|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
- Ej, chory jesteś..?! - Tak, choruję na miłość do Ciebie ;] cyt. M
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
i wanting to love też bym chciała pokochać nobody wishes I did not receive przecież nikt pragnień mi nie odbierze why again you speaking do not dlaczego znów mówisz nie Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-08-07 o 09:28 |
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Spojrzała na listę, nieco niepewnie, z nieznacznym zakłopotaniem
- chłopca już znalazła, teraz pora na latawiec. z uśmiechem w czarny dzień. Podmuchajmy razem w dmuchawce. |
|
|
|
#3514 |
|
Przyczajenie
|
Kochać człowieka- to pragnąć się z nim starzeć..
Kiedy mężczyzna myśli o kobiecie, że nic nie jest dla niej zbyt piękne , i nic dobre ofiarowuje jej siebie. Usta milczą dusza śpiewa- kochaj mnie !! Bez miłości nic nie wart-kochaj mnie. Smutno cieszyć się w samotności. Kocham Cię bardziej niż wczoraj , ale mniej niż jutro. Cnotliwa dziewczyna nigdy nie lata za chłopcem. Czy ktoś widział, aby pułapka goniła mysz?? Pierwszej miłości postrzał najgłębiej kaleczy. |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
<3
poprostuAsiss jednak za każdym razem pojawia się uśmiech na mojej twarzy, miło. ;> without_demur bez jaj. ![]() MrsUnfabulous genialna <3 z innej bajki spóźnione sto lat! chyba potrzeba mi odrobinę samotności, żeby skleić siebie w jakąś całość tak bardzo czuję się rozbita ' świat jest tym kim Ty jesteś ' ![]() brakuje mi Twojego kroku obok mojego Twojego spojrzenia, uśmiechu brakuje mi poczucia bezpieczeństwa i sensu istnienia brakuje mi po prostu Ciebie już niedługo spojrzysz w moje oczy przepełnione tęsknotą a ja powiem Ci jak bardzo Cię chcę i jak szaro mi było bez Ciebie powiedz, że należę do Ciebie cała moje włosy, oczy, ręce, usta i serce BEZSILNOŚĆ bo rozsypuje się cały świat nie wypełniony Tobą mój pokój się nie kończy
nie ma ścian, ani okien, ani drzwi mój niepokój o Ciebie ogromnieje czcionkami maszyny śledzę urywany rytm Twoich kroków i jestem bezsilna
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-08-07 o 10:04 |
|
|
|
#3516 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki - spóźnione, ale szczere sto lat!
_________ moje serce. tak kruche jak porcelana. ty je potłukłeś.
|
|
#3517 |
|
Raczkowanie
|
witam moje szkraby kochane:-*
Musisz mieć od urodzenia pół mózgu. Jesteś mentalnym zerem ![]() Miłość jest piękna jak sen, fascynująca i nierzeczywista jak tęcza w nocy. -chcesz mnie pocałować, prawda? -zawsze chcę Cię całować.
|
|
#3518 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki - sto latek nam żyj. ;*
brak weny. totalnie ;| . w smutku najbardziej sprzyja mi cisza.. nowa lista życzeń. 1. zatracić się w Tobie. 2.zatracić się w Tobie. 3.zatracić się w Tobie. chcę żebyś poprowadził mnie za rękę,po ścieżce moich marzeń...
|
|
|
|
#3519 |
|
Rozeznanie
|
obsesyjnie myślę o Tobie.
Niech ponurość barw, nie zadusi spraw. Bez pozwolenia wydrążyłeś w mojej duszy dół.
|
|
#3520 |
|
Raczkowanie
|
' to dzięki tobie mam dziś więcej, nie potrafię wyrazić jak bardzo kocham sercem. nie potrafię dobrać słów do tego co czuję, nie potrafię powiedzieć jak bardzo ci dziękuję. '
|
#3521 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: <3
Cytat:
kradnę Cytat:
kradnę Cytat:
kradnę oprócz marzeń, warto mieć jeszcze wódke i papierosy. a dziś całe jestem jedną wielką tęsknotą. kiedyś będziesz tak jak ja. siedzieć w kącie, płakać z tęsknoty i zastanawiać się dlaczego. wiem o tym. kiedyś każdy będzie kochać. no tak. jesteś tym cholernym najśliczniejszym blondynem na świecie i masz najpiękniejsze błękitne oczy pod słońcem, ale twoje serce nie potrafi kochać a dusza jest pusta. ej, Ty Johny Bravo twoje serce to tylko kostka krwi, mięśni i żył. nie ma w nim żadnych uczuć. Jesteś pusty. moja miłość rozpływa się w uśmiechu do Ciebie. a kiedy go obejmowała, zamykała oczy ze szczęścia ..
|
|
#3522 |
|
dream big
|
*Ona stwarza dobre pozory i kiedy zostaje zraniona i pragnie się wyciszyć możesz umrzeć z odmrożenia.
|
|
#3523 |
|
Raczkowanie
|
-Mam do Ciebie prośbę . -Jaką? -Zostań miłością mojego życia Czy zauważyłeś, że najmocniej tęsknimy za tymi,
którzy są tuż obok nas, a my nie możemy ich mieć? Najbardziej brakuje nam tych, którzy są prawie namacalni. Czy zastanawiałeś się kiedyś, co boli bardziej - powiedzieć coś i żałować tego, czy nic nie powiedzieć i tego żałować? Myślę, że najtrudniej jest mówić o najważniejszych rzeczach. Wstydzimy się ich, gdyż słowa umniejszają je. Sprawiają, że to, co w naszej głowie wydawało się wielkie i wspaniałe, po wypowiedzeniu staje się okrutnie zwyczajne.
|
|
#3524 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: <3
Cytat:
tonę. w strugach deszczu moich wspomnień..
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Przyczajenie
|
Sabiiina,
jagodkowa. okradam. -dasz mi swój numer?
-a co, swojego nie masz? ![]() [tekst mojej kumpeli. powalił mnie. ] pośród setek innych osób czuję się samotna. co jest ze mną nie tak?! miłość jest przereklamowana. oddział psychiatryczny jest piętro wyżej. Sądziłam, że nie jesteś w stanie nikogo pokochać... Myliłam się. Nie kochasz MNIE.
|
|
#3526 |
|
Rozeznanie
|
- Ty chyba nic nie rozumiesz...
- No ale czego? - No wiesz... Wszystko tak szybko się skończyło. - Pf. przecież to nawet się nie zaczęło. ![]() A mój cień jako jedyny nie rozumie, że chce zostać całkowicie sama. Budząc się wczesnym rankiem nie zdołałam nawet pojąć tego jak bardzo Cię za to nienawidzę! Trzymając ją za rękę a patrząc na mnie... - Tak mnie nie zdobędziesz. Papierosy, piwo, wódka - i tak nie pomaga, bo Ciebie przecież nie ma obok. Dający szczęście widok Twej buźki. ![]() Przy kubku gorącej czekolady i romantycznych filmach. Przy rozczochranych włosach i rozmazanym makijażu. Przy świetle księżyca i pięknych gwiazdach. Przy rozpaczy i rozczarowaniu. Przy nich i bez nich. Przy komputerze i we śnie. TĘSKNIE! ![]() _________________________ _ Dlaczego oczy zamykają się przy pocałunku? Bo nie chcą widzieć osoby, przez którą potem będą cierpieć i wylewać za nią łzy. WENA! 1:30 ! ;D Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-08-07 o 13:15 |
|
|
|
#3527 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Genialne Uwielbiam Cię________________ Błyszczą oczy. Spływa niby łza, spowodowana niby miłością. - Śpij z Bogiem. - Wole z Tobą ![]() Pamiętasz jak napisałam na lustrze Twoje imię szminką i narysowałam serduszko? Nigdy nawet go nie starłam. A dziś potłukłam to lustro. Nie, to nie było niechcący. J*bnęłam w nie pięścią. Z całej siły. Szyba już zbyt brudna by przy niej siedzieć. Chuchanie na nią i pisanie Twojego imienia - może to nie było potrzebne.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-08-07 o 11:40 |
||
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
szanuj to szczęście.
'Twoje oczy lubią mnie i to mnie zgubi'. nienawidzę dni bez Ciebie. ''i myślisz, że jak założysz długą suknię, plastikową koronę na łeb, to jesteś księżniczką? przykro mi, z ku*wy królewna nie wyrośnie".
|
#3529 |
|
Zadomowienie
|
nie kochany Ty odpadasz. nadajesz się jedynie do bilbordów,przepraszam ale miłość nie polega na tym.. jej. świetne jesteście wszystkie <333 |
|
|
|
#3530 |
|
Rozeznanie
|
Trzeba marzyć.
Wszystko dookoła jest zbudowane z naszych marzeń. ![]()
|
#3531 |
|
Raczkowanie
|
Odpowiadając Ci, chcąc podkreślić wyniosłość tej chwili, miałam zamiar użyć jakiegoś pięknego cytatu, wyszukanej metafory. Jednak nic takiego nie przychodziło mi do głowy. Wypowiedziałam więc banalne, aczkolwiek piękne w swej prostocie, 'kocham cię'.
|
|
#3532 | |
|
Raczkowanie
|
ojejku ale mam zaciesza na ryjku
dziękuje i kradnij do woli talencie Cytat:
powinieneś zacząć ćwiczyć boks, łamanie serc bardzo dobrze Ci wychodzi, z kośćmi będziesz mieć jeszcze łatwiej.
słowo 'kocham' jest zbyt banalne by określić moje uczucia wobec Ciebie. a teraz klikam 'backspace' i zapominam o Tobie.
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
agattee deesire01 latin _mandarynka without_demur z innej bajki envious
MrsUnfabulous TwojaKokaina Paralogiczna carolineo6o CaMa ciiri grise deuce Sabiiina otojest Kofeina w RedBullach _changime me9so3horny - nie będę już Wam słodziła , że jesteście najlepsze .. to wiadomo ! ;D dla mnie jesteście wyjątkowo beznadziejne . <3 i kocham tą beznadziejność każdą z osobna tak samo . ;*______________________ nie obchodzi mnie jak to rozkminiają inni , ja czuję przede wszystkim , że jesteś mną . bez kontroli nad naszymi uczuciami pozwalamy im rozwijać się z dnia na dzień , tak naturalnie , każdy ruch jest spontanem .. i to mnie urzeka , to jest piękne .. mam takie jedno banalne pragnienie : patrzeć w jego oczy , codziennie o godzinie zachodu słońca .. w swobodzie myśli , w niekontrolowanym dotyku dłoni , czujemy nawet swoje skrywane niegdyś wnętrze . niż dzisiaj brudnych kiedyś mniej było myśli , za dnia sobie obcy , a nocą wybieram sobie gwiazdę , którą Bóg przeznaczył dla nas .
|
|
#3534 |
|
Zadomowienie
|
ha. i Ty chcesz mi wmówić,że jesteś delikatny? jesteś gorszy niż damski bokser,bo siniaki zawsze giną po kilku dniach,rany się zagoją przy pomocy lekarza. a Ty? rozwaliłeś mi serce! główny mięsień,którego nie da się pozszywać ani posklejać. i tak wygląda Twoja delikatność? pieprzony łamaczu serc!
ach,ukochany... mógłbyś być tak miły i wyrzucić do kosza te wszystkie krzywdy,którymi mnie tak bardzo ranisz.. dla mnie jesteś czymś więcej niż słońce w pochmurny dzień. dla innych może jesteś kroplą deszczu w oceanie..
dla mnie Kochanie,jesteś oazą w środku Sahary. |
|
|
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
- Mam nową dietę - dietę zapominania ciebie.
- Nie wiem co mam o tym wszystkim myślec , jesteś z nią a to mi wysyłasz słodkie sms . - Napisałeś do mnie "Kochanie" , a ja odpisałam ci chamsko "Spier*alaj" - I nie mów , że to ja wszystko spieprz.yłam , to nie ja miałam 3 nowe szanse. - Może i jesteś piękny , ale za to wnętrze to masz paskudne. - Był jak duże dziecko wnerwiające ale kochane. - Mówiłeś ,że gdy odejdziesz wszystko będzie prostsze , odszedłeś i co ? Trawa wcale nie nie jest zielona , słońce nie jest słońcem, a miłośc , miłośc to Ty.
|
#3536 |
|
Raczkowanie
|
![]() monia270607, dziura520 - kradnijcie do woli proszę bardzo ^^TwojaKokaina, Margaretta_1, the_end, xxgroszek07xx, istny_paradoks, latin - kocham i okradam nałogowo ![]() (nadrabiam...) Zajadam smutki czekoladą.
Jedna tabliczka już nie wystarcza. "Znaleźc się w Twoim śnie..." "Twój uśmiech to coś, o czym dziś marzę." Chciałabym Ci dac swój malutki świat, siebie samą, choc mało mnie znasz... (fragm. piosenki Farben Lehre przerobiony na wersję żeńską ;]) "Radośc umyka w wodospadzie zdarzeń." "Nie musisz wierzyc w miłośc, aby ją poczuc."
|
#3537 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję...taki talent mnie okradł.!
Cytat:
** Silę się na obojętność, udaję, że mnie nie interesujesz, nie zadaję pytań, na które bardzo chcę znać odpowiedzi, unikam spotkań, chociaż Twoja twarz jest pierwszą, którą sobie przypominam każdego wieczora i poranka. Tęsknię. Ale nie powiem Ci o tym, bo łudzę się, że któregoś dnia to Ty zrobisz to pierwszy. jedyne co możesz zrobić, to opalać się w mojej za***istości ! xD mało osób zdaje sobie sprawę, jak głupi średnik z gwiazdką może cholernie uszczęśliwić. Siedzisz na parapecie w za dużym swetrze,
nasłuchując odgłosu kropel uderzających o szybę okna. Upuszczasz niezdarnie papierosa, który złośliwie wypala w Twoich rajstopach, dziurę w kształcie serca.
|
|
|
#3538 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
; * <3 Cytat:
__________________ 'It's not the pale moon that excites me that thrills
and delights me.. Oh no, it's just the nearness of You..' To nie jasny księżyc mnie ekscytuje, podnieca i zachwyca.. Och nie, to po prostu bliskość Ciebie.. 'It isn't Your sweet conversation that brings this sensation.. Oh no, it's just the nearness of You..' To nie Twoja słodka rozmowa przynosi to uczucie.. Och nie, to po prostu bliskość Ciebie.. 'When You're in my arms and I feel You so close to me, all my wildest dreams came true.' Kiedy jesteś w moich ramionach i czuję Cię tak blisko siebie, wszystkie moje najśmielsze marzenia spełniają się. 'To hold You ever so tight and to feel in the night the nearness of You.' Trzymać Cię wciąż tak blisko i czuć w nocy Twoją bliskość.
|
|
|
#3539 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam; D Zauważył ktoś, że wyjechałam?
Nauczyłam się nie żałować. Brzydka kobieta jest tym specyficznym gatunkiem, który bierze na swoje barki trudy spowodowane brakiem urody i jest w stanie znieść o wiele więcej upokorzeń, niż kobieta atrakcyjna. Jest tak wdzięczna za okazywaną uwagę, że często zainteresowaną osobę uznaje za swojego właściciela i jedyną szansę na normalność. - Jesteś mądra - mówi czasem mama. - Nie musisz być ładna. Akt małżeństwa stał się cyrografem. Dobrze mi było w roli niewolnicy samego diabła. (powyższe z mojego opowiadania) "Wiem, że chciałbyś zatrzymać mnie na zawsze, lecz ja nie dam Ci tej satysfakcji". Pssst. Już nikt mi Ciebie nie zabierze. Niby dlaczego ludzie mają wtykać nos do mojego łóżka?! "Szmata" - orzekli bez rozprawy, po czym patrząc, jak Cię kocham, poszli pieprzyć się z pierwszymi lepszymi. To, co dzieje się między nami to coś więcej niż łączenie ciał. Gwiazdki ;* również spóźnione ale mega szczere życzenia spełnienia marzeń dla z innej bajki
Edytowane przez ciutblizej Czas edycji: 2010-08-07 o 14:08 |
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję robaczki
+ z innej bajki spóźnione ale szczere, sto lat <3 Nie wiem skąd przeczucie, że to On
i skąd pewność, że tylko On. Warto było czekać. Masz prawo wyboru. Zawsze. Jak ludzi, których wszystko łączyło, może zacząć wszystko dzielić ? Bóg dał mi uśmiech, sen, nadzieje której nie mogę stracić. Niepewni siebie. Siebie nieświadomi. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

] 

Uwielbiam Cię