Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-20, 12:44   #2551
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Magdaleno-ja obejrzałam już wszystkie sezony Skins jakie na razie były dostepne-chyba 3 albo 4 .Serial jest super,oglądąłam z TŻ to czasem nawet po 3-4 odcinki pod rząd teraz tak oglądamy Sześc stóp pod ziemią -tez genialny serial ! ogladamy 4 sezon-już kończymy ,jeszcze nam tylko 5 został
Stary 2010-07-20, 12:52   #2552
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zmieniłam odrobinę wygląd mojego bloga lakierowego, co myślicie?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:55   #2553
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
u mnie nick_z_wizazu@autograf.pl

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Do ewentualnego wykorzystania w ten sposób został mi już tylko 1 kandydat: balsam z drobinkami Avon Sake i Ryż z terminem do końca sierpnia. Jeśli go nie wysmaruję, to napoję kawą .
Tylko co potem? Kupować specjalnie tanie duże balsamy do peelingu
o kurcze ale masz problem ja takich nie mam (jeszcze)

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ale sie obkupilam dzis
Kupilam szampon i odzywke Aussie Miracle Moist, szampon i odzywke Aussie Frizz Miracle, kakowy olejek w zelu Vaseline Intensive Care (cudo ) i jeszcze jeden lakier BarrM - Pink Flamingo.
Jutro dalszy ciag zakupow, a w czwartek wracam.
zazdraszczam
Stary 2010-07-20, 12:56   #2554
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20798614]Zmieniłam odrobinę wygląd mojego bloga lakierowego, co myślicie?[/QUOTE]
Nie widze roznicy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:57   #2555
Konto usunięte

Cytat:
Nie widze roznicy
Kolorystyka i układ bez zmian, tylko wzór na bokach jest inny ^^
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:19   #2556
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
carolla z lokatorami jest tak ze ta laska która była od tesciowej zrezygnowała a tamten chłopak sie waha (a raczej jego rodzice) bo jemu mogą przyznac akademik.ogolnie jest tak że sytuacja zmienia sie co chwile i mam juz dosc.
to teraz za lipiec kto płaci? Ty z TZ? a ta dziewczyna co mieszkala z tamta niefajna w pokoju to jest czy tez sie wyprowadzila? bo cos chyba wspominalas ze on aise tez bedzie wyprowadzac?

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20798614]Zmieniłam odrobinę wygląd mojego bloga lakierowego, co myślicie?[/QUOTE]
a nie myslalas zeby zrobic glosowanie sposrod tego co zamierzasz wrzucic na bloga i wrzucac to czego najwiecej ludzi oczekuje? (oczywiscie rozumiem ze i tak wszystko z listy wrzucisz, ale bylby taki element wplywu widza na bloga)
Stary 2010-07-20, 13:27   #2557
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Wrocilam z uczelni,bylam po wpis z egzaminu z zeszlego tygodnia...25 punktow na 30
Zrobilismy juz zakupy na wakacje teraz tylko brakuje spakowanej walizki
Upal taki ze myslalam ze sie rozpuszcze...chyba sobie poleze w wannie w letniej wodzie

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:28   #2558
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
to teraz za lipiec kto płaci? Ty z TZ? a ta dziewczyna co mieszkala z tamta niefajna w pokoju to jest czy tez sie wyprowadzila? bo cos chyba wspominalas ze on aise tez bedzie wyprowadzac?

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

a nie myslalas zeby zrobic glosowanie sposrod tego co zamierzasz wrzucic na bloga i wrzucac to czego najwiecej ludzi oczekuje? (oczywiscie rozumiem ze i tak wszystko z listy wrzucisz, ale bylby taki element wplywu widza na bloga)
Myślałam o tym i pewnie zrobię coś takiego, ale jak wrócę spod namiotu, bo teraz i tak tego nie ogarnę
Stary 2010-07-20, 13:31   #2559
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
jakie butki w końcu kupiłaś? zdjęcia już widziała, super
kupilam takie fajne sandalki na koturnie

Orlico dzieki za zaproszenie,juz tam trafilam. Zaraz rozgryze co dalej..jak sie dodac jako zuzywaczke?

luskap sliczna suknia ale cos za powazna jestes na tym zdjeciu

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-07-20 o 14:08
Stary 2010-07-20, 14:12   #2560
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Lusia w sukience wyglądasz przesłodko i bajecznie jesteś moja a co dopiero jak Ci ją dopasują cud, miód i orzeszki

idę do miasta w końcu trzeba się wylążyć z domu

Cytat:
Lusia - dla mnie bomba . Przepiękna suknia, bardzo w moim guście i wyglądasz rewelacyjnie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Luskap-slicznie wyglądasz !

dziękuję dziewczyny, bardzo się cieszę, że wam się podoba
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
luskap pisałam już w wątku NK, ale powtórzę i tu sukienka śliczna, taka słodka, dziewczęca. Bajecznie w niej wyglądasz

Dziś mam dzień wielkich porządków, czas wreszcie po sesji odgruzować szafki. No i wieczorem muszę znaleźć czas na SPA.
Pochwalę się Wam też, że od tygodnia nie kupiłam żadnego kosmetyku. Sukces.

brawo za nicniekupowanie!
Mi też by się przydały porządki i pranie butow, ale jakoś nic mi sie ostatnio nie chce!
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Wrocilam z uczelni,bylam po wpis z egzaminu z zeszlego tygodnia...25 punktow na 30
Zrobilismy juz zakupy na wakacje teraz tylko brakuje spakowanej walizki
Upal taki ze myslalam ze sie rozpuszcze...chyba sobie poleze w wannie w letniej wodzie
Gratulacje!!!
Cytat:

luskap sliczna suknia ale cos za powazna jestes na tym zdjeciu
poka poka
No fakt
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 14:14   #2561
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
No fakt
hihi masz mine: "wszystko piekne ale za niedlugo bede juz zona"

Stary 2010-07-20, 14:54   #2562
zetafon
Zakorzenienie

załatwiłam dzisiaj USC. przeraza mnie tylko zmiana dokumentów po ślubie.mam pytanie,moze ktoras z was bedzie wiedziala.jak bede zmieniac dowód bo zmieniam nazwisko swoje na meża to bedzie mi potrzebny akt urodzenia czy wystarczy odpis ślubu??

aga za lipiec płaci jeszcze ta lokatorka, bo powiedziala ze nie bedzie robic jak kuzynka tżta.mam nadzieje ze jakos damy rade z rachunkami za 2 miesiace.samo mieszkanie kosztuje nas 700zł do tego prąd, 110zł za TP i sie suma fajna robi,a ja nie pracuję.wczoraj ten chłopak co był chętny juz powiedzial ze bierze pokoj na 100% wiec chociaz tyle.szkoda tylko ze nie wprowadza sie od wrzesnia tylko dopiero od pazdziernika.musimy jeszcze znaleźć mu lokatora do pokoju, bo w zimie rachunki za prąd sa wysokie i by sam nie podołał.

ciesze się ze spodobał sie wam moj pomysł.przynajmniej nie trzeba bedzie kupowac dodatkowych rzeczy.

shpilcia jestes zadowolona z tego szamponu YR hamamelis?jak jest z jego wydajnoscia? widzialam ze mozna dokupic uzupełnienie w samej saszetce.

luskap ślicznie wygladasz w sukni.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 15:37   #2563
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Zużyłam krem Garnier skóra muśnięta słońcem (był w końcówce terminu i poszedł do peelingu kawowego)
Do ewentualnego wykorzystania w ten sposób został mi już tylko 1 kandydat: balsam z drobinkami Avon Sake i Ryż z terminem do końca sierpnia. Jeśli go nie wysmaruję, to napoję kawą .
ja mam takie 2 do wykończenia
przyjrzę się zaraz temu blogowi i może też dołączę
Stary 2010-07-20, 15:45   #2564
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
zapomnialam wam powiedziec jak było na panienskim mojej kolezanki.

dzwonek się jej bardzo spodobał i ciągle siedziała i nim dzwoniła jak widziala jakiegos przystojniaka.ogolnie dużo wypiłysmy ale było fajnie.co ciekawe, jak zostawałysmy z drugą kolezanką same przy stoliku gdy reszta szła tanczyc to podchodzili do nas faceci i gadali z nami.najpierw przyszedł jakis młody koles i powiedzial ze dla naszej kolezanki może sie rozebrac.potem mu malowała jakieś słonce na klacie przy pomocy szminki.jak znowu zostałysmy same to przypałętał sie japonczyk i moja kolezanka tak smiesznie z nim gadala po angielsku ze myslałam ze padne pod stół ze smiechu.na koniec przyszedł jakis mulat i przyszla panna młoda sie bardzo ucieszyła bo jej sie podobal calą impreze.potanczyła z nim i było spoko.inne dziewczyny sie pytaly co my robimy ze faceci sami tak przychodzą :p ogolnie popiłam,dowartosciowalam się bo jakims facetom jeszcze sie podobam no i nie miałam kaca
wieczór z przygodami... no no no...ty grzesznico hahahahaaaa
Cytat:
Zużyłam krem Garnier skóra muśnięta słońcem (był w końcówce terminu i poszedł do peelingu kawowego)
a nie masz oliwki takiej dla niemowląt? Słyszałam że ją do kawowego też można, choć za bardzo się na tym nie znam bo nie próbowałam!

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe przyjęcie może macie dobre patenty za zużycie poza przeznaczeniem? Oprócz peelingu kawowego ?

Niepasujące nam odżywki do włosów użyć do golenia zamiast pianki , żel do hig int (bądź nielubiany szampon) do mycia pędzli, nietrafione perfumy jak odświeżacz do pokoju lub wc, nietrafiony krem do buzi zużyć na łydki bądź dekolt, płyn do kąpieli jako żel pod prysznic

.................
U mnie żadnych chwilowych zużyć. Wciąż wykańczam pomarańczowy lakier GR oraz tonik i mleczko loreala (już nie wiele zostało ).

Kupiłam sobie dziś świetną tuniczkę na targowisku i zegarek z plecionym paskiem (w sklepie typu "po 5zł)

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2010-07-20 o 15:46
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 15:57   #2565
zetafon
Zakorzenienie

sweet jaka tam ze mnie grzesznica.raczej cnotka niewydymka :P a moze ty mi podpowiesz jak to jest z tymi dokumentami po ślubie?

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-07-20, 16:03   #2566
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziś mam dzień wielkich porządków, czas wreszcie po sesji odgruzować szafki. No i wieczorem muszę znaleźć czas na SPA.
Pochwalę się Wam też, że od tygodnia nie kupiłam żadnego kosmetyku. Sukces.
O tak ja na raty obie te porządki, dopiero uporządkowałam papiery z uczelni haha jeszcze mnie czekaja ciuchy i ogólnie - pokój
gratulacje!

Cytat:
Shpilciu: pokaze zakupy, ale jak juz bede w PL i bede miala wszystko :p
czekam
Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość

A co do bloga to może byśmy wrzucały też fotki pod tytułem "Muszę to wykończyć" czyli wklejały kosmetyki ktore teraz bedziemy intesywnie zuzcywac z danej dziedziny. Bo ja tak mam, ze postanowię że zuzyje jakis np blyszczyk lecz po 2 dniach stwierdzam, ze moze jednak inny i tak smao mam ze wszystkim. A wtedy motywowaloby to do zuzywania.
Świetny pomysł
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20797317]
3 z Sinful Colors (HD Nails, Lying Nails, Agaci), 1 z NYXa (Jungle), 1 z L.A.Girls Matte (Matte Plum) i 1 z Jordany (Purple Glam).
Nie wiadomo, czy wszystkie dotrą, ale jak będą u mnie, pochwalę się na pewno [/QUOTE]
oj pochwalisz pochwalisz
Cytat:
Takie jak espadryle?
Cytat:
shpilcia jestes zadowolona z tego szamponu YR hamamelis?jak jest z jego wydajnoscia? widzialam ze mozna dokupic uzupełnienie w samej saszetce.
Bardzo go lubię jest wydajny, ładnie oczyszcza, przede wszystkim jest DELIKATNY! A ja mam często podrażnioną skórę głowy. Teraz jest nowa wersja ułatwiająca rozczesywanie więc jak masz grubsze i dłuższe włosy to może będzie dla Ciebie lepsza bo ja mam takie piórka to tam wisz ja akurat nie kupiłam jeszcze ani razu uzupełniacza bo były fajne promocje na duże opakowania albo 2 w cenie 1

Kupiłam dziś peeling biedrokowy ten z Daxa za 5,99 i zaraz porobię fotki bo mi się przypomniało że w małym śmietniczku koło biurka powyrzucałam parę pustych opakowań to wygrzebię i porobię fotki na NASZEGO bloga a mogę zrobić na naszym blogu post dotyczący wykorzystania w inny sposób kosmetyków nietrafionych i projekt denko?

Jutro idę się dumnie zarejestrować w PUPie potem złożyć wniosek o paszport, następnie zanieść CV do firmy poszukującej laborantki i zadzwonię w sprawie pracy na stanowisko recepcjonistki na siłowni. Potem do Prezesa z byłej pracy, bo dostałam cynk że w jednej szkole pani ze sekretariatu idzie na macierzyńskie to może mi się coś dowie czy kogoś będą brali ale jestem przebiegła co prawda postanowiłam do końca lipca sobie znaleźć pracę i nie wiem czy ten plan wypali, ale jestem dobrej myśli

Byłam w lumpkach dziś, ogólnie bieda zakupiła 2 bluzy (jedna welurowa, druga na krótki rękaw taka jak szuka Hosenka ) 2 torebki, aktówkę , zwykłą koszulkę, czapunie na plażę TZta chrześniaczce i spódnicę w kwiaty do przerobienia bo urzekł mnie wzorek hihi total cost 40 zł potem wrzucę fotencję
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 16:06   #2567
Konto usunięte

Cytat:
O tak ja na raty obie te porządki, dopiero uporządkowałam papiery z uczelni haha jeszcze mnie czekaja ciuchy i ogólnie - pokój
gratulacje!

czekam

Świetny pomysł

oj pochwalisz pochwalisz

Takie jak espadryle?

Bardzo go lubię jest wydajny, ładnie oczyszcza, przede wszystkim jest DELIKATNY! A ja mam często podrażnioną skórę głowy. Teraz jest nowa wersja ułatwiająca rozczesywanie więc jak masz grubsze i dłuższe włosy to może będzie dla Ciebie lepsza bo ja mam takie piórka to tam wisz ja akurat nie kupiłam jeszcze ani razu uzupełniacza bo były fajne promocje na duże opakowania albo 2 w cenie 1

Kupiłam dziś peeling biedrokowy ten z Daxa za 5,99 i zaraz porobię fotki bo mi się przypomniało że w małym śmietniczku koło biurka powyrzucałam parę pustych opakowań to wygrzebię i porobię fotki na NASZEGO bloga a mogę zrobić na naszym blogu post dotyczący wykorzystania w inny sposób kosmetyków nietrafionych i projekt denko?

Jutro idę się dumnie zarejestrować w PUPie potem złożyć wniosek o paszport, następnie zanieść CV do firmy poszukującej laborantki i zadzwonię w sprawie pracy na stanowisko recepcjonistki na siłowni. Potem do Prezesa z byłej pracy, bo dostałam cynk że w jednej szkole pani ze sekretariatu idzie na macierzyńskie to może mi się coś dowie czy kogoś będą brali ale jestem przebiegła co prawda postanowiłam do końca lipca sobie znaleźć pracę i nie wiem czy ten plan wypali, ale jestem dobrej myśli

Byłam w lumpkach dziś, ogólnie bieda zakupiła 2 bluzy (jedna welurowa, druga na krótki rękaw taka jak szuka Hosenka ) 2 torebki, aktówkę , zwykłą koszulkę, czapunie na plażę TZta chrześniaczce i spódnicę w kwiaty do przerobienia bo urzekł mnie wzorek hihi total cost 40 zł potem wrzucę fotencję
Shpilciu, jak najbardziej to odpowiednie miejsce na taki post
Stary 2010-07-20, 16:23   #2568
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
sweet jaka tam ze mnie grzesznica.raczej cnotka niewydymka :P a moze ty mi podpowiesz jak to jest z tymi dokumentami po ślubie?
A bierzesz konkordatowy? Bo nie wiem...Jak tak to mogę Ci powiedzieć co i jak

Cytat:

Trzymam kciuki za pracę

No chyba nie taka bieda...znalazłaś sobie coś fajnego widzę...I czekam na zdjęcia ciuszków

......................... ...................
Przypomniało mi się:zużyłam dziś resztkę dezodorantu perfumowanego Concertino Coral

Kupiłam: wysuszacz do lakierów MS (mój "stary" wysuszacz MS jest na końcówce) oraz żel do demakijażu taki do mycia buzi bo żel Nivei do mycia starczy mi na 1 raz a joanne mam już tylko w połowie.

Stary 2010-07-20, 16:25   #2569
magdolena
Zakorzenienie

Luskap tez zajrzalam do Twojego albumu i wyglądasz przebosko!
Stary 2010-07-20, 16:29   #2570
zetafon
Zakorzenienie

sweet biorę konkordat, a chodzi mi konkretnie o to czy trzeba po slubie ,przy zmianie dowodu na nowy z nazwiskiem męża, mieć swoj akt urodzenia czy raczej akt ślubu wystarczy?

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-07-20, 16:29   #2571
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

A i muszę się do czegoś przyznać(mama dzwoniła że na urodziny dali mi troszkę kasy ale zapomniała przywieźć) i a konto tej kasy kupiłam sobie dziś uwielbiane Eternity C.K. 50ml tylko teraz prawie jak złodziej...muszę sie ukrywać bo jakby mąż się dowiedział to by chyba mnie zabił hahahaaaa
Dla niego "drogie" perfumy to te z la rive lub bi-es za 20zł
Ale on to dziwak! Przy każdej bluzce (chyby jak dziś za 45zł) milknie wymownie i nie patrzy mi w oczy jakby się dąsał! Normalnie tak się zmienił od ślubu że szok..teraz to z niego istny mój teść : wielkie dziecko które obsługujesz (śniadanka, herbatki etc) i mała mądralka ;-)

ZETAFON- okazujesz skrócony akt ślubu (który odbierasz w USC po ok 4-5 dniach od ślubu) A zanim nie dostaniesz nowego dowodu też okazujesz akt ślubu, tak samo przy zmianie danych w banku...Pokazujesz skrócony akt ślubu (bądź już gdy masz nowy dowód to oczywiście dowód)

Czas edycji: 2010-07-20 o 16:31
Stary 2010-07-20, 16:35   #2572
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Hihiiiiiiii, dzis poszlam do Natury i nareszcie obkupilam sie Eclipsowo
Na fotce (slaba jakosc, bo telefon), jest lakier czarny z rozowymi drobinkami, boski!, cienie szaro-czarny i srebrno-fioletowy oraz kredka szara z brokatem
Jutro na pewno przetestuje jedne cienie i kredke

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 16:38   #2573
zetafon
Zakorzenienie

sweet dzieki za informacje.tak pytam o ten akt urodzenia bo dzisiaj musialam dac babce w USC a nie mam odpisu. niestety urodziłam sie daaaaleko od krk bo w toruniu i nie chcialabym znowu tam pisac zeby mi go jeszcze raz wysyłali. pani w USC powiedziala ze do 3 tyg po slubie dostaniemy te odpisy ślubu poleconym. dowód to wymienie dopiero jak wroce z podróży poślubnej, bo pewnie pojedziemy od razu zeby nie marnowac urlopu tżta. przerażaja mnie te dokumenty do wymiany, no i pewnie ładnie zapłacę za wydanie nowego prawka,dowodu.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-07-20, 16:54   #2574
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
hihi masz mine: "wszystko piekne ale za niedlugo bede juz zona"
Dokładnie!
Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Luskap tez zajrzalam do Twojego albumu i wyglądasz przebosko!
dzięki, az się czerwienię... chociaz ja uważam, że na tym zdj. wygladam beznadziejnie
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A i muszę się do czegoś przyznać(mama dzwoniła że na urodziny dali mi troszkę kasy ale zapomniała przywieźć) i a konto tej kasy kupiłam sobie dziś uwielbiane Eternity C.K. 50ml tylko teraz prawie jak złodziej...muszę sie ukrywać bo jakby mąż się dowiedział to by chyba mnie zabił hahahaaaa
Dla niego "drogie" perfumy to te z la rive lub bi-es za 20zł
Ale on to dziwak! Przy każdej bluzce (chyby jak dziś za 45zł) milknie wymownie i nie patrzy mi w oczy jakby się dąsał! Normalnie tak się zmienił od ślubu że szok..teraz to z niego istny mój teść : wielkie dziecko które obsługujesz (śniadanka, herbatki etc) i mała mądralka ;-)
Ja też uwielbiam eternity upolowałam tanio na All. używane- z butelki 100ml zostało ok.60 i z przesyłką wyniosły mnie 72zl. Pięknie się rozwijają i są bardzo trwałe. Mój TŻ też nie lubi jak kupuje kolejne flaszki czy kosmetyki, bo same wiecie ile tego mam, no ale problemów mi nie robi... wtedy ja mówię mu ile wydaje na palenie miesięcznie, to już wtedy nie ma argumentu. Ma rzucić po ślubie, to nie wiem co wtedy wymyślę
To weź no Ty pogoń tego swojego mężulka, bo chyba ma za dobrze z Tobą- tak go przyzwyczaiłaś pewnie

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Zet, za wymianę dowodu po slubie już sie nie placi A jak z prawkiem to nie wiem

łasiczko
, niezle zakupy! Ja oglądalam u siebie tą limitowankę, podobały mi się cienie, ale mają dość gruby brokat więc sobie darowalam
Stary 2010-07-20, 16:58   #2575
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
sweet dzieki za informacje.tak pytam o ten akt urodzenia bo dzisiaj musialam dac babce w USC a nie mam odpisu. niestety urodziłam sie daaaaleko od krk bo w toruniu i nie chcialabym znowu tam pisac zeby mi go jeszcze raz wysyłali. pani w USC powiedziala ze do 3 tyg po slubie dostaniemy te odpisy ślubu poleconym. dowód to wymienie dopiero jak wroce z podróży poślubnej, bo pewnie pojedziemy od razu zeby nie marnowac urlopu tżta. przerażaja mnie te dokumenty do wymiany, no i pewnie ładnie zapłacę za wydanie nowego prawka,dowodu.
Aż 3 tyg? My dostaliśmy (tak jak mówię) chyba po 5 dniach! ale ja mieszkam w małej mieścinie -to pewno dlatego

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam eternity upolowałam tanio na All. używane- z butelki 100ml zostało ok.60 i z przesyłką wyniosły mnie 72zl. Pięknie się rozwijają i są bardzo trwałe. Mój TŻ też nie lubi jak kupuje kolejne flaszki czy kosmetyki, bo same wiecie ile tego mam, no ale problemów mi nie robi... wtedy ja mówię mu ile wydaje na palenie miesięcznie, to już wtedy nie ma argumentu. Ma rzucić po ślubie, to nie wiem co wtedy wymyślę
To weź no Ty pogoń tego swojego mężulka, bo chyba ma za dobrze z Tobą- tak go przyzwyczaiłaś pewnie
Ja za 50ml zapłaciłam 100zł ale....kupowałam w sklepie u siebie...to dla tego wyszło drożej niż u ciebie....Małżowi oczywiście nic nie powiem...nie mówię mu o wielu zakupach (bo mimo iż mam tego mniej niż kiedyś) dla niego i tak za "dużo" o wiele...raz mi wypomniał że mam więcej kosmetyków (wszystkich) niż jego 3 poprzednie dziewczyny razem wzięte...ale się odciełam że mógł z którąś z nich ślub wziąć i widziały gały co brały...na co mężulo że on innej baby nie chce i po sprawie.... Nie mówię mu o wszystkim by go serce nie bolało...Zwykle kupuję perfumy polskich producentów jak la rive, bi-es czy inne np. c-thru, adidas albo avon (jak jest promocja) te to taki "wyskok" ale myślę że na długo mi starczą a raz w roku mogę zaszaleć.

luskap - kurcze chciałam twoje zdjęcionka obejrzeć w sukni i nigdzie nie mogę znaleźć może podasz mi link? bym mogła Cię popodziwiać?

łasiczko-ja oglądałam też tę limitowankę, cienie we fiolecie śliczniaste!!! Ale nie kupiłam bo mam 3 paletki i to wystarczy....Ale może zamieścisz kiedyś zdjęcie z makijażem przy ich użyciu! A lakier mam chyba taki sam (undead?) i jest boski

Czas edycji: 2010-07-20 o 17:02
Stary 2010-07-20, 17:11   #2576
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Ja za 50ml zapłaciłam 100zł ale....kupowałam w sklepie u siebie...to dla tego wyszło drożej niż u ciebie....Małżowi oczywiście nic nie powiem...nie mówię mu o wielu zakupach (bo mimo iż mam tego mniej niż kiedyś) dla niego i tak za "dużo" o wiele...raz mi wypomniał że mam więcej kosmetyków (wszystkich) niż jego 3 poprzednie dziewczyny razem wzięte...ale się odciełam że mógł z którąś z nich ślub wziąć i widziały gały co brały...na co mężulo że on innej baby nie chce i po sprawie.... Nie mówię mu o wszystkim by go serce nie bolało...Zwykle kupuję perfumy polskich producentów jak la rive, bi-es czy inne np. c-thru, adidas albo avon (jak jest promocja) te to taki "wyskok" ale myślę że na długo mi starczą a raz w roku mogę zaszaleć.

luskap - kurcze chciałam twoje zdjęcionka obejrzeć w sukni i nigdzie nie mogę znaleźć może podasz mi link? bym mogła Cię popodziwiać?
To i tak mało zaplacilas, bo w tej cenie są głownie w promocji 30-tki, np w Naturze. Na pewno Ci na długo starczą, bo ich wystarczy 1 psik i pachna cały dzień, w końcu to edp
dodalam cię już do przyjaciół i mozesz zobaczyć- wchodzisz w mój profil, zakladka staty-->albumy i tam są zdj. w kiecce i próbnego fryzu

A ja też poproszę zaproszenie na bloga moj mail luskap@wp.pl
Ale jeszcze nigdy nie pisałam nic na blogu, nie wiem czy będe umiała obslugiwać
Stary 2010-07-20, 17:15   #2577
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
zdj. w kiecce i próbnego fryzu
jak pięknie wyglądasz w sukni i jaka super fryzura ja w życiu nie zahoduję takich długich włosów żeby coś ładnego z nich ułożyć
btw to TŻ mnie zaczyna męczyć żeby ustalić datę ślubu i zamówić salę
Stary 2010-07-20, 17:43   #2578
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
To i tak mało zaplacilas, bo w tej cenie są głownie w promocji 30-tki, np w Naturze. Na pewno Ci na długo starczą, bo ich wystarczy 1 psik i pachna cały dzień, w końcu to edp
dodalam cię już do przyjaciół i mozesz zobaczyć- wchodzisz w mój profil, zakladka staty-->albumy i tam są zdj. w kiecce i próbnego fryzu

A ja też poproszę zaproszenie na bloga moj mail luskap@wp.pl
Ale jeszcze nigdy nie pisałam nic na blogu, nie wiem czy będe umiała obslugiwać
śliczna suknia pięknie w niej wyglądasz! Ta koronka i kokardka bajeczne! Fryzurka też mi się podoba...a po dodaniu kwiata będzie piknie-olśnisz męża

a o co chodzi z blogiem? Bo ni mom pojęcia Coś zamroczona dziś jestem

Kurcze, za miesiąc przeterminuje mi się boberek cynamonowy (balsam do ust) mam środek wyżłobiony do "gołego" ale z boku zostało sporo? i myślę czy używać dalej czy wywalić?????

Stary 2010-07-20, 17:52   #2579
Hosenka*
Zakorzenienie

Sweet: wystarczy troche sie cofnac w watku ...

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 18:24   #2580
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
A i muszę się do czegoś przyznać(mama dzwoniła że na urodziny dali mi troszkę kasy ale zapomniała przywieźć) i a konto tej kasy kupiłam sobie dziś uwielbiane Eternity C.K. 50ml
bardzo dobrze trza uzywac oryginalnych perfum a nie FM biesa la rive i innych

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Kurcze, za miesiąc przeterminuje mi się boberek cynamonowy (balsam do ust) mam środek wyżłobiony do "gołego" ale z boku zostało sporo? i myślę czy używać dalej czy wywalić?????
na razie intensywnie uzywaj, moze Ci sie uda wykonczyc przed koncem terminu

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości