|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
bo tak, to chyba w niedzielę są zwykle - przynajmniej do tej pory spotkałam się tylko z niedzielnymi albo świątecznymi.
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
no ja mam jeszcze inny pomysł, na który niestety reżyser nie wpadł
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem,że też wszystko zależy od tego czy jest dobrze w związku. Czasami moje starania na coś sie przydają i jest cudownie a czasem dostaje do głowy i lipa jeszcze mu tak mówiłam bo miałam @, byłam rozdrażniona,wszystko mnie denerwowało ale teraz żałuje tego nie chciałam mu tak powiedzieć bo domyślam sie jak to boli może ja jestem uzależniona od tego seksu dlatego tak podchodze ? ![]() Cytat:
co mi nie pasuje to najcześciej mu o tym mówie, staram sie na spokojnie ale jak on coś odpowie co mi nie pasuje to sie obrażam to moja najwieksza wada![]() Zazdroszcze Ci tego,że Twój Tż tak bardzo tego chce ![]()
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Twój też zachce, jak sobie wszystko poukładacie.
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, ale myślę, że nawet jak są chrzciny to zdążycie, jeśli w ciągu powiedzmy tygodnia-dwóch zarezerwujecie salę
Madziu, miałam na myśli nie to, że się przed nim masz otworzyć, tylko że masz się otworzyć na niego - czyli dać mu żyć a nie oczekiwać i oczekiwać od najdrobniejszej rzeczy (np. żeby często pisał) po te najintymniejsze (np. seks). będzie dobrze Wiecie co, chyba się zakochalam na nowo |
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje potrzebne mi jak widać takie słowa żeby coś do tego mojego pustego łba dotarło![]() ![]() Ja już trace nadzieje,że zachce.. ![]() Naj bede mocno sie starać dziekuje Carmi Tobie też dziekuje
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
PW?
![]() Madziu, jakby Cię nie chciał, tobyście się nie zeszli
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-05 o 11:58 |
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
no dobra
![]() Cytat:
On Cię kocha, bo inaczej na 10000% by nie wytrzymał Wsyztsko będzie dobrze ![]() Cytat:
|
|
#2230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystko zrobie tak jak radziłyście i zobaczymy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje mam nadzieje,że bedzie dobrze, dużo mi pomogłyście jesteście Kochane
|
|
|
#2231 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Madzia, widzę, że mamy podobne charakterki. Gwizdak radzi, by brać 3 głębsze oddechy przed napadem złości- to moja metoda ostatnio Rain, pomyśl, jak by to wszystko wyglądało gdyby tylko i wyłącznie organizacja ślubów z weselami leżała w rękach mężczyzn ![]() U nas jakiś bardzo pechowy czas, samochód się zepsuł, kasy nie ma, ja wczoraj się troszkę uszkodziłam, TŻ też poddenerwowany... Ale mam nadzieję że to szybko minie ![]() Poza tym... Wczoraj sobie w nocy leżymy objęci, przed snem, a TŻ się odchyla i robi małe miejsce między nami i mówi że chciałby aby niedługo w tym miejscu leżało nasze maleństwo... Moja reakcja? ![]() Najfajniejsza też mam ostatnio takie odczucie, takie ponowne zakochanie, motylki, niczym na początku
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie zdziwiła rozwaga lubego wczoraj, to takie nie w stylu typowego faceta no i nie w jego stylu . powiedział, że salę sie zarezerwuje, kościół i fotografa w ciągu pierwszych 6 miesięcy (no bo musimy na to odłożyć przecież ), a reszta może poczekać. tylko taki deadline to pewnie z 2-3 lata będą, niestety. (tak - powiedział ”niestety” )
|
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę oglądać Oficerów
|
|
|
|
|
#2234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mają stronki, są z Wysokiego Mazowieckiego 3000zł biorą plus 500zł za dojazd
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie by było, by któraś miała dziecko w końcu ![]() autem się nie przejmuj, naprawisz, jak będziesz mieć fundusze
|
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co te głebokie oddechy coś pomagają? ![]() by wszystko sie ułożyło![]() A Tża masz Kochanego,że tak powiedział
|
|
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co pomaga? Ja zwykle sobie szybko wychodze na spacer, czy włączam Wizaż, zajmuję się czymś innym... Ewentualnie kilka kostek czekolady ![]() I my mamy taką nadzieję że zła passa minie, i będzie choć o połowę mniej problemów. Oj, on cały jest kochany . A on? Cały czas rosołki donosił, głaskał, przytulał, wiatrak z zimnym nawiewem kierował na mnie, uciszał dzieciaki (siostrzane ) kiedy za bardzo hałasowały... Kiedy wróciliśmy do domu, zupkę gorącą zrobił, kąpiel... Strasznie dużo wymieniać, ale aż mi się płakać chciało Wtedy sobie pomyślałam, że kurczę nie mogę sobie zbytnio pozwalać na takie nieuzasadnione wybuchy złości, fochy, bo On po prostu na to nie zasługuje. A jeśli już nawet, to nie na aż takie.
|
|
#2239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to nie jest tylko na oczy i nie jesteśmy takimi biedakami żeby nie mógł jeść ze mną Cytat:
![]() ja też Cytat:
Mi się wydaje że nie śni bo na samym końcu totem się zaczyna tak rylać na boki ale TŻ zauważa że nie widać ostatniego zrywu gdy on jest w samochodzie - to nie ma zrywu z tego w filmie.
|
|||
|
|
|
#2240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki Tż to Skarb![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
żyjmy przyszłością, w której TŻci będą już z nami
![]() ale powiem Ci że przychodzą mi straszne myśli do głowy, rozpamiętuję wyjaśnione sprawy i wszystkie przykre rzeczy które do mnie ostatnio powiedział
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile macie gości?Rain chrzcinami się nie przejmuj, teraz jest niż ![]() Naj ale przed ślubem to się płaci głównie zaliczki, pełne rozliczenia są juz po odbirze usługi, więc możecie zacząć planowac juz teraz ![]() ![]() :Wiecie co, mój Tz bardzo się zmienił od kiedy mi się oświadczył. Stał się bardziej odpowiedzialny jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki Wszystko o co go poproszę robi praktycznie od razu, kiedyś musiałam mu "truć" kilka dni/tygodni, np. wczoraj wieczorem powiedziałam, że przydałoby się zmierzyć garnitur, bo mamy wesele 21.08 a on od roku go nie wkładał. Dzisiaj do niego dzwonię, a on jedzie właśnie z Sunset Suits bo trzeba było spodnie poszerzyć (miał zwężane i były zakładki) i objechał trzy salony SS, bo wszędzie mogli mu zrobić na 19-20.08, a on nie chce na ostatnią chwilę i ma je odebrać w poniedziałek. Ktoś mi Narzeta podmienił |
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
![]() W sumie racja ![]() Skończyłam ostatni sezon Oficerów - zdecydowanie najlepszy ![]() Teraz tak dla odmiany zabieramy się z Ojcem za Odwróconych - zamierzam przerobić wszystkie seriale policyjno-detektywistyczno-mafijno-służbowo specjalne
|
|
|
|
#2244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Naj, ale Ci tż wyznanie walnął
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2010-08-05 o 13:53 |
||
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Carmel, ja wiem, że zaliczki, ale na nie też trza mieć kasę
i dlatego w ciągu kilku miesięcy po zaręczynach zaczniemy rezerwować w ogóleto jestem zwolenniczką ślubu szybko po zaręczynach (w sensie jak najszybciej przygotowania itd. w ciągu roku, maks dwóch), P. też - przynajmniej tak mówi ale rzeczywistość ściąga nas na ziemię. mamy kasę odkładaną na mieszkanko, ale tego ruszać nie bedziemy. traktujemy to jako ostateczność - wyjmiemy z konta tylko w przypadku ciężkiej choroby (tfu, tfu) czy coś takiego. no i super, że u Ciebie tak fajnie nie mogę się doczekać zmian pozaręczowych pewnie jakieś bedą - zawsze się mówi, że nie będzie, a zawsze są i zawsze na lepsze
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Mama kupiła mi w Londynie buty... Narzet mnie z nimi z mieszaknia chyba wyrzuci
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-08-05 o 14:21 |
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż, a nie! ![]() w ogóle to podniecam się, jakby mi się już (znaczy: w końcu!) oświadczył, ale to naprawdę była superrozmowa, najlepsza ze wszystkich i do wielu wniosków doszliśmy wspólnie, okazało się, że mamy to samo spojrzenie na wiele spraw. tak mi miło, musiałam Wam powiedzieć
|
|
|
|
|
#2249 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh,mam tak samo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciesze sie,że tak piszesz Tż Cie Mocno Kocha wiec niedługo sie doczekasz ![]() ![]() A mi Tż napisał,że już wie gdzie za rok pojedziemy ciekawe co wymyślił był nad Soliną ale nie wiem czy o to mu chodzi..
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy niedługo się doczekam, ale to, że on chce tego samego co ja, jest dla mnie najważniejsze Solina jest śliczna podobno, sama chętnie bym tam pojechała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

będzie dobrze, zobaczysz, tylko zagoń chłopa!
bo tak, to chyba w niedzielę są zwykle - przynajmniej do tej pory spotkałam się tylko z niedzielnymi albo świątecznymi.

wiem,że też wszystko zależy od tego czy jest dobrze w związku. Czasami moje starania na coś sie przydają i jest cudownie a czasem dostaje do głowy i lipa
). nie chciałabym znać konkretnej daty i nie wiem, czy to będzie mniej czy więcej niż rok, ale tak obstawiam. kurczę, ależ mi niewiele trzeba do szczęścia - sam od siebie powiedział jedno zdanie i już
co mi nie pasuje to najcześciej mu o tym mówie, staram sie na spokojnie ale jak on coś odpowie co mi nie pasuje to sie obrażam 
potrzebne mi jak widać takie słowa żeby coś do tego mojego pustego łba dotarło

by wszystko sie ułożyło
. A on? Cały czas rosołki donosił, głaskał, przytulał, wiatrak z zimnym nawiewem kierował na mnie, uciszał dzieciaki (siostrzane
przecież to nie jest tylko na oczy i nie jesteśmy takimi biedakami żeby nie mógł jeść ze mną 

ciekawe co wymyślił