|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Cytat:
Mam nadzieje,ze nie pojawia sie znowu kolejne glupie pytania 'dlaczego nie poszla na policje'.
|
|
|
#1712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czytam Twoje posty i widze, ze podchodzisz do tego sceptycznie (tak jak ja zreszta) - ale jak juz mowilam, nie odnosilam sie do Twojej wypowiedzi, tylko ogolnikowo
|
|
|
|
|
#1713 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jesteś Lidia2? Przepraszam, ale będę podchodzić sceptycznie do świeżych jednodniowych kont, które dają jakieś nowe rewelacyjne i rewolucyjne info i do kont, których autorki w postach piszą, że te super info to może być prawda i się zgadzaja. Może taka moja natura i przesadzam, ale jakoś mi się zdaję, że Lidia i Ty to ta sama osoba. |
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Przyczajenie
|
Nie jestem Lidią, a założyłam dzisiaj konto, bo właśnie po poście Lidii postanowiłam się wypowiedzieć. Nie podchodźcie do osoby, która założyła konto specjalnie po to, żeby przyłączyć się do dyskusji jak do potencjalnego wroga. Chciałam pomóc, przepraszam jeśli ktoś został urażony tym, że mam nowe konto i się wypowiadam w tym wątku.
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie spokoj...wszystko dla was jest lewe...trzeba byc sceptycznym ,ale przestancie juz zasmiecac forum i pisac jakies przesiakniete podejrzliwoscia posty... informacja jest prawdziwa albo nie jest - na pewno juz ktos to wyslal gdzie nalezy tylko sie tym nie chwali
![]() W ogole skad ta podejrzliwosc do osob z 1ym postem? Przeciez czyta ten temat mase osob, maja prawo sie zarejestrowac aby moc cos napisac?! A jesli chca sie wypowiedziec TO MUSZA SIE ZAREJESTROWAC... masakra, serce i nerwy mi wysiadaja ;/
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-08-06 o 09:42 |
|
|
|
#1717 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A z drugiej strony jeśli to prawda to policja już o tym wie z innego źródła. Od zajomych dalszych, bliskich, może na podstawie poczty e-mail Iwony, smsów. Więc rewolucje kogoś z trzeciej ręki, kto pewnie nawet nie znał Iwony osobiście, tylko gdzieś coś słyszał nie są dla policji czymś nowym. Wolę być podejrzliwa do takich postów. Nie dyskryminuje nikogo z nowym kontem. Ale jeśli ktoś zakłada nowe konto i od razu taka informacja - to daje do myślenia. |
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli zgłosimy ten post Lidii z adnotacją, że może on mieć znaczenie dla śledztwa to administrator sam zgłosi to na policję wraz z nr IP tej osoby
![]() Więc bierzemy się do zgłaszania! ![]() Nie wiem na ile to jest prawda, ale brzmi sensownie... |
|
|
|
#1719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Czytam wątek Iwony od samego początku ale dopiero teraz postanowiłam napisać (jak niektóre po poście lidii) Sama nie wiem co o tym myśleć.W sumie byłoby to sensowne.Może Adria wiedziała o tym (jeśli to prawda) i wcale nie pokłóciły się o chłopaka, ale o to że Iwona chciała się z kimś spotkać, ale Adria była przeciwna.Stąd "nocowanie u koleżanki" żeby nie wydało się że nie wróciły razem? |
|
|
|
#1721 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale takie informacje zawsze pojawiają się przy okazji każdej sprawy. Czasem są prawdziwe, a czasem nie. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1722 |
|
Przyczajenie
|
Ale ja nie wniosłam ŻADNEJ nowej informacji tylko skomentowałam post Lidii. Nie zrobiłam nic złego i proszę nie robić ze mnie forumowego bandyty.
![]() Pozdrawiam i życzę trochę więcej szacunku i zrozumienia, a mniej podejrzliwości. |
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego jako zwykla forumowiczka apeluje o spokoj
![]() Wszystko wyjdzie z czasem, poki co mozemy sobie kulturalnie porozmawiac i pospekulowac. Nie piszmy czy wierzymy w to czy nie - wazne,ze chcemy cos z tym zrobic. Policja codziennie dostaje falszywe alarmy a mimo to sa wdzieczni,ze ludzie pragna pomoc (pomijajac tych co swoje wlasne wasnie chca zalatwic ta sprawa;/ ).. relax ladies
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Lidia pewnie się już więcej nie odezwie. Tak czy inaczej należy zgłosić to moderatorom i na policję.
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
Powinniście to zgłosić, takie agencje imprezy spotkania to żadna sensacja, możliwe że miała Iwona okazje korzystać z takich rzeczy. Po prostu kolejny punkt który można sprawdzić i albo sie czegoś dowiedzą albo przynajmniej będzie mozna coś wykluczyć, tak czy siak teraz chyba nie aż tak wiele już zostało wyjść niesprawdzonych po tylu dniach, a te które można jeszcze wnieść w sprawę powinno się absolutnie analizować.
Jeśli to zwykły joke to trudno, jeden z wielu... konkrety! Edytowane przez Kamila131290 Czas edycji: 2010-08-06 o 09:54 |
|
|
|
#1726 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Na innych forach już od jakiegoś czasu widziałam posty: "Sama uciekła do sponsora, wyluzujcie, niedługo się znajdzie" ....
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Zgłosiłaś to?
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna madra wypowiedz
|
|
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
przykro mi Lidio, ale nie wierze w to co piszesz..Iwona pochodziła z dobrze sytuowanej rodziny, raczej nie miała powodu, aby spotykac sie za kase z innymi panami..dosyc powazna sprawe opisujesz i mysle ze teraz powinnas liczyc sie z konsekwencjami , jezlei to nie jest prawda
|
|
|
|
#1731 |
|
BAN stały
|
Jakby uciekła to chyba po takim szumie w mediach wróciłaby.. ech. łatwo ludziom pisać "wyluzujcie" jak jej mama - bez względu czy Iwonie coś się stało, czy sama uciekła - zamartwia się o nią.
|
|
|
|
#1732 |
|
Konto usunięte
|
Więcej czytam niż się wypowiadam w tym temacie ale post Lidii mnie trochę hm " zbulwersował" bo tak jak pisałam tak czy siak powinno się to zgłosić, jeśli prawda niech sprawdzą jeśli nie to no kurcze ktoś oskarżył tą dziewczyne że się prostytuuje i co czyta to miliony ludzi ..... ja bym tego płazem nie puściła jeśli ktoś by tak napisał o mnie Iwona się bronić nie może ... Ja to tak odbieram , jeśli za bardzo emocjonalnie do tego podeszłam to mną wstrząśnijcie
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Was wszystko jest NIEMOZLIWE!
Normalnie ide stad bo juz mi nerwy siadaja ![]() Moj znajomy rowniez pochodzi z ogromnie bogatej rodziny a jakos swedza go rece do roznych dziwnych uczynkow..a przeciez ma tyyyle pieniedzy ![]() Szkoda,ze wizaz.pl nie jest dozwolony od 21ego roku zycia.. moze choc kilka procent glupich wypowiedzi nie mialoby miejsca.
|
|
#1735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śledź prase i forum myślisz,że dziewczyny z dobrych domów nie robią takich głupstw?
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
tez tak pomyślałam, ale nie chcę za dużo "kombinować" ..
|
|
|
|
#1737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą. Bardzo łatwo oczernić kogoś kto nie może się bronić. A co do spekulacji na innych forach (między innymi tej o sponsorze) to oczywiście w to nie wierzę. Bardzo, bardzo łatwo jest coś takiego napisać. Ktoś sobie zrobił jaja i teraz się śmieje obserwując reakcje na forum. |
|
|
|
|
#1738 |
|
BAN stały
|
uciekam do pracy, do popołudnia.
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
już zgłosiłam ten post, myślę, że administracja będzie wiedziała co z tym zrobić. moim zdaniem powinniśmy skończyć z przeświadczeniem o anonimowości w sieci i brać (REALNĄ) odpowiedzialność za własne słowa. rząd nie ma pieniędzy? to zacząć karać za przestępstwa w internecie, będą pieniądze! tyle złych rzeczy, ile wyczytałam w ostatnich dniach (własnie o Iwonie)... ludzie czują się bezkarni, siedzą w swoich ciemnych pokoikach i klepią w klawiaturkę co im "ślina na język przyniesie"... wkurza mnie to strasznie
nie wyobrażam sobie co muszą czuć najbliżsi czytając te straszne rzeczy. nie podniecałabym się za bardzo tą wiadomością, bo już wiele tego typu się pojawiało (co wieczór, kiedy administracja innych for śpi pojawiają się "tłuściutkie nowości"). jeśli jednak to może być trop/ślad (w co wątpię), albo chociaż da się ustalić jej autora, to wg mnie trzeba to zgłosić. albo ktoś pomoże, albo niech poniesie konsekwencje swoich czynów.
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

nie wyobrażam sobie co muszą czuć najbliżsi czytając te straszne rzeczy. nie podniecałabym się za bardzo tą wiadomością, bo już wiele tego typu się pojawiało (co wieczór, kiedy administracja innych for śpi pojawiają się "tłuściutkie nowości").