I wreszcie ta cholerna waga zdaje sie spadać.U mnie dziś 28 dzień dukania i na wadze (po przestoju) wreszcie 6,5 kg mniej.Jestem z siebie dumna ale startowałam z bardzo duuużej wagi, tj. 101,5 kg.Huraa!!!!!!!kl aski: klaski:
Brawo! Gratulacje wytrwałości, ja się boję, że w momencie zastoju motywacja mi spadnie. Ty wytrzymałaś!!

Dziewczęta, a polecacie coś na rozstępy? o od tego chudnięcia coraz więcej mi się ich uwidacznia i skóra nie chce wrócić do jędrnego stanu tylko tak mi nogi wisza :/ Używam jakies kremy ujędrniające ale wiadomo że z tym to różnie bywa..

Nie piję:
20 dni [sic!]

Stary 2010-07-18, 13:04   #4039
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
o rany mam podobnie! co wchodze do toalety to waga stoi na widoku. Ale ja mam taką staroświecką z wahadłem czy co to jest :P Muszę sobie sprawić elektryczną, bo na tej mojej nei widać spadków o 0,3 czy np. 0,7 bo ma tylko wskazówki co 1kg, jest mniej dokładna :/

Brawo! Gratulacje wytrwałości, ja się boję, że w momencie zastoju motywacja mi spadnie. Ty wytrzymałaś!!

Dziewczęta, a polecacie coś na rozstępy? o od tego chudnięcia coraz więcej mi się ich uwidacznia i skóra nie chce wrócić do jędrnego stanu tylko tak mi nogi wisza :/ Używam jakies kremy ujędrniające ale wiadomo że z tym to różnie bywa..
Właśnie ile waga elektryczna może kosztować?
JulietteCapulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 13:06   #4040
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Od 30 - 40 zł można juz kupić taką wagę

Stary 2010-07-18, 13:13   #4041
siniorita
Przyczajenie

Jedyne co pozwolilo mi wytrwać przestój to ta, że jadłam słodkie tj. zrobiłam sobie galaretki z napoju 1 cal z żelatyna i na okrągło piekę sernik, który starcz mi na 3 dni.Oprócz tego oszukane lody tj.serek śmietankowy z biedronki(ma bardzo dobre proporcje i najwięcej białka)a do niego dodaję rozp.żelatyną, słodzik, olejek waniliowy i znów do lodówki.I to jem zamiast 2 śniadania czy też innego posiłku.Pychota

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Nie wiem co polecić na rozstępy, ale na sflaczałe lekko ciało pomaga preparat krem ziaja ujędrniający ,tylko że ten w czrnym okrągłym pudełeczku.Ten drugi jest w tubce i na mnie nie działa.PA
siniorita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 13:14   #4042
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alalukam Pokaż wiadomość
zrobie dziś na imieniny M

brawo, gratulacje

robiłam ten plan, dzięki niemu uwierzyłam, że mogę biegać, kiedyśnie mogłam zrobić truchtem 3 minut - dziś bez żadnejgo problemu mogę biegać 30 minut lub więcej polecam

a ja dziś kolejne 600g mniej ta dieta jest niesamowita - co dzień wieczorem jestem taka najedzona, że myślę, że rano zobaczę na wadze wzrost, a tu spadek, i to jaki naprawdę niesamowity plan
A powiedz, od tego bieganie nie "urosły" Ci uda?
JulietteCapulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 13:19   #4043
Poletta
Raczkowanie

Cytat:
Od 30 - 40 zł można juz kupić taką wagę
Ja mam taką za 36 PLN, ale mam teraz porównanie do PRAWIDŁOWEJ wagi i okazuje się że moja pokazuje 1-1,2 kg więcej. Z tego tytułu też dziś wybrałam sobie nową wagę, miałam okazję porównać odczyt z tą wagą na pewno prawidłową i był idealnie powtórzony - więc zaraz ją sobie zakupię w ramach nagrody za osiągnięcie 5 z przodu

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Świeże rozstępy i zapobieganie - krem Fissan, dla ciężarnych, ale to nie ma znaczenia
Stary 2010-07-18, 13:21   #4044
missines
Raczkowanie

Witajcie Kochani!!! Tęskniłam za Wami!

4 dni urlopu i 35 stron czytania

Dzisiaj w nocy wróciłam prosto z zachodu słońca nad morzem......4 dni bez wagi jakos przeżyłam, ale było ciężko!
Przywiozłam piasek we włosach i zębach oraz +0,3kg!

Trzymałam się dzielnie, nie grzeszyłam.....w zasadzie to prawie nic nie jadłam ani nie piłam..nie było czasu
Nie grzeszyłam aż do ostatniego dnia.......kiedy to rzuciłam się na gofry z bita śmietaną i filet z kurczaka, który pochłonęłam razem z panierką....2x mniam!
Ale nie żałuję, było cudownie i gorąco!

Od dziś ostre proteinki, musze nadrobić grzeszki

Przywiozłam troszkę wirtualnego piasku i "pocztówkę" ręcznie robioną hihii

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 13:23   #4045
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Napisane przez Poletta Pokaż wiadomość
Ja mam taką za 36 PLN, ale mam teraz porównanie do PRAWIDŁOWEJ wagi i okazuje się że moja pokazuje 1-1,2 kg więcej. Z tego tytułu też dziś wybrałam sobie nową wagę, miałam okazję porównać odczyt z tą wagą na pewno prawidłową i był idealnie powtórzony - więc zaraz ją sobie zakupię w ramach nagrody za osiągnięcie 5 z przodu

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Świeże rozstępy i zapobieganie - krem Fissan, dla ciężarnych, ale to nie ma znaczenia
Ja mam wagę taką za ok 120 zł, ale kupowałam kiedyś na prezent taką za 30 zł i mając w domu dwie porównałam wyniki i były identyczne , więc to niekoniecznie cena wpływa na jakość

Stary 2010-07-18, 13:25   #4046
Poletta
Raczkowanie

Ja nawet myślę, że ta sama marka w różnych egzemplarzach może mieć różnice... Dlatego zależało mi żeby móc na żywo porównać z prawidłowym odczytem
Stary 2010-07-18, 13:34   #4047
_dagusia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _dagusia_ Pokaż wiadomość
dukanki, co z wakacjami ? Wczasami ?

Wiem, wiem. Na własną odpowiedzialność...

Dukam od 15stego kwietnia, nie zgrzeszyłam nawet raz, zero alko, słodkości, skrobii kuku i innych zakazanych produktów.
Jestem na 2 fazie i mam na niej zamiar być jeszcze trochę, także po powrocie wracam na "dwójkę"

ale są wakacje, jadę z kumpelą do tunezji na 14 dni ... I przerwa będzie.
Nie wykupuję all inc żeby mnie nie kusiło i bym nie przeginała, ale hb tj śniadania i obiadokolacje będą.

Oczywiście nie będę zapijać się do nieprzytomności, pić soków (woda woda, woda), jeść słodyczy. Postaram się nie jeść chleba jeśli będzie takowa opcja oczywiście (słyszałam że śniadania w tunezji montotonne, a ich dieta to głównie mięsko oraz pszenne pieczywo ;/)

czy któraś z was już była w takiej sytuacji wakacyjnej ?
Grzeszyła 2 tygodnie, jak to się odbiło ?

Pozdrawiam ciepło i wszystkim gratki za spadki

ps. Adrijah widać ! ! !
up !!!

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy" M.M
_dagusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 13:38   #4048
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość

Dzisiaj w nocy wróciłam prosto z zachodu słońca nad morzem......4 dni bez wagi jakos przeżyłam, ale było ciężko!

Trzymałam się dzielnie, nie grzeszyłam.....w zasadzie to prawie nic nie jadłam ani nie piłam..nie było czasu
Nie grzeszyłam aż do ostatniego dnia.......kiedy to rzuciłam się na gofry z bita śmietaną i filet z kurczaka, który pochłonęłam razem z panierką....2x mniam!

Śliczna pocztówka Życzę szybkich spadków na proteinkach i zazdroszczę wakacji!

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Ach, jesli ktos wam kiedys mówił, że muffinki zawsze wychodzą - nie zawsze
Stary 2010-07-18, 13:46   #4049
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość

witaj jak opalenizna??
extra pocztówka - to się nazywa orginalne wykorzystanie plaży!!!
i tylko 0,3 wow zazdroszczę mimo że do wyjazdu mam jeszcze ponad 3 tygodnie hehehee

mam do was pytanko jeżeli na urlopie nie dotrzymam PP to po powrocie zaczynam od PP ??

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2010-07-18 o 13:49
Stary 2010-07-18, 13:54   #4050
Poletta
Raczkowanie

Konczita i Dagusia - ja bym wróciła od razu na PP, żeby ponownie zmobilizować organizm i przywrócić stan ketozy, gdyby został przerwany

Edytowane przez Poletta
Czas edycji: 2010-07-18 o 13:55
Poletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości