|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
med jedyne co mogłabym Ci doradzić i przychodzi mi do głowy, to cierpliwość i danie mu się wykazać - w sensie, że mniej się odzywać, i niech on sam wykaże inicjatywę. Powinno zadziałać takie danie czasu i wolnej ręki (wg książki Kobiety są z Marsa.. i moich własnych doświadczeń), niech zatęskni.
|
|
|
|
#3572 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zabierz mnie ze sobą..... ![]() Cytat:
udanego urlopu i ![]() Cytat:
![]() ja byłam wczoraj na weselu najlepszej psiapsióły ze studiów i tuż przed samym wejściem na salę poczułam okropne kuj zaraz obok wargi... to była mucha końska.... spuchłam i wyszedł mi bąbel... Cytat:
![]() po drugie: tak... najważniejsze to być razem i być szczęśliwym Cytat:
![]() my właśnie wychodzimy zaraz do kina na shreka..... mam nadzieję że będzie fajny....
|
||||||
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie,że tak miło spedziłaś dzień wczoraj no i w końcu masz wakacje ![]() ![]() Frezyjko już wiem kogo mi przypominasz Catherine Zeta Jones
|
|
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam pyszne łazanki
|
||
|
|
|
#3575 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() :rotfl :![]() ![]() ![]() naj przynajmniej jest z czego lać teraz ![]() ![]()
Edytowane przez polka764 Czas edycji: 2010-07-18 o 20:05 |
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa smacznego
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
wow! pierwszy raz się spotkałam z taką opinią... fajnie
![]() noooo beznadziejne uczucie... ale na szczęście jak tylko poczułam natychmiast ją zrzuciłam bo w przeciwnym razie cały wieczór miałabym zepsuty...:/jutro mam wolne (L4) bo wyrywam kolejną 8-mkę trzymajcie kciuki żeby nie bolało.... ![]() lecę do kina PA!
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
siemka lachony
|
|
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mialam wyrywaną ósemke i uwierz ,że nie boli raz dwa i po strachu a jaki spokój mam bedzie dobrze nic nawet nie poczujesz![]() Miłego oglądania ![]() Claris czeeeeść co słychać ? gdzie byłaś
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
chcesz ?
![]() miłego seansu a kto Ty w ogóle jesteś ?
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa łazanek nie lubie,ale dziekuje
![]()
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, ostatnio to było tak, że albo jeździliśmy na rowerze wieczorem co 2-3 dzień (ciumek w usta na powitanie, rowerem 2h jechaliśmy czasem rozmawiając, szybki ciumek na pożegnanie i jechał do domu), więc mu raz napisałam, ze chcę normalnego spotkania, nie na rowerze, bo po prostu chcę jego bliskości, przytulenia. Odpisał: "No, w sumie masz rację", ale potem byliśmy na dwóch pizzach, jedną sami (przy czym w kółko słyszałam,że chciałby się ze mną pokochać, ale miałam okres
), a drugą ze znajomymi. Potem to już był ten piątek, w którym stwierdził, że nieważne że mam okres, musimy się spotkać. Wziął auto i było ciuciuruciu A potem spacer wieczorem. No i dzisiaj jest ta perfidna dla mnie niedziela, którą okropnie przeżywam jako coś takiego, że TŻ po prostu mając coś ciekawszego niż mnie, woli iść do roboty (choć pracuje od rana do wieczora przy kostce przez 6 dni w tygodniu) niż ułożyć sobie dzień ze mną.Ot. Skimos, zdąży zatęsknić... 31 już wyjeżdżam na 2 tyg, potem on ucieka mi do Krakowa, a w tym tygodniu też nie będzie mnie 3 dni. Chciałabym, żeby też chciał ten czas wykorzystać A nie wiem dlaczego zaczynam to odczuwać jako coś, czego nie umiem opisać... Oddalanie się? Znudzenie się mna? Wygaśnięcie uczucia?Jakiś dziwny dzień mam na doły :|
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-07-18 o 20:45 |
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a nie możecie po prostu posiedzieć w domu ? U niego lub u Ciebie? Jest lepsza atmosfera i wiecej można sie poprzytulać?
![]() Troszke glupio to zabrzmi ale odnioslam wrażenie,że wlaśnie jemu zależy na spotkaniach jak macie sie Kochać on aż tak jest uzależniony od tego? Czemu tak sie nie spieszy na normalne spotkanie?
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo, Olka Jak tam grunwaldzkie korki?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-07-18 o 20:57 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam co dopisałaś w poprzednim poście...jesteście długo ze sobą, przywiązaliście sie do siebie nie sądze żebyś sie znudziła Tż skoro tak bardzo chce sie z Tobą Kochać gdybyś mu sie znudziła to nie nalegałby nawet na to. Za mało sie spotykacie, a może to brak bliskości właśnie? Ja czasami nie lubie jak właśnie też jedziemy na rowery czy gdzieś idziemy czy jedziemy bo też mało jest tej bliskości. Najlepiej czuje sie jak jesteśmy u mnie lub u Tża. Wtedy wiem ,że cały dzień bedzie blisko,bedziemy sie przytulać itp. Nie wiem,może oni myślą innymi kategoriami
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
A jestem tu ciągle, tylko przzez ten remont mam ograniczony dostep do neta
no i też mnóstwo roboty z nim związanej, nawet tż pomaga meble nosić tacie i tak sobie spędziliśmy niedzielę... co zrobić takie życie, a od jutra znowu robotnicy przyjezdzają i heja pobudka o 6.30. Normalnie od obrony to ja jeszcze nie miałam szansy się porządnie wyspać...Za to w sobotę rozdaliśmy (póki co) wszystkie zaproszenia i do 15. sierpnia mamy spokój ![]() No wiesz Ty co ![]() Aaa i wiem już nawet jakim autem pojedziemy do ślubu, o dokładnie tym: http://www.samochody-slubne.com/galeria |
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
ale przecież nawet rowerami jak się jedzie to można robić przystanki i posiedzieć, pogadać w spokoju. Czy piknik.
Ehh Med mam nadzieję że zatęskni. Może nie wykazuj inicjatywy to on zacznie? |
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciłam!!! Nasi wygrali No to tak... w piątek pojechałam z tatą do Pułtuska- spaliśmy w hotelu w zamku... byłoby ok, gdyby nie to, że po godzinie spania obudził mnie brzęczący komar, który mnie dotkliwie pogryzł, jak już ubiłam drania to tato zaczął swój koncert (chrapanie). Dostał kolejno: upomnienie, dobitne upomnienie, bardzo brzydkie upomnienie, poduszką w łeb.... nie, nie przestał. Włączyłam zatem odtwarzacz mp3 na fulla, co jednak niewiele dało bo jak mi coś aż tak ryczy do ucha to nie zasnę, więc było to tylko i wyłącznie po to, żeby zagłuszyć niemiły mym uszom dźwięk wydawany przez tatę. O 4.20 zadzwonił mi budzik więc po zawodach. Wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy na Grunwald. O 8 byliśmy na miejscu.... i co tu robić do 14? Obeszliśmy dookoła, zrobiliśmy zakupy pamiątkowe i tak się kręciliśmy w kółko. O 10 słonko dawało konkretnie, upał nie do wytrzymania, ale jak widać- daliśmy radę. Bitwy nie obejrzałam do końca bo mi się zaczęło robić słabo i jakieś 15 min przed końcem wyszłam z tłumu. Tato też (bo się rozdzieliliśmy, ja stałam bardziej z tyłu, tato siedział gdzies tam bliżej). No i poszliśmy... Na parkingu staliśmy GODZINĘ, bo się nie dało z niego wyjechać (dzieki Bogu za klimatyzację), potem na drodze ponad 2h... po czym... po 3h zorientowaliśmy się iż jesteśmy CAŁE 3KM od parkingu na którym staliśmy [widziałam swojego doktorka od diagnostyki jak przechodził koło mojego samochodu ].W międzyczasie tato dzwonił do hotelu żeby poinformować, że będziemy duuuużo później, ale się nie dało, bo sieć była przeciążona. No i taki motyw, tato otwiera bagażnik wyciąga butelkę wody, dopada do niego jakiś koleś i taka rozmowa: X: niech mi pan sprzeda butelkę wody!!! błagam!!!! T: a w jakiej sieci ma pan telefon? X: play T: zrobimy wymianę, ja panu dam wodę a pan mi pozwoli zadzwonić Tato skonczył rozmawiac a koles mu daje 10 zł za tą wodę ).No i tyle. Do hotelu dotarliśmy po 20... za przeproszeniem wyruchani, cali w kurzu i głodni jak wilki. Samochód cały czas stał na słońcu i termometr w nim (zewnętrzny) wskazywał 45 stopni więc wyobraźcie to sobie... Taka temperatura, słońce w pełni, zero cienia, zero chmurki, tłumy ludzi, 3h stania w korku ale jedyne co mogę powiedzieć to WARTO BYŁO- za rok powtórka ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym, K się nie odzywa nadal no i w sumie mi przykro bo jednak fajnie by było się zakochać...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Claris ale fura
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, w sumie możesz mieć rację
Skimos, coś wykombinuję ![]() Ola, łaaa, to byłaś w tych korkach, co w tv pokazywali?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-07-18 o 21:20 |
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
edit:
W drodze powrotnej skoczyłam do KFC w Jarkach po krushery, stoję w kolejce czekam czekam, w koncu moja kolej, podchodzę, patrzę na kolesia przede mną i słyszę "cześć Ola!! "- kumpel z roku tam pracuje
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, w telewizji nie pokazywali korków (przynajmniej na TVN nie wiem jak na innych), bo oni pokazywali już koło godziny 18 jak wszystko się zaczęło ruszać. A my staliśmy w takim ścisku, że nawet motocykliści nie mieli jak przejechać.
Wyyyyypas był ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- A to tak jakbyście chciały kawałeczek sesji... http://www.digart.pl/zoom/5486147/Olka.html http://www.digart.pl/zoom/5484308/Aleksandra.html To drugie za jasne... ale ja tam się nie znam
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
olka!!! pierwsze... mrrr...
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Wątpię... chyba nikt nie jest na tyle zajęty, żeby nie mógł przez kilka dni napisać jednego SMSa czy zadzwonić na chwilę prawda?
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, ślicznie
czerwień wymiata! I pięknie byś wyglądała w dłuższych włoskach ![]() Byłam na żużlu, Jaskółki (Tauron normalnie jak można było im nazwę zmienić!?) wygrały! No i nie było ostatniego biegu, bo lunęło... ale i tak warto było tak dawno nie byłam, zapomniałam, jakie to przyjemne ![]() W ogóle nasz informatyk bardziej się przejął moimi problemami komputerowymi niż ja odpisałam, że kupiony, ale dekoder nie działa i facet na infolinii mówił, że trzeba go na początek podłączyć do loveboxa, żeby sobie oprogramowanie ściągnął... No to mi gość odpisał, że myśli, że nie fajnie mieć kogoś takiego pod ręką
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie... i dlatego jakoś mi przykro i strasznie źle się zaczynam czuć z tym, że się z nim przespałam...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

nie dosc ze sie upackalam feeest to mase razy mi nie wyszlo i musialam zmywac ale efekt nie jest zly...co prawda chcialam inne klory ale lakiery nie chcialy wsplpracowac ze mna i z woda wiec tylko te dwa sie daly namwic na zabawe
Wylot w środę z Wawy 
zabierz mnie ze sobą..... 

to była mucha końska.... spuchłam i wyszedł mi bąbel...
13.03.2008

normalnie jak można było im nazwę zmienić!?) wygrały!