|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Cytat:
tylko calkiem logiczne rzeczy związane z rzeczywistością
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kto widział kiedyś bawełniany ręcznik w stanie rozkładu po 14 dniach?? Odrazu było wiadomo że jest to jakas stara szmata wrzucona w krzaki po tym jak jakaś parka podupczyła się w krzakach albo na plaży. Druga rzecz to ten gościu na filmie który idzie za Iwona. Kto powiedział że on jest tirowcem hahaha?? Widzieliście kiedyś tirowca co chodzi o 4 rano na takiej bani?? Oni zapierdzielają ponad norme nie mają czasu normalnie zjeść, a tu nagle tirowiec idzie po pijaku kąpać się w morzu a później ze zwłokami telepie się do swojego wielkiego tira i wnosi Iwonę do środka no proszę was. Także połowa przypuszczeń na tym forum moim zdaniem nie ma ładu ani składu. |
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam właśnie jej zdjęcie - kurde znajoma twarz
![]() Nie wiem czemu ale wydaje mi się, że mogli ją gdzieś wywieźć... różnie bywa może jest w jakimś domu publicznym? może warto tam zajrzeć i popytać?
|
#994 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Janusz_G a jak Policja w londynie? Tez ci napewno powie ze Policja polska jest 100 lat za murzynami i 150 za Kuba! |
|
|
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#996 |
|
Przyczajenie
|
gdyby popelnila,dawno bylaby odnaleziona
kto z imprezy nowo poznany znal jej adres? blagam, troche logiki Hmm.. przecież to nie problem ustalić gdzie dziewczyna mniej więcej mieszka, w którym bloku. Wystarczy ściemnić, że w tym rejonie ma się jakiegoś znajomego, podpytać czy zna takiego i takiego i ustalić w którym bloku ona mieszka, bo moze kolega gdzieś zaraz obok. Według mnie nielogiczne jest właśnie porywanie dla samego porwania, gdyż zawsze musi być jakiś powód- motyw. |
|
|
|
#997 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#998 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
iwona= w niewlasciwym miejscu o niewlasciwej porze. nie sadze ze sa zamieszane w to jakies wazne osoby i ze dlatego sa problemy z ich odnalezieniem:P
|
|
#1000 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1001 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wszystko zawsze w Polsce jest tajemnica , nawet czas katastrofy prezydenta Lecha Kaczynskiego ..... Smiechu Warte, moze powiesz ze tez tajemnica, zeby Putin sie nie dowiedzial... Edytowane przez ZlodziSiePochodzi2 Czas edycji: 2010-08-04 o 22:14 |
|
|
|
|
#1002 |
|
kobieta za ladą
|
dajcie spokój Olewnikowi
no chyba ze was bawi ze ktoś był przetrzymywany tyle czasu w norze "bo sie doigrał"
|
#1003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale pomysł nie jest zły, zaświtała mi myśl o rozpropagowaniu informacji wśród bywalców, no ale właśnie, kto najczęściej tam bywa, gdzie uderzyć? Nie wiem czy są jakieś fora dla miłośników płatnej miłości, najlepsze zresztą by było niemieckie...
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to ja wymyśliłem panie mundry a co do tirowców to jak nie znasz pezepisów ruchu drogowego to nie zabieraj głosu, bo samochody ciężarowe (wyjątek TIr-y chłodnie i przeworzący towary łatwe psuciu) nie poruszają się w weekend ąż do niedzieli (północy ) po drugie mało żyjesz jak nie widziałeś pijanego kierowcy TIRA za kierownicą dam ci linki żeby Ci naświetlić temat http://www.youtube.com/watch?v=CroLepku1EM http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._szoferki.html http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...l?ticaid=1aa56 http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...SNIK/565188524 to są tylko cząstkowe przykłady. PS. a tak na marginesie to może napisz TY coś mądrego bo krytykować każdy patrafi. Bez odbioru
|
|
|
|
|
#1006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)a poza tym to wez pod uwage że w wekkendy tiry mają zakaz jazdy i gdzieś muszą przekimać te dwie noce a nie zawsze mogą jechac do domu na wekkend jak sa w dalszej trasie..Widać nie za bardzo sie orientujesz w tych sprawach..a jak mi wiadomo to oni nie spedzają tego wolnego czasu ciągle w samochodzie tylko z niego wychodzą!!rownie dobrze wiec facet z ręcznikiem mógł być potocznie zwanym tirowcem,facet miał ochote sie wykąpać a z reguły oni sie myją na stacjach benzynowych jeśli nie wracają do bazy wiec kapiel w możu to pewnie dla nich nic nowego..wczesniej któraś z dziewczyn pisała że ma wójka który jezdzi tirami wiec tez pewnie wie jak to wygląda..Nie twierdze że każdy kto jezdzi tirem chleje i ogólnie jest beee bo znam wielu porządnych ludzi którzy na codzień tak pracują ale wiadomo że zawsze znajdzie sie jakas menda..wiec twoją teorie o tym że nie mogl byc to tirowiec niestety muszę obalić...
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
na terenie Londynu każdy człowiek jest około 300 razy dziennie na monitoringu , autobusy maja monitoring metro itd. policja jak coś się dzieje wyrasta jak z pod ziemi - oczywiście zdarzają się wypadki ale trzeba pamiętać że jest tu zbiorowisko około 10 mln ludzi w jednym miejscu
|
|
|
|
#1008 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dobra może nie mam racji, ale moja teoria jest taka że to nie ten typ z filmiku, ręcznik jest z jakiejś innej bajki a Iwona jest na pewno dalej niż w promieniu 10 km od miejsca zniknięcia (gdzie ją ostatni raz widziano). Oczywiście mam nadzieje żę zyje , chociaż wydaje sięto coraz bardziej mniej realne :/ |
|
|
|
|
#1009 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() U nas czlowiek jest pod lupa zlodzieja 300 razy dziennie i ma 100 % szansy dostac w leb... |
|
|
|
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
Janusz masz rację tam jest jeden wielki brat. Monitoring sprawdza się też w Polsce jako działania prewencyjne ale wiadomo Polska to raczej biedny kraj i miast nie stać na taki rozbudowany system kamer.Miasta wolą stawiać fotoradary bo z tego jest kasa a bezpieczeństwo na chodnikacjh idzie na drugi plan.Gdyby było tak z kamerami w np. Warszawie,Gdańsku,Krakowi e itp jak w Londynie to myślę że przestępczość spadła by o kolejne punkty %.
|
|
|
|
#1011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jednym musze sie z tobą zgodzić ja również obstawiam że to nie ten facet z ręcznikiem i też podejrzewam ze niema jej w pobliżu miejsca zaginięcia bo ten tren był już pewnie przewrócony do góry nogami(Iwony mama na pewno o to zadbała ,w razie opieszałości policji biedna kobieta sama organizowała poszukiwania..)
|
|
|
|
|
#1012 |
|
BAN stały
|
tak tylko za granicą ktoś chociaż reaguje a u nas jak kogoś mordują albo okradają to każdy odwraca głowę w drugą stronę i udaje że deszcz pada , u nas jest przede wszystkim zieczulica spoleczna, mogą ci łeb ukręcić a nikt nie zareaguje
|
|
|
|
#1013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o teorię, że to tirowiec - bardzo prawdopodobna i dlatego apelowałem i nadal apeluję o sprawdzenie i udostępnienie wszystkich nagrań ze stacji beznynowych w odległości do 150 km od sopotu!! |
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skad mam profil....wystarczy pogrzebac na innych forah. na jednym koles jakis cfaniakowal ze ja znal i strasznie chcial udowodnic ze zna ja tak dobrze ze wie ktory to jej ex. i napisal jego imie i nazwisko. no i potwierdzilo sie to chocby komentarzem iwony na ostatnim zdjeciu
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio nie zabierałem tu głosu co do zaginięcia Iwony, bo miałem mieszane uczucia co do szczęśliwego końca tego zaginięcia.Wiem dużo dni już mineło od feralnego zniknięcia i racjonalnie myśląc szanse maleją.Ale po poczytaniu pewnych informacji z internetu, myślę że Iwona żyje i zostanę w tym przekonaniu jako obiektywny obserwator do końca wyjaśnienia tego zaginięcia.Moje wersje to uprowadzenie ( nawet dla okupu) i najbardziej prawdopodobne ucieczka z domu.
|
|
|
|
#1016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzisz tak to jest jak chce sie coś szybko napisać i zapomina o tzw ortografi hehehe mogłabym sie tłumaczyć że od 5 lat nie mieszkam w polsce i zapomnialam języka(niektórzy moi znajomi zapominają już po roku )))ale dobra przyznaje sie do gafy.. )))
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to zdjęcie mnie rozwaliło.Szok
|
|
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
Janusz trzymaj się mocno. Na pewno masz chwile zwątpienia, ale nie popadaj im! Kolejny dzień bez informacji.. Niesamowicie na nie czekam.. Dobranoc
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a prawda taka ze monitoring by sie przydal bardzo. i ja nei mialabym nic przeciw.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

tylko calkiem logiczne rzeczy związane z rzeczywistością

może warto tam zajrzeć i popytać?
)

masz flage wywieszona ?

A to zdjęcie mnie rozwaliło.Szok