|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
Cytat:
jakby był miejscowy, to chyba by wiedział o kamerze.. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3722 |
|
BAN stały
|
może nie biżuterię ale choćby torebkę , prędzej chyba bo jak by cię ktoś zaatakował znienacka to nie wiem czy ściskasz dalej buty i torebkę w ręku czy raczej starasz się bronić, albo uciekać nie wiem co , to bardziej prawdopodobne niż rzucanie gdzie popadnie ręcznikiem , a znaleźli ręcznik rzucony właściwie skoro tka pisze przy drodze ,
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
BeautifulThings - ciało w morzu zostało wykluczone, płetwonurkowie przeszukiwali okolice.
Ciało mógł zanieść NAJDALEJ 30 metrów do 50 metrów od brzegu w zależności od głębokości dna. To malutko, zwłoki już dawno by wypłynęły a gdyby je przywiązał - sznur odszedłby razem ze skórą a ciało tak czy siak by wypłynęło. Jest to ewidentnie odrzucona wersja |
|
|
|
#3724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Raczkowanie
|
CO by nie mówić - nie widzę innej opcji jak jeszcze raz dokładnie teren sprawdzić - fachowcom trzeba kota pogonić - ręcznik sobie leży od dwóch tygodni , na pierwszy ślad -nagranie z kamery - trafili tydzień temu - to jakaś paranoja - dopiero ochotnicy z PCK ręcznik znaleźli- co jutro znajdą ? a co po jutrze ? Oszaleć idzie jestem zbity jak pies . przecież ten teren to nie puszcza Białowieska do diabła .
Podejrzewam - jak bym się zaszył w krzaki na zasadzie chowanego też nikt by mnie nie znalazł |
|
|
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
Czytam to wszystko z przerażeniem. Oby Iwona była cała. Co do P.Ręcznika ja przypuszczam takie wersje: 1. Był po prostu tak ubzdryngolony, że nie pamięta nawet, że tamtędy szedł i w ogóle niczego nie pamięta... 2. Udawał pijanego bądź był lekko pijany i zauważcie na filmie z kamerki jak rozgląda się wokół. Dziwne..
A jeśli pamięta coś to wątpię by nic nie wiedział o tym zaginięciu i powinien się zgłosić na policję.. Nie chcę nic gdybać, moim zdaniem gdybanie doprowadza do jeszcze większego smutku. Trzeba działać i jednocześnie czekać na rozwój wypadków.. Zobaczymy co z tym ręcznikiem.. Janusz_G - tu przyznaję rację... Ale proszę nie popadać w panikę. Należy jeszcze raz ten teren dobrze, misternie przeszukać!! Włos jest na wagę złota
Warto nauczyć się wstydzić i rumienić za samego siebie. Internet mnie pod tym względem przeraża. K. Nosowska Edytowane przez Halucynacja Czas edycji: 2010-08-02 o 00:00 |
|
|
|
#3727 |
|
Raczkowanie
|
Witam
|
|
|
|
#3728 |
|
BAN stały
|
a to nie jest zaraz przy Neptun Park ? gdzie znaleźli ten ręcznik , tam też są kamery widziałam ostatnio i cieć na szlabanie siedzi
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to mozemy sobie tak gdybac i gdybac na temat tego recznika, trzeba poczekac na wyniki badan.
|
#3730 |
|
Raczkowanie
|
Ja po prostu nie wierzę w to, że ktoś mógł jej zrobić coś na plaży, ze względu na to, że ktoś MUSIAŁBY to widzieć. No chyba, że ktoś w jakiś sposób ją zmusił żeby gdzieś z nim poszła. Ale zastanawia mnie coś takiego, czy jest jakaś droga na skróty(przez las/rzadko uczęszczana/niewidoczna), którą ona mogłaby iść do domu/do koleżanki? Bo jeśli poszła takim skrótem to wtedy właśnie ktoś mógł tam za nią iść i nikt mógł nic nie widzieć.
"Kochać kogoś - znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne." Mauriac Francois. "Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą." Edytowane przez Ona. Czas edycji: 2010-08-01 o 23:59 |
|
|
|
#3731 |
|
BAN stały
|
jest droga środkiem lasku , można przejść cała od Brzeżna do Sopotu lasem , nie wychodząc na promenadę praktycznie , od bud w Brzeżnie jak wejdziesz aż do Rzemieślnika się da dojść lasem , można odbić potem w paru miejscach na Czarny Dwór
|
|
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie, zgadzam sie i popieram i wnioskuje za zaprzestaniem gdybania i snucia przypuszczen (tak wiem ze to niemozliwe)
|
|
|
|
#3733 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Przyczajenie
|
Znalazłam sie na tym forum przypadkiem, mama opowiedziała mi historię Iwony i google przekierowało mnie między innymi na to forum.
Dwa dni zajęło mi przeczytanie wątku - powiem tyle, mam nadzieję że ona żyje a raczej chciałabym mieć taką nadzieję..tak na zdrowy rozum, kto by pozostawił ręcznik ze swoim DNA? Żartowniś? No sorry ale musiałby to być kompletny kretyn, nie sądzę.. jeśli Iwonka niosła w ręce buty (w razie ewentualnego napadu) na pewno by je upuściła i skoro potencjalny sprawca zadbał o ich zniknięcie to tym bardziej zająłby się ręcznikem na którym pozostawił ślady A tak nawiązując do tematu przy potencjalnym gwałcie (bez prezerwatywy zakładam) jaki facet uzywałby dodatkowo ręcznika?? To tylko takie moje luzne przemyślenia, może mało spójne ale ta historia leży mi na sercu |
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladajac filmik to moim zdanie ten koles wrecz leci za ta Iwoną, stara sie dostosowac predkasc do jej predkosci zeby mu nie zniknela w porównaniu do innych ludzi którzy sobie spacerują lub wracaja ja gołym okiem widze ze on podąrza za nią a nie przypadkowo idzie.
|
#3736 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz rację . Jutro ruszamy z kopyta!!! |
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się coś komuś w wątku nie podoba to bardzo proszę postarać się o tytuł administratora i możność zamykania wątków, albo bardzo proszę o wyjście.
|
|
|
|
#3738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3739 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, jesli zle mowie to wyprowadzcie mnie z bledu ale ja widze ze on przyspiesza kroku widac ze iwona zaczyna skrecac, obejrzalam ten moment wiele razy i to mi sie zucilo w oczy najbardziej.
|
#3741 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pare fanow Policji Polskiej mozna znalesc na tym forum ..... Ja osobiscie uwazam ze Policja niczego nie dopilnowala i dala d*py w calej sprawie. |
|
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
Też rzuciło mi się to w oczy. Ale żeby nie osądzać pochopnie.. mogło być to zwykłe zachwianie się pijanego człowieka - wersja optymistyczna..
|
|
|
|
#3743 |
|
Raczkowanie
|
tak jest nie ma co gdybać i popadać ze skrajności w skrajność - dzisiaj niczego się nie dowiemy - jutro może wszystko ruszy z podwójną siłą jest to jakiś ślad . Teraz nie potrzebnie się nakręcamy
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmmmm... Nie zastanawia was nasienie NA ręczniku?
|
|
|
|
#3745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś mi się wydaje, ze jutro znajdą w pobliżu buty i torebkę... ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- no dziwne... |
|
|
|
|
#3746 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ejj no to jak to bylo . na necie znalazlam info ze dzwonila do kolezanki w okolicy ostatniego wejscia na plaze na granicy sopotu i gdanska. czyli nie mogla isc na skos.
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
a może rozrzucone buty ktos znalazl jeszcze tej samej nocy i sobie wzial? moze jakas dziewczyna albo ci panowie co zbieraja puszki? ludzie chodza po smietnikach i zbieraja co im w rece wpadnie. taki pan od puszek nie ma tv nie wie co sie dzieje.
recznikiem pewnie sie wytarl po stosunku i stad slady spermy, przeciez nie rozkladal go by bylo jej miekko skoro to byl gwalt. dobrze ze nie ma sladu krwi na nim, choc jest opcja ze ja udusil tym recznikiem. wiem ze to brzmi brutalnie, ale trzeba myslec na zimno. i lepiej sie potem milo rozczarowac jak dziewczyna sie znajdzie cala i zdrowa. |
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
nie powiedziane bylo ze to nasienie. jedynie ze slady biologiczne np slina bycmoze pot itp
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy dziś prowadzone były poszukiwania w tym miejscu?
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

+ korekcja powiek górnych