|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
na ustach jeszcze resztki dawnego pocałunku.
bo wiesz... nienawidzę myć naczyń. ale dzięki temu nie myślę o Tobie, a o tym żeby już skończyć. -nie możesz mi wybaczyć? -a pamiętasz jak ja prosiłem o to samo? -ale Ty mi to robisz już drugi raz. -będzie i trzeci. - ... Odeszła na zawsze w milczeniu. Zrozumiała, że jest tylko zabawką. _________________________ _________ do cholery daj mi szansę! ![]() ![]() pora nauczyć się zapomnieć. |
|
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję słoneczka ;*
już wróciłam i przeczytałam wszystkie wasze opisy ![]() 'desperackie ruchy ci nie pomogą'
![]() ( z reklamy ) 'siedzę sama w domu, czuję w sercu żal' bo czas miał wyleczyć rany, a nie sprawić, że bardziej będziesz przeze mnie kochany. blask w oczach, to coś co zawsze miała na jego widok znalazłam skarb, dokładniej w niebie, w moim sercu - miłość dla Ciebie. 'kochanie' tylko z twoich ust brzmiało to tak słodko.
|
#2403 |
|
Rozeznanie
|
ekhm_sorry - mnie się spodobał ten długaśny strasznie.
i nie rezygnuj po dwóch postach. ![]() kamisha, grise & NieidealnaJa - moje trzy kochane pszczółki. ♥ dziękuję. Przyjdź, Zawsze może być Coś między nami. Dla niektórych miłość to pisanie słodkich korespondencji, trzymanie się za rękę i namiętne pocałunki. Dla mnie miłość to wysłuchiwanie każdego uderzenia Jego serca i obserwowanie ruchu źrenic. Miłość to On. Nie wracaj, bo mam zepsute serce. Nie kochałeś Go całego, więc nie pokochasz złamanego. Nie nazywaj mnie swoim Słońcem, bo boję się, że kiedyś się mną sparzysz.
|
#2404 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
miło mi i kradnij ile wlezie![]() a te opisy... Cytat:
![]() kolejnych milion postów życzę ;* daciaaaaaa - najlepszego życzę a więc . opuszczam Was kochane w 1/2 . jestem dość krótko , mało postów... ale nie na zawsze za bardzo kocham Wasze talenty otóż największymi powodami jest bark weny i czasu . wiecie wakacje i tę sprawy... drugim ważnym powodem jest to że chcę prześledzić tą jakże wspaniałą XX część opisowego by pozabierać trochę waszych opisików wrócę tu niedługo z moimi opisami i podzielę się nimi w Wami , jeżeli oczywiście komuś się spodobały moje dotychczasowe . KOCHAM WAS MALEŃKIE ! <3333 a ode mnie , fragmencik piosenki 30 Seconds To Mars - The Believer ![]() Każdego dnia czekam.
Próbując znaleźć cierpliwość. Tak blisko, czuję ten smak. Czasami jest zbyt ciężko... Ale ja wciąż naciskam. Wciąż walczę. Wciąż próbuję, ponieważ doszedłem już daleko. Oddycham jak zwycięzca. Śnię, że jestem zwycięzcą. Widzę, że jestem zwycięzcą. Tak musi być. Moje życzenia nabierają siły. Nie mogę czekać ani chwili dłużej. Śpiewam piosenkę , która jest wewnątrz mnie. Ponieważ wierzę. Wiem że mogę to zrobić. Nie ważne co oni powiedzą. Więc wierzę. Przyszłość jest teraz. Zaczyna się dziś. |
||||
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
patrysiowa_, marikab, NieidealnaJa, latin, Naughty_ - dziękuję słoneczka, za każde dobre słowo. motywujecie do dalszego pisania
__
otworzyłeś mi oczy na świat, zaraz potem wydrapałeś je. - tęsknisz za nim? - nie ja po prostu płaczę, ciągle pożeram lody, oglądam jego zdjęcia, wącham 'jego' perfumy, przytulam się do misia i ciągle do niego wydzwaniam bez powodu. ' a jeśli mogłabym cofnąć czas to możesz być pewny, że przeżyłabym dokładnie to samo, sekunda po sekundzie z Tobą. ' wyszłam z domu, nie zamykając nawet za sobą drzwi. nie myślałam o niczym, dosłownie o niczym, z wyjątkiem ciebie. szłam prosto, tam gdzie zaprowadzi mnie los. dłuższy czas, bez logicznego myślenia podążałam przed siebie. w końcu doszłam na plac zabaw. uśmiechnęłam się do siebie i usiadłam na jednej z huśtawek. byłam tak cholernie dzielna, nie uroniłam ani jednej łzy. mimo, że los znów zrobił mi na złość, prowadząc mnie tam, gdzie najczęściej się spotykaliśmy. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-07-25 o 18:26 |
|
|
|
#2406 |
|
Rozeznanie
|
agrr nydee Toogether93 - uwielbiam zatarłeś moje spojrzenie chustką tak suchą że uczucie zmywała rozkołysz mnie głosem rozkoszy skierowanym do ściany ugłaskaj mnie myślą pragnieniem nierealnym zamierzchłym. kiedyś kupię sobie wielkie zielone pudełko na którym będą drobne złoto czarne gwiazdki zapakuję do niego każdy list od Ciebie spojrzenia bezwstydne uśmiechy zbyt szczere Jestem z upływającej wody z liści które drżą trącane dźwiękiem wiatru przelatującego pośpiesznie jestem z wieczoru który nie chce usnąć patrzy uparcie głodnymi oczyma gwiazd A co jeśli to ja?
Może mnie nie rozpoznałeś? A co jeśli to ja? Dźwigam sens, którego łakniesz? A co jeśli to mnie wyglądałeś? Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-25 o 19:00 |
|
|
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje z caroline60 i otojest? z góry bardzo dziękuję
![]() xxgroszek07xx - uwielbiam! <3 zero kontaktu, kiedy się uwieszę na Tobie, zamrozisz moje myśli, 'Na krawędzi dnia tylko ty i ja.a co dalej.?ledwo trzymam się na nogach,wisząc do góry nogami. Niby prosta rzecz, niby serca dwa. Trzeba bardzo chcieć, żeby ciągle biec tak, by ręce wciąż mocno trzymały się.'
nocy gwiaździstych, plaży piaszczystych i wina taniego mi się chce by caroline60 Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2010-07-25 o 19:13 |
|
|
|
#2408 |
|
Zadomowienie
|
ruda wiewiora
pogniotłam się. przez Ciebie. płomienne uczucie stało się zwykłe. popielate.
|
|
#2409 |
|
Raczkowanie
|
Czuję magię w całym powietrzu.
Zachwyca mnie, Sposób w jaki mówisz do mnie, sposób w jaki kochasz mnie. Nikomu nie powiem, że twój głos jest moim ulubionym dźwiękiem. Ja i Ty przeciwko całemu światu. Ja i Ty.
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
umiałam zakochać się dwa razy w tym samym palancie.
moje okulary są przyciemniane a nie różowe,dlatego tak patrze na świat. dokąd prowadzi nas życie wciaż? nie oczekuj zbyt wiele ode mnie,nawet oznaki życia.nie po tym. popatrz jak dwa motyle tańczą na wietrze.
|
#2411 |
|
Raczkowanie
|
Nim oddałeś klucz, usłyszałam z Twoich ust, że chcesz dla mnie wciąż być kimś. A ja uwierzyłam w miłość, potem w przyjaźń. Przecież wierzyć żaden wstyd... Nim zamknąłeś drzwi, zapewniałeś mnie, że jestem ważna tak jak nikt! A ja zaufałam, no i mam co chciałam... aż przed sobą głupio mi. Wtedy, gdy na oczy przejrzysz już i wyrośniesz z własnych słów, już czas, spróbować znów. Druga miłość lepiej życie zna, tak o Ciebie jak o siebie dba. Nie chce brać, lecz dać wiecej niż ma. Kiedyś z głowy wyparują Ci romantyczne, wielkie sny, dłoń w dłoń i pusty park... Druga milość też w niebo porwie Cię, czy tego chcesz, czy nie. Nocą modlę się o świt - nie nadchodzi. W słońcu modlę się o deszcz - nie chłodzi. Nie mam nic, czego chcę ze wszystkich sił. Chciałam prawdy - mam fałsz. Szczęścia - lecz płacz pierwszy był. Drzwi pancerne, kodowany klucz, by mniej widzieć i mniej czuć. Gdy jesteś ze mną, nie muszę wierzyć w miłość. Łzy w Twoich oczach mogą powiedzieć wszystko. Chcę choć przez chwilę być tylko z Tobą tu i teraz. Nie mów, że nie chcesz kołysać się w muzyce nocy. Jest taka ławka w parku... Ona i On przychodzą tam każdego dnia. Splatają dłonie i nie mówią nic. wielki żar płonie w Nich. Choć upłynęło wiele lat, wciąż są razem. Choć sie postarzał bardzo świat - zatrzymali czas. [Teksty z piosenek Iry (niektóre lekko zmodyfikowane)]
|
|
#2412 |
|
Raczkowanie
|
kochane opuszczam was na wakacje ;(
wracam do Was jak wróce do domu xd jaki bezsens.. ;p Kochamm ;******* nie zapomnijcie o borowiczance ;] jestes moim uniesieniem <3
|
|
#2413 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jejku dziewczyny. wróciłam po kilkudniowej nieobecności a przy nadrabianiu natknęłam się kilka razy na mój nick. nawet nie wiecie, jak bardzo się cieszę, że ktoś o mnie pamięta <3 Uwielbiam was! ________________ you're just a thought that crossed my mind jesteś tylko myślą, która drażni mój umysł zapomnij mnie udawaj, że nigdy mnie nie znałeś olej mnie pożałuj swoich obcych uczuć nie dzwoń nie pisz nie zarywaj nocy przeze mnie, bo mi śpi się całkiem nieźle. jeszcze nigdy nie czułam się taka mała. taka nieistotna. dałam Ci wszystko i nigdy nie prosiłam o nic w zamian i spójrz na mnie - jestem całkiem samotna.
|
|
#2414 | ||||||
|
Raczkowanie
|
znów Was zaniedbałam. ;x
dziękuję, że wróciłaś. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no a jak. Cytat:
![]() szczęka mi opadła! cieszę się, że o mnie jeszcze pamiętasz. ach, motywujesz. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przyłączam się. ![]() and : cornflower_ , xxgroszek07xx , CaMa , ciiri , latin - nie mam pojęcia, jak Wy to robicie, ale zawsze trafiacie w mój gust. nydee , marikab , BananowaDelma , grise , _mandarynka - . . . . . . . . . . . . . . . . ucieknij ze mną z tego świata. zgubne są subtelności ludzkiej rasy.. na początku przeżywam zauroczenie nowo poznaną osobą. dopiero z czasem dostrzegam jego straszliwe wady. ale wtedy jest już za późno. nie potrafię go zranić. zbyt szybko się przywiązuję. miłość nie przezwycięża strachu.
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-07-25 o 20:03 |
||||||
|
|
|
#2415 |
|
Wtajemniczenie
|
częstuj się do woli.
dziękuję za te wszystkie pochwały, serce mi przestaje krwawic jak je widzę. kooocham was. <3 Jeżeli nerwica ma polegać na tym, że człowiek pragnie dwóch, zupełnie sprzecznych ze sobą rzeczy naraz, to owszem, w takim razie jestem wariatką! Wiem, że przez całe życie będę się miotała pomiędzy różnymi, wykluczającymi się nawzajem pragnieniami. dopadła ją melancholia i wszechogarniające poczucie beznadziejności. życie jest przypadkowe i rzeczy dzieją się przypadkiem. nie chciałam Cię zranić i Ty nie chciałeś zranić mnie, ale wszyscy mamy brudne ręce. po drugie: chcę. kilkadziesiąt razy dziennie mówię do siebie. samotność? Wariatek się nie kocha.Wariatki można lubić. Niektórzy je nawet uwielbiają. Wariatki śmieszą. Wkurzają. Rozbawiają. Są świetnymi kumpelami. Potrafią słuchać. Można im się zwierzać. Ale nigdy nie będą Najważniejsze. Bo przecież to tylko wariatki. I w końcu przestają być potrzebne. Są za głośne. I niewielu wie, że one też mają uczucia. I potrafią płakać. Wariatek się nie kocha. Nie od tego są. Może za mało im zwyczajności po prostu?Bo z wariatką trudno jest długo wytrzymać. Jestem wariatka. znowu wylałam kawę na notatki, znowu połamałam obcasy. tak ja znowu o Tobie myślałam.
|
#2416 |
|
Raczkowanie
|
Niedobór smaku jego ust.
Zagubiona nadzieja na lepsze jutro. Wylegiwanie dupska z nim na jednej z dzikich plaż (; A w głowie mi zrobił wielki rozpie.rdul. I zniknął Zatracona w jego boskim ciele. Zakochana w tym niegrzecznym panu. W głowie mi szumi tylko on. Bez sens dzisiejszego dnia - nie widziałam Ciebie. |
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
odkąd odszedłeś już nic nie ma sensu...
przywróć mi uśmiech tak jak robiłeś to dawniej, no dalej.... Czuję się teraz jak idiotka. Zrozumiałam jak mało znaczę. Tak, to wszystko dzięki Tobie... I nie mów, że mogę być bez Ciebie szczęśliwa bo wtedy mam ogromną ochotę się zabić
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#2418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- zrób mi kanapki, dobrze? - a z czym? - z tobą. - ale ja nie zmieszczę się na chlebie. - no to zrób z czym chcesz, a ciebie zostawię sobie na deser, kochanie. ![]() [ rozmowa z moim ;3 ]
|
|
#2419 |
|
Zadomowienie
|
nie obiecuj mi niczego. obietnice sprawiają ból.
dosyć już przeróbek w moim życiu.
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - okradam
+ dziękuję za te kilka pochwał Skradłam ze swojej głowy wszystkie sny.
Rozsypaliśmy się po drodze - nikt nas nie poukłada. W rozsypce będziemy tkwić do końca. Dziękuję za to, że zmuszacie do uśmiechu. |
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
za pochwaly dziekuje.
' ułóżmy gwiazdę z naszych ciał. niech chroni nas, niech świeci nam. już czas zgasić ten płomień, co ciągle tli się w nas. żegnaj więc, jedyny mój, może na 100 lat. kiedyś zrozumiesz, ze tak miało się stać. daj ukołysać się. nie pytaj gdzie tu sens, nie odpowiem. niech zapomnienia ciepły deszcz zmyje z Ciebie to, co trudno zapomnieć. i co z tego, że dobrze wiem jak zacząć, gdy w połowie drogi zmieniam swój plan. dobrze wiesz, że ja nie potrafię stać, gdy szaleństwo tak słodko mi w duszy gra. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2422 |
|
Przyczajenie
|
Oto najkrótsza i najpiękniejsza bajka, jaką kiedykolwiek słyszałam: Była sobie raz młoda dziewczyna, która zapytała pewnego chłopca czy chciałby ją poślubić. Chłopiec odpowiedział: Nie! Dziewczyna żyła szczęśliwie, bez prania, gotowania, prasowania... Często spotykała się z przyjaciółmi, spała z kim chciała, zarabiała na siebie i wydwała pieniądze na co chciała... *KONIEC* Problem w tym, że nikt nigdy w dzieciństwie nam nie opowiadał takich bajek. Za to wsadzili nas w bagno po uszy z tym cholernym księciem z bajki.
Czekoladowe serce... zaplątane w gume do żucia - Wstyd mi za Ciebie - powiedział rozum - Miałeś mnie pilnować - odrzekło serce - Chciałem Ci chociaż raz zaufać... "Ten, który przycignie wyglądem, a zatrzyma charakterem" |
|
|
|
#2423 |
|
Raczkowanie
|
"
- Ufasz mi? - zapytał, patrząc w jej delikatną twarz, pełną zwątpienia i niepewności. A ona w odpowiedzi zamknęła oczy i podała mu swą dłoń, mówiąc: - Prowadź ! "
Edytowane przez SweetSexyLady Czas edycji: 2010-07-25 o 21:46 |
|
|
|
#2424 |
|
Rozeznanie
|
Czemu oczywiste dla mnie jest, że Ciebie nie ma?
Gruby czarny kot, on przebiegł nam drogę. A c**j mu w dup.ę nawet 13-tego w piątek . Minie zima złotko, wszystko będzie spoczko . Jak na złość, nie cofnę się nawet o włos . Czuję się dobrze i j***e mnie jak jest pogoda, która godzina i jaki dzień tygodnia . Przyznaj sie, że Ciebie nie ma . Jesteś lekiem na całe zło, nadzieją na przyszły rok. Popełniamy błędy, bo życie ma zakręty, to jest logiczne . Może koka w nocha? lub kątomierz w kącik oka? Nasze mózgi wypełnione są Marią. Moje serce płonie ogniem nienawiści do ciebie. Nie niszczę jak crack, nie szkodzę nikomu! Kaliber 44.
|
#2425 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Rozeznanie
|
Naughty_ , ZakreconaNaMaxa – o dzizas ! Dziękuję <3 Rozpieszczacie moje wielkie jak du.pa ego
niedługo zrzuci mnie z łóżka xDputain la mere \ k%&wa mać On. Po pierwsze, trzecie i dziesiąte. Od środy do wtorku. I co dwa mrugnięcia okiem. ![]() Przyznaję się. Kocham whisky, ku%^y zamiast przecinków i hardcore w miłości... 'Rób tak: Yhyhyhy Rób tak: Ene ! ' Nastały czasy, kiedy 'muzyka daje umcy po kątach'
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-07-25 o 22:04 |
|
|
|
#2427 |
|
Przyczajenie
|
"pewnego ranka o wschodzie słońca powiedziałam sobie, że muszę wchłonąć cały ten lęk i brud wokół, gdy zaś już wszystko znajdzie się wewnątrz mnie, pozamieniać to w cukierki. jestem pewna, że zdołacie mnie za to pokochać."
"Chcę dać sobie szansę; chcę się przekonać, czy potrafię zrobić coś pięknego." "A ja chcę tylko ciebie, całego ciebie, na zawsze. Nigdy nie przestałam cię pragnąć, nawet przez krótką chwilę. Miałam nadzieję, że uda mi się wzruszyć Boga." "Jak mogę być szczęśliwy, kiedy ona nie jest?" "Być może dziś jeszcze nie wprawiłam niczego w ruch, ale to mnie nie zraża." "bez wątpienia ten facet powinien teraz zanurzyć się w moich objęciach w jakiś niezwykle piękny sposób" "Gdzieś pośród sześciu miliardów głów: dwie pary rąk, dwie pary nóg", ciągle blisko bo w tedy świat zacieśnia się do Jego ramion a czas nie ma nic wspólnego z tym panującym na Ziemi. Bo wiesz, ja zakochana jestem, kochana, kochająca. Codziennie od nowa i z każdym dniem bardziej. On sprawia, że uśmiech z twarzy znikać nie chce - to coś jakby sen, który spełnia się właśnie w tej chwili; dziś, jutro i wcale nie od wczoraj. I chciałabym nauczyć się Jego linii papilarnych na pamięć, malować je na ścianach, biletach i na udzie, krzyczeć głośno o tym jak dobrze jest, bo z nikim wcześniej Nam nie było tak. Już nawet "nie marzę, tylko łapię chwilę po chwili i nadziwić się nie mogę, że może być aż tak. Z nikim nigdy nie czułam się tak bardzo sobą. Aż nie chcę kaleczyć tego pisaniem, bo to jest lepsze od pisania."N a j l e p s z e . |
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę usnąć,
bo rzeczywistość jest lepsza niż sny. Wytworna perfekcja. Chodząca tragedia. Potrzebuję się wygadać. Potrzebuję się przytulić. Potrzebuję. Piję za trzech, widzę podwójnie i bawię się w pojedynkę.
|
|
#2429 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Chciałabym powiedzieć Ci coś o miłości, bo o nienawiści już prawie wszystko wiesz.. Jego albo się kocha albo się nie zna Ty na skrzydłach nocy unieść się chcesz Monotonne przerwać sny od początku zacząć śnić. - Kiedy zrozumiałaś miłość? - Kiedy po raz dziesiąty oglądając Titanica nie zapytałam, dlaczego ona po niego wraca.. Tak łatwo tu zwariować, minąć się z prawdą, Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-25 o 22:23 |
|
|
|
#2430 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co powiedzieć. Nie umiem wyrazić mojej radości. po prostu..
dziękuję,dziękuję,dziękuj e! ;* _______________________ Idąc z nim w deszczu czułam coś niesamowitego. Zupełnie jakby deszcz w postaci małych uśmiechów spływał na moją twarz obdarowywując mnie niesamowitą radością. Nie czułam zimna,nie czułam nawet,że cała jestem mokra tak,że przez moje ubrania widać bieliznę. Jedyne co czułam to miłe uczucie w brzuchu i ta miła bezmyśl zupełnie jakby wycięto mi kawałek umysłu. Nie było nic poza tym co widziałam i co czułam. A czułam jego dłoń obok mojej patrząc na jego uśmiech i jego błękitne oczy w których odbijało się szczęście. nie takie chwilowe i powierzchowne. szczęście prawdziwe,głębokie,zupełn ie to samo,które można było zauważyć w moich tęczówkach. I nie ważne ile to trwało, ważne,że dla mnie było zbyt krótkie,za krótka dla mnie byłaby nawet wieczność z Tobą. Ale wiem,że w wieczności chwile nie będą tak cieszyć. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2010-07-25 o 22:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

i kradnij ile wlezie

Damian
za dużo tu nowych..

świetny jest. kradne ; *