Włosomaniaczki cz. VI ... wchodzisz na własne ryzyko :P - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 21:47   #1501
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VI ... wchodzisz na własne ryzyko :P

spryskałam wodą normalną, bo termalki nie posiadam i ogólnie jakby mniej wysuszal w ten sposób i kolor bardziej intensywny jest. Polecam spróbowac

to uważaj na niego, bo one sie szybko rozwalają, ogólnie to wczesniej ponoc były lepiej robione, a od jakiegos czasu taki szajs

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-03, 21:55   #1502
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
spryskałam wodą normalną, bo termalki nie posiadam i ogólnie jakby mniej wysuszal w ten sposób i kolor bardziej intensywny jest. Polecam spróbowac

to uważaj na niego, bo one sie szybko rozwalają, ogólnie to wczesniej ponoc były lepiej robione, a od jakiegos czasu taki szajs
Ja też termalki nie posiadam więc dobrze wiedzieć, że można użyć normalnej

Skoro tak szybko się rozwalają to nie bardzo opłaca się kupować firmówki

Kurde, chyba pójdę jutro do Natury - Asia skusiła mnie tym cieniem
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-03, 22:15   #1503
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Gdzie byłam jak mnie nie było oto pytanie...Dokańczałam magisterkę (już jestem miesiąc po obronie..Dumna pani MGR z 4+) i nie było lekko,część pracy pisałam praktycznie 1 ręką bo na drugiej trzymałam małą, potem ponad miesiąc byłam u rodziców w Toruniu-oni zaopiekowali się trochę moim Funfelkiem i mogłam spokojnie dokańczać pracę, ale taki kocioł wtedy miałam że heja, praca ,mała,praca, mała...eh
Ale już wróciłam
Gratuluję po pierwsze stopnia a po drugie zacięcia przy pisaniu i nauce w ekstremalnych warunkach
Cytat:
Mała ma już pół roczku (dziś kończy) ponad 70cm i ok.7kg. Do tego stała się małą tele-komputero i komórkomaniaczką...Intere suje ją wszystko co elektroniczne...najchętni ej zabierałaby mi komórkę i sama ją "obsługiwała" (czyt. wkładała do buzi), jak tylko siedzę przy komputerze i trzymam ją na kolanach to wali łapkami w klawiaturę a od telewizora oczu nie może oderwać (przez co stałam się zaciemniałą bo nic obejrzeć nie mogę -żadnych wiadomości...nie chcę by córa tak szybko w ten tv się wgapiała)....Pozatym jest moją małą, słodką małpeczką..która najchętniej siedziałaby ciągle u mamusi na rączkach....
Co tu dużo mówić- Jest cudowna i jestem w niej TOTALNIE , NIEODWOŁALNIE ZAKOCHANA PO SAME USZY
Skąd ja to znam
Moja też non stop komórka, piloty, myszka... a jak zła, jak nie chcę jej dać . Doszło do tego, że sadzam ją obok laptopa na fotelu, wyciągam myszę z gniazda i daje jej do zabawy
Telewizora i kompa w ogóle nie włączam przed 21, bo dopiero wtedy mała śpi, też nie chcę jej przyzwyczajać ani psuć oczków.
Wrzuć może jakieś fotencje do albumu co byśmy mogły popodziwiać ?
Cytat:
Jak Ci się Estelle mają odzyweczki przykurzać na półeczce to ja kilka mogę adoptować...dobrego nigdy za dużo
Hihihi, najpierw sama chciałabym troszkę przetestować
Cytat:
A co do pasiaków, nie wiem jak ten brązujący, ale ja kupiłam pasiasty róż z CAC Essence i mam mieszane uczucia. Najjaśniejszy pasek był ekstra jako rozświetlacz do łuku brwiowego oraz cień ale to wkońcu ma być róż a prawie w ogóle nie dawał koloru, ile ja musiałam się namachać pędzlem by cokolwiek było widać
I w końcu oddałam go bratowej! A sama będę polować we wrzesniu na All na Lune cośtam z Bourjois myślałam też o kosteczkach z inglota...strasznie mnie kuszą od roku !!!! Ale narazie się opieram ...do czasu....we wrześniu będę u rodziców i na pewno zachaczę o Inglota bo muszę uzupełnić moją paletkę Freedom ..Oj już niedługo będę grzeszyć....hahahaaaa:coj est:
Ja mam teraz jakąś straszną fazę na róże, na razie mam dwa i jakieś próbeczki, czyli mało
A pasiaczek CaC bardzo lubię, właśnie za tę subtelność , od "zadań specjalnych" jest CaH
Cytat:
Wrzuć na wymianke te odżywki ja musze popatrzec czy nie mma czegos zbędnego w domu, bo musze puder bambusowy komus opchnąć bo mam jeszcze polowe a nie lubie go i chce cos nowego juz sobie rączki zacieram na zamówienie z mazideł
Szkoda mi wymieniać, bo z takim zacięciem zdobywane... a poza tym chcę potestować
Cytat:
oj maniaczka Jestem nawet stałą członkinią odwykowego wątku...ale ja chyba już niereformowalna jestem.. KOCHAM KOSMETYKi hahahahaha
a jak przy okazji czymś kogoś skuszę....cóż nie moja wina
Ja też jestem niereformowalna... odwyki niczego nie zmienią
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, burza u mnie dziś była

Chciałam zamówić jakieś próbki z Blusche ale dziewczyny tak się rzuciły, że nie zdążyłam
Cześć Aga
U mnie od dwóch godzin wieje, jak na deszcz, ale na razie nie widzę innych oznak burzy.
A ile kosztyje przesyłka z Blusche i jak liczą organizatorki? Może samemu wyszłoby na to samo?

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-03, 22:22   #1504
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Cześć Aga
U mnie od dwóch godzin wieje, jak na deszcz, ale na razie nie widzę innych oznak burzy.
A ile kosztyje przesyłka z Blusche i jak liczą organizatorki? Może samemu wyszłoby na to samo?

Nie mam pojęcia jak to jest z samodzielnym zamówieniem - ledwo wyczaiłam o co chodzi z EDM to teraz muszę kolejne zamówienia rozpracowywać
Stary 2010-08-03, 22:39   #1505
'Estelle'

Cytat:

Nie mam pojęcia jak to jest z samodzielnym zamówieniem - ledwo wyczaiłam o co chodzi z EDM to teraz muszę kolejne zamówienia rozpracowywać
Sprawdziłam sobie - standardowa opłata to niecałe 4$ kanadyjskie za wysyłkę.

Postanowiłam iść dziś wcześniej spać... ciekawe co z tego wyjdzie

Stary 2010-08-03, 22:43   #1506
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też termalki nie posiadam więc dobrze wiedzieć, że można użyć normalnej

Skoro tak szybko się rozwalają to nie bardzo opłaca się kupować firmówki

Czy mozna to nie wiem ale ja użyłam, bo co się będę przejmowac. Tylko zamienei chyba na destylowaną i gitara

Cytat:
Szkoda mi wymieniać, bo z takim zacięciem zdobywane... a poza tym chcę potestować
No chyba, ze tak

Stary 2010-08-03, 22:59   #1507
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdziłam sobie - standardowa opłata to niecałe 4$ kanadyjskie za wysyłkę.
Czyli niedużo chyba? Bo ja się kompletnie na tym nie znam. Tzn przy zbiorowym jest to dzielone, prawda? Bałabym się sama zamawiać, poczekam na kolejne zbiorowe Ty już jakieś doświadczenie masz a ja?

Cytat:
Postanowiłam iść dziś wcześniej spać... ciekawe co z tego wyjdzie
Trzymam kciuki, żeby Ci się udało

Cytat:
Czy mozna to nie wiem ale ja użyłam, bo co się będę przejmowac. Tylko zamienei chyba na destylowaną i gitara
Albo jakąś mineralkę?

Ja też idę spać, do jutra

Aha, mam też w planach zakup jakiegoś pudru z BU, może bambusowego albo tego z pereł
Stary 2010-08-03, 23:10   #1508
'Estelle'

Cytat:
a Ty Aga miałaś nie zamawiać narazie próbek
ja się czaje na pędzelki z blusche za 10$ 5 pędzelków bo promocja tylko dzisiaj juz całkowicie rozwaliłam flat topa i nie wiem czy związany () tyle wytrzyma.
Dawaj znać kiedy ta promocja!!!!!
Cytat:

Też jutro idę
Tylko się nie przeraź, bo on daje po oczach, ale myślę, że jako róż będzie boski .
Jak sobie tak mocno maźnęłam po nadgarstku jak testowałam, to potem nabrałam trochę tego maźnięcia i dałam na policzek
Cytat:
Czyli niedużo chyba? Bo ja się kompletnie na tym nie znam. Tzn przy zbiorowym jest to dzielone, prawda? Bałabym się sama zamawiać, poczekam na kolejne zbiorowe Ty już jakieś doświadczenie masz a ja?

Aha, mam też w planach zakup jakiegoś pudru z BU, może bambusowego albo tego z pereł
No to przecież ja Ci mogę zamówić bez problemu
Mam te pudry... jeszcze nie użyte
Czekają na jesień, kwasy i filtry, które trzeba matowić .

Stary 2010-08-03, 23:16   #1509
niby nic
Zakorzenienie

Mineralna tez moze byc, skoro ja normalej z kranu użyłam i mi twarzy nie zeżarło

Ja zamawiam z kolorówki.com prochy i robie swój puder, bo ten bambusowy to dziadostwo ale jego też wykorzystam do tego

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Asia promocja to juz jest od dzisiaj, do konca miesiaca chyba.
Własnie zobaczyłam ze zmienili na 15$ te pędzle to niech się pocałuja w ... i chyba wszystkie pozmienali, bo raczej tansze były grrrrrr
http://www.blusche.biz/Store/makeup-...s/brushes.html

Stary 2010-08-03, 23:36   #1510
'Estelle'

Cytat:

Ja też idę spać, do jutra
Słodkich snów
Planowałam połozyć się o 23...
Cytat:
Asia promocja to juz jest od dzisiaj, do konca miesiaca chyba.
Własnie zobaczyłam ze zmienili na 15$ te pędzle to niech się pocałuja w ... i chyba wszystkie pozmienali, bo raczej tansze były grrrrrr
http://www.blusche.biz/Store/makeup-...s/brushes.html
Łeee, to drogo... chociaż pewnie i tak się opłaca.
Na ebayu są jakieś flat topy po 25 zł [wysyłka za darmo].
Przy okazji wylookałam:
http://cgi.ebay.pl/NEW-24-Piece-Colo...item27b3e0b55d
[muszę koniecznie spróbować malowania na mokro]
http://cgi.ebay.pl/New-16-Pcs-Studio...item2a07b32c6a
dobry deal ale ciekawe jak z miękkością.

O fcuk , mamy 4 podglądaczy

Stary 2010-08-03, 23:46   #1511
niby nic
Zakorzenienie

te pędzle to ponoc takie popierdółki te z blusche z kompletu, te które da sie kupic oddzielnie sa większe.
zobaczyłam te flat topy na ebayu ale nie wiadomo czy nie będą miały włosia szorstkiego mam jeszcze innego kandydata na allegro, tzn powinien niedługo sie pojawic i chyba jego wezme, przynajmniej szybko dojdzie

Stary 2010-08-04, 04:23   #1512
Heroldin
Zakorzenienie

Dzień dobry !

Cytat:
...Ale wróciłam..
Witaj ! Mam nadzieję, że na stałe jest ten powrót ?!

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
Do tego mój stan odżywkowy jest malutki i odczuwam braki
Ja mam jeden szampon i jedną odżywkę. Wystarczy mi .

Cytat:
A żebyś wiedziała , składniki mam, wagę dilerską też
To na co czekasz ?! Kup sobie drugi zegarek, to czasu będziesz mieć trochę więcej .
Kręć kremy, kręć !

Cytat:
Dokańczałam magisterkę (już jestem miesiąc po obronie..Dumna pani MGR z 4+
Gratuluję ! Szczególnie, że w tak ekstremalnych warunkach .

Cytat:
Chciałam zamówić jakieś próbki z Blusche ale dziewczyny tak się rzuciły, że nie zdążyłam

To może skrzyknijmy się na nasze wspólne kupowanie ?! Mam szczerą nadzieję, że Asia nam pomoże.
Wy już takie "oblatane" w temacie, że wybór trudu nie nastręczy. Może i ja załapałabym się na pędzlak {jeszcze nie wiem jaki}. Jak wybierzecie, gdzie zamawiacie - popatrzę.

Cytat:
Zapomniałabym - ja kooocham jagodowe
Pochłonęłam {zeżarłam} dwie gałeczki. Poprosiłam o takie gabarytowo skromniejsze, ale ta paskuda napakowała z dokładką z komentarzem : "tak rzadko jesz, nie zaszkodzą".

Cytat:
Nie kupuj ! Moje wylądowały w koszu na śmieci.

Asia - niech podglądają. Wszczepimy im wirusa zakupoholizmu.

Wczoraj przyjechała zamówiona pościel. Dziewczyny, tragedia...
Sporo ponad dwieście złotych wyrzuconych w błoto. To nie wina "sprzedającego", to takie badziewie wyprodukowane. Używam szmaty do podłogi w lepszym gatunku. Kolor jak piąte popłuczyny po burakach i gazeta jest grubsza. I toto się nazywa : piękna pościel satynowa. Ale to mnie należy w dupencję walić. Dlaczego ?! Za sprzeniewierzenie się własnym regułom i zasadom : są rzeczy, których bez macanki nie należy kupować.
Tylko droga to lekcja...

U mnie wczoraj cały dzień lało i burzowało. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepsiejsza pogoda.
Moje plany na dzisiaj : likwidacja coraz bardziej piętrzącej się góry do prasowania. Współczujecie ?!

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 07:36   #1513
Heroldin
Zakorzenienie

Asiu - czy tego L'Oreal'a ; seria : Abondance {nowości }- widziałaś gdzieś "na żywo" ?! Opis kuszący.
Stary 2010-08-04, 07:51   #1514
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
No miałam ale coś nowego kusi
Pędzelków na razie mi starczy, róż mam, rozświetlacz też, kupę cieni - nie ma to jak zakupoholizm

Co Ty zrobiłaś ze swoim flat topem?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Zapomniałabym - ja kooocham jagodowe
A co to flat top?? Bo widzę żem zaciemniała

A ja kocham orzechowe

Cytat:
Gratuluję po pierwsze stopnia a po drugie zacięcia przy pisaniu i nauce w ekstremalnych warunkach

Skąd ja to znam
Moja też non stop komórka, piloty, myszka... a jak zła, jak nie chcę jej dać . Doszło do tego, że sadzam ją obok laptopa na fotelu, wyciągam myszę z gniazda i daje jej do zabawy
Telewizora i kompa w ogóle nie włączam przed 21, bo dopiero wtedy mała śpi, też nie chcę jej przyzwyczajać ani psuć oczków.
Wrzuć może jakieś fotencje do albumu co byśmy mogły popodziwiać ?

Hihihi, najpierw sama chciałabym troszkę przetestować

Ja mam teraz jakąś straszną fazę na róże, na razie mam dwa i jakieś próbeczki, czyli mało
A pasiaczek CaC bardzo lubię, właśnie za tę subtelność , od "zadań specjalnych" jest CaH

Ja też jestem niereformowalna... odwyki niczego nie zmienią
Dziękuję dziękuję

To widzę nie tylko moje rwie się do elektorniki Ja już ciemna i głucha jestem bo zero wiadomości od kąd mała się TV interesuje Z laptopem to masz dobrze, ty sobie działasz a małuszek pomaga ci myszką A ja mam normalnego kompa i raczej myszki nie odłączę, ale włączam kompa tylko wtedy jak śpi albo jest zajęta zabawą...Moja Niuńka umie się tak zaabsorbować jakąś zabawką że jej normalnie wtedy nie ma Fotencje wstawie...jak tylko mi internet ruszy pełną mocą (czyli za tydzień) bo narazie chodzi jakby chciał a niemógł

Mi spodobał się róż Bourjois Lune D'ore (dobrze pisze? ) na ALL wychodzi nawet tanio z przesyłką...No i kosteczki z inglota...Ale ostatnio jako różu używam bronzera i jest ekstra...i myślę czy mi warto kupować róż? chociaż 1 czy 2 możnaby mieć..No i widzisz mi ten CAC nie pasował własnie dlatego że zachowywał się jak shimmer a nie jako róż, a CAH oglądałam ale on o już hardkorowy jest
U mnie w mieścinie są jeszcze 3-4 poprzednie limitowanki wystawione..ciekawy był kolorystycznie ten róż z GO SNOW, ale jak zachowuje się na buzi -któraś go miała???

U mnie odwyki też nie działają, troszkę ograniczyłam zbiorki ale na pewno nie ze wzg. tylko iwyłącznie na odwyk, a raczej to moja zasługa..Ale powoli powraca do dawnych rozmiarów...NIc nie poradzę że ascetką nie jestem

Cytat:
No to przecież ja Ci mogę zamówić bez problemu
Mam te pudry... jeszcze nie użyte
Czekają na jesień, kwasy i filtry, które trzeba matowić .
Ja też będę chciała kilka rzeczy ale mi się nie spieszy.To już we wrześniu-październiku bo teraz już i tak sporo wydałam..troszkę urodzinowo od rodziców (skórzana torebka....Moje marzenie) A sporo kasy poszło na naprawę samochodu bo się zepsuł i jeszcze akumulator musimy kupić

Jak będziesz sama robić zamówienie to daj znać dobrze??? bo tylko tak dla mnie to się nie opłaca kłopot robić...Interesuje mnie olej kokosowy i monoi, oraz może serum odbudowyjącym albo różanym..

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Witaj ! Mam nadzieję, że na stałe jest ten powrót ?!

Ja mam jeden szampon i jedną odżywkę. Wystarczy mi .

(...)

Gratuluję ! Szczególnie, że w tak ekstremalnych warunkach .

Sporo ponad dwieście złotych wyrzuconych w błoto. To nie wina "sprzedającego", to takie badziewie wyprodukowane. Używam szmaty do podłogi w lepszym gatunku. Kolor jak piąte popłuczyny po burakach i gazeta jest grubsza. I toto się nazywa : piękna pościel satynowa. Ale to mnie należy w dupencję walić. Dlaczego ?! Za sprzeniewierzenie się własnym regułom i zasadom : są rzeczy, których bez macanki nie należy kupować.
Tylko droga to lekcja...

Myślę że na stałe

Widzę że rozmowa o pędzlach była....Ja mam (nieprofesjonalny) pędzel do różu/pudru z Rossmana seria Premium (taki z czarnym trzonkiem z naturalnego włosia) i jest ekstra! Mięciutki, puder dobrze się go trzyma...Włosie mocno siedzi.Polecam!

Dziękuję

Oj droga lekcja droga

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2010-08-04 o 07:54
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 11:13   #1515
'Estelle'

Cytat:
mam jeszcze innego kandydata na allegro, tzn powinien niedługo sie pojawic i chyba jego wezme, przynajmniej szybko dojdzie
Co to za kandydat???
Cytat:
To na co czekasz ?! Kup sobie drugi zegarek, to czasu będziesz mieć trochę więcej .
Kręć kremy, kręć !

Może i bym ukręciła, ale w zanadrzu jeszcze tyle drogeryjniaków mam i chcę testować kolejne.
Kusi mnie jakieś samorobione serum ujędrniające, tylko z moim zapałem posmarowałabym się pewnie ze dwa razy i by sie zepsuło .
Cytat:
To może skrzyknijmy się na nasze wspólne kupowanie ?! Mam szczerą nadzieję, że Asia nam pomoże.
Wy już takie "oblatane" w temacie, że wybór trudu nie nastręczy. Może i ja załapałabym się na pędzlak {jeszcze nie wiem jaki}. Jak wybierzecie, gdzie zamawiacie - popatrzę.
Ja bardzo chętnie pomogę
Cytat:
Kasia! Ty powinnaś normalnie ogłoszenia na wątku dawać, co masz na zbyciu, bo szkoda, żeby tak w koszu wszystko lądowało.
Albo załóż bloga jakiegoś i tam rób wyprzedaże, bo na forum nie wolno [szkoda ]. Widziałam, że koreańskie bloggerki tak robią - przetesują jakiś produkt, a potem myk - do odsprzedaży go oddają, dzięki czemu i nabywca zadowolony, że fajną rzecz kupił i bloggerka, bo ma na nowe kosmetyki
Cytat:
Asia - niech podglądają. Wszczepimy im wirusa zakupoholizmu.

Cytat:
Tylko droga to lekcja...
Ojej , a podasz linka? Co byśmy miały na uwadze...
Ciekawa jestem, jakiej jakości jest ta pościel po 20-kilka zł...
Cytat:
U mnie wczoraj cały dzień lało i burzowało. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepsiejsza pogoda.
Moje plany na dzisiaj : likwidacja coraz bardziej piętrzącej się góry do prasowania. Współczujecie ?!
Współczujemy, a jakże... ja muszę mieć szczególną fazę na prasowanie, bo inaczej nic z tego... a dawno takiej fazy nie miałam . Ratuje mnie jedynie upodobanie do sztucznych tkanin, które się nie gniotą .
Cytat:
Asiu - czy tego L'Oreal'a ; seria : Abondance {nowości }- widziałaś gdzieś "na żywo" ?! Opis kuszący.
Jest chyba u mnie na jednym stoisku "profesjonalnym". Ale jak wszystko L'oreal - podejrzewam, że badziewiaste. Ja będę w pobliżu tego miejsca, to skład dokładniej obadam, może zweryfikuję wtedy swoją opinię.

Stary 2010-08-04, 11:15   #1516
'Estelle'

Cytat:
A co to flat top?? Bo widzę żem zaciemniała
Pędzelek do nakładania sypkiego podkładu. Ma płaski szczyt, czyli flat top
Cytat:
To widzę nie tylko moje rwie się do elektorniki Ja już ciemna i głucha jestem bo zero wiadomości od kąd mała się TV interesuje Z laptopem to masz dobrze, ty sobie działasz a małuszek pomaga ci myszką A ja mam normalnego kompa i raczej myszki nie odłączę, ale włączam kompa tylko wtedy jak śpi albo jest zajęta zabawą...Moja Niuńka umie się tak zaabsorbować jakąś zabawką że jej normalnie wtedy nie ma Fotencje wstawie...jak tylko mi internet ruszy pełną mocą (czyli za tydzień) bo narazie chodzi jakby chciał a niemógł
Moja też czasami się sobą zajmie [czyt. zajmie sie myszką albo pilotem], ale i tak już nie idzie jej z oczu spuścić, bo się wygina, wychyla przez barierkę w łóżeczku, albo przewraca na wszystkie strony i pełznie...
Cytat:
Mi spodobał się róż Bourjois Lune D'ore (dobrze pisze? ) na ALL wychodzi nawet tanio z przesyłką...No i kosteczki z inglota...Ale ostatnio jako różu używam bronzera i jest ekstra...i myślę czy mi warto kupować róż? chociaż 1 czy 2 możnaby mieć..No i widzisz mi ten CAC nie pasował własnie dlatego że zachowywał się jak shimmer a nie jako róż, a CAH oglądałam ale on o już hardkorowy jest
No CaH wygląda ostro , ale jak się go strzepnie z pędzelka po maźnięciu to efekt jest całkiem, całkiem . Można dawać róż na brązer.

A propos brązerów, te paski dla blondynek jednak strasznie ciemne, trudno mi nimi dobrze się pomalować i zostawiają mi placki czasem .
Cytat:
U mnie odwyki też nie działają, troszkę ograniczyłam zbiorki ale na pewno nie ze wzg. tylko iwyłącznie na odwyk, a raczej to moja zasługa..Ale powoli powraca do dawnych rozmiarów...NIc nie poradzę że ascetką nie jestem
U mnie jeden holizm zamienia się w drugi...
Skończyłam kupować odżywki do włosów, to rzuciłam się na kremy do twarzy i kolorówkę
Po manii na cienie nadeszła faza na róże. Teraz zaczyna mnie jeszcze ciągnąć w stronę pazurów.
Na razie czuję się zaspokojona odżywkowo i kremowo, cieniowo też już prawie ... co do produktów do paznokci to jeszcze się waham, bo mało o nich jest opinii, więc na razie nic nie kupiłam jeszcze. Z naciskiem na to ostatnie słowo ;lol:

Cytat:
A sporo kasy poszło na naprawę samochodu bo się zepsuł i jeszcze akumulator musimy kupić
Mojemu Mężu wczoraj zepsuł się skuter .

Cytat:
Jak będziesz sama robić zamówienie to daj znać dobrze??? bo tylko tak dla mnie to się nie opłaca kłopot robić...Interesuje mnie olej kokosowy i monoi, oraz może serum odbudowyjącym albo różanym..
Ale to z Blusche? Bo mazidła to możesz zama zamawiać, to w PL i nie trzeba miec paypala ani innych takich .

Stary 2010-08-04, 16:34   #1517
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
O fcuk , mamy 4 podglądaczy

Cytat:
Jestem za
Potestowałabym jakieś próbki a w zbiorowe ciężko trafić bo jakoś zawsze się dopisują kiedy jestem w pracy

Cytat:
Kiepskie są? Mirelce chyba służą, tak przynajmniej kojarzę

Cytat:
U mnie jeden holizm zamienia się w drugi...
To tak jak u mnie
Stary 2010-08-04, 17:04   #1518
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko droga to lekcja...

Miłego dnia
Współczuje przygody z tą pościelą
Prasowania zresztą tez, ja sama dzisiaj prasowałam 5h tylko ze za kase i jeszcze dzieciakiem sie zajmowałam

Cytat:
AWidzę że rozmowa o pędzlach była....Ja mam (nieprofesjonalny) pędzel do różu/pudru z Rossmana seria Premium (taki z czarnym trzonkiem z naturalnego włosia) i jest ekstra! Mięciutki, puder dobrze się go trzyma...Włosie mocno siedzi.Polecam!
Do rózu już akurat mam

Cytat:
Co to za kandydat??? .
Hakuro do kupienia na allegro

Cytat:
Ale to z Blusche? Bo mazidła to możesz zama zamawiać, to w PL i nie trzeba miec paypala ani innych takich .
Asiu, a orientujesz się co to system eCard? to ogólnie system płatnosci do którego nalezy paypal i można przez to robic przelewy z kont internetowych? bo kolezanka chciała zapłacic za bilety na koncert i pisze ze mozna zaplacic tylko poprzez ten system płatniczy no i nie wiemy jak to zrobic

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-08-04 o 17:05
Stary 2010-08-04, 18:16   #1519
Finlora
Zakorzenienie

Właśnie pożarłam jogurt o smaku panna cotta z truskawkami
Stary 2010-08-04, 19:30   #1520
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia! Ty powinnaś normalnie ogłoszenia na wątku dawać, co masz na zbyciu, bo szkoda, żeby tak w koszu wszystko lądowało.
Coś Ty ... Ja się wstydzę sprzedawać / wymieniać rzeczy, w które palucha już wsadziłam. To było ponad rok temu, kiedy zaczynałam przygodę z biochemią wizażową i kupowałam jak leci wszystko co było polecane. 70 % oddałam, 29,5 % wyrzuciłam, a 0,5% stosuję do dzisiaj. Także samo z polecanymi dobrociami do włosów.

Cytat:
Napisane przez Estelle
podasz linka? Co byśmy miały na uwadze...
Ciekawa jestem, jakiej jakości jest ta pościel po 20-kilka zł...
Linka mogę podać, ale tak jak pisałam to nie jest wina sprzedawcy {notabene : doskonała transakcja}
Taka już jest ta pościel i ma ją w ofercie prawie każdy sprzedający.
http://allegro.pl/item1161639022_pie...t_valdoro.html
Dokupiłam jeszcze prześcieradła i poszewki na "jaski".

Cytat:
Jestem za

No to szukajcie sklepu.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Kiepskie są? Mirelce chyba służą, tak przynajmniej kojarzę

Aga, Ty wiesz, że ja jestem straszliwie upierdliwa. Mojej gębusi nie służyły, tak jak i nie służą mi mineralne pudry. Jest jeden puder sypki, który mi służy. Więc tak do końca nie mogę powiedzieć, że to wina konsystencji.
Wiele Dziewczyn matowi filtry skrobią / mąką. Ja miałam straszliwą z tym przygodę : w miejskiej toalecie zacierki i fąfle z twarzy zmywałam. Z tymi pudrami także samo.
Te pudry nie są drogie. Drugie tyle to pieruńskie koszty przesyłki. Może zamów ?! Chyba, że poczekasz. Za jakieś dwa tygodnie będę robiła nowe zamówienie na BU. Zamówię Ci puder, a przesyłka ode mnie do Ciebie = bodajże siedem złotych.

Cytat:
Prasowania zresztą tez, ja sama dzisiaj prasowałam 5h tylko ze za kase
Chcesz mój adres ?

Cytat:
Ty tylko przy komputerze i lodówce. Kiedy masz czas na zajmowaniem się własnym Ciachem ?! Wspólny masażyk , mycie pleców itd., itp., itd ...

Nie prasowałam, bo ... mi się nie chciało .
Teraz kolację "dzieciom" przyrządzę i ... pozycja horyzontalna przed TV.
Brzucho mam pełne po pierogach z serem. Istna rozpusta.

Buziaki od Kachy
Stary 2010-08-04, 19:49   #1521
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Te pudry nie są drogie. Drugie tyle to pieruńskie koszty przesyłki. Może zamów ?! Chyba, że poczekasz. Za jakieś dwa tygodnie będę robiła nowe zamówienie na BU. Zamówię Ci puder, a przesyłka ode mnie do Ciebie = bodajże siedem złotych.
Super, to daj znać kiedy będziesz zamawiać to się dołączę

Cytat:
Ty tylko przy komputerze i lodówce. Kiedy masz czas na zajmowaniem się własnym Ciachem ?! Wspólny masażyk , mycie pleców itd., itp., itd.,
Ciacho miało trening więc nie miałam nic lepszego do roboty
Zaraz wróci to się nim zajmę - ale najpierw musi wziąć prysznic
Mam prasowanie ale mi się nie chce

Cytat:
Brzucho mam pełne po pierogach z serem. Istna rozpusta.
Oooo, daj trochę

Cytat:
Buziaki od Kachy
Buziaki dla Kachy
Stary 2010-08-04, 20:13   #1522
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre było?

Cytat:
Coś Ty ... Ja się wstydzę sprzedawać / wymieniać rzeczy, w które palucha już wsadziłam. To było ponad rok temu, kiedy zaczynałam przygodę z biochemią wizażową i kupowałam jak leci wszystko co było polecane. 70 % oddałam, 29,5 % wyrzuciłam, a 0,5% stosuję do dzisiaj. Także samo z polecanymi dobrociami do włosów.

Chcesz mój adres ?
E tam, zależy co, w coś w co paluchy sie wsadza np. jakiś krem to zrozumiałe, ale taki minerałki które sie wysypuje to czemu nie?

No te sklepy mnie wkurzają, bo chce sie 2 rzeczy zamówić a przesyłka droższa

Poprosze tylko ja tak prasuje, ze szkoda gadac

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

a co do tych wspólnych zakupów to co chcecie zamawiac? widziałam Aga, ze juz wzięłaś próbki z tego blusche, więc pewnie nic nie będziesz zamawiać? tam dla Kasi to są w sumie pędzle http://www.blusche.biz/Store/makeup-...s/brushes.html i mydła http://www.blusche.biz/Store/blusche-clearance.html ja bym też tylko próbki chciała, z tym ze szybko zamówić zeby jakby się udało przetestować szybko i zamówić biga do konca miesiaca, póki promocja. Chyba, ze Asia chce duże zamówienie robic

Stary 2010-08-04, 20:20   #1523
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre było?
Pyyycha

Cytat:
a co do tych wspólnych zakupów to co chcecie zamawiac? widziałam Aga, ze juz wzięłaś próbki z tego blusche, więc pewnie nic nie będziesz zamawiać? tam dla Kasi to są w sumie pędzle http://www.blusche.biz/Store/makeup-...s/brushes.html i mydła http://www.blusche.biz/Store/blusche-clearance.html ja bym też tylko próbki chciała, z tym ze szybko zamówić zeby jakby się udało przetestować szybko i zamówić biga do konca miesiaca, póki promocja. Chyba, ze Asia chce duże zamówienie robic
Próbki zamówiłam ale też właśnie dlatego się pospieszyłam, żeby, jeśli da radę, skorzystać z promocji i zamówić biga jeszcze w sierpniu - a najpierw muszę obadać czy mi się to spodoba Jeśli chcesz próbki przed dużym zamówieniem (bo potem możemy zrobić z Asią) to Olencja otworzyła kolejne
Stary 2010-08-04, 20:29   #1524
niby nic
Zakorzenienie

Wpisałam się własnie do Adusiadu

Stary 2010-08-04, 20:41   #1525
tigresska
Zakorzenienie

witam!

Wpadłam się tylko przywitać... Jestem w pracy, niestety mam urwanie głowy.... jestem sama na zmianie, cieszyłam się, że będę miała komputer dla siebie a tu nawet nie mam czasu zeby coś zjeść a co dopiero siedzieć przed monitorem...

Buziaki

Byle do 22....
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 20:51   #1526
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
witam!

Wpadłam się tylko przywitać... Jestem w pracy, niestety mam urwanie głowy.... jestem sama na zmianie, cieszyłam się, że będę miała komputer dla siebie a tu nawet nie mam czasu zeby coś zjeść a co dopiero siedzieć przed monitorem...

Buziaki

Byle do 22....
już niedługo 22

Stary 2010-08-04, 21:54   #1527
'Estelle'

Cytat:
Hakuro do kupienia na allegro

Asiu, a orientujesz się co to system eCard? to ogólnie system płatnosci do którego nalezy paypal i można przez to robic przelewy z kont internetowych? bo kolezanka chciała zapłacic za bilety na koncert i pisze ze mozna zaplacic tylko poprzez ten system płatniczy no i nie wiemy jak to zrobic
Zaraz zerknę co to za pędzelek

Co do eCard to znalazłam:
http://www.ecard.pl/eprzelewy.htm
To chyba trzeba klinąć w ten system, a tam wywali stronę z opcjami do wyboru i wtedy wybierasz, jakim przelewem chcesz zapłacić, np. "płacę z Inteligo", wtedy przekierowuje do Twojego konta w Internecie i dostajesz do potwierdzenia przelew już wypełniony [bo normalnie to sama wypełniasz te pola].
Tak mi się wydaje.

Cytat:
Zupełnie niepotrzebnie , tyle wizażanek to robi i nikomu to nie przeszkadza

Cytat:
Linka mogę podać, ale tak jak pisałam to nie jest wina sprzedawcy {notabene : doskonała transakcja}
Taka już jest ta pościel i ma ją w ofercie prawie każdy sprzedający.
http://allegro.pl/item1161639022_pie...t_valdoro.html
Dokupiłam jeszcze prześcieradła i poszewki na "jaski".
Bardzo ładna , szkoda, że nie spełniła oczekiwań.
Ja pewnie machnę sobie którąś z tańszych i wzorzystą. Ale to jeszcze za jakiś czas.

Cytat:
witam!

A czym Ci tam głowę zawracają?

A ja siedzę sobie i maluję pazuryry Hide Bellą Hide i tak się zastanawiam, czego ta Bella ma się schować .
Aga, może Ty wiesz? Bo ja nie kumam nic a nic ze Zmierzchu.

Idę coś wszamać, bo mi w brzuchu burczy

Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam .

Stary 2010-08-04, 22:04   #1528
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz zerknę co to za pędzelek

Co do eCard to znalazłam:
http://www.ecard.pl/eprzelewy.htm
To chyba trzeba klinąć w ten system, a tam wywali stronę z opcjami do wyboru i wtedy wybierasz, jakim przelewem chcesz zapłacić, np. "płacę z Inteligo", wtedy przekierowuje do Twojego konta w Internecie i dostajesz do potwierdzenia przelew już wypełniony [bo normalnie to sama wypełniasz te pola].
Tak mi się wydaje.

Aktualnie nie ma, bo dopiero koło 8.08 ma byc znowu, ale jest dużo większy niz te z edm np. I z włosia naturalnego i musze zbadać sprawe, jak te pedzle są produkowane

Dzięki, myśle ze jakos sobie poradze

Zrobiłam zamówienie z kolorówki.com ale zamówiłam (prawie) same potrzebne rzeczy do primera i jeszcze mike czarną na eyeliner szkoda tylko ze nadal pędzelka nie mam a jakie te miki ładne, zobacze czy dobrze kryją jak tak to zamówie więcej jako cienie, bo kosztują po 5zł

Stary 2010-08-04, 22:59   #1529
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Buziaki

Byle do 22....
Już 22

Cytat:
A ja siedzę sobie i maluję pazuryry Hide Bellą Hide i tak się zastanawiam, czego ta Bella ma się schować .
Aga, może Ty wiesz? Bo ja nie kumam nic a nic ze Zmierzchu.
Hmm, skoro to Eclipse to Bella musiała się chować przed wampirzycą Victorią, która chciała ją ukatrupić w ramach zemsty za to, że Edward zabił Jamesa - mena Victorii - w obronie Belli bo James chciał ją zabić

Cytat:
Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam .
Skoro zapomniałaś to pewnie nic mądrego

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Dobranoc

Jutro już czwartek i coraz bliżej do weekendu
Stary 2010-08-04, 23:14   #1530
'Estelle'

Cytat:
Zrobiłam zamówienie z kolorówki.com ale zamówiłam (prawie) same potrzebne rzeczy do primera i jeszcze mike czarną na eyeliner szkoda tylko ze nadal pędzelka nie mam a jakie te miki ładne, zobacze czy dobrze kryją jak tak to zamówie więcej jako cienie, bo kosztują po 5zł
O, to już masz te miki u Siebie? Jak wrażenia?
Mi się marzą opalizujące cienie Pure Luxe
Tymi mikami też jestem zainteresowana
Cytat:
Hmm, skoro to Eclipse to Bella musiała się chować przed wampirzycą Victorią, która chciała ją ukatrupić w ramach zemsty za to, że Edward zabił Jamesa - mena Victorii - w obronie Belli bo James chciał ją zabić
Aaaa, czyli wszyscy ze wszystkimi
Cytat:
Dobranoc

Jutro już czwartek i coraz bliżej do weekendu
Kolorowych i kosmatych
Ja wczoraj położyłam się o 00.30 a poszłam spać 20 min. później
To i tak sukces, bo ostatnio było o 1.30

Wracam do roboty.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości