|
|
#541 |
|
Zasiedzenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
hehe no dokladnie
chociaz wiadomo ze kazdy przede wszystkim czeka na wiesci, dobre oczywiscie!co ciekawe, jak wpisuje sie w google "iwona wieczorek" pierwsza podpowiedz wyswietla sie "iwona wieczorek recznik", bialy recznik chyba zawsze bedzie mi sie kojarzyl z ta sprawa.
Edytowane przez cremova Czas edycji: 2010-08-04 o 08:58 |
|
|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie, mnie zastanawia 1 sprawa. Mianowicie: TELEFON.
Przeciez nawet wylaczony - emituje sygnal GPS. Jest mozliwosc namierzenia aparatu telefonicznego. czy ktos cos robi w ogole w tej sprawie?? |
|
|
|
#543 | |
|
Przyczajenie
|
Pierwsza czynność urzędnika nalać wodę do czajnika na kawę oczywiście
znam to z autopsji No ale wracając do tematu. Mój mąż mial swoją teorię. Mianowicie, że po zejściu Iwony na plażę mógl ją ktoś ogluszyć tak, że nie zdążyla krzyknąć, po czym wziąć ją na lódkę i odplynąć gdzieś dalej po czym na przyklad przemieścić się większym statkiem do Skandynawii... To tylko teoria oczywiście nie bijcie za nią ale rozpatrywaliśmy już wszystkie opcje i to jest straszne, że nagle się jest a po chwili ani widu ani slychu... ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Ciekawe czy jasnowidz powiedzial coś nowego... |
|
|
|
|
#544 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#545 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tez to zastanawia, zreszta pisalam o tym... Wylaczony telefon wysyla sygnal pod warunkiem, ze baterii nikt nie wyciagnal
|
#547 |
|
Przyczajenie
|
Dzieńdobry!!Modle się zeby dzis się już wreszcie coś wyjaśniło,żeby dzisiejszy dzień przyniósł jakies poytywwne wieści.Pozdrawiam. Ps.U Mnie dziś słoneczko świeci
|
|
|
|
#548 |
|
Rozeznanie
|
Widze, ze nic sie nie ruszylo. Szkoda, jakos tak czulam, ze dzisiaj sie czegos dowiemy. Wiadomo juz cos o jasnowidzu??
|
#549 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tzn mozliwe ze ADRIA jest w to zamiaszana nie mozliwe ze napisała jej sms spotkajmy sie tu i tu. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#550 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę, u mnie brak słoneczka Niestety. Chciałam wybrać się pod namiot w weekend, ale pogody chyba nie będzie. Ajajaj.
|
|
|
|
|
#552 |
|
BAN stały
|
A czemu policja od razu nie wkroczyła z psami?
I zastanawia mnie jedno. Wiadomo, każde zaginięcie jest poruszające, jest tragedią dla rodziny i najbliższych. Ale dlaczego zaginięcie Iwony jest aż tak bardzo nagłaśniane? Co tam się wydarzyło lub jaką tajemnicę miała Iwona (czy też jej znajomi), że o tej sprawie jest aż tak głośno? Czy to interwencja mamy Iwony, fakt, że minęły dwa tygodnie czy może coś więcej? Mimo wszystko nie o każdym zaginięciu telewizja mówi aż tyle i aż tak bardzo. W większości jest wzmianka, jakieś zdjęcie, krótka notka i ewentualnie informacje przez następne dni, że nadal osoba się nie odnalazła. |
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
mieszkam w Słupsku około miesiąca temu zaginęła 18 letnia dziewczyna wyszła rano do szkoły, jak się później okazało zamordował ją jej chłopak wraz z jej przyjaciólką, masakra, ponoć pomagali w poszukiwaniach, jak odnaleźli jej ciało- oczywiście nie policja tylko jakaś kobieta na spacerze z psem
to od razu zamkneli morderców, czyli może od początku wiedzieli kto to ?
|
|
|
|
#554 |
|
Przyczajenie
|
Foxy89 Ja myśle ze te słonko to długo nie poświeci,teraz ta pogoda jest taka do d..strach planować jakikolwiek wyjazd pod namiot,bo znając życie pewnie by lało
pozdrawiam i milego dnia życze wszystkim.
|
|
|
|
#555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
to dlatego, że do poszukiwań zaangażowali Rutkowskiego a on robi dużo szumu a poza tym, wydaje mi się, że właśnie dzięki takiemu forum, gdzie ludzie się organizują, wysyłają ogłoszenia do różnych portali, sprawa jest tak mocno nagłośniona ale tak, jak wcześniej ktoś wspomniał, jeszcze dużo ludzi nie wie o Iwonie
|
|
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
A Iwony dalej nie ma....
|
|
|
|
#558 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
może interwencja mamy Iwony jest tego przyczyną, może poruszyła niebo i ziemię, zeby mówili jak najwięcej, ale nie wiem czemu - ja odnoszę wrażenie, że to jednak nie tylko o to chodzi. No i Rutkowski nie angażuje się też w jakieś błahe sprawy - dużo osób sądzi, że jego poczynania są w głównej mierze skierowane na zdobywanie chwały i uwielbienia dla własnej osoby, więc takim "zwykłym" zaginięciem (przepraszam za słowo zwykłe - bo każde zaginięcie jest traumatyczne, ale domyślacie się pewnie o co mi chodzi) to by się nie zajął... ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#559 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko chyba przez nagrania z monitoringu. Zrobił się Big Brother.
|
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
No i tez sprawa tego ze sa wakacje...kazda dosłownie kazda z nas mogła tam isc i popaść w rece jakiegoś popier****
i dlatego tak sie przejmujemy ta sprawa...sprawa jej zaginięcia.
|
|
|
|
#561 |
|
Przyczajenie
|
dokładnie dużo wniosło to że Rutkowski zaangażował się w poszukiwania Iwony,media odrazu się tym zainteresowały,ludzie, fora itd..
|
|
|
|
#562 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
w stce to samo;D
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
Cremova- ąz mi sie wstać nie chciało, ale kawa mnie rozbudziła
.Ciekawa jestem co przyniesie nowy dzień. Iwonko- gdzie Ty jesteś?? Tyle czasu juz minęło. |
|
|
|
#565 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
i właśnie o to kiedyś pytałam
jakoś mi się nie chce wierzyć, żeby nie dało się namierzyć rozładowanego telefonu inna sprawa jeśli nie ma w nim baterii ...
|
#567 |
|
BAN stały
|
tyle zagadek aaaaaa! tyle niejasności!
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Moim zdaniem policja wie o wiele więcej niż podano do informacji publicznej (co jest logiczne, bo jeśli znają miejsce uprowadzenia lub zaginięcia Iwony - żeby nie zadeptać ewentualnych śladów jakie były (bo teraz to raczej już żadne). Policja cały czas podkreśla - szukamy sprawcy uprowadzenia, a nie morderstwa. Dlaczego: a) wiedzą na podstawie zeznań, że Iwona została (lub mogła zostać) uprowadzona albo poszła spotkać się z kimś i zakładają porwanie b) dopóki nie ma ciała nie ma też morderstwa. Może dla dobra śledztwa nie ujawniają wszystkich szczegołów. Muszą wiedzieć coś więcej. |
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym dzień dobry wszystkim |
|
|
|
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Widzę nadal nic. Policja na pewno wie więcej. Nie mogą powiedzieć za dużo bo sprawca by wszystko wiedział. Te bunkry są na prawdę straszne. I ukrycie kogoś tam byłoby najprostsze.
|
|
|
|
#570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

chociaz wiadomo ze kazdy przede wszystkim czeka na wiesci, dobre oczywiscie!

u mnie tez zachmurzenie w Kielcach