Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 14:37   #661
kisia0912
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

Jeśli wsiadłaby do samochodu to może nie być koniecznie w Trójmieście. Ale też jakby wsiadła i ktoś by opisał ten samochód bo widział to by dali to do informacji publicznej.
kisia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 14:40   #662
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez evaventt Pokaż wiadomość
nogi mnie bolą pościerałam tylko do krwi ale zaraz jak sobie je opatrzę, i ogarnę się idę na bunkry , nie ma co czekać jak Jackowski wymysli ichniejszą durną tezę , z tego co wiem to ten stary ośrodek jest pilnowany zawsze kręci się tam jakiś cieć co tych ruder pilnuje z psem

zdążyłam zrobić kilka zdjęć z tego miejsca ale niewiele bo się bałam tych nachlanych co się toczyli po promenadzie więc tylko z daleka
http://picasaweb.google.com/AnnaMari...eat=directlink
Odwazna jestes ale jak to mowia: do odwaznych swiat nalezy

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 14:44   #663
muszynianka
Zakorzenienie

No strasznie mądre z twojej strony, nie łatwiej zadzwonić do kogoś z rodziny i poprosić by wysłali ci kogoś żebyś sama nie szła?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 14:45   #664
evaventt
BAN stały

w końcu mieszkam na Brzeźnie jak mówią najgorsza dzielnica, ale widać robię złe wrażenie bo najgorsze oprychy jak wychodzę późnym wieczorem na spacer mi dzień dobry mówią

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
No strasznie mądre z twojej strony, nie łatwiej zadzwonić do kogoś z rodziny i poprosić by wysłali ci kogoś żebyś sama nie szła?
nie mam nikogo, w gdańsku jestem całkiem sama , nie pochodzę stąd
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 14:48   #665
kisia0912
Raczkowanie

Podziwiam Cię. Pewnie Jackowski dziś też tej w Gdańsku.
Stary 2010-08-04, 14:51   #666
muszynianka
Zakorzenienie

No to mówię żebyś zadzwoniła do mamy Iwony ona na pewno znalazłaby ci ochotnika
Stary 2010-08-04, 14:53   #667
extreme7279
Raczkowanie

Zastanawiam się czy lepiej nie dać sobie spokoju z wyręczaniem policji bo z jednej strony można zaszkodzić- sprawca może się wystraszyć że wszyscy się organizują i w końcu może coś zrobić iwonie a z drugiej strony nie robić nic też nie można
extreme7279 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 14:57   #668
muszynianka
Zakorzenienie

No właśnie poza tym możesz zatrzeć ślady
Stary 2010-08-04, 14:59   #669
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez extreme7279 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy lepiej nie dać sobie spokoju z wyręczaniem policji bo z jednej strony można zaszkodzić- sprawca może się wystraszyć że wszyscy się organizują i w końcu może coś zrobić iwonie a z drugiej strony nie robić nic też nie można
tez tak uwazam. Tzn.niekoniecznie, ze wyreczamy policje, bo pewnie oni robia wiecej i na wieksza skale niz my tutaj na forum, bo samym gadaniem - co mozna zrobic???
a tez mi sie wydaje, ze takie ciagle stawianie hipotez tylko szkodzi... nawet to, ze media podaly info od Jackowskiego, ze wg niego Iwona jest przetrymywana niedaleko jakiejs szopy, kolo lasu itp. Jezeli sprawca czyta to wszsystko, to pewnie zadba o to, aby wywiezc ja stamtad i ukryc w innym miejscu.
I to cale przeszukiwanie bunkrow, czy lasu itp. Ludzie, przeciez to juz zostalo zrobione, byla masa ochotnikow, przeczesywali teren metr po metrze.... co niby moze zrobic taka osoba ktora wybiera sie do lasu na poszukiwania w pojedynke?
No prosze....
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:05   #670
Slogan27
Przyczajenie

Jestem Tutaj zalogowany od dzisiaj , ale dziś wszedłem na nk i widziałem gościa podobnego do tego co z ręcznikiem szkoda tylko że słaba jakoś tego monitoringu i nie można mu się lepiej przyjrzeć
Slogan27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:05   #671
evaventt
BAN stały

Cytat:
No właśnie poza tym możesz zatrzeć ślady
w lesie ślady po dwóch tygodniach ulew? nie pcham się tam gdzie się nie da, znam trochę te tereny , abstrahując że nie wierzę że po dwóch tygodniach sprawca tu siedzi, bo pewnie grzeje tyłek na bahama co najmniej , nie pcham się tam gdzie nie trzeba, umiem ocenić sytuację i zagrożenia , na bunkrach co najwyżej paru bezdomnych może być, ale na takich mam sposoby, paczka fajek i pięcioka na flaszkę i nie ruszą
Stary 2010-08-04, 15:10   #672
extreme7279
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez slogan27 Pokaż wiadomość
jestem tutaj zalogowany od dzisiaj , ale dziś wszedłem na nk i widziałem gościa podobnego do tego co z ręcznikiem szkoda tylko że słaba jakoś tego monitoringu i nie można mu się lepiej przyjrzeć
ja też, może chodzi o tego samego gościa?

ZNALAZŁAM GO NAJPIERW NA STRONIE Z ZAGINIONYMI TY TEŻ?
Stary 2010-08-04, 15:10   #673
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Nie wiem, czy ktoś już to wklejał:

http://kalisz.naszemiasto.pl/wydarzenia/1014331.html
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:11   #674
muszynianka
Zakorzenienie

Nikt nie będzie ściągał odcisków butów to jasne
A z resztą idź w cholerę skoro ta historia niczego cie nie nauczyła
Stary 2010-08-04, 15:11   #675
evaventt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
tez tak uwazam. Tzn.niekoniecznie, ze wyreczamy policje, bo pewnie oni robia wiecej i na wieksza skale niz my tutaj na forum, bo samym gadaniem - co mozna zrobic???
a tez mi sie wydaje, ze takie ciagle stawianie hipotez tylko szkodzi... nawet to, ze media podaly info od Jackowskiego, ze wg niego Iwona jest przetrymywana niedaleko jakiejs szopy, kolo lasu itp. Jezeli sprawca czyta to wszsystko, to pewnie zadba o to, aby wywiezc ja stamtad i ukryc w innym miejscu.
I to cale przeszukiwanie bunkrow, czy lasu itp. Ludzie, przeciez to juz zostalo zrobione, byla masa ochotnikow, przeczesywali teren metr po metrze.... co niby moze zrobic taka osoba ktora wybiera sie do lasu na poszukiwania w pojedynke?
No prosze....
wizje Jackowskiego nikomu nie zaszkodzą, trafia jak kulą w płot już czwartą chyba wersją co najmniej , nie mniej stary ośrodek dobrze jak przeszukają, ale tam siedzi cieć z psem , tro chyba że sam brał w tym udział albo uśpili go razem z psem
Stary 2010-08-04, 15:12   #676
muszynianka
Zakorzenienie

straszna ta historia Justyny;(
Stary 2010-08-04, 15:18   #677
gooniek
Zakorzenienie

ciągle o Niej mysle..
jakie to straszne..

studiuję kosmetologię już ostatni rok
kocham swojego ukochanego!

8 grudnia 2008

www.goniaroniaa.blogspot. com
gooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:19   #678
kisia0912
Raczkowanie

ja właśnie przeglądam stronę 997 i tam po prostu od groma jest sytuacji gdzie nie mogą ani ciała,ani sprawcy znaleźć po 15 latach. heh oby tak w tej sprawie nie zrobiło.
Stary 2010-08-04, 15:20   #679
dilara
Raczkowanie

Cytat:
straszna ta historia Justyny;(
czytalam juz o tym rano, i naprawde nie potrafie zrozumiec jak kilka osob moze zataic prawde w tak okropnej sprawie
zadna z tych osob sie nie zlamala i tylko przez "przypadek" wszystko sie wydalo... a co gdyby te zdjecia nie zostaly nikomu pokazane? wtedy sprawca pozostalby bezkarny
Stary 2010-08-04, 15:20   #680
Halucynacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evaventt Pokaż wiadomość
dopiero wstałam nie śledzę całości, ale widzę że coś nowego zaczęli dalej szukać na starym ośrodku, ja byłam w nocy o 3 na wejściu 63 po kolejnych plotkach bo mi nerwy puściły i poszłam zobaczyć osobiście
Widzę, że historia Iwony niczego Cię nie nauczyła. Z całym szacunkiem, ale po co samemu wystawiać się na "odstrzał" i robić z siebie bohatera. (Dezodorant i noże jeszcze mogły Ci zaszkodzić...) Każdy jest impulsywny w tym wypadku, chciałoby się już wiedzieć co się z Iwoną dzieje, czy jest żywa, czy nie dzieje jej się krzywda, a najlepiej wiedzieć, że już jest w ciepłym domu u boku mamy i ojczyma.... Można przeczuwać, że w najbliższym otoczeniu są jakieś ślady lub Iwona, ale nie ma sensu tam łazić w pojedynkę!! I to o tej porze.. dziewczyno.. sama nic nie wskórasz a jedynie możesz podzielić los Iwony (wypluwam przez lewe ramię...) Dzięki Bogu nic Ci się nie stało, ale jesteś odpowiedzialna za samą siebie i chyba wiesz co robisz....

A ja ciągle czytam i czytam i patrzę czy może coś nowego o Iwonie i dalej nic. Masakra.. :/

Edytowane przez Halucynacja
Czas edycji: 2010-08-04 o 15:23
Halucynacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:22   #681
extreme7279
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gooniek Pokaż wiadomość
ciągle o Niej mysle..
jakie to straszne..
ja też, zawsze długo odchorowuję takie wydarzenia, a sprawa Iwony jest mi o tyle bliska, że jest to dziewczyna z Trójmiasta, gdzie mieszkam i znam miejsca, przez które przechodziła, nawet nie chcę wiedzieć, co ta dziewczyna czuła, kiedy działa jej się krzywda, co czują teraz jej rodzice
Stary 2010-08-04, 15:22   #682
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisia0912 Pokaż wiadomość
ja właśnie przeglądam stronę 997 i tam po prostu od groma jest sytuacji gdzie nie mogą ani ciała,ani sprawcy znaleźć po 15 latach. heh oby tak w tej sprawie nie zrobiło.
Możesz podesłać coś.

dilara no właśnie, coś strasznego, ja bym się złamała...
Stary 2010-08-04, 15:26   #683
Slogan27
Przyczajenie

Witam wszystkich , jestem tutaj nowy , ale dziś wszedłem na nk i może mi się wydaje ale zobaczyłem gościa podobnego do tego z ręcznikem co jest na monitoringu ale warto byłoby żeby jeszcze mu się ktoś przyjrzał na nk i porównał z tym z monitoringu nie będę tutaj danych tego gościa podawał bo nie chcę też kłopotów ewentualnie priv; albo email
Slogan27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:27   #684
wisnia403
Przyczajenie

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...est_Iwona.html
wisnia403 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:27   #685
kisia0912
Raczkowanie

http://997.tvp.pl/default.asp
tu jest strona i sporo spraw, których nie ma sprawcy do dziś.
Stary 2010-08-04, 15:29   #686
Patrycja.T
Raczkowanie

Dzis mija 18 dzien.... Temu kto przylozyl reke do zaginiecia Iwony zycze zeby cierpial przynjamniej tak jak cierpia bliscy Iwony i tak jak cierpiała Iwona ....O ile taki ochłap człowieka wogóle potrafi cos czuć....
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:29   #687
evaventt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Halucynacja Pokaż wiadomość
Widzę, że historia Iwony niczego Cię nie nauczyła. Z całym szacunkiem, ale po co samemu wystawiać się na "odstrzał" i robić z siebie bohatera. (Dezodorant i noże jeszcze mogły Ci zaszkodzić...) Każdy jest impulsywny w tym wypadku, chciałoby się już wiedzieć co się z Iwoną dzieje, czy jest żywa, czy nie dzieje jej się krzywda, a najlepiej wiedzieć, że już jest w ciepłym domu u boku mamy i ojczyma.... Można przeczuwać, że w najbliższym otoczeniu są jakieś ślady lub Iwona, ale nie ma sensu tam łazić w pojedynkę!! I to o tej porze.. dziewczyno.. sama nic nie wskórasz a jedynie możesz podzielić los Iwony (wypluwam przez lewe ramię...) Dzięki Bogu nic Ci się nie stało, ale jesteś odpowiedzialna za samą siebie i chyba wiesz co robisz....

A ja ciągle czytam i czytam i patrzę czy może coś nowego o Iwonie i dalej nic. Masakra.. :/
takich sytuacji są codziennie tysiące w całej Polsce, co mam się zamknąć i z domu nie wychodzić , w zime już o 16 tej jest ciemno , i ludzie chodzą , poza tym tam nie jest niebezpiecznie , jest tyle ludzi, dobre oświetlenie że nie ma szans tam nikogo dorwać niezauważenie , no chyba zę widząc jak wychodzi ktoś z lasu stoisz jak słup i czekasz, bo od lasu do bezpiecznej drogi przy siatce jest kawał drogi, i można spokojnie uciec , chociażby na plażę i wejśc do pierwszej lepszej knajpy gdzie są ochroniarze
Stary 2010-08-04, 15:30   #688
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Możesz podesłać coś.

dilara no właśnie, coś strasznego, ja bym się złamała...
jejq, ja sobie nawet nie wyobrazam milczec w sytuacji kiedy wiem, ze moj znajomy zabil drugiego czlowieka. Nie dawaloby mi to spokoju do konca zycia.
A z artykulu chyba mozna wywnioskowac, ze nie bylo to ukrywanie sprawcy ze wzgledu na jakies szantaze, czy grozby utraty zycia itp. Wiec wyglada na to, ze po prostu znajomi kryli swojego przyjaciela od siedmiu bolesci...
w glowie sie nie miesci
Stary 2010-08-04, 15:34   #689
muszynianka
Zakorzenienie

Ech jo czytam historię tych dwóch lasek "zaginięcia dwóch 17-letnich dziewcząt z Warszawy - Anny Krupy i Marty Szczytowskiej w nocy z 6 na 7 sierpnia 2000 r." nie wierzę że można być tak łatwowiernym
Stary 2010-08-04, 15:36   #690
milusiaam
Wtajemniczenie

ehh obawiam sie ze ta zagadka nie zostanie rozstrzygnięta obym sie myliła oby sie znalazła

MUSZYNIANKA tez przeczytałam ta historie ale co normalna sprawa poznajesz chlopaka,jest pozniej twoim chłopakiem jedziesz z nim na imprezę ...odwozi cie później na dworzec z kolegami co w tym naiwnego? to ludzie sa bezwzględni i bez serca

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2010-08-04 o 15:38
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości