Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 15:37   #3391
evaventt
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

Cytat:
Napisane przez Kontatto Estremo Pokaż wiadomość
Tak to czemu monitoring był sprawdzony dopiero po 9 dniach jak Rutkowski sie zajoł sprawą?? policja nic przez te 9 dni nie zrobiła nawet nagran sie im nie chcialo sprawdzic przestan pierniczyc farmazony
monitoring o którym Rutkowski mówił i robił mega sensację guzik wniósł do sprawy, Rutkowski robi szum a o niczym nie ma pojęcia
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:37   #3392
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro było ja stac na drinka za 40-50 zł to tym bardziej na taxi powinna miec. Mówicie ze policja działa jakos nie chce mi sie w to wiezyc za bardzo sprawa jest olewana , niby mozliwe porwanie na pasach koło stacji benzynowej?? na stacjach sa kamery kurde to dlaczego nie maja jeszcze przesłuchanych swiadków pewnie nawet kamer z nagraniem nie sprawdzili załosne to jest wszystko zeby nie Rutkowski to policja juz by wcale nic nie robiła zyjemy w zacofanym kraju
Ale policja pewnie działa, tylko nie chcą nagłaśniać sprawy! Bo podejrzany myśli, że ciągle szukają, a policja ma już coś na niego, na filmie X w miejscu Y, który nie został opublikowany w necie Janusz napisał, że świadkowie zostali przesłuchani, może policja coś na sprawcę już ma! Nie wiadomo w sumie na 100 % czy Ręcznik został namierzony?

P.S. Ręcznik kojarzy mi się z ręcznikiem z "South Park" "Chcesz zajarać?"

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:37   #3393
Ivy123
Zadomowienie

Jej przykład jest idealnym potwierdzeniem na tzw. ''syndrom białej zaginionej kobiety''.Szczęście w nieszczęściu, że jest młodą, ładną blondynką, być może dzięki temu się odnajdzie.Nie zrozumcie mnie źle, ale takiego szumu wokół zaginionej osoby jeszcze nie widziałam, a na stronie zaginieni.pl jest ponad 1000 osób.

http://en.wikipedia.org/wiki/Missing...woman_syndrome

Oczywiście mam nadzieję, że się znajdzie cała i zdrowa.
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:38   #3394
aiden 4666666666
Przyczajenie

Tak to czemu monitoring był sprawdzony dopiero po 9 dniach jak Rutkowski sie zajoł sprawą?? policja nic przez te 9 dni nie zrobiła nawet nagran sie im nie chcialo sprawdzic przestan pierniczyc farmazony

Powiedz mi ile Ty masz lat... bo widze , ze zyjesz plotkami z gazet chlopaku. Policja juz wczesniej miala te monitoringi. poprostu nie ujawniali tego. Mieli od razu dzwonic do tvn24 i mowic sluchajcie !! mamy monitoring z bacowki !! jestesmy super prawda ?? ;]]
aiden 4666666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:41   #3395
lolita_20
Raczkowanie

Ja może napiszę tak trochę z innej beczki ale szkoda mi tak trochę tej przyjaciółki Iwony Adrii... Bo tak sobie szperałam na innych forach na trójmieście itp. byłam ciekawa co ludzie piszą... I jest tam pełno oskarżeń pod adresem Adrii typu " Adria przyznaj się wiemy że to zrobiłaś" " pewnie zabiłaś własną przyjaciółkę" " na 100% masz coś z tym wspólnego", " hipokrytka a nie przyjaciółka skrzywdziłaś Iwonę" itp.. nie wiem jaka jest prawda ale w sumie jeśli się okażę że dziewczyna nie ma nic wspólnego z tym co się stało to może jej się odbić na psychice, myślę że ona też siedzi na necie przegląda fora, bo pewnie interesuje się sprawą i czyta te wszystkie rzeczy pod adresem swojej osoby, Nie wiem jaka ona jest nie znam jej, ale na pewno nie jest miło wysłuchiwać takich rzeczy na swój temat..

Co do taksówki to powrót w nocy albo późną porą kosztuje ok 30 zł z Sopotu na Przymorze.... ale to też zależy od tego jak sobie ugadasz z taksówkarzem.. Moja koleżanka kiedyś się zapytała ile byśmy zapłaciły za przejazd z Sopotu na Żabiankę i Przymorze a kolo że 30 zł i żeby nas nie oszukać nie włączy taksometru tylko jak się tak umówiliśmy to tyle zapłacimy żeby nie wyszło na niekorzyść dla nas... Można też wracać kolejką o 3 już kolejki jakieś jeżdżą...
lolita_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:41   #3396
cremova
Zasiedzenie

Ze policja nie informuje o swoich dzialaniach na forum publicznym to nie znaczy ze nic nie robi.. najlepiej jest oczerniac policje w tym kraju, bo policja to samo zlooo, a jak cos sie komus stanie to policja juz jest w porzadku i na nia kazdy liczy

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:42   #3397
Kontatto Estremo
Raczkowanie

Czy prezydent za kazdą zaginiana osobe płaci nagrode w wysokosci 20 tys za pomoc w odnalezieniu?czy to jakas rodzina jest ? czemu jednych traktuje sie lepiej drugich gorzej chodzi mi o zaginionych
Kontatto Estremo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:44   #3398
evaventt
BAN stały

to co wiemy to jest 10 proc. z przecieku durnych dziennikarzyn z tego co robi policja, mam ojca policjanta od 30 lat w tym pracuje, i nogi by z tyłka powyrywał gdyby jakiś dziennikarz napisał co robią , nad czym pracują, w trakcie nie zakończonego śledztwa, ale najlepiej pisać że policja nic nie robi i siedzi pije kawkę jak się zielonego pojęcia nie ma to może lepiej nie mówić wcale
Stary 2010-08-01, 15:44   #3399
malarybka16
Raczkowanie

niektórzy z Was robia sie juz po prostu smieszni. nagle koles z ręcznikiem w waszym mniemaniu niema przy sobie ręcznika tylko t-shirt. no to macie problem chyba ze wzrotkiem.
btw,nawet jakby to byla bluzka to co z tego?
nie bawcie się w detektywów robiac sensacje ,bo to bezsensu. i nie miejcie pretensji do policji,bo moze wlasnie dziala i to ostro tylko dla dobra sprawy nic nie mówi. dla niektórych tutaj to chyba taka sensacja na zywo,bo macie jakies pretensje do osob zajmujacych sie tym,niedlugo bedziecie sie sadzic,ze nikt was nie informuje co dalej,bo przeciez macie do tego prawo...naprawde jak hieny sie zachowuja niektorzy i tylko czekaja az sie będzie cos dziac.

i odrazu podkreslam nie mam na celu kogos obrazac i do ktorych osob jest post to moze niech same się zorientuja a Ci co nie czekaja tylko na "niusy" wiedzą,że nie trafiam do nich
malarybka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:45   #3400
aiden 4666666666
Przyczajenie

Karnowski robie popisowke bo media o tym hucza i nie moze byc tak , ze prezydent wbije w nia laske jak cala polska o tym huczy. Wiec dal 20 kola. Pewnie sprzeda jedno z mieszkan , ktore dostal hah
Stary 2010-08-01, 15:46   #3401
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez evaventt Pokaż wiadomość
to co wiemy to jest 10 proc. z przecieku durnych dziennikarzyn z tego co robi policja, mam ojca policjanta od 30 lat w tym pracuje, i nogi by z tyłka powyrywał gdyby jakiś dziennikarz napisał co robią , nad czym pracują, w trakcie nie zakończonego śledztwa, ale najlepiej pisać że policja nic nie robi i siedzi pije kawkę jak się zielonego pojęcia nie ma to może lepiej nie mówić wcale
Otóż to.

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:46   #3402
malarybka16
Raczkowanie

Kontatto Estremo-ależ w Tobie jadu,zazdrość Tobą kieruje o taką tragedie? Zobacz ile osób się w to wszystko włączyło,ile znajomych,jak sprawa jest nagłosniona to moze bedziesz wiedziala dlaczego.
Stary 2010-08-01, 15:47   #3403
aiden 4666666666
Przyczajenie

Aha a jesli chodzi o Adrie to jest zalamana i to strasznie bo to co ludzie o Niej wypisuja to jest poprostu skandal... Kazdy jest taki madry i tak gada a jak tego kogos cos takiego dotknie to to dopiero zobaczy co to znaczy ! To jest chyba jedyne forum na ktorym Adrii nie objezdzaja bo niektore to jada po Niej tak , ze ja osobiscie jakbym to przeczytal to by mi peklo.
Stary 2010-08-01, 15:47   #3404
BeautifulThings87
Raczkowanie

Ja pamiętam, że spory zamęt medialny był związany z zaginięciem małego Mateusza Domaradzkiego z Rybnika (miasto obok mojego). Sprawą również zajmował się Rutkowski. Chłopiec miał 8 lat (teraz byłby 4 lata straszy czyli miałby 12lat). Sprawa była nieźle nagłośniona w mediach. Niestety chłopiec przepadł bez słuchu, nie chce mi się w to wierzyć.

"Łukasz N. obserwował Mateusza przez kilka tygodni. Chodził za nim, jak ten wracał ze szkoły, patrzył, jak bawi się na podwórku. O swoim zauroczeniu opowiedział 25-letniemu Tomaszowi Z. Ten kilka lat wcześniej zgwałcił Łukasza N. i stał się jego powiernikiem. - Z. obiecał N., że mu pomoże nawiązać kontakt z Mateuszem - mówi jeden z prokuratorów.

6 lutego obaj mężczyźni zaczepili idącego na sanki ośmiolatka. Poczęstowali go cukierkami i chipsami, po czym zaproponowali, że pokażą mu w pobliskim zagajniku świetne miejsce do zabawy. Chłopczyk znał mężczyzn z widzenia, więc im zaufał. Kiedy wciągnęli go w chaszcze, był zaskoczony. Płakał, gdy go gwałcili. Potem powiedział, że o wszystkim opowie mamie.

- Mężczyźni skatowali go więc do nieprzytomności, przysypali śniegiem i zostawili na dziesięciostopniowym mrozie - mówi prokurator Michał Szułczyński, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Gliwicach.

W chwili zabójstwa sprawcy byli jednak tak pijani, że dziś nie pamiętają już, gdzie zostawili ciało."
Rodzina Mateusza podkreśla, że zdaniem większości jasnowidzów, ciała chłopca nie ma w Rybniku, ani w najbliższej okolicy.
Niby się przyznali, a ciała nie ma do dziś. Jak to możliwe

Edytowane przez BeautifulThings87
Czas edycji: 2010-08-01 o 16:06
BeautifulThings87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:51   #3405
Ivy123
Zadomowienie

Cytat:
Czy prezydent za kazdą zaginiana osobe płaci nagrode w wysokosci 20 tys za pomoc w odnalezieniu?czy to jakas rodzina jest ? czemu jednych traktuje sie lepiej drugich gorzej chodzi mi o zaginionych
No właśnie przeczytaj mój post wyżej.Sory, ale taki troszkę Big brother się z tego robi.
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 15:51   #3406
evaventt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lolita_20 Pokaż wiadomość
Ja może napiszę tak trochę z innej beczki ale szkoda mi tak trochę tej przyjaciółki Iwony Adrii... Bo tak sobie szperałam na innych forach na trójmieście itp. byłam ciekawa co ludzie piszą... I jest tam pełno oskarżeń pod adresem Adrii typu " Adria przyznaj się wiemy że to zrobiłaś" " pewnie zabiłaś własną przyjaciółkę" " na 100% masz coś z tym wspólnego", " hipokrytka a nie przyjaciółka skrzywdziłaś Iwonę" itp.. nie wiem jaka jest prawda ale w sumie jeśli się okażę że dziewczyna nie ma nic wspólnego z tym co się stało to może jej się odbić na psychice, myślę że ona też siedzi na necie przegląda fora, bo pewnie interesuje się sprawą i czyta te wszystkie rzeczy pod adresem swojej osoby, Nie wiem jaka ona jest nie znam jej, ale na pewno nie jest miło wysłuchiwać takich rzeczy na swój temat..
to to już jest totalna świnstwo żeby nie powiedzieć gorzej , ci jej znajomi i tak już mają zrytą psychikę, i swoje przeżyli, i będą z tym żyć do końca, cokolwiek się stanie, ludzie naprawdę nie mają za grosz rozumu
Stary 2010-08-01, 15:51   #3407
Nealinne
Zakorzenienie

A ja chciałam tylko tak od siebie dodać, że o Rutkowskim nie mam najlepszego zdania. Facet wie, że ta sprawa jest głośna w całym kraju więc chce sobie poprawić opinię i robi wokół siebie wiele szumu, z którego nic konstruktywnego nie wynika. Co za tym idzie, myślę, że wygłaszanie przez niego publicznie przeróżnych teorii może tej sprawie tylko zaszkodzić. No ale to moje zdanie...
Stary 2010-08-01, 15:53   #3408
malarybka16
Raczkowanie

BeautifulThings87-podejrzewam,że siedzim za granicą z "nowymi" rodzicami
Stary 2010-08-01, 15:58   #3409
ravik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malarybka16 Pokaż wiadomość
BeautifulThings87-podejrzewam,że siedzim za granicą z "nowymi" rodzicami
W tej sprawie o której piszecie jest niemal pewne że Ci którzy wskazali miejsce ukrycia Mateusza to zrobili. Nawet mimo nie odnalezienia zwłok zostali skazani za zabójstwo- co jest ewenementem raczej. Podobna sprawa toczy się obecnie w Świętochłowicach- facet zabił byłą żonę..zwłok nie ma i on wprost mówi że nie powie co z nimi zrobił..mimo że wiadomo że to on z materiału dowodowego na znalezienie ciała są małe szanse
ravik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:04   #3410
szafiarka
Zadomowienie

O zaginieniu Iwony dowiedziałam się z Faktu. Nie chcę oskarżać dziewczyny, że jest sama sobie winna, ale chyba każda myśląca dziewczyna( nieważne czy ma 15 lat czy 25 ) nigdy , przenigdy nie wraca sama z clubu, baru czy innych miejsc a nocy! nie ważne że już widno było !
Po alkoholu stajemy się odważniejsi, dlatego zawsze powinna być osoba która nas kontroluje, nie puści nas samej .
Iwona jest bardzo ładna i atrakcyjna, i na pewno jest tego świadoma, tym bardziej powinna uważać na siebie- psycholi i zboczeńców jest masę!

Miejmy nadzieję , że Iwona odnajdzie się cala i zdrowa . a wydarzenie to niech będzie przestrogą dla każdej dziewczyny.
szafiarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:05   #3411
beasz26
Raczkowanie

z innej beczki:
a pamiętacie sprawe Tomka Jaworskiego tego maturzysty porwali Go mimo, że był z grupą znajomych przetrzymywali, torturowali potem zabili i spalili ciało.
Zwyrodnialców nie brakuje może się zdarzyć dużo złego w biały dzien a co dopiero o 4-tej nad ranem samotnie idącej młodej dziewczynie...
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:06   #3412
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeautifulThings87 Pokaż wiadomość
Ja pamiętam, że spory zamęt medialny był związany z zaginięciem małego Mateusza Domaradzkiego z Rybnika (miasto obok mojego). Sprawą również zajmował się Rutkowski. Chłopiec miał 8 lat (teraz byłby 4 lata straszy czyli miałby 12lat). Sprawa była nieźle nagłośniona w mediach. Niestety chłopiec przepadł bez słuchu, nie chce mi się w to wierzyć.

"Łukasz N. obserwował Mateusza przez kilka tygodni. Chodził za nim, jak ten wracał ze szkoły, patrzył, jak bawi się na podwórku. O swoim zauroczeniu opowiedział 25-letniemu Tomaszowi Z. Ten kilka lat wcześniej zgwałcił Łukasza N. i stał się jego powiernikiem. - Z. obiecał N., że mu pomoże nawiązać kontakt z Mateuszem - mówi jeden z prokuratorów.

6 lutego obaj mężczyźni zaczepili idącego na sanki ośmiolatka. Poczęstowali go cukierkami i chipsami, po czym zaproponowali, że pokażą mu w pobliskim zagajniku świetne miejsce do zabawy. Chłopczyk znał mężczyzn z widzenia, więc im zaufał. Kiedy wciągnęli go w chaszcze, był zaskoczony. Płakał, gdy go gwałcili. Potem powiedział, że o wszystkim opowie mamie.

- Mężczyźni skatowali go więc do nieprzytomności, przysypali śniegiem i zostawili na dziesięciostopniowym mrozie - mówi prokurator Michał Szułczyński, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Gliwicach.

W chwili zabójstwa sprawcy byli jednak tak pijani, że dziś nie pamiętają już, gdzie zostawili ciało."

Niby się przyznali, a ciała nie ma do dziś. Jak to możliwe
Jeśli bdziemy brali czynny udział - porzez internet , nagłośnienie , poszukiwania - to będzie pierwsza sprawa która szczęsliwie się zakończy IWONA ŻYJE GŁĘBOKO W TO WIERZĘ
Zróbmy wszystko co w naszej mocy - atakujmy postami w internecie , rozwieszjmy plakaty - obojetne czy to półódnie wschód czy zachód polski .
Intensywnie myślmy analizujmy , podpowiadajmy - ale nie bądźmy bierni
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:07   #3413
nasstasia
Raczkowanie

ja nie bede bronic tej Adri bo mozliwe jest ze miala cos z tym wspolnego, nikt oprocz niej i Iwony tego niestety nie moze stwierdzic czy Adria jest niewinna. zastanawiaja mnie w jej przypadku te rozbierznosci w zeznaniach.nawet jesli chodzi o te klucze jesli je zostawila rano nie zastanawialo ja czemu te klucze nadal leza tam , nie martwila sie o przyjaciolke. do jej matki poszla dopiero wieczorem.
nasstasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:08   #3414
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Takie wymyślanie jest trochę bez sensu, bo nie znamy baaardzo wielu faktów

Ale to tylko domysły moje i Męża A że mamy bujną wyobraźnie, dużo czytamy, lubimy i zbieramy na DVD różne seriale detektywistyczne ("Bez śladu", "Detektyw Monk" => wspólne zainteresowania, m.in. dlatego jest moim mężem) to różne rzeczy nam do głowy przychodzą.

Opieram się tylko na tym monitoringu, który został upowszechniony. Wydaje mi się, że na pewno są też kolejne, ale ze względu na dobro śledztwa nie można ich ujawniać

Podobnie z informacjami, kto został przesłuchany, co powiedział itp. Tak naprawdę nic nie wiemy

Nie oglądałam programu "Interwencja" więc nie wiem co tam opowiadali znajomi Iwony, jak się zachowywali, czy "gubili się w zeznaniach" itp. Nie wiem o co chodzi z tymi kluczami i informacją od Ojczyma, że słyszał Iwonę przez balkon? Nie znam też miasta

Co jest później na tym deptaku, jak na filmie Iwona ostatni raz przechodzi???: czy dalsza część deptaka czy może ulica - jezdnia, po której jeżdżą samochody?
- jeśli tam jest ulica, to Iwona mogła wsiąść do samochodu (obcego człowieka lub znajomego) samowolnie lub nie, to wtedy teren poszukiwań powiększa się może być wszędzie
- jeśli wsiadła do samochodu (o ile jest tam jest jakaś jezdnia), to mogła nawiązać jakiś romans, była po spożyciu %, spędzili razem noc, spała długo, bo miała kaca, jak włączyła telewizor to zobaczyła, że pół Polski jej szuka i teraz nie wie co zrobić
- facet z ręcznikiem mógł nieść białą bluzę na ramieniu! Na filmie mam wrażenie, że on coś zagadał do Niej, a ona przyspieszyła kroku. Wogóle idzie dość szybko, jakby się go bała, może to on coś jej zrobił, ale dalszego filmu z kamery nie ma?
- nie mogę znaleźć tego filmiku, gdzie Iwona przechodzi obok parasoli i mam wrażenie, że facet coś do niej gada, podobny do pana ręcznika
- nurtuje mnie dlaczego nie wsiadła do taksówki lub do autobusu? Może została gdzieś w klubie okradziona i przestraszona wracała do domu i ktoś ją napadł jeszcze po drodze taki splot nieszczęśliwych wypadków
Ja też bralam pod uwagę niektóre rzeczy z tych, które wymieniłaś.

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Ci z wózkiem zostali przesłuchani - na pewno- i pracownicy okolicznych barów - mówię o P.ręcznik i o ewentualnych świadkach samego zdażenia - którzy są lub nie .
Czyli jak w końcu- Pan Ręcznik został przesłuchany czy nie?
Wcześniej, z tego co pisałeś zrozumiałam, że nie został...?

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Mam dokładnie takie samo skojarzenie
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:09   #3415
BeautifulThings87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beasz26 Pokaż wiadomość
z innej beczki:
a pamiętacie sprawe Tomka Jaworskiego tego maturzysty porwali Go mimo, że był z grupą znajomych przetrzymywali, torturowali potem zabili i spalili ciało.
Zwyrodnialców nie brakuje może się zdarzyć dużo złego w biały dzien a co dopiero o 4-tej nad ranem samotnie idącej młodej dziewczynie...
Oj to było jakieś 13 lat temu, nie znałam GO, nie wiedziałam o tej sprawie.

Edytowane przez BeautifulThings87
Czas edycji: 2010-08-01 o 16:12
Stary 2010-08-01, 16:09   #3416
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nasstasia Pokaż wiadomość
ja nie bede bronic tej Adri bo mozliwe jest ze miala cos z tym wspolnego, nikt oprocz niej i Iwony tego niestety nie moze stwierdzic czy Adria jest niewinna. zastanawiaja mnie w jej przypadku te rozbierznosci w zeznaniach.nawet jesli chodzi o te klucze jesli je zostawila rano nie zastanawialo ja czemu te klucze nadal leza tam , nie martwila sie o przyjaciolke. do jej matki poszla dopiero wieczorem.
Dziewczyno, nie wiesz dokładnie jak było to nie masz prawa nikogo oceniać. Na podstawie paru artykułów i forum dokładać komuś cierpień, dzieci Internetu...
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:15   #3417
Laylissa
Raczkowanie

Właśnie dostałam wiadomość od Adrii, że nadal nie mają żadnych nowych ani ważnych informacji.

Nie wiecie jaka była relacja między Iwoną, a Adrią, więc nie snujcie takich domysłów, które naprawdę mogą być krzywdzące.
Stary 2010-08-01, 16:15   #3418
Nealinne
Zakorzenienie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2107160 8]Dziewczyno, nie wiesz dokładnie jak było to nie masz prawa nikogo oceniać. Na podstawie paru artykułów i forum dokładać komuś cierpień, dzieci Internetu...[/QUOTE]
Dzieci internetu?
Owszem, autorka nie wie jak jest i nie zna tej dziewczyny ale ma prawo do swojego zdania. Mnie też bardzo dziwi, że dziewczyna nie martwiła się o przyjaciółkę, nie sprawdziła czy jej klucze znikły z balkonu. Bo gdyby to zrobiła to wiedziałaby wcześniej, że Iwona nie wróciła do domu.
Stary 2010-08-01, 16:17   #3419
Janusz_G
Raczkowanie

jeszcze wczoraj pana ręcznika szukali - to wiem , wiem że nadal szukają chyba że czegoś nie wiem , zaczyna to być paranoidalne - jak coś będę miał na bank w 100% to napiszę .
Policja robi swoje ale musimy ich cisnąć żeby nie odpuscili - do puki jest rozgłos to robia na podwyższonych obrotach.
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:17   #3420
BeautifulThings87
Raczkowanie

Jest wiele spraw, które mnie nurtują i zastanawiają. Nie jednego z nas... Nie będę o nie pytać bo i tak nie dostanę odpowiedzi. Nasze informacje kończą się na zdjęciu z "ręcznikiem", a co się działo potem.. mam nadzieje, że się dowiemy wkrótce.
Nie chcę nikogo oskarżać ale jak to było na prawdę z tym, że ojczym Iwony słyszał ją pod balkonem? To się potwierdziło?
No i co zrobiła Adria gdy się okazało, ze Iwona nie przyszła do niej po te klucze??

Często w filmach amerykańskich są sceny zazdrosnych dziewczyn, które przetrzymują te dziewczyny, które przeszkadzają im w zdobyciu faceta Ale to tylko w filmach..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości