Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 11:39   #1081
gabisun
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
dziewczyny bywacie czasem na forum babyboom?? Ja tam czasem zajrzę, jak np dziś i jestem wstrząśnięta tragedia, jaka spotkała 1 z tamtejszych forumowiczek, a w gruncie rzeczy jej rodzinę.

dziewczyna ta, też wrześniówka jak my, zginęła tragicznie w wypadku samochodowym, kierował jej mąż...osierociła 2 małych chłopców, miała ok 31 lat masakra po prostu. I ja smiem narzekać na mój los

http://www.tcz.pl/index.php?p=1,47,0...nsowanej-ciazy
ja też się udzielam na tym forum i pamiętam ją miała mieć córeczkę, jak przeczytałam o tym na forum to normalnie łzy same leciały, a człowiek się pierdołami przejmuje

Martucha no to został ci już góra tydzień

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 11:58   #1082
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
na życzenie naked i fem zamieszczam pare fotek, pierwszych czterech kólek tj Musty Transportera Nadii

martucha
... pogratulowac stoickego spokoju... ja pewnie kazalabym sie zawiezc do szpitala :P

p.s. na lozeczku, lezy przewijak turystyczy
cudo wózki mutsy i stokke są bardzo w moim guście niestety kasy brak, a wózek skoro dostałam, to niech będzie

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
Czy wam sie pojawiaja na twarzy takie plamki przypominajace piegi? wlasnie dzis zaobserwowalam u siebie. Nigdy nie mialam piegow aniu nic takiego.

Moja kuzynka poradzila mi aby kupic sobie mleko dla dzidziusia takie sztuczne, na wszelki wypadek. Jaklby np byl problem z karmieniem i zeby wtedy nie biegac po nocy i szukac mleka w sklepie. Czy kupujecie? jezeli tak to jakie?
też myślałam o opakowaniu mleka w proszku na w razie wu, tak dla psychicznego komfortu, że jak "nie dam nagle rady" to mi małe głodne nie będzie ale też nie mam pojęcia jakie
Stary 2010-08-01, 12:06   #1083
martucha84
Zakorzenienie

mszu super wozek a spokoj bedzie mowie ci nawet niezdajesz sobie z tego sprawy sam przyjdzie

waniliaania nie kupuje bo jak bede miala to latwo sie "poddam sie" mysle ze otworze sobie szybciej furtke.. cale karmienie itd jest bardzo trudne ale mysle ze jak bedziemy sie pozytywnie nastawiac i uparcie dazyc do celu to damy rade.. ja sie boje ze jak cos mi nie bedzie szlo to jak bede miala sztuczne melko (wrazie wu) w domu to go zrobie.. a potem znowu i znowu.. wole sie w tym przypadku akurat niezabezpieczac.. ostatecnzie tesco jest calodobowe..

fem wow a gdzie kupilas 100x70? bo to by bylo najlepsze rozwiazanie chyba znalazlam na allegro

gabisun tydzien.. moj maz mowi ze 6 ale ja mysle ze do 13 damy rade 6 mam wizyte u lekarza i chyba z tego wszystkiego wezme sobie torbe coby jakby mnie zbadal i kazal jechac do szpitala

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-08-01 o 12:08
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 12:14   #1084
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
Moja kuzynka poradzila mi aby kupic sobie mleko dla dzidziusia takie sztuczne, na wszelki wypadek. Jaklby np byl problem z karmieniem i zeby wtedy nie biegac po nocy i szukac mleka w sklepie. Czy kupujecie? jezeli tak to jakie?
u nas mleko w proszku jest obowiązkowe... wymagają w szpitalu - niby na wszelki wypadek, ale wymagają...
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 12:15   #1085
fem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
fem wow a gdzie kupilas 100x70? bo to by bylo najlepsze rozwiazanie chyba znalazlam na allegro
na allegro... już wstawiam linka: http://allegro.pl/listing.php/search...3110&country=1
tyle tylko że ja kupiłam 6 elementową pościel, a z tego co widzę nie mają jej w tej chwili na aukcji

KUBUŚ 5.09.10
już prawie 4 latka...
http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png

MILENKA 12.08.14
już tydzień za nami...
http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png
fem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 12:17   #1086
cellaris
Rozeznanie

Hej dziewuszki ale u mnie dzisiaj duszno,ale upału nie ma więc jestem happy

Majka dzięki za link do mustelli, jutro ją zamówię bo widzę,ze ma fajne opinie i od pierwszego dnia porodu można jej używać.

Tifio moja mała po kilku dniach maxymalnego adhd dzisiaj siedzi cichutko w brzuszku, czasem tylko leciutko puknie,albo się przeciągnie delikatnie, aż mnie czasem stresy nachodzą bo taka spokojna.

Ray zdjęcia super, czyt. ty super wygladasz aż ci zazdroszczę tego wypoczynku, my z tż i małą wybieramy się dopiero nad morze w maju

angelikaw oj skąd ja to znam, moja mama też mi o tych pieluszkach tetrowych smęci, ja stwierdziłam,że jak do pampersa jeszcze tetrę dorzucę to mała chyba już szpagat zrobi, tak więc wiem co czujesz

martucha brawa dla tż-ta i dla ciebie za opanowanie, ja to bym już pewnie w szpitalu była

mszu wóz dla Nadii super

waniliaanina ja nie kupuję mleka sztucznego póki co. W razie gdyby zaraz obok domku i szpitala mam całodobowe Tesco i dwie apteki więc tż poleci,a z drugiej strony myślę ze w szpitalu w razie czego jest mleko więc nie pozwolą mi zagłodzić małej

A mnie od kilku dni taka zgaga nawiedza, cokolwiek zjem to muszę popić kilkoma łykami zimnego mleka, nigdy w zyciu nie miałam zgagi
Stary 2010-08-01, 12:17   #1087
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fem Pokaż wiadomość
na allegro... już wstawiam linka: http://allegro.pl/listing.php/search...3110&country=1
tyle tylko że ja kupiłam 6 elementową pościel, a z tego co widzę nie mają jej w tej chwili na aukcji
no wlasnie widzialam
ja znalazlam jeszcze dwa komplety wlansie 6 el
http://allegro.pl/item1161191044_pos...mplet_hit.html

http://allegro.pl/item1167091489_6_c..._promocja.html
Stary 2010-08-01, 12:26   #1088
fem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
te owieczki są przecudowne

KUBUŚ 5.09.10
już prawie 4 latka...

MILENKA 12.08.14
już tydzień za nami...
Stary 2010-08-01, 12:31   #1089
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cellaris Pokaż wiadomość
angelikaw oj skąd ja to znam, moja mama też mi o tych pieluszkach tetrowych smęci, ja stwierdziłam,że jak do pampersa jeszcze tetrę dorzucę to mała chyba już szpagat zrobi, tak więc wiem co czujesz
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 12:37   #1090
Zuziczka
Rozeznanie

Martucha- to mialas przezycia, uff Wazne, ze mezus stanal na wysokosci zadania, no i ty tez! Bedzie dobrze i tez mysle, ze jak czas nadejdzie, to spokoj mnie ogarnie.

Mszu- super wozeczek. Z drugiej strony przypomnialas mi, ze nie kupilam torby do wozka Chcialam kupic ta co Pomi i chyba pora to zrobic.

Co do reportazy, artykulow czy reklam o chorych dzieciach itd. - staram sie nie ogladac. Za to ciagle trafiam na ksiazki o tej tematyce i nawet bym wam polecila, ale dopiero jak wszystki urodzimy, bo w sumie dobre byly tyle ze nie dla ciezarnych.

Moj TZ wrocil z imprezki o 4 rano, oczywiscie sie musialam znerwic, bo sie budzilam na siku w nocy i go ciagle nie bylo. A od 7ej panowie od malowania elewacji czyscili nam balkon papierem sciernym przez godzine. Szalenstwo. Nie wiedzialam czy ich pozalowac i zrobic im kawe czy skrzyczec.

Aleksander Andrzej konczy dzis 32tydzien a w srode mamy USG prenatalne oceniajace morfologie plodu (co prawda prywatnie, bo na NFZ nie ma limitow) ale i tak sie ciesze, bo tanio znalazlam.
Stary 2010-08-01, 12:40   #1091
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cellaris Pokaż wiadomość
martucha brawa dla tż-ta i dla ciebie za opanowanie, ja to bym już pewnie w szpitalu była
A mnie od kilku dni taka zgaga nawiedza, cokolwiek zjem to muszę popić kilkoma łykami zimnego mleka, nigdy w zyciu nie miałam zgagi
wspolczuje zgagi.. ale to znak ze malenstwo jest wysoko czyli jest wsyztko ok nic tylko sie cieszyc hahahah wiem wiem marna wizja ale jednak
ja tez chcialam jechac to nie tak ze nie tylko pamietam co polozna mowila.. ze nawet jak sa czesto ale sa nieregularne to mamy niejechac bo to falstart no i jak weszlam do wanny to wszystko sie zaczelo wydluzac tzn przerwy a skurcze byly lzejsze wiec nie bylo powodu ale sama nie wiem skad w nas taki spokoj chociaz jak jeszcze maz spal a mnie tak zaczynalo bolec to naszla mnie mysl - o nie jeszcze nie prosze no ale trzeba sie z losem pogodzic a oddychanie samo wskakuje automatycznie serio dzialasz jak maszyna

Cytat:
Napisane przez fem Pokaż wiadomość
te owieczki są przecudowne
tez sie w nich zakochalam sa cudne

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuziczka Pokaż wiadomość
Martucha- to mialas przezycia, uff Wazne, ze mezus stanal na wysokosci zadania, no i ty tez! Bedzie dobrze i tez mysle, ze jak czas nadejdzie, to spokoj mnie ogarnie.

Aleksander Andrzej konczy dzis 32tydzien a w srode mamy USG prenatalne oceniajace morfologie plodu (co prawda prywatnie, bo na NFZ nie ma limitow) ale i tak sie ciesze, bo tanio znalazlam.
daj znac po badaniach co i jak no i gratuluje 32 tyg
napewno ogarnie cie spokoj wszystkie nas ogarnie tego sie nie da wytlumaczyc samo tak sie dzieje i naprawde teraz jestem pewna damy rade
Stary 2010-08-01, 12:45   #1092
NIKaP-n
BAN stały

martucha ja czekam na Wasz start z utęsknieniem, bo wtedy mi tez będzie bliżej Masz rację, jak przychodzi co do czego, to tylko się myśli jak zapewnić dzidzi największy komfort (bezpieczeństwo?), taki instynkt się włącza. Też mamy jeden masakra wieczór za sobą i właściwie nie myślisz o sobie, tylko o dziecku

mszu zaje.... wózek

waniliaania ja tez mam pełno maleńkich plamek, ale na szyi i byłam w szoku, bo mi się baaardzo piegi podobają i moja mamcia ma zawsze do słońca. Ostatnio mówiłam, że tak Jej zazdroszczę, a ja patrzę a na szyi full maleńkich. Używam kremu z filtrem 50, moim zdaniem to nie ostuda, bo wygląda zupełnie inaczej. Przede wszystkim nie są symetryczne i są maleńkie, jak piegi takie rozrzucone gdzieniegdzie.

Zuzi a to nie są tzw przepływy jakieś tam? to badanie? Ja miałam to robione w szpitalu. Co do kawki to pewnie się już z bejbikami umówimy ;D bo ja już ostatnio bezsilna prawie ;D
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 12:54   #1093
dash
Raczkowanie

Witam w niedzielne południe jest pięknie, słonecznie i zaraz po obiadku lecimy na spacerek Dziewczyny dzisiaj mam już 33 tc ale ten czas leci, już niedługo...
martucha trzymam kciuki za Ciebie, bo to już niedługo!!!
mszu super zakupy! My też już mamy wózek, fajne uczucie mieć już taki "duży" zakup
majka super, że masz już wózeczek!!!
Lecę na obiadek buziaki dziewczyny!!!!!!!!!

Edytowane przez dash
Czas edycji: 2010-08-01 o 12:56
dash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 13:03   #1094
Zuziczka
Rozeznanie

Moni- to chyba te przeplywy sie bada- przez lozysko i w ciele Malucha -serducho itd. Tak mi sie wydaje.

Martucha- dam znac na pewno co i jak. Komu mam mowic jak nie wam. Moja kumpela ostatnio na slowo -łożysko- prawie nie zemdlala to co ja jej bede o ciazy gadac

Szkoda tylko, ze nie bede wiedziec co i jak z tym moim rozwarciem, wizyte u swego gina mam dopiero 16tego, bo gosciu ma urlop. A wiem, ze niektore z nas w razie takich problemow maja wizyty nawet co tydzien.
Chyba,ze sie gdzies umowie na NFZ. Jak ostatnio sobie podliczylam koszty moich wizyt w ciazy i badan, to ufff
Stary 2010-08-01, 13:13   #1095
falbala
Raczkowanie

mszu- mysle, ze jest i to duza, bo ja mam termin na 9 wrzesnia.. teraz w polowie sierpnia mam isc umowic sie na cesarke, to podam dokładnie od kiedy tam bede ale musze przyznac, ze ,mam niezłego pietra i jak tylko o tym wrzystkim pomysle, to od razu trzese kuprem wrrrr..

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

wszystkim sorry za byka
falbala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 13:28   #1096
martucha84
Zakorzenienie

NIKa to co nic nie gadasz... w dupsko chcesz? bynajmniej ja niebylabym taka zdziwona w stylu o nie to juz czyli ty tez juz po przepowiadajacych czyli... to ja czekam az Ty otworzysz sezona na zbiory no i pieknie to napisalas pod swiadomie robi sie tak zeby malenstwo bylo ochronione

dash dziekuje, zycze smacznego no i przyjemnego spacerku

Zuziczka hahaha to niezla kolezanka ale od tego masz nas mozesz tu pisac wsyztko o przeplywach lozyskach itd

falbala dasz rade nie ma co wszytkie damy
Stary 2010-08-01, 13:38   #1097
falbala
Raczkowanie

dzieki dziewczyny z Wami to jakos lzej na duchu!!
falbala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 14:17   #1098
NIKaP-n
BAN stały

martucha pisałam o skurczach, na końcu usnęłam na siłę ale ja nie wiem, czy to te przepowiadające, bo przy Was (chodzących do szkoły rodzenia) to ja się taka zielona czuję, że szok W kążdym razie było tak jak piszesz: napinający się brzuch i skurcze co jakiś czas, kłucie w środku.
ja czekam caly czas na ten mocny akcent ( to jedno ukłucie, po którym niby po miesiącu się rodzi ) ale pewnie urodzimy przed tym ;D
No taki instynkt się rodzi, że szok. Zawsze się bałam, czy aby na pewno go doświadczę. A już bym za młodego życie oddała...
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 14:30   #1099
tifio
Rozeznanie

Dziękuję Wam za wszystkie pomysły na prezenty

Radziłyście, aby zapytała rodziców - już wcześniej pisałam, że wpadłam na ten pomysł, ale niestety nic się nie dowiedziałam...

Ray, chyba coś Ci się pomyliło z tym wylewem wieloryba, bo nigdzie tak owego nie widzę Jest tylko śliczna kobieta w stanie błogosławionym

Zuziczka, dostała już ode mnie złotko (nie łańcuszek, a bransoletkę) i album do zdjęć. Niestety mam małe pole do popisu, bo mają strasznie małe mieszkanie i nie bardzo mogę szaleć z zabawkami czy chociażby z kalendarzem czy czymś podobnym, bo brak ściany, aby go zawiesić

martucha84, niezłą nockę Ci synek zafundował, trzymaj się dzielnie, bo to już niedługo

mszu, gratuluję udanych zakupów

waniliaania2009, ja mam pełno popękanych naczynek na dekolcie ale żadne piegi na twarzy mi się nie pojawiły. Mleka nie kupuję, bo dla mnie to bez sensu jak będzie stało i kusiło, gdy z karmieniem nie będzie zbytnio szło...

cellaris,
moja szwagierka zakładała swojej córeczce tetrę na pampersa, ale tylko na noc. Z dziewczynkami tak to już jest, że mają większe kłopoty z bioderkami Na szczęście po pierwszym usg już przestała ją pieluszkować, bo wszystko było ok i niepotrzebne były żadne rehabilitacje itp., więc może warto chociaż jakiś czas?

Lecę na 50-te urodzinki mojej kochanej cioci, pewnie dopiero jutro do Was zajrzę, więc miłego niedzielnego popołudnia chudzinki

tifio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:22   #1100
fem
Raczkowanie

co taka cisza nastała...

KUBUŚ 5.09.10
już prawie 4 latka...

MILENKA 12.08.14
już tydzień za nami...
Stary 2010-08-01, 15:30   #1101
ania13.03
Zadomowienie

naked21 sliczny brzuszek, jeden z moich ulubionych
fem rewelacyjna wyprawka
Ray sliczna mamusia, zgrabny brzuszek i bardzo fajna sesja
mszu swietny wozek bardzo nowoczesny i zupelnie w moim guscie
martucha84 szykuj sie kochana, trzymamy kciuki i czekamy na bierwszego bobaska na naszym watku
waniliaania2009 mi niestety strasznie popekaly naczynka na twarzy. Musze teraz nakladac podwojna wartswe korektora, zeby wygladac jak czlowiek
A ja wklejam kilka nowych rzeczy dla mojej Gabi. Zakupy dla mnie nie sprawialy mi chyba nigdy takiej przyjemnosci jak zakupy dla niej
Ps. przepraszam za fatalna jakosc zdjec, na zywo rzeczy wygladaja o niebo lepiej

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2010-08-01 o 15:32
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:08   #1102
elenka1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
na życzenie naked i fem zamieszczam pare fotek, pierwszych czterech kólek tj Musty Transportera Nadii

martucha... pogratulowac stoickego spokoju... ja pewnie kazalabym sie zawiezc do szpitala :P

p.s. na lozeczku, lezy przewijak turystyczy
mszu świetny wózek, mój faworyt jak narazie a zdjecia mnie utwierdziły, gdzie kupiłaś na allegro??? czy w sklepie i jaka cena? jesli moge skromnie zapytać? aa i napisz mi dokładna nazwę bo oglądam na allegro i niektóre maxi cosi maja wieksze koła z przodu z tego co zaobserwowałam

martucha to czekamy z niecierpliwością... podziwiam za spokój, bo ja to nie wiem co bym robila

ania13.03 suuuper kompleciki różowy i biały (te misiowate) naprawde extra

tifio baw się dobrze na urodzinkach

a ciekawe jak tam weselne dziewczyny do której dotrwały???

wanilianaa ja plamek naszczescie nie zauwazyłam, ale cera straszna, zanieczyszczona, marze o mikrodermabrazji ale to juz po, o ile znajdę czas

ja dzis bylam na malej wycieczce, i obiadku z mężem
aaa co do historii cięzarnej to tragedia jakaś straszna, az dostałam gęsiej skórki

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:10   #1103
fem
Raczkowanie

ania13.03 prześliczne ciuszki... zakochałam się w tych dresikach różowych z uszkami i stópkami sweet

KUBUŚ 5.09.10
już prawie 4 latka...

MILENKA 12.08.14
już tydzień za nami...
Stary 2010-08-01, 16:16   #1104
ania13.03
Zadomowienie

Dzieki dziewczyny Wlasnie doczytalam o tej ciezarnej kobiecie, ktora zginela w wypadku Tak strasznie jest mi zal jej i jej aniolka, a takze jej rodziny. Zycie jest tak kruche i nieprzewidywalne

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:22   #1105
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Ale mi opornie idzie pisanie tej pracy Na zewnątrz piękne słońce a ja siedze przy komputerniku, Jutro o 15-stej mam USG i już się doczekać nie mogę A po wizycie jedziemy do rodziców do Opoczna na 2 może 3 dni zobaczymy ile wytrzymamy

Aha dorwałam jakiegoś faceta i wniósł mi tą komodę z uta TZ jakoś dał rade skręcić

i jeszcze jedno byłam dziś z tz W tESCO I PODESZŁAM DO KASY UPRZYWILEJOWANEJ JA Z BRZUSZKIEM TZ O KULACH i jakiś koleś dopiero zaczął wypakowywać swoje rzeczy a miał ich pełny wózek to j mu mówię że mam kilka rzeczy i jestem w kasie dla kobiet w ciąży i stanęłam przed nim nie odezwał się ani słowem wrzucał te dwa makarony do kosza i sfochowany poszedł do innej kasy A ja w śmiech. Z dnia na dzień coraz lepiej
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:33   #1106
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
naked21 sliczny brzuszek, jeden z moich ulubionych
A ja wklejam kilka nowych rzeczy dla mojej Gabi. Zakupy dla mnie nie sprawialy mi chyba nigdy takiej przyjemnosci jak zakupy dla niej
Ps. przepraszam za fatalna jakosc zdjec, na zywo rzeczy wygladaja o niebo lepiej
ojej

a ciuszki boskie!

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Ale mi opornie idzie pisanie tej pracy Na zewnątrz piękne słońce a ja siedze przy komputerniku, Jutro o 15-stej mam USG i już się doczekać nie mogę A po wizycie jedziemy do rodziców do Opoczna na 2 może 3 dni zobaczymy ile wytrzymamy

Aha dorwałam jakiegoś faceta i wniósł mi tą komodę z uta TZ jakoś dał rade skręcić

i jeszcze jedno byłam dziś z tz W tESCO I PODESZŁAM DO KASY UPRZYWILEJOWANEJ JA Z BRZUSZKIEM TZ O KULACH i jakiś koleś dopiero zaczął wypakowywać swoje rzeczy a miał ich pełny wózek to j mu mówię że mam kilka rzeczy i jestem w kasie dla kobiet w ciąży i stanęłam przed nim nie odezwał się ani słowem wrzucał te dwa makarony do kosza i sfochowany poszedł do innej kasy A ja w śmiech. Z dnia na dzień coraz lepiej
mi nie idzie wcale pisanie pracy, leń śmierdzący mną zawładnął, mam tylko nadzieję, że Filipek nie odziedziczy po mnie tej wady

a co do kolejek w sklepach... ja tam stoję, nie pcham się, jeszcze jakoś daję radę, jak mam oglądać te oburzone miny, czy nie daj Boże wysłuchiwać głupich tekstów, to dla świętego spokoju grzecznie czekam jeszcze nigdy nikomu nie wpadło do głowy żeby mnie przepuścić
Stary 2010-08-01, 16:35   #1107
Lisica1
Zadomowienie

dziewczynki mozecie mi podac jakie ciuszki kupujecie i w jakich rozmiarach i ilosciach...wiem ze kiedys taka lista byla ale nie moge jej znalezc..za duzo stron do ogladania..a wiadomo jak wizaz chodzi
Stary 2010-08-01, 17:07   #1108
ycnan
Zadomowienie

Bry kobietki.
Byliśmy dziś na obiadku u rodziców i ledwie do domu doszłam Tak mi brzuch stwardniał i bolał jak cholera A spacerek 20-30 minut... Eh... Jak dociągnę do września to będzie dobrze
Przy okazji, po tygodniu brania nospy 3x1 brzuch nadal mi się napina. Np jak wstaję z krzesła A powinno chyba minąć, nie?
Wy babeczki bierzecie nospę zwykłą czy forte? Bo może tą mocniejszą powinnam spróbować?

Ray,
jaki tam wielorybek. Cudnie wyglądasz

mszu,
wózek bardzo ładny martucha84, no no no, to już wiemy, która z Was (z terminem na sierpień) pójdzie na pierwszy ogień
Podziwiam za opanowanie Nie wiem, czy ja bym taka spokojna była...

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
ja czekam caly czas na ten mocny akcent ( to jedno ukłucie, po którym niby po miesiącu się rodzi ) ale pewnie urodzimy przed tym ;D
Jaki znowu "mocny akcent"? Pierwsze słyszę...

ania13.03, bardzo ładne ubranka

IlonaN2, fajnie, że znalazłaś chętnego na wniesienie komody
A co do kolejki - standard ...niestety. Ja tam się nawet nie proszę w kolejkach, zawsze patrzę gdzie najszybciej "idzie" i tam staję Choć ostatnio coś kiepsko znoszę spacerki i możliwe, że niebawem będę musiała się wpychać przed ludzi bo nie dam rady wystać.
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:33   #1109
aaannnnnnaaa
Raczkowanie

wanilianaa ja nie dość, że dostałam piegów na kościach policzkowych to mam nad górną wargą wspomnianą ostudę i bez podkładu wyglądam jak z wąsikiem Także zero słonka i filtry 50, tak wygląda moje lato, a ja na tle rodzinki jestem jak córka młynarza
Lisica1 moge Ci przesłać na maila ściągnięty plik pdf z wyprawką, bo link, który chciałam tu wkleić nie działa..Może sama znajdziesz pod hasłem: wyprawka e- kubraczek

Ale dziś naszło mnie na leczo! Zjeździłam supermarkety w poszukiwaniu cukini, a kiedy już zrobiłam cały gar ochota gdzieś prysła..ehh

Edytowane przez aaannnnnnaaa
Czas edycji: 2010-08-01 o 17:37
aaannnnnnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:49   #1110
ninaad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Szczęśliwa Pokaż wiadomość
Ja lubię jak coś się dzieje, lubię być potrzebna i aktywna. Za dwa miesiące będzie tyle roboty, że nie będzie czasu myśleć o nudzie.
A kobietki, które są na zwolnieniu od początku bo musiały leżeć to co innego. Jak lekarz każe i nie ma wyjścia to jest inne podejście bo walczymy o nasze maleństwa i wiemy że trzeba (leżała w pierwszej utraconej ciąży).
A jak idziesz na zwolnienie z rozsądku (bo 8 miesiąc, bo mąż i rodzice marudzą, bo kręgosłup nawala i lekarz namawia) ale nie masz ochoty jeszcze bo się zazwyczaj dobrze się czujesz i masz powera to jest inaczej.
no ja to samo mogłabym powiedzieć

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
z innej beczki: dziewczyny, Wy pierzecie pokrycia NOWYCH wózków

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
a co do kolejek w sklepach... ja tam stoję, nie pcham się, jeszcze jakoś daję radę, jak mam oglądać te oburzone miny, czy nie daj Boże wysłuchiwać głupich tekstów, to dla świętego spokoju grzecznie czekam jeszcze nigdy nikomu nie wpadło do głowy żeby mnie przepuścić
a nas dzisiaj kasjerka w Makro poprosiła do pustej kasy dla klientów ze złotą kartą (chociaż takiej nie mamy)- miło i przynajmniej nie musieliśmy stać w gigantycznej kolejce
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości