![]() |
#991 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Ech tu wredni ludzie mieszkają -nikt go nie zechce,do schroniska nie przyjmą-znajoma znalazła jamniczka,i poszła z nim to powiedzieli że na pewno chce swojego oddać i że mogą przyjąć jak zapłaci 500 zł.....
ajajaj to się porobiło...
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Nie wie ktoś czy wagony z miejscami do leżenia to inaczej kuszetki? Czy coś zupełnie innego? I czy potrzeba do nich miejscówki?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-08-06 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
kurcze ta kocia/psia polityka lokalna mnie rozwala - bo generalnie władze miasta muszą chyba coś z bezpańskim kotem zrobić no nie ? czy tak po prostu masz go wystawić na bruk
ja bym zapytałą veta miejscowego, ewentualnie strona internetowa miasta i tam instytucje schroniskopodobne - jesli jest tylko jedno schronisko to nie wiem ale tyle w tv sie bębni o towarzystwach przyjaciół zwierząt itp to moze jakowes działa lokalnie i gdzieś sie mieści i coś poradzi - bo jak go nikt nie zechce mimo to - to moja droga właśnie sobie zrobiłas kota - czy tego chcesz czy nie - no ewentualnie poczta pantoflowa - kto przygarnie kota - tylko też tak zeby nie byle pierwszy lepszy zeby na rosół nie wziął |
![]() ![]() |
![]() |
#998 | ||
Zakorzenienie
|
tak chyba zrobię, kiedyś już byłam z kotkami które znalazłam u weta ,to mi powiedział,że nic mi na to nie poradzi-wziełam to mam.No i kotki przetrzymałam w domu przez kilka dni a potem jeden poszedł do ludzi z bloku a dwa pojechała do kolegi TŻ ,do domu z ogrodem i sobie tam szczęsliwie żyją.
Dzwoniłam do TŻ...pierwsze słowa: niuńka...no 3 koty? chyba trochę za dużo co? na koniec powiedział,zeby kota nakarmić i niech siedzi na balkonie ,nie wpuszczać na razie do domu bo może chory i nasze sie zarażą a tyle leczenia było...... kocina wlazł do skrzynki z moimi roślinami i tam sobie kimie. i w takich chwilach żałuję że nie mieszkam w domu.nie miałabym problemu,kot by został i tyle. Śliczny ,ma piękną trzy kolorową sierść...i jest taki malusi...
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-06 o 16:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Nindżopesz
|
Prawie dziękuję
![]() Cytat:
Co do kanapy nie wiem jaką ma KW bo nie oglądam ale podobają mi się czerwone skórzane, pikowane raczej nie. Wizję do ścian mam co najwyżej taką, że na jej tle fajnie by wyglądał metalowy okuty kufer, taki poprzecierany ![]() Awww, przygarnąć, dać mi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wiem jak teraz ale dawniej z miejscami były kuszetki i wagony sypialne-kuszetki są ciasniejsze-6 osób w przedziale a w sypialnym chyba 4 ![]()
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
a no to faktycznie - niech se przehoteluje w skrzynce - mądry chuop - a poczta pantoflowa niech działa - zrób mu reklamę - choć ktoś kto by go miał przygarnąć reklamy nie potrzebuje - my zawsze przygarnialiśmy najbrzydsze "zbójeckie mordki " tzw bez szans
w ogóle jak ja naiwnie napisałam - miasto w kwestiach kocich nic nie musi - no chyba że sie koty setkami przez chodniki przewalają - ehhh dzie ja mam rozum |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Nindżopesz
|
Obecnie jednego kocura około 1,5 roku. Jeszcze się umawiałam z Magneticą, że po remoncie przygarnę kotkę w podobnym wieku, która się plącze po ich osiedlu a M. ją dokarmia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moje to sypialnia - że odwaznie wiem - ale miało być spokojnie - jakoś w sypialni nie widziałam żadnych innych barw które by mnie nie denerwowały - a czerwień juz mam, zieleni mam chwilowo dosyć poza może ciemną zielenią ale mi się z suknem do bilarda kojarzy a taki pokój imprezowy też w planach ale za lat naście pewnei jak znam zycie poszukam tej knajpki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |||
Zakorzenienie
|
Kotek jest taki śliczny że mu reklamy nie trza,aby się znalazł ktoś kto chciałby mieć kotka.
kurdę burza się robi,wieje strasznie połozyłam mu mój sweter w kątku.może się tam ukryje ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1006 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Loft mi się marzy, tam to można poszaleć... ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | ||
Zakorzenienie
|
pokażę Wam...jakość marna ale coś tam widać Załącznik 3311191
Załącznik 3311192 może Truskawa coś poradzi.......
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-06 o 16:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Nindżopesz
|
Słodziak, co tu dużo gadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red za chiny nie umiem znaleźć strony tej knajpy - tak jakby czasowo nei mieli - to cafe Suplement w Bytomiu na rynku - żadne wielkie halo ale jest lofciarsko tylko ze na parterze - ściana z cegieł sofy skóra ale czarne obok czarne pianino a nad sofami na tej ceglanej ścianie taka długa listwa-szyna z której an drutach zwisają fotografie podświetlone metalowymi lampkami z tej listwy sie rozgałęziającymi - tylko teraz doczytałąm ze owe fotografie przedstawiaąły wówczas ruiny śląskich kopalni itp miejsc gdyż ich autor miał taką wystawę - obecnei coś innego wystawia, czyli repertuar na ścianie zmienny - ja jak tam jestem czuję się bardzo domowo i swobodnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-06 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 | ||
Zakorzenienie
|
na fotkach słabo widać ,ale rzeczywiście jest śliczniasty i tak ufnie patrzy w oczy....
i smiały skubaniec zagląda po pokoju przez drzwi ![]()
![]() |
#1011 |
grozi wypollizowaniem
|
głowa mnie boli...w weekend ma lać..a ja chcialam w góry
![]()
#1012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łeb mi napierdziela, burza idzie ![]() Czy ktoś widział ostatnio na żywo grzyby? Warto się pchać do lasu w weekend?
![]() |
#1013 | ||
Zakorzenienie
|
Mam trochę lepsiejszą fotkę
![]() Załącznik 3311426
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-06 o 17:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
trikolor to w ogóle koteczka jest, nie? będę trzymać kciuki żeby sytuacja patowa się rozwiązała. Cytat:
![]() muszę kupić dziś bilety na pociąg, jedziemy w środę w nocy na Brutal Assault, i oczywiście panika mnie ogarnęła że biletów już nie ma i nie dojedziemy ![]() doczytałam w sumie na jakimś forum kolejowym o różnicach i już wiem o co cho, kuszetki trzeba i tak wykupić, to na te z miejscami do leżenia, 6 miejsc w przedziale, a sypialne to sypialne, takie po 3 miejsca i są sporo droższe. i nie koedukacyjne. więc w sypialnym byłabym osobno a TŻ osobno, niech no kurna będą jeszcze te kuszetki no.... ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() to ja chyba źle zrozumiałam to forum bo mi się wydawało że kuszetkowe to takie gdzie można normalnie siedzieć i się siedzenie rozkłada jak się chce położyć. czyli się w ogóle tam nie da siedzieć? kiepsko troche....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | ||
Zakorzenienie
|
coś mi się popiętroliło i się nie wyświetla
![]() Załącznik 3311442 edit: to nie mi się piętroli-to wizaż coś kiepści
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-06 o 17:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
Brrrrrrrrr
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | ||
Zakorzenienie
|
Tezo ja uważam że niekiedy sto razy milej mieć w domu całe stado kotów niż niektórych ludzi.....
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- jeszcze kilka dni temu nie było za bardzo grzybów ale teraz znowu się ociepliło i padało to może są już
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli ktoś faktycznie źle znosi ciążę to ok, rozumiem. W każdym innym przypadku uważam takie postępowanie za szczyt egoizmu i nie wykazuję zrozumienia. Sorry, ale tak właśnie to widzę.
![]() |
#1019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.