Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 00:47   #4681
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

Cytat:
Napisane przez takisobiekolo Pokaż wiadomość
no ale narazie to tylko ręcznik jak każdy, no może inny bo ze śladami organicznymi. Aniby jak ten "cwany" go tam schował zdobył by prawdziwe "GENY" Pana ręcznika ? taki cwaniak jednak musiał się aż tak poświęcić hmmmm

trzeba czekać na oficjalną informację
nie nie, mnie chodzi o to, że czasowo chciał odwrócić od siebie uwage i skierować ją na Ręcznika
sądzę, że teraz policja tylko tego tropu się trzyma, ale mogę się mylić
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 00:48   #4682
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Janusz tobie i paru osobą z tego forum chyba najbardziej zależy na odnalezieniu Iwony zdrowej i żywej. Ale to co piszą pismaki trzeba brać troszkę z dystansem a już bardziej nasze wpisy my tu gdybamy bo myślimy że jakoś pomożemy. Gazety podają infa które są oczywiste tzn. to co widzą zwykli cywile paralotnie,poszukiwania, znaleziony ręcznik (znaleziony przez poszukiwaczy z psami) kloszarda z ławki (znajomi Iwony) ich wszystkich nie obowiązuje "zmowa" dla dobra śledztwa. A policja milczy lub mówi ogólnikowo bo przecież nie podadzą nad kim i nad czym pracują dla dobra sprawy.My tu możemy pisać o ręczniku a oni mogą być już na tropie Iwony.
Wszystko jasne - Wiem co masz na myśli ale po prostu jak to się mówi głośno myślę i coraz bardziej jestem przekonany ze ktoś ją zgarnął z ulicy - jakiś stary znajomy , kolega czy jacyś przypadkowi gnoje . Ja po prostu od jej zaginięcia nie mogę sobie poradzić - przybija mnie to coraz bardziej A WIERZE GŁĘBOKO ŻE IWONKA ŻYJE . ale jak gdzie , czy nie jest głodna czy jej krzywda się nie dzieje . TO JEST NAJGORSZE zacytuje tutaj Johna Miltona :
Gdziekolwiek zwrócę lot, tam czekać będzie
Gniew nieskończony, nieskończona rozpacz!
Gdziekolwiek zwrócę lot, tam wszędzie piekło.
Piekło jest we mnie, a na dnie otchłani
Głębsza, ziejąca czeluść się otwarła,
Przy której piekło dręczące jest niebem.
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 00:49   #4683
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Podejrzewałam że może sprawca by odwrócić uwagę rzucił ten ręcznik w krzaki
no dobra ale skad by wiedzial ze szedl za nia jakis gosciu z bialym recznikiem??? bo przeciez jasno powiedziane zostalo ze ten recznik juz tam sporo przelezał, reczniki nie gnija w 1 dzien.
Stary 2010-08-03, 00:50   #4684
muszynianka
Zakorzenienie

Nagrania były ujawnione we wtorek, mógł zmoczyć ręcznik i go wrzucić tam, przeleżał do soboty to wystarczająco nadgnił
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 00:54   #4685
evaventt
BAN stały

gwint ale mam teraz stracha zadzwonił mój kontrahent z Łotwy którego nie widziałam na żywo i chce sie za pół godziny spotkać , chyba popadam już w paranoję , a zawsze byłam taka odważna

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
no dobra ale skad by wiedzial ze szedl za nia jakis gosciu z bialym recznikiem??? bo przeciez jasno powiedziane zostalo ze ten recznik juz tam sporo przelezał, reczniki nie gnija w 1 dzien.
w jeden dzien nie ale ostatnio przecież lało non stop
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 00:54   #4686
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadia07 Pokaż wiadomość
Tak tylko dodając do waszych wszystkich historii chciałam dodać od siebie kilka groszy. Mam 22 lata i zawsze, kiedy wybieram się na imprezę to jadę taksówką i wracam taksówką. Zazwyczaj jednak muszę namawiać koleżanki, które bezustannie twierdzą, że to strata pieniędzy (nawet jęsli by koszt podzielić na 3 czy 4 osoby). Nie raz zdarzyło się, że koszty pokrywałam ja (bo i tak czy siak wracałabym taksówką, a im nie pozwalałam wracać samotnie - nawet we dwie).
Jednak niestety zdarzały się i przypadki upartych koleżanek. Jedna z nich mimo, że namawiałam ją by pojechała ze mną taksówką, uparła się, że wróci autobusem nocnym. Stałyśmy razem na przystanku po 1 w nocy. Tam też miała podjechać taksówka i mimo próśb nie wsiadła, gdyż wg niej było to bez sensu, bo autobus miał być za parę minut (fakt jechała ciut dalej niż ja, ale co za problem?).

Inna koleżanka często urządzała sobie samotne powroty bądź powroty w dwie osoby przez park - dokładnie przez AWF.. od strony Plazy, aż do Czyżyn (Krakowianki wiedzą o jakie miejsca mi chodzi). O ile się orientuję w tym parku nadal nie ma nawet 1 latarni.. ciemno strasznie, niebezpiecznie nawet w dzień (kiedyś mnie i moją koleżanką gonił jakiś "zboczeniec: z przyrodzeniem na wierzchu, wymachując rękami i coś gadając - pierwsze co zrobiłam wyciągnęłam z torebki dezodorant i biegłam w stronę wyjścia z parku z nim w ręce)

Wracając do koleżanki..raz zrobiła nam numer kiedy taksówka była zamówiona, że ona jednak wraca sama na nogach przez park! Ktoś tam za nią pobiegł, ona swoje. Później w połowie drogi na szczęście, udało mi się z nią skontaktować. Wówczas wyjaśniła, że nie wraca sama tylko umówiła się ze swoim adoratorem ( na szczęście nie nowo poznanym, tylko znajomym z osiedla).

Co do powrotu taksówkami itd.. I do tego co napisał Janusz..
czasem pracuje w nocy (jestem nianią i zdarza mi się iść do podopiecznego, kiedy jego rodzice wychodzą na randkę). Zawsze odwozi mnie albo taksówka albo rodzice podopiecznego. Zazwyczaj proszę, żeby pan taksówkarz podjechał od tyłu bloku, tuż pod same drzwi klatki, ale nawet w klatce nie czuję się bezpiecznie. Od pewnej historii mój TŻ zawsze po mnie wychodzi na dół z klatki - daję mu znać 5 minut wcześniej. A to wszystko dlatego, gdyż w pewien z takich wieczorów odwiozła mnie pracodawczyni od przodu bloku. Miałam do przejścia dosłownie 20-30 sekund. Prosto pod blok. Jednak na chodniku tuż z mojej lewej strony szło dwóch młodych chłopaków podpitych i mnie zaczęli zaczepiać z odległości. Dostałam takiego sprinta, zadzwoniłam szybko domofonem. Zamknęłam drzwi od wejścia za sobą i szybko pojechałam windą mając serce w gardle.

Muszę się jednak przyznać, że mając bardzo mało lat, kiedy jeszcze nie byłam na tyle świadoma co teraz rodzice puszczali mnie na imprezy, zawsze jednak wiedzieli gdzie jestem dokładnie (zresztą tak jest do teraz). W tamtym czasie zdarzało mi się wracac też sporo na nogach np. od Zabłocia do Ronda Mogilskiego (około 30 minut?)- mostem. Np. koło 4 nad ranem kiedy było jasno, a luzie już jechali do pracy... Teraz wiem, że nie było to mądre i cieszę się, że wówczas nic mi się nie stało.

Te historie tak napisałam, bo widziałam, że tu różne tematy są poruszane. Nie możemy oceniać ludzi. Stało się. Każdy uczy się na własnych błędach i każdy staje się bardziej świadomy dojrzewając. Dla każdego to jest inny czas.

Wciąż mam nadzieję, że już niebawem ktoś napiszę: Udało się odnaleźć Iwonkę. Jest cała i zdrowa.

Co do sprawy to ewentualnie sprawa "ręcznika" połączonego z inna osobą (ponoć osoba zatrzymana o ile nią rzeczywiście jest sławny ręcznik mieszka z innym "bezdomnym") nabiera większej logiczności (w końcu być może nie był sam?)
Choć wydaje mi się, że to nie jest takie oczywiste HOP siup, najpierw nagle po 2 tygodniach ręcznik, odrazu odnaleziona osoba pasująca... śmierdzi mi to jakoś.

COś mi się wydaję, że to tak naprawdę chodzi o coś o czym my w ogóle nie wiemy.. o coś co nie jest podawane do informacji publicznej.
Takie odnoszę wrażenie.

Przepraszam, że tak długo. Pozdrawiam i czekam na dobre informacje.
ja w sumie nigdy nie wracam z imprez taksówką - za daleko mieszkam więc drogo , zwykle idę spać do znajomych i wracam do domu przed południem. Ale przyznam szczerze - nie raz wracałam po 5 pierwszym autobusem do siebie - nie bałam się, było jasno. Ale to żadne wytłumaczenie, wiem

a już co do samego Krakowa - moja koleżanka mieszka na Nowej Hucie, tam nigdy nikt jej nie zaczepił, nawet gdy wraca nad ranem z imprezy albo idzie biegać wieczorem. Natomiast nie raz po imprezie tuż przy Bagateli zaczepiali nas różni dziwni kolesie.
tak więc nie ma reguły.
Stary 2010-08-03, 00:56   #4687
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Nagrania były ujawnione we wtorek, mógł zmoczyć ręcznik i go wrzucić tam, przeleżał do soboty to wystarczająco nadgnił
no mógłby ale wydaje mi sie ze eksperci majacy do czynienia na codzien z ogledzinami przedmiotów chyba potrafia to lepiej okreslic niz my, ktorzy tego recznika nawet na oczy nie widzielismy i nie mamy zielonego pojecia o tych rzeczach. Wiec skoro oni mowia ze ten recznik przelezal z 2 tygodnie to chyba tak jest ... ???? taz tak mi sie wydaje hmmm?
Stary 2010-08-03, 00:59   #4688
takisobiekolo
Raczkowanie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2110641 4]Jeszcze takie coś mi chodzi po głowie... ktoś znajduje bezdomnego, daje mu flaszkę, upaja, zdejmuje buty, zakłada koszulę w niebieską kratę i kładzie na ławce... A kto go dokładnie znalazł?

W celu... no właśnie, tutaj drugie dno. Łatwy kozioł ofiarny... Bo zobaczcie, niby ten koleś od dawna koczował w okolicy, więc był znany, a dopiero teraz go znaleźli?

Ale może za daleko idę.[/QUOTE]

no może być wszystko......ale ktoś musiał mu dać wino,wódkę i ubranko a kloszard by go wtedy widział i opisał policji

kurde prawie wszyscy maja teraz telefony które zostawiają ślad w BTS, może i o 4 rano trochę ludzi się kręciło wtedy ale wszystko jest do sprawdzenia. ile telefonów było zalogowanych do danego BTS (w jelitkowie) a ile wyjechało poza inne BTS o tej godzinie np . Pan x był zalogowany do BTS w jelitkowie - później zalogował się gdzieś koło gdyni byl tam zalogowany 10 min a później zalogował się np. w Gdańsku. Takie BTS są co pareset metrów telefon przeskakuje z jednego na drugi itd dokładnośc takiego śladu jest bardzo dokładny,,,,,pewie policja też to sprawdza bo jest już prokuratura a to furtka

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Wszystko jasne - Wiem co masz na myśli ale po prostu jak to się mówi głośno myślę i coraz bardziej jestem przekonany ze ktoś ją zgarnął z ulicy - jakiś stary znajomy , kolega czy jacyś przypadkowi gnoje . Ja po prostu od jej zaginięcia nie mogę sobie poradzić - przybija mnie to coraz bardziej A WIERZE GŁĘBOKO ŻE IWONKA ŻYJE . ale jak gdzie , czy nie jest głodna czy jej krzywda się nie dzieje . TO JEST NAJGORSZE zacytuje tutaj Johna Miltona :
Gdziekolwiek zwrócę lot, tam czekać będzie
Gniew nieskończony, nieskończona rozpacz!
Gdziekolwiek zwrócę lot, tam wszędzie piekło.
Piekło jest we mnie, a na dnie otchłani
Głębsza, ziejąca czeluść się otwarła,
Przy której piekło dręczące jest niebem.

gdzieś 80 stron wcześniej pisałem to... no ale to są gdybania i mam nadzieje że poznamy prawdę i wszystko wyjaśni się po twojej myśli. Bo jeżeli się nie wyjaśni to będą krążyły po trójmieście urban legents
takisobiekolo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 01:07   #4689
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
no może być wszystko......ale ktoś musiał mu dać wino,wódkę i ubranko a kloszard by go wtedy widział i opisał policji

kurde prawie wszyscy maja teraz telefony które zostawiają ślad w BTS, może i o 4 rano trochę ludzi się kręciło wtedy ale wszystko jest do sprawdzenia. ile telefonów było zalogowanych do danego BTS (w jelitkowie) a ile wyjechało poza inne BTS o tej godzinie np . Pan x był zalogowany do BTS w jelitkowie - później zalogował się gdzieś koło gdyni byl tam zalogowany 10 min a później zalogował się np. w Gdańsku. Takie BTS są co pareset metrów telefon przeskakuje z jednego na drugi itd dokładnośc takiego śladu jest bardzo dokładny,,,,,pewie policja też to sprawdza bo jest już prokuratura a to furtka

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

gdzieś 80 stron wcześniej pisałem to... no ale to są gdybania i mam nadzieje że poznamy prawdę i wszystko wyjaśni się po twojej myśli. Bo jeżeli się nie wyjaśni to będą krążyły po trójmieście urban legents
tak jak o Londyńskim Kubie - ale mam nadzieję - nie nadzieję WIERZĘ ŻE ŻYJE MUSI ŻYĆ

do jutra , jutro może w końcu wzejdzie słońce
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 01:10   #4690
evaventt
BAN stały

oglądałam dzisiaj na youtube filmiki z tych bunkrów tutaj, da sie zejść do nich , robili wewnątrz przynajmniej jeden na pewno
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 01:22   #4691
takisobiekolo
Raczkowanie

Janusz z drugiej strony wcale bym nie był zaskoczony gdyby te wszystkie nagrania z monitoringu nie miały żadnego znaczenia ze sprawą.Policja mogła rzucić to poprostu dla świętego spokoju dla opinii publicznej bo Rutkowski wywołał afere że nic nie robią. No i dali nam mieso armatnie żeby pokazać że coś mają. Mam nadzieję , wieże i jestem pewny że policja jest dalej niż my myślimy i co wiemy. Nasza policja nie takie sprawy rozwiązywała mają sprzęt,narzędzia odpowiednie to nie czasy komuny. Oni mogą badać dziesiątki wątków i napewno znajdą ten właściwy....mam nadzieję że z zakończony pomyślnie .

a tak narazie to mamy :

http://pl.wikipedia.org/wiki/Miejska_legenda

http://urbanlegend.pl/wp/

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

dobra ide spać bo już strasznie miksuje wyrazy

DOBRANOC
takisobiekolo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 01:26   #4692
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja w sumie nigdy nie wracam z imprez taksówką - za daleko mieszkam więc drogo , zwykle idę spać do znajomych i wracam do domu przed południem. Ale przyznam szczerze - nie raz wracałam po 5 pierwszym autobusem do siebie - nie bałam się, było jasno. Ale to żadne wytłumaczenie, wiem
Po 5 rano to już ludzie normalnie idą do pracy Ja przez pół roku jeździłam do pracy autobusem przed 6 rano, bo jakoś musiałam dojechać na 7. Zimą było ciemno i nieprzyjemnie, do tego przystanek obok lasu, żadnych ludzi, zawsze stałam sama. Ale co miałam zrobić, była praca to trzeba było dojeżdżać...

Iwona po prostu znalazła się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie

Zaraz się okaże, że odpowiednia godzina do wychodzenia z domu to 9 albo 10 A tak poważnie mówiąc, to często lekceważymy niebezpieczeństwo, kiedy znajdujemy się w miejscach, które dobrze znamy...

Edytowane przez Nija_
Czas edycji: 2010-08-03 o 01:33
Nija_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:12   #4693
Nala25
Przyczajenie

Hej wszystkim

Wstal nowy dzień miejmy nadzieję, że Iwonka się odnajdzie...cala i zdrowa...
Jestem ciekawa kiedy pojawią się nowe informacje odnośnie Pana Ręcznika czy to rzeczywiście on i co ma do powiedzenia... mam nadzieję, że ten koszmar się skończy w końcu i odnajdzie się Iwona...

aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę ile razy czlowiek wracal do domu razem z przyjaciólką nad ranem z imprezy nie myśląc, że może się coś stać... biedna Iwona...

Pozdrawiam wszystkich
Nala25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:16   #4694
muszynianka
Zakorzenienie

o 5 rano to ja na jazdy jeżdżę :P
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:35   #4695
foxy123
Zakorzenienie

O niczym innym nie mysle..

Nowy dzien,miejmy nadzieje,ze przyniesie nowe, DOBRE informacje
Stary 2010-08-03, 09:04   #4696
Kahve19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nala25 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim

Wstal nowy dzień miejmy nadzieję, że Iwonka się odnajdzie...cala i zdrowa...
Jestem ciekawa kiedy pojawią się nowe informacje odnośnie Pana Ręcznika czy to rzeczywiście on i co ma do powiedzenia... mam nadzieję, że ten koszmar się skończy w końcu i odnajdzie się Iwona...

aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę ile razy czlowiek wracal do domu razem z przyjaciólką nad ranem z imprezy nie myśląc, że może się coś stać... biedna Iwona...

Pozdrawiam wszystkich
Tez mam ogromna nadzieje,ze Iwona sie znajdzie. ( Chociaz nie wiem czemu wydaje mi sie ze to malo prawdopodobne,zeby zyla ( )
Dopiero jak sie dzieje tragedia,to sobie czlowiek uswiadamia jak nieraz lekkomyslny jest i jak niewiele potrzeba zeby doszlo do nieszczescia;((

Kahve19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:24   #4697
emalina
Przyczajenie

W obliczu nowych faktów (ewentualne złapanie Ręcznika) i gdyby okazało się, że to bezdomny - jakoś trudno mi uwierzyć, że ktoś taki mógłby dokonac tak dobrze zakamuflowanego przestępstwa. Przecież on był pijany, żyjący od rana do wieczora z myslą żeby się znów nawalić (znaleziony w stanie mega wskazującym) i wątpie żeby mu po głowie chodziła taka akcja. Po drugie w razie napaści na iwonę, ta musiałaby go też poturbować, w końcu nie był na 100% normy, po trzecie może on się na nią napatrzył, podjarał i zrobił w krzakach w ręcznik i go wyrzucił. Ona nieświadoma poszła dalej a tam czekał ktoś szukający naprawdę okazji i kogo nie ma na monitoringach bo wie jak się poruszać (jeśli to recydywista w tej kwestii). Po czwarte, Ręcznik może nie wracał z plaży - może skoro jest "bezdomny" był wykąpać się w nocy na pobliskim polu namiotowym? Żeby nikt go nie przegonił itp.
emalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:42   #4698
oliwia300
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zero_amatorki Pokaż wiadomość
słuchaj szefowa, moja propozycja, przeczytaj wątek od początku jak robi to większość osób nowoprzybyłych (i tak trzymać), żeby nie zaśmiecać a wtedy Ci się rozjaśni wiele spraw i nie będziemy powielać pytań które padły już kilkanaście razy.

Czytam od poczatku, to ze dopiero teraz napisalam nieznaczy , ze nie jestem z Wami!

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość

polecam persen lub, jeśli nie pomoże, to może relanium, ale jest na receptę
sama nie brałam, ale słyszałam, że uspokaja
Hahaha bardzo dowcipne
Stary 2010-08-03, 09:42   #4699
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emalina Pokaż wiadomość
W obliczu nowych faktów (ewentualne złapanie Ręcznika) i gdyby okazało się, że to bezdomny - jakoś trudno mi uwierzyć, że ktoś taki mógłby dokonac tak dobrze zakamuflowanego przestępstwa. Przecież on był pijany, żyjący od rana do wieczora z myslą żeby się znów nawalić (znaleziony w stanie mega wskazującym) i wątpie żeby mu po głowie chodziła taka akcja. Po drugie w razie napaści na iwonę, ta musiałaby go też poturbować, w końcu nie był na 100% normy, po trzecie może on się na nią napatrzył, podjarał i zrobił w krzakach w ręcznik i go wyrzucił. Ona nieświadoma poszła dalej a tam czekał ktoś szukający naprawdę okazji i kogo nie ma na monitoringach bo wie jak się poruszać (jeśli to recydywista w tej kwestii). Po czwarte, Ręcznik może nie wracał z plaży - może skoro jest "bezdomny" był wykąpać się w nocy na pobliskim polu namiotowym? Żeby nikt go nie przegonił itp.

mam takie same odczucia... prędzej wydaje mi się, że zatrzymany bezdomny znalazł w krzakach tę koszule w kratkę, ubrał się w nią i może po tym go rozpoznano?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:43   #4700
anytsuj
Zadomowienie

wydaje mi się, że to , że policja nie potwierdza, że to pan ręcznik to tylko dla dobra śledztwa, w sumie nie mogą od razu nas informować, bo muszą dokładnie to sprawdzić. wczoraj jeszcze dwa razy obejrzalam ten filmik , albo popadam w paranoje- ale on mi nie wygląda na bezdomnego, chyba, że mam inny obraz ludzi bezdomnych, sama nie wiem. Mam tylko jedną nadzieję, że Iwona się w końcu odnajdzie cala i zdrowa!!!!
Janusz obyście zdobyli jakoś te mapy!
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:47   #4701
la beaute
Zakorzenienie

Mnie również ten facet z filmu nie przypomina bezdomnego
Stary 2010-08-03, 09:55   #4702
carolans
Zadomowienie

nie wiem czy ktoś już wpadł na ten pomysł... ale dziwczyna napewno miała coś metalowego na sobie... żeby przejś z wykrywaczem metalu po tej całej okolicy w której zaginęła...

w ogóle czasem jak czytam na innych portalach komentarze , że maja dosyc tego tematu, ze kim ona jest, to mi się noz otwiera... fakt że rzadko tak nagłasniają sprawę zaginięcia kogoś, ale dobrze że tak zrobiono, może to tez da do myślenia ludziom o niebezpieczenstwach.

mam nadzieje ze sie odnajdzie nawet sobie nie wyobrazam co musi czuc matka

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
carolans jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:55   #4703
paolaaaa
Przyczajenie

mi bardziej bezdomnego przypomina ten facet z wozkiem...
paolaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:55   #4704
gooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość
Mnie również ten facet z filmu nie przypomina bezdomnego
dokładnie..

studiuję kosmetologię już ostatni rok
kocham swojego ukochanego!

8 grudnia 2008

www.goniaroniaa.blogspot. com
gooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:58   #4705
Mia_bianca
BAN stały

W każdym razie nie ściągajcie jeszcze plakatów z jego (Ręcznika) wizerunkiem (do ludzi z Trójmiasta).
Poczekajmy na potwierdzenie z policji, że ten którego mają - to ten sam.
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:58   #4706
moniula01
Wtajemniczenie

mnie tez nie wygląda na bezdomnego ale to może się zgadzać...
skoro jest bezdomny to nie ma dostępu do internetu, telewizji i nie wie o tym całym zamieszaniu wokół siebie - i dlatego bez obaw sobie normalnie funkcjonował i leżał na tej ławce
Stary 2010-08-03, 09:59   #4707
karoolciaq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anytsuj Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że to , że policja nie potwierdza, że to pan ręcznik to tylko dla dobra śledztwa, w sumie nie mogą od razu nas informować, bo muszą dokładnie to sprawdzić. wczoraj jeszcze dwa razy obejrzalam ten filmik , albo popadam w paranoje- ale on mi nie wygląda na bezdomnego, chyba, że mam inny obraz ludzi bezdomnych, sama nie wiem. Mam tylko jedną nadzieję, że Iwona się w końcu odnajdzie cala i zdrowa!!!!
Janusz obyście zdobyli jakoś te mapy!

Ja również uważam, że on nie wygląda na bezdomnego. Wrecz wygląda lepiej, niż nie jeden "domny" . Ale te zagadke rozwikła policja.
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 10:00   #4708
Nadin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja gaz zawsze noszę w torebce jak idą i widzę podejrzanego typa a nie mogę skręcić, trzymam go w ręce na przycisku.

Moim zdaniem gaz w trakcie ataku, lub szybkiego ogłuszenia ofiary od tyłu nie wiele może się zdać, dlatego wychodząc gdzieś warto wychodzić w zaufanym gronie na które można liczyć i z którym wraca się do domu bez względu na humory- tym bardziej jak "sie jest po alkoholu".
Tu niestety znajomi nie wykazalki się za dużą dojrzałością i odpowiedzalnością za koleżankę- która jak widać wygląda na zdjęciach bardzo atrakcyjnie.

Podkreślę jeszcze że będąc pod wpływem alkoholu nie zawsze jesteśmy w stanie szybko zareagować, uciekać czy zauważyć coś podejrzanego.

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 10:06   #4709
anytsuj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
nawet sobie nie wyobrazam co musi czuc matka
sama jestem matką i nie mogę sobie wyobrazić co musi czuć matka, która szuka swojego dziecka, to jest straszne!!!
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 10:14   #4710
Patrycja.T
Raczkowanie

Tez czekam i licze ze w koncu wiecej pozytywnych wiesci przyniesie dzisiejszy dzien... To trwa juz tak dlugo...
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości