![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
A ja właśnie nie wiem czy się cieszyć czy nie. Bo owszem, z tym od wina dziś to chętnie pójdę. Ale z dwoma pozostałymi to nie mam ochoty. No cóż, stwierdziłam, że spróbuję z każdym się spotkać, a później zobaczyć co i jak. Myślę, że samo się ułoży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I w relacjach damsko-męskich jest inaczej niż między babami... Bo nie ma zazdrości,rywalizacji i innych bzdur ![]()
![]() |
#483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moje Ciacho mieszka u rodziny za bezcen, tyle że zrzuca się z rodzeństwem na opłaty i musi "robić przy domu". Szkoda tylko, że mam do niego kilkadziesiąt kilometrów. Zamieszkanie ze mną jest dla niego kompletnie nieopłacalne. Trochę się boję, że będzie chciał, żebym się do niego kiedyś tam wprowadziła, a ja nie chcę się wynosić z Krakowa i nie chcę mieszkać z innymi ludźmi pod jednym dachem, jestem konfliktowym odludkiem. 2. Zwykle jednak wychodzą po paru miesiącach. Na eksa nie narzekałam, to był porządny facet. Cytat:
Cytat:
Po drugie: czasem trzeba kogoś wpierw zapewnić o swoich uczuciach i zaangażowaniu, aby mógł się przed nami otworzyć. Cytat:
![]() ![]() Każdy ma prawo zapomnieć. Ja bym mu przypomniała. Trochę to wygląda, jakbyś musiała być ciągle zdobywana i nie potrafiła osiągnąć kompromisu albo postarać się o kogoś.
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Przyczajenie
|
No bo zawsze jest tak, że na początku jedno drugiego czaruje i wydaje sie że jest wspaniale ale z czasem takie, w pewnym sensie, udawanie sie nudzi i wtedy wychodzi prawdziwe oblicze, wtedy przestajemy sie tak bardzo starać i bardziej zaczyna nam przeszkadzać to co nam sie w sobie nie podoba. Zazwyczaj jedna z tych osób kocha bardziej i bardziej sie stara ale niestety zazwyczaj jest to dziewczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopadaja mnie mysli ze chcial przede mna cos ukryc... Poza tym, codziennie rano pisal do mnie na gg, chocby " ![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
To jest normalne. Nie jestem jakąś heterą, która kazała biednemu eks opuścic gniazdo rodzinne. Jego było na to stac, ale mamusia mu powiedziała, że jednak nie. On chciał się ze mna wyprowadzic jak bylismy ze soba gdzieś 1,5 roku, ale mamusia stwierdziła, że sobie nie poradzimy (czytaj będzie musiał mnie utrzymywac). I co mieszka z nią za nic nie płaci, a pensje przepieprza na swoje przyjemności i to jest dojrzałe zachowanie? Nie sądzę. Jasne, że nie ma mowy o wspólnym mieszkaniu jeżeli ludzi na to nie stac.
Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2010-08-11 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem, że przyjmiecie mnie z powrotem?
![]() a co się stało? nie wyszło, szkoda, wielka szkoda.. na razie nie wiem, czy będę szukać dalej.. jak to powiedział mi ktoś mądry najpierw muszę nauczyć się żyć sama, bez faceta, mieć własne życie..
#493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję że Margolcia pojawi się na spotkaniu w warszawie ![]()
![]() |
#494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak było przecież "cudownie" :P
![]() |
#497 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurdę, martwię się o Margolcię. ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
Znowu mu coś nie pasuje? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#499 |
Wtajemniczenie
|
było, ale się skończyło...
a ja bym właśnie chciała zaznać tego fajnego życia w pojedynkę.. ale na razie nie umiem się nim cieszyć.. a co z tym spotkaniem w stolicy? ![]()
#500 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nadal uważam, że Twój eks to niezaradny maminsynek i na swej przyszłej żonie będzie pasożytował jako na sprzątaczce, praczce, kucharce itp. A Tobie się nie zdarza nigdy podlejszy humor w godzinach nocnych? Ja tak mam prawie codziennie :P
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, falszywy alarm
![]() ![]() Hmm, za bardzo sie przejelam.. Niedobrze! W kazdym razie wspolny rower przelozylismy na jutro ![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rafinka Czas edycji: 2010-08-11 o 12:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Zadomowienie
|
Ja już się nauczyłam, że nie ma co zrzucac winy na ex. Ex mojego byłego faceta poznałam za nim jego poznałam na imprezie naszego wspólnego kolegi. Akurat była po rozstaniu ze swoim chłopakiem. Opowiadała mi jaki to on był niedojrzały itd itp. dopiero jak go poznałam i zaczęłam się z nim spotykac to się zczaiłam, że ta dziewczyna to jego ex. Wiecie co jest najsmieszniejsze? Że rozstałam się z nim z tych samych powodów co ona
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | ||
Wtajemniczenie
|
No tak, przecież on taki biedny, nieszczęśliwy, zraniony
![]() Juniorka, miast cudaczyć widziej strój pensjonarsko-zakonny, ciepłą strawę przygotuj i w milczeniu udaj się do niego. Podaj posiłek, wzorkiem daj do zrozumienia, że ból jego czujesz, że rozumiesz, żeś w stanie wszystkie jego nastroje godnie znosić. Poproś o przebaczenie i zdaj się na jego łaskę. Cytat:
Paulinkus, cieszę się, że tu jesteś. Miałam niemalże identyczny problem ze swoim chopem i dzięki Tobie spoglądam nań ![]() Maminsynek to bagno. Swoją eks-prawie-teściową i jej męża uwielbiałam; to dobrzy, ciepli i serdeczni ludzie. Rozpuścili niestety niechcący chyba swojego syna. Straszne że przed 30-stką można zachowywać się tak, jak zachowywał się mój eks ![]() Mimimka, zluzuj ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
Dziewczyny, kto ma być w Warszawie prócz mnie i Monilki? ![]() Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2010-08-11 o 12:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
Cholera... Cos tu mi nie gra... Chyba zaczyna mi na nim jednak zalezec bo jakby tak nie bylo to bym sie wcale nei przejela i bym o tym nie pisala...
![]() Moje plany o nie angazowaniu sie biora leb na szyje
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
Tak się zaczęłam zastanawiac czy w tym co mówią byłe dziewczyny naszych ex nie ma czasami ziarna prawdy. Zawsze mówią jakie to one były okropne itd a może to przez ich wady one ich zostawiały? Mój były facet powiedział mi, że poprzednia dziewczyna m.in. go ograniczała więc ja stwierdziłam, że taka nie będę i co? On chciał więcej i więcej wolności. Doszło do tego, że więcej czasu spędzał z kumplami, a moje uwagi na ten temat były zbywane tekstem, że go ograniczam. Nie wiem moze to zalezy od factea, ale juz nigdy tak do końca nie uwierze jak facet będzie mi mówił dlaczego rozstał się z poprzednią dziewczyną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wkurzało mnie, że mieszkając ze sobą rzadko wychodziliśmy razem, nie miałam okazji do wypięknienia się. On zwykle wychodził ze znajomymi, a ze mną czasem na jakieś piwko niespodziewane, więc wymalować ani ubrać się nie zdążyłam... Paulinkus - świetna historia z eksówą eksa, mogłybyście pójść na piwo :P ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurczę dziewczyny no nie wyszło, tak w skrócie to wrócił do byłej bo okazało się, że jest w ciąży. nie chcę już o tym myśleć.. ja też jeżdżę gdzie chcę i z kim chcę, mam kumpli - których nigdy nie miałam przez zazdrość byłego.. podoba mi się to, ale jednak jest taka tęsknota, żeby mieć tego kogoś u boku..
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.