![]() |
#152 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szybko się pozbędę- najchętniej większe wymiany!
Nio ale Perfectionist masz 2 sztuki
![]() Pilnie potrzebuję tuszu bo ostatni, który kupiłam Heleny uczula mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
wszystkie Escale Diora to wody toaletowe- nie ma perfumowanych
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- ale ona chciała wszystkie- po za tym to miniatury są...
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
no na pewno się z nią wymienię... tylko muszę ogarnąć co mi zostało z tych rzeczy co chciała bo przed jej propozycją rezerwacje robiłam ale wymienić się wymienię i tusze trzymam dla niej bo podoba mi się jej tuniczka
![]() a po za wątkiem też już tuszy nie mam bo porozdawałam wszystko... wszędzie po domu mi się to pałętało ![]() a nie chcesz już nic innego odemnie na pewno? Bo ja chętnie zgarnę twoje spodenki... mogę oddać ci 20ml perfectionista + coś drobnego za nie...
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kazdym razie jutro ok popoludnia wroce do siebie i zrobie zdjecia palety to sobie zobaczysz i sie bedziemy mogly ocenic co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
404 Not Found
|
Spodenki pisałaś, że będą dla Ciebie za duże... A Perfectionist w końcu masz jeszcze czy nie bo już nie rozumiem czy wymieniasz z Mili czy nie...
P.S. Wolałabym zamienić balsam sephory na krem dior 20-25+. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mam dość dużo zapachów w domu- zawsze coś zaproponować mogę ![]() to czekam na fotki- ja jutro do pracy idę niestety ale w razie czego to trzymaj paletkę dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
perfectionista mam 20ml odlane dzisiaj do słoiczka sephory... dzisiaj to dołożyłam do wątku... ten perfectionist co jest na zdjęciu jest wymieniony... z milką tak - wymieniała się będę i tusze zostawiam dla niej. jeśli wolisz krem z diora zamiast balsamu to możesz sobie zamienić. to napisz jak zostawiamy wymianę ![]()
![]() |
![]() |
#159 |
404 Not Found
|
Ah Ty piszesz o Perfectionist serum
![]() ![]() Może Mili zrezygnuje z jednej jego sztuki na rzecz balsamu sephory? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wolałabym nie zabierać rezerwowanych przez nią rzeczy bo w sumie nic jej nie zostanie i nie odda mi tego co bym chciała.... Niech nasza wymiana zostanie już tak jak się umówiłyśmy.
![]() |
![]() |
#161 |
404 Not Found
|
No dobra, czyli zostawiamy tak jak było tylko zamiast balsamu sephory krem dior 20-25+.
A jakby nie wyszło z Mili daj znać koniecznie ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- dobra- ok
![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
owszem mam dwie, a nawet trzy, ale nie wiem czy któraś się Tobie spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() no z xs nie mam, ale s się znajdzie: - letnia sukienka kolorowa, zawiązywana na szyi, ładnie odkryte plecy plus rozcięcie z tyłu; nie ma metki, sukienka czarna w gwiazdki, Orsay, stan idealny no i trochę sweterków małych mam ![]()
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się :
Versace 10ml nowy podkład sephora kolor 030 nieotwierany naturalny odcień podkład pharmaceris kosmetyczka Estee Lauder Estee Lauder Projectionist- nowy mam 2 sztuki nie masz poza wątkiem jakiejs kolorówki ??bo bardziej by mnie interesowala? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Dior- najnowszy krem sorbet nawilżający 20- 25+ pod oczy podklad sephorA 030 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279534531 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279535272 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1279535092 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge zrobic odlewki:
dkny be delicious ok 5-8ml dkny delivcious night ok 15ml amor amor ok 5ml ale mam tylko fioletke 1 5ml
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
hej
![]() a więc tak: niebieska pod biustem 28cm(bez naciągania) w panterkę pod biustem 29-30 też mierzona na płasko bez naciągania długość całkowita od ramiaczek-90 cm. Zdjęcia nie pokazują zbyt dobrze jak sie układa ![]() hmm.. jakbys się zdecydowała to musiałabym sobie coś dobrać ![]()
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- mam jeszcze 20ml
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;20914126]Uzupełniłam opis tuniki. Mnie interesuje cień Sephora kawowy, tylko nie wiem, jak bardzo on jest "mini"
![]() eh- niestety będzie za duża bo noszę xs/s ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- niestety to nie są moje zapachy....
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
na pewno trzeba definitywnie "rozbroić" ten atomizerek i przelać do zastępczego pojemniczka; nie sądzę, żeby ten oryginalny atomizer dał się naprawić :-/ [PS. nie rozkręca się jak zwykła buteleczka - trzeba rzeczywiście "użyć siły", by to otworzyć ;-) ]
PW? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie potrafię się zdecydować na sukienkę ![]() ![]() a za dwie sukienki znajdziesz coś??? w sumie mam po za wątkiem podkład chanel chyba vitalumiere... mogłabym oddać tylko musiałabym ci zrobić dokładne zdjęcie kolorku- bo to odlewka (w pojemniczku do podkładu marki sisley) a zapomniałam jaki to numer koloru.... stawiam że coś koło 30-40 na pewno taki naturalny beż. Tylko nie wiem czy cię zainteresuje? ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() ok- wysyłam ci za ten zapach 20ml perfectionista w słiczku sephory- proszę pw z adresem ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
i... nic nie widzę dla siebie
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
odp u siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Dior- najnowszy krem sorbet nawilżający 20- 25+
pod oczy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
jeszcze chyba nie dokończyłyśmy jednej wymiany ale chyba zapomniałaś ![]() tym razem byłabym chętna na: * Aquolina - Płyn do kąpieli 250 ml - Beza Cytrynowa, nowy * Aquolina - Pink Sugar 200 ml - Luksusowy Peeling do ciała, nowy
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.