|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
pomylka.
Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-08-06 o 00:14 |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2118407 4]"W następnych wersjach wykonywano je jako ażury, które ze względu na żółty kolor i promieniście rozchodzące się pręty nazywano słoneczkiem."
http://www.retrotraktor.pl/readartic...article_id=222 Jakieś pomysły?[/QUOTE] kurcze nie wiem, moze w jakiejs szopie w jakims gospodarstwie...? coraz bardziej mnie to przeraza wszystko...hmm...zasanawi ajaca wizja...a jak na to wpadłas?
|
#1653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może się komuś to nie podoba, ale w końcu robimy burzę mózgów prawda? PS może jeszcze chodzić o płot... który ma w zakończeniu najwyższego prętu słoneczka lub coś przypominającego. Edytowane przez 7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 Czas edycji: 2010-08-06 o 00:20 |
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2118419 2]Wizja jasnowidza nt Iwony zawierała pręty i słoneczko, jakieś trzy strony wcześniej wklejałam.
Może się komuś to nie podoba, ale w końcu robimy burzę mózgów prawda? PS może jeszcze chodzić o płot... który ma w zakończeniu najwyższego prętu słoneczka lub coś przypominającego.[/QUOTE] tak tak wiem..ze to wizja jasnowidza..prety i słoneczko..ne mam zielonego pojecia co to jeszcze moze byc..
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2118407 4]"W następnych wersjach wykonywano je jako ażury, które ze względu na żółty kolor i promieniście rozchodzące się pręty nazywano słoneczkiem."
http://www.retrotraktor.pl/readartic...article_id=222 Jakieś pomysły?[/QUOTE] W Parku Regana na tej trasie są trawniki, może kosili trawę w tym czasie i grabili takimi urządzeniami. Myślałam też o miejscach, które mają w logo słoneczko...
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-06 o 00:28 |
|
|
|
#1656 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a wracając do Iwony - nadrobiłam 10 stron z całego dnia i zabieram się za przejrzenie nowych materiałów, do których dzisiaj dziewczyny powrzucały linki. pomyślę o zgodności przewidywań pana Jackowskiego z tym jak wyglądają okolice Nowego Port (nie wiem czy dobrze pamiętam). |
|
|
|
|
#1657 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurczę, tak żałuję że mnie w Trójmieście nie ma... przejść się wzdłuż alejek z brzozami i pooglądać płoty... ale tam pełno takich alejek... |
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
TO jasnowidz podał coś więcej ?!?!?!!
ost czyt ałamartykuł że "widzi"jakąś wodę szopy.. coś mnie omineło ?!?!?!?!?! |
|
|
|
#1659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.afterlife-knowledge.com.p...2e20a5ee46a910 |
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumen ty
kurde jednak skuteczny ten Jackowski . mam nadzieje ze taksamo wyjasni sprawe Iwonki ... tylko przeraza mnie... ze w tych dokumentach saa przewaznie podane podziekowania za pomoc w odnalezieniu zwłok.... ![]() ![]()
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-08-06 o 00:37 |
|
|
|
#1661 | |
|
BAN stały
|
no dobrze, Pan Jackowski w swoich wizjach wskazał szopy, wodę itp.
Nie chcę się wypowiadać czy wierzę w takie wizje czy nie - nie miałam okazji się przekonać na ile mogą być prawdziwe, i na ile przydają się przy tego typu sprawach, ale jedno mogę napisać - zawsze pod taką wizję da się podciągnąc stan rzeczywisty i odrotnie: stan rzeczywisty zawsze znajdzie swoje odzwierciedlenie w takich przewidywaniach, ponieważ są one często bardzo ogólnikowe. Nie wiem jak pracuje Pan Jackowski (tzn. wiem, że dotyka rzeczy zaginionych, coś tam rysuje), ale te szopy, ta woda, ten asfalt czy beton - to nie są rzeczy, o których nie można poczytać w internecie (chodzi o to jak wyglądają okolice tego Nowego Portu, czy jest tam las, szopa - to można sprawdzić). A wiadomo, że właśnie takie miejsca są na pierwszych miejscach gdzie można szukać ciała czy jakiegoś śladu. Skąd możemy wiedzieć, że Pan Jackowski nie zrobił wcześniejszego rozpoznania terenu? Jeśli ktoś ma jakieś linki do spraw, w których przewidywania tego konkretnego jasnowidza sprawdziły się i pomogły policji to poproszę, może być na PW, chętnie poczytam. ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Bo moze im wstyd ze sami nie mogą iproszą o pomoc JASNOWIDZA?
przeciez by nie wklejał fałszywych dokumentów.. ogladalam kiedysprogramy znim, dostał kartke długopis rysował.. pozniej jechali w to miejsce i dokladnie zgadzalo sie z jego mapką. interesujaca osoba mimo wszystko. |
|
|
|
#1663 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zgadzam się, ja nie potępiam tego co Pan Jackowski robi, chodzi mi o to, że pod każdą taką teorię można podpasować to co jest w rzeczywistości, piszę tak, żeby po prostu do takich rzeczy podchodzić z dystansem i rozwagą, a nie z euforią. Nie umniejszam jego zasług w żadnym stopniu
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeszcze tak przyjzalam sie temu p.Recznikowi, i albo mi sie zdaje ale na lewym policzku ma on cos co przypomina jakas blizne To widac jak zdjecie jest powiekszone.---------- Dopisano o 02:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Jeszcze tak sobie pomyslalam, bo duzo osob sie zastanawia dlaczego Iwona sama szla tamta droga. Jej mama ma salon fryzjerski na ul. Grunwaldzkiej a Iwona przechodzila tamta ulica, prawda? moze chciala zajzec do salonu zeby chwile odpoczac (lub troche wytrzezwiec), podladowac telefon lub zadzwonic po taksowke.. Ale dopiero po drodze przypomniala sobie, ze niema ze soba kluczy wiec stwierdzila, ze skoro jest juz niedaleko plazy to moze sie przejsc tamtedy do domu.. Moze chciala po drodze zlapac taksowke czy cos.. No sama juz niewiem.
|
|
|
#1665 |
|
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny. Czytam to forum od dluzszego czasu ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac. Minelo juz tak duzo czasu i bardzo sie martwie i niepokoje o Iwone. To wszystko juz zbyt dlugo trwa a ja nie moge spac nocami. Mniej wiecej od polowy roku 2008 Iwona zaczela umawiac sie z facetami z czatu Trojmiasto Wirtualnej Polski na spotkania sponsorowane. Przez ten czas Iwona poznala bardzo wielu facetow zupelnie roznego pokroju. Byli eleganccy faceci na poziomie, jak rowniez pelni wiesniacy i patologiczne osobniki. Iwona opowiadala ze kilka razy zdarzylo jej sie nawet od razu uciec od goscia z samochodu. Duma ktoregos z nich mogla poczuc sie urazona przez to ze Iwona nie chodzila z kazdym kto dawal 200 zlotych. Taki osobnik mogl okazac sie pozniej dla niej niebezpieczny. Mysle ze nie ma to juz wiekszego znaczenia gdyz Iwona mniej wiecej od lata 2009 skonczyla z umawianiem sie facetami z czatu. Zrobila to dlatego ze w Dream Clubie w Sopocie wylowil ja ( z reszta jak setki innych dziewczyn na przestrzeni lat nijaki Krystian (Krystek) z Sopotu. Jest to znany trojmiejski alfons rekrutujacy mlode prostytutki dla klientow z wyzszej polki. Facet ma jakies 60lat, taki szczuply, mlodziezowo sportowo ubierajacy sie (czesto w berecie) grajacy w tenisa - wiecie taki typ wiecznie mlody. Generalnie nie daje dziewczynom zadnych srodkow typu pigulka gwaltu - ale ma naprawde wysokie umiejetnosci psycho persfazyjne i kazda z mlodych dziewczyn z checia zaczyna pracowac dla klientow. Jednym z jego klientow jest nijaki Mariusz O. Sama bylam niejednokrotnie u niego na imprezie w jego domu i dzialy sie tam naprawde mocne rzeczy. Imprezy trwaja czasami po kilka dni - od piatku do srody - i to nie sporadycznie. Osobiscie mi sie nie zdarzylo ale slyszalam od dziewczyn ze dodawali dziewczynom PG600 czy koks. Mariusz mieszka jakies 500metrow od miejsca w jakim kamery zarejestrowaly Iwone tamtej nocy, zaraz kolo rzeczki w Jelitkowie. Widzialam Iwone u niego na imprezie ze dwa razy - ale wiem ze chodzila czesciej. Domniemam tylko ze jesli w gre wchodzilo by przetrzymywanie to jest to jakas opcja gdyz jest to bardzo duzy dom. Sama nie wiem czy moze byc jakis zwiazek.
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
eh to niezly numer z niej
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Lidia- nie wiem czy wierzyc w to co piszesz,ale jesli to prawda to trzeba z tym isc na policje.
Jesli sie obawiasz (z roznych osobistych przyczyn) to moze powzolisz abysmy Twoja wiadomoc przeslaly na policje?
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
Kto by o takich rzeczach pisał na forum w trakcie śledztwa? Pierwszy wpis i taka bomba? Yhm.. Nie że oczyszczam Iwonę, bo wszystko jest możliwe, ale opanujcie się w zeznaniach publicznych.
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rowniez podchodze sceptycznie do tego typu informacji, jednakze sprawdzic nalezy czy ma sie to z rzeczywistoscia.
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o wypowiedz Lidii to brzmi sensownie, w sensie ze nie zaden troll...
tylko zastanawia mnie po co taki facet narazałby sie na cos takiego..? i dlaczego nie poszła z tym na policje tylko pisze na forum..? W tej sprawie liczy sie kazda informacja.. Dzien dobry wszytkim ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- przeciez policja ma jej komputer rozmowy smsy i juz napewno maja informacje na temat jej znajomych i znajomosci..
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-08-06 o 08:04 |
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro sama przebywala w takim towarzystwie to chyba normalne,ze tak latwo na policje nie pojdzie ![]() Nie wiem czy wiesz,ale z takiego srodowiska choc chcesz wyjsc to nie jest latwo - juz oni ci nie pozwola. Nie chce mi sie tlumaczyc i rozwijac tematu- ja jestem w stanie zrozumiec dlaczego nie poszla na policje (o ile faktycznie tego nie zglosila), dobrze ze sie odezwala, wiec warto to sprawdzic. Co do sprawdzania telefonu, smsow itp.. myslisz,ze zostawialaby je sobie na pamiatke? Z pewnoscia nikt z tego polswiatka by sie nie narazal aby kontaktowac sie z nia na jej prywatna komorke..musialo to wygladac inaczej ( podkresle jeszcze raz: o ile to w ogole prawda)
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-08-06 o 08:13 |
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez codziennie dostaja rozne informacje, w wiekszosci bzdurne, wiec nasza na pewno nie zaszkodzi- byc moze pomoze. Nie wiem tylko czy tak bez zgody wlascicielki posta mozemy to uczynic/czy wypada..sytuacja jest powazna, chyba szkoda czasu na zastanawianie ![]() Nie mam pojecia, niech ktos zadecyduje za mnie
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
|
#1677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze dziewczyno miej serce i zgłoś to na policje ! po drugie jeśli to kolejny głupi internetowy żart to mam nadzieje że teraz cie sumienie gryzie Po trzecie jeśli choć 50% jest tu prawdy to podwierdzają się moje teorie jakie pisałem pare dni temu czyli Iwona żyje i uciekła.... Może chciała zacząć inne nowe życie ? zostawić wszystko i uciekła......takie rzeczy się zdarzają................. ....... |
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie. Może niech złośliwiec zdecyduje, czy możemy to wysłać?
Wstałam dzisiaj i pierwsza sprawa o jakiej pomyślałam to Iwona. Miałam nadzieję, na jakieś nowe wieści a tu nadal nic.
|
|
#1679 |
|
BAN stały
|
ja podchodzę sceptycznie - choć trzeba przyznać, że brzmi spójnie i nie trąci trollem. ale mimo wszystko faktycznie można byłoby przesłać to policji, wtedy autorka tego postu musi liczyć się z tym, że w ciągu kilku dni policja namierzy jej IP i jeśli sprawa nie rozwiąże się do tego czasu - wezwie na przesłuchanie.
ale trzeba wziąć też pod uwagę, że to może być prowokacja, w żadnym wypadku nie powinnyśmy teraz oceniać Iwony, bo nie wiemy czy to prawda. I przyłączam się do "prośby" do moderatora, żeby zadecydował o przesłaniu tego posta policji. Mimo wszystko jeśli z takim mejlem zwróci się moderator pisząc, to zupełnie inaczej jak taki zwykły użytkownik forum. |
|
|
|
#1680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.