Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 2011 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-27, 20:39   #1651
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 20

Kaśki takie zadziorne mi się wydają
ale to dobrze, lubię dzieci wygadane

U mnie dziewczynka jak wspomniałam Hania ale co z chłopcem? Nie mam pojęcia żadne mi nie pasuje Hanka jakoś od razu wyszła i chociaż inne też mi się podobają to nie wyobrażam już sobie innego imienia

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 20:39   #1652
Jok3r
Zadomowienie

Dot.: Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 20

Cytat:
Napisane przez emila28101987 Pokaż wiadomość
A od jakiego lekarza dostałaś skierownie? Od gin czy od rodzinnego?
Też jestem ciekawa, bo ogólny lekarz powiedział, że nie może dać na to skierowania, bo to tylko gine jak już, a gine, że to jedyne badania nie refundowane
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 20:42   #1653
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Ja mam Kasie
Wszystkie jakie znam są niegrzeczne, znajomy też dał Kasia córce, mówię do niego, że będzie niegrzeczna i pyskata, a tam było. Teraz mi mówi, że miałam rację

U mnie dziewczynka będzie Basia a jak chłopiec to Tomek
co do Kasiek to sie zgodze...
Wszystkie jakie znam to łobuziary...
swoja droga ładne imie..
Ja nazwałam tak moja siostre

Stary 2010-07-27, 21:00   #1654
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
co do Kasiek to sie zgodze...
Wszystkie jakie znam to łobuziary...
swoja droga ładne imie..
Ja nazwałam tak moja siostre
to dziwne bo ja Kasia jestem i jestem domownikiem. Czy zadziorna jestem? Nie wydaje mi się

U nas jak chłopczyk to będzie Mateusz a dziewczynka właśnie nie wiem TŻ zaproponował Łucja po babci...ale jak poczytałam znaczenie imienia to jakoś nie wiem czy chciałabym

Szukam dobrego weterynarza w Gliwicach, orientujecie się może?

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Też jestem ciekawa, bo ogólny lekarz powiedział, że nie może dać na to skierowania, bo to tylko gine jak już, a gine, że to jedyne badania nie refundowane
mi też u gina powiedzieli że toksoplazmowa jest płatna w 100% więc nie potrzebuje skierowania od gina

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 21:06   #1655
Montii
Zakorzenienie

niestety nie, ja z moją psinką jeżdżę do Bytomia, to na pograniczu Chorzowa już jest

[LEFT]
Stary 2010-07-27, 21:07   #1656
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
to dziwne bo ja Kasia jestem i jestem domownikiem. Czy zadziorna jestem? Nie wydaje mi się

U nas jak chłopczyk to będzie Mateusz a dziewczynka właśnie nie wiem TŻ zaproponował Łucja po babci...ale jak poczytałam znaczenie imienia to jakoś nie wiem czy chciałabym

Szukam dobrego weterynarza w Gliwicach, orientujecie się może?
A jako dziecko jaka byłaś??

A w temacie weta patrzyłaś tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115965

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 21:16   #1657
novia
Raczkowanie

Witam wszystkie nowe mamusie

Trochę mnie tu nie było, długo musiałam nadrabiać co napisałyście.
Ja dzisiaj byłam u lekarza. Po tym jak w zeszłym tygodniu lekarz po usg powiedział mi, że pęcherzyk mam za mały, dziś już potwierdził, że z dzidzią wszystko w porządku. Rośnie, serduszko bije, więc nic tylko się cieszyć.
Ale ja czuję się beznadziejnie- zupełnie nie mam sił... no i do tego mam plamienia, które pomimo branego duphastonu nie zmniejszyły się a wręcz przeciwnie według mnie jest ich więcej Dlatego właśnie na 15 dni dostałam L4 i równo za dwa tygodnie mam zgłosić się i zobaczymy co wtedy. A na razie bezstresowy odpoczynek.

Co do porodu, to ja też zdecydowaną zwolenniczką sn jestem i nie wyobrażam sobie, żebym mogła prosić o cc, ze względu na bóle czy coś. Jak nie będzie żadnych przeciwwskazań to rodzę sn i już

Rany dziewczyny Wam też się tak cera pogorszyła? Ja dawno nie miałam takich problemów z twarzą jak teraz, normalnie jak przy dojrzewaniu
novia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 21:23   #1658
diatoma
Zadomowienie

Dzień dobry!!!
Jestem tu pierwszy raz
Odebrałam dziś wynik bHCG i wynosi 112
Także witam Jutro mam wizytę u lekarza. Myśle że na usg za wcześnie bo to dopiero 3 tydzień się zaczyna. jak myślicie? kiedy miałyście pierwsze USG?
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 21:26   #1659
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

3 tydzień od miesiączki czy od zapłodnienia? ja byłam 4 tyg od miesiączki i ledwo było widać pęcherzyk, bo to bardzo wcześnie było.

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 21:38   #1660
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
A jako dziecko jaka byłaś??

A w temacie weta patrzyłaś tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115965
jako dziecko takie w pieluchach podobno dawałam popalić bo miałam kolki i nigdzie nie chciałam wychodzić a jak już to z mamą za spodniece trzymałam.

Patrzylam tam ale nie znalazłam, napisałam nawet ale narazie zero odpowiedzi.

Co do cery to wysypuje mnie troszkę ale teraz dopiero bo na początku to miałam właśnie twarz czyściutką.

Rety ale się wkurzyłam przy grze, nie wiem jakim cudem komputer tak się uzbroił i przegrałam
ide spać dobranoc

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 21:43   #1661
diatoma
Zadomowienie

3 tydzień od zapłodnienia, ostatnią @ miałam 1 lipca poczekam z 2 tygodnie na usg, nie będę na lekarza naciskać.
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 21:50   #1662
Montii
Zakorzenienie

witam nową mamusię

u mnie z cerą też masakra..eh;/

[LEFT]
Stary 2010-07-27, 21:52   #1663
Black_Angel86
Zadomowienie

Ciążę się liczy od ostatniej miesiączki, więc już masz początek 5 tyg, ale ja też tak myślę, że lepiej poczekać jeszcze ze 2 tyg, i będzie fajnie widać serduszko, ateraz to nie wiadomo czy coś zobaczy

blog

fotografia

Stary 2010-07-27, 22:03   #1664
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Ja dzis koncze 5tydz (liczac od ostaniej @)i bylo widac pecherzyk o wielkosci 4mm,wiec to bardzo wczesna ciązaza dwa tyg mam przyjsc zeby zobaczyc czy dzidzius urosł

A te problemy z cera to moze po tych luteinach i duphastonachsku tki uboczne to tradzik

My dla chlopca imie mamy Piotr a nad dziewczynka sie zastanawiem,Malwinka mi sie podobajestesmy rowniez zwolennikami zwyklych pospolitych imionw domku mamy Weronike,Bartosza i Darie

Dobranoc kochane
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 22:17   #1665
Montii
Zakorzenienie

bardzo ładne imiona

[LEFT]
Stary 2010-07-27, 22:37   #1666
Jok3r
Zadomowienie

No ja z pryszczami problemu w zasadzie nie mam. Co jakiś czas coś mi się tam pokarze, ale po chwili znika. Co do imion to nie mogę się zdecydować, a już z mężem totalnie nie możemy się dogadać
Kurcze chyba mnie chorubsko jakieś dopadło, bo przeleżałam cały dzień w łóżku, teraz mam stan podgorączkowy, katar leje się strumieniami i jakaś taka z d... się czuję. Miałam jutro iść na badania i nic z tego, bo przecież nie dojdę. Pochwaliłam się też, że już mnie brzuch nie boli i jak na złość dzisiaj cały dzień po prostu takie bóle mam i kłujące jajniki, że masakra.

Edytowane przez Jok3r
Czas edycji: 2010-07-27 o 22:43
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 23:05   #1667
emila28101987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
jako dziecko takie w pieluchach podobno dawałam popalić bo miałam kolki i nigdzie nie chciałam wychodzić a jak już to z mamą za spodniece trzymałam.

Patrzylam tam ale nie znalazłam, napisałam nawet ale narazie zero odpowiedzi.

Co do cery to wysypuje mnie troszkę ale teraz dopiero bo na początku to miałam właśnie twarz czyściutką.

Rety ale się wkurzyłam przy grze, nie wiem jakim cudem komputer tak się uzbroił i przegrałam
ide spać dobranoc
Z moją cerą tak samo na początku czyściutka gładziutka, już się cieszyłam, a tu nagle zaczęło coś wyskakiwać..
emila28101987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 00:25   #1668
kellysss
Zakorzenienie

hej...

Dziewczyny a czy Wam tez jest tak zimno...

Mnie co jakis czas łapie napad i mi zimno....
Nie pamieam czy mialam tak przy pierwszej ciąży...
chyba se zmieze tempke....
Mi sie wydaje ze mam nadal podwyzszona....
Jak długo ma sie utrzymywac ta podwyzszona temp...???

No i co do pryszczy to ja mialam zawsze przed @ ze 3 mi wyskakiwały
a teraz tez mam pełno i to takie bolące
Z Alanem tez je mialam ale tylko na poczatku...
Tak po 3 miesiacu poprawila mi sie cera i włosy i
zaczeły mi naprawde szybko rosnac kudełki...

Stary 2010-07-28, 06:14   #1669
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
No ja z pryszczami problemu w zasadzie nie mam. Co jakiś czas coś mi się tam pokarze, ale po chwili znika. Co do imion to nie mogę się zdecydować, a już z mężem totalnie nie możemy się dogadać
Kurcze chyba mnie chorubsko jakieś dopadło, bo przeleżałam cały dzień w łóżku, teraz mam stan podgorączkowy, katar leje się strumieniami i jakaś taka z d... się czuję. Miałam jutro iść na badania i nic z tego, bo przecież nie dojdę. Pochwaliłam się też, że już mnie brzuch nie boli i jak na złość dzisiaj cały dzień po prostu takie bóle mam i kłujące jajniki, że masakra.
Pij dużo herbaty z witaminą C.. piłam bardzoo dużo i postawiła mnie na nogi i wypoczywaj żeby choróbsko dalej się nie rozwijało..

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
hej...

Dziewczyny a czy Wam tez jest tak zimno...

Mnie co jakis czas łapie napad i mi zimno....
Nie pamieam czy mialam tak przy pierwszej ciąży...
chyba se zmieze tempke....
Mi sie wydaje ze mam nadal podwyzszona....
Jak długo ma sie utrzymywac ta podwyzszona temp...???

No i co do pryszczy to ja mialam zawsze przed @ ze 3 mi wyskakiwały
a teraz tez mam pełno i to takie bolące
Z Alanem tez je mialam ale tylko na poczatku...
Tak po 3 miesiacu poprawila mi sie cera i włosy i
zaczeły mi naprawde szybko rosnac kudełki...
ja ostatnio tydzień temu miałam...a skonczyłam 8 tydzień...
włosy mi lecą..masakra...

jezus jak mną mdłości targają ja oszaleje... czuje sie fatalnie nie mogę spać tak mi niedobrze, moj groszek mnie nie oszczędza

[LEFT]
Stary 2010-07-28, 07:15   #1670
brązowiutka
Zadomowienie

GG do brązowiutka

Cytat:
Napisane przez olsza30 Pokaż wiadomość

Ja mam właśnie niedoczynność tarczycy o czym dowiedziałam się w marcu podczas badań rutynowych ( chciałam się ogólnie zbadać przed staraniami o dziecko ) no i wyszło, że mam TSH powyżej normy, czyli niedoczynność, byłam u endo- stwierdził hashimoto, od tamtej pory biore letrox 50 i TSH spadło i jest na dobrym poziomie, tydzień temu byłam w innym mieście większym u specjalisty ( bo ja jestem z takiego małego zad... ) i stwierdził, że on by nie zdiagnozował hashimoto tak od razu, że za mało na to wskazuje, ja miałam robione usg tarczycy i na tej podstawie endo w moim miescie stweirdził ta chorobe- a ten specjalista powiedział, ze nie diagnozuje sie tej choroby na podstawie usg.
Tak czy siak ciągle biore ten hormon na czczo jedną tablettkę.
Z tarczycą to jest tak w ciązy, że jeśli TSH jest nie w normie to tzreba przyjmować leki, które regulują tarczycę i wtedy jest w wszystko w porządku, raz na miesiac trzeba robic badanie TSh i chodzić do endo przez całą ciążę. Nieleczona tarczyca w ciązy może powodować poronienia- tak mnie uczuliła endo.
A ja słyszałam też, że nieleczona tarczyca w ciąży może doprowadzić do zmian w mózgu dziecka - chłopczyk, który się urodził z mamy z niedoczynnością chodzi teraz do specjalnej szkoły. Tak czy tak - ustabilizujemy poziom hormonków i będzie dobrze

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Cytat:
Napisane przez melody_ Pokaż wiadomość
francmal, blackrose, niutka, aja1 , daneb3, Jok3r

widzę, że sporo przegapiłam nowych osób Marta jestem
Witaj Jestem Paula

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Ja chodzę do lekarza prywatnie ale on jest lekarzem również na Rudzie Śląskiej i przyjmuje jako NFZ
ps : co planujesz ze szkołą? ja chcę skonczyć w terminie bez dziekanki oby sie udało )
Ze szkołą to w ogóle ciężka sprawa... Ale wierzę, że damy radę Studiujemy oboje dziennie (teraz już w jednym mieście, na tej samej uczelni) i na pewno któreś z nas wskoczy na zaoczne. To moja pierwsza ciąża - nie chce stracić Dzidzi przez nadmiar stresu, więc to pewnie ja będę tą studiującą zaocznie Jestem dopiero na drugim roku, zmieniłam w dodatku uczelnię, wszystko będzie nowe, bo i stan, w którym się znajduję, i miasto, i ludzie, i uczelnia, i miejsce, w którym będę mieszkać... Cieszę się, że mam oparcie w moim TŻ, bez niego już dawno bym się pochlastała.

Chciałam Cię zapytać o rodziców. Jak przyjęli wieść o ciąży?
Bo jak na dzisiejsze czasy, to jesteśmy może trochę za młode na dzieci, bo studia, brak pracy... Ale mówiąc szczerze jestem zdania, że nigdy nie będzie odpowiedniego momentu na dziecko, bo zawsze będzie coś, np. materialnego, w planach. Skoro jestem w ciąży, to jest to dar od losu i należy się tym cieszyć.
Mój tata się ucieszył. Będzie nas wspierał, jak tylko może. A mama... Mieszkam z nią. Rozpłakała się, spanikowała. Dowiedziała się wczoraj, jako druga po tacie (strona TŻ w ogóle nie wie) i teraz ma do mnie o to żal. Zrobiła taką aferę... Ona krzyczała, ja płakałam, nie potrafiłam się uspokoić. Caly czas bałam się jak to wpłynie na Kruszynkę i powiedziałam jej, że nie życzę sobie takich akcji, bo zdrowie dziecka jest najważniejsze. Jak najszybciej przeprowadzam się na 2 miesiące do TŻ, a potem jedziemy razem na studia. Kocham moją mamę, ale teraz pragnę swojego szczęścia. I nie dam sobie go zniszczyć przez obawy i panikę mojej mamy.

I tym pozytywnym akcentem...
Życzę Mamusiom SPOKOJNEGO dnia

Wybrałam figlarną Sugar Baby!

Edytowane przez brązowiutka
Czas edycji: 2010-07-28 o 07:22
brązowiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 07:32   #1671
Montii
Zakorzenienie

brązowiutka to spotkały Cię troszkę nieprzyjemności a stres nie wskazany
a u mnie rodzice zareagowali dobrze, troche mama marudziła a szkołe ale to chwilkę i jest ok. Co do wieku, zawsze byłam 'do przodu' mój tż jest starszy o 10 lat a znajomi zaczynają się od 25+ mamy własne mieszkanie, stały dochód także jedyny 'problem' z jakim muszę się pogodzić to szkoła, chociaż ja wiem,że dam radę i będę robic wszystko by ją skończyć

[LEFT]
Stary 2010-07-28, 08:28   #1672
Tity
Zakorzenienie

novia dobrze, że dzidziuś jest i ma się dobrze Wypoczywaj tylko, leż. Trzymam kciuki, żeby plamienia minęły Ja też nie chciałabym rodzić przez cc, ale chyba nie będę miała wyjścia, bo niedawno miałam operację oka, poza tym moje serce może ucierpieć przy takim wysiłku jak poród sn. Może to i lepiej. Przynajmniej hemoroidy mi się tak bardzo mocno nie nasilą
A cera też mi się strasznie pogorszyła. Tzn ogólnie jest ładniejsza, ale miejscami mam takie bolesne wypryski i to nawet na szyi i karku, a nigdy nie miałam.

kellyysss mi też ciągle zimno, ale chyba się teraz przeziębiłam po prostu, bo z nosa mi leci i kaszlę. A temp miałam wyższą tak ze 2 tygodnie po terminie @. Potem wróciła do normy.

brązowiutka mama na pewno niedługo oswoi się z myślą, że będzie babcią, a potem zwariuje na punkcie wnusia
Na dziennych studiach faktycznie ciężko mieć dziecko, trzeba z czegoś zrezygnować, ale skoro jedno będzie zostawać z dzidzią w weekend to super. U nas nie ma tak dobrze, bo oboje studiujemy zaocznie i razem jeździmy i nie chciałabym z niczego rezygnować, chociaż się panicznie boję zostawienia dziecka na tyle godzin. Gdyby to były nasze pierwsze studia to na pewno zaczekalibyśmy, aż je skończymy, ale latka nam lecą, zaraz 30-stka stuknie (no jeszcze parę lat ) i tak cały czas coś ważniejszego wypada. Także dobrze się stało, na szczęście są dziadkowie. Problem tylko, że będzie początek semestru. a dziecko takie maleńkie.....no jak je zostawić....
A wczoraj zaczęłam 10 tydzień Jak na razie nic się nie dzieje, żadnych plamień. Nawet nospę przestałam brać. 10 dni byłam na Duphastonie, nie wiem czemu,a teraz znowu na Lutce. W przyszły poniedziałek idę do gina po skierowanie na wszystkie badania...trochę mi się to późno wydaje, no ale jak powiedział to co zrobić.
Miłęgo dnia dziewczyny

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 08:50   #1673
Stysia71
Raczkowanie

Cześć dziewczyneczki Co do imion to ja już od dawna mówiłam, że będę miała Martynkę co do chłopca to nie mam pojęcia,ale z racji tego,że w mojej rodzinie same babeczki się rodzą jestem nastawiona na dziewuszkę Dzisiaj rano nawet jeszcze oczu nie otworzyłam i od razu było mi niedobrze, wyczytałam na necie, że niby woda z cytryną pomaga, trochę pomogła,ale i tak najbardziej pomaga mi pepsi, piję od jakiegoś czasu zamiast kawy rano 0,5l podnosi mi ciśnienie,które mam niskie od razu się poodbija, żołądek zaczyna pracować i lepiej się robi, to taki mój sposób, nie wiem czy to jakoś medycznie uzasadnione, pewnie nie ;p poza tym zauważyłam,że najbardziej mi niedobrze i boli mnie głowa jak jestem w pracy i przed kompem siedzę.

W piątek idę na kolejny panieński, już trzeci w tym "sezonie", znowu się pewnie wynudzę, bo pić nie wolno, szaleć też nie;/

Ja według obliczeń miesiączkowych to mam teraz 8 tydzień, ale ja mam 35dniowe cykle, zapłodnieniowy jakoś 5 tydzień.
Stysia71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 09:30   #1674
deneb3
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Ale ja się wyjątkowo dziś dobrze czuję

zero mdłości jak na razie
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 09:38   #1675
Montii
Zakorzenienie

hej deneb
u mnie mdłości zniknęły, ale mam za to zgagę od 30 min, jak nie urok to ....

[LEFT]
Stary 2010-07-28, 09:39   #1676
Black_Angel86
Zadomowienie

Hej Wyspane? Ja jakoś nie koniecznie ... musiałam wstać rano i odwieźć siuśki do analizy mam nadzieję, że już tam nie ma tych leukocytów, bo jak znów będę zmuszona jeść po 6 malutkich żółciutkich tableteczek na dzień, to mnie chyba coś .... Ah, stresuję się już przed piątkiem... oby wszystko było ok

A ja już po śniadanku, ale najchętniej to bym wróciła do łóżeczka i leżała cały dzień

blog

fotografia

Stary 2010-07-28, 09:42   #1677
Montii
Zakorzenienie

Ja już od parku godzin na nogach, zimno dzisiaj, leże pod kołdrą, blada jestem jak ściana + pełno krostek , włosy straszne , samopoczucie złe.. nie do życia jestem

[LEFT]
Stary 2010-07-28, 09:44   #1678
deneb3
Zadomowienie

ja w pracy siedze
ale zimnawo brr
i pada

najchętniej w kocyk bym się zawinęła i poczytała coś

mam skierowanie na badania krwi standardowe, mocz i cukier
to mam przygotować na następną wizytę

robicie dziewczyny badania na taksoplazmozę?
nie wiem czy zrobić czy nie
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 09:49   #1679
Stysia71
Raczkowanie

Kurczę Wy to już wkręcone w badania itd. a ja nawet nie widziałam jeszcze mojego Maleństwa skierowania na żadne badania też nie mam ani karty ciąży ani nic Do wizyty jeszcze 8 dni...
Stysia71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 09:52   #1680
Montii
Zakorzenienie

ja też nie widziałam mimo że zaczął się 9 tydzień
idę w poniedziałek oddać wyniki badań itp i może coś wspomni o USG

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości