|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
![]() sądzę, że teraz policja tylko tego tropu się trzyma, ale mogę się mylić
|
|
|
|
|
#4682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdziekolwiek zwrócę lot, tam czekać będzie Gniew nieskończony, nieskończona rozpacz! Gdziekolwiek zwrócę lot, tam wszędzie piekło. Piekło jest we mnie, a na dnie otchłani Głębsza, ziejąca czeluść się otwarła, Przy której piekło dręczące jest niebem. |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra ale skad by wiedzial ze szedl za nia jakis gosciu z bialym recznikiem??? bo przeciez jasno powiedziane zostalo ze ten recznik juz tam sporo przelezał, reczniki nie gnija w 1 dzien.
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Nagrania były ujawnione we wtorek, mógł zmoczyć ręcznik i go wrzucić tam, przeleżał do soboty to wystarczająco nadgnił
|
|
|
|
#4685 |
|
BAN stały
|
gwint ale mam teraz stracha zadzwonił mój kontrahent z Łotwy którego nie widziałam na żywo i chce sie za pół godziny spotkać , chyba popadam już w paranoję , a zawsze byłam taka odważna
---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- w jeden dzien nie ale ostatnio przecież lało non stop |
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zwykle idę spać do znajomych i wracam do domu przed południem. Ale przyznam szczerze - nie raz wracałam po 5 pierwszym autobusem do siebie - nie bałam się, było jasno. Ale to żadne wytłumaczenie, wiem ![]() a już co do samego Krakowa - moja koleżanka mieszka na Nowej Hucie, tam nigdy nikt jej nie zaczepił, nawet gdy wraca nad ranem z imprezy albo idzie biegać wieczorem. Natomiast nie raz po imprezie tuż przy Bagateli zaczepiali nas różni dziwni kolesie. tak więc nie ma reguły.
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
no mógłby ale wydaje mi sie ze eksperci majacy do czynienia na codzien z ogledzinami przedmiotów chyba potrafia to lepiej okreslic niz my, ktorzy tego recznika nawet na oczy nie widzielismy i nie mamy zielonego pojecia o tych rzeczach. Wiec skoro oni mowia ze ten recznik przelezal z 2 tygodnie to chyba tak jest ... ???? taz tak mi sie wydaje hmmm?
|
#4688 | |
|
Raczkowanie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2110641 4]Jeszcze takie coś mi chodzi po głowie... ktoś znajduje bezdomnego, daje mu flaszkę, upaja, zdejmuje buty, zakłada koszulę w niebieską kratę i kładzie na ławce... A kto go dokładnie znalazł?
W celu... no właśnie, tutaj drugie dno. Łatwy kozioł ofiarny... Bo zobaczcie, niby ten koleś od dawna koczował w okolicy, więc był znany, a dopiero teraz go znaleźli? Ale może za daleko idę.[/QUOTE] no może być wszystko......ale ktoś musiał mu dać wino,wódkę i ubranko a kloszard by go wtedy widział i opisał policji kurde prawie wszyscy maja teraz telefony które zostawiają ślad w BTS, może i o 4 rano trochę ludzi się kręciło wtedy ale wszystko jest do sprawdzenia. ile telefonów było zalogowanych do danego BTS (w jelitkowie) a ile wyjechało poza inne BTS o tej godzinie np . Pan x był zalogowany do BTS w jelitkowie - później zalogował się gdzieś koło gdyni byl tam zalogowany 10 min a później zalogował się np. w Gdańsku. Takie BTS są co pareset metrów telefon przeskakuje z jednego na drugi itd dokładnośc takiego śladu jest bardzo dokładny,,,,,pewie policja też to sprawdza bo jest już prokuratura a to furtka ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
gdzieś 80 stron wcześniej pisałem to... no ale to są gdybania i mam nadzieje że poznamy prawdę i wszystko wyjaśni się po twojej myśli. Bo jeżeli się nie wyjaśni to będą krążyły po trójmieście urban legents |
|
|
|
|
#4689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do jutra , jutro może w końcu wzejdzie słońce |
|
|
|
|
#4690 |
|
BAN stały
|
oglądałam dzisiaj na youtube filmiki z tych bunkrów tutaj, da sie zejść do nich , robili wewnątrz przynajmniej jeden na pewno
|
|
|
|
#4691 |
|
Raczkowanie
|
Janusz z drugiej strony wcale bym nie był zaskoczony gdyby te wszystkie nagrania z monitoringu nie miały żadnego znaczenia ze sprawą.Policja mogła rzucić to poprostu dla świętego spokoju dla opinii publicznej bo Rutkowski wywołał afere że nic nie robią. No i dali nam mieso armatnie żeby pokazać że coś mają. Mam nadzieję , wieże i jestem pewny że policja jest dalej niż my myślimy i co wiemy. Nasza policja nie takie sprawy rozwiązywała mają sprzęt,narzędzia odpowiednie to nie czasy komuny. Oni mogą badać dziesiątki wątków i napewno znajdą ten właściwy....mam nadzieję że z zakończony pomyślnie .
a tak narazie to mamy : http://pl.wikipedia.org/wiki/Miejska_legenda http://urbanlegend.pl/wp/ ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- dobra ide spać bo już strasznie miksuje wyrazy DOBRANOC |
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez pół roku jeździłam do pracy autobusem przed 6 rano, bo jakoś musiałam dojechać na 7. Zimą było ciemno i nieprzyjemnie, do tego przystanek obok lasu, żadnych ludzi, zawsze stałam sama. Ale co miałam zrobić, była praca to trzeba było dojeżdżać...Iwona po prostu znalazła się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie ![]() Zaraz się okaże, że odpowiednia godzina do wychodzenia z domu to 9 albo 10 A tak poważnie mówiąc, to często lekceważymy niebezpieczeństwo, kiedy znajdujemy się w miejscach, które dobrze znamy...
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2010-08-03 o 01:33 |
|
|
|
|
#4693 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszystkim
Wstal nowy dzień miejmy nadzieję, że Iwonka się odnajdzie...cala i zdrowa... Jestem ciekawa kiedy pojawią się nowe informacje odnośnie Pana Ręcznika czy to rzeczywiście on i co ma do powiedzenia... mam nadzieję, że ten koszmar się skończy w końcu i odnajdzie się Iwona... aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę ile razy czlowiek wracal do domu razem z przyjaciólką nad ranem z imprezy nie myśląc, że może się coś stać... biedna Iwona... Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
o 5 rano to ja na jazdy jeżdżę :P
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
O niczym innym nie mysle..
Nowy dzien,miejmy nadzieje,ze przyniesie nowe, DOBRE informacje
|
|
#4696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
( )Dopiero jak sie dzieje tragedia,to sobie czlowiek uswiadamia jak nieraz lekkomyslny jest i jak niewiele potrzeba zeby doszlo do nieszczescia;((
|
|
#4697 |
|
Przyczajenie
|
W obliczu nowych faktów (ewentualne złapanie Ręcznika) i gdyby okazało się, że to bezdomny - jakoś trudno mi uwierzyć, że ktoś taki mógłby dokonac tak dobrze zakamuflowanego przestępstwa. Przecież on był pijany, żyjący od rana do wieczora z myslą żeby się znów nawalić (znaleziony w stanie mega wskazującym) i wątpie żeby mu po głowie chodziła taka akcja. Po drugie w razie napaści na iwonę, ta musiałaby go też poturbować, w końcu nie był na 100% normy, po trzecie może on się na nią napatrzył, podjarał i zrobił w krzakach w ręcznik i go wyrzucił. Ona nieświadoma poszła dalej a tam czekał ktoś szukający naprawdę okazji i kogo nie ma na monitoringach bo wie jak się poruszać (jeśli to recydywista w tej kwestii). Po czwarte, Ręcznik może nie wracał z plaży - może skoro jest "bezdomny" był wykąpać się w nocy na pobliskim polu namiotowym? Żeby nikt go nie przegonił itp.
|
|
|
|
#4698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czytam od poczatku, to ze dopiero teraz napisalam nieznaczy , ze nie jestem z Wami! ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Hahaha bardzo dowcipne
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie same odczucia... prędzej wydaje mi się, że zatrzymany bezdomny znalazł w krzakach tę koszule w kratkę, ubrał się w nią i może po tym go rozpoznano? |
|
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
wydaje mi się, że to , że policja nie potwierdza, że to pan ręcznik to tylko dla dobra śledztwa, w sumie nie mogą od razu nas informować, bo muszą dokładnie to sprawdzić. wczoraj jeszcze dwa razy obejrzalam ten filmik , albo popadam w paranoje- ale on mi nie wygląda na bezdomnego, chyba, że mam inny obraz ludzi bezdomnych, sama nie wiem. Mam tylko jedną nadzieję, że Iwona się w końcu odnajdzie cala i zdrowa!!!!
Janusz obyście zdobyli jakoś te mapy! |
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie również ten facet z filmu nie przypomina bezdomnego
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy ktoś już wpadł na ten pomysł... ale dziwczyna napewno miała coś metalowego na sobie... żeby przejś z wykrywaczem metalu po tej całej okolicy w której zaginęła...
w ogóle czasem jak czytam na innych portalach komentarze , że maja dosyc tego tematu, ze kim ona jest, to mi się noz otwiera... fakt że rzadko tak nagłasniają sprawę zaginięcia kogoś, ale dobrze że tak zrobiono, może to tez da do myślenia ludziom o niebezpieczenstwach. mam nadzieje ze sie odnajdzie nawet sobie nie wyobrazam co musi czuc matka
|
|
#4703 |
|
Przyczajenie
|
mi bardziej bezdomnego przypomina ten facet z wozkiem...
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie..
|
#4705 |
|
BAN stały
|
W każdym razie nie ściągajcie jeszcze plakatów z jego (Ręcznika) wizerunkiem (do ludzi z Trójmiasta).
Poczekajmy na potwierdzenie z policji, że ten którego mają - to ten sam. |
|
|
|
#4706 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie tez nie wygląda na bezdomnego ale to może się zgadzać...
skoro jest bezdomny to nie ma dostępu do internetu, telewizji i nie wie o tym całym zamieszaniu wokół siebie - i dlatego bez obaw sobie normalnie funkcjonował i leżał na tej ławce |
|
|
|
#4707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również uważam, że on nie wygląda na bezdomnego. Wrecz wygląda lepiej, niż nie jeden "domny" . Ale te zagadke rozwikła policja.
|
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem gaz w trakcie ataku, lub szybkiego ogłuszenia ofiary od tyłu nie wiele może się zdać, dlatego wychodząc gdzieś warto wychodzić w zaufanym gronie na które można liczyć i z którym wraca się do domu bez względu na humory- tym bardziej jak "sie jest po alkoholu". Tu niestety znajomi nie wykazalki się za dużą dojrzałością i odpowiedzalnością za koleżankę- która jak widać wygląda na zdjęciach bardzo atrakcyjnie. Podkreślę jeszcze że będąc pod wpływem alkoholu nie zawsze jesteśmy w stanie szybko zareagować, uciekać czy zauważyć coś podejrzanego.
|
|
#4709 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Raczkowanie
|
Tez czekam i licze ze w koncu wiecej pozytywnych wiesci przyniesie dzisiejszy dzien... To trwa juz tak dlugo...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

+ korekcja powiek górnych
, zwykle idę spać do znajomych i wracam do domu przed południem. Ale przyznam szczerze - nie raz wracałam po 5 pierwszym autobusem do siebie - nie bałam się, było jasno. Ale to żadne wytłumaczenie, wiem 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Ale te zagadke rozwikła policja.