|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23
Cytat:
![]() ja sobie robiłam szamponem tak dla połysku ale teraz od kwietnia nie - mam swoje może dopiero na swoje wesele jakoś nie mam potrzeby terazbo wyglądam i tak jak straszydło ale dopiero we wrześniu coś mogę podciąć (a w środę idę tylko na grzywę)ja umiem robić mikro literki
|
|
|
|
|
#1832 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23
Cytat:
Cytat:
zeby wszystko było ok ![]() ja wlasnie teraz chyba sprobuje wyjsc Cytat:
![]() brak alkoholu jeszcze przezyje - ostatnio bylam na weselu bezalkoholowym i bylo fajnie zdarzylas zdjecie zrobic? ![]() Cytat:
ja mam pelno siwych najwazniejsze to regularne oklady z farby
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wiecie czy fryzjerzy też farbują szamponami koloryzującymi czy tylko farby mają?
sory nie znam się
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Cytat:
![]() chyba nie maja...ale bys musiala spytac ![]() w pt jestem z M. zaproszona na obiad z okazji 5lecia ich zw.malzenskiego.myslicie, z ekwiaty i alko starcza? sis nic nie chce choc ja do muru przyparlam ![]() tesciowa i dziadkowie jej daja kase,mam kasy nie da,bo dla niej to przesada ja tym bardziej,bo max stowe bym mogla
|
|
|
|
|
#1836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Lusi wino i kwiaty ok
ale powiem wam dla mnie rocznica ślubu to rocznica moja i TŻ-ta a nie ![]() nie rozumiem takich zwyczajów ![]() jak brat P "wyprawiał" pierwszą i spraszał gości bo tak się robi ![]() jak mi P coś takiego wymyśli to go |
|
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nigdy nie robili, moja mam sie dziwila....u nich to norma ![]() powiem ci, ze mi to nie przeszkadza...to moja sis i bedziemy tylko my i brat szwagra.wiec skromnie i w fajnym gronie![]() ale sis nic nie chce, bo tez mowi,ze to ich swieto tylko dziela sie swoim szczesciem< >z nami![]() my na rocznice pewnie gdzies wyjedziemy...ale zaprosic potem na obiad rodzine,czmeu nie? ![]() zreszta kazdy robi jak uwaza ![]() wino nie, bo nie lubia...dla szwagra to JW, albo JD ![]() ![]() fenks ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() my wszystkie "swieta" w takim gronie obchodzimy ale przeciez nikt nie broni romantycznej kolacji we dwoje itd.oni w kinie byli w sobote i na obiedzie
|
||
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
spoko nie bronię
ale siorę na wino mogę zaprosić w każdym innym terminie a rocznica ma być dla nas moim zdaniem już widzę jak się o to kłócimy ![]() sorry Lusi ale czy naprawdę chcą się dzielić szczęściem bo kojarzę coś innegoa okazją nie musi być rocznica by się spotkać na chlańsko ![]() i już widzę jak się kłócimy o wyprawianie urodzin - u nich musi być obowiązkowo, ja swoje średnio obchodzę (przeważnie moi rodzice na wyjeździe, a siora pracuje) nie będzie lekko
|
|
|
|
#1840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
emotke![]() nie wiem, moze dlatego, ze 5 i okragla? jak pisalam, nigdy nie wyprawiali...na 1 dostala jakis naszyknik, a szwagier karabin ,a na kazda kolejna po prostu szli gdzies.to skomplikowane ![]() a zreszta to bardziej obiad, bo na 15-wiec poleja symbolicznie.poza tym Mik chodzi o 19 spac, wiec do tej godziny pewnie "impra"potrwa:brzydal : moze sis zasugerowala sie zdaniem mam?ze oni co roku robia impre dla znajomych. w kazdym razie-w kazdym domu inne zwyczaje ![]() a ja pytalam czy kwaity i alko styknie tylko ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
tylko 18![]() ja lubie ale bardziej w stylu pojsc gdzies poanczyc ze znajomymi.jak bede stara to bede wyprawiac imieniny dla rodziny |
||
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
wiem przepraszam
P już też na mnie krzyczy że na każdy temat muszę mieć coś do powiedzenia a i pamięć mam dobrą, wybacz
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ukrywalam jak to u nich jest....ale na pozor sa szczesliwym,mlodym malzenstwem ![]() choc moze juz nie na pozor?ostatnio cos milusio u nich |
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
zamykam już gębę
![]() do jutra |
|
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
hej PMki
urlop urloprm ale wizaż musze odwiedzić chociaz w połowie urlopudzisiaj wrocilośmy do wrocka i TZ poszedł na fuche ja ostre porzadki uff padam ze zmeczenia własnie skończyłamprzez te wakacje "na wsi" nasz kotek nazbierał pchełek i byliśmy dzis go u Wet czyms wysmarować ; w sklepie taki środek kosztował 25 zł a u wet 30
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u weta zawsze jest drożej ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- |
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
my dla naszych mamy zasypke od pchel za 15 zl i czasem kupujemy u weta taka "lopatke", w ktorej jes tkilka kropel plynu-wciera sie go miedzy lopatki i spokoj
i szampon mamy,ale lezy zakurzony, bo prawie przenioslam Balerona na tamten swiat za mlodu ![]() ja tez spadam, bo dzis grill i ide z dadem na jakies zakupy ![]() a piwa nadal nie chce mi sie ![]() a moze ja w ciazy jestem :rolleyes :si ju |
|
|
|
#1847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szukam fryzjera w wrocku :/ chciałam bym jakaś nowa fryzure ale nie zaduzo do ścięcia bo zapuszczam na wesele - wiadomo , co cos znajde to stos oini lepszych i gorszych :/---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- coś ciuchutko tutaj teraz .... fryzjera wybrałam , i zaczynam sie bać - nie mam dobrego doświadzenia z fryzjerami;jeszcze nigdy nie byłam zadowolona po wyjsciu z salonu; ostatio chiałam nawet sie rzucić i poszłam donaprawde drogiego fryzjera we wrocku( znalazłam same dobre opinie na forach) dałam 200 zł za strzyzenie i kolor +zniżka studencka i klapa istna klapa teraz tez znalazłam z forum umówiłam sie tylko na strzyżenie +zniżka studencka przez tel podsumowała mnie na 60 zł .... no ok obybyło lepiej bardzo ![]() coś miałam jeszcze wam powiedzieć i zapomniałam hehe---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- acha juz wiem umiecierobić paste rybną? byliśmy w weekend u znajomych i podali przepyszna paste rybna, jesli dobrze widziałam byla tam ryba jajka i jakies zioła tak sadze mojemu TZ bardzo smakowało i teraz kombinuje jak to zrobić mam juz kupiona makrele wędzona bo wyczytałam ze to z tego =P
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dam radę A na wrześniowe wesele fryzjerkę poproszę o jakąś fryzurkę a'la próbna ślubna
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
moze bedzie drugi Milk Cytat:
majonez, czasem żółty ser starty ogórek "kiszony" i sół pieprz musztarda chyba o niczym nie zapomnialam... aha no i jeszcze cebula
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a sałatke z sałaty lodowej i sera mocarella kotoś robił
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
ale daje taki kwaskowaty posmak ![]() ja salate z lodowej zazwyczaj robie a'la grecka
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak dziewczyny pisaly tylko bez ogora my robimy.i czy z makreli koniecznie to nie wiem
![]() a salatka to lodowa, pomidor, papryka i moza wlasnie. moze byc tez ogoras.no isos knorrrra ![]() nie poszlam na zakupy, bo mam sie wyrwala i zlalo ich jak nie wiem
|
|
|
|
#1854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wracajac do tej makreli to musza obrac z osci co wiadomo i co??pokroić?
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pokroic nie tak doslownie, bo to taka papka jest.widelcem rozgniesc, cokolwiek |
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
yyy... no dobra a duzo tego majonezu ?
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze trochę i przyjedzie B. i jedziemy
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

ciekawe czy "kropeczek" styknie,zeby imiona wymienic...szczegolnie,ze krotkie nie sa:Ewelina i Krzysztof z Arturem, Klaudia, Dominikiem i Bartoszem
jakoś nie mam potrzeby teraz

zeby wszystko było ok 

>z nami
bo kojarzę coś innego