Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 20:10   #901
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

I co tam było napisane? Bo ja wcześniej czytałam, że jasnowidz nie potrafi dokładnie określić, gdzie jest Iwonka. Widzi jakieś pojedyncze budynki i wydaje mu się, że ona nie żyje.
O tutaj: http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...dzie_jest.html
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:10   #902
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja kliknęłam w tamten link w chwilę po opublikowaniu postu i już wyświetliło się, że materiał o danym adresie usunięty czy jakoś tak. Aż weszłam na stronę gazety,myślałam że w jakichś aktualnościach znajdę bo może w linku był błąd,ale nic nie ma
o jakim linku dziewczyny mowicie?
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:10   #903
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
racja mnie tez cos nie pasowalo, a moze tu chodzi ze ostatni raz smsowala/dzwonila/rozmiawiala o tej godz przez telefon?

Kurde jest tyle nieścisłości w tym wszystkim mam nadzieję, że Iwona żyje - a co ważniejsze odnajdzie się...

po prostu "Łobuziara na obcasach"

Kocham Cię R

http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png
Piekielny_Aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:12   #904
patricia13
Wtajemniczenie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2115127 7]Czy ja wiem czy to takie dziwne? Moja kumpela sama się błąkała raz na rauszu nocą po mieście, szemranej dzielnicy i parkach i nic się nie stało, doszła do domu kiedy już było jasno i napadli ją w klatce... Jest więcej takich przypadków. I to że jej się przez godzinę nic nie stało nie znaczy jeszcze że padła ofiarą spisku.[/QUOTE]

tak, zgadza sie , ale pod warunkiem, ze zdarzenia przed zaginieciem i po zaginieciu maja normalny przecietny przenieg, a nie klotnie, opoznienia, niejasnosci i platanie wersji
Stary 2010-08-04, 20:12   #905
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
I co tam było napisane? Bo ja wcześniej czytałam, że jasnowidz nie potrafi dokładnie określić, gdzie jest Iwonka. Widzi jakieś pojedyncze budynki i wydaje mu się, że ona nie żyje.
ja czytalam ze jest w poblizu jakiejs szopy itp. i ze prawdopodobnie nie zyje. No ale lasy i szopy sa wszedzie, wiec to tak jakby szukac igly w stogu siana.
Stary 2010-08-04, 20:13   #906
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
o jakim linku dziewczyny mowicie?
Był na poprzedniej stronie podany link,tylko nie pamiętam u której wizażanki. Teraz znikł z postu.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:15   #907
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Był na poprzedniej stronie podany link,tylko nie pamiętam u której wizażanki. Teraz znikł z postu.
dziwne, moze go skasowala, bo podobno sie nie otwieral ten link...
Stary 2010-08-04, 20:15   #908
karola68
Przyczajenie

Cytat:
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...dzie_jest.html
karola68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:16   #909
visionAM
Zakorzenienie

może to o tym mówicie: http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...dzie_jest.html

tu jest opisana jego wizja
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:17   #910
enii
Wtajemniczenie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2115132 1]Bateria jej się rozładowała, ale po wyłączeniu zachowuje jeszcze trochę energii np. na telefony alarmowe. Dlatego namierzyli ją później, ale wtedy padła zupełnie.[/QUOTE]
Poki nie wyjmiesz baterii tel. da sie namierzyc

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:18   #911
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

"- We wtorek wieczorem miałem wizję, że ona jest w pobliżu jakichś drewnianych bud czy szop - mówi Jackowski "Gazecie". - Obawiam się, że nie żyje. W pobliżu jest jakaś utwardzona droga, ale nie asfalt. Jest też las."

hmmm pełno tam czegoś takiego

"Na początku czułem, że ona żyje, gdzieś jest przetrzymywana pod wpływem środków odurzających. Teraz już mam złe skojarzenia. Ale Iwonę i tak trzeba jak najszybciej odnaleźć".

...

Kocham Cię R

Stary 2010-08-04, 20:18   #912
extreme7279
Raczkowanie

słuchajcie, sprawa kluczy jest faktycznie zagmatwana, załóżmy, że klucze należały do Adrii ( jej mieszkanie):
- w jakim celu one się umówiły, żeby Adria zostawiła klucze na balkonie? to znaczy, że Adria miała wrócić do domu sama i zostawić Iwonie klucze, jak wróci do domu później? to znaczy że Iwona miała w planach coś po drodze i wiedziała, że Adria będzie w domu szybciej niż Iwona?
- czy klucze były do domu Iwony a Iwona dala je do przechowania Adrii do torebki i umówiły się że Iwona weźmie je z balkonu jak będzie już koło domu?
Tak, czy tak zrozumiałam, ze Iwona miala w planach późniejszy powrót na osiedle niż Adria. Zgłupiałam już
extreme7279 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:19   #913
caroline2324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olkie Pokaż wiadomość
a mmi sie nie podoba jej ex facet. wywnioskowalam z jednego z portali "szpiegowskich" ze byli ze soba conajmniej rok to raz i w ciagu calego tego czasu jakas laska bezwstydznie sie do niego kleila pisala wszedzie budziaczki i cwierkala. bedac facetem bym pomysla ze ja ewidentnie swedzi. nie przeszkadzala iwona. ale mniejsza z tym bo tez dziwi mnie to ze po roku bycia razem jej znikniecie nie ruszylo go do tego stopnia ze kilka dni temu dodawal durne fotki z imprez. a fotki tez ma nieciekawe. mi wyglada na typ dresa co dziewczyny traktuje jako tylko jedno. i pewnie tak jest.
Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
przejrzałam profil byłego chłopaka Iwony ale refleksje na ten temat zachowam dla siebie,bo jak to się mówi nie znasz nie oceniaj a nie chcę nikogo skrzywdzić moją opinią
Skąd macie ten jego profil? Być może był podawany, ale przeoczyłam.
caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:23   #914
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
może to o tym mówicie: http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...dzie_jest.html

tu jest opisana jego wizja
Nie wydaje mi się, że to ten link. Ten czytałam,a jak widziałam www to był inny tytuł. Ale mogę się mylić.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:24   #915
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caroline2324 Pokaż wiadomość
Skąd macie ten jego profil? Być może był podawany, ale przeoczyłam.
Też się nad tym zastanawiam

Kocham Cię R

Stary 2010-08-04, 20:26   #916
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stoko63 Pokaż wiadomość
A wiecie może co sie stało z Januszem(nie pamietam dokładnie jego nicka)bo z tego co pamiętam to na początku poprzedniego forum on i jakaś koleżanka Iwony często sie tu udzielali a od jakiegoś czasu już ich nie widać..
BO NIE MAM CZASU ZA DNIA - ROBIĘ WSZYSTKO BY ODNALEŹĆ IWOĄ - CO W MOJEJ MOCY

GŁĘBOKO WIERZĘ ŻE IWONKA ŻYJE

A co - może podejrzany już jestem ?

Ktoś jakieś wątki pogubił zdaje mi się

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Sie gdzies zgubil gosciu,moze to pan z recznikiem sprawdzil na czym stoii i poszedl sobie.

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Na początku I części (pierwsze strony) znajdziesz wypowiedzi koleżanki Iwony. Janusz_G - bodajże nick tego faceta.

NOWA TEORIA ?
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:27   #917
lolita_20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez extreme7279 Pokaż wiadomość
słuchajcie, sprawa kluczy jest faktycznie zagmatwana, załóżmy, że klucze należały do Adrii ( jej mieszkanie):
- w jakim celu one się umówiły, żeby Adria zostawiła klucze na balkonie? to znaczy, że Adria miała wrócić do domu sama i zostawić Iwonie klucze, jak wróci do domu później? to znaczy że Iwona miała w planach coś po drodze i wiedziała, że Adria będzie w domu szybciej niż Iwona?
- czy klucze były do domu Iwony a Iwona dala je do przechowania Adrii do torebki i umówiły się że Iwona weźmie je z balkonu jak będzie już koło domu?
Tak, czy tak zrozumiałam, ze Iwona miala w planach późniejszy powrót na osiedle niż Adria. Zgłupiałam już
Ja myślę że klucze były Adrii bo nawet gdyby Iwona dała jej je do torebki to przecież by jej powiedziała daj mi klucze do mojego domu bo ja wracam teraz sama... Bo jeśli była taka wściekła na Adrię że aż się wyzwały to co by zostawiła jej klucze żeby potem musieć jeszcze rozmawiać z osobą która ją zezłościła aby ta jej klucze oddała... i myślę że jeżeli ona miała taka mała torebeczkę to klucze by jej sie do niej spokojnie zmieściły więc nie musiała by ich dawać Adrii

A co do tego że Adria dopiero o 16 powiedziała że nie ma Iwony: może wstała sobie dopiero o 13? wypiła kawkę zobaczyła że klucze leżą na balkonie ale jeśli to były klucze (Adrii) to mogła pomyśleć że Iwona jednak jest taka zła że wolała spać u siebie... może też do niej dzwoniła lub pisała smsy ( tego nie wiemy przecież) ale Iwona miała wyłączony tel. jednak to wcale mogło jej nie zdziwić mogła pomyśleć że np. Iwona śpi i nie podłączyła tel. do ładowania? a o 16 pewnie już myślała że jednak jest coś nie tak..
lolita_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:28   #918
karoolciaq
Raczkowanie

Cytat:
Tylko mnie nie zlinczujcie. Przeczytałam dzisiaj jednym tchem te dwie części wątku i może już nie kojarzę,ale ... gdzieś mignął mi filmik jak dwóch kolesi szarpie się z dziewczyną. Jeden patrzy jak nadchodzi Iwona, potem widać ją na monitoringu, że przechodzi obok całej trójki. Potem ta dziewczyna się im wyrywa,a oni idą w tą stronę,w którą poszła Iwona. Coś o tym wiadomo? Tyle godzin siedzę i czytam, że mam masakrę w głowie, więc nie krzyczcie jeśli już o tym było
Ta zrobił afere, a generalnie oni sie nawet nie szarpali tylko gadali i wyglupiali i okazało sie , że to są znajomi ;| Ale Rutkowski zrobił z nich potencjalnych morderców! Ja rozumiem , ze można kogoś podejrzewac , ale nie rozgłasza sie wtedy , ze to napewno oni to zrobili. Tylko szuka sie świadków zdarzenia, a nie od razu morderców.
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:28   #919
evaventt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Piekielny_Aniolek Pokaż wiadomość
"- We wtorek wieczorem miałem wizję, że ona jest w pobliżu jakichś drewnianych bud czy szop - mówi Jackowski "Gazecie". - Obawiam się, że nie żyje. W pobliżu jest jakaś utwardzona droga, ale nie asfalt. Jest też las."

hmmm pełno tam czegoś takiego

"Na początku czułem, że ona żyje, gdzieś jest przetrzymywana pod wpływem środków odurzających. Teraz już mam złe skojarzenia. Ale Iwonę i tak trzeba jak najszybciej odnaleźć".

...
to co mówi Jackowski nic nie wnosi, to jest dokładny opis tego terenu jaki tu jest , czyli null to samo co i sprawdzanie od dwóch tygodni tutaj , no chyba że faktycznie to ten stary ośrodek ale ponoć policja go już sprawdziła, a i dzisiaj ktoś tam wchodził
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:29   #920
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

NOWA TEORIA ?

3maj się chłopie jesteśmy z Wami

Kocham Cię R

Stary 2010-08-04, 20:32   #921
extreme7279
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolita_20 Pokaż wiadomość
Ja myślę że klucze były Adrii bo nawet gdyby Iwona dała jej je do torebki to przecież by jej powiedziała daj mi klucze do mojego domu bo ja wracam teraz sama... Bo jeśli była taka wściekła na Adrię że aż się wyzwały to co by zostawiła jej klucze żeby potem musieć jeszcze rozmawiać z osobą która ją zezłościła aby ta jej klucze oddała... i myślę że jeżeli ona miała taka mała torebeczkę to klucze by jej sie do niej spokojnie zmieściły więc nie musiała by ich dawać Adrii

A co do tego że Adria dopiero o 16 powiedziała że nie ma Iwony: może wstała sobie dopiero o 13? wypiła kawkę zobaczyła że klucze leżą na balkonie ale jeśli to były klucze (Adrii) to mogła pomyśleć że Iwona jednak jest taka zła że wolała spać u siebie... może też do niej dzwoniła lub pisała smsy ( tego nie wiemy przecież) ale Iwona miała wyłączony tel. jednak to wcale mogło jej nie zdziwić mogła pomyśleć że np. Iwona śpi i nie podłączyła tel. do ładowania? a o 16 pewnie już myślała że jednak jest coś nie tak..
ale jak one się pokłóciły, to Iwonie mogło wylecieć z głowy, ze Adria ma jej klucze w torebce, chociaż z 2 strony przecież mama otworzyła by jej drzwi ehhh
extreme7279 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:36   #922
stoko63
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość

NOWA TEORIA ?
Witam Panie Januszu to ja o Pana pytałam bo uważam że jest tu Pan jedyną osobą która może mieć jakieś info z tzw pierwszej ręki bo my sobie tak tu tylko możemy gdybać..
stoko63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:38   #923
tobiaszowa
Zadomowienie

olkie przeczytałam teraz Twoją wypowiedz na temat bylego chlopaka Iwony i mysle,ze troche przesadzilas...takie pochopne wnioski wyciągac po zdjeciach? Bez przesady,nie znasz chłopaka. Moze z tym dodawaniem fot z imprezy kilka dni po zaginieciu Iwony to przeginka ale na milosc boska nie kazdy chlopak,ktory ma miesnie i jest lysy to debil bez serca,nie wrzucajmy kazdego do jednego worka. No ale coz Twoja opinia.
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:39   #924
karoolciaq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolita_20 Pokaż wiadomość

Klucze należały do Iwony. Iwona miała spac u koleżanki i zostawiła tam plecak m.in z kluczami od swojego domu
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:40   #925
evaventt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karoolciaq Pokaż wiadomość
Klucze należały do Iwony. Iwona miała spac u koleżanki i zostawiła tam plecak m.in z kluczami od swojego domu
masło maślane ci wyszło skoro klucze byly Iwony na balkonie, to po co miała u Adrii spać
Stary 2010-08-04, 20:41   #926
pamfilia
Zakorzenienie

myślę że rozmowa o kluczach jest bezsensowna bo przecież Adria wie co to były za klucze i na pewno policji o tym powiedziała po co zgadywać?
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:43   #927
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stoko63 Pokaż wiadomość
Witam Panie Januszu to ja o Pana pytałam bo uważam że jest tu Pan jedyną osobą która może mieć jakieś info z tzw pierwszej ręki bo my sobie tak tu tylko możemy gdybać..
Fakt - ale nie zawsze mogę uchylić rąbka tajemnicy - poza tym gospodarzem tego forum jest kto inny ta osoba wie doskonale kto jest najlepiej poinformowany .

Co do nagłośnienia sprawy to dobrze (nie którzy się dziwią ) ale to zależy wszystko od inwencji - przyjaciół znajomych , rodziny . Koszty w takim wypadku się nie liczą ostatni grosz oddam byle by przyczynił się do ODNALEZIENIA IWONKI . Na razie pomagam jak umiem a wydaje mi się ze trochę w tym kierunku zroBiłem .
Wiele osób jest tutaj nowych więc proszę je jeśli możecie - rozpropagujcie ten temat wśród znajomych - to jest następny krok do nagłośnienia
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:44   #928
tobiaszowa
Zadomowienie

że co? tyle dni jest już ten temat wałkowany to powinnaś wiedzieć,że Iwona miala spać u Adrii przed cala klotnia a pozniej jak juz doszlo do owej sprzeczki Iwona zadzwonila,ze ma klucze Iwony polozyc u Iwony na balkonie. Miala je w plecaku. Zreszta chyba kazdy kto ma swoje klucze nosi je przy tylku,lub jak w tym wypadku miala je w plecaku,ktory zostawila u przyjaciolki
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:45   #929
caroline2324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
olkie przeczytałam teraz Twoją wypowiedz na temat bylego chlopaka Iwony i mysle,ze troche przesadzilas...takie pochopne wnioski wyciągac po zdjeciach? Bez przesady,nie znasz chłopaka. Moze z tym dodawaniem fot z imprezy kilka dni po zaginieciu Iwony to przeginka ale na milosc boska nie kazdy chlopak,ktory ma miesnie i jest lysy to debil bez serca,nie wrzucajmy kazdego do jednego worka. No ale coz Twoja opinia.
Tak więc chyba już tych "fot z imprezy" nie ma.
Patrzyłam przed chwilą.
caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:45   #930
evaventt
BAN stały

nie przekonuje mnie ta teoria że facet z ręcznikiem był kierowcą tira jak to było też myślne , ale nie zaszkodzi, poproszę zaraz mojego szwagra co jeździ na tirach żeby puścił w eter o nim , jeździ po całej Polsce i Europie zna dużo kierowców ,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości