|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
dzień dobry
![]() melduję grzecznie, że od wczoraj spadek 0,7 chyba nie jest źle....zobaczę jak dalej czyli jak do końca tygodnia bedzie czy do połowy przyszlego i wtedy wam opowiem o systemie 2/1 u mnie póki co sie sprawdza więc chyba nie jest zły....miłego dnia wszystkim życze, nie piszcie za dużo zeby można było nadrobić
|
#2402 | |
|
Rozeznanie
|
Witam Dudzinki w ten deszczowy poranek
![]() Zaliczyłam kolejny spadek o 0,4, chyba po wczorajszej nutelli, którą zjadłam![]() Cytat:
, takie miałam odczucia jakieś kilka dni temu, kiedy waga skakała raz w góre raz w dół ( nadmienie bez grzeszków ). Teraz mam wrażenie jakby mój organizm się poddał , ale to tylko moja teoria. . Tym razem będzie inaczej , pamiętaj w grupie siła
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzyj dokladnie wątek, ostatnio byla o tym mowa, zarowno o roznicy pomiedzy skrobia a maka jak i gdzie je kupowac. Bez sensu, że wciaz pyta sie tu o to samo a w ogole nie czyta poprzednich postow. Skrobie mozna kupic w Almie albo sklepie ze zdrowa zywnoscia lub tez w takich dzialach w supermarketach. ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Dzień dobry Dukaneczki
|
|
|
|
|
#2404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() .
|
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
Dziń dybry
![]() Gratuluje wszytkim spadków i sama chciałabym sie pochwalic swoim -0,6 kg w ciagu 2 dni Jedynie co mnie dobija z leksza, to mój brzuch, bo naprawde wygląda okropnie. mimo, że pije pokrzywe ze skrzypem (brałam kiedyś tabletki, ale troche mi szkodziły, więc przerzuciłam się na herbate) to ciągle mam bele zamiast brzucha :/ Ale zaczęłam ćwiczyc mieśnie brzucha, więc moze uda mi sie i cos w tej kwestii poprawić ![]() Buzka
|
#2406 |
|
Zadomowienie
|
Hello kochaniutkie!!!
Dzisiaj zażegnałam zastoj!!! -0,7!!! czyli juz prawie w sumie -11 ![]() ![]() ![]() cudownie![]() Gratuluje Wam spadków i zycze milego dnia
|
#2407 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, cześć i czołem.
U mnie dziś, niestety, wzrościk o 0,2 Czyżby to moje kombinacje z chlebkiem sie mściły? Albo ta czająca się @ "ni do przodu, ni do tyłu"? No nie wiem. Obserwuję nadal. Ale wzrościków oglądać nie lubimy Doczytałam to, co mnie od wczorajszego wieczora ominęło i teraz tak: Cytat:
Cytat:
Gdybym JA miała jej coś poradzić to poradziłabym żeby szybko zmykała na III fazę, utrwaliła to, co utraciła do tej pory (coby nie wróciła za chwilę) i zaczęła się normalnie odżywiać. Natomiast niech zrezygnuje na zawsze z M'cDonalda, batoników, chipsów i innych uwielbianych przez młodzież cudów kulinarnych. No i niech się rusza - jest młoda i powinna uprawiać jakiś port lub chociaż relaksacyjnie jakieś rowery, rolki czy inne joggingi uprawiać. O tak sobie myślę. Cytat:
![]() Natomiast jakieś intensywne treningi na siłowni np. nie są bardzo wskazane ze względu na ilość białka, którą spożywasz i jego wpływ na przyrost mięśni - żeby nie przegiąć po prostu (no i na niespożywanie węgli, które w wysiłku fiz. są potrzebne). Ale jeśli trenujesz siatkówkę to normalne treningi jakie odbywasz zawsze powinny być do przejścia. Tyle wyczytałam ![]() Cytat:
Dlaczego ja takich nie mam...?![]() Gratuluję, kochana i oby tak dalej. [QUOTE=avataris;21022921]Witam Dudzinki w ten deszczowy poranek ![]() Zaliczyłam kolejny spadek o 0,4, chyba po wczorajszej nutelli, którą zjadłam![]() Gratuluję, naprawdę fajny wynik ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Gratulacje
|
|||||
|
|
|
#2408 |
|
Przyczajenie
|
I ja się przywitam ,dzień dobry z zachmurzonej Gdyni
Ja też zaliczyłam spadek 0,3 ! mimo wypitej wczoraj butelki czerwonego wytrawnego wina Wiem,wiem nie powinnam łamać zasad ,obiecuję poprawę A tym które zaliczyły wzrosty powiem tak-złośliwość rzeczy martwych dotyczy też wag,to wyjątkowe złośnice ,nie martwcie się
|
|
|
|
#2409 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Wszystkim
![]() już myślałam że ten system 2/1 na mnie nie działa bo po zastoju i wzroście był spadek o 200 g wczoraj wzrost o 300 g po PP ale dzisiaj aż - 600g po megaśnej porcji galaretki z serkiem homo na słodko i aromatem dzisiaj znowu zaserwuje sobie taki deserek pycha jest co prawda pewnie ten spadek to zasługa zmiany trybu no ale można sobie wkręcić że to przez deser i się nim opychać heheGratki za spadki
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2411 |
|
Rozeznanie
|
Duk duk
witam Dukaneczki, melduję, że nadrobiłam zaległości, i w końcu jestem na bieżąco ![]() u mnie dziś waga bez zmian, ale wczoraj nie było porcelanki więc bez stresu najważniejsze, że nie wzrasta!! !!&*Monia*&!! i Johambina dajecie mi nadzieję, że te 2/1 zadziała i na mnie jak na razie bez wzrostów, ale spadku spektakularnego też nie zaliczyłam... zobaczymy jak to będzie po dzisiejszym PW Myślę, że za 3 dni będę mogła stwierdzić czy cos mi ta zmiana trybu dała ![]() I oczywiście gratuluję spadków wszystkim ![]()
Edytowane przez Ija Czas edycji: 2010-07-30 o 09:31 Powód: literówki |
|
|
|
#2412 | |
|
Raczkowanie
|
witam Dukanki
u mnie piekne slonko swieci az chce sie isc na miasto, w poszukiwaniach pokrzywy, skrobii, slodzika i innych dukanowych produktow. Jaki ja mam dzis dorby humor- moze dlatego ze nie wchodzilam na wage to najlepszy sposob, na jeszcze lepszy humor za jakis czas, jak zanotuje sie spadek powyzej 1-2 kg sweetpinky Dukan pisal nawet o magicznej barierze ze to trzeba przetrwac, twardo trwac na dukanie, robic wsoje i zaprzestac wazenia regularnego. ma to niby jakis wplyw psychiczny. tak jakby zapomniec na chwilke o tym ze jestesmy na diecie, jesc dukanowo przy tym, ale nie sprawiac ze dukan jest calym zyciem. zajac sie czyms i nawet nie bedziemy wiedziec kiedy jak przelamiemy bariere. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
miło..
|
|
|
#2413 |
|
Zadomowienie
|
Czytałaś już, mam nadzieję, że z tym skrzypem to nieprawda i że to dziurawiec plami w zestawieniu ze słońcem? Sorki za zamieszanie, pomyliły mi się ziółka
|
|
|
|
#2414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2415 | |
|
Zadomowienie
|
DUK DUK
nareszcie nadrobilam... uwaga bo zaraz bede odpisywac..... ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
ale moj TŻ potwierdza i mowi do mnie "jak do mnie mowisz stan do mnie plecami" trudno.. chce miec laske w domu to niech cierpi teraz na PW jest lepiej, ale na piaty dzien P czulam juz taki straszny niesmak ze szok! a jezeli chodzi o pocenie, to ja nie zauwazylam roznicy.. polecam preparat ANTIDRAL http://www.aptekaeskulap.pl/antidral...0ml-p-118.html wystarcza naprawde na dlugo. 2razy w tygodniu smaruje sie na noc, rano myje porzadnie pachy i spokoj suchutkie nawet w upal ![]() BRAWO ZA SUPER SPADEK!!!!
|
|
#2416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też kupuje dużo jaj ![]() DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM ![]() U MNIE ZNOWU PADA
|
|
|
|
|
#2417 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() takze polecam takie podejscie. przynajmniej nie ma nudy w moim jadlospisie, a ta monotonia jak dla mnie jest najgorsza. powodzenia i zdrowka dla Synka ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
staram sie jak moge ! ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- blackhardcore 0,5 litra pokrzywy + jedna tableteczka slodzika = pycha napoj
|
|
#2418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie tez wczoraj kusiło... gratki za spadeczek mimo to
|
|
|
|
|
#2419 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Helloooł sekciary
nadrobiłam zaległości i tero sie bede produkować Cytat:
ino dwuwarstwoey czyli biało brązowy Pyszotaaa Cytat:
nie żebym jakieś lesbijskie zapędy miała ale no niezła sztuka z ciebie hahahah Cytat:
znaczy że chyba dobre TŻ jest najlepszym mym wskaźnikiem smaczności potraw hehe ja się dowiem jakie smaczne dopiero w sobotęCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no moze dlatego że orka sie nie chce uwolnić od wczoraj... nie wiem nie wieeem. Boję się że te dwa kilo to juz max moich możliwościwszystkie żegnacie zastoje : a ja je zaczynam!!! juz po 3 dniach! |
||||||||
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki wielkie ![]() Dzisiaj po południu znowu się wezmę za przeglądanie ofert sklepów + czytanie opinii i testów Komputer ma mi służyć przede wszystkim do "codziennego" korzystania (czyli internet, office, filmy itd) (chcę wywalić komputer stacjonarny) + niekoniecznie bardzo skomplikowane projekty graficzne (dlatego uparłam się na większa matrycę). Co do pieniędzy to raczej nie chciałabym wydać więcej niz 3500 zł, bo jak wydam więcej to mi na Dukana zabraknie Jakimś zapalonym graczem nie jestem, ale od czasu do czasu chętnie w coś zagram, więc wolałabym się wtedy nie rozczarować, że jakaś (oczywiście nie jakas superzaawansowana) gra nie pójdzie. iMac'a niestety jest poza moim zasięgiem , a szkoda.A tak poza tematem komputera to u mnie na wadze bez zmian 59,9 kg eeh.
|
|
|
|
|
#2421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
GRATULUJE CZAROWNICA!!!! TAK SIE CIESZE ZE POSZŁO W DÓŁ OBY TAK CODZIENNIE!!!!JA WSTAŁAM, DO 2 WNOCY SIEDZIEDZIAŁAM, ZABIERAM SIE DO MYCIA GARÓW NIE LUBIE TEGO ALE JUZ CZYSTYCH SZTUĆCÓW NIE MAM
|
|
|
|
|
#2422 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Helloooł sekciary
nie żebym jakieś lesbijskie zapędy miała ale no niezła sztuka z ciebie hahahah Cytat:
znaczy że chyba dobre TŻ jest najlepszym mym wskaźnikiem smaczności potraw hehe ja się dowiem jakie smaczne dopiero w sobotęCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no moze dlatego że orka sie nie chce uwolnić od wczoraj... nie wiem nie wieeem. Boję się że te dwa kilo to juz max moich możliwościwszystkie żegnacie zastoje : a ja je zaczynam!!! juz po 3 dniach! |
||||||||
|
|
|
#2423 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
TRZYMAM KCIUKI ZA WAS![]()
|
||
|
|
|
#2424 | |||||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Helloooł sekciary
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||||||||||||||||
|
|
|
#2425 |
|
Zadomowienie
|
cholera jasna... nie widze 81 strony... mialam odpowiedzi do kilku osob i mi wywalilo w kosmos
|
#2426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A skrobię kupiłam w Galerii Krakowskiej w "Kuchni świata" czy coś takiego, tylko trochę droga była bo za 500g 14zl, coś mi się kojarzy, że ktoś kupił taniej ale nie wiem gdzie. sweeney - co do laptopów to mój chłopak sprzedaje i proponuje Ci: http://www.sony.pl/product/vn-e-series/vpceb2s1e-bq HP zdecydowanie odradza ze względu na awaryjność. A tutaj właśnie masz test: http://www.kupujemy-laptopa.pl/ranki...laptopow-2010/ A tak wogóle to witam wszystkie Dukanki z rana U mnie dziś wzrost ok. 0,5kg, niestety nie wiem dokładnie, bo nie mam elektronicznej wagi. Niestety do zrzucenia mam więcej niż mi się wydawało Będąc wczoraj na zakupach poszłam zważyć się na takiej wadze specjalistycznej w aptece i się okazało, że moja waga zaniża o 4 kg Czyli tak jakbym w tej chwili była na początku swojej dietki, bo właśnie ważę tyle ile mi się wydawało że ważę dokładnie 10 dni temu (nigdy jeszcze nie byłam tyle czasu na diecie, bo zawsze się zniechęcałam, a tu proszę )No dobra, troszkę się poużalałam, a teraz muszę Was nadrobić i wymyślić coś do jedzenia na obiadek, bo przedwczoraj wyszło mi tylko 1000 kalorii przez cały dzień ![]() |
|
|
|
|
#2427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
do grafiki ok ale nie wiem co z grami bo nigdy nie grałam Edytowane przez kochak Czas edycji: 2010-07-30 o 09:54 |
|
|
|
|
#2428 |
|
Wtajemniczenie
|
ł jezusicku jakiego żem posta nabazgrała hahahahahaha
|
|
|
|
#2429 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Raczkowanie
|
Dzień bobry wszystkim siostrom i od razu gratuluje tak dobrych spadeczków.
Jak dopiero wstałam, wyspana na maxa, i już po śniadanku i na wadze - 0,7 kg - jeszcze takiego spadku nie miałam ale już za mną dylemat chodzi, czeka mnie wyjazd ze znajomymi na weekend - będziemy opijać mgr, ja nigdy nie piłam więc ich to nie zdziwi, ale obiad w restauracji.... tu będzie problem, co można zamówić w zwykłej restauracji żeby na Dukanie pasowało? tym bardziej, że teraz same proteinki.... normalnie zonk
Księżniczką swojej bajki, królową własnego życia ! --------------------------- I faza - 1,4 kg II faza - 2,4 kg ( licząc z dniem dzisiejszym ) ------------------------ Do celu 4,7 kg dziś spadek o ,5 kg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

o 0,4, chyba po wczorajszej nutelli, którą zjadłam

kurcze stosuję się do zasad, nie grzeszę w ogóle, piję wodę, jem otręby i nic 

58kg 

Czyżby to moje kombinacje z chlebkiem sie mściły? Albo ta czająca się @ "ni do przodu, ni do tyłu"? No nie wiem. Obserwuję nadal. Ale wzrościków oglądać nie lubimy 

klask i:POWODZENIA!!!!! I samych dobrych dni