|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Cytat:
Hehe no tak, przypominam sobie post ze szczypiorkiem Oczywiscie mozna do jesc tez na PP jako przyprawe- sam Dukan pisal o tym w swojej ksiazce. |
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zadomowienie
|
Czarownico dopiero nadrabiam watek bo wczoraj nie dalam rady. Jestes sliczna, jakie masz szczuple nozki zazdroszcze i sukienka bombaCytat:
gratuluje super efekty trzymam kciuki za dalsze spadki
|
|
#1503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
normalnie mnie nosi, potrzebuję konkretnego słodycza przez @!!! wrrr! zaraz będę gryźć ściany
|
|
#1504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam sie, poza tym jedna wypowiedz Gineski wykluczala druga, krew mnie zalala jak to czytalam i odechcialo mi sie wczoraj czytac reszte postow, musialam przetrawic
|
|
#1505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sobie również zaserwowałam za długą, bo 7-dniową fazę U (z tego samego powodu zresztą) i również ze 3 dni moja waga potem stała w miejscu. Ale ruszyła i teraz idzie powoli w dół w miarę regularnie. Dziś akurat wskoczyła mi wyżej o 0,4 kg, ale to też jest normalka, więc nie wpadam w panikę. Spokojnie, ruszy, ruszy
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawych rzeczy sie o sobie dowiaduje np ze mam problemy psychiczne. SUPER
|
|
#1507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to byl moj post he he he no coz rygorystycznie podchodze ![]()
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czytajcie 1 stronę- tam wszystko jest ! "Czy skrobia i maka kukurydziana to to samo? Nie. Maka jest zolta. Skrobia jest biala, skrzypi pod dotykiem. Ma doskonale wlasciwosci wiazace i juz jej mala ilosc doskonale zagesci potrawe. Dozwolona jest od FAZY II 1 lyzka dziennie, zarowno na dniach czystych protein jak i protein z warzywami" |
|
|
|
#1509 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
jesli chodzi o diete zawsze4 mozesz liczyc na wsparcie tu na forum trzymaj sie---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
pieknie!!!! gratuluje z calego serca i troszke zazdroszcze, tez bym chciala dojsc juz tak dalek ale wszystko w swoim czasie ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
oj nieladnie nieladnie, za kare 100 brzuszkow! ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
mozesz nam wyslac poczta ja jestem na TAK ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- nie ma co sie facetami dolowac bo szkoda czasu ale wiem, ze czasami tak to jest, ze te tlumaczenia nie pomagaja mam nadzieje, ze Twoj nastroj juz ok
|
|
#1510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak mnie zatyka, że przez 3 dni nie myślę o słodkim, a smakuje jak czekoladowe tiramisu
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Zadomowienie
|
a tak wogole to wszystkim gratki za spadki!!!!! ja niestety juz musze Was opuscic jeszce na jutro zostalo mi 5 stron postow i pewnie jeszcze dzis sporo naprodukujecie wiec bede miala co robic. buziaki milego dnia
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
Duk duk dukaneczki
Właśnie do pracy dojechała mi zupka z owoców morza W końcu coś innego Jakiś mały kryzys mnie złapał czyt. nie mogę patrzeć już na serki wiejskie (odruch wymiotny) ale nie dam się! Kupiłam sobie cały kg krewetek i będę wpierdzielać aż mi się uszy będą trzęsły A w nagrodę za to, że tak dzielnie się trzymam zamówiłam sobie dwie pary szpilek Trzeba się jakoś nagrodzić. W końcu jestem w połowie drogi do celu heheh a co do naszej sekty to wiecie że w każdej na początku jest miło prawda? ![]() ![]()
|
|
|
|
#1515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaopatrzę się
|
|
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
Wow, anaiss, dzięki
![]() No mówię, że chyba książke napiszę... |
|
|
|
#1517 |
|
Raczkowanie
|
No to wcinam wieśniaka, potem zrobię budyń biedronkowy bo już nie dam rady....dobrze ze nie mam mleka w proszku bo dzisiaj to całe opakowanie na raz by zeszło
![]() I ponownie do Lidla muszę skoczyć bo te budynie na skrobi kuku ech!!!
|
#1518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg Dukana do zrzucenia mam 13 kg, a ja bym chciała 18... Myślałam, że jest to podpisie, a właśnie zobaczyłam, ze podpisu nie ma
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Gratuluje spadkow, a wzrostom mowie akysz. Zobaczylam dzis 0 po 9 Jutro jedziemy do Polski. Teraz mam 3 dni protein i mam cicha nadzieje, ze jeszcze do sobotniego wesela cos spadnie. Na wesele wypadaja warzywka, wiec tez super. A jeszcze bardziej mi sie podoba, ze na chrzciny tez wypadaja warzywka. Juz sie nie moge doczekac miny rodzinki jak mnie zobacza. Z moich obserwacji wynika, ze jak mam PW to zjadam wiecej bialka niz na PP, doszlam do wniosku, ze poprostu latwiej mi wchdzi mieska z jakas zielenina. Bede sie starala zagladac na forum i solidnie trzzymac diete na wyjezdzie, zeby nie bylo placzu jak wroce i stane na wage.. Buziaki dla calej sekty i zycze mnostwa spadkow
|
#1520 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#1521 |
|
Rozeznanie
|
Missines a może zrób sobie zebrę?
Mnie ona mocno zapycha na słodkie.
|
|
#1522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mleko w proszku jest w kazdym markecie i ostatnio widzialam w netto to lepsze nawet dla nas Mlekowity, granatowy woreczek. poszukaj tam gdzie stoja smietanki do kawy, mleka i jajka
|
|
#1523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie na pierwszą fazę ruzumiem ale ujuz mnie ciekawość zjadać zaczyna
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..... nie lubię kawy i kombinuje czy w zamian kakao albo aromat jakis dać
|
|
#1525 |
|
Rozeznanie
|
duk duk
Jak Was zostawiałam w piątek byłyście na 10 stronie, przeczytałam do 25 i idę gotować obiad. Od piątku miałam imprezy, ale dzielnie trwam na moim PP, nie dałam się pokusom . Tylko te placki w lodówce mnie drażnią, a skończył mi się mój serniczek.Właśnie kupiłam sobie nowa wagę, powinna przyjść jutro, to porównam z moją starą, która czasami zaskakujące różnice w pomiarach pokazywała. Będę Was powoli nadrabiać i odezwę się później. Gratuluję sukcesów Wszystkim A poniżej moje placuszki - racuszki dukanowe, które zjadłam na II śniadanie. Było ich 12 sztuk - z jednego jajka, 1 łyżki serka homo, 2 łyżek otrąb owsianych i 1 tab. słodzika Mniam |
|
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
Johambina niesamowita zmiana! Gratuluję i trzymam kciuki za dalsze postępy!
Dietuje mi się całkiem dobrze, ale niestety za dwa tygodnie szykuje się super wyjazd do znajomych i niestety utrzymanie tam tak specyficznej diety będzie niemożliwe. Mam nadzieję, że nie zepsuję wszystkiego co osiągnęłam dotychczas. Jestem w trakcie poszukiwań mieszkania w Krakowie i zaczynam być coraz bardziej sfrustowana Plus Tata cały czas mi powtarza, że na studiach będę musiała zrezygnować z diety. O nie!
|
|
|
|
#1527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze i skrobie znajde gdzies po drodze. w malmie u mnie nie bylo ;( stwierdzam ze odkad jestem na diecie to zaoszczedzilam pieniadze. moze dlatego ze jak jem mieso, to zjem troche i jestem syta,nie czuje glodu. a jak jadalam wszystko przed dieta,to co chwile mialam na cos ochote.moj koszt utrzymania waha sie blisko 10-12 zl dziennie szok
|
|
|
#1528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociaz go nie lubie ![]() i jest pyyyycha
|
|
#1529 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dukanki
jestem''nowa''na tej stronie,ale z dietą mam już jakies tam doświadczenie,dukam od 26.06.2010 i sukces tez na końcie mam -10kg ,ale co to za radośc kiedy nie ma z kim świętowac, bo jaki chudy zrozumie ile to kosztuje wysiłku?poczytałam wasze wpisy i rany...ale tu u was wesoło i też chcę się dołączyc-jeżeli mi pozwolicie |
|
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
oooooo chyba zeczełam wysikiwać zalegającą w moim organizmie wodę chociaz to dopiero pół dnia na uderzeniówce
i wiem ze nie ładnie jem ale dziś tylko zjadłam 5 jajek na twardo( wiem ze to za dużo ale jakby nie miałam wyjścia innego) i wypiłam 1 kawe bez cukru bo mineralki niestety tysz w pracy nie miałam dziś .... a mimo to sikam jak zwariowana juz dzisiaj byłam w kibello 6 razy z porządnym ciśnieniem hihihihi. Na obiadek planuje pierś z kurczaka duszoną bo piekarnika się jeszcze z TŻ tem nie dorobiliśmy a na grilla to pogody nie ma
Edytowane przez lukrecja_25 Czas edycji: 2010-07-27 o 15:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

Oczywiscie mozna do jesc tez na PP jako przyprawe- sam Dukan pisal o tym w swojej ksiazce. 

i sukienka bomba

sprawdź w pierwszym poście