|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Albo ją przetrzymują.
|
|
#1682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Racja warto zapytać moderatora czy przesłał by to w jakiś sposób policji. Nie chcę być złośliwa ale niech to zrobi osoba ,która na wizażu ma jakiś staż,bo ludzi z moim rankingiem nie traktuje się tutaj za poważnie
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1685 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a co do pierwszej części - a co to za problem podać imię i pierwszą literę czyjegoś nazwiska? Wiesz, tak jak ludzie zgłaszali swoich sąsiadów jako pana ręcznika (bo mieli z nimi np. zatargi), tak teraz ktoś może faktycznie podał te imiona czy ksywki autentycznych osób związanych z tym "biznesem", ale skąd możemy wiedzieć czy to nie jest kolejne załatwianie sporów i nieporozumień. Trzeba zgłosić policji, bo brzmi w miarę sensownie ale nie popadajmy w euforię. Jeśli to prawda, to możliwe, że policja już o tym wie. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;21185739]Treść usunięta[/QUOTE] to by tłumaczyło kłótnię dziewczyn - pisałam wcześniej, że możliwe, że Adria odradzała jej jakieś spotkanie, uważając za niebezpieczne - stąd kłótnia. Tłumaczyłoby dlaczego urwał się ślad, minęły 3 tygodnie i nadal nic i dlaczego wracała sama. |
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o wybaczcie,przeoczyłam pewnie coś EDIT: na dobrą sprawe mogła uciec ale z drugiej strony-miała wszystko,wie ile osób ją szuka,że mama umiera z niepokoju,mi by było wstyd i natchmiastowo wróciłabym do domu albo dała chociaż jeden znak. Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-08-06 o 09:06 |
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ta wiadomosc jest bardzo realna.
Widac,ze nie pisalo tego 'wizazowe dziecko, informacja jest spojna, wszystko sie trzyma kupy. Moze Iwonka zyje
|
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
Racja. Ale z drugiej strony jak to jakiś niesmaczny żart to współczuje rodzinie Iwony,że z forum takich rzeczy się dowiaduje o córce,mimo,że to pewnie dla nich ważne nie jest. Ale ja wiedząc takie coś nie pisałabym o tym na forum gdzie setki osób to czyta i będzie miało patrzenie na Iwone trochę inne,zwłaszcza takie trolle żywiące się sensacjami tylko poszłabym z tym na policję...
|
|
|
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
Osobiscie nie wierze w wypowiedzo spotkaniach sponsorowanych. Wedlug takich plot juz 2 albo i wiecej razy znaleziono cialo Iwony, byly tez domysly ze Iwone zjedli bezdomni.... Ciekawe jaka jeszcze plotka wyplynie... Opamietajcie sie....
|
|
|
|
#1690 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak, Rutkowski się wypowiadał, żeby tą sprawą nie załatwiać swoich osobistych porachunków, bo to utrudnia śledztwo - że były przypadki, że ktoś powiedział, że wie kim jest pan ręcznik po czym okazało się, że to osoba, z którą ktoś miał jakieś zatargi, kłótnie. I jak powiedział Rutkowski - oni każdy taki ślad, każdą informację sprawdzają. |
|
|
|
|
#1691 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W porownaniu do plotek w/w - ta wydaje sie nie napisana przez zartownisia. Byc moze to kolejny wyglup (jesli tak- czlowiek nie ma uczuc i sumienia)- WARTO JEDNAK TO SPRAWDZIC. Nikt sie niczym nie podnieca- napisala dziewczyna posta- trzeba sie dowiedziec czy ma sie to jakos do realiow. Jakby policja wszystko traktowala jako zart to nigdy by nic nie rozwiazali ;/ bo niby po co sie brac za cos co jest falszywe
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-08-06 o 09:14 |
|
|
|
|
#1693 |
|
BAN stały
|
jakby to była prawda (jeśli np. ja miałabym takie informacje) to prędzej poszłabym na policję niż pisała o tym na forum, dając - niestety - powód do domysłów, niejako "pożywkę" do dalszego insynuowania.
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;21185946]Treść usunięta[/QUOTE] zgadzam się. to mógł być troll z tych inteligentniejszych
|
|
|
|
#1694 |
|
Zadomowienie
|
A czy tu ktoś pisze,że to napewno prawda i jest wielce tą wiadomością oburzony? Nie,więc może nie każ nam się opamiętywać,bo własnie wypowiedź w Twoim tonie prowadzi do niepotrzebnych kłótni.
|
|
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
czytam ten wątek od początku , mam wielka nadzieje, ze wszystko skonczy sie szczesliwie i Iwone odnajda cala i zdrowa.
rowniez uwazam ze to co napisala lidia90 wyglada na wiarygodne informacje i nie jest to kolejny glupi zart. wypowiedz jest spojna, sensowna. mysle, ze policja powinna sie o tym dowiedziec, a moze juz wie. moze autorka posta odezwie sie jeszcze.
|
#1696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby tak ale nie możmy po ortografii i spójności oceniać czy ktoś pisze serio czy nie. Z drugiej strony na różnych forach piszą brzydkie rzeczy na Iwone takie chamy,których to w gruncie rzeczy wcale nie interesuje,więc może teraz też próbował ją ośmieszyć,żeby była akcja wielka. |
|
|
|
|
#1697 |
|
BAN stały
|
A może policja już wie? Na pewno przesłuchali najbliższych przyjaciół Iwony, może dalszych znajomych z klasy też?
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
SamSzef- temat 'dlaczego nie poszla na policje autorka postu' byl juz poruszony. Mysle,ze wystarczy miec mozg i troche intelektu aby przypuszczac co nia kieruje
![]() A jesli to prawda z tym co napisala, to Ci panowie to na pewno starsi koledzy z klasy Wez lepiej zamilcz. Sorry :P Czasem jak czytam tutaj te dzieciece wypociny/glupie pytania itp to az mi sie odechciewa tu wchodzic. Wejda tu tacy rocznik 95' i pisza jakies bzdury.. ehh.. ale jakos to przetrwam i zaciskam zeby
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-08-06 o 09:20 |
|
|
|
#1699 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakby ktoś faktycznie przyglądał się temu wątkowi od początku i śledził sprawę Iwony to by chyba wcześniej dał znać albo ujawnił tę informację, a nie teraz kiedy my właściwie nie wiemy prawie nic, więc każda taka informacją ożywia forum bo nie rozmawiamy już o tym samym, coś się dzieje itp. |
|
|
|
|
#1700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem przekonana, ze policja przeszukala komputer Iwonki, i gdyby takie informacje byly prawda, to z pewnoscia Oni juz to wiedza... tak samo to info o morderstwie - nie raz juz ktos napisal, ze znaleziona ja martwa. Jakkolwiek by nie bylo, dowiemy sie w swoim czasie - bo nam pozostaje tylko czekac. jedyna sprawa, ktora moim zdaniem warto by nieco przyspieszyc, jest przeszukanie tego Nowego Portu, miejsca o ktorym juz wczesniej wspominala muszynianka, a pozniej jeszcze kilka innych osob z roznych forow. Edytowane przez dilara Czas edycji: 2010-08-06 o 09:22 Powód: literowka |
|
|
|
|
#1701 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Toć cały czas piszę, że to zapewne troll z gatunku tych inteligentniejszych ![]() ja swoje zdanie mam na temat tej wypowiedzi i w każdym poście je podkreślam, ale próbuję ochłodzić entuzjazm tych, którzy od razu wierzą w to info pisząc właśnia zdania typu "jakby to była prawda to.." i inne takie. Więc nie rozumiem przytyku do mnie (pogrubiony), chyba, że to w kierunku tych co tak entuzjastycznie w to uwierzyli. |
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoich wypocin również nie da się czytać. I wątpie żeby była tu osoba mająca 15 lat a nawet jeśli to co z tego? Może być mądrzeja od...co niektórych
|
|
|
|
|
#1703 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zgadzam się, że komputer Iwony na pewno był przeszukany, pokój pewnie też. |
|
|
|
|
#1704 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli jest to prawda, to może dziewczyna się boi iść na policje, tylko dlaczego na forum a nie na przykład jakiś anonim do rodziny czy gdzie kolwiek ale nie tak publicznie. Nie wiem zgłosić to można policja może to sprawdzić i będzie wiadomo czy prawda czy nie , jeżeli ta informacja była by nie prawdziwa to nie wiem czy dziewczyna nie miała by jakiś problemów za obczernianie ...
|
|
|
|
#1705 |
|
Raczkowanie
|
tania sensacja, pisał to na pewno jakiś wkurzony koleś albo ktoś, kto chce odbić piłeczkę, policja jest to pierwsza instytucja, która dowiaduje się o pojawieniu się na mieście nowego burdelu i są bardzo dobrze poinformowani, co jak i gdzie, na pewno pierwsze co zrobili, to nalot na wszystkie burdele w okolicy, prawda jest jednak i taka, że wiele policjantów "obstawia" burdele za kasę co może tłumaczyć ich opieszałość i przeciąganie sprawy w czasie
|
|
|
|
#1706 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
foxy czy jak ci tam - czytaj uważnie cały wątek i moje posty - jak byk w nich, że nie wierzę w te nowe informacje, że podchodzę sceptycznie. ale jak wolisz czytać posty wybiórczo.... Edytowane przez SamSzef Czas edycji: 2010-08-06 o 09:30 |
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Post zostal nadany przed 5ta rano..moze nie dawalo to dziewczynie spokoju i napisala tutaj?
Nie wiem, czeski film..moze zart jakich wiele, jednak wszystko nalezy brac pod uwage. ... I SIE NIE EMOCJOWAC ;/
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-08-06 o 09:28 |
|
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2118615 4]Jeśli jest to prawda, to może dziewczyna się boi iść na policje, tylko dlaczego na forum a nie na przykład jakiś anonim do rodziny czy gdzie kolwiek ale nie tak publicznie. Nie wiem zgłosić to można policja może to sprawdzić i będzie wiadomo czy prawda czy nie , jeżeli ta informacja była by nie prawdziwa to nie wiem czy dziewczyna nie miała by jakiś problemów za obczernianie ...[/QUOTE]
No zgadzam się...żeby na forum takie sprawy poruszać o ile jest to prawda(nie wiem,wątpie) no a jak głupi żart to ja bym dała nauczkę. Dziwe,że jedna wiadomość i dziewczyna sobie poszła. Ale dobra w detektywa bawić się nie będę
|
|
|
|
#1709 |
|
Przyczajenie
|
Witam, czytam Was od 1 postu 1 wątku, po wiadomości Lidii postanowiłam założyć konto i się wypowiedzieć na ten temat.
Jeśli chodzi o zgłoszenie się Lidii na policję, to być może nie chce robić sobie problemów, ponieważ skoro wie tyle na ten temat, to pewnie również miała kiedyś do czynienia z tymi ludźmi i niekoniecznie chce o tym opowiadać dlatego - anonimowo na forum napisała to, co wie i ją męczy. Jeśli to, co napisała Lidia jest prawdą, może składać się w logiczną całość. Adria powiedziała, iż Iwona postanowiła zostać w Sopocie, może właśnie chodziło jej o pozostanie na imprezie w tym domu? Może Alfonsowi się udało zrobić z niej prostytutkę i teraz dziewczyna wbrew własnej woli musi robić to, co życzą sobie ci faceci i jest przez nich przetrzymywana i zmuszana do "roboty" ? Jeśli dom jest 500 metrów od miejsca, w którym widziano Iwonę, być może należy go sprawdzić i to miejsce może wiele wyjaśnić. Moim zdaniem, jeśli post zawiera informacje zgodne z prawdą może to być nowy trop dla Policji i być może oswobodzą ją z tego całego szamba, w którym może się znajdować. Pozdrawiam użytkowniczki i proszę nie zjeść mnie za to, że mam 1 posta i wypowiadam się na forum. Chciałam dodać swoją opinię, bo bardzo mnie to dzisiaj poruszyło, co napisała Lidia. Jest iskierka nadziei, że Iwona żyje, ale jest przetrzymywana wbrew własnej woli... Edytowane przez pani_uzytkownik Czas edycji: 2010-08-06 o 09:30 |
|
|
|
#1710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

o wybaczcie,przeoczyłam pewnie coś

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)