Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-05, 11:45   #4141
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

wow gdzie to ? bajeranckie

skrobi kukurydzianej nie zastępuje się żadnym specyfikiem pszennym , ziemniaczanym bądź innym ...

idę poprawić sobie humorek i zrobię sobie pazurki tak sama dla siebie coś....
do wieczorka dukanki
a ja se pipsy zdiełam wczoraj bo jeden mi odpadł a klej u t żta w domu i cały ekwipunek tipsiarski a do sklepu szłam... no jak tak bez jedneeego a zdjełąm wszystkie zrobie se nowiaszcze

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Dżizas jakie masz sny...jaja męskie nie golone naprawdę chodzą Ci po głowie a z tymi dziadami borowymi to uważaj bo nie wiadomo czyje to były hahaha dziady chyba nie murzyńskie???

super widoki
haha nie wiem czy nie murzyńskie bo dość ciemne te łonersy były a i końcówka tysz takie przysmolone zdeczka ale muszę przyznać że ja baardzo byłam mojemu tżtoiwi wierna w tym śnie głuwnie na jego końcówke patrzyłam hahahah bo sie nadziwić nie mogłam jak można tak zarosnąć jak grób nieznanego żołnierza hahahahahahah

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:45   #4142
rebushnik
Raczkowanie

Cytat:

Może spróbuj jeść więcej twarogu, mięsa ryb. Niestety nie mam pomysłu bo jednak jajka ciężko zastąpić...ale może na tefolnie wyjdzie ci jakiś lacuś bez jajka

Szkoda co, czekam z niecierpliwością

Trzymam kciuki!!!! Przepisy są na 1 stronie wątku. My też z nich głównie korzystamy więc znajdziesz coś dla siebie

Ja Cię pamiętam co słychać ?

Aleksandro...a to Ty nie masz 2% ciała ze stali ??? chodzi o nogi

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

W ogóle gotuję bigos
Do gara kiszona kapusta, woda i na gaz. Dodałam kminek, liśc laurowy, 2 bulionetki-galaretki Knorra, 2 kostki takiej bulionetki knorra " ziele angielskie i liśc laurowy" ziele angielskie, pieprz czarny i się to gotuje
Podejrzewam że jest tam cukier i mnóstwo soli...ale przecież to same warzywa
o jak miło
a u mnie różnie, miałam problemy z @, wizyta u gina, potem endokrynolog, poziom hormonów,usg tarczycy i jutro się wszystkiego dowiem
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:49   #4143
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez shibuya Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie przesadzajcie z tym jedzeniem na weselu...
Jeśli zjecie dosłownie 3 łyżki zupy i troszkę drugiego dania (bo przeważnie taka to bywa ) to nic się nie stanie. Spalicie to przykładowo w tańcu. Waga nie wzrośnie Wam o kilka kilo a co najwyżej zatrzyma się na dwa dni bo wydłuża się proces spalania (bez przesady to nie tragedia patrząc na to, że kiedyś nie robiłyśmy nic żeby waga spadała ). Wolę wybrać taka opcje aniżeli czajenie się z jakimiś jajkami i serem 'pod stołem' lub wymyślaniem, że się zatrułam czyli ogólnie tłumaczenie wszystkim czemu nie jem itp. itd... Najgorszy moment to tylko jakieś kilkanaście minut kiedy wszyscy siedzą razem przy stole (później można 'krążyć') i się obserwują, potem już nikt nie zapyta czemu nie jesz, ba! Nawet nie zauważy, bo popłyną procenty... a jak przyjdzie główny punkt programu TORT to gwarantuje Wam, że jeśli nie będzie Was przy stole to nikt nie będzie się upominał, że tu jeszcze ktoś nie dostał. Dieta dietą – dzielnie tu wszystkie walczymy i dbamy o to aby zmienić nawyki żywieniowe, ale nie przesadzajmy z 'teatrzykiem'...

A tak poza tym to gratuluje bardzo dzisiejszych spadków!
Cos w tym jest co piszesz, chodzi tylko o to, że ja lubię placki, a na pewno żadnego zjeść nie będę mogła to jak sobie wezmę np. serniczka, to się nic nie stanie, jak zeźrem ukradkiem, a że będą galarety,jajka czy mięska, to zjem na pewno. Przecież nie będę rozpowiadała, że akurat dukam bo pewnie i tak nikt wtajemniczony tego by nie zrozumiał.
Poza tym ja będę od 7.30 w drodze, a do obiadu ok 16 padnę - więc na droge tez musze coś naszykować dukanowego.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:49   #4144
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
a ja se pipsy zdiełam wczoraj bo jeden mi odpadł a klej u t żta w domu i cały ekwipunek tipsiarski a do sklepu szłam... no jak tak bez jedneeego a zdjełąm wszystkie zrobie se nowiaszcze

haha nie wiem czy nie murzyńskie bo dość ciemne te łonersy były a i końcówka tysz takie przysmolone zdeczka ale muszę przyznać że ja baardzo byłam mojemu tżtoiwi wierna w tym śnie głuwnie na jego końcówke patrzyłam hahahah bo sie nadziwić nie mogłam jak można tak zarosnąć jak grób nieznanego żołnierza hahahahahahah
Hahahaha to musisz tą końcówką teraz dużo manewrować oby nie wyschła, przyciąć co nie co bo wiesz takie rzeczy dbać trzeba, potem Ci kłaczek utknie i co...a kłaczek między zębami to wiesz...lipton buhahahahaha
Cytat:
Napisane przez rebushnik Pokaż wiadomość
o jak miło
a u mnie różnie, miałam problemy z @, wizyta u gina, potem endokrynolog, poziom hormonów,usg tarczycy i jutro się wszystkiego dowiem
Trzymam więc kciuki

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:49   #4145
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Witaj Rebushnik ponownie

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Kochak, chyba Ci foty moje podrzucę do obróbki
A na avatarze to jesteś Ty tam w tle hen?

sem se ja ze stichem
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:52   #4146
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
sem se ja ze stichem
piknie

Stary 2010-08-05, 11:53   #4147
landryna210
Raczkowanie

Cytat:
Ktoś już kiedyś chyba o tym pisał ale nie pamiętam kup otręby owsiane i pszenne, jemy dziennie 2 łyżki owsianych 1 pszennych. Zarodki się niestety nie nadają, przykro mi

Dzięki Kurde,dzisiaj planowalam zrobić tosty dukanowe i czy będzie źle jesli zamiast tych łyżek pszennych dodam owsiane ;] ?
landryna210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:54   #4148
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
zapomniala sie pochwalic, ze moj M - przeciwnik wszystkich diet i krytykant mojej TEZ CHCE NA DUKANA a caly czas sie zapieral, ze on sie sobie podoba wazy 92kg i chce wazyc 75kg, w sumie ja uwazam ze 85kg dla nie go jest ok, ale sie uparl a wzrostu ma 178cm - no zobaczymy, z drugiej strony jeszcze jemu bede musiala gotowac, wszystko byloby ok gdyby on tak nie wybrzydzal
HA! Widzisz siostro... Jak zacznie obserwować efekty na wadze to nie będzie marudził tylko wtranżalał wszystko, co mu pod noc podstawisz. Mój ani jęknął przez ten miesiąc Oczywiście najpierw uświadomiłam mu pokrótce z czym sie ta dieta wiąże. Podjął decyzję, że idzie w to i idzie jak taran.
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:55   #4149
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez landryna210 Pokaż wiadomość
Dzięki Kurde,dzisiaj planowalam zrobić tosty dukanowe i czy będzie źle jesli zamiast tych łyżek pszennych dodam owsiane ;] ?
Bedzie okej, ale otręby dodaj sobie, nie zarodki

Stary 2010-08-05, 12:00   #4150
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Prawda, jakie to miłe uczucie...? Dowiedziec się raptem po kilku latach, że masz ładny tyłek...?

Słuchaj, czy Ty jej aby nie spasłaś zanadto? Może dziecina ma kompleks jakiś i postanowiła się odchudzać razem z Tobą, bo dzieci w piaskownicy się z niej śmieją, że gruba???
no wlasnie moja corcia laska jak sie patrzy 2 lata 91cm 14kg
pani doktor jak popatrzyla na te chrzanione centyle, ktorych za cholere pojac nie moge, to powiedziala ze trafilo mi sie dziecko z gornej polki.... trafilo... haha dobre sobie, sama sobie urodzilam na szczescie Maja je tylko bialka, zoltek nie lubi wiec kazda z nas je to co lubi najbardziej

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Podobno dzieci wiedzą jak im czegoś brakuje w organizmie to jakoś to znajdują i jedzą. Kilka dni z większą ilością jajek nie powinno jej zaszkodzić, ale jak to tak będzie ciągle to nie wiem. Może jej sie znudzi, później jej ograniczysz i tyle.
A ile TO ma lat?
2 lata
cholesterol jej nie podskoczy.... bo wyjada mi tylko bialka

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
miłego autobusowania ... chociaż nie wiem czy to może być miłe .. moje wspomnienia poniedziałkowe nie są miłe ...

bo tak będzie .... idę gotować leczo później jadę na pazurki i może jakieś szybkie zakupy klapeczek .. zobaczymy
.. wpadnę jak pokroję cebulę
3 autobusy bylo milo.... z kazdym kierowca Maja probowala wdac sie w dyskusje i pokazywala gdzie ma biedny facet jechac.... a z powrotem trafil nam sie kot w klatce wiec byla wniebowzieta

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Papcio dukan jest genialny,
plan chudnięcia stworzył idealny,
jesz bez przerwy, głównie białko,
obserwujesz w lustrze swe chudnące ciałko,

Tłuszcz zanika błyyyyskawicznie,
wszyscy mówią że wyglądasz ślicznie?
Chodzisz dumna i szczęśliwa
bo balastu wciąż ubywa

Jesteś grzeczna i wytrwała??
A ty grzeszysz?? - jesteś PAŁA!!!!
Papcio grzecznym wynagrodzi,
będą w mniejsze ciuchy wchodzić
a kto grzeszy .. niech si ę pogodzi..
że w spadochronach wiecznie będzie chodził...

BO DUKANIE TO ŁATWIZNA
BĘDZIESZ PO TYM TAAAAAAAAAAAAAAAKA SZCZUPLIZNA

wena wena wena....
jestes genialna kolezanko
podpisuje sie pod pomyslem wydania "dukanowej poezji"

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

wlasnie Pan sernik pieczony siedzi w piekarniku, a ja ide zmajstrowac Pana Sernika oziębłego.... z syropem z Lidla, po ktorym sie swieci... (po syropie, nie po Lidlu)
a potem jeszcze rypne nutelke skoro jak wcinalam te wszystkie pysznosci to szybciej mi waga spadala to musze znow naprodukowac
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 12:01   #4151
kochak
Rozeznanie

Cytat:
piknie
dzienkszyns... trzeba bedzie odswiezyc... moze swoj tylek na avata wrzuce:ha haha::hah aha:ku przestrodze
Stary 2010-08-05, 12:01   #4152
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahahaha to musisz tą końcówką teraz dużo manewrować oby nie wyschła, przyciąć co nie co bo wiesz takie rzeczy dbać trzeba, potem Ci kłaczek utknie i co...a kłaczek między zębami to wiesz...lipton buhahahahaha

Trzymam więc kciuki
no kłak między że ba,mi to prawie jak gó...no na brodzie
taki kawał był.
Przychodzi facet do dentysty ,
dentysta patrzy na paszcze i mówi:
- cooo// minetka była widzę?
pacjent:
- a skąd pan wie? mam włos między zębami??
dentysta:
- nie, gów.. na brodzie

bloguję
Stary 2010-08-05, 12:05   #4153
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Jezu, nie zdzierżę
Lukrecja, słuchaj, siostro... Ja tu w pracy siedzę... drzwi mam oszklone na przejrzysto... Ludziska chodzą w te i nazad po korytarzu... A mi się micha cieszy jak debilowi jakiemuś. Uspokój się żesz, bo mnie przez Ciebie w Tworkach zamkną!!!!

Edytowane przez Agnese69
Czas edycji: 2010-08-05 o 12:09
Stary 2010-08-05, 12:05   #4154
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
dzienkszyns... trzeba bedzie odswiezyc... moze swoj tylek na avata wrzuce:ha haha::hah aha:ku przestrodze
Dam Ci zdjęcie mojego dupska to będziesz miała co robić przez najbliższe 4 godziny w tym fotoszopie

Oki ja to zmywando się do pracando czeka mnie zapierdalando , o 13 zaloguję się w sekcie na nowo, haj dukan!!!!

Edytowane przez Sparta
Czas edycji: 2010-08-05 o 12:07
Stary 2010-08-05, 12:06   #4155
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
no wlasnie moja corcia laska jak sie patrzy 2 lata 91cm 14kg
pani doktor jak popatrzyla na te chrzanione centyle, ktorych za cholere pojac nie moge, to powiedziala ze trafilo mi sie dziecko z gornej polki.... trafilo... haha dobre sobie, sama sobie urodzilam na szczescie Maja je tylko bialka, zoltek nie lubi wiec kazda z nas je to co lubi najbardziej

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

2 lata
cholesterol jej nie podskoczy.... bo wyjada mi tylko bialka

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

3 autobusy bylo milo.... z kazdym kierowca Maja probowala wdac sie w dyskusje i pokazywala gdzie ma biedny facet jechac.... a z powrotem trafil nam sie kot w klatce wiec byla wniebowzieta

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

jestes genialna kolezanko
podpisuje sie pod pomyslem wydania "dukanowej poezji"

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

wlasnie Pan sernik pieczony siedzi w piekarniku, a ja ide zmajstrowac Pana Sernika oziębłego.... z syropem z Lidla, po ktorym sie swieci... (po syropie, nie po Lidlu)
a potem jeszcze rypne nutelke skoro jak wcinalam te wszystkie pysznosci to szybciej mi waga spadala to musze znow naprodukowac
Nawet te autobusy nie takie straszne i jakie przeżycia - przynajmniej dla dziecka.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 12:06   #4156
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
no kłak między że ba,mi to prawie jak gó...no na brodzie
taki kawał był.
Przychodzi facet do dentysty ,
dentysta patrzy na paszcze i mówi:
- cooo// minetka była widzę?
pacjent:
- a skąd pan wie? mam włos między zębami??
dentysta:
- nie, gów.. na brodzie

to chyba była minetka w męskim wydaniu

Stary 2010-08-05, 12:09   #4157
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
w photoshopie
na aparatach sie nie znam... mam tylko w komórce
us to se zerkne jakbym miala pytania to wale prosto do Ciebie - pieknie to moje zdjatko w twojej wersji wyglada

Cytat:
HA! Widzisz siostro... Jak zacznie obserwować efekty na wadze to nie będzie marudził tylko wtranżalał wszystko, co mu pod noc podstawisz. Mój ani jęknął przez ten miesiąc Oczywiście najpierw uświadomiłam mu pokrótce z czym sie ta dieta wiąże. Podjął decyzję, że idzie w to i idzie jak taran.
no mam nadzieje, ze sie mu odmieni, bo on tego nie lubi, tamtego nie lubi, pan sernik jest bleee, a piersi z kuraka sa suche i on nie zje - no nic bede mu bigos robic

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 12:31   #4158
zlotqo
Zadomowienie

cześć lachoniki!
ileż nadrabiania mam codziennie, chyba muszę zacząć wcześniej wstawać
już po śniadanku, zaraz zalewam kawę i biorę się za pisanie licencjata.
dziś rano obudził mnie ból - @ przyszła. nie mogę siedzieć, leżeć, stać. masakra, zaraz biorę drugi Ibum bo zdechnę.

oczywiście spadeczków gratuluję!

no i rzecz jasna humor mi z rana poprawiłyście, dziękuję!

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 12:36   #4159
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
cześć lachoniki!
dziś rano obudził mnie ból - @ przyszła. nie mogę siedzieć, leżeć, stać. masakra, zaraz biorę drugi Ibum bo zdechnę.

no problemoss :P proszz

bloguję
Stary 2010-08-05, 12:42   #4160
Rozeznanie

ja jestem dzisiaj szczęśliwa, wprawdzie nic mi nie ubyło, ale dzisiaj pierwszy raz na dukanie nie miałam problemów z porcelaną. Chyba mój organizm zaakceptował dietę i przestał się bronić. Zmykam wykąpać mojego psiurka

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 12:49   #4161
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
us to se zerkne jakbym miala pytania to wale prosto do Ciebie - pieknie to moje zdjatko w twojej wersji wyglada

no mam nadzieje, ze sie mu odmieni, bo on tego nie lubi, tamtego nie lubi, pan sernik jest bleee, a piersi z kuraka sa suche i on nie zje - no nic bede mu bigos robic

a prosze prosze

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

nikt mnie nie kocha mam dzis chorobe sieroca

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
cześć lachoniki!

pisaj dzielnie ale masz fajnie z tym śpiochaniem... ja o 6 dupsko do góry
Stary 2010-08-05, 12:54   #4162
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
a prosze prosze

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

jak nikt jak wszyscy hahahaha

bloguję
Stary 2010-08-05, 12:56   #4163
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Jak to nikt? MY Cię kochamy
Stary 2010-08-05, 13:08   #4164
kochak
Rozeznanie

wiem wiem ale ja bym jeszcze samczyka chciała

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Jak to nikt? MY Cię kochamy

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
jak nikt jak wszyscy hahahaha
Stary 2010-08-05, 13:18   #4165
white tea
Przyczajenie

Witam!
Wlasnie 5 dni temu rozpoczalam 1 etap diety. Forum wygooglalam. Przeszlam przez duza czasc postow ale nie znalazlam nic na temat klopotow z zaladkiem. Zanim zaczelam 1 etap spodziewalam sie zaparc po paru dniach jako ze mam do nich sklonnosc i Dukan w ksiaze o tym napomknal. Zamiast tego moje jelita reaguja rozstrojem. I brzuszek boli. Szok bialkowy? Od wczoraj nie lacze bialek z mleka i miesa. Czy ktos mial podobne problemy?
I jeszcze jedno. Wlosy i cera reaguja juz, po 5 dniach.
white tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 13:19   #4166
lukrecja_25
Wtajemniczenie

o jezusicku a co tu taka ciszzzza nastała ? Tak mało dziefcyn pisze... hmmm... halooooo budzimy się! Wstajemy , prosze dziewczyn halooo
(poczułam sie troche jak dr zosia ze szpitala w zielonej górze czy jakiejś tam z na dobre i na złe hahahahhaahah wybudzam was z narkozy hahahah)

bloguję
Stary 2010-08-05, 13:22   #4167
pati198402
Przyczajenie

To już drugi dzień walki, jest ok nie mam ochoty na grzeszne łakocie tylko ziemniaczki chodzą mi po głowie powiedzcie mi kochane czy należy ważyć się codziennie czy wystarczy raz w tygodniu? i czy przy mojej wadze 100 kg. powinnam przedłużyć fazę proteinową do10 dni....pozdrawiam was i życzę udanego dzionka...
pati198402 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 13:28   #4168
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pati198402 Pokaż wiadomość
To już drugi dzień walki, jest ok nie mam ochoty na grzeszne łakocie tylko ziemniaczki chodzą mi po głowie powiedzcie mi kochane czy należy ważyć się codziennie czy wystarczy raz w tygodniu? i czy przy mojej wadze 100 kg. powinnam przedłużyć fazę proteinową do10 dni....pozdrawiam was i życzę udanego dzionka...
kochana zrób test z pierwszej strony, mi tak dziewczyny poradziły, miałam zrobić 10 dni ale wg Dukana mam zrobić 7

mam do Was pytanie, w poniedziałek zaczynam II fazę, i jak iść, 5/5 czy 4/3? zaznaczam że chcę schudnąć ponad 15 kilo i to raczej szybko. co radzicie?

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
a prosze prosze

ja bym wolała wstawać o 6 i mieć dłuższy dzień. tak wstaję koło 11, mija chwila i jest 13-14, trzeba robić obiad, potem gdzieś idę na spacer, wieczorem spotykam się z TŻ i dzień mija.

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 13:28   #4169
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
sem se ja ze stichem
napatrzec sie nie moge na Twoja buzke sliczna jestes.....
gdybym byla lesbijka na bank bym sie zabujala
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 13:29   #4170
Pikaboom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez white tea Pokaż wiadomość
Witam!
Wlasnie 5 dni temu rozpoczalam 1 etap diety. Forum wygooglalam. Przeszlam przez duza czasc postow ale nie znalazlam nic na temat klopotow z zaladkiem. Zanim zaczelam 1 etap spodziewalam sie zaparc po paru dniach jako ze mam do nich sklonnosc i Dukan w ksiaze o tym napomknal. Zamiast tego moje jelita reaguja rozstrojem. I brzuszek boli. Szok bialkowy? Od wczoraj nie lacze bialek z mleka i miesa. Czy ktos mial podobne problemy?
I jeszcze jedno. Wlosy i cera reaguja juz, po 5 dniach.
Przez pierwsze 3-4 dni diety strasznie sie męczyłam, bóle żołądka, biegunka. Fakt, że jadłam wtedy głównie nabiał, potem zaczełam jeść dużo mięsa i dolegliwości ustapiły.

Pikaboom jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości