|
|
#1291 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
no i co z tego , nie ja jedna tak robię , i tu i tu jestem
|
|
|
|
#1292 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to są moje luźne spostrzeżenia, nie muszę każdemu zaraz o wszystkim opowiadać. Poza tym moja wiadomość była skierowana do dziewczyn z Trójmiasta i ich dotyczyła. Poza tym skończcie off topować. |
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
visionAM ale co w tym złego ze na tamtym forum pisze to samo...? wybaczcie ale nie rozumiem..
|
#1295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc im bardziej się przyglądam całej tej sprawie - już nic nie rozumiem
![]() Przecież jak ja bym się pokłóciła z "przyjaciółką" to bym nie chciała z nią spać A ta cała Adria (matko co to za imię z początku myślałam, że ktoś tutaj popełnił literówkę, że miało być Daria ) po prostu ściemnia Skoro w wywiadzie mówi, że posprzeczały się o błahostkę to czemu nie powie o co dokładnie skoro to nic ważnego - druga sprawa - gdyby rzeczywiście to była błahostka, to przecież Iwona by nie opuściła klubu w złości!
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png Edytowane przez Piekielny_Aniolek Czas edycji: 2010-08-05 o 13:13 |
|
|
|
#1298 |
|
BAN stały
|
normalnie robisz aferę bo ktoś pisze na dwóch forach na raz, widzę że bardzo CI się nudzi że śledzisz każdy krok w necie ludzi , no tak wakacje dzieci mają nie wiedzą co ze sobą zrobić
|
|
|
|
#1299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym - SKOŃCZ ![]() ja już powiedziałam co miałam do powiedzenia, nie dopisuj sobie jakiś chorych historyjek i uspokój się. |
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
visionAM sama sie ogarnij i nie siej zametu...!! co za ludzie..
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
to jest wątek o Iwonie przypominam
przenieście się na priv reszta nie ma ochoty uczestniczyć w przepychankach
|
#1303 |
|
BAN stały
|
Vision dobrze ze Cie widzę, mam do Ciebie sprawe zupełnie offtopową więc zajrzyj na pw
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama zrobiłas z tego afere jakby nie wiadomo co sie stało..co w tym złego ze tam pisze to samo..matko wyluzuj...
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Evaventt
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny spokojnie... przecież to nic nie da
|
#1307 |
|
Raczkowanie
|
uroki internetu, można się pokłócić a potem mijać na ulicy o niczym nie wiedząc
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Źle Ci, ze nie zaspokoiłam Twojej ciekawości? Sprawa już wyjaśniona, nikomu się nie będę tłumaczyć ze swoich przemyśleń, do których mam prawo. Zajmij się głównym tematem wątku, którym jest IWONA WIECZOREK a nie ja! Ogólnie mam dosyć tej waszej nagonki, zgłaszam wątek do moderatora, chyba lepiej będzie jak zostanie on zamknięty. |
|
|
|
|
#1309 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1311 |
|
BAN stały
|
nie zamykajmy wątku tylko piszmy o Iwonie - bo taki jest temat, a wszelkie offtopy czy wjazdy na inne osoby niech będą od teraz karane.
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że policja wie.Ale to, że Iwona nie chciała z nimi wracać, ale spać u Adrii - jak najbardziej - rzeczywiście wydaje się dziwne. Przykre to wszystko, mam nadzieję, że Iwona się jednak odnajdzie cała i zdrowa... |
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1314 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny spokój!
|
|
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Od dwóch dni śledzę ten wątek i jedna rzecz mi nie daje spokoju. Bo to na prawdę wygląda na to, że w zniknięciu Iwony miało udział kilka osób... Wydaje mi się że Pan od ręcznika to taka zmyłka, wg mnie on nie jest zamieszany w tą sprawę. Fakt że idzie za nią, ale no równie dobrze pewnie mijała kilkanaście osób jeszcze i nie każda akurat została ujęta na monitoringu. Cały czas mi nie dają spokoju pewne fakty: 1 ) Brak dowodów - jeśli zostałaby napadnięta przez 1 osobę to pewnie by się broniła krzyczała , szarpała, ostatnią rzeczą w tym momencie by było pilnowanie np butów, małej torebki. Prędzej wypadły by jej buty bądź zerwała się torebka, wypadł kolczyk, gumka do włosów no cokolwiek, sprawca by nie miał wiele czasu by te rzeczy pozbierać bo robiło się jasno i ludzie zaczynali krążyć (dostawcy itp już było tu wspominane w tym wątku) Jest duże prawdopodobieństwo że został by jakiś ślad. wygląda na to jakby na prawdę Iwona wsiadła do auta kogoś znajomego i po prostu nikt nie zwrócił na to uwagi , raczej myślę , że nie była tak łatwowierna by jechać z kimś obcym a na pewno nie zapadła się pod ziemię. 2) Adria i znajomi- może nie słusznie posądzam tych ludzi ale to moje również przypuszczenia, że Oni coś kręcą. Zbyt wiele tu niejasności: - Ojciec słyszał dziewczyny pod blokiem - Ok rozmowa telefoniczna ale zwykle da się poznać czy ktoś rozmawia z kimś przez telefon czy osobiście (słyszy 1 głos nie 2) - Klucze do mieszkania Adrii - kto będąc w domu zostawiłby klucze do własnego mieszkania na własnym balkonie na PARTERZE i poszedł spokojnie spać? Chyba większość się zgodzi że nie ma opcji , że któraś z nas by tak zrobiła i spokojnie sobie spała , przecież skoro Adria była w domu to logiczniej by po prostu poczekała te 20-30 min. - Torebka na balkonie- tak samo jak z kluczami, pomijam fakt juz samych kluczy, skoro ją zostawiła na balkonie to po co torebka z Dokumentami na parterze skoro bezpieczniejsza byłaby u Adrii w domu i zostawiłaby jak już coś same klucze? - Iwona mówi Adrii że zostaje w Sopocie więc pytanie : Po co ta torebka z tymi kluczami na balkonie skoro jednak Iwona mówi ze nie wraca? - Kłutnia z Adrią - po kłutni z Koleżanką, ostatnia rzecz jaka by mi przyszła do głowy to iść do niej nocować , jeśli obok mieszkam. Prędzej obudziłabym mamę i po południu poprosiła o zwrot rzeczy pozostawionych u koleżanki. - Adria nie interesuje się czemu torebka z kluczami leży nadal na balkonie a przyjaciółki nie ma , nie niepokoi ja brak kontaktu. - Podrzucony ręcznik, być może aby zmylić trop i skierować go na Pana Ręcznika, który przypuszczam nic nie winien a być może w ogóle był tam przejazdem lub wyjechał niedługo po zniknięciu Iwony i mieszka w innej części Polski gdzie sprawa nie jest nagłośniona aż tak. Ja na przykład nie oglądam tv bo szkoda mi czasu , szczególnie latem. i jeszcze raz jak ona mogła spokojnie spać jak klucze miała do własnego mieszkania na własnym balkonie. W życiu bym nie zasnęła w takiej sytuacji. Już prędzej bym poszła spać z myślą ze koleżanka jak wróci to mnie dzwonkiem obudzi ale no trudno skoro ma u mnie nocować i tak było ustalone. Nie spójne te zeznania , czy mnie się tylko tak wydaje? Ci znajomi to tak kręcą ,że aż się to w oczy rzuca. I na pewno Adria była taką dobrą Przyjaciółką? Kłótnia o chłopaka, czemu nie zabrała Iwony ze sobą taksówka jak wracała do siebie skoro Iwona miała u niej spać i ja zostawiła bez pieniędzy na powrót a sama pojechała Znajomi mówią że jak wyszła z Klubu to szla w dół tak jakby na taksówkę, (tak było w jednym wywiadzie podane) No ale nie miala pieniędzy przy sobie o czym wiedzieli bo rzeczy osobiste zostawiła u Adrii. Adria nie wywiera pozytywnego wrażenia, jak również reszta Towarzystwa.
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
anetkadg generalnie się z Tobą zgadzam. nawet bez zbędnego kombinowania widać, ze coś tu nie gra...
|
|
#1319 |
|
BAN stały
|
Ja widzę, że ta kłótnia to nie dlatego, że Vision coś powiedziała, tylko dlatego, że nie chce przekazać tego wszystkim. Teraz te które nie dostały informacji czują się poszkodowane i stąd ta cała rozpętana afera.
Myśle, że najlepiej nic nie pisac na forum, a pewne wnioski których nie chcemy zdradzić innym - przekazywać sobie na pw lub skypie. Co i ja od 2 dni robię. To naprawdę wiele ułatwia. pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bo cóż - okazja czyni złodzieja![]() Ale te dziewczyny mają po 19 lat - może nie pomyślały o tym, może tak wcześniej postępowały i nigdy nie doszło do kradzieży... Trudno powiedzieć. W ogóle sęk w tym, że nadal nie wiadomo, czy przyjaciółka mówi prawdę .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

A ta cała Adria (matko co to za imię
) po prostu ściemnia
Skoro w wywiadzie mówi, że posprzeczały się o błahostkę to czemu nie powie o co dokładnie skoro to nic ważnego