Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-26, 15:25   #1021
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja troszku przeziebione wczoraj obudziłam sie z potwornym bolem gardła , a ze nie mam pojecia co mi wolno łyknać zaczełam sie ratować płukaniem gardła woda z sola faktycznie dzis czuje sie lepiej , mleko z czosnkiem na noc i mam nadzieje ze mi minie.

Martucha chciałam ci bardzo podziekować za notatki które mi wyslalas - super napewno mi sie przydadza

anika ale śliczna kropeczka w ktorym jestes tyg ???

żabcia ciesze sie ze udał sie wam rejs !!

Reszte musze nadrobić
7 tydz i 1 d.

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 15:26   #1022
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Śliweńko pewnie, że lepiej to niż nic (chodzi o pracę). A co do mieszkania, to ja kocham remonty o wybieranie rożnych rzeczy do domu (meble, płytki, farbę) A kiedy macie urlop by to robic??
od 13.08 ale jedziemy na 9dni do Frankfurtu i jak wrócimy to chcemy zrobić remont

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
AgatkaL grzej nerki i pecherz! ubieraj sie cieplo bo inaczej...

anika222 cudnie ze z fasolka ok jak bedziesz miala wiecej luzu to wyslij fotke no i najlepszego imieninowego

śliweńka pomysly to teraz beda sie pojawiac ze ho ho.. najfajniejszy czas przed wami urzadzanieeee
no choć mój TŻ trochę coś marudzi jak mu pokaże co mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zrobiłam wyliczenie i gdybym zrobiła według tego ostatniego projektu Ikeę Lindingo to wychodzi troszke ponad 7 tyś

Widziałyście jak wygladała Liszowska na ślubie ? Piersi to jakby jej się wylewały, suknia ogromna, satynowy gorset dodatkowo pogrubiający no nie... mi sie nie podoba jej stylizacja. I jeszcze malutki bukiecik, jakby pożyczyła od 5 letniej druhenki

Anika- czyli 1 cm? i już bije serce? wow!
meble
Liszowska i jej gorset poracha hmmm gorset albo może dwa stożki albo dwa sople ogromne zwisające

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Matko pół roku temu Was opuściłam, ale bardzo tęskniłam i nieraz myślałam co tam u Was. Mam nadzieję, że teraz wrócę już na dobre, jak mnie znów przyjmiecie

U mnie wieczny remont, choć zostały tylko 3 pokoje do zrobienia, praca (ale tylko do 7.09), no i problemy z netem, to powody mojej niewybaczalnej nieobecności wśród Was

Muszę Was nadrobić, ale nie wiem czy zdołam.
Widzę mnóstwo przyszłych mamuś, lista zaplanowanych w ustawionym konkursie dalej jest, co więcej wysunęłam się na pierwsze miejsce
witamy

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Laseczki przedstawiam Juniorka
sweet

Cytat:
Celi tylko jest problem, bo teściowa nie chce włączać bojlera w godzinach dziennych, bo więcej za podgrzanie płaci. ech... Dzis będziemy z nią pewnie rozmawiali.
nawet jak będziesz chciała dobrze to sądzę że ona i tak wyjdzie na swoje

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 15:36   #1023
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
akt notarialny podpisany

kredyt przelany

jutro rano odbieram klucze

Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Pokażę Wam pewną ciekawostkę...Wczoraj odkryliśmy, że mamy identyczne fotki z dzieciństwa...oto ja i Rafał we własnej osobie jakieś 28 lat temu Fantastyczne )) I jak tu nie wierzyć w przeznaczenie...
No ciekawa sprawa my mamy podobnie ze zdjęciami od komunii... mamy po zdjęciu z identyczną pozą i tłem

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ale eeee jestem wściekła!! Wkurzył mnie ONET!!! Usunęli moje konto na blogu. Może któraś w Was pamięta jak pisałam, że nie mogę się zalogować na bloga. Pisałam w tej sprawie do Administratora, żeby mi pomogli, bo odrzuca moje hasło lub login i oni mi napisali, że wg regulaminu jak się nie logowałam w ciągu 90 dni to usuwają konto, a blog dalej jest i mogą go usunąć po 6 miesiącach od ostatniego logowania, które minęły kilka dni temu. Ekstra:/ Tyle pracy w niego włożyłam, teraz pozostaje mi szybko skopiować przepisy i zrobić nowy
Kochana polecam z całego serca http://eblog.pl
Jezeli nie logujesz się jakiś tam czas (określony w regulaminie) to blog nie wyświetla się po wpisaniu adresu www, tak jakby nie istnieje...
A o ile ktoś inny nie podjął już tej samej nazwy bloga to jeżeli tylko się na nowo zarejestrujesz to blog z powrotem pojawia się po wpisaniu strony www i działa!!!

Cytat:
cześć

jejku chyba pół nocy nie spałam. Taka ulewa i burza u nas była. Mąż pojechał do pracy, potem jedziemy wymienić ten kibelek i robimy grilla

Dzięki dziewczyny

No więc wczoraj pojechaliśmy Tesciowa od razu mówi do nas, że chyba mamy jakiś interes do niej, bo na herbatkę to my nigdy od tak sobie nie przychodzimy A tu czekalismy na nia jak ona jeszcze była w pracy (hehe jakie powitanie). Więc mąż zaczął (on tylko mówił, ja dodawałam coś od siebie). Wyszło, że decyzje podejmujemy my, że będzie nasz parapet. Zapytalismy się czy mozemy pociągnąc siłę z piwnicy aby miec kuchenke elektryczną na górzę. Zgodziła się, mimo, że trzeba kuć kawałek ściany , którą dopiero co jej zrobił majster. Wiec jeszcze wczoraj dzwoniłąm do mojej mamy brata (elektryk) przyjechał powiedział, że to zrobi (dziś to robią). Nawet okiem nie mrugnęła, że będziemy to kuć, że trzeba bezpieczniki powymieniać w skrzynce. Na pytanie o segergację smieci powiedziała, że jak nie chcemy to nie, ale byłaby szczęsliwa jesli możemy oddzielać : papier, szkło, plastik.(to jest oczywiste) . I jesli mamy np. obierki po ziemniakach to tez by było fajnie, bo ona to daje na kompostownik, jesli to jest dla nas problem, to możemy to tylko przed drzwi wystawiać, ona nam to weźmie a potem odda czysty pojemnik Zapytalismy się o liczniki, aby potem nie było niedomówień i... powiedziała, mże to swietny pomysł. Tylko pytanie, czy się da zrobić, bo to stare budownictwo. Ale to się dowiemy. I najważniejsze pytanie: Kiedy się wprowadzamy. tesciowa powiedziała, że nie pozwala bo zmarxniemy i dopiero na wiosnę. Wiec jej tłumaczymy, że ona marzła, bo były 35 letnie drewniane okna a teraz są nowe, do tego grube mury, że masa osób nie ma ocieplanych domów (na wiosnę chce go ocieplać) a poza tym zrobi nam się grzyb. Powiedzielismy, że oczywiscie będziemy się dorzucali do ogrzewania aby sobie nie myslała I wiecie... powiedziała, że wtakim razie nawet dziś możemy sie przeprowadzać Oczywiscie to nierealne, ale jak tylko zakonczy się remont, to robimy przeprowadzkę Wiec to pewnie będzie jeszcze w tym roku Tesciowa sie poprostu martwo, że całe ciepło będzie przez te mury uciekało i że będzie trzeba grzac nie wiem ile aby cos w srodku zostało. Ale chyba nie będzie tak źle co?? Teraz mamy motywację aby szybciej skonczyc ten remont

A wczoraj moi rodzice nas wzięli na rozmowę. Mam jak się dowiedziała, ze jednak nie na wiosnę ale wczesniej się będziemy wyprowadzali to była troszkę smutna, choc mówiła, że to super, bo w koncu będziemy sami I wiecie... powiedzieli, ż eja teraz nie pracuję, że mamy remont, kasę z HOlandii wpłaconą na lokate i wyjęli i dali nam kasę. Ja oczywiscie od razu atak, że ja jej nie wezmę, że absolutnie., że sobie poradzimy. Mój tata powiedział, ż ejak nie wezmę to sie do nas nie odezwie. Ze teraz on nam pomaga, a potem my mu na starość pomozemy i może go do dmu starców nie oddamy. Wiec sie popłakałam, moja mama sie popłakała. zaczełysmy się z nia przytulac i płakać i krzyczec "nie płacz głupia", mąz namawiał tate aby wziął kase spowrotem, tata się stawiał. Wszedł mój brat i mówi " o matko, ale cyrk" No i w koncu wzięlismy te pieniązki. Rodzice powiedzieli, że mozemy sobie kupic farbe do mieszkanie czy lodówkę, kuchenke co tam chcemy. Dali nam 6 tys
Super! Gratuluję pozytywnego rozpatrzenia sprawy

Teraz uciekam, a potem lub jutro będę dalej kontynuować czytanie zaległości jestem na stronie 26
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 15:39   #1024
stokrotka24
Zakorzenienie

witam po wekendzie
Cytat:
Cześć Matko pół roku temu Was opuściłam, ale bardzo tęskniłam i nieraz myślałam co tam u Was. Mam nadzieję, że teraz wrócę już na dobre, jak mnie znów przyjmiecie

U mnie wieczny remont, choć zostały tylko 3 pokoje do zrobienia, praca (ale tylko do 7.09), no i problemy z netem, to powody mojej niewybaczalnej nieobecności wśród Was

Widzę mnóstwo przyszłych mamuś, lista zaplanowanych w ustawionym konkursie dalej jest, co więcej wysunęłam się na pierwsze miejsce
witaj spowrotem z nami, w końcu się odezwałaś, często sie zastanawiałam co u ciebie i czemu nic nie piszesz. Fajnie, ze remont tak wam poszedł do przodu, pokaż nam zdjecia jak wyszła kucchnia, łazienka i pokój. Wiem co to znaczy wieczny remont bo też od 3 tygodni to przeżywał, wszędzie bałagan, kurz, ale u ważne, ze na swoim

Cytat:
super, że dzidzia już widoczna, fajna kropeczka z niej
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
Witam po weekendzie
Na weselu bawiliśmy się świetnie Para młoda cudna Jedzenie pyszne, a zespoł pięknie grał. pogoda trochę nie dopisała, było dość zimno i wiało, ale na szczęscie ok 12 przestało padac i tak było aż dojechaliśmy na salę. Pod salą szybko zrobili zdjęcia grupowe i dopiero wtedy zaczęło kropic, także idealnie, jeśli mozna tak powiedzieć W poprawiny za to było juz cieplej i świeciło raz po raz słońce, szkoda, że na ślubie tak nie było, no ale chyba lepsze to niż ponad 30 stopniowe upały.
Nogi bolą... ale dajemy radę
Pierwsza impreza z maratonu imprez jakie nas czekają zaliczona
fajnie, ze się dobrze bawiliście, też bym sobie poszła na jakieś wesele ale jak na złośc teraz nikt się nie się chajta od nas
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ale popiepszona pogoda!!!
U nas 18 stopni brrr zimnooo!!!
Kto zamawiał taką pogodę?!!!! Przyznac się!!!
nic nawet nie mów o pogodzie bo w domu nie mam termometru, wyszło rano słoneczko więc ubrałam sie jak na lato do pracy, a tu zimno i deszcz leje

Cytat:
Hej,
U nas w Sopocie pogoda fatalna...tzn. zimno...o opalaniu nie ma mowy i tak cały tydzień się zapowiada...pięknie kurcze. Wczoraj było dość słonecznie. Podrzucam Wam fotkę z pozdrowieniami ode mnie i Rafała bo opowiadam mu często o Was
zdjecie super, ładnie razem wyglądacie, przystojniak z trojego R.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
szansa jest do kolegi odezwali się 2 września a innym razem w październiku więc ja też mam nadzieję że cos się znajdzie dla mnie
fajnie wasze mieszkanko sie prezentuje, łazienka ładna, przedpokój widac że zrobiony po nowoczesnemu, tylko okno w kuchni chyba starte nie?
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
neska w internecie szukalas tej pralki? moze jeszcze tansza bedzie? poszukaj w sklepach internwtowcyh.

Pokazuje kilka ubranek przedpotopowych. nie ma efektu na fotkach bo sa zywsze kolory, w dotyku sa dziwne bo z frtotte czuc wtedy starosc i w ogole masakra, troche sprane i te guziki
przebralam - jeden worek sie nei nadaje

pokazuje tez kilka fajnych rzeczy

martucha ide robic budyn
ubranka śmieszne, faktycznie przedpotopowe

żabcia fajnie, ze rejs sie udał

a ja do 18 w pracy ale mi sie niechce. Ale udało mi sie kupić część do pralki, bo nam sie zepsuła i mam nadzieję, ze uda sie mojemu mężowi ja wymienić, bo nazbierało się nam trochę prania

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 16:22   #1025
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hełoł lasunie )

ale naskrobałyscie.... nie nadążam

Rossi- słyszałam, że na Ukrainie mozna narobic zakupów za grosze, szczególnie alkohol

ide poczytac co tam popisałłyscie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 16:53   #1026
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,
U nas w Sopocie pogoda fatalna...tzn. zimno...o opalaniu nie ma mowy i tak cały tydzień się zapowiada...pięknie kurcze. Wczoraj było dość słonecznie. Podrzucam Wam fotkę z pozdrowieniami ode mnie i Rafała bo opowiadam mu często o Was
wooooooow fotka jak miłosny plakat

Cytat:
laseczki jestem

nasze szczescie ma całe 1,09 mm i pieknie bije mu serduszko

maz siedział jak zahipnotyzowany a mnei polecieła łezka jak usłyszelismy serduszko maz sie cały czas usmiechał

a najlepszy tekst lekarka wpisywala do komputera moje dane inazywisko wpisala bez pytania a o imie zapytała i mowie Anna
a one chorem WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ALE MASZ PREZENT NA IMIENINY

a maz karp i tylko brwi uniósl i sie lekarka zasmiala uuuuuuuu ktos tu zapomnial

potem jak wyszlismy z przychodni to mnei wysciskał

jak potem szeful zniknie to wam zeskanuje fotencje małego
super Aniu gratuluje kropeczki i wszystkiego naj naj z kazji imienin (ja dostałam piekny bukiecik róż )

Cytat:
Anika- czyli 1 cm? i już bije serce? wow!
a jakże.... moja kropeczka miala 3 mm i juz bilo serduszko

Cytat:
piekny

a do mnie przed chwilka dzownila ciocia i zyczyla mi czarnego dzidziusia nie wiem jak mam to rozumiec

a moj Tomasz (no dobra albo Lusia ) kopie jak szalony

no i przede wszytskim - dla wszystkich Ań STo lat i wszystkiego naj

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-07-26 o 16:59
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:05   #1027
anuulaa
Wtajemniczenie

Hej!

Goldi, fajny projekt. Ja bym jeszcze tylko zaproponowała lodówkę od strony okna, bo może Ci zabrać trochę światła a przy oknie bedzię tak proporcjonalnie do słupka naprzeciw

Cytat:
Hej,
Fotka the best!!

Cytat:
Ja wczoraj zrobiłam wyliczenie i gdybym zrobiła według tego ostatniego projektu Ikeę Lindingo to wychodzi troszke ponad 7 tyś

Widziałyście jak wygladała Liszowska na ślubie ? Piersi to jakby jej się wylewały, suknia ogromna, satynowy gorset dodatkowo pogrubiający no nie... mi sie nie podoba jej stylizacja. I jeszcze malutki bukiecik, jakby pożyczyła od 5 letniej druhenki
Niezła sumka za kuchnię ale jaka piękna będzie

U Liszowskiej podoba mi się tylko głowa
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 17:36   #1028
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
u mnie jeszcze 12 dni i POLSKA

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

Nie chcę tej pogody
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ale popiepszona pogoda!!!
U nas 18 stopni brrr zimnooo!!!
Kto zamawiał taką pogodę?!!!! Przyznac się!!!
hehe wiedzialam ze tak bedzie
jak grzalo bylo zle teraz pada tez zle

Cytat:
Hej,
super fotka widzialam juz na fb

Cytat:
laseczki jestem

maz siedział jak zahipnotyzowany a mnei polecieła łezka jak usłyszelismy serduszko maz sie cały czas usmiechał

a najlepszy tekst lekarka wpisywala do komputera moje dane inazywisko wpisala bez pytania a o imie zapytała i mowie Anna
a one chorem WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ALE MASZ PREZENT NA IMIENINY

a maz karp i tylko brwi uniósl i sie lekarka zasmiala uuuuuuuu ktos tu zapomnial

potem jak wyszlismy z przychodni to mnei wysciskał

ciesze sie ze z fasolka wszystko ok

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
nie mogło być inaczej super że Wam się podobało. Wczoraj słyszałam że w USA fala upałów. Jak dla mnie możecie je odesłać do Polski
Dziekuje
No u nas fala upalow juz jest ponad miesiac .. Przez ten czas moze z 2 razy padalo ale ja tam nie narzekam wkoncu lato wiec musi grzac

Cytat:
witam spowrotem

Cytat:

żabcia ciesze sie ze udał sie wam rejs !!

Dziewczyny pogoda sie popsuła ??? A jaka ma byc od piatku bo lece do PL na urlop ( południe PL) wiecie moze
dziekuje

ja tez mam nadzieje ze pogoda bedzie ok
ooo z poludnia jestes? a skad dokladnie?

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

dziekuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:46   #1029
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
no i po weekendzie...
Jeszcze apropo remontu. Sąsiadka zaczepiła wczoraj TZ, przywitała ,,nowego sąsiada" nawet zaprosiła go do siebie (ale jest po 60-tce na oko ) i powiedziała, że podobno w sierpniu mają nam doprowadzać ciepłą wodę miejską czyli pewnie będą też wymieniać piony byłoby super że w czasie remontu no i nie musiałabym kupować junkersa proszę trzymać kciuki:
no to sporo się u Was działo a projekt fajny, najlepsze rozwiazanie

trzymam kciuki za ciepła wode

Cytat:
Hej,
fotka mnie rozwaliła, rewelacyjna pozdrawiamy

Cytat:
Napisane przez śliweńka;
wasze włane M :D miłego urzadzania :)

[QUOTE=anika222;20928169
laseczki jestem:

piękna kropeczka, gratuluje slodkiego okruszka

Cytat:
góra wygladała fatalnie!!!! cyc na wierzchu i taki rozlazły na boki, i jakos takie dziury z boku miseczek jej sie porobiły....

dół i welon fajne ale góra porażka
jak dla mnie tragedia, no ale podobno o gustach się nie dyskutuje

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Kurcze bylismy w tej Pradze... no niby fajnie bylo ale jakos tak sie rozczarowalam...masa pieniedzy?
droga wyprawa, ale raz na jakis czas można sobie pozwolic nalezało wam sie

[QUOTE=SAMBAdiJANEIRO;2093 5589

no a co do mojego szefa to tak jakos nieciekawie wyszlo... jak bylam na rozmowie w czwartek to sie pytal od kiedy moglabym zaczac to powiedzialam mu ze mam wypowiedzenie 2 tygodnie i ze od 9.08... on na to stwierdzil ze oki, ale ze jakby mi sie zgodzili puscic mnie wczesniej to fajnie by bylo zebym wczesniej zaczela... ja mu na to ze nie sadze zeby mnie puscili wczesniej i umowilismy sie na tego 9.08... dzisiaj do niego dzwonie, bo mialam przyjechac po skierowanie na badania i jakies kwestionariusze do wypelnienia... najpierw to w ogole nie kojarzyl kim jestem i o co mi chodzi, w koncu kazal zadzwonic za pol h i jak juz zadzwonilam to kazal przyjechac... przyjechalam, wchodze a ten sie mnie pyta czy od 2.08 moge zaczac... (nie wiedzial jeszcze ze mi sie zgodzili na porozumienie stron) a ja mu mowie ze przeciez umawialismy sie na 9.08 i ze wprawdzie o dziwo zgodzili mi sie na to porozumienie stron ale ze mialam isc na urlop zanim sie zdecydowalam przejsc do jego firmy i ze mialam juz wykupione wczasy i ze w takiej sytuacji i tak bym chciala zaczac od 9.08... a ten cos tam zaczal bakac pod nosem, ale bardziej do kalendarza niz do mnie... ze potem ktos inny idzie na urlop i ze nie wie czy sie zdaze nauczyc, nio i ze on liczyl ze od 2 sierpnia juz bede i cos tam dalej... no i ja juz nie wiedzialam co mam mu powiedziec... no kurde odrobina odpoczynku mi sie chyba nalezy wiec mu powiedzialam ze bardzo bym chciala jechac zeby sobie troche odpoczac bo od poczatku roku nie mialam urlopu itd i ze moge przyjsc w tym tygodniu bo mam juz wolne i moglabym juz zaczac sie uczyc (powiedzialam mu ze poza umowa juz bym mogla chodzic a umowe miec dopiero od tego 9.08)... no ale to mu chyba tez nie pasowalo bo w koncu powiedzial ze mam isc na ten urlop i przyjsc tego 9.08...

[ [/QUOTE]

samba tak szczerze gdybym była na Twpim miejscu rozpoczęłabym prace od 2.08.
Mam nadzieje, że cie nie urazi to co napisze
dostałas prace, no poczescci pewnie po znajomości, więc być może nie było jeszcze sytuacji zebys mogła utkiwc szefowi w głowie...
po prostu zjawiłas się, pogadaliscie, omowiliscie szczegóły... a takie osoby szybko zapominaja, bo nie jestes pierwsza i ostatnia, ktoreaj dali prace.
dla nich to nic nadzwyczajnego. wydaje mi się, że na poczatku takie osoby moga sprawdzac zaangazowanie i chec podjecia pracy w ich firmie, czy naprawde Ci zależy... (znam osoby, ktore tak niestety robią)
no i dlatego bedąc na Twoim miejscu zgodziłabym się na prace od 2go, tym bardziej, że z dnia na dzien nie przechodzisz do firmy ale kazdy robi to co uważa za słuszne... gdyby to była moja wymarzona praca podjełabym ja od razu bez mrugniecia okiem... czasem trzeba się poswiecic

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

a do mnie przed chwilka dzownila ciocia i zyczyla mi czarnego dzidziusia nie wiem jak mam to rozumiec

a moj Tomasz (no dobra albo Lusia ) kopie jak szalony

no i przede wszytskim - dla wszystkich Ań STo lat i wszystkiego naj

przesyłam wiadomość od Guci :

"Już w przyszlygodniu bede z Wami. nie mam dostepu tu do neta i mam wielkie braki, co tam u moich pmek
My smazymy sie na plazy! i jest rewelacyjnie!

Buziaki dla wszystkich! "

a mi maż jak na razie nawet życzeń nie złożył
Stary 2010-07-26, 17:51   #1030
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

przesyłam wiadomość od Guci :

"Już w przyszlygodniu bede z Wami. nie mam dostepu tu do neta i mam wielkie braki, co tam u moich pmek
My smazymy sie na plazy! i jest rewelacyjnie!

Buziaki dla wszystkich! "

Pozdrow ja odemnie

oo Ty tez Ania jestes?
No to wszystkiego najlepszego kochana

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-07-26, 18:01   #1031
mona_ja
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
Wszystkiego naj życze wszystkim Aniom
Ja mam Anna na drugie ale imienin nie obchodze
Agus, straszne co wam sie przydarzyło, trzymaj się i nie smutaj
Anika ale wyraźna ta twoja kropka, już taka całkiem spora
AgatkaL ale fotka romantico, zazdroszcze wam tych pięknych chwil, szkoda że u nas taka szara rzeczywistość chociaż niezawsze, czasem też jest szałciał
Samba ja byłam w Pradze na szkolnej wycieczce i miło wspominam to miasto, piękne i zabytkowe, ale ja lubię taki zwiedzanie

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 18:07   #1032
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

Witamy znów to już pól roku mineło ale ten czas szybko leci

Cytat:
Gratulacje !!!!!!!!!
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 18:14   #1033
Sysunia_d
Zakorzenienie

żabciu z Krakowa

Wszystkiego najlepszego dla Solenizantek

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 18:19   #1034
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
żabciu z Krakowa
... Najpiekniejszego miasta w Polsce

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-07-26, 18:23   #1035
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
obstawiam ze facet ale moge sie mylic
u meza sami faceci do tej pory byli teraz bratowa ma na za tydzien termin i wg badan bedzie pierwsza dziewczynka wiec nei wiem czy sie nie posypią dziewczynki

ale dla mnei moze byc i chłopak i dziewczynka (tfu byle nei razem) byle zdrowe

co do szefa to pewnie poprostu łudzil sie ze przyjdziesz wczesniej
masz racje nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka... wazne zeby bylo zdrowe

Cytat:
samba tak szczerze gdybym była na Twpim miejscu rozpoczęłabym prace od 2.08.
Mam nadzieje, że cie nie urazi to co napisze
dostałas prace, no poczescci pewnie po znajomości, więc być może nie było jeszcze sytuacji zebys mogła utkiwc szefowi w głowie...
po prostu zjawiłas się, pogadaliscie, omowiliscie szczegóły... a takie osoby szybko zapominaja, bo nie jestes pierwsza i ostatnia, ktoreaj dali prace.
dla nich to nic nadzwyczajnego. wydaje mi się, że na poczatku takie osoby moga sprawdzac zaangazowanie i chec podjecia pracy w ich firmie, czy naprawde Ci zależy... (znam osoby, ktore tak niestety robią)
no i dlatego bedąc na Twoim miejscu zgodziłabym się na prace od 2go, tym bardziej, że z dnia na dzien nie przechodzisz do firmy ale kazdy robi to co uważa za słuszne... gdyby to była moja wymarzona praca podjełabym ja od razu bez mrugniecia okiem... czasem trzeba się poswiecic
nie urazilas mnie... no wszystko ok... tylko... jak rozmawialam z nim o szczegolach wtedy na rozmowie to bylo od razu powiedziane ze przychodze do nich 9.08 pierwszy dzien... on niby cos tam przebakiwal ze moze by sie udalo wczesniej... ale ja mu powiedzialam jasno ze raczej nie widze takiej mozliwosci bo beda mi w starej pracy utrudniac odejscie... nie mowilam mu ze mam juz oplacone wczasy, bo i tak nie wierzylam ze mi sie zgodza z tym porozumieniem stron... no ale chcialam mu dzisiaj o tym powiedziec bo wiedzialam ze jak dostanie moje swiadectwo pracy to bedzie na nim data lipcowa a nie sierpniowa i wtedy moze miec waty ze mu nie powiedzialam ze zwolnili mnie wczesniej... no i dzisiaj przyszlam do niego a ten nawet mnie nie zapytal czy zlozylam wypowiedzenie, do kiedy tam pracuje tylko czy przyjde 2.08... a ustalalismy cos innego... no poki co umowilismy sie na tego 9.08... ja sie waham... kurde na prawde potrzebuje tego odpoczynku, poza tym glupio mi przed mama bo obiecalam jej te wczasy (dawno nigdzie nie byla) a ja jej co 2 dni jedziemy, za 2 dni nie jedziemy... wiem ze mama zrozumie ale tez nie chce jej wprowadzac takiego zametu... nie wiem tez czy ta praca bedzie taka super hiper zeby wszystko rzucac i leciec z drugiej strony wczesniej nie bylo dla niego az takim problemem zeby poczekac do 9.08... to tylko tydzien... nie wiem co robic

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Samba ja byłam w Pradze na szkolnej wycieczce i miło wspominam to miasto, piękne i zabytkowe, ale ja lubię taki zwiedzanie
no centrum ladne ale jak juz sie wyjdzie poza zabytkowe centrum to szaroburo jak w katowicach osobiscie to moglam jechac do krakowa
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 19:38   #1036
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
witam po wekendzie

witaj spowrotem z nami, w końcu się odezwałaś, często sie zastanawiałam co u ciebie i czemu nic nie piszesz. Fajnie, ze remont tak wam poszedł do przodu, pokaż nam zdjecia jak wyszła kucchnia, łazienka i pokój. Wiem co to znaczy wieczny remont bo też od 3 tygodni to przeżywał, wszędzie bałagan, kurz, ale u ważne, ze na swoim

super, że dzidzia już widoczna, fajna kropeczka z niej

fajnie, ze się dobrze bawiliście, też bym sobie poszła na jakieś wesele ale jak na złośc teraz nikt się nie się chajta od nas

nic nawet nie mów o pogodzie bo w domu nie mam termometru, wyszło rano słoneczko więc ubrałam sie jak na lato do pracy, a tu zimno i deszcz leje

zdjecie super, ładnie razem wyglądacie, przystojniak z trojego R.

fajnie wasze mieszkanko sie prezentuje, łazienka ładna, przedpokój widac że zrobiony po nowoczesnemu, tylko okno w kuchni chyba starte nie?

ubranka śmieszne, faktycznie przedpotopowe

a ja do 18 w pracy ale mi sie niechce. Ale udało mi sie kupić część do pralki, bo nam sie zepsuła i mam nadzieję, ze uda sie mojemu mężowi ja wymienić, bo nazbierało się nam trochę prania
tak ale je wymienimy jeszcze stare jest w pokoju małym nowe jest tylko w dużym pokoju, małe odświeżenie i będzie ok tylko rolet nie umiem nigdzie znaleźć na moje okna w dużym pokoju chyba na wymiar zostanie mi zrobić

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Hej!

Goldi, fajny projekt. Ja bym jeszcze tylko zaproponowała lodówkę od strony okna, bo może Ci zabrać trochę światła a przy oknie bedzię tak proporcjonalnie do słupka naprzeciw

Fotka the best!!

Niezła sumka za kuchnię ale jaka piękna będzie

U Liszowskiej podoba mi się tylko głowa

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2010-07-26, 19:50   #1037
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
masz racje nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka... wazne zeby bylo zdrowe

nie urazilas mnie... no wszystko ok... tylko... jak rozmawialam z nim o szczegolach wtedy na rozmowie to bylo od razu powiedziane ze przychodze do nich 9.08 pierwszy dzien... on niby cos tam przebakiwal ze moze by sie udalo wczesniej... ale ja mu powiedzialam jasno ze raczej nie widze takiej mozliwosci bo beda mi w starej pracy utrudniac odejscie... nie mowilam mu ze mam juz oplacone wczasy, bo i tak nie wierzylam ze mi sie zgodza z tym porozumieniem stron... no ale chcialam mu dzisiaj o tym powiedziec bo wiedzialam ze jak dostanie moje swiadectwo pracy to bedzie na nim data lipcowa a nie sierpniowa i wtedy moze miec waty ze mu nie powiedzialam ze zwolnili mnie wczesniej... no i dzisiaj przyszlam do niego a ten nawet mnie nie zapytal czy zlozylam wypowiedzenie, do kiedy tam pracuje tylko czy przyjde 2.08... a ustalalismy cos innego... no poki co umowilismy sie na tego 9.08... ja sie waham... kurde na prawde potrzebuje tego odpoczynku, poza tym glupio mi przed mama bo obiecalam jej te wczasy (dawno nigdzie nie byla) a ja jej co 2 dni jedziemy, za 2 dni nie jedziemy... wiem ze mama zrozumie ale tez nie chce jej wprowadzac takiego zametu... nie wiem tez czy ta praca bedzie taka super hiper zeby wszystko rzucac i leciec z drugiej strony wczesniej nie bylo dla niego az takim problemem zeby poczekac do 9.08... to tylko tydzien... nie wiem co robic

no centrum ladne ale jak juz sie wyjdzie poza zabytkowe centrum to szaroburo jak w katowicach osobiscie to moglam jechac do krakowa
no to juz musi być Twoja decyzja ja tylko napisałam co bym zrobiła na Twoim miejscu

dziekuje za zyczenia i tez zycze wszystkie najlepszego solenizantkom
Stary 2010-07-26, 20:04   #1038
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Gapa zemnie
Wszsytkiego najlepszego dla wszystkich Ań
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 20:25   #1039
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Gapa zemnie
Dziekuje

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 20:35   #1040
zaaaabcia
Zakorzenienie

atomufka - Ty tez Ania? W takim razie wszystkiego najlepszego

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-07-26, 20:55   #1041
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

To ja widze ze na Ań sa tu setki a bedą milioooony

a tak serio duzo nas

jeszcze raz dziekuje za życzenia

india mnie maz złozył bo sie przez przypadek dowiedział znaczy lekarka i połozna mu uzmysłowiły
a teraz to nawet jeszcze z racy nie wrocił
na kwiatki nawet nie licze pewnie zapomni...

miał dostac na kolacje gołabki ale chyba bedzie musiał sobie sam odgrzac bo mnie znow muli ledwie wcisłam kolacje
a wczoraj juz było tak pieknie....

baaaaaardzo tu dzis cichutko i spokojnie

mona ja tez sie wielkoscia zdziwiłam bo wg stron jak przegladałam to w 7 tyg powinno byc ok 7-8mm
a tu 11??

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-07-26 o 20:57
Stary 2010-07-26, 21:00   #1042
india83
Zakorzenienie

Cytat:
To ja widze ze na Ań sa tu setki a bedą milioooony

a tak serio duzo nas

jeszcze raz dziekuje za życzenia

india mnie maz złozył bo sie przez przypadek dowiedział znaczy lekarka i połozna mu uzmysłowiły
a teraz to nawet jeszcze z racy nie wrocił
na kwiatki nawet nie licze pewnie zapomni...
a mój mąż sobie przypomniał jak czekaliśmy na autobus wracalismy z budowy, siedze na przystanku i nagle się na mnie rzucił zaczał, calowac i składac zyczenia, az prawie z ławki spadłam. dopiero sobie przypomniał. i pytał czy juz suszarke sobie wybrałam. mowiłam, ze chce taki prezent, ale z racji tego, że musimy oszczedzac to niech to bedzie jeden prezent imieninowo-urodzinowy a ur za tydzien

polecacie jakas suszare do włsów??
Stary 2010-07-26, 21:03   #1043
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
a mój mąż sobie przypomniał jak czekaliśmy na autobus wracalismy z budowy, siedze na przystanku i nagle się na mnie rzucił zaczał, calowac i składac zyczenia, az prawie z ławki spadłam. dopiero sobie przypomniał. i pytał czy juz suszarke sobie wybrałam. mowiłam, ze chce taki prezent, ale z racji tego, że musimy oszczedzac to niech to bedzie jeden prezent imieninowo-urodzinowy a ur za tydzien

polecacie jakas suszare do włsów??

ja mam lokówko - suszarke obrotową z rowenty
http://artgd.pl/produkt/2277,suszark...h-activ-cf9000
taką o

Stary 2010-07-26, 21:14   #1044
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
...

Ja myślałam, że mi mój nie złoży, tym bardziej że dawałam mu znaki, hehe... sprawdź coś tam w kalendarzu itp. ale zawołał mnie do pokoju, kazał zamknąć oczy i po chwili wraca mówi, że mogę otworzyć złożył mi życzenia i dał mydełka zapachowe do ciałka, takie krojone na wagę uwielbiam je pięknie pachną... i super pielęgnują skórę

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Gapa zemnie
Dziękuję i wszystkim innym również dziękuje i 100 lat pozostałym solenizantkom
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 21:15   #1045
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 21:47   #1046
india83
Zakorzenienie

Cytat:
mona ja tez sie wielkoscia zdziwiłam bo wg stron jak przegladałam to w 7 tyg powinno byc ok 7-8mm
a tu 11??
Anika tak sobie teraz myślę, a może w Tobie siedzi dwukropek

Cytat:
ja mam lokówko - suszarke obrotową z rowenty
http://artgd.pl/produkt/2277,suszark...h-activ-cf9000
taką o
u mnie już taka odpada z lokówkami

dziewczyny my już w sobote jedziemy, a ja zupełnie nieprzygotowana poza tym chcemy jechac na lotnisku autkiem, ale na pakingu przy lotnisku zaspiewali mi 300zł za 15 nocy - sporo. niestety nie znam gdańska, może mi coś podpowiecie? moze niedaleko lotniska sa inne parkingi na ktorym moznaby zostawic autko?
Stary 2010-07-26, 22:05   #1047
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
atomufka - Ty tez Ania? W takim razie wszystkiego najlepszego
Zabcia masz mnie na fb ja tyż Ania
Dziekuje
Ja dolaczam sie do zyczen dla pozostalych forumowych AŃ

india ja moge polecic suszarke firmy babyliss,co prawda troche ciezka ale suszy wspaniale i nie przesusza wlosow w ogole

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 22:11   #1048
śliweńka
Zakorzenienie

no cisza tu

ja mam z philipsa suszarkę z jonizacją i zimnym nawiewem ale jaki model nie wiem bo na mieszkanie już wywiozłam :/

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2010-07-26, 22:21   #1049
Sysunia_d
Zakorzenienie

India ja mam Remingtona i tez jestem bardzo zadowolona - szybko suszy i nie niszczy .
Na ile lecicie ??

Anika to tylko sie cieszyc bo to oznacza ze maluszek dobrze sie rozwija Nim sie ogladniesz a juz bedzie cie kopał

Zabcia nic dodać nic ujać - kocham to miasto Ma serce i dusze !

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 22:25   #1050
agus87
Zakorzenienie

.....

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości