|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Madzia ale jak to? Co się stało?
|
#3033 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
czesc
ojej Madziu jak to? przeciez bylo dobrze? Ins mam pytanko do Cia planuje zakup etorebki i zastanawiam sie pomiedzy Emilka czarna (moja faworytka), Andi szara i czarna Ana , ktora najlepsza? aha i nie bedziesz miala nic przeciwko jak skorzystam z Twojego kodu ?to ja sie zbieram i lece na praktyke
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu jesteśmy z Tobą
jak tylko tu wejdziesz podaj ten nowy numer!!!!
|
|
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Basiu rodzice przyjechali tylko na dwa dni bo chcieli kupić w Krakowie samochód. Już kupili, więc dzisiaj wyjeżdżają do naszego rodzinnego miasta. Skimosia dobrze, że już jesteś Ale sukni jeszcze nie kupuj, dziewczyny mają sensowne argumenty ![]() Frezi ja nie wiem o której spotkanie, to zależy od Kawki, Najeczki i Justynki, ale myślę że ok. 15:30-16:30. Madziu Słoneczko napisz chociaż w klubie jak się czujesz Co się stało?! Nie rozumiem… L
|
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam nadzieję, że w piątek wyjdzie na boisko i nie dość, że zobaczę jego nazwisko, to jeszcze jego w akcji ![]() Madziu, Słoneczko nasze Zostań z nami, będzie Ci łatwiej..![]()
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi się chce spać. Wczoraj przed snem pożarłam się z tż-tem. Bo zaczęłam mu coś mówić o fotografie ślubnym a on mnie od razu zbył i zmienił temat. No to mnie się zrobiło przykro. Zaraz naszły mnie myśli, że on wcale nie chce ślubu itd. Miałam smutną minę więc on potem chodził za mną i pytał o co chodzi. Męczył tak długo az powiedziałam. To sie wkurzył, że nie rozumiem jego zmeczenia, ze strzelam fochy bez powodu i cos sobie wkręcam znowu. Słabo bylo w pewnym momencie. No ale w koncu zaczelismy normalnie rozmawiac, wyjasnilismy sobie temat i jest ok. nawet pogadalismy na spokojnie o roznych wariantach organizacji. i ustalilismy ze zaczniemy szukac sali po nowym roku. No i dostalam obietnice, że ślub w 2012 wezmiemy choćby bez wesela jak sali wolnej już nie będzie. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-08-11 o 09:38 |
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks,dobrze, że tak to się skończyło
![]() Mnie momentami strasznie przeraża ta organizacja ślubu i wesela Dzisiaj w końcu idziemy do księdza (oby nie za późno ). Zaczynam mieć wątpliwości co do sali, zespołu, fotografa, wszystkiego :P Jak już kupię suknię, to pewnie 2 dni później też popadnę w histerię, że jednak to nie ta.... Masakra Wkurzające jest to, że to wszystko trzeba z takim wyprzedzeniem zamawiać, przez co można się rozmyślić jeszcze 5 razy do tego dnia Zaczyna mnie to stresować
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Aleks a on ma jakieś konkrete powody dla których nie chce jeszcze nic załatwiać? Ale w sumie skoro obydwojgu Wam to pasuje, to nie ma problemu
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coraz mniejsze
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nurtuje mnie pewna sprawa - dlaczego my nie widziałyśmy jeszcze, w czym wystąpi nasza Osz rety w dniu ślubu kościelnego?
|
|
|
|
#3044 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten fotograf to może bierze 3500 ale pesos beznadziejny... wolałabym sama sobie zdjęcie robić z ręki, niż mieć takie Cytat:
Cytat:
2. super, że u Ciebie dobrze - myślę, że taki psycholog sprawi, że poczujesz się lepiej 3. będziesz w Krakowie AAAAAAAAAAAA Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
w ogóle jestem idiotką - wzięłam się za magisterkę, a do końca sierpnia Biblioteka Śląska nieczynna ![]() Dziewczyny krakowskie, ja będę jechała PKS-em o 14.50 z Katowic, jakoś o 16 powinnam być u Was - wyjdziecie po mnie na dworzec PKS?
|
|||||||
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks dobrze że od razu wyjaśniliście. Dla twojego TŻta to był naprawdę wielki krok i może musi się jeszcze oswoić z tą myślą
![]() Mój też po zaklepaniu sali już w domu miał nietęgą minę dopiero do niego docierało że to już Chociaż wspólnie zdecydowaliśmy o tym kroku. Jeśli masz obiecane, no to musicie z wszystkim zdążyć Ale zdążycie, ja przecież zamawiałam salę w kwietniu na przyszły rok. Jak nie w samym Sandomierzu to może pod miastem się coś znajdzie, wszyscy i tak pewnie będą zmotoryzowani (czy auta, czy autokar) to nie będzie problemu z dojazdem 20 min dalej.
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Madziu, koniecznie do nas zajrzyj i powiedz, o co chodzi...przecież jesteśmy tu także po to, żeby Ciebie wesprzeć ![]() Kurczę, zazdraszczam spotkania no ale nic to, może następnym razem będzie w Warszawie to jakoś się uda dotrzeć![]() A tak poza tym to podjęłam męską decyzję i zrobię w końcu to prawo jazdy Dzisiaj zadzwonię do tej szkoły i zapytam, kiedy najbliższy kursik - także niech się boją wszyscy na drogach Gdyni nawiasem mówiąc to trochę się obawiam tego jeżdżenia
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-08-11 o 10:49 |
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Glen gratuluję podjęcia męskiej decyzji Ja mam prawko od 18 roku życia, ale jakoś wolę jeździć z szoferem ![]() Skimosia mój Tż nie jest z tych podniecających się ślubikiem , ale zanim mi się oświadczył to powiedział w jakiej sali chciałby wesele. A tak w ogóle (abstrahując od czegokolwiek) to nie rozumiem podejścia w stylu "zaręczyny tak, ale ślub jeszcze nie". Fajnie o tym pisała najeczka w innym wątku
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę że to trzeba podchodzić indywidualnie, ale bez sensu jest też wieczne narzeczeństwo
![]() Czytałam w Claudii fajny artykuł o Dorocie Choteckiej i Radku Pazurze (-ra?) - już są ze sobą ponad 20 lat, on jej się 3 razy oświadczał i 3 razy usłyszał "Tak", ale ona się do ślubu nie paliła. Dopiero po jego wypadku (co W. Goszcz zginął) wzięli ślub 5 lat temu i urodziło im się dziecko ![]() Myślę że naprawdę zależy od faceta. Mój TŻ od początku mówił, że po 2 latach oświadczyć się to max wg niego, i ślub od razu brać (żeby to było takie łatwe ). Ale w sumie cieszę się, cieszymy się oboje, że z poprzednią jego narzeczoną wyszło jak wyszło i się rozstali (zaręczyli się po 5 miesiącach bycia razem).
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zmacam Cię w ramach focha ja nawet nie wiem, gdzie jest ten dworzec R.D.A. (cokolwiek oznacza ”R” ). a najeczka o wszysciutkim pisze fajniusio Glenia, gratuluję. ja zbieram się w sobie - co więcej, kumpela mnie namawia, bo chce iść na prawko, a ja bym jazdy wznowiła... boję się tego bardziej niż minu mojej promotorki na słowa: ”nie napisałam magisterki, bo biblioteka była nieczynna” |
|
|
|
|
#3050 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Emilka jest mniejsza, więc wybrałam Andi - mam czarną i to jest moja absolutnie ulubiona i najukochańsza torebka. Pojemna, wygodna i uniwersalna. Pasuje mi i do jeansów i do kiecki, i na wyjście i na co dzień. Poza tym ja lubię pojemne torebki ![]() Czy szara, czy czarna, to chyba kwestia gustu... Ja ubieram się ciemno, więc czarna dla mnie jest najbardziej uniwersalna Ale szarą na żywo widziałam i też jej niczego nie brakuje. Niektóre dziewczyny denerwują te kokardki po bokach Emilki, ale to kwestia gustu. Widziałam i mi chyba by nie przeszkadzały ![]() Przy wyborze sugerowałabym się wielkością torebki... Ana jest większa. Bo obydwie są fajne i ładne No i oczywiście nie będe miała nic przeciwko skorzystaniu z kodu
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, ja rozumiem, że takie wydarzenia wpływają na ludzi, ale po co się oświadczać, po co odpowiadać, że TAK, zostanę Twoją żoną, a potem... nic z tego nie wychodzi z lenistwa czy czegoś innego... nie rozumiem sensu takich zaręczyn. my pewnie będziemy mieć ślub jakieś 3 lata po zaręczynach, co dla mnie jest okrutnie długim okresem narzeczeństwa, ale jak już pisałam - sami zapłacimy za wszystko i po prostu nie damy wcześniej uzbierać pieniedzy - gdyby nie to, ślub byłby wcześniej, myślę, że w ciągu kilku miesięcy
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia nie rozumiem, wydawało się, że wszystko jest na dobrej drodze trzymaj się jakoś i wracaj do nas |
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde dzwonili z Pewnego Koncernu że mam iść na rozmowę na inne stanowisko bo na razie wypadłam pozytywnie, tylko że wstrzymali rekrutację na te na które miałam iść pierwotnie
Agrrrrr nie wiem co robić
|
|
|
|
#3054 |
|
Wtajemniczenie
|
boże Madzia
nie rozumiem... Ty nie odchodź od Nas
|
|
|
|
#3055 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to teraz zajme sie praca i szukniem studiow a potem dopiero organizacja.Cytat:
![]() dzięki za pocieszenie co do organizacji Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najważniejsze to się dogadać Skimos, weź spasuj z tym Koncernem - chyba że np. pozwolą Ci pracować na 1/2 etatu, ale nie rezygnuj ze studiów!!! |
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Takie coś co ja noszę na dupce, pod spodniami. Widzę jednak, że na śląsk takie wynalazki jeszcze nie dotarły
|
|
|
|
#3058 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

niemożliwe! dlaczego? co się stało? trzymaj się dzielnie kochana
jak to? przeciez bylo dobrze?
planuje zakup etorebki i zastanawiam sie pomiedzy Emilka czarna (moja faworytka), Andi szara i czarna Ana
, ktora najlepsza?
?

coraz mniejsze 

beznadziejny... wolałabym sama sobie zdjęcie robić z ręki, niż mieć takie