Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 21:52   #991
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

Cytat:
Napisane przez pokahontaz1 Pokaż wiadomość
Wymyślanie teorii ma swoje dobre strony, których zapewne sami nie dostrzegamy, a które naukowcy dostrzegli już dawno- taka na przykład powszechnie stosowane "burza mózgów". Poza tym powiedzenie "co dwie glowy, to nie jedna" też się znikąd nie wzięło.
Otóż to przecież nie wymieniamy tutaj porwania przez sektę motomyszy z marsa tylko calkiem logiczne rzeczy związane z rzeczywistością
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:53   #992
tomaszewski
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez stoko63 Pokaż wiadomość
twoim zdaniem są tu jakieś dziwne teorie?????nie sądze.Uważam że wiekszość hipotez które my tu przytaczamy jest logiczna bo w tej historii jest tyle niewiadomych że w zasadzie każdy z jej otocznia może być podejrzanym..jestem pewna że policja bierze pod uwage calą mase rożnych możliwości które nawet nie przyszłyby nam do głowy!!jak sama nazwa wskazuje to jest FORUM i każdy może sie wypowiedzieć wiec nie neguje twojego zdania ale nie musze sie z nim zgadzać..
Moim zdaniem są tu nielogiczne teorie.
Kto widział kiedyś bawełniany ręcznik w stanie rozkładu po 14 dniach?? Odrazu było wiadomo że jest to jakas stara szmata wrzucona w krzaki po tym jak jakaś parka podupczyła się w krzakach albo na plaży. Druga rzecz to ten gościu na filmie który idzie za Iwona. Kto powiedział że on jest tirowcem hahaha?? Widzieliście kiedyś tirowca co chodzi o 4 rano na takiej bani?? Oni zapierdzielają ponad norme nie mają czasu normalnie zjeść, a tu nagle tirowiec idzie po pijaku kąpać się w morzu a później ze zwłokami telepie się do swojego wielkiego tira i wnosi Iwonę do środka no proszę was. Także połowa przypuszczeń na tym forum moim zdaniem nie ma ładu ani składu.
tomaszewski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:53   #993
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Widziałam właśnie jej zdjęcie - kurde znajoma twarz
Nie wiem czemu ale wydaje mi się, że mogli ją gdzieś wywieźć... różnie bywa może jest w jakimś domu publicznym? może warto tam zajrzeć i popytać?

po prostu "Łobuziara na obcasach"

Kocham Cię R

http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png
Piekielny_Aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:53   #994
ZlodziSiePochodzi2
BAN stały

Cytat:
Napisane przez evaventt Pokaż wiadomość
ty możesz włóz głowę pod kran, nigdy nie ma tak że policja powie co robi, przecież jeśli ona żyje to by ją w pięc minut wykończyli po takich informacjach
Wiesz co , mieszkalem 21 lat poza granica ( w Stanach Zjed) i mam porownanie sily Policji tu i tam...

Janusz_G a jak Policja w londynie? Tez ci napewno powie ze Policja polska jest 100 lat za murzynami i 150 za Kuba!
ZlodziSiePochodzi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:53   #995
stoko63
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pokahontaz1 Pokaż wiadomość
Wymyślanie teorii ma swoje dobre strony, których zapewne sami nie dostrzegamy, a które naukowcy dostrzegli już dawno- taka na przykład powszechnie stosowane "burza mózgów". Poza tym powiedzenie "co dwie glowy, to nie jedna" też się znikąd nie wzięło.
dokładnie)
stoko63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:53   #996
pokahontaz1
Przyczajenie

gdyby popelnila,dawno bylaby odnaleziona
kto z imprezy nowo poznany znal jej adres?
blagam, troche logiki

Hmm.. przecież to nie problem ustalić gdzie dziewczyna mniej więcej mieszka, w którym bloku. Wystarczy ściemnić, że w tym rejonie ma się jakiegoś znajomego, podpytać czy zna takiego i takiego i ustalić w którym bloku ona mieszka, bo moze kolega gdzieś zaraz obok.

Według mnie nielogiczne jest właśnie porywanie dla samego porwania, gdyż zawsze musi być jakiś powód- motyw.
pokahontaz1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:57   #997
evaventt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ZlodziSiePochodzi2 Pokaż wiadomość
Wiesz co , mieszkalem 21 lat poza granica ( w Stanach Zjed) i mam porownanie sily Policji tu i tam...

Janusz_G a jak Policja w londynie? Tez ci napewno powie ze Policja polska jest 100 lat za murzynami i 150 za Kuba!
też mi porównanie
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:59   #998
ZlodziSiePochodzi2
BAN stały

Cytat:
też mi porównanie
......
Widze Patriote masz flage wywieszona ?
Stary 2010-08-04, 21:59   #999
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

Cytat:
Olewnik = Policja dala DUPY
Iwona Wieczorek = Policja daje dupy

tylko taka roznica....

Czemu w Polsce chodzi zawsze o " duze pieniadze " ...
Czlowiek nie jest symbolem $ czy Euro czy Zlotowka , nawet na forum ludzie reaguja " DUZE PIENIADZE" albo Iwona miala MALE pieniadze...

Policja powinna dzialac tak jak Policja a nie ile kto ma w BANKU...
olewnik = zadluzyl sie u mafii, przecpal caly hajs i towar, cwaniakowal, skoro ojciec byl kims tez myslal ze jest. uwazal sie za bezkarnego. a ze sie zadluzyl na taka sume ze go zabili juz nic mu nie poradzimy, co do "okupu" to byla jedynie splata tego dlugu przez rodzine ktora by tez ruszyli gdyby tego nie zrobili. a policja nic nie mogla zrobic bo za duzo waznych osob w tym siedzialo i tez mialaby problemy,pewnie nie jeden komendant. a jakie podobno imprezy mlody olewnik organizowal ze hooo hoooooo. cala wies je pewnie do dzis pamieta z tego co slyszalam;D

iwona= w niewlasciwym miejscu o niewlasciwej porze. nie sadze ze sa zamieszane w to jakies wazne osoby i ze dlatego sa problemy z ich odnalezieniem:P
Stary 2010-08-04, 22:03   #1000
evaventt
BAN stały

Cytat:
......
Widze Patriote masz flage wywieszona ?
nie porównuj Stanów do Nas bo to nie ten poziom , nie te środki , nie te możliwości ,
Stary 2010-08-04, 22:07   #1001
ZlodziSiePochodzi2
BAN stały

Cytat:
nie porównuj Stanów do Nas bo to nie ten poziom , nie te środki , nie te możliwości ,
To mozemy porownac do Kambodzy, Kuby, Afryki ....
Wszystko zawsze w Polsce jest tajemnica , nawet czas katastrofy prezydenta Lecha Kaczynskiego .....
Smiechu Warte, moze powiesz ze tez tajemnica, zeby Putin sie nie dowiedzial...

Edytowane przez ZlodziSiePochodzi2
Czas edycji: 2010-08-04 o 22:14
Stary 2010-08-04, 22:07   #1002
dudipopka
kobieta za ladą

dajcie spokój Olewnikowi
no chyba ze was bawi ze ktoś był przetrzymywany tyle czasu w norze "bo sie doigrał"

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:22   #1003
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Piekielny_Aniolek Pokaż wiadomość
Widziałam właśnie jej zdjęcie - kurde znajoma twarz
Nie wiem czemu ale wydaje mi się, że mogli ją gdzieś wywieźć... różnie bywa może jest w jakimś domu publicznym? może warto tam zajrzeć i popytać?
Domów publicznych jest pełno i za wizytę trzeba płacić Ale pomysł nie jest zły, zaświtała mi myśl o rozpropagowaniu informacji wśród bywalców, no ale właśnie, kto najczęściej tam bywa, gdzie uderzyć? Nie wiem czy są jakieś fora dla miłośników płatnej miłości, najlepsze zresztą by było niemieckie...
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:25   #1004
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:

1000 lat za angielską policją
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:25   #1005
takisobiekolo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tomaszewski Pokaż wiadomość
Kto widział kiedyś bawełniany ręcznik w stanie rozkładu po 14 dniach?? Odrazu było wiadomo że jest to jakas stara szmata wrzucona w krzaki po tym jak jakaś parka podupczyła się w krzakach albo na plaży. Druga rzecz to ten gościu na filmie który idzie za Iwona. Kto powiedział że on jest tirowcem hahaha?? Widzieliście kiedyś tirowca co chodzi o 4 rano na takiej bani?? Oni zapierdzielają ponad norme nie mają czasu normalnie zjeść, a tu nagle tirowiec idzie po pijaku kąpać się w morzu a później ze zwłokami telepie się do swojego wielkiego tira i wnosi Iwonę do środka no proszę was. Także połowa przypuszczeń na tym forum moim zdaniem nie ma ładu ani składu.

No to ja wymyśliłem panie mundry

a co do tirowców to jak nie znasz pezepisów ruchu drogowego to nie zabieraj głosu, bo samochody ciężarowe (wyjątek TIr-y chłodnie i przeworzący towary łatwe psuciu) nie poruszają się w weekend ąż do niedzieli (północy ) po drugie mało żyjesz jak nie widziałeś pijanego kierowcy TIRA za kierownicą dam ci linki żeby Ci naświetlić temat

http://www.youtube.com/watch?v=CroLepku1EM
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._szoferki.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...l?ticaid=1aa56
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...SNIK/565188524

to są tylko cząstkowe przykłady.

PS. a tak na marginesie to może napisz TY coś mądrego bo krytykować każdy patrafi.

Bez odbioru
takisobiekolo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:27   #1006
stoko63
Raczkowanie

Cytat:
Czy ty znasz choć jednego "tirowca"??moj mąż pracował w polsce w firmie która zajmowała sie pneumatyką pojazdow on był od ABSów tiry były u nich nonstop i jak nieraz wieczorem opowiadal jakich mieli "klientów"to aż strach sie bać ze tacy jeżdżą po drogach.Niejednokrotnie przyjeżdżali do nich goście którzy kierowali autem a jak chuchnęli to na kilometr było czuć)a poza tym to wez pod uwage że w wekkendy tiry mają zakaz jazdy i gdzieś muszą przekimać te dwie noce a nie zawsze mogą jechac do domu na wekkend jak sa w dalszej trasie..Widać nie za bardzo sie orientujesz w tych sprawach..a jak mi wiadomo to oni nie spedzają tego wolnego czasu ciągle w samochodzie tylko z niego wychodzą!!rownie dobrze wiec facet z ręcznikiem mógł być potocznie zwanym tirowcem,facet miał ochote sie wykąpać a z reguły oni sie myją na stacjach benzynowych jeśli nie wracają do bazy wiec kapiel w możu to pewnie dla nich nic nowego..wczesniej któraś z dziewczyn pisała że ma wójka który jezdzi tirami wiec tez pewnie wie jak to wygląda..Nie twierdze że każdy kto jezdzi tirem chleje i ogólnie jest beee bo znam wielu porządnych ludzi którzy na codzień tak pracują ale wiadomo że zawsze znajdzie sie jakas menda..wiec twoją teorie o tym że nie mogl byc to tirowiec niestety muszę obalić...
Stary 2010-08-04, 22:30   #1007
Janusz_G
Raczkowanie

na terenie Londynu każdy człowiek jest około 300 razy dziennie na monitoringu , autobusy maja monitoring metro itd. policja jak coś się dzieje wyrasta jak z pod ziemi - oczywiście zdarzają się wypadki ale trzeba pamiętać że jest tu zbiorowisko około 10 mln ludzi w jednym miejscu
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:31   #1008
tomaszewski
Przyczajenie

Cytat:
Czy ty znasz choć jednego "tirowca"??moj mąż pracował w polsce w firmie która zajmowała sie pneumatyką pojazdow on był od ABSów tiry były u nich nonstop i jak nieraz wieczorem opowiadal jakich mieli "klientów"to aż strach sie bać ze tacy jeżdżą po drogach.Niejednokrotnie przyjeżdżali do nich goście którzy kierowali autem a jak chuchnęli to na kilometr było czuć)a poza tym to wez pod uwage że w wekkendy tiry mają zakaz jazdy i gdzieś muszą przekimać te dwie noce a nie zawsze mogą jechac do domu na wekkend jak sa w dalszej trasie..Widać nie za bardzo sie orientujesz w tych sprawach..a jak mi wiadomo to oni nie spedzają tego wolnego czasu ciągle w samochodzie tylko z niego wychodzą!!rownie dobrze wiec facet z ręcznikiem mógł być potocznie zwanym tirowcem,facet miał ochote sie wykąpać a z reguły oni sie myją na stacjach benzynowych jeśli nie wracają do bazy wiec kapiel w możu to pewnie dla nich nic nowego..wczesniej któraś z dziewczyn pisała że ma wójka który jezdzi tirami wiec tez pewnie wie jak to wygląda..Nie twierdze że każdy kto jezdzi tirem chleje i ogólnie jest beee bo znam wielu porządnych ludzi którzy na codzień tak pracują ale wiadomo że zawsze znajdzie sie jakas menda..wiec twoją teorie o tym że nie mogl byc to tirowiec niestety muszę obalić...
Ale żeście po mnie pojechali
Dobra może nie mam racji, ale moja teoria jest taka że to nie ten typ z filmiku, ręcznik jest z jakiejś innej bajki a Iwona jest na pewno dalej niż w promieniu 10 km od miejsca zniknięcia (gdzie ją ostatni raz widziano). Oczywiście mam nadzieje żę zyje , chociaż wydaje sięto coraz bardziej mniej realne :/
tomaszewski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:33   #1009
ZlodziSiePochodzi2
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
na terenie Londynu każdy człowiek jest około 300 razy dziennie na monitoringu , autobusy maja monitoring metro itd. policja jak coś się dzieje wyrasta jak z pod ziemi - oczywiście zdarzają się wypadki ale trzeba pamiętać że jest tu zbiorowisko około 10 mln ludzi w jednym miejscu

U nas czlowiek jest pod lupa zlodzieja 300 razy dziennie i ma 100 % szansy dostac w leb...
Stary 2010-08-04, 22:35   #1010
takisobiekolo
Raczkowanie

Janusz masz rację tam jest jeden wielki brat. Monitoring sprawdza się też w Polsce jako działania prewencyjne ale wiadomo Polska to raczej biedny kraj i miast nie stać na taki rozbudowany system kamer.Miasta wolą stawiać fotoradary bo z tego jest kasa a bezpieczeństwo na chodnikacjh idzie na drugi plan.Gdyby było tak z kamerami w np. Warszawie,Gdańsku,Krakowi e itp jak w Londynie to myślę że przestępczość spadła by o kolejne punkty %.
Stary 2010-08-04, 22:38   #1011
stoko63
Raczkowanie

Cytat:
Ale żeście po mnie pojechali
Dobra może nie mam racji, ale moja teoria jest taka że to nie ten typ z filmiku, ręcznik jest z jakiejś innej bajki a Iwona jest na pewno dalej niż w promieniu 10 km od miejsca zniknięcia (gdzie ją ostatni raz widziano). Oczywiście mam nadzieje żę zyje , chociaż wydaje sięto coraz bardziej mniej realne :/
bez urazy nie chcę sie kłócić ale chciałam ci przybliżyć trochę zycie tirowcówZ jednym musze sie z tobą zgodzić ja również obstawiam że to nie ten facet z ręcznikiem i też podejrzewam ze niema jej w pobliżu miejsca zaginięcia bo ten tren był już pewnie przewrócony do góry nogami(Iwony mama na pewno o to zadbała ,w razie opieszałości policji biedna kobieta sama organizowała poszukiwania..)
Stary 2010-08-04, 22:39   #1012
evaventt
BAN stały

Cytat:

U nas czlowiek jest pod lupa zlodzieja 300 razy dziennie i ma 100 % szansy dostac w leb...
tak tylko za granicą ktoś chociaż reaguje a u nas jak kogoś mordują albo okradają to każdy odwraca głowę w drugą stronę i udaje że deszcz pada , u nas jest przede wszystkim zieczulica spoleczna, mogą ci łeb ukręcić a nikt nie zareaguje
Stary 2010-08-04, 22:41   #1013
zero_amatorki
Raczkowanie

Cytat:
powiem szczerze, że już dużo rzeczy widziałem ale żeby ktoś morze napisał przez ż "może" to nie

jeśli chodzi o teorię, że to tirowiec - bardzo prawdopodobna i dlatego apelowałem i nadal apeluję o sprawdzenie i udostępnienie wszystkich nagrań ze stacji beznynowych w odległości do 150 km od sopotu!!
zero_amatorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:45   #1014
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
olkie przeczytałam teraz Twoją wypowiedz na temat bylego chlopaka Iwony i mysle,ze troche przesadzilas...takie pochopne wnioski wyciągac po zdjeciach? Bez przesady,nie znasz chłopaka. Moze z tym dodawaniem fot z imprezy kilka dni po zaginieciu Iwony to przeginka ale na milosc boska nie kazdy chlopak,ktory ma miesnie i jest lysy to debil bez serca,nie wrzucajmy kazdego do jednego worka. No ale coz Twoja opinia.
mnie zrazilo jedno zdjecie podpisane " normalna dziewczyna z osiedla" i se inna laska cwierkala do niego kiedy byl z iwona. dla mnei to conajmniej dziwne i swiadczy jak moze traktowac plec przeciwna.

a skad mam profil....wystarczy pogrzebac na innych forah. na jednym koles jakis cfaniakowal ze ja znal i strasznie chcial udowodnic ze zna ja tak dobrze ze wie ktory to jej ex. i napisal jego imie i nazwisko. no i potwierdzilo sie to chocby komentarzem iwony na ostatnim zdjeciu
Stary 2010-08-04, 22:46   #1015
takisobiekolo
Raczkowanie

Ostatnio nie zabierałem tu głosu co do zaginięcia Iwony, bo miałem mieszane uczucia co do szczęśliwego końca tego zaginięcia.Wiem dużo dni już mineło od feralnego zniknięcia i racjonalnie myśląc szanse maleją.Ale po poczytaniu pewnych informacji z internetu, myślę że Iwona żyje i zostanę w tym przekonaniu jako obiektywny obserwator do końca wyjaśnienia tego zaginięcia.Moje wersje to uprowadzenie ( nawet dla okupu) i najbardziej prawdopodobne ucieczka z domu.
Stary 2010-08-04, 22:49   #1016
stoko63
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zero_amatorki Pokaż wiadomość
powiem szczerze, że już dużo rzeczy widziałem ale żeby ktoś morze napisał przez ż "może" to nie

jeśli chodzi o teorię, że to tirowiec - bardzo prawdopodobna i dlatego apelowałem i nadal apeluję o sprawdzenie i udostępnienie wszystkich nagrań ze stacji beznynowych w odległości do 150 km od sopotu!!
ale wtopa..widzisz tak to jest jak chce sie coś szybko napisać i zapomina o tzw ortografi hehehemogłabym sie tłumaczyć że od 5 lat nie mieszkam w polsce i zapomnialam języka(niektórzy moi znajomi zapominają już po roku)))ale dobra przyznaje sie do gafy..)))
Stary 2010-08-04, 22:50   #1017
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

Cytat:
Napisane przez caroline2324 Pokaż wiadomość
Jeśli twój post tyczy się mnie - odwiedziłam jego profil tak, by nie widział, że na niego wchodzę.
Czysta ciekawość. Nie interesuje mnie to, czy skasował te foty, czy dalej je ma. Jego sprawa.
Tutaj napisałam o tym, aby się upewnić czy to na pewno jego profil, bo dziewczyny wcześniej wspominały, że ma zdjęcia z imprezy.
Nie uważam, że jest w to zamieszany czy coś podobnego - nic z tych rzeczy.
je dziweczyny napisalam tylko w sensie ze jak na faceta co zaginela mi dziewczyna z ktora byl ok roku to sie swietnie bawi. nie wiem jaka ma mentalnosc ale ja chyba bym nie miala nastroju w koncu to nie bylo 3 miesiace tylko dluzej.
Stary 2010-08-04, 22:54   #1018
Zasmutana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olkie Pokaż wiadomość
mnie zrazilo jedno zdjecie podpisane " normalna dziewczyna z osiedla" i se inna laska cwierkala do niego kiedy byl z iwona. dla mnei to conajmniej dziwne i swiadczy jak moze traktowac plec przeciwna.

a skad mam profil....wystarczy pogrzebac na innych forah. na jednym koles jakis cfaniakowal ze ja znal i strasznie chcial udowodnic ze zna ja tak dobrze ze wie ktory to jej ex. i napisal jego imie i nazwisko. no i potwierdzilo sie to chocby komentarzem iwony na ostatnim zdjeciu
Wiem o co ci chodzi co za.... A to zdjęcie mnie rozwaliło.Szok

Zasmutana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:59   #1019
Halucynacja
Raczkowanie

Janusz trzymaj się mocno. Na pewno masz chwile zwątpienia, ale nie popadaj im! Kolejny dzień bez informacji.. Niesamowicie na nie czekam.. Dobranoc
Stary 2010-08-04, 22:59   #1020
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
no widzisz a polska dziki kraj i od kad pamietam zawsze nasz narod mial taka nature "przeciwsawiania sie" co by nie chciec zrobic to ludzie sie buntuja. a to nie chca elektrowni wiatrowych bo "bada im szumiec za uszami" a to nie chca monitoringu "bo nie chca by ich ogladano", albo akcja z krzyzem pod palacem prezydenckim gdzie sie rzucaja wlasciwie nie wiadomo o co ( chyba to temat na osobny watek ;p)ale coz.... wieku nauczyly nas tego ze tacy jestesmy i nie jedna wojna kiedy trzeba bylo stawiac opor.

a prawda taka ze monitoring by sie przydal bardzo. i ja nei mialabym nic przeciw.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości