|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: storczyk (orchidea) cz.III
Cytat:
![]() Według mnie wszystko jest w porządku, a nawet lepiej ![]() ![]() Tata wczoraj przesłał mi zdjęcie storków[ jestem na wakacjach daleko od domu] i widzialam tam, że mój białas ma 6 kwiatków na łodydze,pięknych dużych, 7 jeszcze się nie rozwinął. Z kolei dwa żółte i jeden różowy chyba chcą spać, bo nie widzę na nich kwiatków. wrzucę za jakiś czas zdjecia pięknych storków babci ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2434 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zadomowienie
|
jakbym miala LM w kielcach to napewno tez bym tak mowila
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
yyyy aha ![]()
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
Witam Panie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Raczkowanie
|
ja muszę na odwyk!!!
nieopatrznie dzisiaj byłam w Kauflandzie... jak się nietrudno domyśleć wyszłam biedniejsza o 35 zł a bogatsza o dwie miniaturki... są tak cudne (tfu tfu) że nie mogę oderwać od nich wzroku... oddam kartę w dobre ręce... |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Raczkowanie
|
Breda ja też skusiłam się na miniaturkę
![]() Jeśli chcesz swoją kartę oddać w dobre rączki myślę, że u mnie będzie bezpieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Raczkowanie
|
mało brakowało a wyszłabym z trzema
![]() jaki kolorek nabyłaś? Cytat:
![]() mam pytanie: czy twoja miniaturka też zamiast doniczki ma taki plastikowy badziew i siedzi w beznadziejnym podłożu? gdzie można kupić takie malutkie doniczki? czy trzeba kombinować np. z uciętej butelki plastikowej? Edytowane przez breda Czas edycji: 2010-08-10 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Też jestem właścicielką kauflandowej miniaturki
![]() ![]() I nie bijcie- użmiercłam miltonkę moją pierworodną, robi się z nią to samo co chyba u MAJI 77, ona chyba wstawiała fotki swojej marniejącej miltonii- brązowieje mi już druga pseudobulwa, chyba już nic z niej nie będzie, jak nietrudno się domyśleć TŻ zaciera ręce z radości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
oj nie, w tej chwili jest raczej daleki od tego, ale nie powiem, bo kilka storasów od niego dostałam, jednak naprawdę nie mam ich już gdzie stawiać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Raczkowanie
|
Taki ciemny fiolecik
![]() Moja ma takie jakby mechowe podłoże a "doniczka" to tak jakby foliowy badziew i była w bardzo fajnej ceramicznej osłonce ![]() a Ty jakie kolorki nabyłaś ![]() No ok popilnuje bez PINu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Raczkowanie
|
ciemnobordowy lub fioletowy w zależności od tego jak światło pada i bordowo - fioletowy z paseczkami
![]() a to widzę że taki sam syf mają i w dodatku moje są baaaardzo mocno podlane - po wyjściu ze sklepu wylewałam wode z osłonek... korci mnie jeszcze ten biały... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Raczkowanie
|
Nom jak byłam to były strasznie poprzelewane.
Mój TŻ zajął się wylewaniem wody z osłonek ![]() A ja mam fioletową osłonkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Raczkowanie
|
moje maluszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Ale śliczne cudaski
![]() Truskawo, nie wiem, co Ci poradzić. Przyjdą dziewczyny specjalistki to Ci może pomogą, bo na tyle się nie znam ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ Edytowane przez solaola Czas edycji: 2010-08-10 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Raczkowanie
|
a to mój maluszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Raczkowanie
|
to mam takiego samego tylko osłonkę masz ładniejszą
![]() choroba storczykowa się rozszerza- moja mama też chce takiego malucha ![]() Edytowane przez breda Czas edycji: 2010-08-10 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Breda, ciebie trzeba związać, zakneblować, wtrącić do lochu i żarcie na kiju podawać, aleś zaszalała dziewczyno. Do Świdnika cię wywiało do tego Kauflandu??? ![]() ![]() Edytowane przez Maja 77 Czas edycji: 2010-08-10 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale obiecuję, to już ostatni raz ![]() ![]() a że dodatkowo wzięłam się za remonty więc może malowanie mnie pochłonie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
dlatego mówię... ja na szczęście mam silną wolę... poza tym mam TŻ, który nie lubi jak za dużo wydaję. Chcę w przyszłym roku jechać na wakacje i systematycznie odkładam pieniążki... a tak na pewno kupowałabym cudowne storczyki, storczyki, storczyki....
![]() Ale może dostanę nowego ![]() ![]() Zobaczę, czy w ogóle będzie pamiętał ![]()
#2456 |
Raczkowanie
|
no ja niby też mam silną wolę... z tym że chwilowo jest to silna wola kupowania
![]() ale obiecuję poprawę!!! Przysięgam tu wszem i wobec, że do września nie kupuję już żadnego kwiatka (no oprócz tego dla mamy jutro ![]() zresztą stan mojego konta już sprowadza mnie na ziemię... |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Rozeznanie
|
Troscavko wnioskuję, że na 1 zdjęciu jest ta górna oderwana cześć tak?? Myślę, że z oderwanej części się nie ukorzeni, ale nic nie tracisz warto próbować
![]() co co zdjęcia nr 2 i 3 korzonki są oki więc tym zeschłym badylkiem opiekuj się jak dawniej a po czasie powinien odbić z boku (albo z korzeni) z dzieciaczkiem i strata po 1-1,5 roku (może być dłużnej, albo krócej tego nie przewidzisz) wyrówna się do 0 teraz tylko pytanie co było przyczyną śmierci pacjenta?? mi dziś otworzył się paczek jednego z storków ktrór albo chorował, ,albo został zalany przez moją mamę i czekałam długo aż balsa keiki urosną, albo opłacało się ![]() wstawie zdjęcie to zobaczysz jak taki biedak jak Twój może stac sie wartościowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny obejrzałam wczoraj tego storczyka, którego dostałam i on ma tą sklepową doniczkę taką badziewną bez dziurek. Zastanawiam się co zrobić - kupić gdzieś nową czy podziurkować tą, w której jest? I kolejne me pytanie - jaką odżywkę i czy w ogóle kupować jakąś odżywkę do storków??
Jakie te miniaturki są śliczne...
Edytowane przez rodzyneq84 Czas edycji: 2010-08-11 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za rade ![]() ![]() a uśmierciła mi go chyba tesciowa poprzez zalanie :/ bo normalnie górna czesc mi odpadła jakby podgniła od wody ![]() dobrze ze inne storki zyją i sie w miare dobrze maja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.