Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 23:37   #4021
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość

o widzisz dobrze wiedziec jak masz jeszcze jakies cenne wskazowki to ja poprosze
Zakres prędkości i moc silnika też są bardzo ważne. Nie znam biezni tej firmy z allegro. Cena jest bardzo przystępna, ale musi mieć gwarancję i jakiś serwis, bo jak coś klapnie bądź się zużyje to będzie problem, moja ma długość pasa biegowego 142cm. Myślę, że przy Twoim wzroście powinnaś szukać takiej od 130cm

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 23:47   #4022
kochak
Rozeznanie

dobry dzień własnie wstalam hihii ale mi sie dobrze spalo
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 23:57   #4023
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość

Zmykam spać po wielkim odkryciu, że moja koteczka ma swoją pierwszą w życiu rujkę...
M aricken zapomnij o spaniu:ha haha:
Moja kotka miała pierwszą w życiu rujkę 2 tygodnie temu.
Zważywszy na to, że mam już kocurka 1.5 rocznego, wykastrowanego, w domu była masakra. Biedny kot nie wiedział o co tej bidulce chodzi. Kotka strasznie to przeżywała. Po trzech nieprzespanych nocach, zawieźliśmy ją z TŻ do pana doktora i dostała lek na wyciszenie tej rujki, teraz czeka ją sterylizacja.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez olunia_kkk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Dołączam się do wątku. Dopiero tak późno ale wcześniej wstydziłam się chyba swojej wagi a co za tym idzie osobowości . teraz pora to zmienić ....
Sporo osiągnęłam ale będzie jeszcze więcej
Trzymajcie kciuki..
Proteinowych snów życzę
witaj wśród dukanek
gratuluje tego co osiągnełaśklas ki:, pełen podziw: oklaski:. Jesteś niesamowita

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
dobry dzień własnie wstalam hihii ale mi sie dobrze spalo
o kochak się obudziła, tylko niech Ci do głowy głupoty na noc nie przychodzą. Jak jesteś głodna to jajca jedz albo biały twaróg.
ŻADNEGO DŻEMU

uciekam kochane dukaneczki , do jutra

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 01:06   #4024
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
M aricken zapomnij o spaniu:ha haha:
Moja kotka miała pierwszą w życiu rujkę 2 tygodnie temu.
Zważywszy na to, że mam już kocurka 1.5 rocznego, wykastrowanego, w domu była masakra. Biedny kot nie wiedział o co tej bidulce chodzi. Kotka strasznie to przeżywała. Po trzech nieprzespanych nocach, zawieźliśmy ją z TŻ do pana doktora i dostała lek na wyciszenie tej rujki, teraz czeka ją sterylizacja.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

witaj wśród dukanek
gratuluje tego co osiągnełaśklas ki:, pełen podziw: oklaski:. Jesteś niesamowita

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

o kochak się obudziła, tylko niech Ci do głowy głupoty na noc nie przychodzą. Jak jesteś głodna to jajca jedz albo biały twaróg.
ŻADNEGO DŻEMU

uciekam kochane dukaneczki , do jutra
hihii nie mam dżemu w domu a do tesco mi sie nei chce iść więc nie nabroje.. poki co papieroch i dwa ogóry... kawa stydnie dzieki za perzypomnienie
spokojnej nocy i spadddku

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

czy 13 jajek to przesada? na jeden dzien
Stary 2010-08-05, 07:05   #4025
india40
Raczkowanie

Dzień dobry Dukaneczki

Dzisiaj na wadze mniej - 0,4i tłuszczu ochydnego też spadek o -0,4%, , aż okulary nałożyłam na nochala, bo sama nie mogę w to uwierzyć!!!!! Po 5- ciu dniach PW!!!??? Myślałam, że po truskawkach zamrożonych , które przez przypadek wrzuciła mi koleżanka do wody zamiast lodu( nie zjadłam ich, ale sok troche puściły) to będzie jakaś katastrofa!!!!! Na moje szczęście nie:jup i: Dzień zakończyłam wieśniakiem popijanym wodą ( godz. 22 też nie dobrze) Dziewczyny kochane tak bardzo się cieszę Pocieszcie się ze mną cooooo?
Życzę Wam też takich spadków wagi i trzymam
II od 21.07.10
19.08.10 - 63,6 kg
Cel 58 kg

Edytowane przez india40
Czas edycji: 2010-08-05 o 07:07
india40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 07:07   #4026
Scarlet23
Zadomowienie

Duk Duk
Melduje że moja waga pokazuje spadek o 0,1 Zawsze coś tylko że dziś zaczynam warzywka dorzucac wiec pewnie odrobie co nieco. Po 5 dniach U mam według starej (zainwestwałam w nową elektroniczną) wagi 4 kg mniej
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 07:16   #4027
rumcia1
Rozeznanie

hej dziewczyny witam się radośnie, bo moja waga spada szalenie - dzisiaj 75,4kg czyli dalszy spadek o -0,4kg mega radość
melduję jednocześnie, że nie mogę patrzeć już na chudy twaróg, chyba, że dam go do serniczka

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Dziewczyny cieszę się z Wami, to miłe jak leci w dół nieważne ile, byle w dół

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

Scarlet23 nie koniecznie odrobisz - różnie ludziska reagują, ale mi na PW też spada po odrobinie

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 07:21   #4028
india40
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olunia_kkk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Dołączam się do wątku. Dopiero tak późno ale wcześniej wstydziłam się chyba swojej wagi a co za tym idzie osobowości . teraz pora to zmienić ....
Sporo osiągnęłam ale będzie jeszcze więcej
Trzymajcie kciuki..
Proteinowych snów życzę
Witaj w sekcie
Piękne osiągnięcie, jestem pełan podziwu

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Duk Duk
Melduje że moja waga pokazuje spadek o 0,1 Zawsze coś tylko że dziś zaczynam warzywka dorzucac wiec pewnie odrobie co nieco. Po 5 dniach U mam według starej (zainwestwałam w nową elektroniczną) wagi 4 kg mniej
klask i:

hej dziewczyny witam się radośnie, bo moja waga spada szalenie - dzisiaj 75,4kg czyli dalszy spadek o -0,4kg mega radość
melduję jednocześnie, że nie mogę patrzeć już na chudy twaróg, chyba, że dam go do serniczka
klask i:
rumcia1 u mnie taki sam spadek

II od 21.07.10
19.08.10 - 63,6 kg
Cel 58 kg
india40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 07:24   #4029
Scarlet23
Zadomowienie

za spadeczki
Udalo mi się przeczytac całą częśc 13 jehhh ale Wy fajne jesteście Dukaneczki
Zabieram się do czytania kolejnej czesci......
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 07:55   #4030
Konczita
Zakorzenienie

duk duk
melduje że waga stoi w miejscu i przyszła spóźniona @ dobrze że długo nie czekałam ... póki co wzrostu nie odnotowałam, zobaczymy jutro
laseczki potrzebuję przepis na murzynka - nie mam skrobi czy mogę dać troszkę mąki kukurydzianej ??? muszę na to wesele coś sobie upiec co by nie nagrzeszyć ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 07:57   #4031
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

dzień dobry

witam się z rana i grzecznie melduję spadeczek 0,2
szczerze mówiąc spodziewałam się bardziej wzrostu niz spadku bo małż wczoraj zrobil placki ziemniaczane dla siebie i dziewczynek i mnie skusiły 2sztuki ale chyba nie miały dużego wpływu skoro nie wzrosło co mnie cieszy....
a baty mi sie należą za te placki, jak nic

miłego dnia Siostry

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 08:16   #4032
Agnese69
Zadomowienie

Witajcie mi siostry drogia DukDuk
No cóż, moje wczorajsze zaklinanie jakoś nie podziałało, gdyż dziś na wadze zastój. NIC się nie wydarzyło Mam nadzieję, że do jutra ruszy. Porcelanki znów nie ma trzeci dzień, więc to może z tej przyczyny...

Cytat:
Napisane przez india40 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dukaneczki
Dzisiaj na wadze mniej - 0,4i tłuszczu ochydnego też spadek o -0,4%, , aż okulary nałożyłam na nochala, bo sama nie mogę w to uwierzyć!!!!! Po 5- ciu dniach PW!!!??? Myślałam, że po truskawkach zamrożonych , które przez przypadek wrzuciła mi koleżanka do wody zamiast lodu( nie zjadłam ich, ale sok troche puściły) to będzie jakaś katastrofa!!!!! Na moje szczęście nie:jup i: Dzień zakończyłam wieśniakiem popijanym wodą ( godz. 22 też nie dobrze) Dziewczyny kochane tak bardzo się cieszę Pocieszcie się ze mną cooooo?
Życzę Wam też takich spadków wagi i trzymam
India, cudownie, dziś Ci tylko zazdroszczę, ale wiem, jakie to piękne uczucie jak spadeczek jest taki pokaxny Gratuluję

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Rumcia, i Ty też... No cud-piękności!!! Faaaaajnie Wam, dziewczynki...

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
za spadeczki
Udalo mi się przeczytac całą częśc 13 jehhh ale Wy fajne jesteście Dukaneczki
Zabieram się do czytania kolejnej czesci......
Halo! Stój! Poczekaj! Nie ma następnej części jeszcze. My jesteśmy w 13 Będziemy ją tworzyć juz wspólnie

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
duk duk
melduje że waga stoi w miejscu i przyszła spóźniona @ dobrze że długo nie czekałam ... póki co wzrostu nie odnotowałam, zobaczymy jutro
laseczki potrzebuję przepis na murzynka - nie mam skrobi czy mogę dać troszkę mąki kukurydzianej ??? muszę na to wesele coś sobie upiec co by nie nagrzeszyć ...
Heloł Konczita. No to my sobie dziś razem postoimy
Ale jutro jedziemy dalej, co?
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 08:19   #4033
kochak
Rozeznanie

Piękny poranek same spadki u Was prawie, zastoje też na pewno ruszą miłego dnia Wszystkim!!!
jak to jest z tymi jajcami... zjadałam wczoraj 12 co ja poradze ze wiecznie głodna jestem:?(
Stary 2010-08-05, 08:21   #4034
leszczesia
Raczkowanie

GG do leszczesia

johambina---to za placki !!!
Konczita---jesli dodajesz otreby to wogole zrezygnuj ze skrobii ..... Poszukaj sobie przepisu bez skrobii ::: podaje link do przepisowni ----
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667

smacznego...
Stary 2010-08-05, 08:22   #4035
Pikaboom
Raczkowanie

Ja nie ważyłam się już od tygodnia, bo jestem w strachu, że znowu prawie nic nie spadło i się zniechęcę...

Pikaboom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 08:27   #4036
Agnese69
Zadomowienie

A tak w ogóle to wiecie co? Konczita, czy Ty też to już skonstatowałaś?
Dziś mija miesiąc odkąd dukamy. Mój bilans tego miesiąca to -8kg. Jestem z siebie mocno dumna i nie czuję się zniechęcona, zmęczona czy zawiedziona dietą. Mój małż utrzacił 10kg. To nierówność, wiem, ale niech mu tam... Miał brzuszysko wielkie, to niech będzie, że więcej mu spadło... Ja tu jeszcze z Wami 2 tygodnie z okładem, a potem na III. Mam nadzieję, że się na tych wywczasach nie spasę jak morświn z powrotem...
Stary 2010-08-05, 08:29   #4037
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Witajcie mi siostry drogia DukDuk
No cóż, moje wczorajsze zaklinanie jakoś nie podziałało, gdyż dziś na wadze zastój. NIC się nie wydarzyło Mam nadzieję, że do jutra ruszy. Porcelanki znów nie ma trzeci dzień, więc to może z tej przyczyny...

Heloł Konczita. No to my sobie dziś razem postoimy
Ale jutro jedziemy dalej, co?

Agnes u mnie @ więc na wzrost liczę, przez 2 dni zgrzeszyłam 1 raz niestety .... ale muszę przyznać że po zjedzeniu niedozwolonego produktu było mi niedobrze i okropnie smakowało ... nie polecam grzeszenia

Cytat:
Napisane przez leszczesia Pokaż wiadomość
Konczita---jesli dodajesz otreby to wogole zrezygnuj ze skrobii ..... Poszukaj sobie przepisu bez skrobii ::: podaje link do przepisowni ----
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667

smacznego...

leszczesia właśnie mi się wydaje że murzynka piekła kilka razy Aleksandra nasza, poczekam może coś mi doradzi ... Pan sernik i murzynek powinny zaspokoić potrzebę słodkości pochłaniania ze stołu weslenego - jeszcze nigdy nie straciłam takiej ochoty do wesele jak tym razem, jadę z obowiązku i przymusu ..

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
A tak w ogóle to wiecie co? Konczita, czy Ty też to już skonstatowałaś?
Dziś mija miesiąc odkąd dukamy. Mój bilans tego miesiąca to -8kg. Jestem z siebie mocno dumna i nie czuję się zniechęcona, zmęczona czy zawiedziona dietą. Mój małż utrzacił 10kg. To nierówność, wiem, ale niech mu tam... Miał brzuszysko wielkie, to niech będzie, że więcej mu spadło... Ja tu jeszcze z Wami 2 tygodnie z okładem, a potem na III. Mam nadzieję, że się na tych wywczasach nie spasę jak morświn z powrotem...

u mnie właśnie mija miesiąc i na wadze mam podczas @ o 7,4 na minusie ... nie wiem jak to przez ostatnie 2 dni wyglądało o ile od wczoraj wzrosło bo nie miałam wagi ...
ja tu sobie z Wami jeszcze troszkę po koczuję bo do zrzucenia nadal mam sporo więc sobie dukać grzecznie będę

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2010-08-05 o 08:31
Stary 2010-08-05, 08:32   #4038
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
, pierwsz jest bieżnią eletryczną a druga to taka napędzana własnym ciałkiem, chyba szybko by Cię zniechęciła.
Jesteś prawie mojego wzrostu ( ja mam 174cm ) w bieżni ważna jest między innymi długość pasa, im wyższa osoba, tym gorzej będzie jej biegać na zbyt krótkiej bieżni.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

pierwsza, która ją dostanie musi zrobić zdięcie na rączce i na forum
Oki, tylko pytanko na którym nadgarstku nosimy, prawy czy lewy

Gratuluję wszystkim spadków strasznie dziś lekko, ja po moim słonym i kwaśnym kapuśniaku ok 21 wczoraj to mam wzrost pewnie na 100%

Murzynek już pichci się od 7.45 rano. ciekawe co z tego wyjdzie...pachnie cudownie

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 08:37   #4039
Agnese69
Zadomowienie

A tak w ogóle to już zaczynam się zastanawiać jak to zrobić z tymi wczasami żeby jakoś drastycznie nie nagrzeszyć tylko się w miarę w tych III-fazowych zasadach zamknąć... Chyba sobie na wyjazd upiekę chlebki otrębowe ze dwa - może przeżyją, serków zapas się weźmie ze sobą... Uczty dwie zaliczymy niewątpliwie w dni wyjazdowo-zwiedzające, bo wtedy nie będę przygotowywała posiłków żadnych przecież tylko gdzieś w knajpie będziemy jeść - i LODY na deser (mniammm)... Kotlecików mielonych indyczych narobię i zafoliuję próżniowo, zabiorę ze sobą, jajca się kupi na miejscu. Owoca będzie już można, chleba ludzkiego też można troszkę, to chyba damy radę... Trochę pewnie się zgrzeszy, ale też paranoi jakiejś nie chcę sobie robić... Najwyżej jak wrócimy i okaże się, że przybyło kilogram czy półtora to się cofnę jeszcze do was na tydzień i poprawię, co zepsułam...
Co myślicie o takim planie?
Stary 2010-08-05, 08:38   #4040
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez leszczesia Pokaż wiadomość
johambina---to za placki !!!
uuu...huuu...huuu.... dziękuję

Stary 2010-08-05, 08:39   #4041
Aleksandra_M
Zadomowienie

DUK DUK
lepszy mam dzis humor pomimo tego ze zaklinanie wagi na nic sie nie zdalo.... spadlo 100g ale co to jest... jeszcze nie do konca ten wzrost nagly spadl.... ale dzisiaj go zabije steperem....

Konczita wyslalam ci na priva o murzynku.
i dobrze ze chociaz Ty ze mna zostaniesz bo jak widze Agnese69 za 2 tygodnie mnie zostawi na pastwe losu!!!

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Ja zaczynałam od 10 minut, teraz mi się zdarza nawet godzinę , ale myślę ze 3o minut to optymalny czas
Cytat:
Napisane przez jestemtutylkonachwile Pokaż wiadomość
Stepper to cwiczenia aerobowe- wykonuje sie je od 30 do 60 minut, po treningu warto sie rozciagnac aby zapobiec budowie miesni ( skupiajac sie na chudnieciu)-chyba ze na nich Ci zalezy
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Po 20 minutach okolo zaczyna się dopiero spalanie tłuszczu, do tej pory spala się glikogen z mięsni. Tętno najlepiej 60-80% maksymalnego.
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dokładnie
dziekuje wszystkim za rady
zaczynam dzis od kilku-kilkunastu minut, zalezy ile wytrzymam
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 08:40   #4042
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
u mnie właśnie mija miesiąc i na wadze mam podczas @ o 7,4 na minusie ... nie wiem jak to przez ostatnie 2 dni wyglądało o ile od wczoraj wzrosło bo nie miałam wagi ...
ja tu sobie z Wami jeszcze troszkę po koczuję bo do zrzucenia nadal mam sporo więc sobie dukać grzecznie będę
Tyz piknie Zobacz, w miesiąc tyle kilo utraciłyśmy... To naprawdę sporo, koleżanko, co?
Stary 2010-08-05, 08:40   #4043
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Co myślicie o takim planie?
Agnes a nie lepiej po prostu utrwalić to co zrzuciłaś i ewentualnie wtedy wrócić na II?
ja taki mam plan jeśli na III się nic nie ruszy w dół... utrwalę te moje prawie 11kilosów i wtedy ewentualnie wróce na II.....

Stary 2010-08-05, 08:41   #4044
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość

Murzynek już pichci się od 7.45 rano. ciekawe co z tego wyjdzie...pachnie cudownie

kochana dawałaś skrobie do murzynka ?
Stary 2010-08-05, 08:43   #4045
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
hm.... no ja był była za prawym....
a reszta jak myśli???

Stary 2010-08-05, 08:43   #4046
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
DUK DUK
lepszy mam dzis humor pomimo tego ze zaklinanie wagi na nic sie nie zdalo.... spadlo 100g ale co to jest... jeszcze nie do konca ten wzrost nagly spadl.... ale dzisiaj go zabije steperem....

i dobrze ze chociaz Ty ze mna zostaniesz bo jak widze Agnese69 za 2 tygodnie mnie zostawi na pastwe losu!!!
Oooooooooojjjjjjjjjj, nie histeryzuj, Łajzo jedna! Ja tu do Was będę wracać z dziką rozkoszą i Was poganiać będę cobyście szybciej przechodziły tam, gdzie ja pogniję do listopada głębokiego (o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem )
A póki co to mogę jeszcze tu wrócić po wyjeździe jak się rzucę na rarytasy...
Stary 2010-08-05, 08:44   #4047
kochak
Rozeznanie

Cytat:

Gratuluję wszystkim spadków strasznie dziś lekko, ja po moim słonym i kwaśnym kapuśniaku ok 21 wczoraj to mam wzrost pewnie na 100%

hej ratuj kochaka
czy nadmiar jajek powoduje wzrost albo zastój- mnostwo tego zjadam- ponad 10!!!!
Stary 2010-08-05, 08:44   #4048
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
hm.... no ja był była za prawym....
a reszta jak myśli???
Ja też, ja też za prawym!
Stary 2010-08-05, 08:46   #4049
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
DUK DUK

Olu ja to tu jeszcze troszkę po koczuję bo do zrzucenia mam jeszcze dużo ... ale miło tu więc nie będzie źle
dziękuję za przepisik

Cytat:
Tyz piknie Zobacz, w miesiąc tyle kilo utraciłyśmy... To naprawdę sporo, koleżanko, co?

ja myślę że byłoby więcej gdyby @ przyszła o czasie i gdyby nie grzech chociaż nie wiem czy to duży wpływ miało .. ja się bardzo ciesze z każdego kg który spada czuje się lepiej i to się liczy ... na Święta zrobię furorę mówię Wam
Stary 2010-08-05, 08:48   #4050
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
Agnes a nie lepiej po prostu utrwalić to co zrzuciłaś i ewentualnie wtedy wrócić na II?
ja taki mam plan jeśli na III się nic nie ruszy w dół... utrwalę te moje prawie 11kilosów i wtedy ewentualnie wróce na II.....
O widzisz, johambina, to też jest pomysł, nie wpadłam na to... Nie znam się i nie wiem, jakie wyjście jest lepsze... Może weteranki nasze jeszcze by mi poradziły...? Wiem, że to trochę przedwcześnie, bo jeszcze nie wyjechałam, a już zastanawiam się co będzie jak wrócę Ale PLAN B musi być, tak? No musi i już. Plan A mówi, że nie przytyję na wyjeździe i będę utrwalać na III pięknie zwalczone kilogramy. Ale gdyby jednak..... to musi byc plan B
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości