|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
dziękuję za wszystkie pochwały. przepraszam, ale nie chce mi się ich cytować
kamisha. agatte - niezastąpione *** to może paradoksalnie brzmi, ale są dramaty, które kończą się happy endem. - a ja? ja jestem jak mebel. który zostanie przesunięty z jednego mieszkania - do drugiego! - są meble które przeszkadzają i są meble niezbędne! to tylko od ciebie zależy, jakim meblem się staniesz! wymazałam Ci ten minus, ale pamietaj, że każdy człowiek ma swój własny rejestr uczynków, z których nie daje się nic wymazać! musisz pilnować swojego rejestru!
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję Daj mi kawałek siedzie..O wiele proszę.?
Siedziała samotnie na kamieniu wpatrując się w niebo i czekając aż spadnie gwiazda by móc wypowiedzieć życzenie. ![]()
|
|
#2583 |
|
Raczkowanie
|
z jego ust słowo `kocham` brzmi jak zwykłe `dzień dobry`
nadal każdy milimetr mojego serca zajmuje on. żyjąc w świecie marzeń błądze po omacku . `I hoped he'd never leave me
Please God you must believe me I've searched the universe And found myself Within' his eyes.` Miałam nadzieje ze on mnie nigdy nie opuści Proszę na Boga ty musisz mi zaufać Przeszukałam cały wszechświat I znalazłem siebie W jego oczach |
|
|
|
#2584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(nie działające c+alt) Zabierasz mi sen z powiek.
'Ja zawsze byłam jakby obok. Zanotuj, że byłam, jestem, będę.' Wciąż patrzył na mnie tak, jak jeszcze nikt... Ja? Lubię nosi ręce w kieszeniach. Lubię patrzec z boku, nie płosząc Cię. I wracac. I nie chciec od Ciebie nic... Czasem żart, czasem szept, znaczą więcej niż krzyk, gdy siły nam brak, by znów przeżyc dzień... Nie mów nic. Tak nam będzie dużo prościej. Znów ostrzem twardej mowy cwiartuję bezmyślnie w afekcie Twą wrażliwośc boleśnie. He says: 'Come with me I'll show you my way to a place where all the angels go... /On powiedział: ' Chodź ze mną, pokażę Ci moją drogę w miejsce, gdzie idą wszystkie anioły.../ I can love but I need his heart. /Potrafię kochac, ale potrzebuję jego serca./ Bo tak umiera mój świat...
|
|
#2585 |
|
Raczkowanie
|
Nie przeraża mnie umiejętność poczucia miłości, a świadomość, że nie potrafię tego zrobić. Czuć tu woń stęchłego lęku wyziewającą z naszej skóry. Żyję tylko po to, by oddychać. Potrzebuję czegoś więcej. To, na co czekam, już się wydarzyło.
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję z całego Martusiowego serducha ![]() _____ Paruję jak poranna rosa. Można spędzać minuty, godziny, dni, miesiące na analizowaniu tego, co się stało, na próbie poskładania, co się rozsypało, na myśleniu, co mogło, co powinno, co miało się stać lub cisnąć tym wszystkim w kąt i dać sumieniu odpocząć. Zderzam się z prawdą. Autobus byłby lepszy. Wytrząsam z włosów marzenia.
|
|
#2587 |
|
Rozeznanie
|
'znam wielu mężczyzn . są przystojni , mili i z poczuciem humoru . każdy z nich jest w innym wieku . jeden ma lat 15 a drugi 23 . pod żadnym względem nie przeszkadza mi to , że jest on straszy o 6 lat czy młodszy o rok . zawsze znajdziemy wspólny temat i dobrze nam w swoim towarzystwie . znając tylu wspaniałych mężczyzn dlaczego kocham akurat Ciebie ? największego drania na świecie . dlaczego nie potrafię o Tobie zapomnieć i być szczęśliwa z innym mężczyzną , 100 razy lepszym od Ciebie ? wszyscy mają coś w sobie co przypomina mi Ciebie . jeden pali te same papierosy , drugi pije to samo piwo a trzeci ma taką samą bluzę . lecz żaden z nich nie ma takich oczu , tego blasku , który przyciąga każdą kobietę . żaden nie pachnie czystą namiętnością i seksem . po prostu żaden z nich nie jest w 100 % Tobą i nigdy nie będzie...'
żegnam dziewczynki;*
|
#2588 |
|
Raczkowanie
|
`And I’m a little bit lost without you,
and I’m a bloody big mess inside.` (`I jestem trochę zagubiona bez Ciebie, i mam cholerny, wielki, nieład wewnątrz.`) `This aint a love song, this is goodbye.` (`To nie jest piosenka o miłości, to pożegnanie.`)
|
|
#2589 |
|
Rozeznanie
|
chodź ze mną. co z tego, że nie wiemy dokąd. ważne, że razem. i to nie pomaga kiedy mówisz 'nie będzie łatwo' 'zatrzymaj się. nie przegap mnie. poznasz mnie, ja w oczach mam nas' przepraszam, nie umiem być idealna. i choć wiedziała, że nie będzie tak samo jak kiedyś, chciała żeby wrócił. 'jestem bez serca - ktoś widocznie złamał je'
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
matematyczka00 - dziekuje. BananowaDelma - ja rowniez uwielbiam Ciebie cala ;*' kiedyś może nadejść taki czas, że zabraknie kogoś z nas. i dlatego zawsze mnie całuj mocno, jak ostatni raz. ten dziwny splot słów ma wyrażać mej duszy stan. cień na kartce papieru ma mi coś przypominać. nie pamiętam nic. jak przeczekać te chwile? potem łatwiej będzie i zobaczę to jaśniej. może łatwiej będzie żyć. zamykam oczy, chcę już spać. nie spotkam ciebie, nie mam na to szans. niech noc trwa, niech nie wstaje dzień. to koniec, mówię sobie jeszcze raz. to takie banalne - kilka słów bez znaczenia. gdy do mnie mówiłeś wszystko miało zupełnie inny sens. uwierzyłam w Twe słowa, uwierzyłam Twym ustom. nic dziś nie zostało. już nie wierzę, a wciąż mi żal. mogliśmy być tam, gdzie jeszcze nie był nikt. nie dbać o czas, mieć wszystko lub nie mieć nic. teraz ten świat skończyć mógłby się dziś, bo to co bylo w nas, nie przytrafi się już nigdy mi. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2591 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
I przeszedł obok obojętnie , przecież "na pewno już zapomniała" .
Już za późno . Teraz możesz tylko patrzeć na mnie i Twojego kumpla . Ufam mu od kiedy powiedział , że mnie nigdy nie okłamał Naszą miłość mam wypisaną na twarzy . Pewnie pogadałabym o tym z przyjaciółką , gdybym jakąś miała , ale nie mam .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
||
|
|
|
#2592 |
|
Raczkowanie
|
zanużyłam się w miłości do Ciebie, otuliłam się nią szczelnie.
a teraz kiedy wreszcie mogę powiedzieć Ci co tak naprawdę o Tobie myśle, serce mi nie pozwala, dla Ciebie 'fajna dupa' dla mnie najważniejsza osoba na całym świecie. a moją miłość do Ciebie zamknę na klucz w pustym pokoju bez okien, ha z tamtąd sie nie wydostanie. Twoje oczy buntują moje serce, a ono przeciwstawia się rozumowi. możesz im coś powiedzieć ? nie chce żadnego 'i żyli długo i szczęśliwie w zdrowiu i dobrobycie' wystarczyło by tylko 'a on kocha ją i kochać będzie na zawsze.'
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
otojest, grise, caroline060, _mandarynka, z innej bajki, nieliczylamwcalesie, Toogether93, Drift,Kofeina w RedBullach, Paralogiczna,latin,boundl essly, ruda,CukrowaPanna,
poprostuAsiss,Mrs Unfabulous, the_end,CaMa, myCh,CookieCrisp, Wreeednia, latin,nydee, primadonna, Extremalna, ciiri, agattee, absurdalnie, kontrastowa0, xxgroszek07xx, kamisha, patrysiowa_, agrr- najlepsze koty na swiecie. wielkielovee ♥ i wypchajcie sie moja miloscia. nie było mnie trochę, ale teraz chyba jestem<3 ___ niezapomniana, ostatnia noc.
słonce gładzi moje gołe ciało. chciałabym żeby ta chwila trwała wiecznie. wakacyjne przyjaciółki teraz, jutro, i do końca świata. fale miarowo uderzały o brzeg. biały cień półksiężyca mącił idealny błękit.
|
#2594 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
obiecuję poprawę, pani kapitan. ![]() Cytat:
jeeej. < 3Cytat:
cieszę się, jak cholera. < 3Cytat:
miło mi, łośku. < 3o raaju. właśnie spojrzałam na podpis. cieszę się strasznie. Cytat:
![]() & Chocolaaate , deuce , Kofeina w RedBullach , TwojaKokaina - okradłam. . . . . . . . . . . . . . . to był tylko sen... prawda? muszę wiedzieć. jeśli się kiedyś dowiem, kto mnie tak załatwił, będzie gorzko żałował, że nie ograniczył się do wierszyka na dobranoc. ... tak jak kiedyś ja chciałam. dobra. wygrałeś. dłużej już nie wytrzymam.
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-07-27 o 18:18 |
|||||||
|
|
|
#2595 |
|
Przyczajenie
|
Chwila smutku i nostalgii na mapie własnych dróg. Ja mam w sobie duszę kota.
|
|
#2596 |
|
Rozeznanie
|
panna_miodowa ciiri Guziki xD _mandarynka myCh kamisha - uwielbiam was Kamień za chleb - tej zasady nie znała. za uśmiech uśmiech otrzymywać chciała. Lustrem mym, są oczy twe. Bez wątpliwości utkwiłam w nicości. Nicości szarej, podchodzącej pod czerń. Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-27 o 18:27 |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
matematyczka00 - dziękuję bardzo i okradam
![]() RozowaSkeyterka - mój miśku, nie uciekaj stąd! i dziękuję ***
znów powiało chłodem z Twoich ust tak bardzo tego nienawidzę zawsze gdy nie mogę Cię mieć, tak bardzo chcę nie da się tego opisać w jakim jestem nastroju, nie da się opisać złamanego serca dlaczego zawsze potrafię zepsuć to co najpiękniejsze?
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
In the summer days we flew to the sun On melting wings But the seasons changed to fast Leave us all behind Blind W letnie dni lecieliśmy ku słońcu, Na roztapiających się skrzydłach, Lecz pory roku zmieniły się tak szybko, Zostawiając nas za sobą, Ślepymi. Don’t want to lose those days When everything is just a haze I’m dreaming . Nie chcę stracić tych dni kiedy wszystko jest jak mgła. Ja śnię. If you've got love in your sights Watch out, love bites. Jeżeli miłość jest w zasięgu twojego wzroku Uważaj, miłość kąsa. I see reflections in the water Autumn colours, summer's daughter And as as the year is growing older I see winter on my shoulder. Widzę odbicia w wodzie, barwy jesieni, córkę lata, I tak jak rok się starzeje, Widzę zimę na ramieniu. I stand in the haze Watching stormy ripples grow on my own Never knew your needed Till I found myself standing here alone. Stoję we mgle, Obserwując na własną rękę burzowe fale na wodzie, Nigdy nie wiedziałam, że jesteś potrzebny, Dopóki nie zorientowałem się, że stoję tu sama. You mean more to me Than just a pretty face. Znaczysz dla mnie więcej niż tylko ładna buźka. dziękuje
miodek ja cię kocham ♥ Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-07-27 o 18:53 |
|
|
|
#2600 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
+dziękuje bardzo Cytat:
![]() Miłość ustawiła się w kolejce po tym jak ostatnim razem mnie zostawiłeś.
Walczę ze swoją naturą.
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
bo każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą.
+ RozowaSkeyterka - moja kochana <3 dziękuję kocie ![]() ej Klaudia ! zostajesz !! ![]() matematyczkaoo - o kurdę ! nawet ja tam jestem ![]() dziękuję żabko <3 ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-07-27 o 19:03 |
|
|
|
#2602 |
|
Rozeznanie
|
_mandarynka, matematyczka00, panna_miodowa & grise - pochwały od samych najlepszych.
ale mnie zaszczyt kopnął ! dziękuję. ![]() On nie potrzebuje bym wszędzie wypisywała, że Go kocham. Wyczytuje to z moich oczu. Spytaj ją co czuje, gdy z każdą kolejną nocą coraz bardziej płacze po Twoim odejściu. A codziennie rano przynosi mi rogaliki z toffi i swoje pocałunki. 'Miłość jest ślepa - właśnie dlatego ma tak wyczulony zmysł dotyku.'
|
#2603 |
|
Wtajemniczenie
|
kradniej do woli moja Droga.
dziękuję i pojawiaj się częściej. dziękuję Cukiereczku. <3dziękuję niezmierni mi miło, że Ci się podoba. kradnij do woli. dziękuję. ![]() Nie mów mu, że jest zerem. Wśród mężczyzn nie ma zer - zdarzają się połówki z resztą w ciałach obcych kobiet.
Myślałam, że kiedy odejdziesz przestanę istnieć, jednak kiedy w końcu to nastąpiło po prostu pękła bańka w której razem tkwiliśmy. Zaczęłam żyć pełnią życia... Podstawowym zadaniem dobrego rodzica jest być wzorem dla swojego dziecka, rodzic musi dawać dziecku przykład jak powinien zachowywać się człowiek. Cała reszta to tylko dodatek. Opatentowałam przepis na naszą przyjaźń. Każde doświadczenie budzi w nas nowe instynkty, uczucia, emocje, refleksje, zachowania. Kształtuje naszą osobowość, a nawet zmienia charakter. Z perspektywy człowieka, który doświadcza miłości, można przypisać jej albo niesamowicie dobre oblicze, albo niesamowicie złe i nigdy nie wiadomo, czy to którym została określona jest prawdziwe.
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
panna_nieidealna
toogether93 ciiri Martusssia agattee _________________________ ______________ Samotność to obejmowanie kogoś, kogo kochasz. Gdy wiesz, że nigdy więcej nie obejmiesz go znowu. Chwile spędzone z tobą są jak silny wiatr. Szybkie, krótkie i wyrządzające szkody, których naprawianie trwa miesiącami. |
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
dzióbki
![]() Brak chęci i motywacji
na wszystkie "przyziemne" rzeczy... 200 chwil czystego szczęścia i dwie kropelki błękitu nieba i Ty - szczyt marzeń. Przywarli do siebie tak blisko, że zabrakło już miejsca na uczucia. Tylko jedno mam marzenie przeniknąć Twoja dusze do granic możliwości ! Jakby Twoje uczucia do mnie docierały w zwolnionym tempie, a może Ty wcale ich nie wysyłasz? Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-07-27 o 19:48 |
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
BananowaDelma - zabieraj mysia ;-* cieszę się, że komuś się to coś podoba.
![]() . . . . . . . . . . . jedni odbierają sobie życie, drudzy zaś walczą żeby przeżyć.. - po co to robisz?! odbiło Ci do końca?! - robię to bo Go kocham! - myślisz, że przez podcinanie sobie żył on do Ciebie wróci? - nie, nawet tak nie uważam.. ale może kiedyś zrozumie jak mi na nim zależało! kiedyś zrozumie ale wtedy może być za późno. wróć! zatrzymaj się, spójrz! bez Ciebie ona nie istnieje... + wybaczcie, że są takie a nie inne ale natchnęła mnie dzisiejsza rozmowa z koleżanką. właśnie przez takie 'coś' nadeszła mnie chwilowa wena.
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję!
- Chcesz być jej mężem? - Skoro muszę. - Chcesz być jego żoną? - Skoro nalega. <3 Jesteśmy idealni. Mamy dwie pary rąk, nóg, oczu, uszu i jedno serce. <3 Mają po 16 lat, a zachowują się jak para dorosłych kochanków.
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ![]() Niestatek emocjonalny.
Szukam Ciebie - gdzie jesteś?! Szukam kontrastu - dla siebie, egoistycznie. |
|
|
|
#2609 |
|
Rozeznanie
|
Jest za dużo ludzi.
Za dużo ludzi, robiących za dużo problemów. Oto świat, w którym żyjemy, a to ręce, które nam dano; Użyj ich i zacznijmy próbować tworzyć z tego miejsce, gdzie warto żyć. gdzie teraz jesteś, gdy wszystko jakimś cudem poszło źle? Tracę kontrolę z godziny na godzinę. Pamiętam, dawno temu, och, kiedy słońce świeciło, tak i gwiazdy były jasne przez całą noc, i dźwięk Twojego głosu, kiedy trzymałam Cię mocno. Tak dawno temu… Nie składam obietnic, o których wiem, że nigdy ich nie dotrzymam.
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2010-07-27 o 21:08 |
|
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
Pomyśl co będzie ze mną jutro jeśli mnie zostawisz i dopiero podejmij decyzję.! Kiedy zacznę palić będę miała odlot...Ale to tylko chwila, a ciebie bym chciała na zawsze.!! ![]() TwojaKokaina
One for all BananowaDelma Naughty_- gdzie ty się skarbie wybierasz?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

;*

właśnie spojrzałam na podpis.