Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 22:49   #301
Sylvia89
Przyczajenie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

a jesli one sie spotkaly pod blokiem i ojczym rzeczywiscie je tam slyszal i np. Iwona poprosila Adrie o to zeby zostawila klucze na balkonie bo ona jeszcze musi gdzies pojsc sie 'z kims' zobaczyc?? no i nie wrocila a Adria to ukrywa? - nie wiem czy taka teoria sie juz pojawila
Sylvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:49   #302
muszynianka
Zakorzenienie

mrowcia - po co wtedy zostawiałaby klucze na balkonie?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:51   #303
evaventt
BAN stały

być może ta kłótnia to była pozerka, a Adria była zasłona przed rodzicami i miała mówić że nocuje od niej, a Iwona weszła by nad ranem po cichu do domu nie budząc nikogo po spotkaniu, może to był ktoś kogo nie akceptowali rodzice, albo wiedziałabym że nie zaakceptują, a może ktoś poznany przez neta ,
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:51   #304
visionAM
Zakorzenienie

ja dostaję świra... od tego wątku zrobiłam się strasznie bojaźliwa, mój TŻ dzwonił około 18 że niedługo wraca z pracy, nie ma go do tej pory, a telefon nie odpowiada (pewnie rozładowany)...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:53   #305
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kisia0912 Pokaż wiadomość
w tym reportażu Adria.
Ale wiecie widziałam ten drugi monitoring. Tam było dwóch facetów, którzy szarpią dziewczynę. Po kilku minutach po tym jak przechodzi Iwona oni idą w jej stronę,ale bez dziewczyny już. Widać to na nagraniu jak widać te stoliki.

Zostali wykluczeni.
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:53   #306
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Podejrzewam że znaleźli więcej rzeczy niż nam się wydaję i przesłuchiwali być może dalszych członków rodziny byłego chłopaka - o czym się w mediach nie mówi dla dobra śledztwa.
Otoz tu, my nawet polowy nie wiemy tego co wie juz policja..

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:53   #307
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mosisia Pokaż wiadomość
Nie chce oskarzac nikogo ale ta cała Adria w tym wywiadze nie wzbudzila mojego zaufania .. mowila to jak by miala to wyklute na pamiec co ma mowic zero skruchy zero przejacia.. moze poprstu jest twarda psychicznie i nie umie okazywac publiccznie emocji..
Zgadzam sie w zupelnosci. Zero emocji( nie mowie,ze odrazu ma byc zalana lzami), jakas lewa jest ta dziewczyna.

Sprawa z kluczami jest strasznie dziwna.
Jesli Adria wrocila do domu z dyskoteki to pierwsze co powinna uczynic, to zajrzec na balkon czy leza klucze. TO JEST LOGICZNE, tylko czlowiek nieopowiedzialny mogl tak postapic czyli isc prosto spac;/
Stary 2010-08-03, 22:53   #308
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrowcia1616 Pokaż wiadomość
a ten chłopak, o którego się pokłóciły? gdzieś przeczytałam, że ona oprócz rozmowy z Adrią i smsów z nią, smsowała z innymi znajomymi. może była wkurzona na koleżankę, może chciała z nim porozmawiać, może zamierzała się z nim spotkać mówiąc, że zostanie w Sopocie? Może dlatego Adria poszła spać i na nią nie czekała te pół godziny?
z kim ona smsowała jeszcze? umknęło mi to...

Cytat:
ja dostaję świra... od tego wątku zrobiłam się strasznie bojaźliwa, mój TŻ dzwonił około 18 że niedługo wraca z pracy, nie ma go do tej pory, a telefon nie odpowiada (pewnie rozładowany)...
nie tylko Ty

Edytowane przez Czarna_Złośnica
Czas edycji: 2010-08-03 o 22:55
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:54   #309
mrowcia1616
Raczkowanie

Nie wiem, może nie wiedziała o której ona zamierza wrócić, może poszła spać z przeświadczeniem, że jak koleżanka wróci to weźmie klucz?

Z tym ojczymem, to mogło być tak, że przebudził się i usłyszał fragment rozmowy, a konkretniej głos Adrii, niekoniecznie obie dziewczyny znajdowały się pod blokiem.
mrowcia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:54   #310
Zilka
Rozeznanie

Skoro Iwona powiedziała Adrii, że zostaje w Sopocie to czemu Adria zostawiła te klucze na balkonie? Nie bała się trzymać tam całą noc torby z kluczami i dokumentami? Co się z tym stało? Mam nadzieję, że nie zniknęło razem z Iwoną.
Zilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:55   #311
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Weź przestań przed 9 rano szłam na autobus i trzymałam gaz pieprzowy w ręce bo jakiś pijaczek wydał mi się podejrzany w biały dzień na głównej ulicy wśród ludzi.
Stary 2010-08-03, 22:55   #312
kisia0912
Raczkowanie

Vision ja też zawsze boję się jak mój K się nie odzywa.
Jej znajomi moim zdaniem muszą coś wiedzieć. A Adria na pewno. Pewnie policja wie bardzo dużo tylko sprawcy i ofiary nie ma.
kisia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:55   #313
Mia_bianca
BAN stały

Nie wiem.. Podobno Adria byłą jej bardzo dobrą przyjaciółką.
Tyle że ja martwiłabym sie o przyjaciółkę wiedząc, że idzie sama promenadą. I wyszłabym jej naprzeciw. Np z kolegą. Albo sama skoro było juz jasno. A jakbym sie bala to poczekalabym do tej 5 max wiedząc, ze ona idzie i ma juz do przejścia max 30 minut.

Poza tym z tego co zrozumialam - one po tej rozmowie jeszcze smsowały.
Stary 2010-08-03, 22:56   #314
muszynianka
Zakorzenienie

Ja bym nie wyszła naprzeciw ale czekałabym bo bym się bała że ktoś skradnie rzeczy z balkonu to raz, dwa bałabym się i chciałabym mieć pewność że po mnie dojdzie
Stary 2010-08-03, 22:56   #315
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mia_bianca Pokaż wiadomość
Nie wiem.. Podobno Adria byłą jej bardzo dobrą przyjaciółką.
Tyle że ja martwiłabym sie o przyjaciółkę wiedząc, że idzie sama promenadą. I wyszłabym jej naprzeciw. Np z kolegą. Albo sama skoro było juz jasno. A jakbym sie bala to poczekalabym do tej 5 max wiedząc, ze ona idzie i ma juz do przejścia max 30 minut.

Poza tym z tego co zrozumialam - one po tej rozmowie jeszcze smsowały.
też bym się martwiła...
chyba, że Iwona napisała coś w tych smsach co uspokoiło Adrię, no nie wiem. Chciałabym się dowiedzieć
Stary 2010-08-03, 22:58   #316
cremova
Zasiedzenie

a jesli chodzi o Adrie no to filmik pokazal ze jest wyprana z emocji, ale co w niej siedzi trudno wywnioskowac, to jej mechaniczne mowienie.. ja rozumiem ze moze juz ktorys raz z kolei musiala opowiadac przebieg wydarzen, no ale bez przesady.. chyba ze leciala na jakis prochach uspokajajacych to mogla tak sie zachowywac

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:59   #317
mrowcia1616
Raczkowanie

ktoś na jakimś forum, rzucił nazwiskiej byłego chłopaka Iwony, na nk wczoraj dodał beztroskie zdjęcie.. te wrażenia o Adrii po wywiadzie, z drugiej strony tyle głęboko zaangażowanych nieznajomych wizażanek..
mrowcia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 22:59   #318
AguŚ87
Zakorzenienie

a moze sie martwiła moze czekała skad my mamy to wiedzieć ?

wnioskujecie tutaj po 3zdaniach ktore takolezanka wypowiedziała. nie maskruchy? moze była juz przesluchiwana X h musiała odp na X Pyt moze była juz zmeczona?

myslicie ze naprawde koelzanka wiedzą cokolwiek by to ukryła? wątpię tym bardziej że policja dotarła juz pewnie do rozmow i sms
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 23:00   #319
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Ja bym nie wyszła naprzeciw ale czekałabym bo bym się bała że ktoś skradnie rzeczy z balkonu to raz, dwa bałabym się i chciałabym mieć pewność że po mnie dojdzie

Tak, czekalabym w domu. Wiem gdzie jest. Wiem ile jeszcze ma do przejścia. Czekam. Do 5. To i tak duży zapas czasu.
Stary 2010-08-03, 23:00   #320
ravik
Raczkowanie

Cytat:
Kto powiedział że zostaje w Sopocie?
Zadałaś dobre pytanie. O tym mówili znajomi- konkretnie koleżanka. W pewnym momencie Iwona powiedziała że zostaje w Sopocie. Dopiero potem powiedziała że jest przy konkretnym wejściu na plażę i żeby koleżanka zostawiła jej klucze. Być może miała jakiś powodowany nerwami plan że zostanie w Sopocie ale coś jednak skłoniło ją do powrotu. Ciekawa jest teoria z kluczami..że faktycznie miało to "kryć" Iwonę gdy ta nie wracałaby ewentualnie do domu na noc. To tłumaczyłoby dlaczego koleżanka sie nie zdziwiła nie odebraniem kluczy. Wtedy konieczne byłoby ustalenie czy wcześniej takie akcje miały miejsce..szczególnie po powrocie z imprez tego typu jak ta pechowa...
ravik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 23:00   #321
kisia0912
Raczkowanie

Mnie by uspokoiło chyba tylko jakby ją zobaczyła całą i zdrową wtedy. Nie zasnęłabym po prostu. I gdyby nie wróciła do 5 to nawet bym swoich rodziców obudziła i żeby ze mną poszli i zobaczyli co się dzieje.
kisia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 23:01   #322
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

no tak Adria mówiła, że smsowały to może faktycznie Iwona napisała jej cos co ja uspokoiło i dlatego nic nie zrobiła ...
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 23:01   #323
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowcia1616 Pokaż wiadomość
ktoś na jakimś forum, rzucił nazwiskiej byłego chłopaka Iwony, na nk wczoraj dodał beztroskie zdjęcie.. te wrażenia o Adrii po wywiadzie, z drugiej strony tyle głęboko zaangażowanych nieznajomych wizażanek..
Nie są razem od 3 miesięcy, no to przecież nie będzie nosił żałoby, to pewnie dla niego trudne, no przecież co...
Stary 2010-08-03, 23:01   #324
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
a moze sie martwiła moze czekała skad my mamy to wiedzieć ?

Ktoś pamięta o której mama Iwony się dowiedziala ze córka nie nocowała u koleżanki? Czy to nie była godzina 16 w sobotę?
Stary 2010-08-03, 23:02   #325
evaventt
BAN stały

a Adria mieszka sama? no bo trochę dziwne rodzice wstają rano, ich własne klucze albo cudze walają się po balkonie i nic nie dziwi ich to, czy to jakiś nowo modny sposób
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 23:02   #326
la beaute
Zakorzenienie

moim zdaniem Adria coś ewidentnie kręci.
Stary 2010-08-03, 23:02   #327
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś pamięta o której mama Iwony się dowiedziala ze córka nie nocowała u koleżanki? Czy to nie była godzina 16 w sobotę?
Nom, to było około godziny 16 w sobotę, o 22 byli na policji
Stary 2010-08-03, 23:04   #328
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Nom, to było około godziny 16 w sobotę, o 22 byli na policji

No to albo srednio sie martwiła, albo wiedziała, gdzie (u kogo) mogła zostac Iwona.

O 3:30 Iwona prosi o zostawienie kluczy na balkonie. Czyli daje sygnał, że wraca do domu na noc . Gdyby nie wracała na noc, nikt nie musiałby zostawiać na balkonie kluczy - odebralaby je normalnie w dzien.

Nie wraca do 16. I nie niepokoi to przyjaciółki, ktora wiedziala, że Iwona idzie do domu promenadą sama?

Edytowane przez Mia_bianca
Czas edycji: 2010-08-03 o 23:05
Stary 2010-08-03, 23:05   #329
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evaventt Pokaż wiadomość
a Adria mieszka sama? no bo trochę dziwne rodzice wstają rano, ich własne klucze albo cudze walają się po balkonie i nic nie dziwi ich to, czy to jakiś nowo modny sposób
klucze miały byc u Adrii na balkonie, a nie u Iwony
Stary 2010-08-03, 23:06   #330
unrepeatable
Zakorzenienie

Bylam sie tylko wykompac a wy ponad strone napisalyscie .
w kazdym razie zanim nadrobie napisze swoje przemyslenia " z wanny"

stanowczo uwazam ,ze Adria wie cos wiecej teraz jest tylkko pytanie:
1) wie wiecej ale nic nie powiedziala bo ma cos na sumieniu/boi sie czegos/kogos
2) wie wiecej i powiedziala duzo wiecej ale policja zabronila jej tego ujawniac i kazala jej sie nauczyc na pamiec mniej wiecej co ma mowic

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości