Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-06, 10:21   #1291
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

Wpadłam się przywitać.
No i tego... Wszystko ok,nie?
sweet Ty nadrabiasz wszystko,jak Cie nie było? Gigant jesteś
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:23   #1292
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

oooo Honolinka miło cię widzieć
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:24   #1293
Konto usunięte

T'ai Ciebie również,a jakże!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:39   #1294
sonek
Raczkowanie

U mnie w sprawach przygotowań niewiele nowego. O tym, że mamy podpisane umowy z zespołem, kamerzystą i fotografem już wiecie. Jakiś miesiąc temu podpisaliśmy umowę z restauracją. Trochę mieliśmy z tym nerwów, bo początkowo wybraliśmy tą, na którą ostatecznie się zdecydowaliśmy. Gdzieś po drodze spodobała nam się inna restauracja- która na szczęście w porę okazała się niewypałem!! Wystrój sali mnie zauroczył, porządny sprzęt i miła obsługa..ale na szczęście siostra mojego TŻ zorganizowała tam w maju komunie dla córki... Tragedia: jedzenie niesmaczne, "rzucone o talerz" bez przybrania bez wysiłku, małe porcje i kiepska obsługa, zastawa jak w przedszkolu, tyle ze nowa. Nie potrafili sobie poradzić z zamówieniami-mylili stoliki (uwaga: były "aż" dwa!) . Na koniec kelner wylał na mojego TŻ ( na szyję i plecy) gorący barszcz czerwony!! Tak, to było przy stole-masakra! Wtedy wiedziałam już, że nie powierzę tym ludziom organizacji swojego wesele. Na szczęście wciąż mieliśmy zarezerwowaną to pierwszą knajpę i do nich właśnie wróciliśmy. W sumie to trochę żałuję tamtej sali, ale tylko ze względu na wystrój.Wiem jednak, że nie to jest najważniejsze. Grunt, że właściciele tej ostatecznie wybranej przez nas restauracji znają się na rzeczy, zrobili już setki wesel i mają doświadczenie. Jest jednak też i minus: w tym samym czasie na 99% w namiocie obok będzie drugie wesele:/ Goście na bank się wymieszają, ale ja i tak najbardziej boję się o to, żeby orkiestry się nie zagłuszały!Powiem Wam, że załamałam się jak o tym usłyszałam, bo człowiek 2 lata przed ślubem szuka sali, żeby była idealna, a na półmetku okazuje się, że pojawiają się niemałe schody i to za taką kase :/ Jeśli chodzi o kościół, to formalności chcemy załatwić pod tego koniec miesiąca (rezerwacja terminu). Ostatnio spodobał nam się nowy kościół na wsi, jakieś 5 km od restauracji. Musimy teraz podjąć decyzję czy wybierzemy ten, czy pozostaniemy przy tym pierwszym

honolinka !! To Twój brzuszek?! Wow, nie mogę w to uwierzyć Wydaje mi się, ze zaledwie wczoraj nosiłaś w sobie taką maleńką fasolkę. To niesamowite

Edytowane przez sonek
Czas edycji: 2010-08-06 o 10:44
sonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:45   #1295
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Jakie jest gorąco, masakra

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:48   #1296
T'ai
Zakorzenienie

Sonek 2 wesela jednocześnie? ale robili już tak wcześniej?

Ela u mnie pada i chłodek
Stary 2010-08-06, 10:53   #1297
lusesita23
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;21183728]U nas na stole była wódka z mineralną i z wódką.Oznaczone. Jak widzieliśmy,że ktoś podchodzi wlewaliśmy sobie szybko wodę,a jak przychodził gość-wódkę. 3/4 społeczeństwa się nabrało. A jak szliśmy do gości za stół to staraliśmy podchodzić z napełnionymi już kielonkami[/QUOTE]
swietny pomysl
Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
dziewcza drogie.. ja juz zadzieram kiecę.. i się żegnam.. będę w poniedziałek wieczorem (jeśli dam radę odespańć dp tej pory) lub we wtorek dopiero, więc proszę nie pisać dużo.. i trzymajcie kciuki abym wystala te48h w sumie

papa

u mnie tez sie chmurzy,a mama wywalila pranie do ogrodu i pojechali na grzyby
a ja nie polece w razie czego po nie, bo mam swiezo pomalowane paznokcie wiec sooooryyyyyy

siema!

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2010-08-06 o 11:05
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:54   #1298
anemeon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Chociaż pisałam juz kiedys, że G dostał kiedys zaproszenie na wesele do kuzynki, gdzie Grzegorz było napisane tak: "Gżegoż"
serce mnie boli!

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

Apropo sprzedalam suknie wreszcie pozbylam sie problemu Dział ostatecznie zamknięty poszla w komisie za 750zł

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

http://www.sarah.com.pl/foto/galeria..._kat=1&id=2637

Wróciliśmy zapłaciliśmy zaliczkę Facet konkretny Także Potti gdybyś chciała jeszcze coś wiedzieć to pisz
Mamy się zjawić na początku kwietnia ustalić szczegóły a tydzień, dwa przed weselem potwierdzić ostateczną liczbę gości
suknia... ekhm...
za zaliczkę

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

apropos- pamietacie ta moja kumpele u ktorej czasem nocowalam i ktora dosc kontrowersyjnie wychowuje swoja coreczke <pokaz gdzie tata ma kota, jak tata smierdzi> to bylam u niej ostatnio i masakra jakas1mala ma 1,5 roku.slodka jest, choc wiadomo-czasem diabel wylazi-ale po prostu masakra z jej zywieniem!i to nawet nie przez matke tylko przez jej siore <w moim wieku dziewczyna, ogolnie b.fajna laska.ona jak to dobra ciocia chce malej dogodzic co moim zdaniem jeszcze bardziej szkodzi!

mala slabo je ogolnie,a ta jej wciska miedzy posilkami chipsy co dla mnie w ogole jest masakryczne, bo Mik 2,5 latek cipsa nigdy nie pozarl jeszcze,ale ok...wiadomo kazdy wychowuje po swojemu.

ale skoro dziecko ci nie je obiadu, to moze warto zastanwoic sie czemu moze zostalo podkarmione paka chetosow?

a druga sprawa-daja jej piwo! co u nich w rodzinie jest "normalne". nie mowiac o kawie

to tyle moich wyzalen nt temat.

a moze to ja jestem dziwna?
tragedia

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
dlatego bez urazy ale wg mnie na posiadanie dzieci powinna byc jakaś licencja albo pozwolenie Nie wystarczy chcieć "bobasa" i go zrobić - trzeba jeszcze umieć go wychować na normalnego człowieka
zgadzam się! Co za ludzie! I choćby byli najlepsi na świecie, to rodzicami są strasznymi!

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
w cukierni
fajna praca ja zawsze chciałam w piekarni pracować

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
albo strzelać oczami

albo "mmm czuć tu pottttt"

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;21187579]Wpadłam się przywitać.
No i tego... Wszystko ok,nie?
sweet Ty nadrabiasz wszystko,jak Cie nie było? Gigant jesteś[/QUOTE]
jak dobrze, że jesteś

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:04   #1299
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:06   #1300
bambusiek
Zakorzenienie

Wróciłam
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:08   #1301
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
sonek a propo restauracji przypomniałas mi coś

Wczoraj widzieliśmy sie ze znajomymi z pracy TŻ i była jedna para, która w przyszłym roku bierze ślub w lipcu. Zarezerwowali sobie salę - zaliczka 2 500zł a gdyby zrezygnowali - straciliby ne tylko zaliczkę ale także dodatkowo w umie mają zaznaczone, że płacą karę w wysokości 6 000zł!!

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:10   #1302
T'ai
Zakorzenienie

laski z 17-go września a mi się skojarzyło że koleżanka z bloku miała 17-go 2009 wesele i miała taką cudowną oraz słoneczną pogodę że szok
Stary 2010-08-06, 11:17   #1303
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
laski z 17-go września a mi się skojarzyło że koleżanka z bloku miała 17-go 2009 wesele i miała taką cudowną oraz słoneczną pogodę że szok
w ubiegłym roku 17 wrzesnia był przesliczny życzyłabym sobie takiej własnie pogody za rok

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-08-06, 11:18   #1304
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie chciałabym księdzu chuchnąć

a ja naprawdę tak wyglądam
Eeee tam Pewnie przyzwyczajony jest

A tak serio.. Przeszkadza Ci ta "Sieeeema"?

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
hmm a jak nie mam starego bo muszę dziś odebrać bratu dowód, bo mu się złamał na pół i wyrobił sobie nowy, ale w między czasie pojechał za granicę
A jsteś pewna, że dają Ci jego dowód? Masz jakieś zaświadczenie? Upoważnienie?

Hej!
Ja zaraz zmykam do pracy ale dziś muszę iść wcześniej bo jeszcze w jedno miejsce idę..

Miłego dnia! Będę jak wrócę

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:24   #1305
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
A tak serio.. Przeszkadza Ci ta "Sieeeema"?
nie
czasem mi przeszkadza że wyglądam jak wyglądam
Stary 2010-08-06, 11:26   #1306
kasiakali
Przyczajenie

"Jest jednak też i minus: w tym samym czasie na 99% w namiocie obok będzie drugie wesele:/ Goście na bank się wymieszają, ale ja i tak najbardziej boję się o to, żeby orkiestry się nie zagłuszały!"

Nie masz się czego bać, jeśli restauracja tak jak mówisz robiła juz tyle wesel, to na pewno dokładają starań żeby nic się nie zagłuszało, ja na Twoim miejscu bałabym się o gości na tamtym weselu, bo nie wiesz jakie typki tam mogą się pojawić.
Swoją drogą, ta druga para pewnie też ma podobne zmartwienia co wy, więc może dobrym rozwiązaniem byłoby spotkanie, poznanie się i ustalenie jakiś reguł, a masz jeszcze czas żeby uprzedzić gości o drugim weselu i tych zasadach co ustalicie.
kasiakali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:34   #1307
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Sonek 2 wesela jednocześnie? ale robili już tak wcześniej?

Od tego roku mają taką opcję. Wiem, że raz czy dwa już tak było, ale opini nie ma u kogo zasiegnąć

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Zarezerwowali sobie salę - zaliczka 2 500zł a gdyby zrezygnowali - straciliby ne tylko zaliczkę ale także dodatkowo w umie mają zaznaczone, że płacą karę w wysokości 6 000zł!!
Jeszcze z czymś takim się nie spotkałam. Nie podpisałabym takiej umowy. U nas kobieta powiedziała, że jeśli zrezygnujemy i ktoś znajdzie się na nasze miejsce to nie tracimy nic Ale my nie zamierzamy rezygnować

kasiakli myślę, że spotkanie z tą drugą parą będzie musiało mieć miejsce. Na tą chwilę jednak nie ma o tym mowy, bo jak zauważyłaś napisałam, że to drugie wesele będzie na 99%. Umowa z ta drugą parą ma być spisana dopiero w połowie sierpnia. Tak sobie myślę, że może ta druga para zrezygnuje, bo my mamy zarezerwowany cały hotel. A oni będą mieć tylko dla siebie jeden pokój zapewniony i nic poza tym. No chyba, że hotel ich nie interesuje. Jak już wszystko będzie pewne, to na pewno będziemy musieli się spotkać. Oby to byli jacyś fajni ludzie.

Edytowane przez sonek
Czas edycji: 2010-08-06 o 11:41
Stary 2010-08-06, 11:41   #1308
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
U mnie w sprawach przygotowań niewiele nowego. O tym, że mamy podpisane umowy z zespołem, kamerzystą i fotografem już wiecie. Jakiś miesiąc temu podpisaliśmy umowę z restauracją. Trochę mieliśmy z tym nerwów, bo początkowo wybraliśmy tą, na którą ostatecznie się zdecydowaliśmy. Gdzieś po drodze spodobała nam się inna restauracja- która na szczęście w porę okazała się niewypałem!! Wystrój sali mnie zauroczył, porządny sprzęt i miła obsługa..ale na szczęście siostra mojego TŻ zorganizowała tam w maju komunie dla córki... Tragedia: jedzenie niesmaczne, "rzucone o talerz" bez przybrania bez wysiłku, małe porcje i kiepska obsługa, zastawa jak w przedszkolu, tyle ze nowa. Nie potrafili sobie poradzić z zamówieniami-mylili stoliki (uwaga: były "aż" dwa!) . Na koniec kelner wylał na mojego TŻ ( na szyję i plecy) gorący barszcz czerwony!! Tak, to było przy stole-masakra! Wtedy wiedziałam już, że nie powierzę tym ludziom organizacji swojego wesele. Na szczęście wciąż mieliśmy zarezerwowaną to pierwszą knajpę i do nich właśnie wróciliśmy. W sumie to trochę żałuję tamtej sali, ale tylko ze względu na wystrój.Wiem jednak, że nie to jest najważniejsze. Grunt, że właściciele tej ostatecznie wybranej przez nas restauracji znają się na rzeczy, zrobili już setki wesel i mają doświadczenie. Jest jednak też i minus: w tym samym czasie na 99% w namiocie obok będzie drugie wesele:/ Goście na bank się wymieszają, ale ja i tak najbardziej boję się o to, żeby orkiestry się nie zagłuszały!Powiem Wam, że załamałam się jak o tym usłyszałam, bo człowiek 2 lata przed ślubem szuka sali, żeby była idealna, a na półmetku okazuje się, że pojawiają się niemałe schody i to za taką kase :/ Jeśli chodzi o kościół, to formalności chcemy załatwić pod tego koniec miesiąca (rezerwacja terminu). Ostatnio spodobał nam się nowy kościół na wsi, jakieś 5 km od restauracji. Musimy teraz podjąć decyzję czy wybierzemy ten, czy pozostaniemy przy tym pierwszym
ale obsługa

co do dwóch wesel to na pewno jest to jakoś zorganizowane, że ani muzyka się nie zagłusza, ani goście się nie mieszają byłam na takim w budynku i w ogóle nie czuć było, że obok jest drugie wesele

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Wczoraj widzieliśmy sie ze znajomymi z pracy TŻ i była jedna para, która w przyszłym roku bierze ślub w lipcu. Zarezerwowali sobie salę - zaliczka 2 500zł a gdyby zrezygnowali - straciliby ne tylko zaliczkę ale także dodatkowo w umie mają zaznaczone, że płacą karę w wysokości 6 000zł!!
można tak w ogóle??

Cytat:
A jsteś pewna, że dają Ci jego dowód? Masz jakieś zaświadczenie? Upoważnienie?
wybrać spoko, bo znajoma babka tam jest i brat już podpisał odbiór, ale i tak bo byłam i trzeba mieć stary dowód

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:41   #1309
anemeon
Zakorzenienie

Cytat:
sonek a propo restauracji przypomniałas mi coś

w życiu bym się nie zgodziła na coś takiego... w mojej okolicy też jest ponoć taka restauracja, ale szczegółów nie znam, bo się nie interesowałam...

T'ai - mnie bardzo przeszkadza, że ludzie uważają mnie za małolatę... Już ponad pięć lat jestem "dorosła", a nawet kupując piwo bezalkoholowe mam trudności... Kiedy wyskakuję do sklepu w papciach i po domowemu, wiadomo, że nie noszę w zakamarku biustonosza dowodu i niestety nie mogę kupić alkoholu albo papierosów tacie... Doprawdy, czasami dostaję ataku furii. Kiedyś w lidlu obok mojego domu właśnie wyskoczyłam tylko po jakąś małą rzecz i tacie po papierosy. Kasjerka (młodsza ode mnie ) powiedziała, że smarkulom papierosów nie sprzedają... Nie mogłam udowodnić, że mam te 23 lata, więc rzuciłam jej w ataku furii w twarz tymi papierosami i wyszłam... Niestety bardzo szybko się denerwuję...

Stary 2010-08-06, 11:42   #1310
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

wróciłam

kupiłam sobie na drogę dużo soczków i chipsy

Stary 2010-08-06, 11:44   #1311
anemeon
Zakorzenienie

co do 2 wesel - w moim domu weselnym istnieje taka możliwość, ale byłam tam kiedyś, były 2 wesela i w ogóle się tego nie czuło i nie spotykało innych ludzi, a odbywało się piętro niżej.

Stary 2010-08-06, 11:44   #1312
sonek
Raczkowanie

joanwi - w głowie się nie mieści, co?! Ale muszę powiedzieć, że żal mi tych właścicieli (małżeństwo) bo są bardzo mili i sprawiają wrażenie bardzo uczynnych. Widać, że zależy im na klientach, bo dopiero rozkręcają interes. Ale miły uśmiech w takich sprawach nie wystarczy. Jak dla mnie, to są przekreśleni. A szkoda, bo zajazd bardzo ładny.

Stary 2010-08-06, 11:44   #1313
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
w życiu bym się nie zgodziła na coś takiego... w mojej okolicy też jest ponoć taka restauracja, ale szczegółów nie znam, bo się nie interesowałam...

T'ai - mnie bardzo przeszkadza, że ludzie uważają mnie za małolatę... Już ponad pięć lat jestem "dorosła", a nawet kupując piwo bezalkoholowe mam trudności... Kiedy wyskakuję do sklepu w papciach i po domowemu, wiadomo, że nie noszę w zakamarku biustonosza dowodu i niestety nie mogę kupić alkoholu albo papierosów tacie... Doprawdy, czasami dostaję ataku furii. Kiedyś w lidlu obok mojego domu właśnie wyskoczyłam tylko po jakąś małą rzecz i tacie po papierosy. Kasjerka (młodsza ode mnie ) powiedziała, że smarkulom papierosów nie sprzedają... Nie mogłam udowodnić, że mam te 23 lata, więc rzuciłam jej w ataku furii w twarz tymi papierosami i wyszłam... Niestety bardzo szybko się denerwuję...
nawet jakbys miała 10 lat nie powinna tak do ciebie mówić

Stary 2010-08-06, 11:47   #1314
bambusiek
Zakorzenienie

Mi już jakiś czas zaczęli sprzedawać alko, ale wcześniej długo musiałam się legitymować.

Teraz już rzadziej, ale nadal nikt mi nie daje tylu lat ile mam. Mojej mamie dają 10 lat mniej, więc dobrze rokuję
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:47   #1315
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
joanwi - w głowie się nie mieści, co?! Ale muszę powiedzieć, że żal mi tych właścicieli (małżeństwo) bo są bardzo mili i sprawiają wrażenie bardzo uczynnych. Widać, że zależy im na klientach, bo dopiero rozkręcają interes. Ale miły uśmiech w takich sprawach nie wystarczy. Jak dla mnie, to są przekreśleni. A szkoda, bo zajazd bardzo ładny.
to może za kilka lat tam będzie super

Stary 2010-08-06, 11:48   #1316
sonek
Raczkowanie

Tu moje obawy opierają się na tym, że moje wesele jest w restauracji, a drugie jest w namiocie tuż obok. A wiadomo, że namiot to nie ściany i może być ich słychać. Pociesza mnie tylko fakt, ze nasza 6 - osobowa orkiestra ma power i mam nadzieję, że da sobie z tamta rade. Wkurzę się tylko jak w trakcie posiłków, kiedy planuję puszczać jakąś przyjemną dla ucha muzyczkę będzie ona zagłuszana jakimś "Białym misiem" zza ściany I bardzo się tego boję. A innej restauracji już nie mam co szukać, bo i tak wszędzie ten termin jest zajęty

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
to może za kilka lat tam będzie super
Może chrzciny tam zrobię, jak będę mieć pewność, że nabrali doświadczenia

Stary 2010-08-06, 11:50   #1317
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ja się niby przyzwyczajam, ale jak są takie sytuacje jak ostatnio jedna powiedziała do mamy "myślałam że to jakaś gówniara" to nie było mi miło
w innych sytuacjach staram się śmiać albo odgryzać że zazdroszczą mi genów
a z alko już lepiej bo ostatnio kupuję, ale rok temu piwa mi nie sprzedali
no i teksty od pań ze sklepu czy idę rano do szkoły, albo od księdza na kolędzie "ile dziecko masz lat?" to standard

a mam 25
Stary 2010-08-06, 11:52   #1318
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:

można tak w ogóle?
ja tez sie zdziwiłam bo czegoś takiego wczesniej nie słyszałam. No ale Młodzi się zgodzili i podpisali umowę a teraz chcieli zmienić salę ale koszty ich przerażają i zostają przy tej pierwszej sali.

Cytat:

ja tez bym sie na coś takiego nie zgodziła, chyba ze rzeczywywiscie to byłaby ta sala i żadna inna. Dobrze ze nie musieliśmy stawac przed takim wyborem

Anameon ostra z Ciebie dziewczyna

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-08-06, 12:01   #1319
anemeon
Zakorzenienie

Cytat:

Anameon ostra z Ciebie dziewczyna
powiem Ci, że chwilami muszę być, bo mojemu TŻ-towi można dużo rzeczy wmówić i on jest zbyt spokojny. Kiedy kierowca ostatnio próbował mnie przekonać, że źle podałam adres i więcej kasy się należy za dowóz płytek, to kłóciłam się z nim, że aż przyszłe sąsiadki do okien powychodziły. Nie dam sobie w kaszę dmuchać. TŻ pewnie by zapłacił więcej...

Stary 2010-08-06, 12:04   #1320
Konto usunięte

Z tym sprzedawaniem alkoholu to też niezłą akcję miałyśmy z koleżanką kiedyś. Ja miałam nieskończone 18. Brakowało mi chyba 1 miesiąca jakoś tak. Ale ona starsza ode mnie-24 lata miała wówczas. Poszłyśmy na piwo. Ja kupowałam pierwsza. Mnie sprzedali bez dowodu,jej kazali pokazać. Szok. Ale też się wkurzyła!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości