|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VI ... wchodzisz na własne ryzyko :P
nie, dopiero dzisiaj zamówiłam, ale te kolory
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- zresztą gdzies na wątku kolorówki jest zdjęcie po nałozeniu na oko, zaraz poszukam ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ---------- http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=443
|
|
#1532 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć ! Czołem !
Już mi pisz co chcesz. Kończy mi się ostatni olejek do mycia twarzy. Zamówienie - na dniach. Cytat:
Ty, gupia Ty ! Stara, a gupia ! Nie wiesz co dobre ... Zapach męskiego spoconego ciała , pulsująca ze zmęczenia krew w żyłach, przyśpieszone bicie serca ... Mrrrrrrry ! Nic tylko brać w biegu i gryźć jak surowy boczek. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Parę kilometrów ode mnie jest duży sklep wyłącznie z rzeczami do sypialni. Przejadę się któregoś dnia i pomacam. Ciekawi mnie bardzo ta adamaszkowa . Jakieś takie sypialniane zachciewajki mam ... Koniec świata, koniec świata ! Mam także wybrane dwie faworyty kolorowe, ale teraz ździebko zniesmaczona jestem. Cytat:
{ Cytat:
![]() "Przyszło" mydełko Lush'a : http://allegro.pl/item1168368847_lus...95g_yanio.html Matkoicórko, ale zapach !!! To takie "mydełko" mało pieniące się + delikatny peeling + baaaardzo duże nawilżanie. Na dłoniach wypróbowałam. Ten sprzedawca ma niewielką ofertę {pewnie zaczyna} i wyjątkowo rewelacyjne ceny. Pomyję się trochę tym cudem i jeśli rzeczywiście moje pierwsze wrażenie się potwierdzi, zainteresuję się głębiej lushowymi dobrociami do włosów. ![]() Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o Zmierzch to ja mogę Ci opowiedzieć wszystko Przeczytałam wszyściutkie tomy (każdy po 600str. około) i to w tydzieńCytat:
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było ze rzeczy potrzebne do zrobienia primera, a nie ze ogólnie mi potrzebne ![]() O widziałam, ze z tego lusha sa tez wspolne zamówienia organizowane ale chyba wole na tą strone nie zaglądać ![]() do twarzy nie mają jakis mydełek?
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-08-05 o 10:06 |
|
|
|
|
|
#1535 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
No jak to nic ważnego
![]() Już sobie przypomniałam - nie byłam wczoraj z Naturze Ale dzisiaj idę , to juz zakupy na przyszły tydzień [w przyszłym tygodniu nie idę chocby nie wiem co!... no chyba, że nowa limitka wejdzie ].I mów co chcesz Karolinko , specjalnie nie poszłam wczoraj, ale jak dzisiaj ten pędzelek dalej leży, to musi być przeznaczenie Cytat:
, ale tak po prawdzie, to coś w tym jest Podobno wtedy występuje największe stężenie feromonów ![]() Cytat:
Pod warunkiem, że trwała będzie. Może to jaka satyna jedwabna [bo jest i bawełniana z tego co się orientuję]? Nie wiem, tak sobie rozmyślam tylko, bo za bardzo to się nie znam ![]() Dla mnie najważniejsze, żeby było chłodno i ślisko ![]() Cytat:
![]() Ja do zuzycia mam jeszcze 1/3 żelu Farmony, resztkę gruszkowej Joanny i ten biedronkowy micel. Dopiero wtedy pomyślę o nowych zakupach [chociaz jak znam zycie, to wtedy będę żałować, że teraz nie kupiłam, bo ceny będą wyższe]. Na razie nie chcę jednak magazynować, już za dużo zapasów .Cytat:
To jeszcze zapytam, czemu on tak się akurat na nią na obiad napalił [poza tym, że Cullenowie nie chcieli jej dać], czy może nie było jakichś specjalnych przyczyn? Ja nie czytałam i nie oglądałam ![]() To chyba też jest do twarzy.
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież ja nic nie mówie nie
![]() A to mydełko to jakies drobinki ma a ja potrzebuje czegoś bez. Jak weszłam na allegro to wszystko stamtąd bym chciała bo tak ładnie wygląda i pewnie pachnie
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak se tłumacz! Choć w tajemnicy powiem że ja też sobie tak zakupy tłumaczę![]() No bo to Było tak....Bella poszła z Edwardem i jego rodziną pograć w baseboll na jakąś polanę w górach....i grali tak..aż naglę pojawiła się 3 vampierów...viktoria +jej chłop+jakiś inny tak filip czy jak mu tam...I ta 3ka była ludożercza. Wyczuli bellę i spytali się czy culenowie ją przyprowadzili jako prowiant..A oni powiedzieli że ona jest z nimi i nie do zjedzenia...i prawie się o nią pobili...Tamta trójka poszła sobie ale tylko na chwilę..Bo ten kochanek Viktorii Uwielbia polować na ofiarę a że Edward tak mu się ostentacyjnie postawił to wjechał mu tym na ambicję i teraz jest dla niego to już sprawa honoru by ją wytropić -dopaść i zjeść
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wróciłam wczoraj
![]() Było naprwdę super ![]() Jakos specjalnie nie skumałaśmy się z naszym obozem, ale jakos tak wolałysmy obcokrajowócw (czyt. Niemców, Szwajcarów i Holendrów)biorąc pod uwage fakt, że szwabów nie lubię to ten którego poznałam był mega słodki wprawdzie nie pamiętam jak wygląda, ale całował sie bosko ![]() ciężko było nam się dogadac, bo jego angielski był perfekcyjny a mój słaby ![]() wyjeżdżał dzien po tym jak go poznałam, ale wziął mój nr telefonu i pisalismy esy a teraz e-maile mi pisze xD moze facebooka założe, bo kazdy się o facebooka pyta ![]() albo siedzimy z jakimiś Szwajcarami, a tu klęka przedemną jakiś Holender i daje mi róże, 5 minut później przychodzi z następną mówiąc, ze jestem śliczna słodki był tylko ja zaraz potem kręciłam z tym Niemcem więc wiecie żegnałam się z nim chyba 5 razy![]() a kwiatki zgubiłam zanim do hotelu dotarłam ![]() siedzimy potem przy stoliku i ja pytam jego kolegi Where is your beach? (tam każdy pyta o numer plazy a on skumał gdzie jest twoja dziwka? xDi taki look na mnie, a moja kolezanka cały czas beach, beach… Jak piliśmy z obozem na plazy to ci kretyni rozwalili parasol, zostawili mnóstwo butelek i leżaki leżały gdzies i tak chodzili przez 3 dni na tą samą plaze aż wkoncu czekała tam na nas policja i zaczeliśmy uciekac, a oni złapali jakiegos kolesia (ich było 3 a nas z 40) A jedna laska zostawiłam aparat i telefon i musiała się wrócić (tez ją złapali) Przez to sprowadziliśmy policje na hotel… 120 euro musieliśmy wybólic… ale na wszystkich wyszlo po 3 euro… Przez pół dnia mielismy prze***ane, bo niby, ze nie mamy czasu wolnego i na plazy musilismy biegac po brzegu ponoc za kare xD Ale na wieczór® im przeszło i cały czas tylko "to co znowu idziecie na plaże nr 90?" Zmieniliśmy na publiczną gdzie poznalismy hinduski i murzynów.Ja byłam grzeczna, bo oni się na trawe zbijali a ja grzecznie sączyłam szampana:p Ogólnie codziennie bujałyśmy się tez po jakichs barach i piłyśmy takie wypasione drinki:p Za 1 razem poznałyśmy takiego Włocha co jak nam zrobił drinka to 2 takie i klepe miałam, ale niezle wódke było czuc… tez z nim gadałyśmy, bo się do nad dosiadł… A kolejne to juz takie „soczki” Nie było dnia żebym czegos nie wypiła to juz taka tradycja ![]() Nawet przed drogą powrotną poszłyśmy na piwko ![]() Nasz wychowawca był mega śmieszny i zawsze miałyśmy z niego takie rycie, bo on nigdy nie wiedział o co chodzi, liczyc nie umiał i cały czas tylko „dziewczyny przystopujcie z tym” My cały czas z nim gadałyśmy a on tam był z dziewczyną i ona zazdrosna była… Bo oni młodzi byli… ale jak na niego patrzyłam to po prostu miałam takie rycie, ze … Pogoda była srednia… nie opaliłam się, ale było tak, ze mogłam chodzic w krotkich spodenkach i bluzeczkach na ramiączkach i było ok ![]() Dyskoteki były praktycznie codziennie, a my robiłyśmy tak, ze co 2 dzien na dyskoteke a tak to na miasto ![]() Spałyśmy po 3 godziny dziennie bo nie było kiedy i tylko na burnach jechałysmy… Jeszcze tego nie odespałam ![]() Podobało mi się to, ze z 90 osób z mojego obozu to 75 nie schodziło ponizej 16 lat Zal mi było trchę takiego chłopaczyka co miał 12 lat i tam płakał… nie rozumiem jak rodzice mogli go puścić samego nie sprawdzając czy będzie ktos w jego wieku… Tak się rozpisałam a prawie nic nie opowiedziałam ![]() Ogólnie wakacje były bardzo udane ![]() Chciałabym miec wiecznie 17 lat i mieć wakacje ![]() wybaczcie, ale nie nadrabiam, bo wpadłam na szybko
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Mirelka
przygody niezłe miałaś fajnie że Ci sie wyjazd udał
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mirelka, domyślam się, że wyjazd udany? ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-08-05 o 16:31 |
||||
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet jak miną to będą miłe wspomnienia ![]() ![]() ja mam chate wolną od poniedziałku sasasas
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-08-05 o 16:36 |
|
|
|
|
|
#1543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wysupłałam to najważniejsze, samą kwintesencję !
![]() Cytat:
Te mydełka są do całego ciała . Twarz też się nimi myje. Wiesz, że ja jestem ekstremalny wrażliwiec, uczuleniowiec i naczynkowiec. To mydło, pomimo mikroskopijnych drobinek, nie podrażniło mnie nic a nic. Wręcz przeciwnie : czuję się nawilżona i naolejowana. Teraz jestem "na telefonie" z Przyjaciółką, której sprezentowałam jedno mydełko i Ona właśnie uprawia ablucje. Mam mi dać znać o odczuciach. Jezusie Nazareńczyku, co Wy czytacie ?! ?! ?! Cześć ! Cytat:
Cytat:
Szczególnie pod słońcem Italii wśród takich ciach. |
|||
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
hmm to moze się skusze na takie mydełko
![]() właśnie Mirelka opowiedz coś wiecej i zdjęcia jakieś dawaj !
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy właśnie ze spaceru z Jaffą - spotkaliśmy małego nowofundlanda, gówniarz - 4 miesiące - jak zaczeły szaleć to mieliśmy niesamowity ubaw, po 15 minutach zabawy były strasznie zziajane ale musieliśmy odciągać je siłą bo jeszcze się na siebie rzucały
Stwierdziliśmy z TŻ'em, że musimy zacząć zabierać na spacery aparat ![]() |
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bezapelacyjnie chcę tak samo!!1 ![]() Same najlepszejsze Teraz poluję w księgarni na kolejną część serii...niby już nie ściśle część serii ale też o culenach
|
|
|
#1547 | ||||
|
|
Cytat:
.Zobaczycie, że nie pójdę Sama już nie chcę .Stara prawda - czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal Cytat:
Oj, Mirelku, ależ Ci zazdroszczę Przypomniałaś mi moje szaleństwa za czasów 17 lat... ileż bym dała, aby sobie znowu na obozie takim pobrykać Też kiedyś romansowałam z przystojnym Niemcem, szkoda, że zdjęcia nie mam na pamiątkę Cieszę się ogromnie, że wyjazd udany Czekamy na dalsze opowieści i fotki Cytat:
A dzisiaj zgodnie z planem: pędzelek [bo czekał na mnie ] i cień koralowo-czereśniowy.Jak to co? Sagę ZMierzch ![]() Cytat:
Dzisiaj kolejny dzień postępów Yao, nauczyła się sama wspinać do stania . Ale za to ładnie poszła spaciu
|
|
|
|
#1548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale się zgadzamy, świetnie by się nam razem chodziło na zakupy
![]() Cytat:
Gdybym spotkała go u siebie to pewnie bym kupiła chociaż mam już dosyć pędzelków ![]() A ja od tygodnia nie byłam w Naturze - pójdę jak będzie nowa limitka bo mam ochotę na rozświetlacz ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#1549 | |
|
|
Cytat:
Interesują mnie też lakiery: http://essenceadicta.blogspot.com/20...e-essence.html różowy i ten brzoswiniowy, ale wolałabym jaśniejszy, więc pewnie jeszcze poszukam [może Selene albo Golden Rose] i nie w tym miesiącu. Całe szczęście nie muszę się spieszyć, bo to już nie limitki ani nie taki chodliwy towar jak te pędzle albo bibułki. A tak przy okazji, Mirelka, kupować Ci te rzeczy, bo u mnie szafa nada pełna ???
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1551 |
|
|
Podobno Essence ma wprowadzić jakiś nowy do stałej oferty
|
|
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też bym chciała ten brzoskwiniowy i jeszcze zielony , turkus i granat ![]() Skończyłam właśnei robić kartke dla koleżanki na urodziny, troche mi to zajęło pokazać wam?
|
|
|
#1553 | |
|
|
Cytat:
Ten cień na fotce to jak dla mnie łososiowo-brzoskwiniowy [swoją drogą pięny ]. A koral jest jak tutaj http://www.drogerienatura.pl/nowosci...tyczne/10/459/ , ten cień największy, tylko w rzeczywistości jest jeszcze bardziej nasycony Hm... tak teraz spojrzałam na zdjęcie z linku i widzę w tej kolekcji taką łądną brzoskwinkę Zastanawiam się czy nie można by nią zastąpić ten cień Parasail z EDM, którego nie udało mi się kupić .No i lakiery wyglądają całkiem fajnie .
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
ale ładny ten koral
też bym taki chciała może go obejrze jak będę w naturze ![]() a ten co w załączniku to mi sie strasznie spodobał z tą kreska może ta brzoskwinka będzie podobna ![]() zaraz wstawie do galerii zdjęcia ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- dodałam zdjęcia uprzedzam pytania, tak ona skonczyła 18 lat a nie 8, ale bardzo lubi hello kitty ![]() i przy okazji dałam zdjecia psa
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-08-06 o 00:44 |
|
|
|
|
#1555 | |
|
|
Cytat:
, a jaka pracochłonna , ta plecionka z przodu Uważam że rzeczy z HK są słodkie, sama bym chętnie parę nabyła, ale mam i tak już za dużo gadżetów i pewnie nieczęsto bym ich używała, więc nie kupiłam ![]() Piesa masz ślicznego, jak byłam mała zawsze marzyłam o takim Te cienie Sensuque po 4,99 są, więc można zaszaleć Brzoskwinia będzie dobrze współgrać z koralem ![]() A wizażanka od tego oka nie ma opisanego koloru w opisie makijażu? Idę spać, bo jutro znowu do roboty ...Wczoraj położyłam się do wyrka o 0:11 a i tak nie spałam do 1-szej
|
|
|
|
#1556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Jeśli, to najlepiej już u tego sprzedawcy co ja kupowałam. Tak jak pisałam : on ma rewelacyjne ceny. Szkoda tylko, ze taki maly asortyment. U innych - drożnej. Przyjaciółka też zachwycona. Ona z serii solarek i kochających słońce i ma wysuszoną skórę. Opinia : spłukiwać trzeba się trochę cieplejszą wodą { u nas woda jest bardzo zakamieniała }, po kąpieli i umyciu się tym mydłem nie potrzeba już używać żadnego balsamu do ciała i do tego zapach a skórze długo pozostaje. Lecę szampony i odżywki do włosów oglądać. Koniecznie ! Miałam kiedyś Nowofunlanda. Miał na imię Patryk. Co to było za pieścidełko i przylepa. Cytat:
Dobrze, żeś go przygarnęła. Mógłby z samotności w jakowąś depresję popaść. Też kiedyś romansowałam z przystojnym Niemcem, szkoda, że zdjęcia nie mam na pamiątkę Cytat:
"Raczkowanie" przed Tobą ! Ciesz się ostatnimi chwilami wolności. ![]() Ja chcę ten koralowy lakier do paznokci !!! Ja nie widzę żadnej galerii w Twoim profilu. E tam makijaż . Zwróciłyście uwagę na ten łuk brwiowy . Toż to istna ekstaza Latam po kosmetyczkach, aż do zelówek zdarcia . I co ?! Nigdy takowego nie miałam. Ja, do kształtu mojej twarzy, muszę mieć bardziej wyprostowany. Jednak, jak potrafiono wyprofilować taki idealny łuk, to i z moim kształtem pewnie nie byłoby kłopotu. Coś bym zjadła, tylko już sama nie wiem co ... Jakoś dziwnie ostatnio owoce morza za mną chodzą. A to na dobry dnia początek : http://www.youtube.com/watch?v=6jqtyBi1sEw Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Nowe???
Czemu nie wprowadzą na nowo AOH!!!! Cytat:
......................... ........ Wczoraj ładna pogoda była a ja się podziębiłam.. normalnie załamka Teraz kicham co chwilę latam po chusteczki ,Oby mi się kaszel jeszcze nie przyplątał ![]() Wiecie co..od miesiąca czy dłużej wróciłam do licealnych przyzwyczajeń..Tzn....uży wam na buźkę tylko prasowanego pudru, a podkład na specjalne okazje (lub gdy mam niespodziankę ) i jest spoko...Na początku czułam się troszkę głupio (no bo jak tak wyjść "bez podkładu") ale ponad 30stopni było ....A teraz już tak ciągnę.Może oduczę się stosowania podkładu na stałe???
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dzisiaj będę na miescie to zajrze do natury a ten cien jest z jakiejs zwykłej palety 180 cieni z allegro![]() Zaprosiłam do znajomych, bo galerie mam ukrytą ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Sweet, też wysłałam zaproszenie ![]() ja sie staram jak najmniej malować, ale ciężko mi to idzie
|
|
|
#1559 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Już teraz wolności prawie nie ma . Kładę Yao spać, a ona mi na brzuch się kładzie, albo wstaje do siadu - i nie ma spania .Jak położę z powrotem na plecki - ryk, i dalej po swojemu się przekręca . Po całym łóżku rajzuje, a ja cały czas pilnować muszę, czy nie spadnie...Pędź do Natury ![]() Przy najbliższej wizycie, czyli za tydzień dopiero i ja się zainteresuję nimi. Aż się dziwię, że nic do tej pory mi w oko nie wpadło, ale to może dlatego, że do tej pory mało lakierowa byłam .Cytat:
Marzy mi się taki, jak w załączniku... pewnie awykonalny. W ogóle moje brwi są be, strasznie zwichrowane ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gęba mi się polepszyła, chociaż pewnie część sukcesu to i zasługa kosmetyków, które stosuję. I słońce pewnie też.
|
|
|
|
#1560 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moi rodzice tez pojechali i wracają w niedziele pod wieczór więc wiadomo, ze to wykorzystam ![]() Cytat:
a i pewnie nadal bawisz tylko nam nie mówisz ![]() Cytat:
to była jedna wielka niekończąca sie biba, wieczne chlanie i poznawanie ludzi z różnych stron świata![]() fotki jakies wrzuce ale to po weekendzie, bo teraz trochę czasu nie mam, a w ogóle na moim aparacie mam tylko połowe zdjec, bo druga polowe ma kolezanka i musimy sie wymienic ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

, to juz zakupy na przyszły tydzień [w przyszłym tygodniu nie idę chocby nie wiem co!... no chyba, że nowa limitka wejdzie
, specjalnie nie poszłam wczoraj, ale jak dzisiaj ten pędzelek dalej leży, to musi być przeznaczenie 

przygody niezłe miałaś 

]. A koral jest jak tutaj
.
Już teraz wolności prawie nie ma
.