|
|
#1141 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
no właśnie, a zanim został upubliczniony monitoring to sprawa była tak nagłośniona, że na 90% musiał wiedzieć. więc skoro nie byłby w to zaangażowany bardziej, jeśli tylko za nią szedł, to moim zdaniem gdyby nie miał nic na sumieniu to by się zgłosił - jedyne co może go przed tym powstrzymywać to brak alibi na minuty/godziny po tym filmie z monitoringu...a brak alibi może oznaczać, że popił gdzieś (sam i nikt tego nie potwierdzi), wrócił do domu (sam, patrz wyżej), albo ma związek z zaginięciem Iwony.
Edytowane przez SamSzef Czas edycji: 2010-08-05 o 01:29 |
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
jest tyle możliwosci..
sama nie wiem co o tym myslec..
|
#1143 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie wizażanki
od kilku dni śledzę nasz wizażowy temat związany z zaginięciem Iwony. sama nie wiem co o tym wszystkim sądzić, nie lubię bawić się w detektywa i snuć nowych teorii, jednak całe to zaginięcie wydaje się być odrobinę dziwną sprawą. przypomina mi to (też nagłośnioną) sprawę zaginięcia Joanny Surowieckiej, której-z tego, co się orientuję-nie odnaleziono do dzisiaj... trzymam kciuki za odnalezienie Iwony żywej.
|
#1144 |
|
BAN stały
|
właśnie. dla mnie teraz tak samo prawdopodobne jest to ze to facet z recznikiem (co wczesniej odrzucałam) jak i to ze to przypadkowe porwanie przez kogos z samochodem lub to, ze ktos w tym parku cos jej zrobił...
nie wiem, sama nie wiem. |
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
ja już też nie wiem.. mam mętlik w glowie.
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
pozostaje tylko nadzieja, że policja wie wiecej i wkrótce dowiemy sie że Iwonka odnaleziona i żyje..
|
#1147 |
|
BAN stały
|
dla osób z trójmiasta - na pewno znacie strony internetowe (typu klubowa.pl) gdzie wrzuca się zdjęcia z imprez, ja spróbuję poszukać może będą jakieś zdjęcia z krzywego domku z 17.07, ale osoby będące stamtąd chyba lepiej będą wiedzialy, gdzie takich zdjęc ewentualnie szukać. może one dadzą jakiś trop?
|
|
|
|
#1148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I to jest właśnie dziwne... niby go tak szukają, a rzucili prasie tylko filmik, nikt tej fotki nie obrobił, żaden specjalista, ani nic, nie ma oficjalnego komunikatu o poszukiwaniach... |
|
|
|
|
#1149 |
|
BAN stały
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2115927 5]I to jest właśnie dziwne... niby go tak szukają, a rzucili prasie tylko filmik, nikt tej fotki nie obrobił, żaden specjalista, ani nic, nie ma oficjalnego komunikatu o poszukiwaniach...[/QUOTE]
więc może to nie on? może się zgłosił albo co... |
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
tez mi sie wydaje ze pan recznik to juz nieaktualne..
chyba gdyby go szukali to byloby to widac.
|
#1151 |
|
Konto usunięte
|
Coś mi tu właśnie nie gra, albo szukają albo nie, a nie tak zwodza ludzi jeszcze tym nietrafionym zatrzymaniem bezdomnego, dziwne.
Gdyby go naprawde szukali to by dali z siebie wiecej mysle... W ogole najlepiej by bylo gdyby zrobili odcinek 997 o tym i pokazali kolesia, od razu by sie znalazl. ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- To dlaczego nie powiedza ze nieaktualne? ani w jedna ani w druga strone... hmmm... |
|
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
Czy mod moze ten watek podmienic z pierwsza czescia?
Zeby czesc druga - "zawisła" na podwieszonych watkach. Dziewczyny, uwazam, ze powinnysmy rozprzestrzenic akcje na inne kraje. Ja bede we Francji i Hiszpani w przyszlym tyg. Czy moge wydrukowac plakaty i je rozwiesic? Czy to nie bedzie jakies zlamanie prawa? Czy moge to zrobic? Bo zaginiona Polka - w Polsce. Nie bedzie sie nikt mnie czepial? Czy moge "rozpowszechniac" wizerunek w innych krajach? Jak to wyglada prawnie? Czy np rodzina Iwony musi sie zgodzic na rozlepianie plakatów poza granicami kraju? |
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
fajny pomysl shiava
ale niestety nie znam sie na tym, nie wiem czy mozna tak, czy nie mozna. trzeba sie kogos spytac, zebys potem Ty nie miala nieprzyjemnosci.u mnie w warszawie prawie nikt niestety nie slyszal o Iwonie..
|
#1154 |
|
BAN stały
|
nie wiem ale mam takie myśli bo nie mogą spać, może w tej knajpie Krzywym Domku są jacyś tacy co polują na laski, obserwują, potem dyskretnie idą za taką samotnie spacerująca i ... przecież tę kłótnię mogło dużo osób widzieć potem wystarczyło tylko obstawić , pójść jej śladem, a drugi podjechać samochodem i wykorzystać pustą ulicę, , czy to ma sens
|
|
|
|
#1155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie sie wydaje, ze jesli ktos Iwone porwal, to nie przetrzymuje jej w bunkrach lecz w zwyklym mieszkaniu lub piwnicy. Policja przeszukuje chyba tylko miejsca na dworze i bukry, wiec czlowiek ten czuje sie bezpieczny przetrzymujac ja. Dopoki np ktos z sasiadow nie zauwazy nic podejrzanego to ta osoba moze czuc sie bezkarna i bezpieczna, a zreszta nawet jesli ktos cos zglosi, to bez dowodow policja nakazu przeszukania mieszkanie nie dostanie Ale to tylko moje przypuszczenia, niewiem jak Wy myslicie, czy to jest mozliwe?Co do tych plotek ze Iwona niby bawila sie w narkotyki (oczywiscie nie twierdze, ze to prawda), to polowa osob w jej wieku w Trojmiescie to robi, wiec nawet jesli, to niema to raczej nic wspolnego z jej zniknieciem. ---------- Dopisano o 04:05 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ---------- Jeszcze jedna rzecz mi przyszla do glowy..Tej nocy gdy zaginela Iwona, jesli sie nie myle odbywalo sie Beach Party? Moze p.Recznik z tamtad wracal? Niewiem czy to mozliwe, ale w kazdym razie znalazlam strone ze zdjeciami z tej imprezy, moze jesli on tam byl to bedzie tez na zdjeciach? Podaje linka http://www.sobotnianoc.pl/klub/zdjecia/582749603/ i jeszcze na www.klubowa.pl sa zdjecia z Beach Party.
Edytowane przez spaghettii Czas edycji: 2010-08-05 o 04:09 |
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
a co do "Ręcznika"oni nie mogą ot tak po prostu pokazac jego twarzy na plakacie i napisac ze go poszukuja (to tylko wtedy jesli beda mu postawione zarzuty np o porwanie) tak jak mamy ochrone danych osobowych tak samo jest ochrona wizerunku
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
niech sie dzisiaj cos wyjasni..
|
#1159 |
|
Rozeznanie
|
Witam. Kolejny dzień poszukiwań...
|
|
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
Mialam ogromna nadzieje,ze beda jakies nowe informacje,wiec zajrzalam rano na watek a tutaj dalej nic nie wiadomo
(Biedna Iwona (Ktos postawil pytanie,czy myslimy ze Iwona zyje czy nastawiacie sie na odnalezienie ciala. Obym sie mylila,ale watpie zeby dziewczyna zyla. Takie to przykre (Nie wyobrazam sobie bolu jej Mamy. Straszne,ze idziesz ulica normalnie i nagle klik i Cie nie ma .
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wyobrazam sobie tego co ona przechodzi..
![]() k o s z m a r !
|
#1162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"BŁAGAM PRZESZUKAJCIE BAGNA ZA PIASTOWSKA!!! TYLKO TEN TEREN PASUJE DO WIZJI PANA JACKOWSKIEGO. tam jest woda, droga, szopy, baraki i las. Nikt tam nie szukał z tego co wiem a tam chyba nawet diabeł nie chadza tak mroczne jest to miejsce, nie wiem czemu ale ja czuję że to tam, bardzo bym się chciała mylić. bardzo. Mojemu znajomemu się śniło że to tam. wszystko trzeba sprawdzić. Sprawa Iwonki spędza mi sen z powiek bo znam ją...kochana dziewczyna. Proszę przeszukajcie tam " |
|
|
|
|
#1163 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
Podobno bagna zostały przeszukane... hmmm w sunie co szkodzi sprawdzić raz jeszcze? ![]() Hmmm jest możliwość "wrzucenia" jej ciała na bagna? (nigdy tam nie byłam więc trudno mi cokolwiek powiedzieć o wyglądzie tychże bagien)
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png Edytowane przez Piekielny_Aniolek Czas edycji: 2010-08-05 o 08:53 |
||
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie ta sprawa jest jakaś dziwna i jest w niej jakiś 'haczyk' ciekawe tylko jaki...
|
|
#1165 |
|
BAN stały
|
haczyków to tu jest dużo stalowe nerwy jak się z kimś traci kontakt o 4 rano, spokojny sen do 16 następnego dnia, zostawianie kluczy na balkonie na parterze , które każdy może sobie wziąć bez problemu, zostawienie kogoś w nocy w mieście wiedząc że nie ma pieniędzy, dokumentów i rozładowany telefon
|
|
|
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1167 |
|
BAN stały
|
w komentarzach na necie teraz piszą że Pan Ręcznik to policjant, bo miał rozpiętą kamizelkę i że policjanci go kryją bo to ktoś wysoko postawiony
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1169 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
a może już z góry założyli, że po takim czasie znalezienie żywej Iwony graniczy z cudem?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

już ostatni rok

Ale to tylko moje przypuszczenia, niewiem jak Wy myslicie, czy to jest mozliwe?